vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2024 στις 12:40 Η vanessa99: #41 11-08-24 12:40 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: εχει αντιμετωπισει ποτε κανεις αναβλητικοτητα λογω φοβου για πιθανη αποτυχια? σε φαση χμ αν διαβασω οσο περισσοτερο μπορω και αποτυχω τοτε σημαινει οτι απλα δεν το'χω και δεν ειναι το μυαλο μου φτιαγμενο για αυτο. ενω αν δεν διαβασω και αποτυχω το μονο που σημαινει ειναι οτι *πιθανως* εχω δυνατοτητες, αλλα τεμπελιασα. το οποιο διορθωνεται, σε αντιθεση με τη πρωτη περιπτωση. idk. στο τελος της ημερας απλα θα κανω το σκατο μου παξιμαδι και θα κανω αυτο που πρεπει να κανω. αλλα το παραπανω αισθημα ειναι μεγαλο εμποδιο Click για ανάπτυξη... Πολλές φορές. Άλλοτε πιο ήπια, άλλοτε όχι. Το θέμα είναι να βρεις τα "κουμπιά" σου και τους τρόπους που μπορείς να το διαχειριστείς ώστε και να είσαι και παραγωγική και να μην έχεις εκπτώσεις στην ψυχική σου υγεία εν τέλη. Θέλει κόπο, θέλει δοκιμές. Αυτό με βοηθάει /αυτό όχι. Αλλά στο τέλος, γίνεται καλύτερα και δεν θα το νιώθεις τόσο βουνό. Αρκεί να έχεις λιγο υπομονή να περάσει η φάση των δοκιμών. Μετά δεν θα σε επηρεάζει, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που να μην μπορείς να το διαχειριστείς. Και θα δεις ότι και στο διάβασμα θα γίνεις πιο παραγωγική και στην ισορροπία μέσα σου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2024 στις 13:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #42 11-08-24 13:03 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Γειά σας θα ξαναδωσω πανελληνιες από οικονομικά ενώ ήμουν θεωρητική, πόσο εύκολο είναι να περάσει κάποιος σε μια σχολή από οικονομικά Click για ανάπτυξη... ναι να το κανεις ... απο βαθμους σχολειο πως εισουν? Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Αυγούστου 2024 στις 13:37 Ο Guest 691153: #43 11-08-24 13:37 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: εχει αντιμετωπισει ποτε κανεις αναβλητικοτητα λογω φοβου για πιθανη αποτυχια? σε φαση χμ αν διαβασω οσο περισσοτερο μπορω και αποτυχω τοτε σημαινει οτι απλα δεν το'χω και δεν ειναι το μυαλο μου φτιαγμενο για αυτο. ενω αν δεν διαβασω και αποτυχω το μονο που σημαινει ειναι οτι *πιθανως* εχω δυνατοτητες, αλλα τεμπελιασα. το οποιο διορθωνεται, σε αντιθεση με τη πρωτη περιπτωση. idk. στο τελος της ημερας απλα θα κανω το σκατο μου παξιμαδι και θα κανω αυτο που πρεπει να κανω. αλλα το παραπανω αισθημα ειναι μεγαλο εμποδιο Click για ανάπτυξη... Είναι συχνό αυτό το αίσθημα. Όμως you just gotta thug it out . Καλές στιγμές και κακές στιγμές υπάρχουν καθόλη τη μαθητική και και φοιτητική ζωή, και έτσι νιώθουμε όλοι μας . Θα τα καταφέρουμε όλοι στο τέλος όμως, μην ανησυχείς για αυτό smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2024 στις 15:08 Η smarw έγραψε: #44 11-08-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Your browser is not able to display this video. Click για ανάπτυξη... το θυμάμαι και πέρυσι GV221 Νεοφερμένο μέλος Ο GV221 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2024 στις 15:53 Ο GV221 έγραψε: #45 11-08-24 15:53 Ιατρική η οδοντιατρική; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Αυγούστου 2024 στις 15:57 Ο Guest 691153: #46 11-08-24 15:57 Αρχική Δημοσίευση από GV221: Ιατρική η οδοντιατρική; Click για ανάπτυξη... και τα δυο γαματα ειναι με πολύ καλή δουλεία.. Οδοντιατρικη χεζεσαι στο ταληρο αμα ανοιξεις ιατρειο σε μερος που δεν υπαρχουν πολλοί.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:01 Η mixaelaaa: #47 12-08-24 18:01 Στο σχολείο οι βαθμοί είναι εικονικοί βάζαν σε όλους 20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι να το κανεις ... απο βαθμους σχολειο πως εισουν? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι να το κανεις ... απο βαθμους σχολειο πως εισουν? Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολή σπουδασες , σπουδαζεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #48 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Στο σχολείο οι βαθμοί είναι εικονικοί βάζαν σε όλους 20 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Σε ποια σχολή σπουδασες , σπουδαζεις; Click για ανάπτυξη... Ηλεκτρολογος θα γινω εικονικοι ε ...? κοιτα να δεις ..εγω γιατι δεν ειχα εικονικο? 12 ειχα στην φιλοσοφια. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Η mixaelaaa: #49 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ηλεκτρολογος θα γινω εικονικοι ε ...? κοιτα να δεις ..εγω γιατι δεν ειχα εικονικο? 12 ειχα στην φιλοσοφια. Click για ανάπτυξη... Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Ο Guest 691153: #50 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: 12 ειχα στην φιλοσοφια. Click για ανάπτυξη... Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 12-08-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό. Click για ανάπτυξη... Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:55 Η mixaelaaa: #52 12-08-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? Click για ανάπτυξη... Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #53 12-08-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ Click για ανάπτυξη... οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:07 Η mixaelaaa: #54 12-08-24 19:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι ότι θελεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #55 12-08-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. Click για ανάπτυξη... καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι ότι θελεις Click για ανάπτυξη... 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:12 Η mixaelaaa: #56 12-08-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? Click για ανάπτυξη... Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα Click για ανάπτυξη... ωραια ..κατσε να σκεφτω Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο Guest 691153: #58 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Click για ανάπτυξη... Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:18 Η mixaelaaa: #59 12-08-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Τι σκέφτηκες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #60 12-08-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. Click για ανάπτυξη... Μπα κολλημενος ειμουν ...νομιζα οτι ο κοσμος ειναι φυσικη και μαθηματικα..αντε και στο τσακιρ κεφι και χημεια. Ωραια τα ματια ...ολος ο κοσμος..αλλα τα διαβαζεις γρηγορα αφου δεν ξερεις.. Ναι το σεμνος ειναι μια καλη σεξουαλικη προσεγγιση αλλα καπως αργη. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven AggelikiGr Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 Joji GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 phleidhs Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: εχει αντιμετωπισει ποτε κανεις αναβλητικοτητα λογω φοβου για πιθανη αποτυχια? σε φαση χμ αν διαβασω οσο περισσοτερο μπορω και αποτυχω τοτε σημαινει οτι απλα δεν το'χω και δεν ειναι το μυαλο μου φτιαγμενο για αυτο. ενω αν δεν διαβασω και αποτυχω το μονο που σημαινει ειναι οτι *πιθανως* εχω δυνατοτητες, αλλα τεμπελιασα. το οποιο διορθωνεται, σε αντιθεση με τη πρωτη περιπτωση. idk. στο τελος της ημερας απλα θα κανω το σκατο μου παξιμαδι και θα κανω αυτο που πρεπει να κανω. αλλα το παραπανω αισθημα ειναι μεγαλο εμποδιο Click για ανάπτυξη... Πολλές φορές. Άλλοτε πιο ήπια, άλλοτε όχι. Το θέμα είναι να βρεις τα "κουμπιά" σου και τους τρόπους που μπορείς να το διαχειριστείς ώστε και να είσαι και παραγωγική και να μην έχεις εκπτώσεις στην ψυχική σου υγεία εν τέλη. Θέλει κόπο, θέλει δοκιμές. Αυτό με βοηθάει /αυτό όχι. Αλλά στο τέλος, γίνεται καλύτερα και δεν θα το νιώθεις τόσο βουνό. Αρκεί να έχεις λιγο υπομονή να περάσει η φάση των δοκιμών. Μετά δεν θα σε επηρεάζει, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που να μην μπορείς να το διαχειριστείς. Και θα δεις ότι και στο διάβασμα θα γίνεις πιο παραγωγική και στην ισορροπία μέσα σου
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2024 στις 13:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #42 11-08-24 13:03 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Γειά σας θα ξαναδωσω πανελληνιες από οικονομικά ενώ ήμουν θεωρητική, πόσο εύκολο είναι να περάσει κάποιος σε μια σχολή από οικονομικά Click για ανάπτυξη... ναι να το κανεις ... απο βαθμους σχολειο πως εισουν? Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Αυγούστου 2024 στις 13:37 Ο Guest 691153: #43 11-08-24 13:37 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: εχει αντιμετωπισει ποτε κανεις αναβλητικοτητα λογω φοβου για πιθανη αποτυχια? σε φαση χμ αν διαβασω οσο περισσοτερο μπορω και αποτυχω τοτε σημαινει οτι απλα δεν το'χω και δεν ειναι το μυαλο μου φτιαγμενο για αυτο. ενω αν δεν διαβασω και αποτυχω το μονο που σημαινει ειναι οτι *πιθανως* εχω δυνατοτητες, αλλα τεμπελιασα. το οποιο διορθωνεται, σε αντιθεση με τη πρωτη περιπτωση. idk. στο τελος της ημερας απλα θα κανω το σκατο μου παξιμαδι και θα κανω αυτο που πρεπει να κανω. αλλα το παραπανω αισθημα ειναι μεγαλο εμποδιο Click για ανάπτυξη... Είναι συχνό αυτό το αίσθημα. Όμως you just gotta thug it out . Καλές στιγμές και κακές στιγμές υπάρχουν καθόλη τη μαθητική και και φοιτητική ζωή, και έτσι νιώθουμε όλοι μας . Θα τα καταφέρουμε όλοι στο τέλος όμως, μην ανησυχείς για αυτό smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2024 στις 15:08 Η smarw έγραψε: #44 11-08-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Your browser is not able to display this video. Click για ανάπτυξη... το θυμάμαι και πέρυσι GV221 Νεοφερμένο μέλος Ο GV221 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2024 στις 15:53 Ο GV221 έγραψε: #45 11-08-24 15:53 Ιατρική η οδοντιατρική; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Αυγούστου 2024 στις 15:57 Ο Guest 691153: #46 11-08-24 15:57 Αρχική Δημοσίευση από GV221: Ιατρική η οδοντιατρική; Click για ανάπτυξη... και τα δυο γαματα ειναι με πολύ καλή δουλεία.. Οδοντιατρικη χεζεσαι στο ταληρο αμα ανοιξεις ιατρειο σε μερος που δεν υπαρχουν πολλοί.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:01 Η mixaelaaa: #47 12-08-24 18:01 Στο σχολείο οι βαθμοί είναι εικονικοί βάζαν σε όλους 20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι να το κανεις ... απο βαθμους σχολειο πως εισουν? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι να το κανεις ... απο βαθμους σχολειο πως εισουν? Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολή σπουδασες , σπουδαζεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #48 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Στο σχολείο οι βαθμοί είναι εικονικοί βάζαν σε όλους 20 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Σε ποια σχολή σπουδασες , σπουδαζεις; Click για ανάπτυξη... Ηλεκτρολογος θα γινω εικονικοι ε ...? κοιτα να δεις ..εγω γιατι δεν ειχα εικονικο? 12 ειχα στην φιλοσοφια. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Η mixaelaaa: #49 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ηλεκτρολογος θα γινω εικονικοι ε ...? κοιτα να δεις ..εγω γιατι δεν ειχα εικονικο? 12 ειχα στην φιλοσοφια. Click για ανάπτυξη... Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Ο Guest 691153: #50 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: 12 ειχα στην φιλοσοφια. Click για ανάπτυξη... Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 12-08-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό. Click για ανάπτυξη... Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:55 Η mixaelaaa: #52 12-08-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? Click για ανάπτυξη... Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #53 12-08-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ Click για ανάπτυξη... οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:07 Η mixaelaaa: #54 12-08-24 19:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι ότι θελεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #55 12-08-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. Click για ανάπτυξη... καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι ότι θελεις Click για ανάπτυξη... 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:12 Η mixaelaaa: #56 12-08-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? Click για ανάπτυξη... Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα Click για ανάπτυξη... ωραια ..κατσε να σκεφτω Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο Guest 691153: #58 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Click για ανάπτυξη... Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:18 Η mixaelaaa: #59 12-08-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Τι σκέφτηκες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #60 12-08-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. Click για ανάπτυξη... Μπα κολλημενος ειμουν ...νομιζα οτι ο κοσμος ειναι φυσικη και μαθηματικα..αντε και στο τσακιρ κεφι και χημεια. Ωραια τα ματια ...ολος ο κοσμος..αλλα τα διαβαζεις γρηγορα αφου δεν ξερεις.. Ναι το σεμνος ειναι μια καλη σεξουαλικη προσεγγιση αλλα καπως αργη. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven AggelikiGr Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 Joji GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 phleidhs Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Γειά σας θα ξαναδωσω πανελληνιες από οικονομικά ενώ ήμουν θεωρητική, πόσο εύκολο είναι να περάσει κάποιος σε μια σχολή από οικονομικά Click για ανάπτυξη... ναι να το κανεις ... απο βαθμους σχολειο πως εισουν?
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Αυγούστου 2024 στις 13:37 Ο Guest 691153: #43 11-08-24 13:37 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: εχει αντιμετωπισει ποτε κανεις αναβλητικοτητα λογω φοβου για πιθανη αποτυχια? σε φαση χμ αν διαβασω οσο περισσοτερο μπορω και αποτυχω τοτε σημαινει οτι απλα δεν το'χω και δεν ειναι το μυαλο μου φτιαγμενο για αυτο. ενω αν δεν διαβασω και αποτυχω το μονο που σημαινει ειναι οτι *πιθανως* εχω δυνατοτητες, αλλα τεμπελιασα. το οποιο διορθωνεται, σε αντιθεση με τη πρωτη περιπτωση. idk. στο τελος της ημερας απλα θα κανω το σκατο μου παξιμαδι και θα κανω αυτο που πρεπει να κανω. αλλα το παραπανω αισθημα ειναι μεγαλο εμποδιο Click για ανάπτυξη... Είναι συχνό αυτό το αίσθημα. Όμως you just gotta thug it out . Καλές στιγμές και κακές στιγμές υπάρχουν καθόλη τη μαθητική και και φοιτητική ζωή, και έτσι νιώθουμε όλοι μας . Θα τα καταφέρουμε όλοι στο τέλος όμως, μην ανησυχείς για αυτό smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2024 στις 15:08 Η smarw έγραψε: #44 11-08-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Your browser is not able to display this video. Click για ανάπτυξη... το θυμάμαι και πέρυσι GV221 Νεοφερμένο μέλος Ο GV221 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2024 στις 15:53 Ο GV221 έγραψε: #45 11-08-24 15:53 Ιατρική η οδοντιατρική; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Αυγούστου 2024 στις 15:57 Ο Guest 691153: #46 11-08-24 15:57 Αρχική Δημοσίευση από GV221: Ιατρική η οδοντιατρική; Click για ανάπτυξη... και τα δυο γαματα ειναι με πολύ καλή δουλεία.. Οδοντιατρικη χεζεσαι στο ταληρο αμα ανοιξεις ιατρειο σε μερος που δεν υπαρχουν πολλοί.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:01 Η mixaelaaa: #47 12-08-24 18:01 Στο σχολείο οι βαθμοί είναι εικονικοί βάζαν σε όλους 20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι να το κανεις ... απο βαθμους σχολειο πως εισουν? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι να το κανεις ... απο βαθμους σχολειο πως εισουν? Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολή σπουδασες , σπουδαζεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #48 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Στο σχολείο οι βαθμοί είναι εικονικοί βάζαν σε όλους 20 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Σε ποια σχολή σπουδασες , σπουδαζεις; Click για ανάπτυξη... Ηλεκτρολογος θα γινω εικονικοι ε ...? κοιτα να δεις ..εγω γιατι δεν ειχα εικονικο? 12 ειχα στην φιλοσοφια. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Η mixaelaaa: #49 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ηλεκτρολογος θα γινω εικονικοι ε ...? κοιτα να δεις ..εγω γιατι δεν ειχα εικονικο? 12 ειχα στην φιλοσοφια. Click για ανάπτυξη... Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Ο Guest 691153: #50 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: 12 ειχα στην φιλοσοφια. Click για ανάπτυξη... Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 12-08-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό. Click για ανάπτυξη... Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:55 Η mixaelaaa: #52 12-08-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? Click για ανάπτυξη... Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #53 12-08-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ Click για ανάπτυξη... οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:07 Η mixaelaaa: #54 12-08-24 19:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι ότι θελεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #55 12-08-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. Click για ανάπτυξη... καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι ότι θελεις Click για ανάπτυξη... 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:12 Η mixaelaaa: #56 12-08-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? Click για ανάπτυξη... Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα Click για ανάπτυξη... ωραια ..κατσε να σκεφτω Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο Guest 691153: #58 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Click για ανάπτυξη... Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:18 Η mixaelaaa: #59 12-08-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Τι σκέφτηκες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #60 12-08-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. Click για ανάπτυξη... Μπα κολλημενος ειμουν ...νομιζα οτι ο κοσμος ειναι φυσικη και μαθηματικα..αντε και στο τσακιρ κεφι και χημεια. Ωραια τα ματια ...ολος ο κοσμος..αλλα τα διαβαζεις γρηγορα αφου δεν ξερεις.. Ναι το σεμνος ειναι μια καλη σεξουαλικη προσεγγιση αλλα καπως αργη. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven AggelikiGr Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 Joji GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 phleidhs Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: εχει αντιμετωπισει ποτε κανεις αναβλητικοτητα λογω φοβου για πιθανη αποτυχια? σε φαση χμ αν διαβασω οσο περισσοτερο μπορω και αποτυχω τοτε σημαινει οτι απλα δεν το'χω και δεν ειναι το μυαλο μου φτιαγμενο για αυτο. ενω αν δεν διαβασω και αποτυχω το μονο που σημαινει ειναι οτι *πιθανως* εχω δυνατοτητες, αλλα τεμπελιασα. το οποιο διορθωνεται, σε αντιθεση με τη πρωτη περιπτωση. idk. στο τελος της ημερας απλα θα κανω το σκατο μου παξιμαδι και θα κανω αυτο που πρεπει να κανω. αλλα το παραπανω αισθημα ειναι μεγαλο εμποδιο Click για ανάπτυξη... Είναι συχνό αυτό το αίσθημα. Όμως you just gotta thug it out . Καλές στιγμές και κακές στιγμές υπάρχουν καθόλη τη μαθητική και και φοιτητική ζωή, και έτσι νιώθουμε όλοι μας . Θα τα καταφέρουμε όλοι στο τέλος όμως, μην ανησυχείς για αυτό
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2024 στις 15:08 Η smarw έγραψε: #44 11-08-24 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Your browser is not able to display this video. Click για ανάπτυξη... το θυμάμαι και πέρυσι GV221 Νεοφερμένο μέλος Ο GV221 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2024 στις 15:53 Ο GV221 έγραψε: #45 11-08-24 15:53 Ιατρική η οδοντιατρική; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Αυγούστου 2024 στις 15:57 Ο Guest 691153: #46 11-08-24 15:57 Αρχική Δημοσίευση από GV221: Ιατρική η οδοντιατρική; Click για ανάπτυξη... και τα δυο γαματα ειναι με πολύ καλή δουλεία.. Οδοντιατρικη χεζεσαι στο ταληρο αμα ανοιξεις ιατρειο σε μερος που δεν υπαρχουν πολλοί.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:01 Η mixaelaaa: #47 12-08-24 18:01 Στο σχολείο οι βαθμοί είναι εικονικοί βάζαν σε όλους 20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι να το κανεις ... απο βαθμους σχολειο πως εισουν? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι να το κανεις ... απο βαθμους σχολειο πως εισουν? Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολή σπουδασες , σπουδαζεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #48 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Στο σχολείο οι βαθμοί είναι εικονικοί βάζαν σε όλους 20 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Σε ποια σχολή σπουδασες , σπουδαζεις; Click για ανάπτυξη... Ηλεκτρολογος θα γινω εικονικοι ε ...? κοιτα να δεις ..εγω γιατι δεν ειχα εικονικο? 12 ειχα στην φιλοσοφια. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Η mixaelaaa: #49 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ηλεκτρολογος θα γινω εικονικοι ε ...? κοιτα να δεις ..εγω γιατι δεν ειχα εικονικο? 12 ειχα στην φιλοσοφια. Click για ανάπτυξη... Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Ο Guest 691153: #50 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: 12 ειχα στην φιλοσοφια. Click για ανάπτυξη... Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 12-08-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό. Click για ανάπτυξη... Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:55 Η mixaelaaa: #52 12-08-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? Click για ανάπτυξη... Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #53 12-08-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ Click για ανάπτυξη... οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:07 Η mixaelaaa: #54 12-08-24 19:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι ότι θελεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #55 12-08-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. Click για ανάπτυξη... καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι ότι θελεις Click για ανάπτυξη... 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:12 Η mixaelaaa: #56 12-08-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? Click για ανάπτυξη... Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα Click για ανάπτυξη... ωραια ..κατσε να σκεφτω Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο Guest 691153: #58 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Click για ανάπτυξη... Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:18 Η mixaelaaa: #59 12-08-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Τι σκέφτηκες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #60 12-08-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. Click για ανάπτυξη... Μπα κολλημενος ειμουν ...νομιζα οτι ο κοσμος ειναι φυσικη και μαθηματικα..αντε και στο τσακιρ κεφι και χημεια. Ωραια τα ματια ...ολος ο κοσμος..αλλα τα διαβαζεις γρηγορα αφου δεν ξερεις.. Ναι το σεμνος ειναι μια καλη σεξουαλικη προσεγγιση αλλα καπως αργη. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven AggelikiGr Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 Joji GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 phleidhs Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Your browser is not able to display this video. Click για ανάπτυξη... το θυμάμαι και πέρυσι
GV221 Νεοφερμένο μέλος Ο GV221 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2024 στις 15:53 Ο GV221 έγραψε: #45 11-08-24 15:53 Ιατρική η οδοντιατρική; Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Αυγούστου 2024 στις 15:57 Ο Guest 691153: #46 11-08-24 15:57 Αρχική Δημοσίευση από GV221: Ιατρική η οδοντιατρική; Click για ανάπτυξη... και τα δυο γαματα ειναι με πολύ καλή δουλεία.. Οδοντιατρικη χεζεσαι στο ταληρο αμα ανοιξεις ιατρειο σε μερος που δεν υπαρχουν πολλοί.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:01 Η mixaelaaa: #47 12-08-24 18:01 Στο σχολείο οι βαθμοί είναι εικονικοί βάζαν σε όλους 20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι να το κανεις ... απο βαθμους σχολειο πως εισουν? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι να το κανεις ... απο βαθμους σχολειο πως εισουν? Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολή σπουδασες , σπουδαζεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #48 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Στο σχολείο οι βαθμοί είναι εικονικοί βάζαν σε όλους 20 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Σε ποια σχολή σπουδασες , σπουδαζεις; Click για ανάπτυξη... Ηλεκτρολογος θα γινω εικονικοι ε ...? κοιτα να δεις ..εγω γιατι δεν ειχα εικονικο? 12 ειχα στην φιλοσοφια. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Η mixaelaaa: #49 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ηλεκτρολογος θα γινω εικονικοι ε ...? κοιτα να δεις ..εγω γιατι δεν ειχα εικονικο? 12 ειχα στην φιλοσοφια. Click για ανάπτυξη... Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Ο Guest 691153: #50 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: 12 ειχα στην φιλοσοφια. Click για ανάπτυξη... Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 12-08-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό. Click για ανάπτυξη... Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:55 Η mixaelaaa: #52 12-08-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? Click για ανάπτυξη... Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #53 12-08-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ Click για ανάπτυξη... οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:07 Η mixaelaaa: #54 12-08-24 19:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι ότι θελεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #55 12-08-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. Click για ανάπτυξη... καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι ότι θελεις Click για ανάπτυξη... 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:12 Η mixaelaaa: #56 12-08-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? Click για ανάπτυξη... Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα Click για ανάπτυξη... ωραια ..κατσε να σκεφτω Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο Guest 691153: #58 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Click για ανάπτυξη... Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:18 Η mixaelaaa: #59 12-08-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Τι σκέφτηκες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #60 12-08-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. Click για ανάπτυξη... Μπα κολλημενος ειμουν ...νομιζα οτι ο κοσμος ειναι φυσικη και μαθηματικα..αντε και στο τσακιρ κεφι και χημεια. Ωραια τα ματια ...ολος ο κοσμος..αλλα τα διαβαζεις γρηγορα αφου δεν ξερεις.. Ναι το σεμνος ειναι μια καλη σεξουαλικη προσεγγιση αλλα καπως αργη. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven AggelikiGr Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 Joji GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 phleidhs Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Αυγούστου 2024 στις 15:57 Ο Guest 691153: #46 11-08-24 15:57 Αρχική Δημοσίευση από GV221: Ιατρική η οδοντιατρική; Click για ανάπτυξη... και τα δυο γαματα ειναι με πολύ καλή δουλεία.. Οδοντιατρικη χεζεσαι στο ταληρο αμα ανοιξεις ιατρειο σε μερος που δεν υπαρχουν πολλοί.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:01 Η mixaelaaa: #47 12-08-24 18:01 Στο σχολείο οι βαθμοί είναι εικονικοί βάζαν σε όλους 20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι να το κανεις ... απο βαθμους σχολειο πως εισουν? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι να το κανεις ... απο βαθμους σχολειο πως εισουν? Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολή σπουδασες , σπουδαζεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #48 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Στο σχολείο οι βαθμοί είναι εικονικοί βάζαν σε όλους 20 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Σε ποια σχολή σπουδασες , σπουδαζεις; Click για ανάπτυξη... Ηλεκτρολογος θα γινω εικονικοι ε ...? κοιτα να δεις ..εγω γιατι δεν ειχα εικονικο? 12 ειχα στην φιλοσοφια. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Η mixaelaaa: #49 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ηλεκτρολογος θα γινω εικονικοι ε ...? κοιτα να δεις ..εγω γιατι δεν ειχα εικονικο? 12 ειχα στην φιλοσοφια. Click για ανάπτυξη... Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Ο Guest 691153: #50 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: 12 ειχα στην φιλοσοφια. Click για ανάπτυξη... Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 12-08-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό. Click για ανάπτυξη... Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:55 Η mixaelaaa: #52 12-08-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? Click για ανάπτυξη... Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #53 12-08-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ Click για ανάπτυξη... οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:07 Η mixaelaaa: #54 12-08-24 19:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι ότι θελεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #55 12-08-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. Click για ανάπτυξη... καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι ότι θελεις Click για ανάπτυξη... 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:12 Η mixaelaaa: #56 12-08-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? Click για ανάπτυξη... Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα Click για ανάπτυξη... ωραια ..κατσε να σκεφτω Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο Guest 691153: #58 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Click για ανάπτυξη... Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:18 Η mixaelaaa: #59 12-08-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Τι σκέφτηκες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #60 12-08-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. Click για ανάπτυξη... Μπα κολλημενος ειμουν ...νομιζα οτι ο κοσμος ειναι φυσικη και μαθηματικα..αντε και στο τσακιρ κεφι και χημεια. Ωραια τα ματια ...ολος ο κοσμος..αλλα τα διαβαζεις γρηγορα αφου δεν ξερεις.. Ναι το σεμνος ειναι μια καλη σεξουαλικη προσεγγιση αλλα καπως αργη. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven AggelikiGr Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 Joji GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 phleidhs Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GV221: Ιατρική η οδοντιατρική; Click για ανάπτυξη... και τα δυο γαματα ειναι με πολύ καλή δουλεία.. Οδοντιατρικη χεζεσαι στο ταληρο αμα ανοιξεις ιατρειο σε μερος που δεν υπαρχουν πολλοί..
mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:01 Η mixaelaaa: #47 12-08-24 18:01 Στο σχολείο οι βαθμοί είναι εικονικοί βάζαν σε όλους 20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι να το κανεις ... απο βαθμους σχολειο πως εισουν? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι να το κανεις ... απο βαθμους σχολειο πως εισουν? Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολή σπουδασες , σπουδαζεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #48 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Στο σχολείο οι βαθμοί είναι εικονικοί βάζαν σε όλους 20 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Σε ποια σχολή σπουδασες , σπουδαζεις; Click για ανάπτυξη... Ηλεκτρολογος θα γινω εικονικοι ε ...? κοιτα να δεις ..εγω γιατι δεν ειχα εικονικο? 12 ειχα στην φιλοσοφια. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Η mixaelaaa: #49 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ηλεκτρολογος θα γινω εικονικοι ε ...? κοιτα να δεις ..εγω γιατι δεν ειχα εικονικο? 12 ειχα στην φιλοσοφια. Click για ανάπτυξη... Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Ο Guest 691153: #50 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: 12 ειχα στην φιλοσοφια. Click για ανάπτυξη... Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 12-08-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό. Click για ανάπτυξη... Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:55 Η mixaelaaa: #52 12-08-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? Click για ανάπτυξη... Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #53 12-08-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ Click για ανάπτυξη... οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:07 Η mixaelaaa: #54 12-08-24 19:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι ότι θελεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #55 12-08-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. Click για ανάπτυξη... καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι ότι θελεις Click για ανάπτυξη... 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:12 Η mixaelaaa: #56 12-08-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? Click για ανάπτυξη... Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα Click για ανάπτυξη... ωραια ..κατσε να σκεφτω Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο Guest 691153: #58 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Click για ανάπτυξη... Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:18 Η mixaelaaa: #59 12-08-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Τι σκέφτηκες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #60 12-08-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. Click για ανάπτυξη... Μπα κολλημενος ειμουν ...νομιζα οτι ο κοσμος ειναι φυσικη και μαθηματικα..αντε και στο τσακιρ κεφι και χημεια. Ωραια τα ματια ...ολος ο κοσμος..αλλα τα διαβαζεις γρηγορα αφου δεν ξερεις.. Ναι το σεμνος ειναι μια καλη σεξουαλικη προσεγγιση αλλα καπως αργη. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven AggelikiGr Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 Joji GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 phleidhs Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο σχολείο οι βαθμοί είναι εικονικοί βάζαν σε όλους 20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι να το κανεις ... απο βαθμους σχολειο πως εισουν? Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ναι να το κανεις ... απο βαθμους σχολειο πως εισουν? Click για ανάπτυξη... Σε ποια σχολή σπουδασες , σπουδαζεις;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #48 12-08-24 18:12 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Στο σχολείο οι βαθμοί είναι εικονικοί βάζαν σε όλους 20 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Σε ποια σχολή σπουδασες , σπουδαζεις; Click για ανάπτυξη... Ηλεκτρολογος θα γινω εικονικοι ε ...? κοιτα να δεις ..εγω γιατι δεν ειχα εικονικο? 12 ειχα στην φιλοσοφια. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Η mixaelaaa: #49 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ηλεκτρολογος θα γινω εικονικοι ε ...? κοιτα να δεις ..εγω γιατι δεν ειχα εικονικο? 12 ειχα στην φιλοσοφια. Click για ανάπτυξη... Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Ο Guest 691153: #50 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: 12 ειχα στην φιλοσοφια. Click για ανάπτυξη... Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 12-08-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό. Click για ανάπτυξη... Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:55 Η mixaelaaa: #52 12-08-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? Click για ανάπτυξη... Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #53 12-08-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ Click για ανάπτυξη... οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:07 Η mixaelaaa: #54 12-08-24 19:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι ότι θελεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #55 12-08-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. Click για ανάπτυξη... καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι ότι θελεις Click για ανάπτυξη... 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:12 Η mixaelaaa: #56 12-08-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? Click για ανάπτυξη... Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα Click για ανάπτυξη... ωραια ..κατσε να σκεφτω Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο Guest 691153: #58 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Click για ανάπτυξη... Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:18 Η mixaelaaa: #59 12-08-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Τι σκέφτηκες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #60 12-08-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. Click για ανάπτυξη... Μπα κολλημενος ειμουν ...νομιζα οτι ο κοσμος ειναι φυσικη και μαθηματικα..αντε και στο τσακιρ κεφι και χημεια. Ωραια τα ματια ...ολος ο κοσμος..αλλα τα διαβαζεις γρηγορα αφου δεν ξερεις.. Ναι το σεμνος ειναι μια καλη σεξουαλικη προσεγγιση αλλα καπως αργη. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven AggelikiGr Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 Joji GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 phleidhs Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Στο σχολείο οι βαθμοί είναι εικονικοί βάζαν σε όλους 20 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Σε ποια σχολή σπουδασες , σπουδαζεις; Click για ανάπτυξη... Ηλεκτρολογος θα γινω εικονικοι ε ...? κοιτα να δεις ..εγω γιατι δεν ειχα εικονικο? 12 ειχα στην φιλοσοφια.
mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:14 Η mixaelaaa: #49 12-08-24 18:14 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ηλεκτρολογος θα γινω εικονικοι ε ...? κοιτα να δεις ..εγω γιατι δεν ειχα εικονικο? 12 ειχα στην φιλοσοφια. Click για ανάπτυξη... Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Ο Guest 691153: #50 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: 12 ειχα στην φιλοσοφια. Click για ανάπτυξη... Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 12-08-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό. Click για ανάπτυξη... Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:55 Η mixaelaaa: #52 12-08-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? Click για ανάπτυξη... Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #53 12-08-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ Click για ανάπτυξη... οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:07 Η mixaelaaa: #54 12-08-24 19:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι ότι θελεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #55 12-08-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. Click για ανάπτυξη... καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι ότι θελεις Click για ανάπτυξη... 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:12 Η mixaelaaa: #56 12-08-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? Click για ανάπτυξη... Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα Click για ανάπτυξη... ωραια ..κατσε να σκεφτω Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο Guest 691153: #58 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Click για ανάπτυξη... Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:18 Η mixaelaaa: #59 12-08-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Τι σκέφτηκες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #60 12-08-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. Click για ανάπτυξη... Μπα κολλημενος ειμουν ...νομιζα οτι ο κοσμος ειναι φυσικη και μαθηματικα..αντε και στο τσακιρ κεφι και χημεια. Ωραια τα ματια ...ολος ο κοσμος..αλλα τα διαβαζεις γρηγορα αφου δεν ξερεις.. Ναι το σεμνος ειναι μια καλη σεξουαλικη προσεγγιση αλλα καπως αργη. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven AggelikiGr Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 Joji GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 phleidhs Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ηλεκτρολογος θα γινω εικονικοι ε ...? κοιτα να δεις ..εγω γιατι δεν ειχα εικονικο? 12 ειχα στην φιλοσοφια. Click για ανάπτυξη... Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:16 Ο Guest 691153: #50 12-08-24 18:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: 12 ειχα στην φιλοσοφια. Click για ανάπτυξη... Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 12-08-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό. Click για ανάπτυξη... Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:55 Η mixaelaaa: #52 12-08-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? Click για ανάπτυξη... Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #53 12-08-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ Click για ανάπτυξη... οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:07 Η mixaelaaa: #54 12-08-24 19:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι ότι θελεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #55 12-08-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. Click για ανάπτυξη... καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι ότι θελεις Click για ανάπτυξη... 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:12 Η mixaelaaa: #56 12-08-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? Click για ανάπτυξη... Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα Click για ανάπτυξη... ωραια ..κατσε να σκεφτω Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο Guest 691153: #58 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Click για ανάπτυξη... Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:18 Η mixaelaaa: #59 12-08-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Τι σκέφτηκες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #60 12-08-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. Click για ανάπτυξη... Μπα κολλημενος ειμουν ...νομιζα οτι ο κοσμος ειναι φυσικη και μαθηματικα..αντε και στο τσακιρ κεφι και χημεια. Ωραια τα ματια ...ολος ο κοσμος..αλλα τα διαβαζεις γρηγορα αφου δεν ξερεις.. Ναι το σεμνος ειναι μια καλη σεξουαλικη προσεγγιση αλλα καπως αργη. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven AggelikiGr Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 Joji GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 phleidhs Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: 12 ειχα στην φιλοσοφια. Click για ανάπτυξη... Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #51 12-08-24 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό. Click για ανάπτυξη... Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:55 Η mixaelaaa: #52 12-08-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? Click για ανάπτυξη... Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #53 12-08-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ Click για ανάπτυξη... οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:07 Η mixaelaaa: #54 12-08-24 19:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι ότι θελεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #55 12-08-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. Click για ανάπτυξη... καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι ότι θελεις Click για ανάπτυξη... 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:12 Η mixaelaaa: #56 12-08-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? Click για ανάπτυξη... Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα Click για ανάπτυξη... ωραια ..κατσε να σκεφτω Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο Guest 691153: #58 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Click για ανάπτυξη... Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:18 Η mixaelaaa: #59 12-08-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Τι σκέφτηκες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #60 12-08-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. Click για ανάπτυξη... Μπα κολλημενος ειμουν ...νομιζα οτι ο κοσμος ειναι φυσικη και μαθηματικα..αντε και στο τσακιρ κεφι και χημεια. Ωραια τα ματια ...ολος ο κοσμος..αλλα τα διαβαζεις γρηγορα αφου δεν ξερεις.. Ναι το σεμνος ειναι μια καλη σεξουαλικη προσεγγιση αλλα καπως αργη. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven AggelikiGr Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 Joji GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 phleidhs Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Οκ, ναι υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές και καποιοι που τους γράφεις καλά και σου βάζουν χαμηλό βαθμό. Click για ανάπτυξη... Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο?
mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 18:55 Η mixaelaaa: #52 12-08-24 18:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? Click για ανάπτυξη... Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #53 12-08-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ Click για ανάπτυξη... οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:07 Η mixaelaaa: #54 12-08-24 19:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι ότι θελεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #55 12-08-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. Click για ανάπτυξη... καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι ότι θελεις Click για ανάπτυξη... 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:12 Η mixaelaaa: #56 12-08-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? Click για ανάπτυξη... Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα Click για ανάπτυξη... ωραια ..κατσε να σκεφτω Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο Guest 691153: #58 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Click για ανάπτυξη... Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:18 Η mixaelaaa: #59 12-08-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Τι σκέφτηκες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #60 12-08-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. Click για ανάπτυξη... Μπα κολλημενος ειμουν ...νομιζα οτι ο κοσμος ειναι φυσικη και μαθηματικα..αντε και στο τσακιρ κεφι και χημεια. Ωραια τα ματια ...ολος ο κοσμος..αλλα τα διαβαζεις γρηγορα αφου δεν ξερεις.. Ναι το σεμνος ειναι μια καλη σεξουαλικη προσεγγιση αλλα καπως αργη. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven AggelikiGr Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 Joji GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 phleidhs Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Οχι αυτη ηταν καλος ανθρωπος ..αλλα ολο εξω με εβγαζε ..γιατι δεν ξερω..? Στις εξετασεις ομως της εγραψα και εβαλε. σε εμας εικονικα δεν εβαζαν Στο θεμα μας Θες να πας μαρκετινκ απο 1ο πεδιο? Click για ανάπτυξη... Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #53 12-08-24 19:06 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ Click για ανάπτυξη... οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:07 Η mixaelaaa: #54 12-08-24 19:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι ότι θελεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #55 12-08-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. Click για ανάπτυξη... καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι ότι θελεις Click για ανάπτυξη... 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:12 Η mixaelaaa: #56 12-08-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? Click για ανάπτυξη... Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα Click για ανάπτυξη... ωραια ..κατσε να σκεφτω Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο Guest 691153: #58 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Click για ανάπτυξη... Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:18 Η mixaelaaa: #59 12-08-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Τι σκέφτηκες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #60 12-08-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. Click για ανάπτυξη... Μπα κολλημενος ειμουν ...νομιζα οτι ο κοσμος ειναι φυσικη και μαθηματικα..αντε και στο τσακιρ κεφι και χημεια. Ωραια τα ματια ...ολος ο κοσμος..αλλα τα διαβαζεις γρηγορα αφου δεν ξερεις.. Ναι το σεμνος ειναι μια καλη σεξουαλικη προσεγγιση αλλα καπως αργη. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven AggelikiGr Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 Joji GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 phleidhs Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι σκέφτομαι για μάρκετινγκ Click για ανάπτυξη... οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει?
mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:07 Η mixaelaaa: #54 12-08-24 19:07 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι ότι θελεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #55 12-08-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. Click για ανάπτυξη... καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι ότι θελεις Click για ανάπτυξη... 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:12 Η mixaelaaa: #56 12-08-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? Click για ανάπτυξη... Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα Click για ανάπτυξη... ωραια ..κατσε να σκεφτω Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο Guest 691153: #58 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Click για ανάπτυξη... Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:18 Η mixaelaaa: #59 12-08-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Τι σκέφτηκες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #60 12-08-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. Click για ανάπτυξη... Μπα κολλημενος ειμουν ...νομιζα οτι ο κοσμος ειναι φυσικη και μαθηματικα..αντε και στο τσακιρ κεφι και χημεια. Ωραια τα ματια ...ολος ο κοσμος..αλλα τα διαβαζεις γρηγορα αφου δεν ξερεις.. Ναι το σεμνος ειναι μια καλη σεξουαλικη προσεγγιση αλλα καπως αργη. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven AggelikiGr Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 Joji GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 phleidhs Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οκ να το κουνεβτιασουμε... εχω μερικες αδιακριτες ερωτησεις... παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι ότι θελεις
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #55 12-08-24 19:10 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. Click για ανάπτυξη... καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι ότι θελεις Click για ανάπτυξη... 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:12 Η mixaelaaa: #56 12-08-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? Click για ανάπτυξη... Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα Click για ανάπτυξη... ωραια ..κατσε να σκεφτω Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο Guest 691153: #58 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Click για ανάπτυξη... Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:18 Η mixaelaaa: #59 12-08-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Τι σκέφτηκες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #60 12-08-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. Click για ανάπτυξη... Μπα κολλημενος ειμουν ...νομιζα οτι ο κοσμος ειναι φυσικη και μαθηματικα..αντε και στο τσακιρ κεφι και χημεια. Ωραια τα ματια ...ολος ο κοσμος..αλλα τα διαβαζεις γρηγορα αφου δεν ξερεις.. Ναι το σεμνος ειναι μια καλη σεξουαλικη προσεγγιση αλλα καπως αργη. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven AggelikiGr Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 Joji GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 phleidhs Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως εχεις 12 φιλοσοφια ρε γιαννη απλα κυριολεκτικα κατσε και σκεψου πιο πολλοί πόντοι αν λαβεις αυτή την χαρακτηριστικη ποζα του φιλοσοφου. Click για ανάπτυξη... καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Ναι ότι θελεις Click για ανάπτυξη... 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες?
mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:12 Η mixaelaaa: #56 12-08-24 19:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? Click για ανάπτυξη... Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα Click για ανάπτυξη... ωραια ..κατσε να σκεφτω Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο Guest 691153: #58 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Click για ανάπτυξη... Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:18 Η mixaelaaa: #59 12-08-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Τι σκέφτηκες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #60 12-08-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. Click για ανάπτυξη... Μπα κολλημενος ειμουν ...νομιζα οτι ο κοσμος ειναι φυσικη και μαθηματικα..αντε και στο τσακιρ κεφι και χημεια. Ωραια τα ματια ...ολος ο κοσμος..αλλα τα διαβαζεις γρηγορα αφου δεν ξερεις.. Ναι το σεμνος ειναι μια καλη σεξουαλικη προσεγγιση αλλα καπως αργη. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven AggelikiGr Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 Joji GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 phleidhs Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 1) εισαι αθηναια? 2) μαθηματικα εκανες ... οκ...ποσες κλωτσες τα εριχνες? Click για ανάπτυξη... Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #57 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα Click για ανάπτυξη... ωραια ..κατσε να σκεφτω Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο Guest 691153: #58 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Click για ανάπτυξη... Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:18 Η mixaelaaa: #59 12-08-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Τι σκέφτηκες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #60 12-08-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. Click για ανάπτυξη... Μπα κολλημενος ειμουν ...νομιζα οτι ο κοσμος ειναι φυσικη και μαθηματικα..αντε και στο τσακιρ κεφι και χημεια. Ωραια τα ματια ...ολος ο κοσμος..αλλα τα διαβαζεις γρηγορα αφου δεν ξερεις.. Ναι το σεμνος ειναι μια καλη σεξουαλικη προσεγγιση αλλα καπως αργη. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven AggelikiGr Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 Joji GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 phleidhs Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mixaelaaa: Είμαι από Αλεξανδρούπολη, δεν έριχνα κλωτσες, απλά δεν ήταν και το πιο εύκολο μάθημα Click για ανάπτυξη... ωραια ..κατσε να σκεφτω
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:15 Ο Guest 691153: #58 12-08-24 19:15 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Click για ανάπτυξη... Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:18 Η mixaelaaa: #59 12-08-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Τι σκέφτηκες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #60 12-08-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. Click για ανάπτυξη... Μπα κολλημενος ειμουν ...νομιζα οτι ο κοσμος ειναι φυσικη και μαθηματικα..αντε και στο τσακιρ κεφι και χημεια. Ωραια τα ματια ...ολος ο κοσμος..αλλα τα διαβαζεις γρηγορα αφου δεν ξερεις.. Ναι το σεμνος ειναι μια καλη σεξουαλικη προσεγγιση αλλα καπως αργη. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven AggelikiGr Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 Joji GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 phleidhs Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλε μου ευελπη νεε..τοτε δεν με ενδιεφερε αυτος ο μουργος ... αλλα πραματα εβλεπα... και η καλη γιαγια που μας εκανε μιλουσε πολυ.. ...ε και μιλουσα και εγω ...και ολο εξω με εβγαζε. Click για ανάπτυξη... Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια..
mixaelaaa Νεοφερμένο μέλος Η mixaelaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:18 Η mixaelaaa: #59 12-08-24 19:18 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Τι σκέφτηκες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #60 12-08-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. Click για ανάπτυξη... Μπα κολλημενος ειμουν ...νομιζα οτι ο κοσμος ειναι φυσικη και μαθηματικα..αντε και στο τσακιρ κεφι και χημεια. Ωραια τα ματια ...ολος ο κοσμος..αλλα τα διαβαζεις γρηγορα αφου δεν ξερεις.. Ναι το σεμνος ειναι μια καλη σεξουαλικη προσεγγιση αλλα καπως αργη. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Ναι Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Αυγούστου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ωραια ..κατσε να σκεφτω Click για ανάπτυξη... Τι σκέφτηκες
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2024 στις 19:20 Ο ιωαννηs έγραψε: #60 12-08-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. Click για ανάπτυξη... Μπα κολλημενος ειμουν ...νομιζα οτι ο κοσμος ειναι φυσικη και μαθηματικα..αντε και στο τσακιρ κεφι και χημεια. Ωραια τα ματια ...ολος ο κοσμος..αλλα τα διαβαζεις γρηγορα αφου δεν ξερεις.. Ναι το σεμνος ειναι μια καλη σεξουαλικη προσεγγιση αλλα καπως αργη.
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πονηρό παιδί Εγω παντα ημουν σεμνός και υπάκουος μαθητής.. μήτε φωνες δεν εκαμα, μητε κοίταζα κανενός κοριτσιού ... τα μάτια.. Click για ανάπτυξη... Μπα κολλημενος ειμουν ...νομιζα οτι ο κοσμος ειναι φυσικη και μαθηματικα..αντε και στο τσακιρ κεφι και χημεια. Ωραια τα ματια ...ολος ο κοσμος..αλλα τα διαβαζεις γρηγορα αφου δεν ξερεις.. Ναι το σεμνος ειναι μια καλη σεξουαλικη προσεγγιση αλλα καπως αργη.