Vera
Νεοφερμένο μέλος
Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 82 μηνύματα.

Nαι , γιατί έχω μια φίλη που σκέφτεται να το κάνει .Καθε φορα που δινεις πανελληνιες ή κανεις 6% ή 4% σβηνει ολο το παρελθον μετεγγραφων και εισαι πλεον σε παρθενικη κατασταση να κανεις οτι θες.
Αυτο ρωτας?
Ευχαριστώ πολύ !
Jauahahwiwisjs
Νεοφερμένο μέλος
Ο Jauahahwiwisjs αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.

Ειδα που έλεγε να φτιάξω κωδικό σύμφωνα με τις οδηγίες που εχει και φοβήθηκα μήπως δε μου γίνεται δεκτός αυτός που έχω τώρα για την μετεγγραφή. Άρα τον κρατάω έτσι όπως είναι και δν υπάρχει κάποιο θέμα. Να σαι καλά φιλαράκι ευχαριστώ!Φίλε μη φοβάσαι δεν χρειαζόταν να αλλάξεις κωδικό,αμα όμως θες ακόμα να τον αλλάξεις μπορείς και τώρα στην σελίδα του upnet, η αλλαγή του δεν είχε χρονικό όριο,όποτε θες τον αλλάζεις
DennisM
Νεοφερμένο μέλος
Ο DennisM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα.

Στην μετεγγραφή με οικονομικά κριτήρια, χρειάζεται να βάλω το ΑΦΜ του αδερφού μου (22 χρονών) ; Εργάζεται μονο απο 2023 και μετα.
Kafkinos
Νεοφερμένο μέλος
Ο Kafkinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

Τίποτα φίλε, καλές μας σπουδέςΕιδα που έλεγε να φτιάξω κωδικό σύμφωνα με τις οδηγίες που εχει και φοβήθηκα μήπως δε μου γίνεται δεκτός αυτός που έχω τώρα για την μετεγγραφή. Άρα τον κρατάω έτσι όπως είναι και δν υπάρχει κάποιο θέμα. Να σαι καλά φιλαράκι ευχαριστώ!

ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.901 μηνύματα.

Συμφωνα με το γραμμα του νομου και εφοσον κανει δηλωση ΝΑΙ.Στην μετεγγραφή με οικονομικά κριτήρια, χρειάζεται να βάλω το ΑΦΜ του αδερφού μου (22 χρονών) ; Εργάζεται μονο απο 2023 και μετα.
DennisM
Νεοφερμένο μέλος
Ο DennisM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα.

Α οκ, ευχαριστω!Συμφωνα με το γραμμα του νομου και εφοσον κανει δηλωση ΝΑΙ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Η πλατφορμα μετεγγραφων ανοιγει αυριο, απ'οτι διαβασα δηλαδη.

Μετεγγραφές: Ανοίγει αύριο-εκτός απροόπτου- η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων
Ανοίγει αύριο Τετάρτη- εκτός απροόπτου- η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων των φοιτητών που ενδιαφέρονται να μετεγγραφούν από Πανεπιστήμιο σε Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με πληροφορίες του esos. Παράλληλα το υπουργείο Παιδείας θα εκδώσει και τη σχετική εγκύκλιο με την προθεσμία υποβολής...

ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.901 μηνύματα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Παιδια ανοιξαν πριν λιγο οι μετεγγραφες.. μπορειτε να την μπουμπουνισετε.
Μην βιαστειτε εχετε χρονο να το μελετησετε.
transfer.it.minedu.gov.gr
Εδω και τα βιβλια της πλατφορμας :
Μορια
Αδελφια
Αρχική Σελίδα - Πληροφοριακό Σύστημα Μετεγγραφών Φοιτητών 2025
Μορια
Αδελφια
Tery07
Νεοφερμένο μέλος
Η Tery07 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! και για ν αρχίσει ο χορός... στο email επικοινωνίας εμφανίζει το email της σχολής που πέρασαν τα παιδιά. Να υποθέσω βάζουν κάποιο άλλο δικό τους;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Οχι..αφηνουμε το ακαδημαικο email... μην και θυμωσουνΕυχαριστούμε για την ενημέρωση! και για ν αρχίσει ο χορός... στο email επικοινωνίας εμφανίζει το email της σχολής που πέρασαν τα παιδιά. Να υποθέσω βάζουν κάποιο άλλο δικό τους;
DennisM
Νεοφερμένο μέλος

Μπηκα και εχω αριθμο πρωτοκολλου 2. Εχω VIP θεσηΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αρχική Σελίδα - Πληροφοριακό Σύστημα Μετεγγραφών Φοιτητών 2025
transfer.it.minedu.gov.gr
View attachment 153070
Μορια
Αδελφια

elefther1ou_
Νεοφερμένο μέλος
Η elefther1ou_ αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 49 μηνύματα.

Εγώ που έβαλα το προσωπικό μου email και έκανα οριστικοποίηση να κάνω άρση αίτησης; Το είχε αυτόσυμπληρωμένο το site και δε το κατάλαβα ότι ήθελε το ακαδημαϊκόΟχι..αφηνουμε το ακαδημαικο email... μην και θυμωσουν
Nar20
Νεοφερμένο μέλος
Η Nar20 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 37 μηνύματα.

Με το καλό όλοι, κάναμε κ εδώ.
DennisM
Νεοφερμένο μέλος

Θελω κ'γω να ξερωΕγώ που έβαλα το προσωπικό μου email και έκανα οριστικοποίηση να κάνω άρση αίτησης; Το είχε αυτόσυμπληρωμένο το site και δε το κατάλαβα ότι ήθελε το ακαδημαϊκό
termiii
Νεοφερμένο μέλος
Ο termiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

Καλησπέρα, πέρασα ημμυ ξανθησ και σκόπευα να κάνω την αίτηση μετεγγραφής για βόλο. Χθες μετά από εξετάσεις ο γιατρός μου με ενημέρωσε πως μάλλον έχω νόσο κρον ή ελκωδης κολιτιδα (αυτοάνοσες νόσοι στο έντερο), περιμένουμε σίγουρα να μάθουμε από δευτέρα. Εγώ είμαι από θεσσαλονίκη και θα ήθελα να πάρω την κατ εξαίρεση μετεγγραφή στον τμήμα ημμυ του απθ καθως οι παραπάνω ασθένειες είναι στους πίνακες. Μπορώ να κάνω παράλληλα αίτηση μετεγγραφής με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια ώστε να πάρω εκείνη στο βόλο και επίσης την κατ εξαίρεση με σκοπό να πάω στο απθ; Αν δεν γίνεται να κάνω και τις δύο υπάρχει κάποιου είδους «σιγουριά» σχετικά με την κατ εξαίρεση για τις νόσους που ανέφερα πιο πάνω ή να προτιμήσω να κάνω για βόλο;
Morningstar
Νεοφερμένο μέλος
Ο Morningstar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

Καλημέρα σας,
Λοιπόν, αρχικά, τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα με εμένα. Συγκεκριμένα, πέρυσι μέσω πανελληνίων πέρασα στο Μαθηματικό Πάτρας και πήρα μετεγγραφή στο τμήμα εφαρμοσμένων μαθηματικών Κρήτης. Ωστόσο, φέτος ο πατέρας μου απεβίωσε, οπότε αναγκαστικά έκανα 10% το καλοκαίρι και πέρασα ξανά στο Μαθηματικό Πάτρας, με συνέπεια τη διαγραφή μου από αυτό της Κρήτης. Έπειτα από πολύ συζήτηση και σκέψη, το μετάνιωσα και θα ήθελα να ξαναγυρίσω σε αυτό της Κρήτης με μετεγγραφή. Η πλατφόρμα των μετεγγραφών, ωστόσο, δεν με αφήνει να το δηλώσω. Μήπως γνωρίζετε γιατί συμβαίνει αυτό;
Σας ευχαριστώ πολύ!
Λοιπόν, αρχικά, τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα με εμένα. Συγκεκριμένα, πέρυσι μέσω πανελληνίων πέρασα στο Μαθηματικό Πάτρας και πήρα μετεγγραφή στο τμήμα εφαρμοσμένων μαθηματικών Κρήτης. Ωστόσο, φέτος ο πατέρας μου απεβίωσε, οπότε αναγκαστικά έκανα 10% το καλοκαίρι και πέρασα ξανά στο Μαθηματικό Πάτρας, με συνέπεια τη διαγραφή μου από αυτό της Κρήτης. Έπειτα από πολύ συζήτηση και σκέψη, το μετάνιωσα και θα ήθελα να ξαναγυρίσω σε αυτό της Κρήτης με μετεγγραφή. Η πλατφόρμα των μετεγγραφών, ωστόσο, δεν με αφήνει να το δηλώσω. Μήπως γνωρίζετε γιατί συμβαίνει αυτό;
Σας ευχαριστώ πολύ!
gianikit
Νεοφερμένο μέλος
Ο gianikit αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

Γιάννη και λοιποί φίλοι καλημέρα, χρειάζομαι την βοήθειά σας. Ο γιός μου θέλει να κάνει μετεγγραφή από ΗΜΜΥ Κοζάνη στην αντίστοιχη σχολή ΗΜΜΥ Ξάνθης. Πληροί όλες τις λοιπές προϋποθέσεις εκτός από οικονομικά και κοινωνικά μόρια (έχει 0).
Ερωτήσεις: 1) Ποια κατηγορία μετεγγραφής να επιλέξει; Προφανώς την κατηγορία «μοριοδοτούμενα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια» ; 2) Υπάρχει λόγος να τσεκάρω την επιλογή «επιθυμώ να μοριοδοτηθώ με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια» καθώς δεν πληρούμε τις προϋποθέσεις; 3) Μπορεί να δηλώσει και 2η σχολή (Βόλος).
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ερωτήσεις: 1) Ποια κατηγορία μετεγγραφής να επιλέξει; Προφανώς την κατηγορία «μοριοδοτούμενα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια» ; 2) Υπάρχει λόγος να τσεκάρω την επιλογή «επιθυμώ να μοριοδοτηθώ με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια» καθώς δεν πληρούμε τις προϋποθέσεις; 3) Μπορεί να δηλώσει και 2η σχολή (Βόλος).
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
mark07
Νεοφερμένο μέλος
Η mark07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.

Καλημέρα και καλή επιτυχία με τις μετεγγραφές!
Γνωρίζουμε τη φετινή βάση μετεγγραφής στην Ιατρική ΑΠΘ?
Γνωρίζουμε τη φετινή βάση μετεγγραφής στην Ιατρική ΑΠΘ?
Elvi
Νεοφερμένο μέλος
Ο Elvi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα.

καλημέρα καλή επιτυχία σε όλους 
,
θέλω κι εγώ να ξέρω για το email που θα χρησιμοποιήσω . Συνδέομαι κανονικά με το προσωπικο μου ενώ το ακαδημαϊκο δεν το έχω καν ανοίξει ποτέ.

θέλω κι εγώ να ξέρω για το email που θα χρησιμοποιήσω . Συνδέομαι κανονικά με το προσωπικο μου ενώ το ακαδημαϊκο δεν το έχω καν ανοίξει ποτέ.
PanosApo
Νεοφερμένο μέλος
Ο PanosApo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

Καλημέρα φίλε, απ' ότι μπορείς να δεις η βάση του τμήματος εφαρμοσμένων μαθηματικών με το 10% για υποψήφιους που έδωσαν πανελλήνιες το 2024 είναι 18.350 μόρια και, εκτός αν έχεις τόσα ή περισσότερα, δεν θα υπάρχει σαν επιλογή. Τώρα, αν θες να πας Κρήτη μπορείς να δηλώσεις το μαθηματικών που έχει βάση 9.720 μόρια (αν τα έχεις). Μια άλλη επιλογή είναι να κάνεις κατ' εξαίρεση μετεγγραφή (νομίζω πρέπει να μην έχεις κάνει αίτηση για απλή μετεγγραφή) , η οποία βέβαια σε μεγάλο βαθμό δεν δίνεται σε όλους όσους τη δικαιούνται...Καλημέρα σας,
Σας ευχαριστώ πολύ!
(θέλει μέσο..|..)
Matenma
Νεοφερμένο μέλος
Η Matenma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 94 μηνύματα.

Καλησπέραα
Ερώτηση γίνετε να υποβάλλουμε αίτηση μετεγγραφής και με τη διαδικασία Κοινωνικών- Οικονομικών Κριτηριών (7μόρια ) αλλά και μέσω Αδελφών Φοιτητών (δίδυμες εκτός περιφερειακής ενότητας γονέων- μέλη τρίτεκνων οικογενειών).
Εγγεγραμμένη στο Πανεπιστήμιο Πατρών τμήμα Μαθηματικών με μόρια 11963 για Μαθηματικό ΕΚΠΑ με βάση 14500, δηλαδή έχω διαφορά 2537<2750.
Βάση μετεγγραφών τα τελευταία χρόνια 2024: 0, 2023: 1, 2022: 4,5
Η δίδυμη αδελφή της εγγράφηκε στο τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου στα Ψαχνά Ευβοίας. Η μεγαλύτερη αδελφή της σπουδάζει στο ΕΚΠΑ.
Ποια διαδικασία να ακολουθήσει; Μπορεί να αιτηθεί και με τους δύο τρόπους; Σε ποιά είναι πιο σίγουρη; Το υποργειο μπορει να απαντησει στα παραπανω; αλλιως που να απευθυνθει; Καποιος με παρομοια εμπειρια;
Οποια πληροφορια χρησιμη ευχαριστω εκ των προτερων
Ερώτηση γίνετε να υποβάλλουμε αίτηση μετεγγραφής και με τη διαδικασία Κοινωνικών- Οικονομικών Κριτηριών (7μόρια ) αλλά και μέσω Αδελφών Φοιτητών (δίδυμες εκτός περιφερειακής ενότητας γονέων- μέλη τρίτεκνων οικογενειών).
Εγγεγραμμένη στο Πανεπιστήμιο Πατρών τμήμα Μαθηματικών με μόρια 11963 για Μαθηματικό ΕΚΠΑ με βάση 14500, δηλαδή έχω διαφορά 2537<2750.
Βάση μετεγγραφών τα τελευταία χρόνια 2024: 0, 2023: 1, 2022: 4,5
Η δίδυμη αδελφή της εγγράφηκε στο τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου στα Ψαχνά Ευβοίας. Η μεγαλύτερη αδελφή της σπουδάζει στο ΕΚΠΑ.
Ποια διαδικασία να ακολουθήσει; Μπορεί να αιτηθεί και με τους δύο τρόπους; Σε ποιά είναι πιο σίγουρη; Το υποργειο μπορει να απαντησει στα παραπανω; αλλιως που να απευθυνθει; Καποιος με παρομοια εμπειρια;
Οποια πληροφορια χρησιμη ευχαριστω εκ των προτερων
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 10 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 365 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Tery07
- Elvi
- elinamav
- gianikit
- elefther1ou_
- Corfu kitty
- Nar20
- FNC_Sophia
- Jauahahwiwisjs
- sakplat
- Nek21
- katerina1980
- Sotiris 12
- XRY
- PANSOFOS
- evaaah
- Anna1974.
- plantbee
- Nala67
- DennisM
- bobbos188
- Marie19759
- andreouk
- sophieee
- ang12_012
- psychoticwaltz
- GNick06
- mflam
- fortheloveofshizaya
- zoed
- krys
- LINOULA2608
- mark07
- Athanasios
- Kafkinos
- MARI1
- Hmmytheos
- aris65
- Lennie
- Panatha mono
- termiii
- Geo20
- Dkate
- Dina
- Xryssa
- ioanna2007
- Vera
- PanosApo
- VasilisK00
- Hased Babis
- Morningstar
- Martheos
- Efi10
- alexiuuu
- GIANCHRIS
- MariaApo
- andyklad
- Scandal
- aneiko
- gaidouri
- Drscientist
- fgk
- NIKHNIKH
- Fikos
- acc/fin04
- Indecisive2
- nucomer
- patoma
- UnderGroundGr
- mumofstudents
- Dr.Katalyst
- giannis06
- Mixalis!
- geneticist
- Eirinoula
- chrissie20
- Stekas2025
- Eleanna89
- mvas
- engineer?
- SlimShady
- Penny1903
- Loustep
- Lia 2006
- tan07
- Debugging_Demon
- N2007
- Ramon
- AggelikiGr
- mikrosamiamidi
- confused???
- panaman
- Entropy24
- user13
- MODE
- jellojina
- ManDef
- lalalalalalala
- sophiaa
- Leo21
- eirp
- kyriako
- abyssiniancat
- itsari
- Alexnik
- Alex2025
- natasa1#
- Damaki
- Leo komm
- violetta123
- kriskriss
- Nala
- vas2017
- Αλανι
- maritina07
- thewitcher
- user110908
- bigguy
- ch2006
- Atrlef
- thepigod762
- EFAKIT
- b3om1zq
- eftria
- Stephanos
- Galleon
- allall1
- Panpits
- sp.srms
- Alex81
- Danos
- marrr
- anakalaitzi
- P.Dam.
- geornirv
- Nasos165
- vtsou1
- Xristinaa
- anna_6
- Arvacon
- Ersa
- Msp1
- Unboxholics
- Κλημεντίνη
- gravou
- strof
- korydallos
- efthyyxoxo
- Asterias54
- Giannismsn
- Maraki3
- peris68
- st.krf
- Ilias__
- panunniotis
- najsisyuu12
- marilyn09
- dimitrios_mark
- mauro_koraki
- mpimpika
- Lebrou
- etzoni
- redpointer
- Skrts000
- elcteng
- Polymnia
- Katerinakikii
- afraim
- Lydiaaaaaaa
- tsiobieman
- stamp
- naum
- 4476
- lilabou
- mariarina
- Ryuzaki
- sachinidou
- GV221
- zisisMcrs
- aggelosst9
- jYanniss
- newguy
- MPmp
- loukskiad
- hihat1
- marpa
- constansn
- woasibe
- dodisper
- dboun
- CELTICS FAN
- katia.m
- hello1234
- annapdk
- Giorgosth
- IrisAthens
- Giorgakis17
- many of Filip
- panosT436
- eleanna4
- Kzaro
- Albert 123
- doctoradrian
- Dimitris_nts
- MariaDed
- kflen
- alfresco
- nefeli10
- nick34
- Nick_Athens
- Costpap
- Mapz
- Leilas
- ydroxoos
- sevi1
- tzoulio
- Fwteini69
- Tzam
- MaryGr
- Manou Litsa
- Searching
- charmander
- Wonderkid
- Virgin
- trifasikodiavasma
- Simela24
- rseven
- sky1
- EpsilonE
- AMPA
- MANUELMANUEL
- str07
- bak07
- Isa
- ck_chrysiis
- restinbass
- amfil
- thanasarasz
- Conne
- kate45
- Atom8
- jkhkh
- tomftw
- burakpak8
- nikfis
- lain
- shuuu
- andrianna
- elef
- TheNorth
- late boomer
- 4444
- adtor
- Pars3c
- fotini15
- LexTr
- Kendrick
- Fefi
- nicole95
- marina.marina
- afroditi16
- giorgos2000
- nikosm72
- Specon
- Linsanity
- bibliofagos
- Panfl
- Panagiotis_gr
- fotia13
- i5gonrejwgtu
- Emmeleia78
- Giota_pel
- Vok
- vint75
- Nasa0000
- IRONWOMAN
- ilion
- Annoulito
- crankshaft345
- mariel79
- m.b.
- psarounik
- gpio
- konan
- TonyGeo
- Arigas
- agg41
- Maria_Xagorari
- waakaq
- petl
- ligfing
- ειδήμων
- tripolitsa3
- AnAn
- jim2222
- Giorgakys
- Vasilis13kia
- Helen06
- Samleeuff
- Kanastasia_5883
- Marios25250
- sp0t4
- LeGoat
- Obi-Wan Kenobi
- Startx0
- 21eleni
- AGGELIKI AA
- yiannisperg
- woke
- bigbubble18
- neuronova
- mikke
- fyllidas
- Dr. Gl. Luminous
- phleidhs
- pem
- Joji
- Praxis
- ismember
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.