tan07
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 121 μηνύματα.

Ρωτάω, δεν ξέρω. Πως γινεται;Ε το ειπαμε αυτο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Συμφοιτητής του εδώ! Πως το λένε το παιδάκι; Θεοφάνους;Καλησπέρα και καλό μήνα!
Φέτος το παιδί μου με 19300 μόρια (από ΕΠΑΛ) πέρασε Ιατρική Αλεξανδρούπολης.
Έχει πιθανότητες να πάρει μεταγραφή ιατρική Θεσσαλονίκης?
Είμαστε τριτεκνική οικογένεια(παιδιά κάτω των 25 ετών).
Επίσης, ενώ κατοικούμε Θεσσαλονίκη, είμαστε δημότες σε άλλη πόλη (γειτονικού νομού )όπου εκεί έχουμε κ πατρικό σπίτι και επιχείρηση.Αναρωτιεμαι: θα μπορούσε ίσως αυτό να παίξει κάποιον ρόλο στη μεταγραφή?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.324 μηνύματα.

Καλησπερα και πολλα συγχαρητηρια στο παιδι και καλη αρχη.Καλησπέρα και καλό μήνα!
Φέτος το παιδί μου με 19300 μόρια (από ΕΠΑΛ) πέρασε Ιατρική Αλεξανδρούπολης.
Έχει πιθανότητες να πάρει μεταγραφή ιατρική Θεσσαλονίκης?
Είμαστε τριτεκνική οικογένεια(παιδιά κάτω των 25 ετών).
Επίσης, ενώ κατοικούμε Θεσσαλονίκη, είμαστε δημότες σε άλλη πόλη (γειτονικού νομού )όπου εκεί έχουμε κ πατρικό σπίτι και επιχείρηση.Αναρωτιεμαι: θα μπορούσε ίσως αυτό να παίξει κάποιον ρόλο στη μεταγραφή?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πριν μπουμε στη ουσια του θεματος να πω για την 2η ερωτηση ..Η επαγγελματικη ενασχοληση σας σε αλλη πολη εκτος θεσσαλονικης θα βοηθουσε πολυ αν ειχαμε ενα μεγαλυτερο παιδι ηδη σε πανεπιστημιο... Το κραταμε αυτο για το επομενο μικροτερο παιδι.
Η ιατρικη θεσσαλονικης ζητα για μια ελπιδοφορα μετεγγραφη 6 κοινωνικα οικονομικα μορια.
Εσεις λογω 3 τεκνιας (συγχαρητηρια) εχουμε 4 κοινωνικα μορια...
Αν μπορουμε να βρουμε και αλλα 2-3 οικονομικα μορια θα ειμαστε νικητες
Το πως?
Παρτε τα εκκαθαριστικα 2025-24-23 και προσθεσθε τα φορολογικα ποσα πατερα μητερας ( 6 αριθμοι) και διαιρεστε με το 15 ( 5 ατομα χ 3 χρονια)
Αυτο που θα βρειτε ονομαζεται κατα κεφαλην εισοδημα
0-3Κ = 6 μορια
3Κ-6Κ = 4 μορια
6Κ-9Κ = 3 μορια
9Κ-12Κ = 2 μορια
12Κ----= 0 μορια
Καντε αυτη την διαδικασια και αν θελετε κατι τα λεμε
elefther1ou_
Νεοφερμένο μέλος
Η elefther1ou_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.

Με συγχωρείτε αλλά το εισόδημα δεν είναι από την φορολογική δήλωση 2022-2023-2024; Δεν τα γνωρίζω πολύ καλά όλα αυτά με τα εισοδήματα. Νόμιζα πως το εισόδημα για φέτος δεν μετράΚαλησπερα και πολλα συγχαρητηρια στο παιδι και καλη αρχη.
Πριν μπουμε στη ουσια του θεματος να πω για την 2η ερωτηση ..Η επαγγελματικη ενασχοληση σας σε αλλη πολη εκτος θεσσαλονικης θα βοηθουσε πολυ αν ειχαμε ενα μεγαλυτερο παιδι ηδη σε πανεπιστημιο... Το κραταμε αυτο για το επομενο μικροτερο παιδι.
Η ιατρικη θεσσαλονικης ζητα για μια ελπιδοφορα μετεγγραφη 6 κοινωνικα οικονομικα μορια.
View attachment 150930
View attachment 150929
Το πως?
Παρτε τα εκκαθαριστικα 2025-24-23 και προσθεσθε τα φορολογικα ποσα πατερα μητερας ( 6 αριθμοι) και διαιρεστε με το 15 ( 5 ατομα χ 3 χρονια)
0-3Κ = 6 μορια
3Κ-6Κ = 4 μορια
6Κ-9Κ = 3 μορια
9Κ-12Κ = 2 μορια
12Κ----= 0 μορια
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.324 μηνύματα.

εισοδημα αποκτηθεν τα ετη 2022-2023-2024Με συγχωρείτε αλλά το εισόδημα δεν είναι από την φορολογική δήλωση 2022-2023-2024;
το οποιο δηλωνεται στα εκκαθαριστικα των ετων 2023-2024-2025
elefther1ou_
Νεοφερμένο μέλος
Η elefther1ou_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.

Α ευχαριστώ πολύ, δεν το γνώριζα και μπερδεύτηκαεισοδημα αποκτηθεν τα ετη 2022-2023-2024
το οποιο δηλωνεται στα εκκαθαριστικα των ετων 2023-2024-2025
mark07
Νεοφερμένο μέλος
Η mark07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση!Καλησπερα και πολλα συγχαρητηρια στο παιδι και καλη αρχη.
View attachment 150930
View attachment 150929
Το πως?
0-3Κ = 6 μορια
3Κ-6Κ = 4 μορια
6Κ-9Κ = 3 μορια
9Κ-12Κ = 2 μορια
12Κ----= 0 μορια
Θα υπολογίσω το κατά κεφαλήν κ θα επανέλθω.
Έχω όμως τρεις ακόμη ερωτήσεις:
1.Έχω μεγαλύτερο παιδί που επιθυμεί να γραφτεί σε δημόσια ΣΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη φέτος.Βοηθά σε κάτι αυτό?
2.Στη Θεσσαλονίκη μένουμε σε μισθωμένη κατοικία. Παίζει ρόλο?
3. Το παιδί που πέρασε δικαιούται να κάνει 2 αιτήσεις μεταγραφής? Εννοώ μια μεταγραφή με όλους και μία μεταγραφή με τους διακριθέντες αθλητές μιας και έχει νίκη σε άθλημα από πανελλήνιο πρωτάθλημα ?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση!
Θα υπολογίσω το κατά κεφαλήν κ θα επανέλθω.
Έχω όμως τρεις ακόμη ερωτήσεις:
Οκ καλα αποτελεσμτα
Το παιδι για τα ΣΑΕΚ το βοηθα η τριτεκνια ,δινει μορια στις αιτησεις που θα γινουν τωρα τελος αυγουστου1.Έχω μεγαλύτερο παιδί που επιθυμεί να γραφτεί σε δημόσια ΣΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη φέτος.Βοηθά σε κάτι αυτό?
Για το παιδι που θελει να παρει μετεγγραφη απο αλεξανδρουπολη σε θεσσαλονικη με την κατηγορια κοινωνικα-οικοινομικα μορια του ειναι αδιαφορο που μενετε θεσσαλονικη..2.Στη Θεσσαλονίκη μένουμε σε μισθωμένη κατοικία. Παίζει ρόλο?
Για το επομενο παιδι που ισως να μην περασει θεσσαλονικη και ισως να θελησει να παρει μετεγγραφη εκει με την κατηγορια σπουδαζοντος αδελφου θα ηταν αποτρεπτικο που μενετε θεσσαλονικη..θα το δουμε τοτε..θα σας κανω εξωση.
Το σημειο αυτο θελει λεκτικη διευκρίνηση... την αρχικη εισαγωγη σε σχολη με την πριμοδοτηση αθλητων (10%) την ονομαζετε μετεγγραφη αθλητη?3. Το παιδί που πέρασε δικαιούται να κάνει 2 αιτήσεις μεταγραφής? Εννοώ μια μεταγραφή με όλους και μία μεταγραφή με τους διακριθέντες αθλητές μιας και έχει νίκη σε άθλημα από πανελλήνιο πρωτάθλημα ?
mark07
Νεοφερμένο μέλος
Η mark07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

Οκ καλα αποτελεσμτα
Το παιδι για τα ΣΑΕΚ το βοηθα η τριτεκνια ,δινει μορια στις αιτησεις που θα γινουν τωρα τελος αυγουστου
Για το παιδι που θελει να παρει μετεγγραφη απο αλεξανδρουπολη σε θεσσαλονικη με την κατηγορια κοινωνικα-οικοινομικα μορια του ειναι αδιαφορο που μενετε θεσσαλονικη..
Για το επομενο παιδι που ισως να μην περασει θεσσαλονικη και ισως να θελησει να παρει μετεγγραφη εκει με την κατηγορια σπουδαζοντος αδελφου θα ηταν αποτρεπτικο ποι μενετε θεσσαλονικη..θα το δουμε τοτε..θα σας κανω εξωση.
Το σημειο αυτο θελει λεκτικη διευκρίνηση... την αρχικη εισαγωγη σε σχολη με την πριμοδοτηση αθλητων (10%) την ονομαζεται μετεγγραφη αθλητη?
Το σημειο αυτο θελει λεκτικη διευκρίνηση... την αρχικη εισαγωγη σε σχολη με την πριμοδοτηση αθλητων (10%) την ονομαζεται μετεγγραφη αθλητη?Οκ καλα αποτελεσμτα
Το παιδι για τα ΣΑΕΚ το βοηθα η τριτεκνια ,δινει μορια στις αιτησεις που θα γινουν τωρα τελος αυγουστου
Για το παιδι που θελει να παρει μετεγγραφη απο αλεξανδρουπολη σε θεσσαλονικη με την κατηγορια κοινωνικα-οικοινομικα μορια του ειναι αδιαφορο που μενετε θεσσαλονικη..
Για το επομενο παιδι που ισως να μην περασει θεσσαλονικη και ισως να θελησει να παρει μετεγγραφη εκει με την κατηγορια σπουδαζοντος αδελφου θα ηταν αποτρεπτικο ποι μενετε θεσσαλονικη..θα το δουμε τοτε..θα σας κανω εξωση.
Το σημειο αυτο θελει λεκτικη διευκρίνηση... την αρχικη εισαγωγη σε σχολη με την πριμοδοτηση αθλητων (10%) την ονομαζεται μετεγγραφη αθλητη?
Έχεις δίκιο...ναι, την αρχική εισαγωγή σε σχολή με πριμοδότηση αθλητών εννοώ.
Δηλαδή, επαναδιατυπώνοντας το ερώτημα μου είναι: Κάνουμε αίτηση για μετεγγραφή.οκ
Μπορει να συμμετέχει και στην εισαγωγή σε σχολή με τους διακριθέντες αθλητές? Εάν δηλαδή δεν έρθει Θεσσαλονίκη με τη μετεγγραφή, μήπως έχει την ευκαιρία να έρθει με τη διάκριση στο αθλημα.Είναι ανεξάρτητο το ένα από το άλλο?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Δυστηχως δεν μπορω να βρω στατιστικα για αθλητες φρεσκα... θα σας μιλησω για το 2023 ..αλλα ιδια πραγματα ειναι.
Ο πινακας αυτος επιτυχοντων λεει οτι η υποθεση εισαγωγης στην ιατρικη απθ με την κατηγορια μοριοδοτησης αθλητων ειναι υποθεση των επαλ.
Και μαλιστα παιδιων επαλ που δεν εχουν κανει αρχικη εισαγωγη σε αλλη ιατρικη...ειναι αλλου ή πουθενα.
Εσεις τωρα ειστε ειδη μεσα σε ιατρικη οποτε με την πριμοδοτηση 10% πατε στην περιοχη των 20900 μοριων
Παραπανω αξιολογηση για τον τροπο εισαγωγης στο ΑΠΘ θα εχω, οταν θα μου πειτε αυτα που σας ζητησα.
Ο πινακας αυτος επιτυχοντων λεει οτι η υποθεση εισαγωγης στην ιατρικη απθ με την κατηγορια μοριοδοτησης αθλητων ειναι υποθεση των επαλ.
Και μαλιστα παιδιων επαλ που δεν εχουν κανει αρχικη εισαγωγη σε αλλη ιατρικη...ειναι αλλου ή πουθενα.
Εσεις τωρα ειστε ειδη μεσα σε ιατρικη οποτε με την πριμοδοτηση 10% πατε στην περιοχη των 20900 μοριων
Παραπανω αξιολογηση για τον τροπο εισαγωγης στο ΑΠΘ θα εχω, οταν θα μου πειτε αυτα που σας ζητησα.
Nar20
Νεοφερμένο μέλος
Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 20 μηνύματα.

Καλησπέρα,
Απίστευτες γνώσεις βλέπω εδώ
Θα ήθελα να μάθω περσινές βάσεις μορίων για Νομική ΑΠΘ, ή αν υπάρχει ιδέα για το πώς θα κινηθούν φέτος.
Ενδιαφερόμαστε για μετεγγραφή από Νομική ΔΠΘ, και λογικά καθώς μεγαλύτερος αδελφός έχει πιστοποιημένο από ΚΕΠΑ 67%, παίρνει δυο μόρια από εκεί.
Οικογένεια με 4 μέλη, δηλ γονείς, ο αδελφός και η φοιτήτρια, ο αδελφός θεωρείται όπως μου είπαν εξαρτώμενο μέλος, άλλο που έκανε φέτος πρώτη φορά ξεχωριστή φορολογική δήλωση για να δηλωθεί το επίδομα ΚΕΠΑ.
Αν δεν κάνω λάθος μετράει το Συνολικό Δηλωθέν Εισόδημα (κ όχι το φορολογητέο), οπότε αν είναι αυτό είμαστε με τους υπολογισμούς που έγιναν στα 3 μόρια λόγω εισοδήματος. (Αν τελικά δεν μετράει ο αδελφός ως εξαρτώμενο μέλος πηγαίνουμε στα 2 μόρια).
Έχουμε έτσι στην καλύτερη 5 μόρια στη χειρότερη 4 , αν υπολογίστηκαν όλα σωστά.
Η αναπηρία 67% πού φαίνεται; Λογικά κάπου στην εφορία λόγω επιδόματος, θα το ψάξω.
Πώς το βλέπετε;
Ευχαριστώ πολύ πολύ αν βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε!!

Θα ήθελα να μάθω περσινές βάσεις μορίων για Νομική ΑΠΘ, ή αν υπάρχει ιδέα για το πώς θα κινηθούν φέτος.
Ενδιαφερόμαστε για μετεγγραφή από Νομική ΔΠΘ, και λογικά καθώς μεγαλύτερος αδελφός έχει πιστοποιημένο από ΚΕΠΑ 67%, παίρνει δυο μόρια από εκεί.
Οικογένεια με 4 μέλη, δηλ γονείς, ο αδελφός και η φοιτήτρια, ο αδελφός θεωρείται όπως μου είπαν εξαρτώμενο μέλος, άλλο που έκανε φέτος πρώτη φορά ξεχωριστή φορολογική δήλωση για να δηλωθεί το επίδομα ΚΕΠΑ.
Αν δεν κάνω λάθος μετράει το Συνολικό Δηλωθέν Εισόδημα (κ όχι το φορολογητέο), οπότε αν είναι αυτό είμαστε με τους υπολογισμούς που έγιναν στα 3 μόρια λόγω εισοδήματος. (Αν τελικά δεν μετράει ο αδελφός ως εξαρτώμενο μέλος πηγαίνουμε στα 2 μόρια).
Η αναπηρία 67% πού φαίνεται; Λογικά κάπου στην εφορία λόγω επιδόματος, θα το ψάξω.
Πώς το βλέπετε;
Nar20
Νεοφερμένο μέλος
Η Nar20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 20 μηνύματα.

Νομίζω βρήκα τα περσινά
Άραγε φέτος;
Και τώρα με πιάνει μια φάση του αν υπολόγισα σωστά τα πάντα/αν κοιτάω σωστά στο Συνολικό Δηλωθέν και πού φαίνεται αν φαίνεται το 67%
Χμ σε περίπτωση ισοβαθμίας, στα μόρια, τι μετράει για το ποιον θα πάρουν;
Άραγε φέτος;
Και τώρα με πιάνει μια φάση του αν υπολόγισα σωστά τα πάντα/αν κοιτάω σωστά στο Συνολικό Δηλωθέν και πού φαίνεται αν φαίνεται το 67%

Χμ σε περίπτωση ισοβαθμίας, στα μόρια, τι μετράει για το ποιον θα πάρουν;
Συνημμένα
mvas
Νεοφερμένο μέλος
Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 42 μηνύματα.

Με βαση τις τελευταιες ανακοινώσεις, πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις μετεγγραφες;
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Ευχαριστουμε πολυ ...γνωσεις ε? ναι οι γνωσεις ειστε εσεις ...αν μας λετε το κραταμε και ξερουμε για το επομενο παιδι.Καλησπέρα,
Πώς το βλέπετε;
Στο θεμα μας τωρα
Εδω η εικονα μετεγγραφων της νομικης θεσσαλονικης
Η θεσσαλονικη εχει βασικο και μονο τροφοδοτη την κομοτηνη...αλλα τα πολλα παιδια εκει δεν ειναι βορεια ειναι νοτια... το γνωριζετε και εσεις αυτο. Το ιδιο θα ειναι και φετος.
Τεραστια σχολη η νομικη απθ και περυσι που εγινε η επιθεση μοριων τριτεκνων κρατησε καλα και ανεβηκε μονο ενα βαθμο..
Φετος εχουμε τα ιδια δεδομενα οποτε η σχολη θα παιξει μεταξυ 3-4 μοριων και οχι παραπανω.
Το αδελφι πριμοδοτεί το κοριτσι με 2 κοινωνικα μορια.
Εσεις κανεται απλα το σωστο κλικ στην πλατφορμα μετεγγραφων να παρετε τα κοινωνικα 2 μορια και μετα το αποδεικνυεται με το χαρτι κεπα και πιστοποητικο οικογενειακης στην γραμματεια του απθ.
Στα οικονομικα τωρα
Το επιδομα του παιδιου δεν ειναι φορολογητεο εισοδημα για τις μετεγγραφες και δεν δηλωνετε για τις μετεγγραφες... ναι συνυπολογιζεται σε αλλες καταστασεις στο πανεπιστήμιο οπως ειναι η σιτιση και η εστια.
Η αποψη μου ειναι να προσπαθησετε να βαλετε το αγορι προστατευομενο (συμπληρωματικη) και να μην δηλωσετε το αφμ του στο συστημα..
Αν δεν θελετε ή δεν τα καταφερετε..τοτε θα δηλωσετε το αφμ του παιδιου στο συστημα το οποιο θα προσθεσει τα λευτα του και θα το βαλει και προστατευομενο.
Σε καθε περιπτωση θα παιξετε με την πλατφορμα ετσι και αλλιως και θα παρετε το καλυτερο...δεν γελατε κανενα και η πλατφρορμα δεν ελεγχεται απο κανεναν
Η πλατφορμα δινει τα συνολικα μορια καπου στη μεση της διαδικασιας.
Τωρα με τα 4 μορια παμε με καλες ελπιδες ειδικα αν εχουμε και καλα μορια πανελληνιων κομοτηνης να νικησουμε σε ισοβαθμιες.
Με τα 5 μορια παταμε γερα.
Οπως προείπα η αναπηρια δειχνεται με το χαρτι κεπα και μονο.
Αυτα και καλη τυχη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
αποψηΜε βαση τις τελευταιες ανακοινώσεις, πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα για τις μετεγγραφες;
Η εγκυκλιος θα βγει τελος σεπτεμβρη αλλα η πλατφρομα θα ανοιξει 5-10 οκτωβρη.
Θα το δουμε και στην πορεια ποσο θα πιεσει τα πανεπιστημια να δωσουν γρηγορα κωδικους σχολης.
Δεν μπορει να παρακαμψει τα φοιτητολογια των σχολων γιατι δινουν πολυ χρησιμες πληροφοριες για τις μεριδες των παιδιων προς μετεγγραφη.
Nar20
Νεοφερμένο μέλος

Για Κομοτηνη έχει 17.330, άρα πολυ καλά νομίζω.
Ρε συ Γιάννη, χίλια ευχαριστώ. Είδα τώρα από παλιά μου μηνύματα πριν 5 χρόνια ότι με είχες βοηθήσει κ στον γιο μου που είχε τελικά πάρει μετεγγραφή κ εκείνος ΑΠΘ άλλη σχολή βέβαια.
Οπότε, όταν ανοίξει θα κάνουμε την αίτηση κ βλέπουμε, αλλά τα πράγματα τα βλέπεις θετικά, κρατάω αυτό. Θα ενημερώσω!!
Και πάλι ευχαριστώ, να είσαι πάντα καλά.
Ρε συ Γιάννη, χίλια ευχαριστώ. Είδα τώρα από παλιά μου μηνύματα πριν 5 χρόνια ότι με είχες βοηθήσει κ στον γιο μου που είχε τελικά πάρει μετεγγραφή κ εκείνος ΑΠΘ άλλη σχολή βέβαια.
Οπότε, όταν ανοίξει θα κάνουμε την αίτηση κ βλέπουμε, αλλά τα πράγματα τα βλέπεις θετικά, κρατάω αυτό. Θα ενημερώσω!!
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

ε ναι ...ειμαστε στην κορυφη των μοριων οποτε κερδαμε ισοβαθμιες ..Για Κομοτηνη έχει 17.330, άρα πολυ καλά νομίζω.
Ναι και τα 4 μορια ειναι πολυ πολυ καλα..
Αλλα τα 5 παρε.
Ναι νομιζω πρεπει να νιωθετε ηρεμοι.
Α χαιρομαι...πριν 5 χρονια ήξερα πιο πολλα γιατι ηταν πιο απλα τα πραματα...
Ωρα καλη και παταμε γερα.
mark07
Νεοφερμένο μέλος

Γιάννη,καλησπέρα και πάλι.Καλησπερα και πολλα συγχαρητηρια στο παιδι και καλη αρχη.
View attachment 150930
View attachment 150929
Το πως?
0-3Κ = 6 μορια
3Κ-6Κ = 4 μορια
6Κ-9Κ = 3 μορια
9Κ-12Κ = 2 μορια
12Κ----= 0 μορια
Μετά τον υπολογισμό του εισοδήματος είμαστε στην κατηγορία 6Κ-9Κ.
Οπότε? Έχουμε ελπίδες?Τι λες?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Λοπον εχουμε και λεμεΔυστηχως δεν μπορω να βρω στατιστικα για αθλητες φρεσκα... θα σας μιλησω για το 2023 ..αλλα ιδια πραγματα ειναι.
View attachment 150953
Εχουμε 4 κοινωνικα μορια απο τριτεκνια
Εχουμε κατα κεφαλην εισοδημα στην κατηγορια 6000- 9000€ το οποιο δινει 3 οικονομικα μορια.
Το ολον 7 μορια μετεγγραφης για ιατρικη θεσσαλονικης και 19300 μορια πανελληνιων
Η εικονα της ιατρικης απθ
Το βλεπτε και εσεις οτι η σχολη ηταν στα 5 περυσι και γενικως και διαχρονικως δεν εχει την δυναμη να παει πανω απο 6 μορια
Οποτε η μετεγγραφη ειναι δικη σας με τα 7 μορια σας.
Ακομα και στην ακραια περιπτωση που ανεβει στα 7 παλι δικη σας ειναι η μετεγγραφη γιατι αυτα τα θεωρατα μορια (19300) νικουν καθε ισοβαθμια.
Τα μορια σας ειναι ανωτερα απο καθε σχεδον αλλο παιδι ,κρητης ,πατρας ιωαννινων, αλεξανδρουπολης, βολου που θα θελησουν να ερθουν μετεγγραφη θεσσαλονικη.
Υποθεση εισαγωγης με μοριοδοτηση αθλητη 10% ή και περισσοτερο (ευρωπαικη νικη)
Παλιοτεροι πινακες εισαγωγης αθλητων
Εσεις τωρα για την κατηγορια αυτη εχετε 19300 χ 110/100 = 21230 μορια!!!
Οπως βλεπετε και στους πινακες εχετε υπερ μορια οποτε και αυτος ο δρομος ειναι σιγουρος...
Ε τι να επιλεξω..?
Εδω ειναι δυσκολη η απαντηση... και εχει να κανει με το αισθημα της ασφαλειας που νιωθετε.
Μπορειτε και τους δυο δρομους
Μπορειτε μονο την μετεγγραφη
Μπορειτε μονο την εισαγωγη ως αθλητης
Εγω εχω να πω μονο το εξης επι αυτου...
Αν τα αποτελεσματα μετεγγραφων βγουν προ αιτησεων αθλητων ...μην κανεται κινηση ως αθλητες..( καλα ειναι καπως ατοπο αυτο που λεω).
Και οι δυο δρομοι μπορουν να επαναληφθουν και του χρονου
Καλη αρχη στην θεσσαλονικη ...και καλο κρεμαστο ακουστικο.
mark07
Νεοφερμένο μέλος

Γιάννη, χίλια ευχαριστώ είναι λίγα για τον κόπο και το χρόνο που αφιερώνεις για να μάς παρέχεις έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση.
Εύχομαι να είσαι πάντα σωματικά και ψυχικά υγιής και να προοδεύεις σε όλους τους τομείς! Να απολαμβάνεις το καθετί που κάνεις (ακόμη και αυτές τις "εξωγήινες" ερωτήσεις που σου κάνουμε όλοι εμείς με τις αγωνίες μας...!)
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού! Πάμε για νέες προκλήσεις!!
Εύχομαι να είσαι πάντα σωματικά και ψυχικά υγιής και να προοδεύεις σε όλους τους τομείς! Να απολαμβάνεις το καθετί που κάνεις (ακόμη και αυτές τις "εξωγήινες" ερωτήσεις που σου κάνουμε όλοι εμείς με τις αγωνίες μας...!)
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού! Πάμε για νέες προκλήσεις!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 303 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hmmytheos
- acc/fin04
- Primary Care
- Kafkinos
- FNC_Sophia
- afraim
- Lydiaaaaaaa
- abyssiniancat
- thewitcher
- mpimpika
- sakplat
- Corfu kitty
- kyriako
- andreouk
- Anna1974
- mark07
- mvas
- NIKHNIKH
- gianikit
- ang12_012
- Nar20
- Sotiris 12
- tsiobieman
- Scandal
- aris65
- Nala67
- panaman
- Xryssa
- psychoticwaltz
- sophieee
- geneticist
- stamp
- naum
- Huener
- MariaApo
- Jauahahwiwisjs
- marilyn09
- elefther1ou_
- Nasos165
- tan07
- katerina1980
- burningfire
- 4476
- aneiko
- PANSOFOS
- lilabou
- chrissie20
- mariarina
- Dkate
- Ryuzaki
- andyklad
- GIANCHRIS
- sachinidou
- GV221
- Κλημεντίνη
- Arvacon
- Drscientist
- engineer?
- ioanna2007
- zisisMcrs
- maritina07
- aggelosst9
- Elvi
- jYanniss
- Hased Babis
- Efi10
- Ilias__
- Dina
- Penny1903
- XRY
- Geo20
- Vera
- elinamav
- Atrlef
- gaidouri
- bobbos188
- mflam
- UnderGroundGr
- newguy
- EFAKIT
- marrr
- Unboxholics
- Alex81
- ManDef
- MPmp
- loukskiad
- hihat1
- Lennie
- Pyotr_Krasnov
- Ersa
- jellojina
- mumofstudents
- Mixalis!
- marpa
- constansn
- Leo21
- woasibe
- geornirv
- dodisper
- dboun
- termiii
- st.krf
- CELTICS FAN
- vas2017
- katia.m
- hello1234
- annapdk
- Giorgosth
- Nek21
- Panatha mono
- IrisAthens
- Nala
- Giorgakis17
- many of Filip
- Lia 2006
- panosT436
- eleanna4
- Kzaro
- Albert 123
- AggelikiGr
- doctoradrian
- Dimitris_nts
- MariaDed
- peris68
- almanhoff
- kflen
- alfresco
- nefeli10
- elcteng
- nick34
- strof
- Nick_Athens
- Tery07
- Costpap
- Mapz
- Leilas
- Indecisive2
- ydroxoos
- sophiaa
- sevi1
- tzoulio
- Fwteini69
- Tzam
- MaryGr
- Manou Litsa
- Searching
- charmander
- giannis06
- korydallos
- Wonderkid
- Asterias54
- Virgin
- trifasikodiavasma
- panunniotis
- Simela24
- rseven
- sky1
- EpsilonE
- AMPA
- vtsou1
- MANUELMANUEL
- Entropy24
- str07
- redpointer
- bak07
- fgk
- anna_6
- Isa
- ck_chrysiis
- restinbass
- amfil
- thanasarasz
- N2007
- Conne
- kate45
- Atom8
- plantbee
- jkhkh
- Alex2025
- tomftw
- eftria
- ch2006
- natasa1#
- mikrosamiamidi
- burakpak8
- confused???
- Eleanna89
- nikfis
- lain
- shuuu
- andrianna
- elef
- TheNorth
- late boomer
- 4444
- adtor
- Pars3c
- krys
- fotini15
- LexTr
- Kendrick
- Fefi
- nicole95
- marina.marina
- afroditi16
- giorgos2000
- nikosm72
- Msp1
- Specon
- Linsanity
- bibliofagos
- Panfl
- Panagiotis_gr
- fotia13
- i5gonrejwgtu
- Emmeleia78
- Giota_pel
- Vok
- vint75
- Nasa0000
- IRONWOMAN
- ilion
- Annoulito
- crankshaft345
- mariel79
- m.b.
- psarounik
- gpio
- bigguy
- konan
- TonyGeo
- Arigas
- agg41
- Maria_Xagorari
- waakaq
- petl
- ligfing
- ειδήμων
- tripolitsa3
- AnAn
- jim2222
- Giorgakys
- Vasilis13kia
- Helen06
- Samleeuff
- Kanastasia_5883
- Marios25250
- sp0t4
- LeGoat
- Obi-Wan Kenobi
- Startx0
- etzoni
- 21eleni
- AGGELIKI AA
- SlimShady
- yiannisperg
- woke
- bigbubble18
- neuronova
- Leo komm
- mikke
- fyllidas
- Dr. Gl. Luminous
- phleidhs
- Reader
- pem
- Joji
- Praxis
- ismember
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.