Οπως καταλαβες..και αν δεν καταλαβες τσαμπουκαλεμενο μου κοριτσι ,να καταλαβεις γιατι το ρευμα εινα πονηρό... η παραταση αυτη του ευδοξου εγινε ειδικα για την σχολη σου ( ε και κατι αλλες ...ευγε στον ευσωματουλη ..πρωτη φορα γινεται).
Μεχρι τεταρτη 23/1 θα εχεται παρει κωδικους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Ιανουαρίου 2025
Καλημερα Anamar
Ε ωραια ...πολυ ωραια..ναι τα μαθηματα του πρωτου αν δεν εχει επιλογης τα δηλωνουν οι γραμματειες..ολα καλα. Κανε και ευδοξο τωρα ( μεχρι 24/1)...και ταυτοτητα (οποτε θες..ισως την θες γρηγορα για το φαι).
Ειναι συνηθισμένο σε μεγαλες σχολες να χωριζουν τα τμηματα σε κομματια για τα αμφιθεατρα ,αναλογα το επιθετο.. σε εμας μας χωριζουν σε 3-4 τμηματα και πολλοι καθηγητες και μετα γινεται της πουτ.... παμε οπου μας αρεσει και φωναζουν.
Οι εξετασεις ομως ειναι κοινες ..χωριστες αιθουσες αλλα ιδια θεματα.
Επισεις συνηθίζεται οι διορθωτές να παιρνουν αλλα γραπτα απο τα δικα τους να διωρθωσουν για αμεροληψία .
Οκ ρωτησε για να εισαι σιγουρη αν ισχει και στη σχολη σου οτι και αλλου Αλλα κατα 99.99% ειμαι σιγουρος οτι ισχυουν Σε ευχαριστώ, απλά είναι διαφοεριτικά τα βιβλία των δύο καθηγητών κι εγώ επέλεξα αυτά που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένους καθηγητές.