Vera

Νεοφερμένο μέλος

Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 115 μηνύματα.
εξαιρετικα ..παμε παρακατω

7) Εχετε υποβαλει ΥΔ του παδιτη οτι δεν ειναι κατοχος αλλου πτυχιου τριτοβαθμιας εκπαιδευσης?
Ναι (για την υπεύθυνη δήλωση), συγκεκριμένα για το Ε9 ο Καστοριτης δεν έχει καθολου ακίνητα και άρα δεν έκανε Ε9

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.311 μηνύματα.
Ναι (για την υπεύθυνη δήλωση), συγκεκριμένα για το Ε9 ο Καστοριτης δεν έχει καθολου ακίνητα και άρα δεν έκανε Ε9
Ασχετο...δεν ξερουν τι εχει..πρεπει να το δουν ..πρεπει να κανει Ε9 και να το δωσετε ....ειναι επιταγη του νομου και σοβαρη αιτια απορριψης. Ειναι ευκολο.
Πληροφοριακα ...υπαρχουν γονεις που γραφουν σπιτια σε νεογεννητα.

Προσεξε με
Τα δικαιολογητικα της αιτησης ειναι ελλειπη ως προς την εγκυκλιο και τα δικαιολογητικα της εγκυκλιου ειναι ελλειπή ως προς τον νόμο.

Κατανοητο?

Vera

Νεοφερμένο μέλος

Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 115 μηνύματα.
Ασχετο...δεν ξερουν τι εχει..πρεπει να το δουν ..πρεπει να κανει Ε9 και να το δωσετε ....ειναι επιταγη του νομου και σοβαρη αιτια απορριψης. Ειναι ευκολο.
Πληροφοριακα ...υπαρχουν γονεις που γραφουν σπιτια σε νεογεννητα.

Προσεξε με
Τα δικαιολογητικα της αιτησης ειναι ελλειπη ως προς την εγκυκλιο και τα δικαιολογητικα της εγκυκλιου ειναι ελλειπή ως προς τον νόμο.

Κατανοητο?
Ναι , αλλά δεν του άνοιγε η πλατφόρμα του Ε9 καν.Και την μητέρα μου που ρώτησα μου είπε οτι δεν ήθελε Ε9 του Καστοριτη γιατί δεν εχει ακίνητα

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.311 μηνύματα.
Ναι , αλλά δεν του άνοιγε η πλατφόρμα του Ε9 καν.Και την μητέρα μου που ρώτησα μου είπε οτι δεν ήθελε Ε9 του Καστοριτη γιατί δεν εχει ακίνητα
Οι λογιστες μπορουν να κανουν..θα λεει κατι σε ...οτι δεν υπαρχει ακινητο για το 2026.
Κοιτα ...το τι λεει η μητερα ουδολως απασχολει το ΟΠΑ..χαρτια θελουν να δουν.
Στην χειροτερη πρεπει να δηλωθει με ΥΔ οτι λογω αδυναμιας της πλατφορμας δεν μπορει να εκδοθει Ε9 και οτι δεν υπαρχει ακινητο στην καστορια..αλλα ισως να μην το δεχθουν.

κατανοητο?

Vera

Νεοφερμένο μέλος

Οι λογιστες μπορουν να κανουν..θα λεει κατι σε ...οτι δεν υπαρχει ακινητο για το 2026.
Κοιτα ...το τι λεει η μητερα ουδολως απασχολει το ΟΠΑ..χαρτια θελουν να δουν.
Στην χειροτερη πρεπει να δηλωθει με ΥΔ οτι λογω αδυναμιας της πλατφορμας δεν μπορει να εκδοθει Ε9 και οτι δεν υπαρχει ακινητο στην καστορια..αλλα ισως να μην το δεχθουν.

κατανοητο?
Ναι θα το φτιαξω αν είναι μέσα στο Σαββατοκύριακο να το πάει συμπληρωματικά την Δευτέρα.Εστω ότι καταφέρει και μπει στην πλατφορμα του Ε9 , θα εκδοσει κενη δηλωση Ε9?

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ναι θα το φτιαξω αν είναι μέσα στο Σαββατοκύριακο να το πάει συμπληρωματικά την Δευτέρα.Εστω ότι καταφέρει και μπει στην πλατφορμα του Ε9 , θα εκδοσει κενη δηλωση Ε9?
εστι ακριβως ..μια κενη. ετσι σε παω
Παμε παρακατω
8) Αν το ΟΠΑ ζητουσε την αιτηση μετεγγραφης υπογεγραμενη την υπογραψατε σε κεπ ή ηλεκτρονικα?
9) Την βεβαιωση αποποιησης μετεγγραφης την υπεγραψε ο παδιτης σε Κεπ ή ηλεκτρονικα?

Vera

Νεοφερμένο μέλος

εστι ακριβως ..μια κενη. ετσι σε παω
Παμε παρακατω
8) Αν το ΟΠΑ ζητουσε την αιτηση μετεγγραφης υπογεγραμενη την υπογραψατε σε κεπ ή ηλεκτρονικα?
9) Την βεβαιωση αποποιησης μετεγγραφης την υπεγραψε ο παδιτης σε Κεπ ή ηλεκτρονικα?
8) Δεν ζητουσε υπογραφή (ελεγε αντίγραφο)
9) Παδιτης σε ΚΕΠ

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Vera

Νεοφερμένο μέλος

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Vera

Νεοφερμένο μέλος

ωραια... εσυ εχεις προσβαση με τα ματια σου στα 3 τελευταια εκκαθαριστικα του 2024,23,22?.... εννοω δηλωσεις 2025.24.23
Προσβαση με τα μάτια σου εστί τα εχω αποθηκευμενα στον υπολογιστή ναι .Για τον Παδιτη δεν λέμε?

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Vera

Νεοφερμένο μέλος

Ναι και για τους γονείς (Το Ε1 δεν είναι διαφορετικό με τους εκαθαριστικους ?Γιατι νομίζω δεν ζητούσε κάπου να προσκομησουμε εκκαθαριστικους , μόνο το Ε1 των γονέων)

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ναι και για τους γονείς (Το Ε1 δεν είναι διαφορετικό με τους εκαθαριστικους ?Γιατι νομίζω δεν ζητούσε κάπου να προσκομησουμε εκκαθαριστικους , μόνο το Ε1 των γονέων)
Ναι ετσι σωστα ..μονο τα Ε1 θελει... εγω ψαχνω κρυφους ποθους του ΟΠΑ γιατι ειναι και κιρσορες των φορολογικων.
Ναι σωστα τα εκκαθαριστικα ειναι διαφορετικα απο τα Ε1.
Εχεις εκκαθαριστικα?

Vera

Νεοφερμένο μέλος

Ναι ετσι σωστα ..μονο τα Ε1 θελει... εγω ψαχνω κρυφους ποθους του ΟΠΑ γιατι ειναι και κιρσορες των φορολογικων.
Ναι σωστα τα εκκαθαριστικα ειναι διαφορετικα απο τα Ε1.
Εχεις εκκαθαριστικα?
Ναι, αλλά οχι εκτυπωμένα.
Άρα το μόνο συμπληρωματικό που εχω να πάω την Δευτέρα είναι το Ε9 αδελφού

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ναι, αλλά οχι εκτυπωμένα.
Άρα το μόνο συμπληρωματικό που εχω να πάω την Δευτέρα είναι το Ε9 αδελφού
Περιμενε
Δες στα εκαθαριστικα ενα πινακακι με κωδικους..εκει υπαρχει ο κωδικος 03.=( προστατευομενα μελλη)
Τον αναμενω ως εξεις:
2022 ...03:2
2023 ...03:2
2024 ...03:1 (εφοσον το φορογητεο που παδιτη ηταν πανω απο 3000€)

Vera

Νεοφερμένο μέλος

Περιμενε
Δες στα εκαθαριστικα ενα πινακακι με κωδικους..εκει υπαρχει ο κωδικος 03.=( προστατευομενα μελλη)
Τον αναμενω ως εξεις:
2022 ...03:2
2023 ...03:2
2024 ...03:1 (εφοσον το φορογητεο που παδιτη ηταν πανω απο 3000€)
Ο Παδιτης είχε κάτω απο 3000€ εισόδημα
Τωρα μπορώ να δω μονο του 2024 και λεει 003:1 (ο Καστοριτης είχε πανω απο 3000€).Του 2023 2022, τωρα που μπήκα ηταν 003:2

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο Παδιτης είχε κάτω απο 3000€ εισόδημα
Τωρα μπορώ να δω μονο του 2024 και λεει 003:1 (ο Καστοριτης είχε πανω απο 3000€).Του 2023 2022, τωρα που μπήκα ηταν 003:2
Οκ εξαιρετικα
Λοιπον απο την αναλυση που καναμε μαζι φαινεται οτι η μετεγγραφη για ΟΠΑ ειναι ακλονητη.
Το μονο αδυναμο σημειο που θα την απέρριπτε αμεσως ειναι το οικογενειακης καταστασης αν ειχε εκει στα παδια διαφορετικο μπαμπα ή μαμα...δηλαδη οχι αδελφια συμφωνα με το μυαλο τους...αλλα κατι τετοιο δεν ισχυει.
Η ελλειψη του Ε9 του καστοριανου ειναι ενα σημειο, αλλα αφου δεν αναφερεται στην αιτηση μετεγγραφης ουτε στην εγκυκλιο,το ΟΠΑ ειναι υποχρεωμενο να το ζητησει αν το θελει.. αλλα εσεις θα το πατε αμεσα...και τελος.
Vera εισαι σουπερ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια