Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 00:19 Η Mammy Nun: #81 30-06-24 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Joji: ΛΥΤΡΩΘΗΚΑ Click για ανάπτυξη... Τα άλλα δύο? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 00:38 Η Pak έγραψε: #82 30-06-24 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Τα άλλα δύο? Click για ανάπτυξη... Για να μην τα έχει βάλει κάποιο λόγο θα έχει, να μην της τα έβγαλε το σύστημα λίγο δύσκολο. Μη γινόμαστε αδιάκριτοι με τα παιδιά. kost28 Νεοφερμένο μέλος Ο kost28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 00:38 Ο kost28 έγραψε: #83 30-06-24 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Εκθεση:17.2 Βιολογια:19.8 Χημεια:19.2 Φυσικη:16.6 Συνολο:18.200 Η Φυσική μου τα χάλασε δυστυχώς,και την ειχα.Τουλαχιστον μπαινω οπου θελω,εκτος Ιατρικής Click για ανάπτυξη... Αν έχεις αυτόν τον στόχο, έχεις ελπίδες πάντως, μη διστάσεις να βάλεις τις ιατρικές στο μηχανογραφικό Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 00:48 Η Mammy Nun: #84 30-06-24 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Για να μην τα έχει βάλει κάποιο λόγο θα έχει, να μην της τα έβγαλε το σύστημα λίγο δύσκολο. Μη γινόμαστε αδιάκριτοι με τα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Οκ, συγνώμη. Απλά μου φάνηκε περίεργο. Άλλωστε ο καθένας μας έχει δικαίωμα και στην επιτυχία και στην αποτυχία Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 00:51 Η Joji έγραψε: #85 30-06-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Οκ, συγνώμη. Απλά μου φάνηκε περίεργο. Άλλωστε ο καθένας μας έχει δικαίωμα και στην επιτυχία και στην αποτυχία Click για ανάπτυξη... Τέλεια τα πήγα και στα δυο αλλά δεν ήθελα να ζηλέψουν οι άλλοι υποψήφιοι ikigai Νεοφερμένο μέλος Ο ikigai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Φυσικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 04:09 Ο ikigai έγραψε: #86 30-06-24 04:09 Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθειά σας παιδιά. Τα καλύτερα εύχομαι και με τις βάσεις! YMAT Νεοφερμένο μέλος Η YMAT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 08:36 Η YMAT έγραψε: #87 30-06-24 08:36 Αρχική Δημοσίευση από kost28: Αν έχεις αυτόν τον στόχο, έχεις ελπίδες πάντως, μη διστάσεις να βάλεις τις ιατρικές στο μηχανογραφικό Click για ανάπτυξη... Η διαφορά σου είναι μικρή από την Αλεξανδρούπολη. Μικρές αυξομειώσεις γράφουν. Πιάνεις Ιατρικη ΣΣΑΣ όμως θεωρώ αν την θελεις Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:30 Ο Panatha mono: #88 30-06-24 10:30 Παιδια αυτο το 83 στη φυσικη το χω συνεχως στο μυαλο μου και τρελαινομαι.Την ηξερα την ασκηση και σκαλωσα στο τελευταιο 20λεπτο ενω οριακα προλαβαινα.Ειμαι απογοητευμενος γτ θα επαιρνα 95+ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:34 Η Pak έγραψε: #89 30-06-24 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Παιδια αυτο το 83 στη φυσικη το χω συνεχως στο μυαλο μου και τρελαινομαι.Την ηξερα την ασκηση και σκαλωσα στο τελευταιο 20λεπτο ενω οριακα προλαβαινα.Ειμαι απογοητευμενος γτ θα επαιρνα 95+ Click για ανάπτυξη... Είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι. Θεωρείς ότι εξαιτίας αυτού του λάθος κινδυνεύεις να χάσεις τη σχολή που θες ή απλά σε ενοχλεί ο βαθμός επειδή δεν αντιπροσωπεύει τις γνώσεις σου; Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:37 Ο Panatha mono: #90 30-06-24 10:37 Και για τα 2 φιλη...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:49 Η Pak έγραψε: #91 30-06-24 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Και για τα 2 φιλε...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Click για ανάπτυξη... Τα καταλαβαίνω και τα δυο. Κοίτα όσον αφορά τον βαθμό σαν βαθμό είναι λογικό να νιώθεις απογοήτευση ίσως και θυμό με τον εαυτό σου, αλλά σε λίγο καιρό ούτε που θα το σκέφτεσαι έτσι, στο λέω γτ το έχω περάσει, παίζει και να γελάς. Τώρα για την Ιατρική ίσως να μην ήταν για σένα και να τη δήλωνες και να πέρναγες επειδή θα είχες τα μόρια; Δεν προσπαθώ να σου χρυσώσω το χάπι απλά όντως πιστεύω ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Πάντως, δεν είναι σίγουρο ότι την έχασες την Ιατρική, αντί να σκέφτεσαι βαθμούς, ξέρω είναι δύσκολο, κάτσε και σκέψου τι θες και φτιάξε το μηχανογραφικό σου σαν να έχεις 20κ. Όλα θα πάνε καλά στο υπόσχομαι. Καλά αποτελέσματα Υ.Γ Ζητάω συγγνώμη αν γίνομαι μελό απλά έχω βρεθεί στη θέση σου και προσπαθώ να πω όσα θα ήθελα να ακούσω τότε που τα έβλεπα όλα μαύρα. Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:55 Ο Panatha mono: #92 30-06-24 10:55 Σε ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη.Ισως πραγματι να υπαρχει κάποιος λογος που γινονται ολα,αλλα και να μην υπαρχει,αυτη ειναι η ζωη,με τα καλα της και με τα κακα της και δεν μπορουμε να την ελεγξουμε ποτε απολυτα.Μονο να ζουμε καθε στιγμη σαν να μην υπαρχει αυριο και να αφηνουμε πισω τις κακες στιγμες..Καλη συνεχεια,ευχαριστω και παλι Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: suaimhneas fleury Χρήστος2006 Kate1914 Penny1903 eupalinaros Jauahahwiwisjs csg Nek21 BillyTheKid Κλημεντίνη thepigod762 Μήτσος10 Joji panosT436 Panatha mono Panagiwths12 GIANCHRIS wokedagoatt Vera rseven Angie15 KonVag E.Z ioanna2007 blissele mitsss Τρελας123 Scandal panaman georgetherrr mathitisglykeiou jellojina Eleftheria2 Angelica Vzl Ness SevenSouls_ kouts eltqt Hmmytheos alexk2006 ilkat06 bobsne Nikos_81 natalix Antonia Alexandra ANDR woasibe mixa flowermd Annts vetas Remlad mother 6 children skoulisko Bleach_enjoyer Corfu kitty Kolokythiatoumpana patatosalata22 jorgpa trifasikodiavasma melver Helen06 Γιώργος Ζ Christr22 ikigai YMAT Than003 Help :) mickie SlimShady eleni17. NewArchStudent MrDragonboy Μιχαήλ marialena06 Bill2024 soleilst sakplat Hemiaemus BatGuin Yolo06 P.Dam. Marianna.diamanti demitra mtala Ilovemycats27 panagiotis23 Coconut201 ismember xat Stavros o Arkas jimis2001 BiteTheDust eleanna4 Eleni123- roum Indecisive2 Φινεύς kost28 Maynard angela_k Dxmitra Nala user2727 Paragontas7000 Jojo K Debugging_Daemon Mitsaras23 bibliofagos agg41 Frozensun Obi-Wan Kenobi Leo komm Lifelong Learner ivannag Startx0 Unboxholics eukleidhs1821 Mammy Nun Alexecon1991 Student_21 PanPan χημεια4λαιφ Dion G. Mapz Kitana demetrius TKTKTK Georgepap_21 GeorgePap2003 giotak Lia 2006 Conne Sofos Gerontas Ryuzaki ειδήμων iiTzArismaltor_ ilias chatz carnage phleidhs kate45 tsiobieman kiyoshi Dr. Gl. Luminous Αντωνία Specon Lathy george777 melina_51 Chris2410 katerinavld nucomer estrela marry.pp angies Alessandra Eliza Kris.gr Wonderkid Pierre Bezukhov constansn aririn sock TehWinnerGR EFAKIT SKG J.Cameron charmander American Economist Libertus Viktor Opiumred georgios03 Enhypen monika20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 00:38 Η Pak έγραψε: #82 30-06-24 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Τα άλλα δύο? Click για ανάπτυξη... Για να μην τα έχει βάλει κάποιο λόγο θα έχει, να μην της τα έβγαλε το σύστημα λίγο δύσκολο. Μη γινόμαστε αδιάκριτοι με τα παιδιά. kost28 Νεοφερμένο μέλος Ο kost28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 00:38 Ο kost28 έγραψε: #83 30-06-24 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Εκθεση:17.2 Βιολογια:19.8 Χημεια:19.2 Φυσικη:16.6 Συνολο:18.200 Η Φυσική μου τα χάλασε δυστυχώς,και την ειχα.Τουλαχιστον μπαινω οπου θελω,εκτος Ιατρικής Click για ανάπτυξη... Αν έχεις αυτόν τον στόχο, έχεις ελπίδες πάντως, μη διστάσεις να βάλεις τις ιατρικές στο μηχανογραφικό Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 00:48 Η Mammy Nun: #84 30-06-24 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Για να μην τα έχει βάλει κάποιο λόγο θα έχει, να μην της τα έβγαλε το σύστημα λίγο δύσκολο. Μη γινόμαστε αδιάκριτοι με τα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Οκ, συγνώμη. Απλά μου φάνηκε περίεργο. Άλλωστε ο καθένας μας έχει δικαίωμα και στην επιτυχία και στην αποτυχία Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 00:51 Η Joji έγραψε: #85 30-06-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Οκ, συγνώμη. Απλά μου φάνηκε περίεργο. Άλλωστε ο καθένας μας έχει δικαίωμα και στην επιτυχία και στην αποτυχία Click για ανάπτυξη... Τέλεια τα πήγα και στα δυο αλλά δεν ήθελα να ζηλέψουν οι άλλοι υποψήφιοι ikigai Νεοφερμένο μέλος Ο ikigai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Φυσικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 04:09 Ο ikigai έγραψε: #86 30-06-24 04:09 Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθειά σας παιδιά. Τα καλύτερα εύχομαι και με τις βάσεις! YMAT Νεοφερμένο μέλος Η YMAT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 08:36 Η YMAT έγραψε: #87 30-06-24 08:36 Αρχική Δημοσίευση από kost28: Αν έχεις αυτόν τον στόχο, έχεις ελπίδες πάντως, μη διστάσεις να βάλεις τις ιατρικές στο μηχανογραφικό Click για ανάπτυξη... Η διαφορά σου είναι μικρή από την Αλεξανδρούπολη. Μικρές αυξομειώσεις γράφουν. Πιάνεις Ιατρικη ΣΣΑΣ όμως θεωρώ αν την θελεις Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:30 Ο Panatha mono: #88 30-06-24 10:30 Παιδια αυτο το 83 στη φυσικη το χω συνεχως στο μυαλο μου και τρελαινομαι.Την ηξερα την ασκηση και σκαλωσα στο τελευταιο 20λεπτο ενω οριακα προλαβαινα.Ειμαι απογοητευμενος γτ θα επαιρνα 95+ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:34 Η Pak έγραψε: #89 30-06-24 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Παιδια αυτο το 83 στη φυσικη το χω συνεχως στο μυαλο μου και τρελαινομαι.Την ηξερα την ασκηση και σκαλωσα στο τελευταιο 20λεπτο ενω οριακα προλαβαινα.Ειμαι απογοητευμενος γτ θα επαιρνα 95+ Click για ανάπτυξη... Είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι. Θεωρείς ότι εξαιτίας αυτού του λάθος κινδυνεύεις να χάσεις τη σχολή που θες ή απλά σε ενοχλεί ο βαθμός επειδή δεν αντιπροσωπεύει τις γνώσεις σου; Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:37 Ο Panatha mono: #90 30-06-24 10:37 Και για τα 2 φιλη...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:49 Η Pak έγραψε: #91 30-06-24 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Και για τα 2 φιλε...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Click για ανάπτυξη... Τα καταλαβαίνω και τα δυο. Κοίτα όσον αφορά τον βαθμό σαν βαθμό είναι λογικό να νιώθεις απογοήτευση ίσως και θυμό με τον εαυτό σου, αλλά σε λίγο καιρό ούτε που θα το σκέφτεσαι έτσι, στο λέω γτ το έχω περάσει, παίζει και να γελάς. Τώρα για την Ιατρική ίσως να μην ήταν για σένα και να τη δήλωνες και να πέρναγες επειδή θα είχες τα μόρια; Δεν προσπαθώ να σου χρυσώσω το χάπι απλά όντως πιστεύω ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Πάντως, δεν είναι σίγουρο ότι την έχασες την Ιατρική, αντί να σκέφτεσαι βαθμούς, ξέρω είναι δύσκολο, κάτσε και σκέψου τι θες και φτιάξε το μηχανογραφικό σου σαν να έχεις 20κ. Όλα θα πάνε καλά στο υπόσχομαι. Καλά αποτελέσματα Υ.Γ Ζητάω συγγνώμη αν γίνομαι μελό απλά έχω βρεθεί στη θέση σου και προσπαθώ να πω όσα θα ήθελα να ακούσω τότε που τα έβλεπα όλα μαύρα. Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:55 Ο Panatha mono: #92 30-06-24 10:55 Σε ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη.Ισως πραγματι να υπαρχει κάποιος λογος που γινονται ολα,αλλα και να μην υπαρχει,αυτη ειναι η ζωη,με τα καλα της και με τα κακα της και δεν μπορουμε να την ελεγξουμε ποτε απολυτα.Μονο να ζουμε καθε στιγμη σαν να μην υπαρχει αυριο και να αφηνουμε πισω τις κακες στιγμες..Καλη συνεχεια,ευχαριστω και παλι Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: suaimhneas fleury Χρήστος2006 Kate1914 Penny1903 eupalinaros Jauahahwiwisjs csg Nek21 BillyTheKid Κλημεντίνη thepigod762 Μήτσος10 Joji panosT436 Panatha mono Panagiwths12 GIANCHRIS wokedagoatt Vera rseven Angie15 KonVag E.Z ioanna2007 blissele mitsss Τρελας123 Scandal panaman georgetherrr mathitisglykeiou jellojina Eleftheria2 Angelica Vzl Ness SevenSouls_ kouts eltqt Hmmytheos alexk2006 ilkat06 bobsne Nikos_81 natalix Antonia Alexandra ANDR woasibe mixa flowermd Annts vetas Remlad mother 6 children skoulisko Bleach_enjoyer Corfu kitty Kolokythiatoumpana patatosalata22 jorgpa trifasikodiavasma melver Helen06 Γιώργος Ζ Christr22 ikigai YMAT Than003 Help :) mickie SlimShady eleni17. NewArchStudent MrDragonboy Μιχαήλ marialena06 Bill2024 soleilst sakplat Hemiaemus BatGuin Yolo06 P.Dam. Marianna.diamanti demitra mtala Ilovemycats27 panagiotis23 Coconut201 ismember xat Stavros o Arkas jimis2001 BiteTheDust eleanna4 Eleni123- roum Indecisive2 Φινεύς kost28 Maynard angela_k Dxmitra Nala user2727 Paragontas7000 Jojo K Debugging_Daemon Mitsaras23 bibliofagos agg41 Frozensun Obi-Wan Kenobi Leo komm Lifelong Learner ivannag Startx0 Unboxholics eukleidhs1821 Mammy Nun Alexecon1991 Student_21 PanPan χημεια4λαιφ Dion G. Mapz Kitana demetrius TKTKTK Georgepap_21 GeorgePap2003 giotak Lia 2006 Conne Sofos Gerontas Ryuzaki ειδήμων iiTzArismaltor_ ilias chatz carnage phleidhs kate45 tsiobieman kiyoshi Dr. Gl. Luminous Αντωνία Specon Lathy george777 melina_51 Chris2410 katerinavld nucomer estrela marry.pp angies Alessandra Eliza Kris.gr Wonderkid Pierre Bezukhov constansn aririn sock TehWinnerGR EFAKIT SKG J.Cameron charmander American Economist Libertus Viktor Opiumred georgios03 Enhypen monika20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Τα άλλα δύο? Click για ανάπτυξη... Για να μην τα έχει βάλει κάποιο λόγο θα έχει, να μην της τα έβγαλε το σύστημα λίγο δύσκολο. Μη γινόμαστε αδιάκριτοι με τα παιδιά.
kost28 Νεοφερμένο μέλος Ο kost28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 00:38 Ο kost28 έγραψε: #83 30-06-24 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Εκθεση:17.2 Βιολογια:19.8 Χημεια:19.2 Φυσικη:16.6 Συνολο:18.200 Η Φυσική μου τα χάλασε δυστυχώς,και την ειχα.Τουλαχιστον μπαινω οπου θελω,εκτος Ιατρικής Click για ανάπτυξη... Αν έχεις αυτόν τον στόχο, έχεις ελπίδες πάντως, μη διστάσεις να βάλεις τις ιατρικές στο μηχανογραφικό Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 00:48 Η Mammy Nun: #84 30-06-24 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Για να μην τα έχει βάλει κάποιο λόγο θα έχει, να μην της τα έβγαλε το σύστημα λίγο δύσκολο. Μη γινόμαστε αδιάκριτοι με τα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Οκ, συγνώμη. Απλά μου φάνηκε περίεργο. Άλλωστε ο καθένας μας έχει δικαίωμα και στην επιτυχία και στην αποτυχία Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 00:51 Η Joji έγραψε: #85 30-06-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Οκ, συγνώμη. Απλά μου φάνηκε περίεργο. Άλλωστε ο καθένας μας έχει δικαίωμα και στην επιτυχία και στην αποτυχία Click για ανάπτυξη... Τέλεια τα πήγα και στα δυο αλλά δεν ήθελα να ζηλέψουν οι άλλοι υποψήφιοι ikigai Νεοφερμένο μέλος Ο ikigai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Φυσικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 04:09 Ο ikigai έγραψε: #86 30-06-24 04:09 Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθειά σας παιδιά. Τα καλύτερα εύχομαι και με τις βάσεις! YMAT Νεοφερμένο μέλος Η YMAT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 08:36 Η YMAT έγραψε: #87 30-06-24 08:36 Αρχική Δημοσίευση από kost28: Αν έχεις αυτόν τον στόχο, έχεις ελπίδες πάντως, μη διστάσεις να βάλεις τις ιατρικές στο μηχανογραφικό Click για ανάπτυξη... Η διαφορά σου είναι μικρή από την Αλεξανδρούπολη. Μικρές αυξομειώσεις γράφουν. Πιάνεις Ιατρικη ΣΣΑΣ όμως θεωρώ αν την θελεις Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:30 Ο Panatha mono: #88 30-06-24 10:30 Παιδια αυτο το 83 στη φυσικη το χω συνεχως στο μυαλο μου και τρελαινομαι.Την ηξερα την ασκηση και σκαλωσα στο τελευταιο 20λεπτο ενω οριακα προλαβαινα.Ειμαι απογοητευμενος γτ θα επαιρνα 95+ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:34 Η Pak έγραψε: #89 30-06-24 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Παιδια αυτο το 83 στη φυσικη το χω συνεχως στο μυαλο μου και τρελαινομαι.Την ηξερα την ασκηση και σκαλωσα στο τελευταιο 20λεπτο ενω οριακα προλαβαινα.Ειμαι απογοητευμενος γτ θα επαιρνα 95+ Click για ανάπτυξη... Είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι. Θεωρείς ότι εξαιτίας αυτού του λάθος κινδυνεύεις να χάσεις τη σχολή που θες ή απλά σε ενοχλεί ο βαθμός επειδή δεν αντιπροσωπεύει τις γνώσεις σου; Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:37 Ο Panatha mono: #90 30-06-24 10:37 Και για τα 2 φιλη...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:49 Η Pak έγραψε: #91 30-06-24 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Και για τα 2 φιλε...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Click για ανάπτυξη... Τα καταλαβαίνω και τα δυο. Κοίτα όσον αφορά τον βαθμό σαν βαθμό είναι λογικό να νιώθεις απογοήτευση ίσως και θυμό με τον εαυτό σου, αλλά σε λίγο καιρό ούτε που θα το σκέφτεσαι έτσι, στο λέω γτ το έχω περάσει, παίζει και να γελάς. Τώρα για την Ιατρική ίσως να μην ήταν για σένα και να τη δήλωνες και να πέρναγες επειδή θα είχες τα μόρια; Δεν προσπαθώ να σου χρυσώσω το χάπι απλά όντως πιστεύω ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Πάντως, δεν είναι σίγουρο ότι την έχασες την Ιατρική, αντί να σκέφτεσαι βαθμούς, ξέρω είναι δύσκολο, κάτσε και σκέψου τι θες και φτιάξε το μηχανογραφικό σου σαν να έχεις 20κ. Όλα θα πάνε καλά στο υπόσχομαι. Καλά αποτελέσματα Υ.Γ Ζητάω συγγνώμη αν γίνομαι μελό απλά έχω βρεθεί στη θέση σου και προσπαθώ να πω όσα θα ήθελα να ακούσω τότε που τα έβλεπα όλα μαύρα. Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:55 Ο Panatha mono: #92 30-06-24 10:55 Σε ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη.Ισως πραγματι να υπαρχει κάποιος λογος που γινονται ολα,αλλα και να μην υπαρχει,αυτη ειναι η ζωη,με τα καλα της και με τα κακα της και δεν μπορουμε να την ελεγξουμε ποτε απολυτα.Μονο να ζουμε καθε στιγμη σαν να μην υπαρχει αυριο και να αφηνουμε πισω τις κακες στιγμες..Καλη συνεχεια,ευχαριστω και παλι Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: suaimhneas fleury Χρήστος2006 Kate1914 Penny1903 eupalinaros Jauahahwiwisjs csg Nek21 BillyTheKid Κλημεντίνη thepigod762 Μήτσος10 Joji panosT436 Panatha mono Panagiwths12 GIANCHRIS wokedagoatt Vera rseven Angie15 KonVag E.Z ioanna2007 blissele mitsss Τρελας123 Scandal panaman georgetherrr mathitisglykeiou jellojina Eleftheria2 Angelica Vzl Ness SevenSouls_ kouts eltqt Hmmytheos alexk2006 ilkat06 bobsne Nikos_81 natalix Antonia Alexandra ANDR woasibe mixa flowermd Annts vetas Remlad mother 6 children skoulisko Bleach_enjoyer Corfu kitty Kolokythiatoumpana patatosalata22 jorgpa trifasikodiavasma melver Helen06 Γιώργος Ζ Christr22 ikigai YMAT Than003 Help :) mickie SlimShady eleni17. NewArchStudent MrDragonboy Μιχαήλ marialena06 Bill2024 soleilst sakplat Hemiaemus BatGuin Yolo06 P.Dam. Marianna.diamanti demitra mtala Ilovemycats27 panagiotis23 Coconut201 ismember xat Stavros o Arkas jimis2001 BiteTheDust eleanna4 Eleni123- roum Indecisive2 Φινεύς kost28 Maynard angela_k Dxmitra Nala user2727 Paragontas7000 Jojo K Debugging_Daemon Mitsaras23 bibliofagos agg41 Frozensun Obi-Wan Kenobi Leo komm Lifelong Learner ivannag Startx0 Unboxholics eukleidhs1821 Mammy Nun Alexecon1991 Student_21 PanPan χημεια4λαιφ Dion G. Mapz Kitana demetrius TKTKTK Georgepap_21 GeorgePap2003 giotak Lia 2006 Conne Sofos Gerontas Ryuzaki ειδήμων iiTzArismaltor_ ilias chatz carnage phleidhs kate45 tsiobieman kiyoshi Dr. Gl. Luminous Αντωνία Specon Lathy george777 melina_51 Chris2410 katerinavld nucomer estrela marry.pp angies Alessandra Eliza Kris.gr Wonderkid Pierre Bezukhov constansn aririn sock TehWinnerGR EFAKIT SKG J.Cameron charmander American Economist Libertus Viktor Opiumred georgios03 Enhypen monika20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Εκθεση:17.2 Βιολογια:19.8 Χημεια:19.2 Φυσικη:16.6 Συνολο:18.200 Η Φυσική μου τα χάλασε δυστυχώς,και την ειχα.Τουλαχιστον μπαινω οπου θελω,εκτος Ιατρικής Click για ανάπτυξη... Αν έχεις αυτόν τον στόχο, έχεις ελπίδες πάντως, μη διστάσεις να βάλεις τις ιατρικές στο μηχανογραφικό
Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 00:48 Η Mammy Nun: #84 30-06-24 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Για να μην τα έχει βάλει κάποιο λόγο θα έχει, να μην της τα έβγαλε το σύστημα λίγο δύσκολο. Μη γινόμαστε αδιάκριτοι με τα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Οκ, συγνώμη. Απλά μου φάνηκε περίεργο. Άλλωστε ο καθένας μας έχει δικαίωμα και στην επιτυχία και στην αποτυχία Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 00:51 Η Joji έγραψε: #85 30-06-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Οκ, συγνώμη. Απλά μου φάνηκε περίεργο. Άλλωστε ο καθένας μας έχει δικαίωμα και στην επιτυχία και στην αποτυχία Click για ανάπτυξη... Τέλεια τα πήγα και στα δυο αλλά δεν ήθελα να ζηλέψουν οι άλλοι υποψήφιοι ikigai Νεοφερμένο μέλος Ο ikigai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Φυσικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 04:09 Ο ikigai έγραψε: #86 30-06-24 04:09 Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθειά σας παιδιά. Τα καλύτερα εύχομαι και με τις βάσεις! YMAT Νεοφερμένο μέλος Η YMAT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 08:36 Η YMAT έγραψε: #87 30-06-24 08:36 Αρχική Δημοσίευση από kost28: Αν έχεις αυτόν τον στόχο, έχεις ελπίδες πάντως, μη διστάσεις να βάλεις τις ιατρικές στο μηχανογραφικό Click για ανάπτυξη... Η διαφορά σου είναι μικρή από την Αλεξανδρούπολη. Μικρές αυξομειώσεις γράφουν. Πιάνεις Ιατρικη ΣΣΑΣ όμως θεωρώ αν την θελεις Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:30 Ο Panatha mono: #88 30-06-24 10:30 Παιδια αυτο το 83 στη φυσικη το χω συνεχως στο μυαλο μου και τρελαινομαι.Την ηξερα την ασκηση και σκαλωσα στο τελευταιο 20λεπτο ενω οριακα προλαβαινα.Ειμαι απογοητευμενος γτ θα επαιρνα 95+ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:34 Η Pak έγραψε: #89 30-06-24 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Παιδια αυτο το 83 στη φυσικη το χω συνεχως στο μυαλο μου και τρελαινομαι.Την ηξερα την ασκηση και σκαλωσα στο τελευταιο 20λεπτο ενω οριακα προλαβαινα.Ειμαι απογοητευμενος γτ θα επαιρνα 95+ Click για ανάπτυξη... Είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι. Θεωρείς ότι εξαιτίας αυτού του λάθος κινδυνεύεις να χάσεις τη σχολή που θες ή απλά σε ενοχλεί ο βαθμός επειδή δεν αντιπροσωπεύει τις γνώσεις σου; Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:37 Ο Panatha mono: #90 30-06-24 10:37 Και για τα 2 φιλη...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:49 Η Pak έγραψε: #91 30-06-24 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Και για τα 2 φιλε...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Click για ανάπτυξη... Τα καταλαβαίνω και τα δυο. Κοίτα όσον αφορά τον βαθμό σαν βαθμό είναι λογικό να νιώθεις απογοήτευση ίσως και θυμό με τον εαυτό σου, αλλά σε λίγο καιρό ούτε που θα το σκέφτεσαι έτσι, στο λέω γτ το έχω περάσει, παίζει και να γελάς. Τώρα για την Ιατρική ίσως να μην ήταν για σένα και να τη δήλωνες και να πέρναγες επειδή θα είχες τα μόρια; Δεν προσπαθώ να σου χρυσώσω το χάπι απλά όντως πιστεύω ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Πάντως, δεν είναι σίγουρο ότι την έχασες την Ιατρική, αντί να σκέφτεσαι βαθμούς, ξέρω είναι δύσκολο, κάτσε και σκέψου τι θες και φτιάξε το μηχανογραφικό σου σαν να έχεις 20κ. Όλα θα πάνε καλά στο υπόσχομαι. Καλά αποτελέσματα Υ.Γ Ζητάω συγγνώμη αν γίνομαι μελό απλά έχω βρεθεί στη θέση σου και προσπαθώ να πω όσα θα ήθελα να ακούσω τότε που τα έβλεπα όλα μαύρα. Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:55 Ο Panatha mono: #92 30-06-24 10:55 Σε ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη.Ισως πραγματι να υπαρχει κάποιος λογος που γινονται ολα,αλλα και να μην υπαρχει,αυτη ειναι η ζωη,με τα καλα της και με τα κακα της και δεν μπορουμε να την ελεγξουμε ποτε απολυτα.Μονο να ζουμε καθε στιγμη σαν να μην υπαρχει αυριο και να αφηνουμε πισω τις κακες στιγμες..Καλη συνεχεια,ευχαριστω και παλι Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: suaimhneas fleury Χρήστος2006 Kate1914 Penny1903 eupalinaros Jauahahwiwisjs csg Nek21 BillyTheKid Κλημεντίνη thepigod762 Μήτσος10 Joji panosT436 Panatha mono Panagiwths12 GIANCHRIS wokedagoatt Vera rseven Angie15 KonVag E.Z ioanna2007 blissele mitsss Τρελας123 Scandal panaman georgetherrr mathitisglykeiou jellojina Eleftheria2 Angelica Vzl Ness SevenSouls_ kouts eltqt Hmmytheos alexk2006 ilkat06 bobsne Nikos_81 natalix Antonia Alexandra ANDR woasibe mixa flowermd Annts vetas Remlad mother 6 children skoulisko Bleach_enjoyer Corfu kitty Kolokythiatoumpana patatosalata22 jorgpa trifasikodiavasma melver Helen06 Γιώργος Ζ Christr22 ikigai YMAT Than003 Help :) mickie SlimShady eleni17. NewArchStudent MrDragonboy Μιχαήλ marialena06 Bill2024 soleilst sakplat Hemiaemus BatGuin Yolo06 P.Dam. Marianna.diamanti demitra mtala Ilovemycats27 panagiotis23 Coconut201 ismember xat Stavros o Arkas jimis2001 BiteTheDust eleanna4 Eleni123- roum Indecisive2 Φινεύς kost28 Maynard angela_k Dxmitra Nala user2727 Paragontas7000 Jojo K Debugging_Daemon Mitsaras23 bibliofagos agg41 Frozensun Obi-Wan Kenobi Leo komm Lifelong Learner ivannag Startx0 Unboxholics eukleidhs1821 Mammy Nun Alexecon1991 Student_21 PanPan χημεια4λαιφ Dion G. Mapz Kitana demetrius TKTKTK Georgepap_21 GeorgePap2003 giotak Lia 2006 Conne Sofos Gerontas Ryuzaki ειδήμων iiTzArismaltor_ ilias chatz carnage phleidhs kate45 tsiobieman kiyoshi Dr. Gl. Luminous Αντωνία Specon Lathy george777 melina_51 Chris2410 katerinavld nucomer estrela marry.pp angies Alessandra Eliza Kris.gr Wonderkid Pierre Bezukhov constansn aririn sock TehWinnerGR EFAKIT SKG J.Cameron charmander American Economist Libertus Viktor Opiumred georgios03 Enhypen monika20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Για να μην τα έχει βάλει κάποιο λόγο θα έχει, να μην της τα έβγαλε το σύστημα λίγο δύσκολο. Μη γινόμαστε αδιάκριτοι με τα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Οκ, συγνώμη. Απλά μου φάνηκε περίεργο. Άλλωστε ο καθένας μας έχει δικαίωμα και στην επιτυχία και στην αποτυχία
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 00:51 Η Joji έγραψε: #85 30-06-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Οκ, συγνώμη. Απλά μου φάνηκε περίεργο. Άλλωστε ο καθένας μας έχει δικαίωμα και στην επιτυχία και στην αποτυχία Click για ανάπτυξη... Τέλεια τα πήγα και στα δυο αλλά δεν ήθελα να ζηλέψουν οι άλλοι υποψήφιοι ikigai Νεοφερμένο μέλος Ο ikigai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Φυσικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 04:09 Ο ikigai έγραψε: #86 30-06-24 04:09 Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθειά σας παιδιά. Τα καλύτερα εύχομαι και με τις βάσεις! YMAT Νεοφερμένο μέλος Η YMAT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 08:36 Η YMAT έγραψε: #87 30-06-24 08:36 Αρχική Δημοσίευση από kost28: Αν έχεις αυτόν τον στόχο, έχεις ελπίδες πάντως, μη διστάσεις να βάλεις τις ιατρικές στο μηχανογραφικό Click για ανάπτυξη... Η διαφορά σου είναι μικρή από την Αλεξανδρούπολη. Μικρές αυξομειώσεις γράφουν. Πιάνεις Ιατρικη ΣΣΑΣ όμως θεωρώ αν την θελεις Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:30 Ο Panatha mono: #88 30-06-24 10:30 Παιδια αυτο το 83 στη φυσικη το χω συνεχως στο μυαλο μου και τρελαινομαι.Την ηξερα την ασκηση και σκαλωσα στο τελευταιο 20λεπτο ενω οριακα προλαβαινα.Ειμαι απογοητευμενος γτ θα επαιρνα 95+ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:34 Η Pak έγραψε: #89 30-06-24 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Παιδια αυτο το 83 στη φυσικη το χω συνεχως στο μυαλο μου και τρελαινομαι.Την ηξερα την ασκηση και σκαλωσα στο τελευταιο 20λεπτο ενω οριακα προλαβαινα.Ειμαι απογοητευμενος γτ θα επαιρνα 95+ Click για ανάπτυξη... Είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι. Θεωρείς ότι εξαιτίας αυτού του λάθος κινδυνεύεις να χάσεις τη σχολή που θες ή απλά σε ενοχλεί ο βαθμός επειδή δεν αντιπροσωπεύει τις γνώσεις σου; Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:37 Ο Panatha mono: #90 30-06-24 10:37 Και για τα 2 φιλη...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:49 Η Pak έγραψε: #91 30-06-24 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Και για τα 2 φιλε...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Click για ανάπτυξη... Τα καταλαβαίνω και τα δυο. Κοίτα όσον αφορά τον βαθμό σαν βαθμό είναι λογικό να νιώθεις απογοήτευση ίσως και θυμό με τον εαυτό σου, αλλά σε λίγο καιρό ούτε που θα το σκέφτεσαι έτσι, στο λέω γτ το έχω περάσει, παίζει και να γελάς. Τώρα για την Ιατρική ίσως να μην ήταν για σένα και να τη δήλωνες και να πέρναγες επειδή θα είχες τα μόρια; Δεν προσπαθώ να σου χρυσώσω το χάπι απλά όντως πιστεύω ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Πάντως, δεν είναι σίγουρο ότι την έχασες την Ιατρική, αντί να σκέφτεσαι βαθμούς, ξέρω είναι δύσκολο, κάτσε και σκέψου τι θες και φτιάξε το μηχανογραφικό σου σαν να έχεις 20κ. Όλα θα πάνε καλά στο υπόσχομαι. Καλά αποτελέσματα Υ.Γ Ζητάω συγγνώμη αν γίνομαι μελό απλά έχω βρεθεί στη θέση σου και προσπαθώ να πω όσα θα ήθελα να ακούσω τότε που τα έβλεπα όλα μαύρα. Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:55 Ο Panatha mono: #92 30-06-24 10:55 Σε ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη.Ισως πραγματι να υπαρχει κάποιος λογος που γινονται ολα,αλλα και να μην υπαρχει,αυτη ειναι η ζωη,με τα καλα της και με τα κακα της και δεν μπορουμε να την ελεγξουμε ποτε απολυτα.Μονο να ζουμε καθε στιγμη σαν να μην υπαρχει αυριο και να αφηνουμε πισω τις κακες στιγμες..Καλη συνεχεια,ευχαριστω και παλι Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: suaimhneas fleury Χρήστος2006 Kate1914 Penny1903 eupalinaros Jauahahwiwisjs csg Nek21 BillyTheKid Κλημεντίνη thepigod762 Μήτσος10 Joji panosT436 Panatha mono Panagiwths12 GIANCHRIS wokedagoatt Vera rseven Angie15 KonVag E.Z ioanna2007 blissele mitsss Τρελας123 Scandal panaman georgetherrr mathitisglykeiou jellojina Eleftheria2 Angelica Vzl Ness SevenSouls_ kouts eltqt Hmmytheos alexk2006 ilkat06 bobsne Nikos_81 natalix Antonia Alexandra ANDR woasibe mixa flowermd Annts vetas Remlad mother 6 children skoulisko Bleach_enjoyer Corfu kitty Kolokythiatoumpana patatosalata22 jorgpa trifasikodiavasma melver Helen06 Γιώργος Ζ Christr22 ikigai YMAT Than003 Help :) mickie SlimShady eleni17. NewArchStudent MrDragonboy Μιχαήλ marialena06 Bill2024 soleilst sakplat Hemiaemus BatGuin Yolo06 P.Dam. Marianna.diamanti demitra mtala Ilovemycats27 panagiotis23 Coconut201 ismember xat Stavros o Arkas jimis2001 BiteTheDust eleanna4 Eleni123- roum Indecisive2 Φινεύς kost28 Maynard angela_k Dxmitra Nala user2727 Paragontas7000 Jojo K Debugging_Daemon Mitsaras23 bibliofagos agg41 Frozensun Obi-Wan Kenobi Leo komm Lifelong Learner ivannag Startx0 Unboxholics eukleidhs1821 Mammy Nun Alexecon1991 Student_21 PanPan χημεια4λαιφ Dion G. Mapz Kitana demetrius TKTKTK Georgepap_21 GeorgePap2003 giotak Lia 2006 Conne Sofos Gerontas Ryuzaki ειδήμων iiTzArismaltor_ ilias chatz carnage phleidhs kate45 tsiobieman kiyoshi Dr. Gl. Luminous Αντωνία Specon Lathy george777 melina_51 Chris2410 katerinavld nucomer estrela marry.pp angies Alessandra Eliza Kris.gr Wonderkid Pierre Bezukhov constansn aririn sock TehWinnerGR EFAKIT SKG J.Cameron charmander American Economist Libertus Viktor Opiumred georgios03 Enhypen monika20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Οκ, συγνώμη. Απλά μου φάνηκε περίεργο. Άλλωστε ο καθένας μας έχει δικαίωμα και στην επιτυχία και στην αποτυχία Click για ανάπτυξη... Τέλεια τα πήγα και στα δυο αλλά δεν ήθελα να ζηλέψουν οι άλλοι υποψήφιοι
ikigai Νεοφερμένο μέλος Ο ikigai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Φυσικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 04:09 Ο ikigai έγραψε: #86 30-06-24 04:09 Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθειά σας παιδιά. Τα καλύτερα εύχομαι και με τις βάσεις! YMAT Νεοφερμένο μέλος Η YMAT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 08:36 Η YMAT έγραψε: #87 30-06-24 08:36 Αρχική Δημοσίευση από kost28: Αν έχεις αυτόν τον στόχο, έχεις ελπίδες πάντως, μη διστάσεις να βάλεις τις ιατρικές στο μηχανογραφικό Click για ανάπτυξη... Η διαφορά σου είναι μικρή από την Αλεξανδρούπολη. Μικρές αυξομειώσεις γράφουν. Πιάνεις Ιατρικη ΣΣΑΣ όμως θεωρώ αν την θελεις Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:30 Ο Panatha mono: #88 30-06-24 10:30 Παιδια αυτο το 83 στη φυσικη το χω συνεχως στο μυαλο μου και τρελαινομαι.Την ηξερα την ασκηση και σκαλωσα στο τελευταιο 20λεπτο ενω οριακα προλαβαινα.Ειμαι απογοητευμενος γτ θα επαιρνα 95+ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:34 Η Pak έγραψε: #89 30-06-24 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Παιδια αυτο το 83 στη φυσικη το χω συνεχως στο μυαλο μου και τρελαινομαι.Την ηξερα την ασκηση και σκαλωσα στο τελευταιο 20λεπτο ενω οριακα προλαβαινα.Ειμαι απογοητευμενος γτ θα επαιρνα 95+ Click για ανάπτυξη... Είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι. Θεωρείς ότι εξαιτίας αυτού του λάθος κινδυνεύεις να χάσεις τη σχολή που θες ή απλά σε ενοχλεί ο βαθμός επειδή δεν αντιπροσωπεύει τις γνώσεις σου; Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:37 Ο Panatha mono: #90 30-06-24 10:37 Και για τα 2 φιλη...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:49 Η Pak έγραψε: #91 30-06-24 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Και για τα 2 φιλε...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Click για ανάπτυξη... Τα καταλαβαίνω και τα δυο. Κοίτα όσον αφορά τον βαθμό σαν βαθμό είναι λογικό να νιώθεις απογοήτευση ίσως και θυμό με τον εαυτό σου, αλλά σε λίγο καιρό ούτε που θα το σκέφτεσαι έτσι, στο λέω γτ το έχω περάσει, παίζει και να γελάς. Τώρα για την Ιατρική ίσως να μην ήταν για σένα και να τη δήλωνες και να πέρναγες επειδή θα είχες τα μόρια; Δεν προσπαθώ να σου χρυσώσω το χάπι απλά όντως πιστεύω ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Πάντως, δεν είναι σίγουρο ότι την έχασες την Ιατρική, αντί να σκέφτεσαι βαθμούς, ξέρω είναι δύσκολο, κάτσε και σκέψου τι θες και φτιάξε το μηχανογραφικό σου σαν να έχεις 20κ. Όλα θα πάνε καλά στο υπόσχομαι. Καλά αποτελέσματα Υ.Γ Ζητάω συγγνώμη αν γίνομαι μελό απλά έχω βρεθεί στη θέση σου και προσπαθώ να πω όσα θα ήθελα να ακούσω τότε που τα έβλεπα όλα μαύρα. Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:55 Ο Panatha mono: #92 30-06-24 10:55 Σε ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη.Ισως πραγματι να υπαρχει κάποιος λογος που γινονται ολα,αλλα και να μην υπαρχει,αυτη ειναι η ζωη,με τα καλα της και με τα κακα της και δεν μπορουμε να την ελεγξουμε ποτε απολυτα.Μονο να ζουμε καθε στιγμη σαν να μην υπαρχει αυριο και να αφηνουμε πισω τις κακες στιγμες..Καλη συνεχεια,ευχαριστω και παλι Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: suaimhneas fleury Χρήστος2006 Kate1914 Penny1903 eupalinaros Jauahahwiwisjs csg Nek21 BillyTheKid Κλημεντίνη thepigod762 Μήτσος10 Joji panosT436 Panatha mono Panagiwths12 GIANCHRIS wokedagoatt Vera rseven Angie15 KonVag E.Z ioanna2007 blissele mitsss Τρελας123 Scandal panaman georgetherrr mathitisglykeiou jellojina Eleftheria2 Angelica Vzl Ness SevenSouls_ kouts eltqt Hmmytheos alexk2006 ilkat06 bobsne Nikos_81 natalix Antonia Alexandra ANDR woasibe mixa flowermd Annts vetas Remlad mother 6 children skoulisko Bleach_enjoyer Corfu kitty Kolokythiatoumpana patatosalata22 jorgpa trifasikodiavasma melver Helen06 Γιώργος Ζ Christr22 ikigai YMAT Than003 Help :) mickie SlimShady eleni17. NewArchStudent MrDragonboy Μιχαήλ marialena06 Bill2024 soleilst sakplat Hemiaemus BatGuin Yolo06 P.Dam. Marianna.diamanti demitra mtala Ilovemycats27 panagiotis23 Coconut201 ismember xat Stavros o Arkas jimis2001 BiteTheDust eleanna4 Eleni123- roum Indecisive2 Φινεύς kost28 Maynard angela_k Dxmitra Nala user2727 Paragontas7000 Jojo K Debugging_Daemon Mitsaras23 bibliofagos agg41 Frozensun Obi-Wan Kenobi Leo komm Lifelong Learner ivannag Startx0 Unboxholics eukleidhs1821 Mammy Nun Alexecon1991 Student_21 PanPan χημεια4λαιφ Dion G. Mapz Kitana demetrius TKTKTK Georgepap_21 GeorgePap2003 giotak Lia 2006 Conne Sofos Gerontas Ryuzaki ειδήμων iiTzArismaltor_ ilias chatz carnage phleidhs kate45 tsiobieman kiyoshi Dr. Gl. Luminous Αντωνία Specon Lathy george777 melina_51 Chris2410 katerinavld nucomer estrela marry.pp angies Alessandra Eliza Kris.gr Wonderkid Pierre Bezukhov constansn aririn sock TehWinnerGR EFAKIT SKG J.Cameron charmander American Economist Libertus Viktor Opiumred georgios03 Enhypen monika20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
YMAT Νεοφερμένο μέλος Η YMAT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 08:36 Η YMAT έγραψε: #87 30-06-24 08:36 Αρχική Δημοσίευση από kost28: Αν έχεις αυτόν τον στόχο, έχεις ελπίδες πάντως, μη διστάσεις να βάλεις τις ιατρικές στο μηχανογραφικό Click για ανάπτυξη... Η διαφορά σου είναι μικρή από την Αλεξανδρούπολη. Μικρές αυξομειώσεις γράφουν. Πιάνεις Ιατρικη ΣΣΑΣ όμως θεωρώ αν την θελεις Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:30 Ο Panatha mono: #88 30-06-24 10:30 Παιδια αυτο το 83 στη φυσικη το χω συνεχως στο μυαλο μου και τρελαινομαι.Την ηξερα την ασκηση και σκαλωσα στο τελευταιο 20λεπτο ενω οριακα προλαβαινα.Ειμαι απογοητευμενος γτ θα επαιρνα 95+ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:34 Η Pak έγραψε: #89 30-06-24 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Παιδια αυτο το 83 στη φυσικη το χω συνεχως στο μυαλο μου και τρελαινομαι.Την ηξερα την ασκηση και σκαλωσα στο τελευταιο 20λεπτο ενω οριακα προλαβαινα.Ειμαι απογοητευμενος γτ θα επαιρνα 95+ Click για ανάπτυξη... Είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι. Θεωρείς ότι εξαιτίας αυτού του λάθος κινδυνεύεις να χάσεις τη σχολή που θες ή απλά σε ενοχλεί ο βαθμός επειδή δεν αντιπροσωπεύει τις γνώσεις σου; Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:37 Ο Panatha mono: #90 30-06-24 10:37 Και για τα 2 φιλη...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:49 Η Pak έγραψε: #91 30-06-24 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Και για τα 2 φιλε...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Click για ανάπτυξη... Τα καταλαβαίνω και τα δυο. Κοίτα όσον αφορά τον βαθμό σαν βαθμό είναι λογικό να νιώθεις απογοήτευση ίσως και θυμό με τον εαυτό σου, αλλά σε λίγο καιρό ούτε που θα το σκέφτεσαι έτσι, στο λέω γτ το έχω περάσει, παίζει και να γελάς. Τώρα για την Ιατρική ίσως να μην ήταν για σένα και να τη δήλωνες και να πέρναγες επειδή θα είχες τα μόρια; Δεν προσπαθώ να σου χρυσώσω το χάπι απλά όντως πιστεύω ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Πάντως, δεν είναι σίγουρο ότι την έχασες την Ιατρική, αντί να σκέφτεσαι βαθμούς, ξέρω είναι δύσκολο, κάτσε και σκέψου τι θες και φτιάξε το μηχανογραφικό σου σαν να έχεις 20κ. Όλα θα πάνε καλά στο υπόσχομαι. Καλά αποτελέσματα Υ.Γ Ζητάω συγγνώμη αν γίνομαι μελό απλά έχω βρεθεί στη θέση σου και προσπαθώ να πω όσα θα ήθελα να ακούσω τότε που τα έβλεπα όλα μαύρα. Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:55 Ο Panatha mono: #92 30-06-24 10:55 Σε ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη.Ισως πραγματι να υπαρχει κάποιος λογος που γινονται ολα,αλλα και να μην υπαρχει,αυτη ειναι η ζωη,με τα καλα της και με τα κακα της και δεν μπορουμε να την ελεγξουμε ποτε απολυτα.Μονο να ζουμε καθε στιγμη σαν να μην υπαρχει αυριο και να αφηνουμε πισω τις κακες στιγμες..Καλη συνεχεια,ευχαριστω και παλι Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: suaimhneas fleury Χρήστος2006 Kate1914 Penny1903 eupalinaros Jauahahwiwisjs csg Nek21 BillyTheKid Κλημεντίνη thepigod762 Μήτσος10 Joji panosT436 Panatha mono Panagiwths12 GIANCHRIS wokedagoatt Vera rseven Angie15 KonVag E.Z ioanna2007 blissele mitsss Τρελας123 Scandal panaman georgetherrr mathitisglykeiou jellojina Eleftheria2 Angelica Vzl Ness SevenSouls_ kouts eltqt Hmmytheos alexk2006 ilkat06 bobsne Nikos_81 natalix Antonia Alexandra ANDR woasibe mixa flowermd Annts vetas Remlad mother 6 children skoulisko Bleach_enjoyer Corfu kitty Kolokythiatoumpana patatosalata22 jorgpa trifasikodiavasma melver Helen06 Γιώργος Ζ Christr22 ikigai YMAT Than003 Help :) mickie SlimShady eleni17. NewArchStudent MrDragonboy Μιχαήλ marialena06 Bill2024 soleilst sakplat Hemiaemus BatGuin Yolo06 P.Dam. Marianna.diamanti demitra mtala Ilovemycats27 panagiotis23 Coconut201 ismember xat Stavros o Arkas jimis2001 BiteTheDust eleanna4 Eleni123- roum Indecisive2 Φινεύς kost28 Maynard angela_k Dxmitra Nala user2727 Paragontas7000 Jojo K Debugging_Daemon Mitsaras23 bibliofagos agg41 Frozensun Obi-Wan Kenobi Leo komm Lifelong Learner ivannag Startx0 Unboxholics eukleidhs1821 Mammy Nun Alexecon1991 Student_21 PanPan χημεια4λαιφ Dion G. Mapz Kitana demetrius TKTKTK Georgepap_21 GeorgePap2003 giotak Lia 2006 Conne Sofos Gerontas Ryuzaki ειδήμων iiTzArismaltor_ ilias chatz carnage phleidhs kate45 tsiobieman kiyoshi Dr. Gl. Luminous Αντωνία Specon Lathy george777 melina_51 Chris2410 katerinavld nucomer estrela marry.pp angies Alessandra Eliza Kris.gr Wonderkid Pierre Bezukhov constansn aririn sock TehWinnerGR EFAKIT SKG J.Cameron charmander American Economist Libertus Viktor Opiumred georgios03 Enhypen monika20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kost28: Αν έχεις αυτόν τον στόχο, έχεις ελπίδες πάντως, μη διστάσεις να βάλεις τις ιατρικές στο μηχανογραφικό Click για ανάπτυξη... Η διαφορά σου είναι μικρή από την Αλεξανδρούπολη. Μικρές αυξομειώσεις γράφουν. Πιάνεις Ιατρικη ΣΣΑΣ όμως θεωρώ αν την θελεις
Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:30 Ο Panatha mono: #88 30-06-24 10:30 Παιδια αυτο το 83 στη φυσικη το χω συνεχως στο μυαλο μου και τρελαινομαι.Την ηξερα την ασκηση και σκαλωσα στο τελευταιο 20λεπτο ενω οριακα προλαβαινα.Ειμαι απογοητευμενος γτ θα επαιρνα 95+ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:34 Η Pak έγραψε: #89 30-06-24 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Παιδια αυτο το 83 στη φυσικη το χω συνεχως στο μυαλο μου και τρελαινομαι.Την ηξερα την ασκηση και σκαλωσα στο τελευταιο 20λεπτο ενω οριακα προλαβαινα.Ειμαι απογοητευμενος γτ θα επαιρνα 95+ Click για ανάπτυξη... Είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι. Θεωρείς ότι εξαιτίας αυτού του λάθος κινδυνεύεις να χάσεις τη σχολή που θες ή απλά σε ενοχλεί ο βαθμός επειδή δεν αντιπροσωπεύει τις γνώσεις σου; Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:37 Ο Panatha mono: #90 30-06-24 10:37 Και για τα 2 φιλη...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:49 Η Pak έγραψε: #91 30-06-24 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Και για τα 2 φιλε...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Click για ανάπτυξη... Τα καταλαβαίνω και τα δυο. Κοίτα όσον αφορά τον βαθμό σαν βαθμό είναι λογικό να νιώθεις απογοήτευση ίσως και θυμό με τον εαυτό σου, αλλά σε λίγο καιρό ούτε που θα το σκέφτεσαι έτσι, στο λέω γτ το έχω περάσει, παίζει και να γελάς. Τώρα για την Ιατρική ίσως να μην ήταν για σένα και να τη δήλωνες και να πέρναγες επειδή θα είχες τα μόρια; Δεν προσπαθώ να σου χρυσώσω το χάπι απλά όντως πιστεύω ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Πάντως, δεν είναι σίγουρο ότι την έχασες την Ιατρική, αντί να σκέφτεσαι βαθμούς, ξέρω είναι δύσκολο, κάτσε και σκέψου τι θες και φτιάξε το μηχανογραφικό σου σαν να έχεις 20κ. Όλα θα πάνε καλά στο υπόσχομαι. Καλά αποτελέσματα Υ.Γ Ζητάω συγγνώμη αν γίνομαι μελό απλά έχω βρεθεί στη θέση σου και προσπαθώ να πω όσα θα ήθελα να ακούσω τότε που τα έβλεπα όλα μαύρα. Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:55 Ο Panatha mono: #92 30-06-24 10:55 Σε ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη.Ισως πραγματι να υπαρχει κάποιος λογος που γινονται ολα,αλλα και να μην υπαρχει,αυτη ειναι η ζωη,με τα καλα της και με τα κακα της και δεν μπορουμε να την ελεγξουμε ποτε απολυτα.Μονο να ζουμε καθε στιγμη σαν να μην υπαρχει αυριο και να αφηνουμε πισω τις κακες στιγμες..Καλη συνεχεια,ευχαριστω και παλι Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: suaimhneas fleury Χρήστος2006 Kate1914 Penny1903 eupalinaros Jauahahwiwisjs csg Nek21 BillyTheKid Κλημεντίνη thepigod762 Μήτσος10 Joji panosT436 Panatha mono Panagiwths12 GIANCHRIS wokedagoatt Vera rseven Angie15 KonVag E.Z ioanna2007 blissele mitsss Τρελας123 Scandal panaman georgetherrr mathitisglykeiou jellojina Eleftheria2 Angelica Vzl Ness SevenSouls_ kouts eltqt Hmmytheos alexk2006 ilkat06 bobsne Nikos_81 natalix Antonia Alexandra ANDR woasibe mixa flowermd Annts vetas Remlad mother 6 children skoulisko Bleach_enjoyer Corfu kitty Kolokythiatoumpana patatosalata22 jorgpa trifasikodiavasma melver Helen06 Γιώργος Ζ Christr22 ikigai YMAT Than003 Help :) mickie SlimShady eleni17. NewArchStudent MrDragonboy Μιχαήλ marialena06 Bill2024 soleilst sakplat Hemiaemus BatGuin Yolo06 P.Dam. Marianna.diamanti demitra mtala Ilovemycats27 panagiotis23 Coconut201 ismember xat Stavros o Arkas jimis2001 BiteTheDust eleanna4 Eleni123- roum Indecisive2 Φινεύς kost28 Maynard angela_k Dxmitra Nala user2727 Paragontas7000 Jojo K Debugging_Daemon Mitsaras23 bibliofagos agg41 Frozensun Obi-Wan Kenobi Leo komm Lifelong Learner ivannag Startx0 Unboxholics eukleidhs1821 Mammy Nun Alexecon1991 Student_21 PanPan χημεια4λαιφ Dion G. Mapz Kitana demetrius TKTKTK Georgepap_21 GeorgePap2003 giotak Lia 2006 Conne Sofos Gerontas Ryuzaki ειδήμων iiTzArismaltor_ ilias chatz carnage phleidhs kate45 tsiobieman kiyoshi Dr. Gl. Luminous Αντωνία Specon Lathy george777 melina_51 Chris2410 katerinavld nucomer estrela marry.pp angies Alessandra Eliza Kris.gr Wonderkid Pierre Bezukhov constansn aririn sock TehWinnerGR EFAKIT SKG J.Cameron charmander American Economist Libertus Viktor Opiumred georgios03 Enhypen monika20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια αυτο το 83 στη φυσικη το χω συνεχως στο μυαλο μου και τρελαινομαι.Την ηξερα την ασκηση και σκαλωσα στο τελευταιο 20λεπτο ενω οριακα προλαβαινα.Ειμαι απογοητευμενος γτ θα επαιρνα 95+
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:34 Η Pak έγραψε: #89 30-06-24 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Παιδια αυτο το 83 στη φυσικη το χω συνεχως στο μυαλο μου και τρελαινομαι.Την ηξερα την ασκηση και σκαλωσα στο τελευταιο 20λεπτο ενω οριακα προλαβαινα.Ειμαι απογοητευμενος γτ θα επαιρνα 95+ Click για ανάπτυξη... Είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι. Θεωρείς ότι εξαιτίας αυτού του λάθος κινδυνεύεις να χάσεις τη σχολή που θες ή απλά σε ενοχλεί ο βαθμός επειδή δεν αντιπροσωπεύει τις γνώσεις σου; Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:37 Ο Panatha mono: #90 30-06-24 10:37 Και για τα 2 φιλη...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:49 Η Pak έγραψε: #91 30-06-24 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Και για τα 2 φιλε...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Click για ανάπτυξη... Τα καταλαβαίνω και τα δυο. Κοίτα όσον αφορά τον βαθμό σαν βαθμό είναι λογικό να νιώθεις απογοήτευση ίσως και θυμό με τον εαυτό σου, αλλά σε λίγο καιρό ούτε που θα το σκέφτεσαι έτσι, στο λέω γτ το έχω περάσει, παίζει και να γελάς. Τώρα για την Ιατρική ίσως να μην ήταν για σένα και να τη δήλωνες και να πέρναγες επειδή θα είχες τα μόρια; Δεν προσπαθώ να σου χρυσώσω το χάπι απλά όντως πιστεύω ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Πάντως, δεν είναι σίγουρο ότι την έχασες την Ιατρική, αντί να σκέφτεσαι βαθμούς, ξέρω είναι δύσκολο, κάτσε και σκέψου τι θες και φτιάξε το μηχανογραφικό σου σαν να έχεις 20κ. Όλα θα πάνε καλά στο υπόσχομαι. Καλά αποτελέσματα Υ.Γ Ζητάω συγγνώμη αν γίνομαι μελό απλά έχω βρεθεί στη θέση σου και προσπαθώ να πω όσα θα ήθελα να ακούσω τότε που τα έβλεπα όλα μαύρα. Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:55 Ο Panatha mono: #92 30-06-24 10:55 Σε ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη.Ισως πραγματι να υπαρχει κάποιος λογος που γινονται ολα,αλλα και να μην υπαρχει,αυτη ειναι η ζωη,με τα καλα της και με τα κακα της και δεν μπορουμε να την ελεγξουμε ποτε απολυτα.Μονο να ζουμε καθε στιγμη σαν να μην υπαρχει αυριο και να αφηνουμε πισω τις κακες στιγμες..Καλη συνεχεια,ευχαριστω και παλι Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: suaimhneas fleury Χρήστος2006 Kate1914 Penny1903 eupalinaros Jauahahwiwisjs csg Nek21 BillyTheKid Κλημεντίνη thepigod762 Μήτσος10 Joji panosT436 Panatha mono Panagiwths12 GIANCHRIS wokedagoatt Vera rseven Angie15 KonVag E.Z ioanna2007 blissele mitsss Τρελας123 Scandal panaman georgetherrr mathitisglykeiou jellojina Eleftheria2 Angelica Vzl Ness SevenSouls_ kouts eltqt Hmmytheos alexk2006 ilkat06 bobsne Nikos_81 natalix Antonia Alexandra ANDR woasibe mixa flowermd Annts vetas Remlad mother 6 children skoulisko Bleach_enjoyer Corfu kitty Kolokythiatoumpana patatosalata22 jorgpa trifasikodiavasma melver Helen06 Γιώργος Ζ Christr22 ikigai YMAT Than003 Help :) mickie SlimShady eleni17. NewArchStudent MrDragonboy Μιχαήλ marialena06 Bill2024 soleilst sakplat Hemiaemus BatGuin Yolo06 P.Dam. Marianna.diamanti demitra mtala Ilovemycats27 panagiotis23 Coconut201 ismember xat Stavros o Arkas jimis2001 BiteTheDust eleanna4 Eleni123- roum Indecisive2 Φινεύς kost28 Maynard angela_k Dxmitra Nala user2727 Paragontas7000 Jojo K Debugging_Daemon Mitsaras23 bibliofagos agg41 Frozensun Obi-Wan Kenobi Leo komm Lifelong Learner ivannag Startx0 Unboxholics eukleidhs1821 Mammy Nun Alexecon1991 Student_21 PanPan χημεια4λαιφ Dion G. Mapz Kitana demetrius TKTKTK Georgepap_21 GeorgePap2003 giotak Lia 2006 Conne Sofos Gerontas Ryuzaki ειδήμων iiTzArismaltor_ ilias chatz carnage phleidhs kate45 tsiobieman kiyoshi Dr. Gl. Luminous Αντωνία Specon Lathy george777 melina_51 Chris2410 katerinavld nucomer estrela marry.pp angies Alessandra Eliza Kris.gr Wonderkid Pierre Bezukhov constansn aririn sock TehWinnerGR EFAKIT SKG J.Cameron charmander American Economist Libertus Viktor Opiumred georgios03 Enhypen monika20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Παιδια αυτο το 83 στη φυσικη το χω συνεχως στο μυαλο μου και τρελαινομαι.Την ηξερα την ασκηση και σκαλωσα στο τελευταιο 20λεπτο ενω οριακα προλαβαινα.Ειμαι απογοητευμενος γτ θα επαιρνα 95+ Click για ανάπτυξη... Είναι απολύτως φυσιολογικό να αισθάνεσαι έτσι. Θεωρείς ότι εξαιτίας αυτού του λάθος κινδυνεύεις να χάσεις τη σχολή που θες ή απλά σε ενοχλεί ο βαθμός επειδή δεν αντιπροσωπεύει τις γνώσεις σου;
Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:37 Ο Panatha mono: #90 30-06-24 10:37 Και για τα 2 φιλη...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:49 Η Pak έγραψε: #91 30-06-24 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Και για τα 2 φιλε...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Click για ανάπτυξη... Τα καταλαβαίνω και τα δυο. Κοίτα όσον αφορά τον βαθμό σαν βαθμό είναι λογικό να νιώθεις απογοήτευση ίσως και θυμό με τον εαυτό σου, αλλά σε λίγο καιρό ούτε που θα το σκέφτεσαι έτσι, στο λέω γτ το έχω περάσει, παίζει και να γελάς. Τώρα για την Ιατρική ίσως να μην ήταν για σένα και να τη δήλωνες και να πέρναγες επειδή θα είχες τα μόρια; Δεν προσπαθώ να σου χρυσώσω το χάπι απλά όντως πιστεύω ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Πάντως, δεν είναι σίγουρο ότι την έχασες την Ιατρική, αντί να σκέφτεσαι βαθμούς, ξέρω είναι δύσκολο, κάτσε και σκέψου τι θες και φτιάξε το μηχανογραφικό σου σαν να έχεις 20κ. Όλα θα πάνε καλά στο υπόσχομαι. Καλά αποτελέσματα Υ.Γ Ζητάω συγγνώμη αν γίνομαι μελό απλά έχω βρεθεί στη θέση σου και προσπαθώ να πω όσα θα ήθελα να ακούσω τότε που τα έβλεπα όλα μαύρα. Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:55 Ο Panatha mono: #92 30-06-24 10:55 Σε ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη.Ισως πραγματι να υπαρχει κάποιος λογος που γινονται ολα,αλλα και να μην υπαρχει,αυτη ειναι η ζωη,με τα καλα της και με τα κακα της και δεν μπορουμε να την ελεγξουμε ποτε απολυτα.Μονο να ζουμε καθε στιγμη σαν να μην υπαρχει αυριο και να αφηνουμε πισω τις κακες στιγμες..Καλη συνεχεια,ευχαριστω και παλι Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 231 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: suaimhneas fleury Χρήστος2006 Kate1914 Penny1903 eupalinaros Jauahahwiwisjs csg Nek21 BillyTheKid Κλημεντίνη thepigod762 Μήτσος10 Joji panosT436 Panatha mono Panagiwths12 GIANCHRIS wokedagoatt Vera rseven Angie15 KonVag E.Z ioanna2007 blissele mitsss Τρελας123 Scandal panaman georgetherrr mathitisglykeiou jellojina Eleftheria2 Angelica Vzl Ness SevenSouls_ kouts eltqt Hmmytheos alexk2006 ilkat06 bobsne Nikos_81 natalix Antonia Alexandra ANDR woasibe mixa flowermd Annts vetas Remlad mother 6 children skoulisko Bleach_enjoyer Corfu kitty Kolokythiatoumpana patatosalata22 jorgpa trifasikodiavasma melver Helen06 Γιώργος Ζ Christr22 ikigai YMAT Than003 Help :) mickie SlimShady eleni17. NewArchStudent MrDragonboy Μιχαήλ marialena06 Bill2024 soleilst sakplat Hemiaemus BatGuin Yolo06 P.Dam. Marianna.diamanti demitra mtala Ilovemycats27 panagiotis23 Coconut201 ismember xat Stavros o Arkas jimis2001 BiteTheDust eleanna4 Eleni123- roum Indecisive2 Φινεύς kost28 Maynard angela_k Dxmitra Nala user2727 Paragontas7000 Jojo K Debugging_Daemon Mitsaras23 bibliofagos agg41 Frozensun Obi-Wan Kenobi Leo komm Lifelong Learner ivannag Startx0 Unboxholics eukleidhs1821 Mammy Nun Alexecon1991 Student_21 PanPan χημεια4λαιφ Dion G. Mapz Kitana demetrius TKTKTK Georgepap_21 GeorgePap2003 giotak Lia 2006 Conne Sofos Gerontas Ryuzaki ειδήμων iiTzArismaltor_ ilias chatz carnage phleidhs kate45 tsiobieman kiyoshi Dr. Gl. Luminous Αντωνία Specon Lathy george777 melina_51 Chris2410 katerinavld nucomer estrela marry.pp angies Alessandra Eliza Kris.gr Wonderkid Pierre Bezukhov constansn aririn sock TehWinnerGR EFAKIT SKG J.Cameron charmander American Economist Libertus Viktor Opiumred georgios03 Enhypen monika20 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και για τα 2 φιλη...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια...
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:49 Η Pak έγραψε: #91 30-06-24 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Και για τα 2 φιλε...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Click για ανάπτυξη... Τα καταλαβαίνω και τα δυο. Κοίτα όσον αφορά τον βαθμό σαν βαθμό είναι λογικό να νιώθεις απογοήτευση ίσως και θυμό με τον εαυτό σου, αλλά σε λίγο καιρό ούτε που θα το σκέφτεσαι έτσι, στο λέω γτ το έχω περάσει, παίζει και να γελάς. Τώρα για την Ιατρική ίσως να μην ήταν για σένα και να τη δήλωνες και να πέρναγες επειδή θα είχες τα μόρια; Δεν προσπαθώ να σου χρυσώσω το χάπι απλά όντως πιστεύω ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Πάντως, δεν είναι σίγουρο ότι την έχασες την Ιατρική, αντί να σκέφτεσαι βαθμούς, ξέρω είναι δύσκολο, κάτσε και σκέψου τι θες και φτιάξε το μηχανογραφικό σου σαν να έχεις 20κ. Όλα θα πάνε καλά στο υπόσχομαι. Καλά αποτελέσματα Υ.Γ Ζητάω συγγνώμη αν γίνομαι μελό απλά έχω βρεθεί στη θέση σου και προσπαθώ να πω όσα θα ήθελα να ακούσω τότε που τα έβλεπα όλα μαύρα. Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:55 Ο Panatha mono: #92 30-06-24 10:55 Σε ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη.Ισως πραγματι να υπαρχει κάποιος λογος που γινονται ολα,αλλα και να μην υπαρχει,αυτη ειναι η ζωη,με τα καλα της και με τα κακα της και δεν μπορουμε να την ελεγξουμε ποτε απολυτα.Μονο να ζουμε καθε στιγμη σαν να μην υπαρχει αυριο και να αφηνουμε πισω τις κακες στιγμες..Καλη συνεχεια,ευχαριστω και παλι Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Panatha mono: Και για τα 2 φιλε...Χανω Ιατρικη για 100 μορια,αν και δεν εψω αποφασισει ακομα που θελω να μπω,αλλα θα την ειχα τουλαχιστον σαν επιλογή.Και επισης δεν εχω ξαναγραψει ποτε ξανα 83 φυσικη απο το Γυμνασιο και μετα.Για μενα ειναι τεραστια αποτυχια το 83 γιατι πηγαινα για 95+ και οντως μπορουσα να το γραψω.Και το απιστευτο ειναι οτι εγραψα 99 βιολογια που στο φροντιστηριο εγραφα 85 και 87,δηλαδη μου ειχαν ερθει ολα κουτί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουνίου 2024 Βεβαια μην ειμαι και αχαριστος,5 φορες να παω να δώσω δεν ξαναγραφω 99 βιολογια... Click για ανάπτυξη... Τα καταλαβαίνω και τα δυο. Κοίτα όσον αφορά τον βαθμό σαν βαθμό είναι λογικό να νιώθεις απογοήτευση ίσως και θυμό με τον εαυτό σου, αλλά σε λίγο καιρό ούτε που θα το σκέφτεσαι έτσι, στο λέω γτ το έχω περάσει, παίζει και να γελάς. Τώρα για την Ιατρική ίσως να μην ήταν για σένα και να τη δήλωνες και να πέρναγες επειδή θα είχες τα μόρια; Δεν προσπαθώ να σου χρυσώσω το χάπι απλά όντως πιστεύω ότι όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Πάντως, δεν είναι σίγουρο ότι την έχασες την Ιατρική, αντί να σκέφτεσαι βαθμούς, ξέρω είναι δύσκολο, κάτσε και σκέψου τι θες και φτιάξε το μηχανογραφικό σου σαν να έχεις 20κ. Όλα θα πάνε καλά στο υπόσχομαι. Καλά αποτελέσματα Υ.Γ Ζητάω συγγνώμη αν γίνομαι μελό απλά έχω βρεθεί στη θέση σου και προσπαθώ να πω όσα θα ήθελα να ακούσω τότε που τα έβλεπα όλα μαύρα.
Panatha mono Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 10:55 Ο Panatha mono: #92 30-06-24 10:55 Σε ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη.Ισως πραγματι να υπαρχει κάποιος λογος που γινονται ολα,αλλα και να μην υπαρχει,αυτη ειναι η ζωη,με τα καλα της και με τα κακα της και δεν μπορουμε να την ελεγξουμε ποτε απολυτα.Μονο να ζουμε καθε στιγμη σαν να μην υπαρχει αυριο και να αφηνουμε πισω τις κακες στιγμες..Καλη συνεχεια,ευχαριστω και παλι
Σε ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη.Ισως πραγματι να υπαρχει κάποιος λογος που γινονται ολα,αλλα και να μην υπαρχει,αυτη ειναι η ζωη,με τα καλα της και με τα κακα της και δεν μπορουμε να την ελεγξουμε ποτε απολυτα.Μονο να ζουμε καθε στιγμη σαν να μην υπαρχει αυριο και να αφηνουμε πισω τις κακες στιγμες..Καλη συνεχεια,ευχαριστω και παλι