Drscientist

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα.
εσυ πως εχεισ μεγαλυτερο εισοδημα απο των γονεων σου αναρωτιεμαι
Μικρότερο είπε ότι έχει
δεν είμαι εξαρτώμενο/προστατευόμενο μέλος επειδή είχα πάνω από 3000€ εισόδημα το 2024, μικρότερο από αυτό των γονέων.

Nek21

Νεοφερμένο μέλος

Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 62 μηνύματα.
Μπορω να κάνω μετεγγραφη και με αδελφό φοιτητή και Μέι οικονομικά κριτήρια;

tan07

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 155 μηνύματα.

Nek21

Νεοφερμένο μέλος

Η Nek21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 62 μηνύματα.
Έχω περάσει Χημικό Καβαλας και θέλω να κάνω μετσγγραφη για Γιάννενα. Πιστεύετε ότι έχω πιθανότητες ; Έχω 0 μορια.Αλλά τόσα χρόνια είναι άδεια σχολή Και κάτι αλλο πότε πιστεύετε ότι θα βγουν οι μετεγραφες;

Sotiris 12

Νεοφερμένο μέλος

Ο Sotiris 12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 98 μηνύματα.
Μπορω να κάνω μετεγγραφη και με αδελφό φοιτητή και Μέι οικονομικά κριτήρια;
Η το ένα ή το άλλο.
Με αδερφό φοιτητη ,εάν καλύπτονται οι προϋποθέσεις είναι σίγουρη.
Με οικονομικά κριτηρια παίρνουν το 15% των επιτυχοντων των πανελληνίων.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.608 μηνύματα.
Έχω περάσει Χημικό Καβαλας και θέλω να κάνω μετσγγραφη για Γιάννενα. Πιστεύετε ότι έχω πιθανότητες ; Έχω 0 μορια.Αλλά τόσα χρόνια είναι άδεια σχολή Και κάτι αλλο πότε πιστεύετε ότι θα βγουν οι μετεγραφες;
ναι νομιζω η χημεια ιωαννινων ειναι ανετη με 0 μορια.
1756311387113.png

Περυσι την ζορισαν τα 2 ετη καβαλας ως υπερχείλιση του απθ και του εκπα που πηγαν τις βασεις στο θεο.. φετος η καβαλα ξεθυμανε... και νομιζω οτι αντι 3 θεσεις κενες θα αφησει περισσοτερες.
Τα αποτελεσματα μετεγγραφων τα τοποθετω εγω αρχες του 3ου δεκαημερο του οκτωβριου.

Nek21

Νεοφερμένο μέλος

Μπορώ να κάνω μεταγραφή με οικονομικά κριτήρια για τα Γιάννενα παρόλο που ο αδελφός μου σπουδάζει Αθήνα ; Δεν θα χρησιμοποιήσω δηλαδή το κριτήριο μετεγγραφής αδελφών. Αλλά μου το επιτρέπει το σύστημα αφού έχω αδελφό σε αλλο μέρος να χρησιμοποιήσω οικονομικά κριτήρια ;

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.608 μηνύματα.
Μπορώ να κάνω μεταγραφή με οικονομικά κριτήρια για τα Γιάννενα παρόλο που ο αδελφός μου σπουδάζει Αθήνα ; Δεν θα χρησιμοποιήσω δηλαδή το κριτήριο μετεγγραφής αδελφών. Αλλά μου το επιτρέπει το σύστημα αφού έχω αδελφό σε αλλο μέρος να χρησιμοποιήσω οικονομικά κριτήρια ;
Οι μετεγγραφες εχουν τις εξης εκφανσεις για του ελληνες:
1) μετεγγραφη με οικονομικα και κοινωνικά μορια
2) μετεγγραφη λογω σπουδαζοντος αδελφου
3) ειδικες μετεγγραφες ... λογω σοβαρης παθησης , αναπηριας κλπ

Καθε φοιτητης μπορει να επιλεξει οποια του ταιριαζει καλυτερα ... αλλα μονο μια... ετσι και αλλιως, και αν δεν πιασει η μια να πιασει η αλλη... δεν γινεται

natasa1#

Νεοφερμένο μέλος

Η natasa1# αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Καλησπέρα! Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την βοήθεια σου σε προγενέστερη συνομιλία μας θα ήθελα σε συνέχεια εκείνης της συνομιλίας σε σχέση με την μετεγγραφή του γιου μου να ρωτήσω τα εξής έχοντας περάσει στο τμήμα μηχανολόγων μηχανικών του παπελ με 14400 θεωρούμε δεδομένη την μετεγγραφή του με 8 μόρια κοινωνικό οικονομικά για Βόλο ;και επίσης τι επιλογές θεωρείς ότι θα του δώσει η εφαρμογή μεταγραφών? Υπάρχει πιθανότητα για ΑΠΘ; μένουμε πολυ κοντά στην Θεσσαλονίκη σε άλλη ΠΕ (είμαστε η περίπτωση όπου υπάρχουν τρεις φοιτητές πλέον 1 Ιωάννινα, 2 Ξάνθη καί 3 Πάτρα δεν υπάρχουν αντίστοιχες σχολές με τις σχολές επιτυχίας τους ώστε να μπορούν να είναι μαζί. Για αυτό και υπάρχει μια αγωνία ώστε να μειωθεί όσο γίνεται έστω η χιλιομετρική απόσταση. Ευχαριστώ

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Καλησπέρα! Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την βοήθεια σου σε προγενέστερη συνομιλία μας θα ήθελα σε συνέχεια εκείνης της συνομιλίας σε σχέση με την μετεγγραφή του γιου μου να ρωτήσω τα εξής έχοντας περάσει στο τμήμα μηχανολόγων μηχανικών του παπελ με 14400 θεωρούμε δεδομένη την μετεγγραφή του με 8 μόρια κοινωνικό οικονομικά για Βόλο ;και επίσης τι επιλογές θεωρείς ότι θα του δώσει η εφαρμογή μεταγραφών? Υπάρχει πιθανότητα για ΑΠΘ; μένουμε πολυ κοντά στην Θεσσαλονίκη σε άλλη ΠΕ (είμαστε η περίπτωση όπου υπάρχουν τρεις φοιτητές πλέον 1 Ιωάννινα, 2 Ξάνθη καί 3 Πάτρα δεν υπάρχουν αντίστοιχες σχολές με τις σχολές επιτυχίας τους ώστε να μπορούν να είναι μαζί. Για αυτό και υπάρχει μια αγωνία ώστε να μειωθεί όσο γίνεται έστω η χιλιομετρική απόσταση. Ευχαριστώ
Καλησπερα και ευχαριστω για τα καλα σας λογια
Καλα τον Βολο τον εχετε σιγουρο απο τωρα.. και απο πλευρας κοφτη 2750 και απο μορια και απο αντιστοιχια.
Τωρα αρχιζω και στεναχωριεμαι γιατι απεχετε μονο 375 μορια απο σιγουρη μετεγγραφη απθ.
Θα σας γραψω μετα γιατι τωρα βλεπω ευρωμπασκετ.

Τελευταία επεξεργασία:

DennisM

Νεοφερμένο μέλος

Ο DennisM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπερα, θελω να κανω μετεγγραφη με οικονομικα κριτηρια. Ο πατερας μου εργαζεται κανονικα, και ο αδερφος μου το ιδιο (22 χρονων), ομως ο αδερφος μου δεν ειναι εξαρτωμενο μελος στο Ε1 του πατερα μου, προσμετράται ουτος η αλλος και το εισοδημα του πατερα μου, αλλα και του αδερφου μου για το κατα κεφαλην εισοδημα?

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Καλησπερα, θελω να κανω μετεγγραφη με οικονομικα κριτηρια. Ο πατερας μου εργαζεται κανονικα, και ο αδερφος μου το ιδιο (22 χρονων), ομως ο αδερφος μου δεν ειναι εξαρτωμενο μελος στο Ε1 του πατερα μου, προσμετράται ουτος η αλλος και το εισοδημα του πατερα μου, αλλα και του αδερφου μου για το κατα κεφαλην εισοδημα?
Ο αδελφος σου λοιπον εργαζεται , εχει εισοδημα, κανει φορολογικη δηλωση και δεν ειναι προστατευομενο μελος ( σε καποιο ετος/η) στην δηλωση της οικογενειας.
Στην αιτηση μετεγγραφης θα πρεπει να δηλωσεις
1) ΑΦΜ δικο σου
2) ΑΦΜ πατερα
3) ΑΦΜ μητερας
Αυτα ειναι πολυ σημαντικα
4) ΑΦΜ αδελφου
Οποτε θα προστεθει και το εισοδημα του αδελφου....και αυτος επισης θα μπει προστατευομενο μελλος ( το οποιο ετος δεν ειναι) για τον υπολογισμο του κατα κεφαλην εισοδηματος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ΕΙπαμε λοιπον οτι η μετεγγραφη στους μηχανολογους Βολου ειναι σιγουρη.Ναι ειναι υπερσιγουρη
Βλεπετε οτι η σχολη μενει αδεια απο μετεγγραφες και στα 0 μορια.
1756675256859.png

Ρωτατε για τις επιλογες που θα δινει η αιτηση μετεγγραφης.. ειναι:
1)ελμεπα
2)παδα
3)βολος
4)κοζανη
5)σερρες
Ολες εκεινες για τις οποιες περναμε τον κοφτη 2750....και ολες δινουν σιγουρη μετεγγραφη.
Ειπαμε οτι το ενα μεγαλυτερο παιδι ειναι ιωαννινα και το αλλο ξανθη αλλα δεν μπορουν να πανε θεσσαλονικη λογω μη αντιστοιχιας.
Το μικρο παιδι δεν θελει:
1) να παει ιωαννινα ως μηχανικος υπολογιστων
2) να παει ιωαννινα ως μηχανικος επιστημης υλικων ( χημικοι μηχανικοι)
Το μικρο παιδι δεν θελει:
3) να παει ξανθη ως μηχανικος ηλεκτρολογος.

Το μικρο παιδι θελει μηχανικων μηχανολογων ΑΠΘ...Οκ
Λεμε κοιπον οτι αυτο δεν μπορει να γινει φετος γιατι υπολειπόμαστε 375 μορια.
Βαση απθ 17525 - 2750 = 14775- 14400 που εχουμε ως παπελ = 375.
Δεν εχω τους βαθμους σας να υπολογισω αλλα μηπως οι μηχανολογοι ελμεπα ή σερρων μας τα εδιναν αυτα τα μορια?
Μια κινηση για του χρονου θα ηταν να κανεται 6% για μια απο αυτες και μετα μετεγγραφη απθ.
Για φετος μπορειτε να πατε Βολο να πατε Πατρα ή να μεινεται σπιτι.
Εδω βλεπουμε οτι οι μηχανολογοι του απθ παρουσιαζουν βοηθητικα σημαντικη πτωση στο 6%

1756675143541.png

σας κάλυψα?

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια