ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.236 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά, έχω μια απορία.
Πέρασα φέτος νομική Κομοτηνής και έκανα αίτηση μετεγγραφής για Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στην εφαρμογή μου γράφει πως έχω επιλεγεί για Θεσσαλονίκη αλλά τελικά θέλω Αθήνα. Είναι εφικτό να μην πάρω τη μετεγγραφή φέτος και να κάνω πάλι αίτηση του χρόνου ως 2οετής;
Χρειάζεται να κάνω κάποιο βήμα για να μην την πάρω (Θεσσαλονίκη) καθώς μου έστειλαν ένα μήνυμα να δηλώσω τα στοιχεία μου για να εγγραφώ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
Καλησπερα
1)Αν δεχθεις την μετεγγραφη που κερδισες για απθ θα πρεπει να μεινεις εκει..δεν εχεις δικαιωμα του χρονου για αλλη μετεγγραφη προς αθηνα
2) Αν μεινεις τωρα Κομοτηνή τοτε του χρονου εχεις δικαιωμα να ζητησεις μετεγγραφη για αθηνα ή απθ
3) Αν δεχθεις τωρα την μετεγγραφη ΑΠΘ και οι βλεψεις σου ειναι για αθηνα θα πρεπει του χρονου να κανεις 6% για να ξαναμπεις Κομοτηνη και μετα παλι μετεγγραφη για αθηνα..

Με ποσα μορια διεκδικεις την μετεγγραφη για αθηνα?

Giorgos-s

Νεοφερμένο μέλος

Ο Giorgos-s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπερα
1)Αν δεχθεις την μετεγγραφη που κερδισες για απθ θα πρεπει να μεινεις εκει..δεν εχεις δικαιωμα του χρονου για αλλη μετεγγραφη προς αθηνα
2) Αν μεινεις τωρα Κομοτηνή τοτε του χρονου εχεις δικαιωμα να ζητησεις μετεγγραφη για αθηνα ή απθ
3) Αν δεχθεις τωρα την μετεγγραφη ΑΠΘ και οι βλεψεις σου ειναι για αθηνα θα πρεπει του χρονου να κανεις 6% για να ξαναμπεις Κομοτηνη και μετα παλι μετεγγραφη για αθηνα..

Με ποσα μορια διεκδικεις την μετεγγραφη για αθηνα?
Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση,
Έχω 7 μόρια απλά έκανα βλακεία και δεν την δήλωσα πρώτη. Για να το ξεκαθαρίσω, για να μη δεχτώ την μετεγγραφή πρέπει να κάνω κάποια δήλωση ή απλώς να αγνοήσω το μήνυμα εγγραφής στο ΑΠΘ που μου στάλθηκε και να μην στείλω τα δικαιολογητικά;

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.236 μηνύματα.
Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση,
Έχω 7 μόρια απλά έκανα βλακεία και δεν την δήλωσα πρώτη. Για να το ξεκαθαρίσω, για να μη δεχτώ την μετεγγραφή πρέπει να κάνω κάποια δήλωση ή απλώς να αγνοήσω το μήνυμα εγγραφής στο ΑΠΘ που μου στάλθηκε και να μην στείλω τα δικαιολογητικά;
Ε με 7 μορια εισουν καραμεσα αθηνα και θα εισαι και του χρονου..
Ε αφου παιζεις σε αυτο το πεδιο μοριων ( ευχομαι να ειναι το ιδιο και του χρονου) δεν εχει νοημα να πας Απθ. Βασικα ουτε ΔΠΘ. Τσαμπα λευτα ( παρε αμαξι με αυτα).
Πηγαινε απο τωρα στην Σολωνος να παρακολουθεις και να τα προετοιμαζεις... ε αν θες ανεβα και δωσε και κανενα μαθημα επανω.
Κοιτα αν δεν δωσεις χαρτια στην νομικη ΑΠΘ θα καταριψουν την μετεγγραφη στο τελος.
Εσυ ομως θα περπατας με ψηλα το κεφαλι ... θα φτιαξεις τωρα ενα ωραιο εμαιλ ευχαριστηριο που σε δεχθηκαν και πληροφοριακο οτι εκανες λαθος στην αιτηση και δεν θα πας...και συγνωμη για την αναστατωση.
Αυτο θα βοηθησει και το επομενο παιδακι που ειναι εξω να μπει..αυτο ανακοινωσε η Σοφια χτες.

Nek21

Νεοφερμένο μέλος

Η Nek21 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 113 μηνύματα.
Ναι εστι... καθε περυσι και καλυτερα... τους κυνηγησε μαλλον η υπουργος και ξεσπανε επανω μας.
ε 2023..? δεν πειραζει ..ενα κοπυ παστε ειναι ..η ουσια δεν αλλαζει.

ε καλο ειναι... μπροστα σε αλλα?
Κοιτα η αλλη τι κανει...τσακιστητε και φερτε τα εδω..μα σε ποιον μιλανε ετσι? και αυτο τωρα ειναι σχολειο... που διδασκει ηθικη.
View attachment 153912
Αίσχος δεν προλαβαίνουν τα παιδιά ούτε να πάνε…..Δεν είναι όλα Αθήνα……Εγώ πρέπει να βρω αεροπορικά στην κόρη μου που δεν βρίσκω λόγω τετραημερουΜε το ΚΤΕΛ 10 ώρες….

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Εχουν και αυτοι τρομερη πιεση απο το υπαιθ.( εικαζω και απο το υφος τους)
Αυτο που κανουν ειναι εκτος πεπατημενης ρουτινας να ζητανε χαρτια χαρτενια με παρουσια..ουτε κουριερ θελουν, να μην αργησει.
Είτε δεν τους εχει δωσει ακομα στοιχεια να προετοιμασουν την πλατφορμα ή δεν τους δινει χρονο να την προετοιμασουν..
Ε τι να κανουμε..και μαχαιρι και πεπονι δικα τους... και εχει κατι ωραια πεπονια τωρα μελια.

Τελευταία επεξεργασία:

sophieee

Νεοφερμένο μέλος

Η sophieee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Sorry για την χαζή ερώτηση αλλά έχω αγχωθεί γιατι η ψυχολογία Παντείου δεν έχει βγάλει ακόμα κάποια ανακοίνωση και θα τους πάρω αύριο τηλέφωνο.

Η βεβαίωση σπουδών που μου είχαν στείλει από το πανεπιστήμιο Ρεθύμνου στο οποίο έχω αριθμό μητρώου και τρόπο εισαγωγής είναι το ίδιο με την βεβαίωση εγγραφής που αναφέρεται στην αίτηση μετεγγραφής ως ένα από τα τρια δικαιολογητικά που χρειάζονται?

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Sorry για την χαζή ερώτηση αλλά έχω αγχωθεί γιατι η ψυχολογία Παντείου δεν έχει βγάλει ακόμα κάποια ανακοίνωση και θα τους πάρω αύριο τηλέφωνο.

Η βεβαίωση σπουδών που μου είχαν στείλει από το πανεπιστήμιο Ρεθύμνου στο οποίο έχω αριθμό μητρώου και τρόπο εισαγωγής είναι το ίδιο με την βεβαίωση εγγραφής που αναφέρεται στην αίτηση μετεγγραφής ως ένα από τα τρια δικαιολογητικά που χρειάζονται?
Ε καλα ..μην αγχωσεσαι..καποιες λιγες εβγαλαν ανακοινωση,οι πολλες οχι ακομα... το παντειο έπειτα δεν φημιζεται για την ταχυτητα του.
Πιστευω μεχρι την παρασκευη θα βγαλει γιατι μετα εχει πολλες μερες αργια.
Οχι μην τους παρεις τηλ περιμενε . Αυτο που θα κανεις ειναι να κοιτας ανακοινωσεις σχολης και γενικες ανακοινωσεις πανεπιστημιου.
Ναι οι κλασσικες του ρεθυμνου τα κανουν ολα σωστα..
Και τη βεβαιωση που εχεις απο το ρεθυμνο ειναι σωστη και γραφει και τροπο εισαγωγης. Οι ονομασιες των χαρτιων διαφερουν απο σχολη σε σχολη αλλα λενε τα ιδια πραγματα με την ιδια ισχυ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τελευταία επεξεργασία:

Kafkinos

Νεοφερμένο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Φοιτητής του τμήματος Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Καλησπέρα, μια ερώτηση, η αίτηση μετεγγραφής δεν χρειάζεται γνήσιο υπογραφής σωστά; Είδα και την ανακοίνωση στην σελίδα της σχολής και δεν ζήταγε γνήσιο (σε αντίθεση με άλλες σχολές του εμπ)

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Καλησπέρα, μια ερώτηση, η αίτηση μετεγγραφής δεν χρειάζεται γνήσιο υπογραφής σωστά; Είδα και την ανακοίνωση στην σελίδα της σχολής και δεν ζήταγε γνήσιο (σε αντίθεση με άλλες σχολές του εμπ)
Πονεμενη ιστορια
Αν η σχολη δεν ζητα υπογραφη τοτε την δινεις οπως ειναι
Αν την ζητα υπογεγραμμενη τοτε θελει γνησιο υπογραφης.
Το δημοσιο δεν δεχεται υπογραφη εν αγνοια του.
Και οταν υπογραφεις ενώπιον του εκει υπαλληλου αυτος πιστοποιει το γνησιο ...αλλα αλλα ...δεν ξερουμε αν ειναι δημοσιος υπαλληλος και ειναι αν θελει να το κανει.
Δεν ξερω και τι ζητα η σχολη σου και ποια σχολη ειναι
Η αποψη μου ειναι να την υπογραψεις σε κεπ ή ηλεκτρονικα απο το σπιτι...αν την ζητα υπογεγραμμενη

1761072903576.png

Kafkinos

Νεοφερμένο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Φοιτητής του τμήματος Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Πονεμενη ιστορια
Αν η σχολη δεν ζητα υπογραφη τοτε την δινεις οπως ειναι
Αν την ζητα υπογεγραμμενη τοτε θελει γνησιο υπογραφης.
Το δημοσιο δεν δεχεται υπογραφη εν αγνοια του.
Και οταν υπογραφεις ενώπιον του εκει υπαλληλου αυτος πιστοποιει το γνησιο ...αλλα αλλα ...δεν ξερουμε αν ειναι δημοσιος υπαλληλος και ειναι αν θελει να το κανει.
Δεν ξερω και τι ζητα η σχολη σου και ποια σχολη ειναι
Η αποψη μου ειναι να την υπογραψεις σε κεπ ή ηλεκτρονικα απο το σπιτι...αν την ζητα υπογεγραμμενη

Η σχολή είναι η χημικών μηχανικών του εμπ
Κοίταξα πάλι και στην ανακοίνωση που ανάρτησαν ζητάνε μόνο τα δικαιολογητικα που αναφέρονται πανω στην αίτηση.
Στα δικαιολογητικά μιλάει για σκέτη την αίτηση χωρίς γνήσιο.. οπότε λογικά έτσι σκέτη την θέλουν

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Η σχολή είναι η χημικών μηχανικών του εμπ
Κοίταξα πάλι και στην ανακοίνωση που ανάρτησαν ζητάνε μόνο τα δικαιολογητικα που αναφέρονται πανω στην αίτηση.
Στα δικαιολογητικά μιλάει για σκέτη την αίτηση χωρίς γνήσιο.. οπότε λογικά έτσι σκέτη την θέλουν
λενε απλα την αιτηση ή την αιτηση υπογεγραμενη?

Kafkinos

Νεοφερμένο μέλος

"Εκτύπωση της οριστικοποιημένης ηλεκτρονικής αίτησης μετεγγραφής που φέρει αριθμό πρωτοκόλλου"
Ναι σορυ εννοούσα ότι δεν έλεγε κάτι για υπογραφή της αίτησης οχι για γνήσιο

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

"Εκτύπωση της οριστικοποιημένης ηλεκτρονικής αίτησης μετεγγραφής που φέρει αριθμό πρωτοκόλλου"
Ναι σορυ εννοούσα ότι δεν έλεγε κάτι για υπογραφή της αίτησης οχι για γνήσιο
μια χαρα ..οπως ακριβως την εκπυπωσες απο την πλατφορμα.
δεν πας κεπ ...δεν υπογραφεις ηλεκτρονικα ...τελος.

Kafkinos

Νεοφερμένο μέλος

μια χαρα ..οπως ακριβως την εκπυπωσες απο την πλατφορμα.
δεν πας κεπ ...δεν υπογραφεις ηλεκτρονικα ...τελος.
Υπέροχα! ευχαριστώ πολύ
Άιντε να τελειώσει αυτό το πράγμα να πάω στο χωριό να χαλαρώσω..

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Kafkinos

Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια