ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.759 μηνύματα.

Εχουν κανει εγκληματα κατα της κοινωνιας και χωρις λογο για να ικανοποιησουν ηλιθιες απαιτησεις καποιων κομματοσκυλων... Αλλα δεν ειναι της στιγμηςΕυχαριστώ πολύ για την τόσο άμεση και κατατοπιστική απάντηση. Ωστόσο, να αδράξω την ευκαιρία και να αναφέρω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει η υπουργός να εξετάσει το κατα κεφαλήν εισόδημα σοβαρά. Δεν είναι δυνατόν μια οικογένεια, 4μελης, που σπουδάζει ταυτόχρονα 2 παιδιά (συγκεκριμένα τα δικά μου είναι δίδυμα) με το συγκεκριμένο όριο να συντηρεί 3 σπίτια και 2 φοιτητές όταν όλοι γνωρίζουμε ότι το κόστος του κάθε φοιτητή ανέρχεται στα 1000,00€/μήνα! Και δυστυχώς ανήκουμε στην κατηγορία των μισθωτών , που σημαίνει ότι δεν υπάρχει η "ευελιξία" να υποκρίπτονται εισοδήματα! Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν αλλά είναι μια συνθήκη που δυσκολεύει πολλές οικογένειες στην δική μας κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση , ευχαριστώ που με ακούσατε!
Sotiris 12
Νεοφερμένο μέλος
Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 110 μηνύματα.

Καλησπέρα σας,Ευχαριστώ πολύ για την τόσο άμεση και κατατοπιστική απάντηση. Ωστόσο, να αδράξω την ευκαιρία και να αναφέρω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει η υπουργός να εξετάσει το κατα κεφαλήν εισόδημα σοβαρά. Δεν είναι δυνατόν μια οικογένεια, 4μελης, που σπουδάζει ταυτόχρονα 2 παιδιά (συγκεκριμένα τα δικά μου είναι δίδυμα) με το συγκεκριμένο όριο να συντηρεί 3 σπίτια και 2 φοιτητές όταν όλοι γνωρίζουμε ότι το κόστος του κάθε φοιτητή ανέρχεται στα 1000,00€/μήνα! Και δυστυχώς ανήκουμε στην κατηγορία των μισθωτών , που σημαίνει ότι δεν υπάρχει η "ευελιξία" να υποκρίπτονται εισοδήματα! Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν αλλά είναι μια συνθήκη που δυσκολεύει πολλές οικογένειες στην δική μας κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση , ευχαριστώ που με ακούσατε!
Το όριο για 4 μέλη οικογένεια ήταν 50000euro και πέρυσι πηγε στις 70000 euro.(17500 ανα ατομο).