tan07
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 127 μηνύματα.

03-08-25

16:12
Το employ edu το 2023 εβγαλε κανονικη ανακοινωση για αμοιβαιες μετεγγραφες. Αρα τι γινεται;Δεν υπαρχουν αμοιβαιες μετεγγραφες... τις εφαγαν οι κανονικες και ποτε δεν υπηρξαν προς αθηνα θεσσαλονικη.

Αμοιβαία Μετεγγραφή Φοιτητών 2023! - employ.edu.gr
Οι φοιτητές σε Σχολές ή Τμήματα των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης, έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν αμοιβαία μετεγγραφή

ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.454 μηνύματα.

03-08-25

16:28
ε οκ ας εβγαλε...γιατι δεν ρωτας αυτους και ρωτας εμενα ..? εγω οταν μεγαλωσω θα γινω ιωαννης.eduΤο employ edu το 2023 εβγαλε κανονικη ανακοινωση για αμοιβαιες μετεγγραφες. Αρα τι γινεται;
![]()
Οι φοιτητές σε Σχολές ή Τμήματα των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης, έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν αμοιβαία μετεγγραφήemploy.edu.gr
Εγω σου ειπα αμοιβαίες καπουτ.
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα.

03-08-25

16:41
Γιάννη εσύ? Λίγες μέρες έλειψα και έγινες παπα-Γιάννης χα χα χα γιατί?ε οκ ας εβγαλε...γιατι δεν ρωτας αυτους και ρωτας εμενα ..? εγω οταν μεγαλωσω θα γινω ιωαννης.edu
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.454 μηνύματα.

03-08-25

16:45
Ναι εχω γινει παπάς εδω και καιρο που μ'αρεσει... αλλα δεν με θελουν ειμαι λεει σκανδαλωδης τυπος.. και με απερριψαν .Γιάννη εσύ? Λίγες μέρες έλειψα και έγινες παπα-Γιάννης χα χα χα γιατί?
Τωρα αλλαξα και ονομα ....πιο χριστιανικο μπας και ....αλλα οχι.
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα.

03-08-25

16:47
Ότι πεις τέκνον μου!!Ναι εχω γινει παπάς εδω και καιρο που π'αρεσει... αλλα δεν με θελουν ειμαι λεει σκανδαλωδης τυπος.. και με απερριψαν .
Τωρα αλλαξα και ονομα ....πιο χριστιανικο μπας και ....αλλα οχι.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

03-08-25

16:55
ναι ναι τεκνον Ναλα..τωρα τους ενοχλει το ατονο,και το ωμεγα λεει στο ονομα μου και με κήρυξαν αποσυνάγωγο ...Ότι πεις τέκνον μου!!
tan07
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 127 μηνύματα.

03-08-25

17:39
Δεν χρειάζεται να με ειρωνεύεσαι… δεν σου έκανα κάτι απλώς σε ρωτάω. Γιατι αντιδράς με ύφοςε οκ ας εβγαλε...γιατι δεν ρωτας αυτους και ρωτας εμενα ..? εγω οταν μεγαλωσω θα γινω ιωαννης.edu
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

03-08-25

17:46
Δεν ειρωνεύομαι...Δεν χρειάζεται να με ειρωνεύεσαι… δεν σου έκανα κάτι απλώς σε ρωτάω. Γιατι αντιδράς με ύφος
Το ιδιο υφος εχω παντου...ετσι γεννηθηκα ...αν δεν σου κανει δεν εχω αλλο.
Sotiris 12
Νεοφερμένο μέλος
Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 86 μηνύματα.

03-08-25

18:36
Ρε φίλε απαντά σε κάθε ερώτηση που του κάνει κάθε άσχετος η σχετικός αναλυτικά.Δεν χρειάζεται να με ειρωνεύεσαι… δεν σου έκανα κάτι απλώς σε ρωτάω. Γιατι αντιδράς με ύφος
Ενημερώνει με ακρίβεια και χωρις να κανει ποτέ λάθος για κάθε πιθανή ή απίθανη ερώτηση.
Αντί να του κάνουμε άγαλμα του την λες κιόλας.
Σου έχει απαντήσει μια φορά και εσύ επιμένεις.
bobbos188
Νεοφερμένο μέλος
Η bobbos188 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα.

03-08-25

18:48
για να ισχυει η μετεγγραφη λογω αδελφων φοιτητων πρεπει να θεωρουνται τα παιδια εξαρτωμενα μελη απο τους γονεις για το 2022,2023 και 2024?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

03-08-25

19:27
Οχι δεν υπαρχει τετοιος περιορισμος... και 30 χρονο που λεει ο λογος να ειναι το παιδι μπορει να κανει μετεγγραφη με το πλεονεκτημα του σπουδαζοντος αδελφου.για να ισχυει η μετεγγραφη λογω αδελφων φοιτητων πρεπει να θεωρουνται τα παιδια εξαρτωμενα μελη απο τους γονεις για το 2022,2023 και 2024?
Τωρα η πιθανη δυσκολια ειναι στο γιατι δεν ειναι εξαρτώμενα μελη τα παιδια...? προφανως και λογω ηλικιας αλλα και γιατι εργαζονται και εχουν καποια εισοδηματα χατζηλικια...
Ε αυτα τα εισοδηματα ( για παιδια γεννηθεντα 1-1-1999 και προς τα εδω) θα πρεπει να προστεθουν στο εισοδηματα των γονεων να βγει το κατακεφαλην εισοδημα που ειναι 17500€ ως οριο...
Στην υποθεση που εδωσα υπαρχει μια ασαφεια ως προς το εισοδημα... του 30χρονου το εισοδημα? ή των γονεων...?η απαντηση ειναι μαλλον του 30χρονου. ( προσοχη ισχυει μονο για πρωτο πτυχιο)
Riaaaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 208 μηνύματα.

03-08-25

20:42
Δεν σε ειρωνεύεται υπάρχει κ μια δόση χιούμορΔεν χρειάζεται να με ειρωνεύεσαι… δεν σου έκανα κάτι απλώς σε ρωτάω. Γιατι αντιδράς με ύφος

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μπορεί να σου φάνηκε είναι παντού κουλ , με διάθεση για βοήθεια παντού!! Κ χιούμορΔεν σε ειρωνεύεται υπάρχει κ μια δόση χιούμορλιγοο κουλλ όλα καλά..
Giannismsn
Νεοφερμένο μέλος
Ο Giannismsn αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.

04-08-25

02:34
Ερώτηση, τι ισχύει για τις μεταγραφές σε περίπτωση που ο φοιτητής δεν είναι προστατευόμενο μέλος τώρα αλλα πχ πριν 2 χρόνια ήταν; Στον μέσο όρο του φορολογικού εισοδήματος μπαίνει αρχικά της οικογενείας και μετά το ατομικό;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

04-08-25

09:19
ΚαλημεραΕρώτηση, τι ισχύει για τις μεταγραφές σε περίπτωση που ο φοιτητής δεν είναι προστατευόμενο μέλος τώρα αλλα πχ πριν 2 χρόνια ήταν; Στον μέσο όρο του φορολογικού εισοδήματος μπαίνει αρχικά της οικογενείας και μετά το ατομικό;
Οταν ο φοιτητης ειναι ενηλικος για τη εφορια δηλαδη εχει γενηθει πριν το 1-1-1999 και παλιοτερα τοτε πιανει μονο το δικο του εισοδημα.
Αν ο φοιτητης εχει γενηθει μετα το 1-1-1999 και προς τα εδω ...ειναι ή οχι εξαρτωμενο μελος στην δηλωση των γονιων του...τοτε συγκρινουν το εισοδημα φοιτητη και γονεων και παιρνουν το μεγαλυτερο...δεν τα προσθετουν ομως.
Giannismsn
Νεοφερμένο μέλος
Ο Giannismsn αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.

04-08-25

09:27
ευχαριστώ πολύ
για την απάντηση
Καλημερα
Οταν ο φοιτητης ειναι ενηλικος για τη εφορια δηλαδη εχει γενηθει πριν το 1-1-1999 και παλιοτερα τοτε πιανει μονο το δικο το εισοδημα.
Αν ο φοιτητης εχει γενηθει μετα το 1-1-1999 και προς τα εδω ...ειναι ή οχι εξαρτωμενο μελος στην δηλωση των γονιων του...τοτε συγκρινουν το εισοδημα φοιτητη και γονεων και παιρνουν το μεγαλυτερο...δεν τα προσθετουν ομως.
για την απάντηση
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

04-08-25

09:36
Προσθετω γιατι και ξεχνω.Καλημερα
Οταν ο φοιτητης ειναι ενηλικος για τη εφορια δηλαδη εχει γενηθει πριν το 1-1-1999 και παλιοτερα τοτε πιανει μονο το δικο του εισοδημα.
Αν ο φοιτητης εχει γενηθει μετα το 1-1-1999 και προς τα εδω ...ειναι ή οχι εξαρτωμενο μελος στην δηλωση των γονιων του...τοτε συγκρινουν το εισοδημα φοιτητη και γονεων και παιρνουν το μεγαλυτερο...δεν τα προσθετουν//// αν ο φοιτητης δεν ειναι εξαρτωμενο μελος τοτε δεν συμμετεχει ως μια μοναδα ακομα στον διαιρετη που βγαζει το κατα κεφαλην εισοδημα και τα οικοινομικα μορια.
Αυτα συμβαινουν στις μετεγγραφες... στο πανεπιστημιο στην φοιτητική μεριμνα για την σιτιση... τα προσθετουν ολα, εισοδηματα γονεων +εισοδηματα φοιτητή+ αφορολογητα ποσα ( πχ επιδομα παιδιου).
termiii
Νεοφερμένο μέλος
Ο termiii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

04-08-25

15:19
τωρα που χωριζομαστε στις μετεγγραφες οι μαθητες που δωσαμε κανονικα με εκεινους που ειναι στις επαναλητπικες αναμενεται να υπαρχουν λιγοτερες θεσεις για μετεγγραφη στο καθε τμημα την 1η φορα λογω το οτι η πλατφορμα θα ανοιξει 2 φορες?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

04-08-25

15:27
Μπα οχι...θεωρητικα θα μπορουσε να υπαρξει μια θεση επιπλεον για τους κανονικους δηλαδη ολο το 15% των εισακτεων.τωρα που χωριζομαστε στις μετεγγραφες οι μαθητες που δωσαμε κανονικα με εκεινους που ειναι στις επαναλητπικες αναμενεται να υπαρχουν λιγοτερες θεσεις για μετεγγραφη στο καθε τμημα την 1η φορα λογω το οτι η πλατφορμα θα ανοιξει 2 φορες?
Η υπουργος υπολογισε οτι 1 θεση καταλαμβανουν οι του σεπτεμβριου πανελληνιες και τους το εδωσε εκτος και παραπανω του 15% και δηλωμενο με το δευτερο ανοιγμα της πλατφορας..
Λιγο μπερδεγουεϊ τα ειπα ..ελπιζω να καταλαβες τι ειπα ..εγω οχι.
thewitcher
Νεοφερμένο μέλος
Ο thewitcher αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

04-08-25

17:02
ε ρε κολλημα που εχεις με αθηνα τοσο πολυ σαρεσει η χαβουζα?Το employ edu το 2023 εβγαλε κανονικη ανακοινωση για αμοιβαιες μετεγγραφες. Αρα τι γινεται;
![]()
Οι φοιτητές σε Σχολές ή Τμήματα των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης, έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν αμοιβαία μετεγγραφήemploy.edu.gr
anna_6
Νεοφερμένο μέλος
Η anna_6 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 16 ετών και Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

04-08-25

18:46
Έχω διαβάσει ότι αν έχεις αρκετά μόρια για μεταγραφή (8+) θεωρείται ότι έχεις πολλές πιθανότητες για να πραγματοποιηθεί. Ξέρει κάποιος 1) Αν αυτό όντως ισχύει και 2) Αν εγώ πχ περάσω ιατρική Αλεξανδρούπολη και θέλω να κάνω μετεγγραφή Αθήνα, μαζεύω 9 μόρια αλλά δεν θέλω να χάσω μέρος απο το πρώτο εξάμηνο, υπάρχει η επιλογή της Προσωρινής Παρακολούθησης (ύστερα από email και επικοινωνία με το εκπα) ώστε να μην χάσω αυτά τα μαθήματα και μετά εννοείται να μου αναγνωριστούν;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 319 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Nala67
- sophieee
- Stephanos
- elefther1ou_
- Alex81
- Corfu kitty
- Dkate
- Xristinaa
- thewitcher
- XRY
- Drscientist
- anna_6
- psychoticwaltz
- Sotiris 12
- ManDef
- sakplat
- Arvacon
- andreouk
- Ersa
- ang12_012
- MariaApo
- Xryssa
- panaman
- bobbos188
- Msp1
- FNC_Sophia
- geneticist
- gianikit
- mflam
- katerina1980
- Unboxholics
- Jauahahwiwisjs
- Primary Care
- Pyotr_Krasnov
- geornirv
- bigguy
- PANSOFOS
- Κλημεντίνη
- GIANCHRIS
- Nala
- Geo20
- Nasos165
- vas2017
- Nek21
- Kafkinos
- aris65
- gravou
- strof
- korydallos
- efthyyxoxo
- Atrlef
- SlimShady
- Huener
- Scandal
- Hased Babis
- elinamav
- termiii
- andyklad
- Asterias54
- Lennie
- Giannismsn
- Hmmytheos
- Leo21
- Maraki3
- Stekas2025
- Indecisive2
- aneiko
- peris68
- st.krf
- Ilias__
- panunniotis
- mark07
- abyssiniancat
- najsisyuu12
- Anna1974
- marilyn09
- dimitrios_mark
- Vera
- Lia 2006
- Penny1903
- tan07
- NIKHNIKH
- mauro_koraki
- mpimpika
- Martheos
- Panatha mono
- Efi10
- Lebrou
- mumofstudents
- chrissie20
- Dina
- etzoni
- maritina07
- Reader
- redpointer
- EFAKIT
- Skrts000
- elcteng
- N2007
- marrr
- mvas
- Polymnia
- Katerinakikii
- acc/fin04
- afraim
- Lydiaaaaaaa
- kyriako
- Nar20
- tsiobieman
- stamp
- naum
- 4476
- lilabou
- mariarina
- Ryuzaki
- sachinidou
- GV221
- engineer?
- ioanna2007
- zisisMcrs
- aggelosst9
- Elvi
- jYanniss
- gaidouri
- UnderGroundGr
- newguy
- MPmp
- loukskiad
- hihat1
- jellojina
- Mixalis!
- marpa
- constansn
- woasibe
- dodisper
- dboun
- CELTICS FAN
- katia.m
- hello1234
- annapdk
- Giorgosth
- IrisAthens
- Giorgakis17
- many of Filip
- panosT436
- eleanna4
- Kzaro
- Albert 123
- AggelikiGr
- doctoradrian
- Dimitris_nts
- MariaDed
- almanhoff
- kflen
- alfresco
- nefeli10
- nick34
- Nick_Athens
- Tery07
- Costpap
- Mapz
- Leilas
- ydroxoos
- sophiaa
- sevi1
- tzoulio
- Fwteini69
- Tzam
- MaryGr
- Manou Litsa
- Searching
- charmander
- giannis06
- Wonderkid
- Virgin
- trifasikodiavasma
- Simela24
- rseven
- sky1
- EpsilonE
- AMPA
- vtsou1
- MANUELMANUEL
- Entropy24
- str07
- bak07
- fgk
- Isa
- ck_chrysiis
- restinbass
- amfil
- thanasarasz
- Conne
- kate45
- Atom8
- plantbee
- jkhkh
- Alex2025
- tomftw
- eftria
- ch2006
- natasa1#
- mikrosamiamidi
- burakpak8
- confused???
- Eleanna89
- nikfis
- lain
- shuuu
- andrianna
- elef
- TheNorth
- late boomer
- 4444
- adtor
- Pars3c
- krys
- fotini15
- LexTr
- Kendrick
- Fefi
- nicole95
- marina.marina
- afroditi16
- giorgos2000
- nikosm72
- Specon
- Linsanity
- bibliofagos
- Panfl
- Panagiotis_gr
- fotia13
- i5gonrejwgtu
- Emmeleia78
- Giota_pel
- Vok
- vint75
- Nasa0000
- IRONWOMAN
- ilion
- Annoulito
- crankshaft345
- mariel79
- m.b.
- psarounik
- gpio
- konan
- TonyGeo
- Arigas
- agg41
- Maria_Xagorari
- waakaq
- petl
- ligfing
- ειδήμων
- tripolitsa3
- AnAn
- jim2222
- Giorgakys
- Vasilis13kia
- Helen06
- Samleeuff
- Kanastasia_5883
- Marios25250
- sp0t4
- LeGoat
- Obi-Wan Kenobi
- Startx0
- 21eleni
- AGGELIKI AA
- yiannisperg
- woke
- bigbubble18
- neuronova
- Leo komm
- mikke
- fyllidas
- Dr. Gl. Luminous
- phleidhs
- pem
- Joji
- Praxis
- ismember
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.