Πανελλήνιες 2025 - Κουβεντούλα

tan07

Νεοφερμένο μέλος

Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 48 μηνύματα.
Όποιος γενικά δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου μέσα στην χρόνια ούτε ένα τηλ κ μας είχε γραμμένους με πω τίποτα ολλο , ξαφνικά όλοι τηλ στις βάσεις να δεις τι θα γίνει , όχι μόνο block και διαγραφή.
Ναι ξεκάθαρα, εκεί που θα βγουν ειδικά τα αποτελέσματα του μηχανογραφικού θα γίνει χαμός από συγγενείς που δεν θα γνωρίζεις καν ότι ήσασταν συγγενείς, από ατομα που δεν γνωριζεις μέχρι και απο άκυρους τηλεφωνήματα.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.406 μηνύματα.
Θα σε πάρει τηλέφωνο η θεία Ευτέρπη που έχει να σε δει από το μαιευτήριο να μάθει τάχα πώς έγραψες, αλλά στην πραγματικότητα να βεβαιωθεί ότι έγραψες χειρότερα από την κόρη της.

1748714008527.png

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9.840 μηνύματα.
Θα σε πάρει τηλέφωνο η θεία Ευτέρπη που έχει να σε δει από το μαιευτήριο να μάθει τάχα πώς έγραψες, αλλά στην πραγματικότητα να βεβαιωθεί ότι έγραψες χειρότερα από την κόρη της.

Έχω θείες απο το χωριό.
Πέρασε νομική ο ένας ξάδελφος "Εεε τώρα νομική σιγά" :P

Riaaaa

Νεοφερμένο μέλος

Η Riaaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 48 μηνύματα.

hihat1

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 37 μηνύματα.
Ανυπομονώ για την ώρα του μηχανογραφικού. Να δω ποιος θείος από τη Σιγκαπούρη θα μου πει να πάω ΜΗΧΑΝΙΚΏΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΎ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ
και ποιος άλλος θα μου πει να πάω οικονομικό παμακ γιατί έχει έναν γνωστό... 😏

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9.840 μηνύματα.
@Scandal όλα τα αντίστοιχα νήματα για αύριο λένε "για συζητήσεις που αφορούν τα μαθηματικά" :P

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.370 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια