Πανελλήνιες 2024: πόσα μόρια βγάλατε;

Micro

Συντονιστής

Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.824 μηνύματα.
Τα αποτελέσματα των βαθμολογιών θα ανακοινωθούν σήμερα στη 13:00 . Οι υποψήφιοι μπορείτε να ενημερωθείτε στο https://results.it.minedu.gov.gr ή μέσω sms .

Καλά αποτελέσματα σε όλους , αναμένουμε να μας πείτε πως τα πήγατε :clapup:

Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή μορίων μας , για να δείτε αναλυτικά τα μόρια σας για κάθε τμήμα .

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά, και να θυμάστε ότι η ζωή τώρα αρχίζει ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Καλά αποτελέσματα σε όσους μοχθησαν στις εξετάσεις, κάντε ένα καλό μηχανογραφικο, ρωτήστε και ψάξτε πριν το οριστικοποιησετε

Η ζωή έχει πολλές και όμορφες διαδρομές, δεν είναι μονόδρομος
Περιμένω τους πανηγυρισμούς σας :clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Καλα αποτελέσματα ομορφόπαιδα και ελαφίνες μου

Καλά αποτελέσματα παιδιά, εύχομαι να δικαιωθούν οι κόποι σας!

Άνοιξε, παιδιά τρέμω δε μπορω να το ανοίξω

Καλά αποτελέσματα παιδιά :)

Παιδιά! ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ μαθηματικά 13,7 και πηγαινα για 16 αοθ 18.8 πηγαινα για 17,2 εκθεση 15 (ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ 15 ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ) και πληροφορικ΄λη 19,5

Παιδιά! ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ μαθηματικά 13,7 και πηγαινα για 16 αοθ 18.8 πηγαινα για 17,2 εκθεση 15 (ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ 15 ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ) και πληροφορικ΄λη 19,5
Τι απόκλιση είχαν οι διορθωτές στα μαθηματικά; Συγχαρητήρια κιολας.

ΛΥΤΡΩΘΗΚΑ

IMG_5274.jpeg

Φυσική δεν την δείχνω.

IMG_5275.jpeg

Από αυτά τα 3 μαθήματα θεωρώ ότι δεν θα έχεις κάποιο σοβαρό θέμα, εξαρτάται και από τη Φυσική βέβαια όμως σέβομαι ότι δεν θέλεις να πεις. Σε κάθε περίπτωση ένα μεγάλο μπράβο για τα αποτελέσματα τώρα εύχομαι καλή ξεκούραση.😉😉

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back