eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2024 στις 18:22 Η eleni_kapa: #141 25-11-24 18:22 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλησπέρα! Γίνονται μαζί με τις αιτήσεις των τελειόφοιτων. Πέρυσι είχαν γίνει Δεκέμβρη, φέτος δεν έχει βγει ακόμη κάτι. Πάντως, γίνονται τις ίδιες ημερομηνίες, δε δηλώνουν οι απόφοιτοι κάτι ξεχωριστά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! Οκ θα περιμένουμε λοιπόν vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2024 στις 18:44 Η vanessa99: #142 27-11-24 18:44 Καλησπέρα! Είδα ότι άνοιξε η πλατφόρμα του ψηφιακού φροντιστηρίου και για τους απόφοιτους, απλά πρέπει να πάνε στο σχολείο για να φτιαχτεί λογαριασμός. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Αξίζει; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2024 στις 18:48 Η eleni_kapa: #143 27-11-24 18:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλησπέρα! Είδα ότι άνοιξε η πλατφόρμα του ψηφιακού φροντιστηρίου και για τους απόφοιτους, απλά πρέπει να πάνε στο σχολείο για να φτιαχτεί λογαριασμός. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Να πάνε στο σχολείο που θα κάνουν αίτηση λογικά; Θα με ενδιέφερε προσωπικά να το δω και λογικά θα το κάνω όταν πάω για την αίτηση.. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2024 στις 16:41 Η vanessa99: #144 28-11-24 16:41 Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες! eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2024 στις 16:48 Η eleni_kapa: #145 28-11-24 16:48 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!! juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής Πειραιά και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2024 στις 23:12 Ο juanium έγραψε: #146 28-11-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες! Click για ανάπτυξη... ωχ! ουτε που το είχα πάρει είδηση, θενκ γιου βανέσσα Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 01:33 Ο Guest 325584: #147 29-11-24 01:33 μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 01:33 Η smarw έγραψε: #148 29-11-24 01:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες! Click για ανάπτυξη... πως περνάει έτσι ο καιρός , σαν χθες θυμάμαι που έκανα την αίτηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια Click για ανάπτυξη... Το άγχος δεν ωφελεί σε τίποτα τώρα, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα οπότε μπορείς τότε να καλύψεις την ύλη που δεν έχεις αφομοιώσει. Όλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σου Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 23:59 Ο Guest 691153: #149 29-11-24 23:59 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια Click για ανάπτυξη... Γκαζάκι θα σε μαλώσω Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:34 Ο Guest 325584: #150 30-11-24 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γκαζάκι θα σε μαλώσω Click για ανάπτυξη... ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από smarw: Όλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σου Click για ανάπτυξη... im always one step ahead fr Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:41 Ο Guest 691153: #151 30-11-24 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Click για ανάπτυξη... Eτσι μπραβο ρε ομορφοπαιδο. Locking in is the answer. Ωραια τα κυματα, μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Θα δειξει η ζωη... Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης και ο θεος βοηθος. Ομορφα δε λες τιποτα.. Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:45 Ο Guest 325584: #152 30-11-24 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nearos: μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Click για ανάπτυξη... ζηλευω Αρχική Δημοσίευση από nearos: Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης Click για ανάπτυξη... τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Click για ανάπτυξη... **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 17:26 Ο Guest 691153: #153 30-11-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ζηλευω Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει τόσο. Γενικά λατρεύω πολύ περισσότερο χημεία και βιολογία (ειδικά τώρα με τις μεταλλάξεις μεγάλη καύλα). Η φυσική μου είναι απο συμπαθητική εως αδιάφορη Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Click για ανάπτυξη... Έριξε της πουτάνας απο βροχή στην αθήνα και εν τέλει δεν πήγα. Σα να με άκουσε ο Θεός ρε φίλε πραγματικά Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Click για ανάπτυξη... αλάνι μεγάλο. Νησί καλοκαιράκι και κιθάρες eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:36 Η eleni_kapa: #154 03-12-24 11:36 Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:26 Η vanessa99: #155 03-12-24 12:26 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου Click για ανάπτυξη... Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:33 Η eleni_kapa: #156 03-12-24 12:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω Click για ανάπτυξη... Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:34 Η vanessa99: #157 03-12-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν Click για ανάπτυξη... Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:37 Η eleni_kapa: #158 03-12-24 12:37 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:45 Η vanessa99: #159 03-12-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! Click για ανάπτυξη... Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:48 Η eleni_kapa: #160 03-12-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόνα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 360 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven Angelikaaa Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλησπέρα! Γίνονται μαζί με τις αιτήσεις των τελειόφοιτων. Πέρυσι είχαν γίνει Δεκέμβρη, φέτος δεν έχει βγει ακόμη κάτι. Πάντως, γίνονται τις ίδιες ημερομηνίες, δε δηλώνουν οι απόφοιτοι κάτι ξεχωριστά Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για την απάντηση! Οκ θα περιμένουμε λοιπόν
vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2024 στις 18:44 Η vanessa99: #142 27-11-24 18:44 Καλησπέρα! Είδα ότι άνοιξε η πλατφόρμα του ψηφιακού φροντιστηρίου και για τους απόφοιτους, απλά πρέπει να πάνε στο σχολείο για να φτιαχτεί λογαριασμός. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Αξίζει; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2024 στις 18:48 Η eleni_kapa: #143 27-11-24 18:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλησπέρα! Είδα ότι άνοιξε η πλατφόρμα του ψηφιακού φροντιστηρίου και για τους απόφοιτους, απλά πρέπει να πάνε στο σχολείο για να φτιαχτεί λογαριασμός. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Να πάνε στο σχολείο που θα κάνουν αίτηση λογικά; Θα με ενδιέφερε προσωπικά να το δω και λογικά θα το κάνω όταν πάω για την αίτηση.. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2024 στις 16:41 Η vanessa99: #144 28-11-24 16:41 Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες! eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2024 στις 16:48 Η eleni_kapa: #145 28-11-24 16:48 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!! juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής Πειραιά και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2024 στις 23:12 Ο juanium έγραψε: #146 28-11-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες! Click για ανάπτυξη... ωχ! ουτε που το είχα πάρει είδηση, θενκ γιου βανέσσα Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 01:33 Ο Guest 325584: #147 29-11-24 01:33 μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 01:33 Η smarw έγραψε: #148 29-11-24 01:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες! Click για ανάπτυξη... πως περνάει έτσι ο καιρός , σαν χθες θυμάμαι που έκανα την αίτηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια Click για ανάπτυξη... Το άγχος δεν ωφελεί σε τίποτα τώρα, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα οπότε μπορείς τότε να καλύψεις την ύλη που δεν έχεις αφομοιώσει. Όλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σου Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 23:59 Ο Guest 691153: #149 29-11-24 23:59 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια Click για ανάπτυξη... Γκαζάκι θα σε μαλώσω Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:34 Ο Guest 325584: #150 30-11-24 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γκαζάκι θα σε μαλώσω Click για ανάπτυξη... ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από smarw: Όλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σου Click για ανάπτυξη... im always one step ahead fr Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:41 Ο Guest 691153: #151 30-11-24 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Click για ανάπτυξη... Eτσι μπραβο ρε ομορφοπαιδο. Locking in is the answer. Ωραια τα κυματα, μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Θα δειξει η ζωη... Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης και ο θεος βοηθος. Ομορφα δε λες τιποτα.. Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:45 Ο Guest 325584: #152 30-11-24 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nearos: μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Click για ανάπτυξη... ζηλευω Αρχική Δημοσίευση από nearos: Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης Click για ανάπτυξη... τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Click για ανάπτυξη... **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 17:26 Ο Guest 691153: #153 30-11-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ζηλευω Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει τόσο. Γενικά λατρεύω πολύ περισσότερο χημεία και βιολογία (ειδικά τώρα με τις μεταλλάξεις μεγάλη καύλα). Η φυσική μου είναι απο συμπαθητική εως αδιάφορη Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Click για ανάπτυξη... Έριξε της πουτάνας απο βροχή στην αθήνα και εν τέλει δεν πήγα. Σα να με άκουσε ο Θεός ρε φίλε πραγματικά Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Click για ανάπτυξη... αλάνι μεγάλο. Νησί καλοκαιράκι και κιθάρες eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:36 Η eleni_kapa: #154 03-12-24 11:36 Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:26 Η vanessa99: #155 03-12-24 12:26 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου Click για ανάπτυξη... Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:33 Η eleni_kapa: #156 03-12-24 12:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω Click για ανάπτυξη... Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:34 Η vanessa99: #157 03-12-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν Click για ανάπτυξη... Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:37 Η eleni_kapa: #158 03-12-24 12:37 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:45 Η vanessa99: #159 03-12-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! Click για ανάπτυξη... Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:48 Η eleni_kapa: #160 03-12-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόνα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 360 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven Angelikaaa Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! Είδα ότι άνοιξε η πλατφόρμα του ψηφιακού φροντιστηρίου και για τους απόφοιτους, απλά πρέπει να πάνε στο σχολείο για να φτιαχτεί λογαριασμός. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Αξίζει;
eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2024 στις 18:48 Η eleni_kapa: #143 27-11-24 18:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλησπέρα! Είδα ότι άνοιξε η πλατφόρμα του ψηφιακού φροντιστηρίου και για τους απόφοιτους, απλά πρέπει να πάνε στο σχολείο για να φτιαχτεί λογαριασμός. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Να πάνε στο σχολείο που θα κάνουν αίτηση λογικά; Θα με ενδιέφερε προσωπικά να το δω και λογικά θα το κάνω όταν πάω για την αίτηση.. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2024 στις 16:41 Η vanessa99: #144 28-11-24 16:41 Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες! eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2024 στις 16:48 Η eleni_kapa: #145 28-11-24 16:48 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!! juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής Πειραιά και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2024 στις 23:12 Ο juanium έγραψε: #146 28-11-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες! Click για ανάπτυξη... ωχ! ουτε που το είχα πάρει είδηση, θενκ γιου βανέσσα Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 01:33 Ο Guest 325584: #147 29-11-24 01:33 μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 01:33 Η smarw έγραψε: #148 29-11-24 01:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες! Click για ανάπτυξη... πως περνάει έτσι ο καιρός , σαν χθες θυμάμαι που έκανα την αίτηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια Click για ανάπτυξη... Το άγχος δεν ωφελεί σε τίποτα τώρα, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα οπότε μπορείς τότε να καλύψεις την ύλη που δεν έχεις αφομοιώσει. Όλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σου Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 23:59 Ο Guest 691153: #149 29-11-24 23:59 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια Click για ανάπτυξη... Γκαζάκι θα σε μαλώσω Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:34 Ο Guest 325584: #150 30-11-24 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γκαζάκι θα σε μαλώσω Click για ανάπτυξη... ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από smarw: Όλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σου Click για ανάπτυξη... im always one step ahead fr Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:41 Ο Guest 691153: #151 30-11-24 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Click για ανάπτυξη... Eτσι μπραβο ρε ομορφοπαιδο. Locking in is the answer. Ωραια τα κυματα, μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Θα δειξει η ζωη... Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης και ο θεος βοηθος. Ομορφα δε λες τιποτα.. Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:45 Ο Guest 325584: #152 30-11-24 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nearos: μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Click για ανάπτυξη... ζηλευω Αρχική Δημοσίευση από nearos: Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης Click για ανάπτυξη... τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Click για ανάπτυξη... **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 17:26 Ο Guest 691153: #153 30-11-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ζηλευω Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει τόσο. Γενικά λατρεύω πολύ περισσότερο χημεία και βιολογία (ειδικά τώρα με τις μεταλλάξεις μεγάλη καύλα). Η φυσική μου είναι απο συμπαθητική εως αδιάφορη Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Click για ανάπτυξη... Έριξε της πουτάνας απο βροχή στην αθήνα και εν τέλει δεν πήγα. Σα να με άκουσε ο Θεός ρε φίλε πραγματικά Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Click για ανάπτυξη... αλάνι μεγάλο. Νησί καλοκαιράκι και κιθάρες eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:36 Η eleni_kapa: #154 03-12-24 11:36 Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:26 Η vanessa99: #155 03-12-24 12:26 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου Click για ανάπτυξη... Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:33 Η eleni_kapa: #156 03-12-24 12:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω Click για ανάπτυξη... Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:34 Η vanessa99: #157 03-12-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν Click για ανάπτυξη... Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:37 Η eleni_kapa: #158 03-12-24 12:37 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:45 Η vanessa99: #159 03-12-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! Click για ανάπτυξη... Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:48 Η eleni_kapa: #160 03-12-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόνα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 360 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven Angelikaaa Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλησπέρα! Είδα ότι άνοιξε η πλατφόρμα του ψηφιακού φροντιστηρίου και για τους απόφοιτους, απλά πρέπει να πάνε στο σχολείο για να φτιαχτεί λογαριασμός. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Αξίζει; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα! Να πάνε στο σχολείο που θα κάνουν αίτηση λογικά; Θα με ενδιέφερε προσωπικά να το δω και λογικά θα το κάνω όταν πάω για την αίτηση..
vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2024 στις 16:41 Η vanessa99: #144 28-11-24 16:41 Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες! eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2024 στις 16:48 Η eleni_kapa: #145 28-11-24 16:48 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!! juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής Πειραιά και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2024 στις 23:12 Ο juanium έγραψε: #146 28-11-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες! Click για ανάπτυξη... ωχ! ουτε που το είχα πάρει είδηση, θενκ γιου βανέσσα Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 01:33 Ο Guest 325584: #147 29-11-24 01:33 μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 01:33 Η smarw έγραψε: #148 29-11-24 01:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες! Click για ανάπτυξη... πως περνάει έτσι ο καιρός , σαν χθες θυμάμαι που έκανα την αίτηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια Click για ανάπτυξη... Το άγχος δεν ωφελεί σε τίποτα τώρα, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα οπότε μπορείς τότε να καλύψεις την ύλη που δεν έχεις αφομοιώσει. Όλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σου Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 23:59 Ο Guest 691153: #149 29-11-24 23:59 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια Click για ανάπτυξη... Γκαζάκι θα σε μαλώσω Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:34 Ο Guest 325584: #150 30-11-24 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γκαζάκι θα σε μαλώσω Click για ανάπτυξη... ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από smarw: Όλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σου Click για ανάπτυξη... im always one step ahead fr Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:41 Ο Guest 691153: #151 30-11-24 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Click για ανάπτυξη... Eτσι μπραβο ρε ομορφοπαιδο. Locking in is the answer. Ωραια τα κυματα, μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Θα δειξει η ζωη... Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης και ο θεος βοηθος. Ομορφα δε λες τιποτα.. Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:45 Ο Guest 325584: #152 30-11-24 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nearos: μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Click για ανάπτυξη... ζηλευω Αρχική Δημοσίευση από nearos: Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης Click για ανάπτυξη... τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Click για ανάπτυξη... **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 17:26 Ο Guest 691153: #153 30-11-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ζηλευω Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει τόσο. Γενικά λατρεύω πολύ περισσότερο χημεία και βιολογία (ειδικά τώρα με τις μεταλλάξεις μεγάλη καύλα). Η φυσική μου είναι απο συμπαθητική εως αδιάφορη Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Click για ανάπτυξη... Έριξε της πουτάνας απο βροχή στην αθήνα και εν τέλει δεν πήγα. Σα να με άκουσε ο Θεός ρε φίλε πραγματικά Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Click για ανάπτυξη... αλάνι μεγάλο. Νησί καλοκαιράκι και κιθάρες eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:36 Η eleni_kapa: #154 03-12-24 11:36 Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:26 Η vanessa99: #155 03-12-24 12:26 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου Click για ανάπτυξη... Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:33 Η eleni_kapa: #156 03-12-24 12:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω Click για ανάπτυξη... Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:34 Η vanessa99: #157 03-12-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν Click για ανάπτυξη... Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:37 Η eleni_kapa: #158 03-12-24 12:37 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:45 Η vanessa99: #159 03-12-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! Click για ανάπτυξη... Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:48 Η eleni_kapa: #160 03-12-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόνα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 360 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven Angelikaaa Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2024 στις 16:48 Η eleni_kapa: #145 28-11-24 16:48 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!! juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής Πειραιά και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2024 στις 23:12 Ο juanium έγραψε: #146 28-11-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες! Click για ανάπτυξη... ωχ! ουτε που το είχα πάρει είδηση, θενκ γιου βανέσσα Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 01:33 Ο Guest 325584: #147 29-11-24 01:33 μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 01:33 Η smarw έγραψε: #148 29-11-24 01:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες! Click για ανάπτυξη... πως περνάει έτσι ο καιρός , σαν χθες θυμάμαι που έκανα την αίτηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια Click για ανάπτυξη... Το άγχος δεν ωφελεί σε τίποτα τώρα, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα οπότε μπορείς τότε να καλύψεις την ύλη που δεν έχεις αφομοιώσει. Όλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σου Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 23:59 Ο Guest 691153: #149 29-11-24 23:59 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια Click για ανάπτυξη... Γκαζάκι θα σε μαλώσω Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:34 Ο Guest 325584: #150 30-11-24 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γκαζάκι θα σε μαλώσω Click για ανάπτυξη... ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από smarw: Όλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σου Click για ανάπτυξη... im always one step ahead fr Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:41 Ο Guest 691153: #151 30-11-24 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Click για ανάπτυξη... Eτσι μπραβο ρε ομορφοπαιδο. Locking in is the answer. Ωραια τα κυματα, μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Θα δειξει η ζωη... Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης και ο θεος βοηθος. Ομορφα δε λες τιποτα.. Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:45 Ο Guest 325584: #152 30-11-24 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nearos: μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Click για ανάπτυξη... ζηλευω Αρχική Δημοσίευση από nearos: Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης Click για ανάπτυξη... τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Click για ανάπτυξη... **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 17:26 Ο Guest 691153: #153 30-11-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ζηλευω Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει τόσο. Γενικά λατρεύω πολύ περισσότερο χημεία και βιολογία (ειδικά τώρα με τις μεταλλάξεις μεγάλη καύλα). Η φυσική μου είναι απο συμπαθητική εως αδιάφορη Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Click για ανάπτυξη... Έριξε της πουτάνας απο βροχή στην αθήνα και εν τέλει δεν πήγα. Σα να με άκουσε ο Θεός ρε φίλε πραγματικά Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Click για ανάπτυξη... αλάνι μεγάλο. Νησί καλοκαιράκι και κιθάρες eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:36 Η eleni_kapa: #154 03-12-24 11:36 Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:26 Η vanessa99: #155 03-12-24 12:26 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου Click για ανάπτυξη... Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:33 Η eleni_kapa: #156 03-12-24 12:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω Click για ανάπτυξη... Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:34 Η vanessa99: #157 03-12-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν Click για ανάπτυξη... Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:37 Η eleni_kapa: #158 03-12-24 12:37 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:45 Η vanessa99: #159 03-12-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! Click για ανάπτυξη... Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:48 Η eleni_kapa: #160 03-12-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόνα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 360 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven Angelikaaa Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
juanium Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλέξανδρος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής Πειραιά και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2024 στις 23:12 Ο juanium έγραψε: #146 28-11-24 23:12 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες! Click για ανάπτυξη... ωχ! ουτε που το είχα πάρει είδηση, θενκ γιου βανέσσα Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 01:33 Ο Guest 325584: #147 29-11-24 01:33 μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 01:33 Η smarw έγραψε: #148 29-11-24 01:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες! Click για ανάπτυξη... πως περνάει έτσι ο καιρός , σαν χθες θυμάμαι που έκανα την αίτηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια Click για ανάπτυξη... Το άγχος δεν ωφελεί σε τίποτα τώρα, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα οπότε μπορείς τότε να καλύψεις την ύλη που δεν έχεις αφομοιώσει. Όλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σου Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 23:59 Ο Guest 691153: #149 29-11-24 23:59 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια Click για ανάπτυξη... Γκαζάκι θα σε μαλώσω Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:34 Ο Guest 325584: #150 30-11-24 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γκαζάκι θα σε μαλώσω Click για ανάπτυξη... ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από smarw: Όλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σου Click για ανάπτυξη... im always one step ahead fr Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:41 Ο Guest 691153: #151 30-11-24 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Click για ανάπτυξη... Eτσι μπραβο ρε ομορφοπαιδο. Locking in is the answer. Ωραια τα κυματα, μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Θα δειξει η ζωη... Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης και ο θεος βοηθος. Ομορφα δε λες τιποτα.. Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:45 Ο Guest 325584: #152 30-11-24 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nearos: μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Click για ανάπτυξη... ζηλευω Αρχική Δημοσίευση από nearos: Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης Click για ανάπτυξη... τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Click για ανάπτυξη... **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 17:26 Ο Guest 691153: #153 30-11-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ζηλευω Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει τόσο. Γενικά λατρεύω πολύ περισσότερο χημεία και βιολογία (ειδικά τώρα με τις μεταλλάξεις μεγάλη καύλα). Η φυσική μου είναι απο συμπαθητική εως αδιάφορη Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Click για ανάπτυξη... Έριξε της πουτάνας απο βροχή στην αθήνα και εν τέλει δεν πήγα. Σα να με άκουσε ο Θεός ρε φίλε πραγματικά Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Click για ανάπτυξη... αλάνι μεγάλο. Νησί καλοκαιράκι και κιθάρες eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:36 Η eleni_kapa: #154 03-12-24 11:36 Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:26 Η vanessa99: #155 03-12-24 12:26 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου Click για ανάπτυξη... Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:33 Η eleni_kapa: #156 03-12-24 12:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω Click για ανάπτυξη... Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:34 Η vanessa99: #157 03-12-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν Click για ανάπτυξη... Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:37 Η eleni_kapa: #158 03-12-24 12:37 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:45 Η vanessa99: #159 03-12-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! Click για ανάπτυξη... Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:48 Η eleni_kapa: #160 03-12-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόνα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 360 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven Angelikaaa Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες! Click για ανάπτυξη... ωχ! ουτε που το είχα πάρει είδηση, θενκ γιου βανέσσα
Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 01:33 Ο Guest 325584: #147 29-11-24 01:33 μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 01:33 Η smarw έγραψε: #148 29-11-24 01:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες! Click για ανάπτυξη... πως περνάει έτσι ο καιρός , σαν χθες θυμάμαι που έκανα την αίτηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια Click για ανάπτυξη... Το άγχος δεν ωφελεί σε τίποτα τώρα, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα οπότε μπορείς τότε να καλύψεις την ύλη που δεν έχεις αφομοιώσει. Όλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σου Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 23:59 Ο Guest 691153: #149 29-11-24 23:59 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια Click για ανάπτυξη... Γκαζάκι θα σε μαλώσω Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:34 Ο Guest 325584: #150 30-11-24 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γκαζάκι θα σε μαλώσω Click για ανάπτυξη... ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από smarw: Όλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σου Click για ανάπτυξη... im always one step ahead fr Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:41 Ο Guest 691153: #151 30-11-24 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Click για ανάπτυξη... Eτσι μπραβο ρε ομορφοπαιδο. Locking in is the answer. Ωραια τα κυματα, μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Θα δειξει η ζωη... Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης και ο θεος βοηθος. Ομορφα δε λες τιποτα.. Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:45 Ο Guest 325584: #152 30-11-24 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nearos: μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Click για ανάπτυξη... ζηλευω Αρχική Δημοσίευση από nearos: Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης Click για ανάπτυξη... τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Click για ανάπτυξη... **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 17:26 Ο Guest 691153: #153 30-11-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ζηλευω Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει τόσο. Γενικά λατρεύω πολύ περισσότερο χημεία και βιολογία (ειδικά τώρα με τις μεταλλάξεις μεγάλη καύλα). Η φυσική μου είναι απο συμπαθητική εως αδιάφορη Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Click για ανάπτυξη... Έριξε της πουτάνας απο βροχή στην αθήνα και εν τέλει δεν πήγα. Σα να με άκουσε ο Θεός ρε φίλε πραγματικά Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Click για ανάπτυξη... αλάνι μεγάλο. Νησί καλοκαιράκι και κιθάρες eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:36 Η eleni_kapa: #154 03-12-24 11:36 Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:26 Η vanessa99: #155 03-12-24 12:26 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου Click για ανάπτυξη... Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:33 Η eleni_kapa: #156 03-12-24 12:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω Click για ανάπτυξη... Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:34 Η vanessa99: #157 03-12-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν Click για ανάπτυξη... Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:37 Η eleni_kapa: #158 03-12-24 12:37 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:45 Η vanessa99: #159 03-12-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! Click για ανάπτυξη... Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:48 Η eleni_kapa: #160 03-12-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόνα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 360 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven Angelikaaa Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 01:33 Η smarw έγραψε: #148 29-11-24 01:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες! Click για ανάπτυξη... πως περνάει έτσι ο καιρός , σαν χθες θυμάμαι που έκανα την αίτηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια Click για ανάπτυξη... Το άγχος δεν ωφελεί σε τίποτα τώρα, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα οπότε μπορείς τότε να καλύψεις την ύλη που δεν έχεις αφομοιώσει. Όλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σου Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 23:59 Ο Guest 691153: #149 29-11-24 23:59 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια Click για ανάπτυξη... Γκαζάκι θα σε μαλώσω Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:34 Ο Guest 325584: #150 30-11-24 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γκαζάκι θα σε μαλώσω Click για ανάπτυξη... ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από smarw: Όλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σου Click για ανάπτυξη... im always one step ahead fr Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:41 Ο Guest 691153: #151 30-11-24 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Click για ανάπτυξη... Eτσι μπραβο ρε ομορφοπαιδο. Locking in is the answer. Ωραια τα κυματα, μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Θα δειξει η ζωη... Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης και ο θεος βοηθος. Ομορφα δε λες τιποτα.. Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:45 Ο Guest 325584: #152 30-11-24 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nearos: μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Click για ανάπτυξη... ζηλευω Αρχική Δημοσίευση από nearos: Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης Click για ανάπτυξη... τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Click για ανάπτυξη... **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 17:26 Ο Guest 691153: #153 30-11-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ζηλευω Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει τόσο. Γενικά λατρεύω πολύ περισσότερο χημεία και βιολογία (ειδικά τώρα με τις μεταλλάξεις μεγάλη καύλα). Η φυσική μου είναι απο συμπαθητική εως αδιάφορη Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Click για ανάπτυξη... Έριξε της πουτάνας απο βροχή στην αθήνα και εν τέλει δεν πήγα. Σα να με άκουσε ο Θεός ρε φίλε πραγματικά Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Click για ανάπτυξη... αλάνι μεγάλο. Νησί καλοκαιράκι και κιθάρες eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:36 Η eleni_kapa: #154 03-12-24 11:36 Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:26 Η vanessa99: #155 03-12-24 12:26 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου Click για ανάπτυξη... Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:33 Η eleni_kapa: #156 03-12-24 12:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω Click για ανάπτυξη... Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:34 Η vanessa99: #157 03-12-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν Click για ανάπτυξη... Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:37 Η eleni_kapa: #158 03-12-24 12:37 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:45 Η vanessa99: #159 03-12-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! Click για ανάπτυξη... Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:48 Η eleni_kapa: #160 03-12-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόνα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 360 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven Angelikaaa Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για τις πανελλήνιες! Click για ανάπτυξη... πως περνάει έτσι ο καιρός , σαν χθες θυμάμαι που έκανα την αίτηση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια Click για ανάπτυξη... Το άγχος δεν ωφελεί σε τίποτα τώρα, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα οπότε μπορείς τότε να καλύψεις την ύλη που δεν έχεις αφομοιώσει. Όλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σου
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Νοεμβρίου 2024 στις 23:59 Ο Guest 691153: #149 29-11-24 23:59 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια Click για ανάπτυξη... Γκαζάκι θα σε μαλώσω Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:34 Ο Guest 325584: #150 30-11-24 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γκαζάκι θα σε μαλώσω Click για ανάπτυξη... ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από smarw: Όλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σου Click για ανάπτυξη... im always one step ahead fr Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:41 Ο Guest 691153: #151 30-11-24 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Click για ανάπτυξη... Eτσι μπραβο ρε ομορφοπαιδο. Locking in is the answer. Ωραια τα κυματα, μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Θα δειξει η ζωη... Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης και ο θεος βοηθος. Ομορφα δε λες τιποτα.. Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:45 Ο Guest 325584: #152 30-11-24 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nearos: μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Click για ανάπτυξη... ζηλευω Αρχική Δημοσίευση από nearos: Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης Click για ανάπτυξη... τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Click για ανάπτυξη... **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 17:26 Ο Guest 691153: #153 30-11-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ζηλευω Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει τόσο. Γενικά λατρεύω πολύ περισσότερο χημεία και βιολογία (ειδικά τώρα με τις μεταλλάξεις μεγάλη καύλα). Η φυσική μου είναι απο συμπαθητική εως αδιάφορη Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Click για ανάπτυξη... Έριξε της πουτάνας απο βροχή στην αθήνα και εν τέλει δεν πήγα. Σα να με άκουσε ο Θεός ρε φίλε πραγματικά Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Click για ανάπτυξη... αλάνι μεγάλο. Νησί καλοκαιράκι και κιθάρες eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:36 Η eleni_kapa: #154 03-12-24 11:36 Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:26 Η vanessa99: #155 03-12-24 12:26 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου Click για ανάπτυξη... Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:33 Η eleni_kapa: #156 03-12-24 12:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω Click για ανάπτυξη... Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:34 Η vanessa99: #157 03-12-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν Click για ανάπτυξη... Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:37 Η eleni_kapa: #158 03-12-24 12:37 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:45 Η vanessa99: #159 03-12-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! Click για ανάπτυξη... Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:48 Η eleni_kapa: #160 03-12-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόνα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 360 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven Angelikaaa Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: μαγκες am i cooked. επαθα τρομακτικο κλαταρισμα ολο τον οκτωβρη και πηρα μπρος γυρω στις αρχες/μεσα νοεμβρη. τωρα ανησυχω οτι εχω μεινει υπερβολικα πισω. και δεν φτανουν και οι ωρες μεσα στην ημερα να κατσω να ξανακοιταξω την υλη στην οποια δεν επεμεινα εκεινη τη περιοδο. σε φαση 3-4 ωρες τις καθημερινες μαξιμουμ. το διαβασμα του σ/κ το αφιερωνω σε διαγωνισματα/ασκησεις της τωρινης υλης οποτε θαρρω στριμωξα τον εαυτο μου σε μια ακρως δυσαρεστη γωνια Click για ανάπτυξη... Γκαζάκι θα σε μαλώσω
Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:34 Ο Guest 325584: #150 30-11-24 00:34 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γκαζάκι θα σε μαλώσω Click για ανάπτυξη... ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από smarw: Όλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σου Click για ανάπτυξη... im always one step ahead fr Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:41 Ο Guest 691153: #151 30-11-24 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Click για ανάπτυξη... Eτσι μπραβο ρε ομορφοπαιδο. Locking in is the answer. Ωραια τα κυματα, μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Θα δειξει η ζωη... Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης και ο θεος βοηθος. Ομορφα δε λες τιποτα.. Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:45 Ο Guest 325584: #152 30-11-24 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nearos: μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Click για ανάπτυξη... ζηλευω Αρχική Δημοσίευση από nearos: Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης Click για ανάπτυξη... τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Click για ανάπτυξη... **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 17:26 Ο Guest 691153: #153 30-11-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ζηλευω Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει τόσο. Γενικά λατρεύω πολύ περισσότερο χημεία και βιολογία (ειδικά τώρα με τις μεταλλάξεις μεγάλη καύλα). Η φυσική μου είναι απο συμπαθητική εως αδιάφορη Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Click για ανάπτυξη... Έριξε της πουτάνας απο βροχή στην αθήνα και εν τέλει δεν πήγα. Σα να με άκουσε ο Θεός ρε φίλε πραγματικά Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Click για ανάπτυξη... αλάνι μεγάλο. Νησί καλοκαιράκι και κιθάρες eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:36 Η eleni_kapa: #154 03-12-24 11:36 Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:26 Η vanessa99: #155 03-12-24 12:26 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου Click για ανάπτυξη... Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:33 Η eleni_kapa: #156 03-12-24 12:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω Click για ανάπτυξη... Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:34 Η vanessa99: #157 03-12-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν Click για ανάπτυξη... Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:37 Η eleni_kapa: #158 03-12-24 12:37 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:45 Η vanessa99: #159 03-12-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! Click για ανάπτυξη... Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:48 Η eleni_kapa: #160 03-12-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόνα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 360 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven Angelikaaa Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Γκαζάκι θα σε μαλώσω Click για ανάπτυξη... ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Νοεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από smarw: Όλοι λίγο πολύ κλατάρουν στις πανελλήνιες , εσύ απλά το έπαθες πιο γρήγορα. Σημασία έχει που επανήλθες στους ρυθμούς σου Click για ανάπτυξη... im always one step ahead fr
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:41 Ο Guest 691153: #151 30-11-24 00:41 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Click για ανάπτυξη... Eτσι μπραβο ρε ομορφοπαιδο. Locking in is the answer. Ωραια τα κυματα, μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Θα δειξει η ζωη... Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης και ο θεος βοηθος. Ομορφα δε λες τιποτα.. Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:45 Ο Guest 325584: #152 30-11-24 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nearos: μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Click για ανάπτυξη... ζηλευω Αρχική Δημοσίευση από nearos: Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης Click για ανάπτυξη... τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Click για ανάπτυξη... **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 17:26 Ο Guest 691153: #153 30-11-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ζηλευω Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει τόσο. Γενικά λατρεύω πολύ περισσότερο χημεία και βιολογία (ειδικά τώρα με τις μεταλλάξεις μεγάλη καύλα). Η φυσική μου είναι απο συμπαθητική εως αδιάφορη Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Click για ανάπτυξη... Έριξε της πουτάνας απο βροχή στην αθήνα και εν τέλει δεν πήγα. Σα να με άκουσε ο Θεός ρε φίλε πραγματικά Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Click για ανάπτυξη... αλάνι μεγάλο. Νησί καλοκαιράκι και κιθάρες eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:36 Η eleni_kapa: #154 03-12-24 11:36 Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:26 Η vanessa99: #155 03-12-24 12:26 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου Click για ανάπτυξη... Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:33 Η eleni_kapa: #156 03-12-24 12:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω Click για ανάπτυξη... Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:34 Η vanessa99: #157 03-12-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν Click για ανάπτυξη... Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:37 Η eleni_kapa: #158 03-12-24 12:37 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:45 Η vanessa99: #159 03-12-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! Click για ανάπτυξη... Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:48 Η eleni_kapa: #160 03-12-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόνα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 360 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven Angelikaaa Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ηρεμια στο ακροατηριο παρακαλω......εκανα lock in με τα κυματα τβχ ειναι το πιο γαματο κεφαλαιο που εχουμε κανει μεχρι τωρα (με δυνατο συναγωνιστη τις ταλαντωσεις). βεβαια θελει συμμαζεμα η κατασταση αλλα νταξ διαχειρισιμη ειναι. ελπιζω. πως παει η ζωη στα ομορφα πατησια φιλτατε συμφορουμιστα Click για ανάπτυξη... Eτσι μπραβο ρε ομορφοπαιδο. Locking in is the answer. Ωραια τα κυματα, μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Θα δειξει η ζωη... Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης και ο θεος βοηθος. Ομορφα δε λες τιποτα.. Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις
Guest 325584 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 00:45 Ο Guest 325584: #152 30-11-24 00:45 Αρχική Δημοσίευση από nearos: μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Click για ανάπτυξη... ζηλευω Αρχική Δημοσίευση από nearos: Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης Click για ανάπτυξη... τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Click για ανάπτυξη... **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 17:26 Ο Guest 691153: #153 30-11-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ζηλευω Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει τόσο. Γενικά λατρεύω πολύ περισσότερο χημεία και βιολογία (ειδικά τώρα με τις μεταλλάξεις μεγάλη καύλα). Η φυσική μου είναι απο συμπαθητική εως αδιάφορη Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Click για ανάπτυξη... Έριξε της πουτάνας απο βροχή στην αθήνα και εν τέλει δεν πήγα. Σα να με άκουσε ο Θεός ρε φίλε πραγματικά Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Click για ανάπτυξη... αλάνι μεγάλο. Νησί καλοκαιράκι και κιθάρες eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:36 Η eleni_kapa: #154 03-12-24 11:36 Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:26 Η vanessa99: #155 03-12-24 12:26 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου Click για ανάπτυξη... Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:33 Η eleni_kapa: #156 03-12-24 12:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω Click για ανάπτυξη... Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:34 Η vanessa99: #157 03-12-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν Click για ανάπτυξη... Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:37 Η eleni_kapa: #158 03-12-24 12:37 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:45 Η vanessa99: #159 03-12-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! Click για ανάπτυξη... Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:48 Η eleni_kapa: #160 03-12-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόνα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 360 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven Angelikaaa Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nearos: μπηκαμε πολυ προσφατα ηλεκτρομαγνητισμο. Click για ανάπτυξη... ζηλευω Αρχική Δημοσίευση από nearos: Αυριο γραφω διαγωνισμα εκθεσης Click για ανάπτυξη... τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Αρχική Δημοσίευση από nearos: Πως παει η ζωη στην ανω κωλοπετεινιτσα??? Ξεχασα 0ου ζεις Click για ανάπτυξη... **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Νοεμβρίου 2024 στις 17:26 Ο Guest 691153: #153 30-11-24 17:26 Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ζηλευω Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει τόσο. Γενικά λατρεύω πολύ περισσότερο χημεία και βιολογία (ειδικά τώρα με τις μεταλλάξεις μεγάλη καύλα). Η φυσική μου είναι απο συμπαθητική εως αδιάφορη Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Click για ανάπτυξη... Έριξε της πουτάνας απο βροχή στην αθήνα και εν τέλει δεν πήγα. Σα να με άκουσε ο Θεός ρε φίλε πραγματικά Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Click για ανάπτυξη... αλάνι μεγάλο. Νησί καλοκαιράκι και κιθάρες eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:36 Η eleni_kapa: #154 03-12-24 11:36 Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:26 Η vanessa99: #155 03-12-24 12:26 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου Click για ανάπτυξη... Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:33 Η eleni_kapa: #156 03-12-24 12:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω Click για ανάπτυξη... Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:34 Η vanessa99: #157 03-12-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν Click για ανάπτυξη... Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:37 Η eleni_kapa: #158 03-12-24 12:37 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:45 Η vanessa99: #159 03-12-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! Click για ανάπτυξη... Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:48 Η eleni_kapa: #160 03-12-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόνα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 360 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven Angelikaaa Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: ζηλευω Click για ανάπτυξη... Δε μου αρέσει τόσο. Γενικά λατρεύω πολύ περισσότερο χημεία και βιολογία (ειδικά τώρα με τις μεταλλάξεις μεγάλη καύλα). Η φυσική μου είναι απο συμπαθητική εως αδιάφορη Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: τωρα που το ξανασκεφτομαι το παιρνω πισω το προηγουμενο σχολιο. καλη επιτυχια Click για ανάπτυξη... Έριξε της πουτάνας απο βροχή στην αθήνα και εν τέλει δεν πήγα. Σα να με άκουσε ο Θεός ρε φίλε πραγματικά Αρχική Δημοσίευση από gazaki voutaniou: **κατω κωλοπετεινιτσα, το μαργαριταρι των επτανησων Click για ανάπτυξη... αλάνι μεγάλο. Νησί καλοκαιράκι και κιθάρες
eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:36 Η eleni_kapa: #154 03-12-24 11:36 Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:26 Η vanessa99: #155 03-12-24 12:26 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου Click για ανάπτυξη... Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:33 Η eleni_kapa: #156 03-12-24 12:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω Click για ανάπτυξη... Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:34 Η vanessa99: #157 03-12-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν Click για ανάπτυξη... Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:37 Η eleni_kapa: #158 03-12-24 12:37 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:45 Η vanessa99: #159 03-12-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! Click για ανάπτυξη... Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:48 Η eleni_kapa: #160 03-12-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόνα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 360 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven Angelikaaa Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου
vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:26 Η vanessa99: #155 03-12-24 12:26 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου Click για ανάπτυξη... Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:33 Η eleni_kapa: #156 03-12-24 12:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω Click για ανάπτυξη... Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:34 Η vanessa99: #157 03-12-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν Click για ανάπτυξη... Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:37 Η eleni_kapa: #158 03-12-24 12:37 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:45 Η vanessa99: #159 03-12-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! Click για ανάπτυξη... Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:48 Η eleni_kapa: #160 03-12-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόνα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 360 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven Angelikaaa Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Χαίρετε! Πήγα σήμερανα κάνω την αίτηση και είπα να βγάλω -ως απόφοιτη- και λογαριασμό για το ψηφιακό φροντιστήριο. Ιδέα δεν είχαν ωστόσο, είπαν θα με ενημερώσπυν εκ νέου Click για ανάπτυξη... Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω
eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:33 Η eleni_kapa: #156 03-12-24 12:33 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω Click για ανάπτυξη... Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:34 Η vanessa99: #157 03-12-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν Click για ανάπτυξη... Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:37 Η eleni_kapa: #158 03-12-24 12:37 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:45 Η vanessa99: #159 03-12-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! Click για ανάπτυξη... Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:48 Η eleni_kapa: #160 03-12-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόνα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 360 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven Angelikaaa Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλά πάει αυτό αν μάθεις, πες μας θα πάω κι εγώ την ερχόμενη εβδομάδα για την αίτηση, γιατί αποφάσισα να δώσω σε άλλη πόλη εκτός Αθηνών. Θα τους πω, για το φροντιστήριο, θα σου πω αν μάθω Click για ανάπτυξη... Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν
vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:34 Η vanessa99: #157 03-12-24 12:34 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν Click για ανάπτυξη... Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:37 Η eleni_kapa: #158 03-12-24 12:37 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:45 Η vanessa99: #159 03-12-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! Click για ανάπτυξη... Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:48 Η eleni_kapa: #160 03-12-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόνα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 360 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven Angelikaaa Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λογικά θα έχω ενημέρωση μέσα στη βδομάδαθα κάνω update... πάντως μου είπαν ότι οι μαθητές ελάχιστα το χρησιμοποιούν Click για ανάπτυξη... Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα;
eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:37 Η eleni_kapa: #158 03-12-24 12:37 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:45 Η vanessa99: #159 03-12-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! Click για ανάπτυξη... Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:48 Η eleni_kapa: #160 03-12-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόνα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 360 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Χρήστος2006 Cocobolo softdomas Marina_Garida Orfano mikrosamiamidi louloudopita fortheloveofshizaya anna_6 Maria2007 Galleon kostasl csg Efi10 maltese falcon Lydiaaaaaaa Helen06 mpimpika NikosPap_ many of Filip NIKHNIKH Κλημεντίνη super2025 gianikit thewitcher Vagelis30 ang12_012 mflam krys Aggel0sss andreouk Vassiliki.ko tyxiluckudacha Alf woke mariel79 Hmmytheos Drscientist Ilikntas Ilma blissele BatGuin katerinapp Φινεύς Wonderkid Penny1903 johnnybe pannnos1992 Τρελας123 pinkheart IRONWOMAN panosT436 rseven Angelikaaa Conne bibliofagos Corfu kitty FNC_Sophia jellojina mara.g sakplat charmander giannis06 Than003 woasibe Panatha mono E.Z Georgiaaa_ Alexandrius wokedagoatt TheoMpin Konstantina Alexiou Hecticism ρενακι 13 suaimhneas Ydroxoos'007 t3knon neuronova jkntx Isa idkser bigguy Μήτσος10 KaterinaL Indecisive2 Kate1914 Scandal GIANCHRIS Entropy24 anait itsari Neptune constansn Geraldsaga jkhkh thepigod762 ck_chrysiis tan07 Kzaro omitsop soleilst LeGoat tomftw antonis97 GV221 Ariadne13 Αντικειμενικός American Economist Help :) Leo komm Tolis211 EFAKIT Jojo K Pierre Bezukhov mariettaa Maynard Vera mvas johnsala jYanniss ΘανάσοςG4 DetectiveAgg shuuu panaman Ryuzaki 98.8%chimpanzee Theo7 Jesse_ Marianna.diamanti Chrisphys Unboxholics ThrilosG7-94 Kostas634 Aleksoula KonVag ioanna2007 Startx0 Mangoulhs Vasilis125 goti Lia 2006 Eleni123- gegeorgiou90 nefeli10 polkmn Robelano andromaxh07 georgetherrr ssalex Vok sstella Bleach_enjoyer Gen_Zita g1ann0s synthnightingale andrianna marpa thesmilingchild i0aaannaa234 kokomarie eleni_kapa eukleidhs1821 Totreno lain Nosokomos haji chris23 sissyt Paragontas7000 Memetchi Chrissy12 giorgos8907 bobsne TheNorth Ilovemycats27 ismember Debugging_Daemon Mitlos wmaria Qwerty 0 Aris_PaP09 logansnesoberi SlimShady p.theofanis Obi-Wan Kenobi Libertus Ilias__ tsiobieman trifasikodiavasma EleniPapa! giannhs2001 Ken Mapz fgk BillyTheKid Lifelong Learner athinoula fyllidas Giorgosvr sophiex97 bboys fleury Mammy Nun Mke Mariek jjjojo77 hirasawayui georgepap21 UnderGroundGr Giannis_19 TERMITISSSS sofia07 Calamis quarterlifecrisis ch2006 D a f n i Schlimazel giasemoula koaidin Ready for next step littlebean sophiaa Giannakou Giota sotirislk07 korlef yenev Ness fanis Viktoriaki mir Angelica Vzl SKG BiteTheDust EllieKal Εριφύλη Bobaros32 theti1da donut_daddy Antonia Alexandra marina.marina Jacob123 ntinos... eirininaki A350 Antomar3 Earthquake 123 redpointer neurogirl YMAT Jerry lee green Albert.123 Mitsaras23 katkat29 iminspain kiyoshi GeorgePap2003 chjan flowermd Opiumred george777 mathitisglykeiou ilkat06 Evangeloz Panoss26 Έλενα Παπαμακαριου Hemiaemus billdrk SevenSouls_ marialena06 Antonios1 patatosalata22 Arvacon mirara Νικολινα ranger13 Sotis mixaelaaa MrDna marikakitsou16 Enhypen Dion G. feni katia.m Paniklas mysticfallsgirl12 eltqt panosdoum Kanastasia_5883 sock Sofos Gerontas angela_k kalhkardia katerinavld Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Να έχει άραγε όλα τα μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει!
vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:45 Η vanessa99: #159 03-12-24 12:45 Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! Click για ανάπτυξη... Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:48 Η eleni_kapa: #160 03-12-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόνα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από eleni_kapa: Λίγο που το έψαξα κατάλαβα πως ναι...ωστόσο κάθε βδομάδα γίνονται μαθήματα, κράτησαν το mail μου να μου στέλνουν πρόγραμμα...θα δείξει! Click για ανάπτυξη... Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις;
eleni_kapa Νεοφερμένο μέλος Η eleni_kapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2024 στις 12:48 Η eleni_kapa: #160 03-12-24 12:48 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόνα
Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Μπήκα κι εγώ λίγο, μου βγάζει κανονικά τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το υλικό. Οπότε ίσως χωρίς κωδικούς, δεν μπορείς απλά να κάνεις ερωτήσεις; Click για ανάπτυξη... Ναι το είδα κι εγώ ότι μπορείς να έχεις μια κάποια πρόσβαση ήδη...λογικά επικαιροποιείται το υλικό; Γίνονται και κάποια νέα μαθήματα; Έχεις πρόσβαση στο υλικό και σε άλλη μορφή; Δεν ξέρω γι' αυτό κ είπα να κάνω λογαριασμό όπως και να 'χει, να έχω εικόνα