Με τα αδέλφια μου ξυπνάει PTSD flashbacks, αν και θα προσπαθήσω να πάρω τηλ αύριο.Θα βάλω καλύτερα την μάνα μου να πάρει γιατί εγώ δεν έχω τα κωτσια

(Θα σου στείλω αύριο αν βρω κάποια λύση με αυτούς) Αλλά με τα αδέλφια πως θα καταφέρω κάτι? Θα μου πουν πάλι ότι είναι λόγω των εξαμήνων.Μακαρι να συνωμοτήσει η φύση και να μην υπάρχει κανένας κομπλέξικος εκεί στο συμβούλιο και να πάρω εν τέλη μεττεγραφη τουλάχιστον για ΠΑΠΕΙ και να σωθώ από την 2η φορά Πανελελε.Ευχαριστω και πάλι για την συμβουλή!
Με βαζεις παλι να τα ξαναπω...χαλαλι σου
Κινεζικα δεν ξερω ακομα οποτε αυτο το PTSD flashbacks δεν το καταλαβαινω.
Δενξερω τι ξερει η μανα σου ..ισως και πιο καλα απο σενα ευχομαι.
1) αδελφια
Ο αδελφος μου στην επαρχια συμπλήρωνε το 2021 ,4 χρονια φοιτησης και ειχε αλλα 2 χρονια ακομα δικαιωμα να μου δωσει το δικαιωμα μετεγγραφης.
Εκει στο 2021 τον σταματα ο νομος κεραμεως και του δινει αντι 2 αλλα 6 ακομα που ληγουν το 2027 χωρις να του αφαιρεσει κανενα δικαιωμα..
Αλλα εμενα η πλατφορμα δεν με αφηνει να κανω κινηση διοτι δεν αντιναμβανεται τον νεο νομο και σταματα το δικαιωμα του αδελφου μου στο 2023.
2) Μετεγγραφη με μορια
Εγω ειμαι στην πατρα και μπηκα με ταδε μορια με συντελεστες πατρας
Ο νομος λεει οτι :
Tα μορια μου στην πατρα με συντελεστες πατρας συν 2750 πρεπει να ισοφαριζουν τα ταδε μορια του παπει με τους συντελεστες του παπει...
Ε εγω αυτο το κριτηριο το πληρω αλλα η πλατφορμα δεν μου δινει την σχολη να την δηλωσω και να μπω γιατι λενε οτι αλλο συνετλεστη εχει η πατρα στα αγγλικα και αλλο το παπει. Και ετσι τα μορια μου πατρας δεν ειναι αυτα που δηλωνει η πατρα αλλα λιγοτερα γιατι το παπει τα θελει να ειναι λιγοτερα... πιο παραλογο δεν υπαρχει.
Ε και λοιπον καθε σχολη εχει τα δικα της .... αλλο συντελεστη στα μαθηματικα αλλο στη γλωσσα κλπ
Ο νομος το λεει καθαρα και δεν αναφερει κατι τετοιο για ομοιοτητα συντελεστων.. αφου και καθε σχολη εχει διαφορετικους συντελεστες .. αν ελεγαν για ιδiους συντελεστες δεν θα υπηρχαν καν μετεγγραφες
Εμενα αν μου επετρεπαν θα εμπαινα στο παπει γιατι αυτο εκλεισε στα 2 μορια και εγω εχω παραπανω (3 εχω).
Με πετανε εξω σε καθαρες περιπτωσεις οπου εγω θα ειχα σιγουρη την μετεγγραφη ...ΓΙΑΤΙ.
Η οικογενεια μου δεν εχει λευτα ..ηδη υποστηριζει ενα παιδι στην επαρχια ...εμενα ποιος να μου δωσει να παω πατρα?
Και υπαρχει και νομος ( μετεγγραφες για αδελφια) που στο βασικο του νοημα λεει καθε οικογενεια μεχρι 2 σπιτια οχι παραπανω.