Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:18 Ο Guest 991793: #21 20-12-23 16:18 Αρχική Δημοσίευση από missdior: Αν γράψεις έστω και 100 κάτω αντίο αθηνααα Click για ανάπτυξη... Αξίζει νομίζω το ρίσκο. Ενδεχομένως να γλιτώσεις χρήματα αν σπουδάσεις στην Αθήνα. Σε συμβουλεύω να δώσεις τον αγώνα σου. Μικρή είσαι Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:09 Η Mammy Nun: #22 22-12-23 00:09 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: δεν ειμαι σιγουρη αν θα κανω αιτηση για τις πανελ του 2024 ή αν θα σπρωξω για το 2025 αλλα θελω αγγλικη φιλολογια :') Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Η κόρη μου έγραψε κάπου 14700-14800 και με ένα 19,2 στα αγγλικά μπήκε με καλή σειρά. Αν είσαι καλή α αγγλικά σε ανεβάζουν, έχουν υψηλό συντελεστή. Εγώ λέω να δοκιμάσεις το 24 κι όπως σου βγει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από missdior: 2η φορά γισ αρχιτεκτονική αθηνα και τώρα αρχίζω να βλέπω πόσο ρίσκο ήταν και πως ίσως καλή ήταν και η Κρήτη... Click για ανάπτυξη... Εύχομαι κάθε επιτυχία, αξίζει το ρίσκο γιατί το Μετσόβιο είναι μακράν το καλύτερο. Εγώ όταν έδινα πανελληνιες (την εποχή των παγετώνων ) έχασα την Αθήνα και σπούδασα Θεσσαλονίκη. Παραδέχομαι όμως ότι είναι καλύτερα στην Αθήνα. Για τις υπόλοιπες δεν θα επεκταθώ, είναι πιο χαμηλό επίπεδο. Ειδικά του Βόλου το Πολυτεχνείο μόνο οι Μηχανολογοι αξίζουν, τα άλλα τμήματα είναι για τα πανηγύρια. Εύχομαι καλή επιτυχία❤ Τελευταία επεξεργασία: 22 Δεκεμβρίου 2023 Opiumred Νεοφερμένο μέλος Η Opiumred αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:12 Η Opiumred έγραψε: #23 22-12-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Η κόρη μου έγραψε κάπου 14700-14800 και με ένα 19,2 στα αγγλικά μπήκε με καλή σειρά. Αν είσαι καλή α αγγλικά σε ανεβάζουν, έχουν υψηλό συντελεστή. Εγώ λέω να δοκιμάσεις το 24 κι όπως σου βγει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Δεκεμβρίου 2023 Εύχομαι κάθε επιτυχία, αξίζει το ρίσκο γιατί το Μετσόβιο είναι μακράν το καλύτερο. Εγώ όταν έδινα πανελληνιες (την εποχή των παγετώνων ) έχασα την Αθήνα και σπούδασα Θεσσαλονίκη. Παραδέχομαι όμως ότι είναι καλύτερα στην Αθήνα. Για τις υπόλοιπες δεν θα επεκταθώ, είναι πιο χαμηλό επίπεδο. Ειδικά του Βόλου το Πολυτεχνείο μόνο οι Μηχανολογοι αξίζουν, τα άλλα τμήματα είναι για τα πανηγύρια. Εύχομαι καλή επιτυχία❤για άλλες πόλεις πλέον λένε το πολυτεχνείο Κρήτης φτάνει το Μετσόβιο. Αλλά ο παλιός είναι αλλιώς Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Η κόρη μου έγραψε κάπου 14700-14800 και με ένα 19,2 στα αγγλικά μπήκε με καλή σειρά. Αν είσαι καλή α αγγλικά σε ανεβάζουν, έχουν υψηλό συντελεστή. Εγώ λέω να δοκιμάσεις το 24 κι όπως σου βγει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Δεκεμβρίου 2023 Εύχομαι κάθε επιτυχία, αξίζει το ρίσκο γιατί το Μετσόβιο είναι μακράν το καλύτερο. Εγώ όταν έδινα πανελληνιες (την εποχή των παγετώνων ) έχασα την Αθήνα και σπούδασα Θεσσαλονίκη. Παραδέχομαι όμως ότι είναι καλύτερα στην Αθήνα. Για τις υπόλοιπες δεν θα επεκταθώ, είναι πιο χαμηλό επίπεδο. Ειδικά του Βόλου το Πολυτεχνείο μόνο οι Μηχανολογοι αξίζουν, τα άλλα τμήματα είναι για τα πανηγύρια. Εύχομαι καλή επιτυχία❤ Click για ανάπτυξη... Για άλλες πόλεις πλέον λένε το πολυτεχνείο Κρήτης φτάνει το Μετσόβιο. Αλλά ο παλιός είναι αλλιώς bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 17:59 Η bubblebee: #24 22-12-23 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Η κόρη μου έγραψε κάπου 14700-14800 και με ένα 19,2 στα αγγλικά μπήκε με καλή σειρά. Αν είσαι καλή α αγγλικά σε ανεβάζουν, έχουν υψηλό συντελεστή. Εγώ λέω να δοκιμάσεις το 24 κι όπως σου βγει Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Έκανα την αίτηση για του χρόνου αλλά κρατάω ανοιχτό το ενδεχόμενο και για τις εξετάσεις του 2025 σε περίπτωση που δεν καταφέρω να κάνω σωστή προετοιμασία εγκαίρως. Στα αγγλικά είμαι καλή αλλά όχι στις εξετάσεις Την πρώτη και τελευταία φορά που τα έδωσα ως ειδικό μάθημα είχα πάρει 15 αλλά δεν είχα πάει ούτε με σκοπό να γράψω καλά αλλά ούτε και προετοιμασμένη. Φέτος σκοπεύω να δώσω μεγαλύτερη έμφαση (ειδικά στις εκθέσεις που είναι το αδύναμο σημείο μου) γιατί όσο καλός και να είναι κάποιος τον βαθμό δεν το έχει ποτέ σίγουρο :’) Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:39 Η Mammy Nun: #25 29-12-23 00:39 Αρχική Δημοσίευση από missdior: Για άλλες πόλεις πλέον λένε το πολυτεχνείο Κρήτης φτάνει το Μετσόβιο. Αλλά ο παλιός είναι αλλιώς Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά 27 χρόνια σε αυτή τη δουλειά ξέρω καλά τι λέω Έχω εμπειρία γιατί έχω συνεργαστεί με πολλούς. Την Αρχιτεκτονικη Αθήνας δεν τη φτάνει καμία άλλη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: Ευχαριστώ πολύ! Έκανα την αίτηση για του χρόνου αλλά κρατάω ανοιχτό το ενδεχόμενο και για τις εξετάσεις του 2025 σε περίπτωση που δεν καταφέρω να κάνω σωστή προετοιμασία εγκαίρως. Στα αγγλικά είμαι καλή αλλά όχι στις εξετάσεις Την πρώτη και τελευταία φορά που τα έδωσα ως ειδικό μάθημα είχα πάρει 15 αλλά δεν είχα πάει ούτε με σκοπό να γράψω καλά αλλά ούτε και προετοιμασμένη. Φέτος σκοπεύω να δώσω μεγαλύτερη έμφαση (ειδικά στις εκθέσεις που είναι το αδύναμο σημείο μου) γιατί όσο καλός και να είναι κάποιος τον βαθμό δεν το έχει ποτέ σίγουρο :’) Click για ανάπτυξη... Εύχομαι ότι καλύτερο neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:06 Η neurogirl: #26 18-02-24 21:06 Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:08 Η Helen06 έγραψε: #27 18-02-24 21:08 Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Καλη σου επιτυχία!!! neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:10 Η neurogirl: #28 18-02-24 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Καλη σου επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ ! Και σε εσένα Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 06:39 Η Mammy Nun: #29 21-02-24 06:39 Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι να περάσεις με την πρώτη Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι. Κι εγω ειχα πείσμα είχα κσι ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική και έδωσα δεύτερη φορά και μπήκα, 30 χρόνια μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνω αλλά αν με γυρνούσες πίσω πάλι Αρχιτεκτονική θα σπούδαζα. Έτσι κι ο γιος μου ήθελε μονο Ιατρική και τίποτα άλλο. Την πρώτη χρονιά πέρασε Βιολογία, ξαναεδωσε και πέρασε. Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Εύχομαι τον Σεπτέμβριο να είσαι φοιτήτριας Βιολογιας. neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:37 Η neurogirl: #30 21-02-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι να περάσεις με την πρώτη Στο εύχομαι. Κι εγω ειχα πείσμα είχα κσι ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική και έδωσα δεύτερη φορά και μπήκα, 30 χρόνια μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνω αλλά αν με γυρνούσες πίσω πάλι Αρχιτεκτονική θα σπούδαζα. Έτσι κι ο γιος μου ήθελε μονο Ιατρική και τίποτα άλλο. Την πρώτη χρονιά πέρασε Βιολογία, ξαναεδωσε και πέρασε. Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Εύχομαι τον Σεπτέμβριο να είσαι φοιτήτριας Βιολογιας.Σας ευχαριστώ πά Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σας ! Πράγματι, αυτή είναι η καλύτερη ευχή και το μήνυμα σας ειλικρινά είναι λόγια που μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο χρειαζόμουν τόσο να ακούσω Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:37 Ο Fernando_A: #31 23-02-24 12:37 Καλή επιτυχία να έχετε! Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:08 Ο Panzerkampfwagen: #32 23-02-24 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! eltqt Νεοφερμένο μέλος Η eltqt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 14 Μαΐου 2024 στις 20:14 Η eltqt έγραψε: #33 14-05-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από missdior: 2η φορά γισ αρχιτεκτονική αθηνα και τώρα αρχίζω να βλέπω πόσο ρίσκο ήταν και πως ίσως καλή ήταν και η Κρήτη... Click για ανάπτυξη... Κρήτη ειναι οτκ οποτε μη σε χαλασει. Εγω φετοσ 1η φορα δινω και θα τις δηλωσω ολες με Αθηνα 1η εννοειται αλλα δευτερη θα βαλω κρητη!! Εχω ακουσει τα καλυτερα απο πανεστημιακους. Πάντως εύχομαι να πιάσεις το στόχο σου εδω στην Αθήνα κ καλή επιτυχία!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 14:56 Ο Scandal έγραψε: #34 13-06-24 14:56 Bumpeράκι! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:01 Η Helen06 έγραψε: #35 13-06-24 15:01 Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. BiteTheDust Νεοφερμένο μέλος Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:09 Ο BiteTheDust: #36 13-06-24 15:09 Επιστήμη τροφίμων ή χημικό agg41 Νεοφερμένο μέλος Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 16:55 Ο agg41 έγραψε: #37 13-06-24 16:55 Επιστήμης υπολογιστών Ηράκλειο, αλλά επειδή δεν το βλέπω να πιάνω την βάση μάλλον πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λαμία panosT436 Νεοφερμένο μέλος Ο panosT436 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:13 Ο panosT436: #38 13-06-24 17:13 Μαθηματικό ΑΠΘ από πάντα το ήθελα, η φυσική με δίκασε λίγο αλλά ακόμα πιστεύω γίνεται. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:38 Η Mammy Nun: #39 13-06-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! Click για ανάπτυξη... Πάντα οι μανούλες έχουν δίκαιο!!! Δεν το ξεχνάμε αυτό ποτεεεεεεε Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:47 Η Helen06 έγραψε: #40 13-06-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. Click για ανάπτυξη... Επειδή μάλλον δεν πιάστηκε για αστειάκι (όπως το ήθελα). Πέρα από τη πλάκα όμως αν εξαιρέσουμε τους <<άσχετους>> συντελεστές που έχει θέσει το Παμακ και ΑΝ πεσουν οι βασεις κατα 300-400 μόρια ίσως τη πιάσω. Αλλιώς Χαροκόπειο. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 238 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex81 katerina1980 ydroxoos thewitcher Jauahahwiwisjs giannis06 Chris1993 haji Mapz Sotiris 12 Τρελας123 tomftw Ramon ntrantz eltqt Χρήστος2006 omitsop Dkate Γιώργος Ζ woasibe Nala Helen06 ilkat06 Corfu kitty LINOULA2608 NewArchStudent sophiex97 Kabamaru Hayate Lia 2006 demitra dioandi2010 Stathis2 mother 6 children rseven YMAT Miaaaa justvibingmeow phleidhs monika20 Viktor Debugging_Daemon jellojina EFAKIT darkness123 mathitisglykeiou AggelikiGr agg41 Farmakopoios Mammy Nun Alessandra Eliza kiyoshi P.Dam. BiteTheDust johnstamatis34 Lathy panosT436 pseudonym._ E.Z iiTzArismaltor_ carnage Marianna.diamanti tsiobieman Ilovemycats27 Μήτσος10 Dion G. Student_21 Φινεύς Unboxholics Scandal Kolokythiatoumpana Mitsaras23 Lifelong Learner ειδήμων ivannag Leo komm bibliofagos estrela gegeorgiou90 thepigod762 constansn sofia07 neurogirl mathithsgr Coconut201 εχω κοκο ειμαι λοκο Stavros o Arkas Hmmytheos Obi-Wan Kenobi sotirislk Sotiris.Y ilias_21 BatGuin Mary06 dmav shezza94 blissele Marel math2arch MrDragonboy DetectiveAgg BillyTheKid marilenaaa ROM32 Remlad Fernando_A TKTKTK Than003 axardal Mathitis_tou_15 nimbus Marios2020 Student30345 Έλενα Παπαμακαριου ANZ ένας τυχαίος Startx0 Ryuzaki persour eirinipap Wonderkid Maria_Xagorari Aggel0sss elenitren user111 Maynard ROULI hello1234 Specon Kate1914 nicole1982 giannhs2001 kan3nas Ivana Kypala Schlimazel bill09876 Yolo06 asia Mukumbura marry.pp charmander suaimhneas anastasia papa EllieKal GeorgePap2003 Alexecon1991 Εριφύλη Guhahg5837 Chris180 depyy ΘανάσοςG4 antonakis06 F1L1PAS Παναγιώτης_Σ Eleftheria2 Jimpower Opiumred athinoula Frozensun phoni kwstasloul george777 mvas Abiogenesis ilal1200 Giannis_19 Kzaro eukleidhs1821 why230 mila99 ANGI25 mermaid89 Arvacon antonis97 xristarac sophiaa χημεια4λαιφ Joji amik19 xhmikocs Dafney Pharmacist01 user2727 PanosApo thesecretfemme Κλημεντίνη Indiana Jones Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από missdior: Αν γράψεις έστω και 100 κάτω αντίο αθηνααα Click για ανάπτυξη... Αξίζει νομίζω το ρίσκο. Ενδεχομένως να γλιτώσεις χρήματα αν σπουδάσεις στην Αθήνα. Σε συμβουλεύω να δώσεις τον αγώνα σου. Μικρή είσαι
Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:09 Η Mammy Nun: #22 22-12-23 00:09 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: δεν ειμαι σιγουρη αν θα κανω αιτηση για τις πανελ του 2024 ή αν θα σπρωξω για το 2025 αλλα θελω αγγλικη φιλολογια :') Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Η κόρη μου έγραψε κάπου 14700-14800 και με ένα 19,2 στα αγγλικά μπήκε με καλή σειρά. Αν είσαι καλή α αγγλικά σε ανεβάζουν, έχουν υψηλό συντελεστή. Εγώ λέω να δοκιμάσεις το 24 κι όπως σου βγει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από missdior: 2η φορά γισ αρχιτεκτονική αθηνα και τώρα αρχίζω να βλέπω πόσο ρίσκο ήταν και πως ίσως καλή ήταν και η Κρήτη... Click για ανάπτυξη... Εύχομαι κάθε επιτυχία, αξίζει το ρίσκο γιατί το Μετσόβιο είναι μακράν το καλύτερο. Εγώ όταν έδινα πανελληνιες (την εποχή των παγετώνων ) έχασα την Αθήνα και σπούδασα Θεσσαλονίκη. Παραδέχομαι όμως ότι είναι καλύτερα στην Αθήνα. Για τις υπόλοιπες δεν θα επεκταθώ, είναι πιο χαμηλό επίπεδο. Ειδικά του Βόλου το Πολυτεχνείο μόνο οι Μηχανολογοι αξίζουν, τα άλλα τμήματα είναι για τα πανηγύρια. Εύχομαι καλή επιτυχία❤ Τελευταία επεξεργασία: 22 Δεκεμβρίου 2023 Opiumred Νεοφερμένο μέλος Η Opiumred αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:12 Η Opiumred έγραψε: #23 22-12-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Η κόρη μου έγραψε κάπου 14700-14800 και με ένα 19,2 στα αγγλικά μπήκε με καλή σειρά. Αν είσαι καλή α αγγλικά σε ανεβάζουν, έχουν υψηλό συντελεστή. Εγώ λέω να δοκιμάσεις το 24 κι όπως σου βγει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Δεκεμβρίου 2023 Εύχομαι κάθε επιτυχία, αξίζει το ρίσκο γιατί το Μετσόβιο είναι μακράν το καλύτερο. Εγώ όταν έδινα πανελληνιες (την εποχή των παγετώνων ) έχασα την Αθήνα και σπούδασα Θεσσαλονίκη. Παραδέχομαι όμως ότι είναι καλύτερα στην Αθήνα. Για τις υπόλοιπες δεν θα επεκταθώ, είναι πιο χαμηλό επίπεδο. Ειδικά του Βόλου το Πολυτεχνείο μόνο οι Μηχανολογοι αξίζουν, τα άλλα τμήματα είναι για τα πανηγύρια. Εύχομαι καλή επιτυχία❤για άλλες πόλεις πλέον λένε το πολυτεχνείο Κρήτης φτάνει το Μετσόβιο. Αλλά ο παλιός είναι αλλιώς Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Η κόρη μου έγραψε κάπου 14700-14800 και με ένα 19,2 στα αγγλικά μπήκε με καλή σειρά. Αν είσαι καλή α αγγλικά σε ανεβάζουν, έχουν υψηλό συντελεστή. Εγώ λέω να δοκιμάσεις το 24 κι όπως σου βγει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Δεκεμβρίου 2023 Εύχομαι κάθε επιτυχία, αξίζει το ρίσκο γιατί το Μετσόβιο είναι μακράν το καλύτερο. Εγώ όταν έδινα πανελληνιες (την εποχή των παγετώνων ) έχασα την Αθήνα και σπούδασα Θεσσαλονίκη. Παραδέχομαι όμως ότι είναι καλύτερα στην Αθήνα. Για τις υπόλοιπες δεν θα επεκταθώ, είναι πιο χαμηλό επίπεδο. Ειδικά του Βόλου το Πολυτεχνείο μόνο οι Μηχανολογοι αξίζουν, τα άλλα τμήματα είναι για τα πανηγύρια. Εύχομαι καλή επιτυχία❤ Click για ανάπτυξη... Για άλλες πόλεις πλέον λένε το πολυτεχνείο Κρήτης φτάνει το Μετσόβιο. Αλλά ο παλιός είναι αλλιώς bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 17:59 Η bubblebee: #24 22-12-23 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Η κόρη μου έγραψε κάπου 14700-14800 και με ένα 19,2 στα αγγλικά μπήκε με καλή σειρά. Αν είσαι καλή α αγγλικά σε ανεβάζουν, έχουν υψηλό συντελεστή. Εγώ λέω να δοκιμάσεις το 24 κι όπως σου βγει Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Έκανα την αίτηση για του χρόνου αλλά κρατάω ανοιχτό το ενδεχόμενο και για τις εξετάσεις του 2025 σε περίπτωση που δεν καταφέρω να κάνω σωστή προετοιμασία εγκαίρως. Στα αγγλικά είμαι καλή αλλά όχι στις εξετάσεις Την πρώτη και τελευταία φορά που τα έδωσα ως ειδικό μάθημα είχα πάρει 15 αλλά δεν είχα πάει ούτε με σκοπό να γράψω καλά αλλά ούτε και προετοιμασμένη. Φέτος σκοπεύω να δώσω μεγαλύτερη έμφαση (ειδικά στις εκθέσεις που είναι το αδύναμο σημείο μου) γιατί όσο καλός και να είναι κάποιος τον βαθμό δεν το έχει ποτέ σίγουρο :’) Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:39 Η Mammy Nun: #25 29-12-23 00:39 Αρχική Δημοσίευση από missdior: Για άλλες πόλεις πλέον λένε το πολυτεχνείο Κρήτης φτάνει το Μετσόβιο. Αλλά ο παλιός είναι αλλιώς Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά 27 χρόνια σε αυτή τη δουλειά ξέρω καλά τι λέω Έχω εμπειρία γιατί έχω συνεργαστεί με πολλούς. Την Αρχιτεκτονικη Αθήνας δεν τη φτάνει καμία άλλη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: Ευχαριστώ πολύ! Έκανα την αίτηση για του χρόνου αλλά κρατάω ανοιχτό το ενδεχόμενο και για τις εξετάσεις του 2025 σε περίπτωση που δεν καταφέρω να κάνω σωστή προετοιμασία εγκαίρως. Στα αγγλικά είμαι καλή αλλά όχι στις εξετάσεις Την πρώτη και τελευταία φορά που τα έδωσα ως ειδικό μάθημα είχα πάρει 15 αλλά δεν είχα πάει ούτε με σκοπό να γράψω καλά αλλά ούτε και προετοιμασμένη. Φέτος σκοπεύω να δώσω μεγαλύτερη έμφαση (ειδικά στις εκθέσεις που είναι το αδύναμο σημείο μου) γιατί όσο καλός και να είναι κάποιος τον βαθμό δεν το έχει ποτέ σίγουρο :’) Click για ανάπτυξη... Εύχομαι ότι καλύτερο neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:06 Η neurogirl: #26 18-02-24 21:06 Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:08 Η Helen06 έγραψε: #27 18-02-24 21:08 Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Καλη σου επιτυχία!!! neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:10 Η neurogirl: #28 18-02-24 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Καλη σου επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ ! Και σε εσένα Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 06:39 Η Mammy Nun: #29 21-02-24 06:39 Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι να περάσεις με την πρώτη Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι. Κι εγω ειχα πείσμα είχα κσι ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική και έδωσα δεύτερη φορά και μπήκα, 30 χρόνια μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνω αλλά αν με γυρνούσες πίσω πάλι Αρχιτεκτονική θα σπούδαζα. Έτσι κι ο γιος μου ήθελε μονο Ιατρική και τίποτα άλλο. Την πρώτη χρονιά πέρασε Βιολογία, ξαναεδωσε και πέρασε. Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Εύχομαι τον Σεπτέμβριο να είσαι φοιτήτριας Βιολογιας. neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:37 Η neurogirl: #30 21-02-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι να περάσεις με την πρώτη Στο εύχομαι. Κι εγω ειχα πείσμα είχα κσι ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική και έδωσα δεύτερη φορά και μπήκα, 30 χρόνια μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνω αλλά αν με γυρνούσες πίσω πάλι Αρχιτεκτονική θα σπούδαζα. Έτσι κι ο γιος μου ήθελε μονο Ιατρική και τίποτα άλλο. Την πρώτη χρονιά πέρασε Βιολογία, ξαναεδωσε και πέρασε. Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Εύχομαι τον Σεπτέμβριο να είσαι φοιτήτριας Βιολογιας.Σας ευχαριστώ πά Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σας ! Πράγματι, αυτή είναι η καλύτερη ευχή και το μήνυμα σας ειλικρινά είναι λόγια που μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο χρειαζόμουν τόσο να ακούσω Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:37 Ο Fernando_A: #31 23-02-24 12:37 Καλή επιτυχία να έχετε! Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:08 Ο Panzerkampfwagen: #32 23-02-24 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! eltqt Νεοφερμένο μέλος Η eltqt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 14 Μαΐου 2024 στις 20:14 Η eltqt έγραψε: #33 14-05-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από missdior: 2η φορά γισ αρχιτεκτονική αθηνα και τώρα αρχίζω να βλέπω πόσο ρίσκο ήταν και πως ίσως καλή ήταν και η Κρήτη... Click για ανάπτυξη... Κρήτη ειναι οτκ οποτε μη σε χαλασει. Εγω φετοσ 1η φορα δινω και θα τις δηλωσω ολες με Αθηνα 1η εννοειται αλλα δευτερη θα βαλω κρητη!! Εχω ακουσει τα καλυτερα απο πανεστημιακους. Πάντως εύχομαι να πιάσεις το στόχο σου εδω στην Αθήνα κ καλή επιτυχία!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 14:56 Ο Scandal έγραψε: #34 13-06-24 14:56 Bumpeράκι! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:01 Η Helen06 έγραψε: #35 13-06-24 15:01 Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. BiteTheDust Νεοφερμένο μέλος Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:09 Ο BiteTheDust: #36 13-06-24 15:09 Επιστήμη τροφίμων ή χημικό agg41 Νεοφερμένο μέλος Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 16:55 Ο agg41 έγραψε: #37 13-06-24 16:55 Επιστήμης υπολογιστών Ηράκλειο, αλλά επειδή δεν το βλέπω να πιάνω την βάση μάλλον πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λαμία panosT436 Νεοφερμένο μέλος Ο panosT436 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:13 Ο panosT436: #38 13-06-24 17:13 Μαθηματικό ΑΠΘ από πάντα το ήθελα, η φυσική με δίκασε λίγο αλλά ακόμα πιστεύω γίνεται. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:38 Η Mammy Nun: #39 13-06-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! Click για ανάπτυξη... Πάντα οι μανούλες έχουν δίκαιο!!! Δεν το ξεχνάμε αυτό ποτεεεεεεε Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:47 Η Helen06 έγραψε: #40 13-06-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. Click για ανάπτυξη... Επειδή μάλλον δεν πιάστηκε για αστειάκι (όπως το ήθελα). Πέρα από τη πλάκα όμως αν εξαιρέσουμε τους <<άσχετους>> συντελεστές που έχει θέσει το Παμακ και ΑΝ πεσουν οι βασεις κατα 300-400 μόρια ίσως τη πιάσω. Αλλιώς Χαροκόπειο. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 238 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex81 katerina1980 ydroxoos thewitcher Jauahahwiwisjs giannis06 Chris1993 haji Mapz Sotiris 12 Τρελας123 tomftw Ramon ntrantz eltqt Χρήστος2006 omitsop Dkate Γιώργος Ζ woasibe Nala Helen06 ilkat06 Corfu kitty LINOULA2608 NewArchStudent sophiex97 Kabamaru Hayate Lia 2006 demitra dioandi2010 Stathis2 mother 6 children rseven YMAT Miaaaa justvibingmeow phleidhs monika20 Viktor Debugging_Daemon jellojina EFAKIT darkness123 mathitisglykeiou AggelikiGr agg41 Farmakopoios Mammy Nun Alessandra Eliza kiyoshi P.Dam. BiteTheDust johnstamatis34 Lathy panosT436 pseudonym._ E.Z iiTzArismaltor_ carnage Marianna.diamanti tsiobieman Ilovemycats27 Μήτσος10 Dion G. Student_21 Φινεύς Unboxholics Scandal Kolokythiatoumpana Mitsaras23 Lifelong Learner ειδήμων ivannag Leo komm bibliofagos estrela gegeorgiou90 thepigod762 constansn sofia07 neurogirl mathithsgr Coconut201 εχω κοκο ειμαι λοκο Stavros o Arkas Hmmytheos Obi-Wan Kenobi sotirislk Sotiris.Y ilias_21 BatGuin Mary06 dmav shezza94 blissele Marel math2arch MrDragonboy DetectiveAgg BillyTheKid marilenaaa ROM32 Remlad Fernando_A TKTKTK Than003 axardal Mathitis_tou_15 nimbus Marios2020 Student30345 Έλενα Παπαμακαριου ANZ ένας τυχαίος Startx0 Ryuzaki persour eirinipap Wonderkid Maria_Xagorari Aggel0sss elenitren user111 Maynard ROULI hello1234 Specon Kate1914 nicole1982 giannhs2001 kan3nas Ivana Kypala Schlimazel bill09876 Yolo06 asia Mukumbura marry.pp charmander suaimhneas anastasia papa EllieKal GeorgePap2003 Alexecon1991 Εριφύλη Guhahg5837 Chris180 depyy ΘανάσοςG4 antonakis06 F1L1PAS Παναγιώτης_Σ Eleftheria2 Jimpower Opiumred athinoula Frozensun phoni kwstasloul george777 mvas Abiogenesis ilal1200 Giannis_19 Kzaro eukleidhs1821 why230 mila99 ANGI25 mermaid89 Arvacon antonis97 xristarac sophiaa χημεια4λαιφ Joji amik19 xhmikocs Dafney Pharmacist01 user2727 PanosApo thesecretfemme Κλημεντίνη Indiana Jones Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: δεν ειμαι σιγουρη αν θα κανω αιτηση για τις πανελ του 2024 ή αν θα σπρωξω για το 2025 αλλα θελω αγγλικη φιλολογια :') Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Η κόρη μου έγραψε κάπου 14700-14800 και με ένα 19,2 στα αγγλικά μπήκε με καλή σειρά. Αν είσαι καλή α αγγλικά σε ανεβάζουν, έχουν υψηλό συντελεστή. Εγώ λέω να δοκιμάσεις το 24 κι όπως σου βγει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από missdior: 2η φορά γισ αρχιτεκτονική αθηνα και τώρα αρχίζω να βλέπω πόσο ρίσκο ήταν και πως ίσως καλή ήταν και η Κρήτη... Click για ανάπτυξη... Εύχομαι κάθε επιτυχία, αξίζει το ρίσκο γιατί το Μετσόβιο είναι μακράν το καλύτερο. Εγώ όταν έδινα πανελληνιες (την εποχή των παγετώνων ) έχασα την Αθήνα και σπούδασα Θεσσαλονίκη. Παραδέχομαι όμως ότι είναι καλύτερα στην Αθήνα. Για τις υπόλοιπες δεν θα επεκταθώ, είναι πιο χαμηλό επίπεδο. Ειδικά του Βόλου το Πολυτεχνείο μόνο οι Μηχανολογοι αξίζουν, τα άλλα τμήματα είναι για τα πανηγύρια. Εύχομαι καλή επιτυχία❤
Opiumred Νεοφερμένο μέλος Η Opiumred αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:12 Η Opiumred έγραψε: #23 22-12-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Η κόρη μου έγραψε κάπου 14700-14800 και με ένα 19,2 στα αγγλικά μπήκε με καλή σειρά. Αν είσαι καλή α αγγλικά σε ανεβάζουν, έχουν υψηλό συντελεστή. Εγώ λέω να δοκιμάσεις το 24 κι όπως σου βγει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Δεκεμβρίου 2023 Εύχομαι κάθε επιτυχία, αξίζει το ρίσκο γιατί το Μετσόβιο είναι μακράν το καλύτερο. Εγώ όταν έδινα πανελληνιες (την εποχή των παγετώνων ) έχασα την Αθήνα και σπούδασα Θεσσαλονίκη. Παραδέχομαι όμως ότι είναι καλύτερα στην Αθήνα. Για τις υπόλοιπες δεν θα επεκταθώ, είναι πιο χαμηλό επίπεδο. Ειδικά του Βόλου το Πολυτεχνείο μόνο οι Μηχανολογοι αξίζουν, τα άλλα τμήματα είναι για τα πανηγύρια. Εύχομαι καλή επιτυχία❤για άλλες πόλεις πλέον λένε το πολυτεχνείο Κρήτης φτάνει το Μετσόβιο. Αλλά ο παλιός είναι αλλιώς Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Η κόρη μου έγραψε κάπου 14700-14800 και με ένα 19,2 στα αγγλικά μπήκε με καλή σειρά. Αν είσαι καλή α αγγλικά σε ανεβάζουν, έχουν υψηλό συντελεστή. Εγώ λέω να δοκιμάσεις το 24 κι όπως σου βγει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Δεκεμβρίου 2023 Εύχομαι κάθε επιτυχία, αξίζει το ρίσκο γιατί το Μετσόβιο είναι μακράν το καλύτερο. Εγώ όταν έδινα πανελληνιες (την εποχή των παγετώνων ) έχασα την Αθήνα και σπούδασα Θεσσαλονίκη. Παραδέχομαι όμως ότι είναι καλύτερα στην Αθήνα. Για τις υπόλοιπες δεν θα επεκταθώ, είναι πιο χαμηλό επίπεδο. Ειδικά του Βόλου το Πολυτεχνείο μόνο οι Μηχανολογοι αξίζουν, τα άλλα τμήματα είναι για τα πανηγύρια. Εύχομαι καλή επιτυχία❤ Click για ανάπτυξη... Για άλλες πόλεις πλέον λένε το πολυτεχνείο Κρήτης φτάνει το Μετσόβιο. Αλλά ο παλιός είναι αλλιώς bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 17:59 Η bubblebee: #24 22-12-23 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Η κόρη μου έγραψε κάπου 14700-14800 και με ένα 19,2 στα αγγλικά μπήκε με καλή σειρά. Αν είσαι καλή α αγγλικά σε ανεβάζουν, έχουν υψηλό συντελεστή. Εγώ λέω να δοκιμάσεις το 24 κι όπως σου βγει Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Έκανα την αίτηση για του χρόνου αλλά κρατάω ανοιχτό το ενδεχόμενο και για τις εξετάσεις του 2025 σε περίπτωση που δεν καταφέρω να κάνω σωστή προετοιμασία εγκαίρως. Στα αγγλικά είμαι καλή αλλά όχι στις εξετάσεις Την πρώτη και τελευταία φορά που τα έδωσα ως ειδικό μάθημα είχα πάρει 15 αλλά δεν είχα πάει ούτε με σκοπό να γράψω καλά αλλά ούτε και προετοιμασμένη. Φέτος σκοπεύω να δώσω μεγαλύτερη έμφαση (ειδικά στις εκθέσεις που είναι το αδύναμο σημείο μου) γιατί όσο καλός και να είναι κάποιος τον βαθμό δεν το έχει ποτέ σίγουρο :’) Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:39 Η Mammy Nun: #25 29-12-23 00:39 Αρχική Δημοσίευση από missdior: Για άλλες πόλεις πλέον λένε το πολυτεχνείο Κρήτης φτάνει το Μετσόβιο. Αλλά ο παλιός είναι αλλιώς Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά 27 χρόνια σε αυτή τη δουλειά ξέρω καλά τι λέω Έχω εμπειρία γιατί έχω συνεργαστεί με πολλούς. Την Αρχιτεκτονικη Αθήνας δεν τη φτάνει καμία άλλη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: Ευχαριστώ πολύ! Έκανα την αίτηση για του χρόνου αλλά κρατάω ανοιχτό το ενδεχόμενο και για τις εξετάσεις του 2025 σε περίπτωση που δεν καταφέρω να κάνω σωστή προετοιμασία εγκαίρως. Στα αγγλικά είμαι καλή αλλά όχι στις εξετάσεις Την πρώτη και τελευταία φορά που τα έδωσα ως ειδικό μάθημα είχα πάρει 15 αλλά δεν είχα πάει ούτε με σκοπό να γράψω καλά αλλά ούτε και προετοιμασμένη. Φέτος σκοπεύω να δώσω μεγαλύτερη έμφαση (ειδικά στις εκθέσεις που είναι το αδύναμο σημείο μου) γιατί όσο καλός και να είναι κάποιος τον βαθμό δεν το έχει ποτέ σίγουρο :’) Click για ανάπτυξη... Εύχομαι ότι καλύτερο neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:06 Η neurogirl: #26 18-02-24 21:06 Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:08 Η Helen06 έγραψε: #27 18-02-24 21:08 Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Καλη σου επιτυχία!!! neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:10 Η neurogirl: #28 18-02-24 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Καλη σου επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ ! Και σε εσένα Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 06:39 Η Mammy Nun: #29 21-02-24 06:39 Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι να περάσεις με την πρώτη Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι. Κι εγω ειχα πείσμα είχα κσι ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική και έδωσα δεύτερη φορά και μπήκα, 30 χρόνια μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνω αλλά αν με γυρνούσες πίσω πάλι Αρχιτεκτονική θα σπούδαζα. Έτσι κι ο γιος μου ήθελε μονο Ιατρική και τίποτα άλλο. Την πρώτη χρονιά πέρασε Βιολογία, ξαναεδωσε και πέρασε. Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Εύχομαι τον Σεπτέμβριο να είσαι φοιτήτριας Βιολογιας. neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:37 Η neurogirl: #30 21-02-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι να περάσεις με την πρώτη Στο εύχομαι. Κι εγω ειχα πείσμα είχα κσι ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική και έδωσα δεύτερη φορά και μπήκα, 30 χρόνια μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνω αλλά αν με γυρνούσες πίσω πάλι Αρχιτεκτονική θα σπούδαζα. Έτσι κι ο γιος μου ήθελε μονο Ιατρική και τίποτα άλλο. Την πρώτη χρονιά πέρασε Βιολογία, ξαναεδωσε και πέρασε. Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Εύχομαι τον Σεπτέμβριο να είσαι φοιτήτριας Βιολογιας.Σας ευχαριστώ πά Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σας ! Πράγματι, αυτή είναι η καλύτερη ευχή και το μήνυμα σας ειλικρινά είναι λόγια που μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο χρειαζόμουν τόσο να ακούσω Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:37 Ο Fernando_A: #31 23-02-24 12:37 Καλή επιτυχία να έχετε! Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:08 Ο Panzerkampfwagen: #32 23-02-24 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! eltqt Νεοφερμένο μέλος Η eltqt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 14 Μαΐου 2024 στις 20:14 Η eltqt έγραψε: #33 14-05-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από missdior: 2η φορά γισ αρχιτεκτονική αθηνα και τώρα αρχίζω να βλέπω πόσο ρίσκο ήταν και πως ίσως καλή ήταν και η Κρήτη... Click για ανάπτυξη... Κρήτη ειναι οτκ οποτε μη σε χαλασει. Εγω φετοσ 1η φορα δινω και θα τις δηλωσω ολες με Αθηνα 1η εννοειται αλλα δευτερη θα βαλω κρητη!! Εχω ακουσει τα καλυτερα απο πανεστημιακους. Πάντως εύχομαι να πιάσεις το στόχο σου εδω στην Αθήνα κ καλή επιτυχία!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 14:56 Ο Scandal έγραψε: #34 13-06-24 14:56 Bumpeράκι! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:01 Η Helen06 έγραψε: #35 13-06-24 15:01 Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. BiteTheDust Νεοφερμένο μέλος Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:09 Ο BiteTheDust: #36 13-06-24 15:09 Επιστήμη τροφίμων ή χημικό agg41 Νεοφερμένο μέλος Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 16:55 Ο agg41 έγραψε: #37 13-06-24 16:55 Επιστήμης υπολογιστών Ηράκλειο, αλλά επειδή δεν το βλέπω να πιάνω την βάση μάλλον πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λαμία panosT436 Νεοφερμένο μέλος Ο panosT436 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:13 Ο panosT436: #38 13-06-24 17:13 Μαθηματικό ΑΠΘ από πάντα το ήθελα, η φυσική με δίκασε λίγο αλλά ακόμα πιστεύω γίνεται. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:38 Η Mammy Nun: #39 13-06-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! Click για ανάπτυξη... Πάντα οι μανούλες έχουν δίκαιο!!! Δεν το ξεχνάμε αυτό ποτεεεεεεε Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:47 Η Helen06 έγραψε: #40 13-06-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. Click για ανάπτυξη... Επειδή μάλλον δεν πιάστηκε για αστειάκι (όπως το ήθελα). Πέρα από τη πλάκα όμως αν εξαιρέσουμε τους <<άσχετους>> συντελεστές που έχει θέσει το Παμακ και ΑΝ πεσουν οι βασεις κατα 300-400 μόρια ίσως τη πιάσω. Αλλιώς Χαροκόπειο. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 238 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex81 katerina1980 ydroxoos thewitcher Jauahahwiwisjs giannis06 Chris1993 haji Mapz Sotiris 12 Τρελας123 tomftw Ramon ntrantz eltqt Χρήστος2006 omitsop Dkate Γιώργος Ζ woasibe Nala Helen06 ilkat06 Corfu kitty LINOULA2608 NewArchStudent sophiex97 Kabamaru Hayate Lia 2006 demitra dioandi2010 Stathis2 mother 6 children rseven YMAT Miaaaa justvibingmeow phleidhs monika20 Viktor Debugging_Daemon jellojina EFAKIT darkness123 mathitisglykeiou AggelikiGr agg41 Farmakopoios Mammy Nun Alessandra Eliza kiyoshi P.Dam. BiteTheDust johnstamatis34 Lathy panosT436 pseudonym._ E.Z iiTzArismaltor_ carnage Marianna.diamanti tsiobieman Ilovemycats27 Μήτσος10 Dion G. Student_21 Φινεύς Unboxholics Scandal Kolokythiatoumpana Mitsaras23 Lifelong Learner ειδήμων ivannag Leo komm bibliofagos estrela gegeorgiou90 thepigod762 constansn sofia07 neurogirl mathithsgr Coconut201 εχω κοκο ειμαι λοκο Stavros o Arkas Hmmytheos Obi-Wan Kenobi sotirislk Sotiris.Y ilias_21 BatGuin Mary06 dmav shezza94 blissele Marel math2arch MrDragonboy DetectiveAgg BillyTheKid marilenaaa ROM32 Remlad Fernando_A TKTKTK Than003 axardal Mathitis_tou_15 nimbus Marios2020 Student30345 Έλενα Παπαμακαριου ANZ ένας τυχαίος Startx0 Ryuzaki persour eirinipap Wonderkid Maria_Xagorari Aggel0sss elenitren user111 Maynard ROULI hello1234 Specon Kate1914 nicole1982 giannhs2001 kan3nas Ivana Kypala Schlimazel bill09876 Yolo06 asia Mukumbura marry.pp charmander suaimhneas anastasia papa EllieKal GeorgePap2003 Alexecon1991 Εριφύλη Guhahg5837 Chris180 depyy ΘανάσοςG4 antonakis06 F1L1PAS Παναγιώτης_Σ Eleftheria2 Jimpower Opiumred athinoula Frozensun phoni kwstasloul george777 mvas Abiogenesis ilal1200 Giannis_19 Kzaro eukleidhs1821 why230 mila99 ANGI25 mermaid89 Arvacon antonis97 xristarac sophiaa χημεια4λαιφ Joji amik19 xhmikocs Dafney Pharmacist01 user2727 PanosApo thesecretfemme Κλημεντίνη Indiana Jones Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Η κόρη μου έγραψε κάπου 14700-14800 και με ένα 19,2 στα αγγλικά μπήκε με καλή σειρά. Αν είσαι καλή α αγγλικά σε ανεβάζουν, έχουν υψηλό συντελεστή. Εγώ λέω να δοκιμάσεις το 24 κι όπως σου βγει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Δεκεμβρίου 2023 Εύχομαι κάθε επιτυχία, αξίζει το ρίσκο γιατί το Μετσόβιο είναι μακράν το καλύτερο. Εγώ όταν έδινα πανελληνιες (την εποχή των παγετώνων ) έχασα την Αθήνα και σπούδασα Θεσσαλονίκη. Παραδέχομαι όμως ότι είναι καλύτερα στην Αθήνα. Για τις υπόλοιπες δεν θα επεκταθώ, είναι πιο χαμηλό επίπεδο. Ειδικά του Βόλου το Πολυτεχνείο μόνο οι Μηχανολογοι αξίζουν, τα άλλα τμήματα είναι για τα πανηγύρια. Εύχομαι καλή επιτυχία❤για άλλες πόλεις πλέον λένε το πολυτεχνείο Κρήτης φτάνει το Μετσόβιο. Αλλά ο παλιός είναι αλλιώς Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Η κόρη μου έγραψε κάπου 14700-14800 και με ένα 19,2 στα αγγλικά μπήκε με καλή σειρά. Αν είσαι καλή α αγγλικά σε ανεβάζουν, έχουν υψηλό συντελεστή. Εγώ λέω να δοκιμάσεις το 24 κι όπως σου βγει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Δεκεμβρίου 2023 Εύχομαι κάθε επιτυχία, αξίζει το ρίσκο γιατί το Μετσόβιο είναι μακράν το καλύτερο. Εγώ όταν έδινα πανελληνιες (την εποχή των παγετώνων ) έχασα την Αθήνα και σπούδασα Θεσσαλονίκη. Παραδέχομαι όμως ότι είναι καλύτερα στην Αθήνα. Για τις υπόλοιπες δεν θα επεκταθώ, είναι πιο χαμηλό επίπεδο. Ειδικά του Βόλου το Πολυτεχνείο μόνο οι Μηχανολογοι αξίζουν, τα άλλα τμήματα είναι για τα πανηγύρια. Εύχομαι καλή επιτυχία❤ Click για ανάπτυξη... Για άλλες πόλεις πλέον λένε το πολυτεχνείο Κρήτης φτάνει το Μετσόβιο. Αλλά ο παλιός είναι αλλιώς
bubblebee Δραστήριο μέλος Η bubblebee δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 584 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 17:59 Η bubblebee: #24 22-12-23 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Η κόρη μου έγραψε κάπου 14700-14800 και με ένα 19,2 στα αγγλικά μπήκε με καλή σειρά. Αν είσαι καλή α αγγλικά σε ανεβάζουν, έχουν υψηλό συντελεστή. Εγώ λέω να δοκιμάσεις το 24 κι όπως σου βγει Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Έκανα την αίτηση για του χρόνου αλλά κρατάω ανοιχτό το ενδεχόμενο και για τις εξετάσεις του 2025 σε περίπτωση που δεν καταφέρω να κάνω σωστή προετοιμασία εγκαίρως. Στα αγγλικά είμαι καλή αλλά όχι στις εξετάσεις Την πρώτη και τελευταία φορά που τα έδωσα ως ειδικό μάθημα είχα πάρει 15 αλλά δεν είχα πάει ούτε με σκοπό να γράψω καλά αλλά ούτε και προετοιμασμένη. Φέτος σκοπεύω να δώσω μεγαλύτερη έμφαση (ειδικά στις εκθέσεις που είναι το αδύναμο σημείο μου) γιατί όσο καλός και να είναι κάποιος τον βαθμό δεν το έχει ποτέ σίγουρο :’) Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:39 Η Mammy Nun: #25 29-12-23 00:39 Αρχική Δημοσίευση από missdior: Για άλλες πόλεις πλέον λένε το πολυτεχνείο Κρήτης φτάνει το Μετσόβιο. Αλλά ο παλιός είναι αλλιώς Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά 27 χρόνια σε αυτή τη δουλειά ξέρω καλά τι λέω Έχω εμπειρία γιατί έχω συνεργαστεί με πολλούς. Την Αρχιτεκτονικη Αθήνας δεν τη φτάνει καμία άλλη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: Ευχαριστώ πολύ! Έκανα την αίτηση για του χρόνου αλλά κρατάω ανοιχτό το ενδεχόμενο και για τις εξετάσεις του 2025 σε περίπτωση που δεν καταφέρω να κάνω σωστή προετοιμασία εγκαίρως. Στα αγγλικά είμαι καλή αλλά όχι στις εξετάσεις Την πρώτη και τελευταία φορά που τα έδωσα ως ειδικό μάθημα είχα πάρει 15 αλλά δεν είχα πάει ούτε με σκοπό να γράψω καλά αλλά ούτε και προετοιμασμένη. Φέτος σκοπεύω να δώσω μεγαλύτερη έμφαση (ειδικά στις εκθέσεις που είναι το αδύναμο σημείο μου) γιατί όσο καλός και να είναι κάποιος τον βαθμό δεν το έχει ποτέ σίγουρο :’) Click για ανάπτυξη... Εύχομαι ότι καλύτερο neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:06 Η neurogirl: #26 18-02-24 21:06 Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:08 Η Helen06 έγραψε: #27 18-02-24 21:08 Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Καλη σου επιτυχία!!! neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:10 Η neurogirl: #28 18-02-24 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Καλη σου επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ ! Και σε εσένα Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 06:39 Η Mammy Nun: #29 21-02-24 06:39 Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι να περάσεις με την πρώτη Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι. Κι εγω ειχα πείσμα είχα κσι ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική και έδωσα δεύτερη φορά και μπήκα, 30 χρόνια μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνω αλλά αν με γυρνούσες πίσω πάλι Αρχιτεκτονική θα σπούδαζα. Έτσι κι ο γιος μου ήθελε μονο Ιατρική και τίποτα άλλο. Την πρώτη χρονιά πέρασε Βιολογία, ξαναεδωσε και πέρασε. Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Εύχομαι τον Σεπτέμβριο να είσαι φοιτήτριας Βιολογιας. neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:37 Η neurogirl: #30 21-02-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι να περάσεις με την πρώτη Στο εύχομαι. Κι εγω ειχα πείσμα είχα κσι ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική και έδωσα δεύτερη φορά και μπήκα, 30 χρόνια μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνω αλλά αν με γυρνούσες πίσω πάλι Αρχιτεκτονική θα σπούδαζα. Έτσι κι ο γιος μου ήθελε μονο Ιατρική και τίποτα άλλο. Την πρώτη χρονιά πέρασε Βιολογία, ξαναεδωσε και πέρασε. Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Εύχομαι τον Σεπτέμβριο να είσαι φοιτήτριας Βιολογιας.Σας ευχαριστώ πά Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σας ! Πράγματι, αυτή είναι η καλύτερη ευχή και το μήνυμα σας ειλικρινά είναι λόγια που μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο χρειαζόμουν τόσο να ακούσω Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:37 Ο Fernando_A: #31 23-02-24 12:37 Καλή επιτυχία να έχετε! Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:08 Ο Panzerkampfwagen: #32 23-02-24 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! eltqt Νεοφερμένο μέλος Η eltqt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 14 Μαΐου 2024 στις 20:14 Η eltqt έγραψε: #33 14-05-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από missdior: 2η φορά γισ αρχιτεκτονική αθηνα και τώρα αρχίζω να βλέπω πόσο ρίσκο ήταν και πως ίσως καλή ήταν και η Κρήτη... Click για ανάπτυξη... Κρήτη ειναι οτκ οποτε μη σε χαλασει. Εγω φετοσ 1η φορα δινω και θα τις δηλωσω ολες με Αθηνα 1η εννοειται αλλα δευτερη θα βαλω κρητη!! Εχω ακουσει τα καλυτερα απο πανεστημιακους. Πάντως εύχομαι να πιάσεις το στόχο σου εδω στην Αθήνα κ καλή επιτυχία!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 14:56 Ο Scandal έγραψε: #34 13-06-24 14:56 Bumpeράκι! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:01 Η Helen06 έγραψε: #35 13-06-24 15:01 Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. BiteTheDust Νεοφερμένο μέλος Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:09 Ο BiteTheDust: #36 13-06-24 15:09 Επιστήμη τροφίμων ή χημικό agg41 Νεοφερμένο μέλος Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 16:55 Ο agg41 έγραψε: #37 13-06-24 16:55 Επιστήμης υπολογιστών Ηράκλειο, αλλά επειδή δεν το βλέπω να πιάνω την βάση μάλλον πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λαμία panosT436 Νεοφερμένο μέλος Ο panosT436 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:13 Ο panosT436: #38 13-06-24 17:13 Μαθηματικό ΑΠΘ από πάντα το ήθελα, η φυσική με δίκασε λίγο αλλά ακόμα πιστεύω γίνεται. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:38 Η Mammy Nun: #39 13-06-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! Click για ανάπτυξη... Πάντα οι μανούλες έχουν δίκαιο!!! Δεν το ξεχνάμε αυτό ποτεεεεεεε Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:47 Η Helen06 έγραψε: #40 13-06-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. Click για ανάπτυξη... Επειδή μάλλον δεν πιάστηκε για αστειάκι (όπως το ήθελα). Πέρα από τη πλάκα όμως αν εξαιρέσουμε τους <<άσχετους>> συντελεστές που έχει θέσει το Παμακ και ΑΝ πεσουν οι βασεις κατα 300-400 μόρια ίσως τη πιάσω. Αλλιώς Χαροκόπειο. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 238 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex81 katerina1980 ydroxoos thewitcher Jauahahwiwisjs giannis06 Chris1993 haji Mapz Sotiris 12 Τρελας123 tomftw Ramon ntrantz eltqt Χρήστος2006 omitsop Dkate Γιώργος Ζ woasibe Nala Helen06 ilkat06 Corfu kitty LINOULA2608 NewArchStudent sophiex97 Kabamaru Hayate Lia 2006 demitra dioandi2010 Stathis2 mother 6 children rseven YMAT Miaaaa justvibingmeow phleidhs monika20 Viktor Debugging_Daemon jellojina EFAKIT darkness123 mathitisglykeiou AggelikiGr agg41 Farmakopoios Mammy Nun Alessandra Eliza kiyoshi P.Dam. BiteTheDust johnstamatis34 Lathy panosT436 pseudonym._ E.Z iiTzArismaltor_ carnage Marianna.diamanti tsiobieman Ilovemycats27 Μήτσος10 Dion G. Student_21 Φινεύς Unboxholics Scandal Kolokythiatoumpana Mitsaras23 Lifelong Learner ειδήμων ivannag Leo komm bibliofagos estrela gegeorgiou90 thepigod762 constansn sofia07 neurogirl mathithsgr Coconut201 εχω κοκο ειμαι λοκο Stavros o Arkas Hmmytheos Obi-Wan Kenobi sotirislk Sotiris.Y ilias_21 BatGuin Mary06 dmav shezza94 blissele Marel math2arch MrDragonboy DetectiveAgg BillyTheKid marilenaaa ROM32 Remlad Fernando_A TKTKTK Than003 axardal Mathitis_tou_15 nimbus Marios2020 Student30345 Έλενα Παπαμακαριου ANZ ένας τυχαίος Startx0 Ryuzaki persour eirinipap Wonderkid Maria_Xagorari Aggel0sss elenitren user111 Maynard ROULI hello1234 Specon Kate1914 nicole1982 giannhs2001 kan3nas Ivana Kypala Schlimazel bill09876 Yolo06 asia Mukumbura marry.pp charmander suaimhneas anastasia papa EllieKal GeorgePap2003 Alexecon1991 Εριφύλη Guhahg5837 Chris180 depyy ΘανάσοςG4 antonakis06 F1L1PAS Παναγιώτης_Σ Eleftheria2 Jimpower Opiumred athinoula Frozensun phoni kwstasloul george777 mvas Abiogenesis ilal1200 Giannis_19 Kzaro eukleidhs1821 why230 mila99 ANGI25 mermaid89 Arvacon antonis97 xristarac sophiaa χημεια4λαιφ Joji amik19 xhmikocs Dafney Pharmacist01 user2727 PanosApo thesecretfemme Κλημεντίνη Indiana Jones Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Η κόρη μου έγραψε κάπου 14700-14800 και με ένα 19,2 στα αγγλικά μπήκε με καλή σειρά. Αν είσαι καλή α αγγλικά σε ανεβάζουν, έχουν υψηλό συντελεστή. Εγώ λέω να δοκιμάσεις το 24 κι όπως σου βγει Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Έκανα την αίτηση για του χρόνου αλλά κρατάω ανοιχτό το ενδεχόμενο και για τις εξετάσεις του 2025 σε περίπτωση που δεν καταφέρω να κάνω σωστή προετοιμασία εγκαίρως. Στα αγγλικά είμαι καλή αλλά όχι στις εξετάσεις Την πρώτη και τελευταία φορά που τα έδωσα ως ειδικό μάθημα είχα πάρει 15 αλλά δεν είχα πάει ούτε με σκοπό να γράψω καλά αλλά ούτε και προετοιμασμένη. Φέτος σκοπεύω να δώσω μεγαλύτερη έμφαση (ειδικά στις εκθέσεις που είναι το αδύναμο σημείο μου) γιατί όσο καλός και να είναι κάποιος τον βαθμό δεν το έχει ποτέ σίγουρο :’)
Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 00:39 Η Mammy Nun: #25 29-12-23 00:39 Αρχική Δημοσίευση από missdior: Για άλλες πόλεις πλέον λένε το πολυτεχνείο Κρήτης φτάνει το Μετσόβιο. Αλλά ο παλιός είναι αλλιώς Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά 27 χρόνια σε αυτή τη δουλειά ξέρω καλά τι λέω Έχω εμπειρία γιατί έχω συνεργαστεί με πολλούς. Την Αρχιτεκτονικη Αθήνας δεν τη φτάνει καμία άλλη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: Ευχαριστώ πολύ! Έκανα την αίτηση για του χρόνου αλλά κρατάω ανοιχτό το ενδεχόμενο και για τις εξετάσεις του 2025 σε περίπτωση που δεν καταφέρω να κάνω σωστή προετοιμασία εγκαίρως. Στα αγγλικά είμαι καλή αλλά όχι στις εξετάσεις Την πρώτη και τελευταία φορά που τα έδωσα ως ειδικό μάθημα είχα πάρει 15 αλλά δεν είχα πάει ούτε με σκοπό να γράψω καλά αλλά ούτε και προετοιμασμένη. Φέτος σκοπεύω να δώσω μεγαλύτερη έμφαση (ειδικά στις εκθέσεις που είναι το αδύναμο σημείο μου) γιατί όσο καλός και να είναι κάποιος τον βαθμό δεν το έχει ποτέ σίγουρο :’) Click για ανάπτυξη... Εύχομαι ότι καλύτερο neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:06 Η neurogirl: #26 18-02-24 21:06 Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:08 Η Helen06 έγραψε: #27 18-02-24 21:08 Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Καλη σου επιτυχία!!! neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:10 Η neurogirl: #28 18-02-24 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Καλη σου επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ ! Και σε εσένα Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 06:39 Η Mammy Nun: #29 21-02-24 06:39 Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι να περάσεις με την πρώτη Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι. Κι εγω ειχα πείσμα είχα κσι ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική και έδωσα δεύτερη φορά και μπήκα, 30 χρόνια μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνω αλλά αν με γυρνούσες πίσω πάλι Αρχιτεκτονική θα σπούδαζα. Έτσι κι ο γιος μου ήθελε μονο Ιατρική και τίποτα άλλο. Την πρώτη χρονιά πέρασε Βιολογία, ξαναεδωσε και πέρασε. Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Εύχομαι τον Σεπτέμβριο να είσαι φοιτήτριας Βιολογιας. neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:37 Η neurogirl: #30 21-02-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι να περάσεις με την πρώτη Στο εύχομαι. Κι εγω ειχα πείσμα είχα κσι ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική και έδωσα δεύτερη φορά και μπήκα, 30 χρόνια μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνω αλλά αν με γυρνούσες πίσω πάλι Αρχιτεκτονική θα σπούδαζα. Έτσι κι ο γιος μου ήθελε μονο Ιατρική και τίποτα άλλο. Την πρώτη χρονιά πέρασε Βιολογία, ξαναεδωσε και πέρασε. Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Εύχομαι τον Σεπτέμβριο να είσαι φοιτήτριας Βιολογιας.Σας ευχαριστώ πά Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σας ! Πράγματι, αυτή είναι η καλύτερη ευχή και το μήνυμα σας ειλικρινά είναι λόγια που μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο χρειαζόμουν τόσο να ακούσω Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:37 Ο Fernando_A: #31 23-02-24 12:37 Καλή επιτυχία να έχετε! Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:08 Ο Panzerkampfwagen: #32 23-02-24 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! eltqt Νεοφερμένο μέλος Η eltqt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 14 Μαΐου 2024 στις 20:14 Η eltqt έγραψε: #33 14-05-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από missdior: 2η φορά γισ αρχιτεκτονική αθηνα και τώρα αρχίζω να βλέπω πόσο ρίσκο ήταν και πως ίσως καλή ήταν και η Κρήτη... Click για ανάπτυξη... Κρήτη ειναι οτκ οποτε μη σε χαλασει. Εγω φετοσ 1η φορα δινω και θα τις δηλωσω ολες με Αθηνα 1η εννοειται αλλα δευτερη θα βαλω κρητη!! Εχω ακουσει τα καλυτερα απο πανεστημιακους. Πάντως εύχομαι να πιάσεις το στόχο σου εδω στην Αθήνα κ καλή επιτυχία!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 14:56 Ο Scandal έγραψε: #34 13-06-24 14:56 Bumpeράκι! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:01 Η Helen06 έγραψε: #35 13-06-24 15:01 Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. BiteTheDust Νεοφερμένο μέλος Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:09 Ο BiteTheDust: #36 13-06-24 15:09 Επιστήμη τροφίμων ή χημικό agg41 Νεοφερμένο μέλος Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 16:55 Ο agg41 έγραψε: #37 13-06-24 16:55 Επιστήμης υπολογιστών Ηράκλειο, αλλά επειδή δεν το βλέπω να πιάνω την βάση μάλλον πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λαμία panosT436 Νεοφερμένο μέλος Ο panosT436 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:13 Ο panosT436: #38 13-06-24 17:13 Μαθηματικό ΑΠΘ από πάντα το ήθελα, η φυσική με δίκασε λίγο αλλά ακόμα πιστεύω γίνεται. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:38 Η Mammy Nun: #39 13-06-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! Click για ανάπτυξη... Πάντα οι μανούλες έχουν δίκαιο!!! Δεν το ξεχνάμε αυτό ποτεεεεεεε Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:47 Η Helen06 έγραψε: #40 13-06-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. Click για ανάπτυξη... Επειδή μάλλον δεν πιάστηκε για αστειάκι (όπως το ήθελα). Πέρα από τη πλάκα όμως αν εξαιρέσουμε τους <<άσχετους>> συντελεστές που έχει θέσει το Παμακ και ΑΝ πεσουν οι βασεις κατα 300-400 μόρια ίσως τη πιάσω. Αλλιώς Χαροκόπειο. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 238 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex81 katerina1980 ydroxoos thewitcher Jauahahwiwisjs giannis06 Chris1993 haji Mapz Sotiris 12 Τρελας123 tomftw Ramon ntrantz eltqt Χρήστος2006 omitsop Dkate Γιώργος Ζ woasibe Nala Helen06 ilkat06 Corfu kitty LINOULA2608 NewArchStudent sophiex97 Kabamaru Hayate Lia 2006 demitra dioandi2010 Stathis2 mother 6 children rseven YMAT Miaaaa justvibingmeow phleidhs monika20 Viktor Debugging_Daemon jellojina EFAKIT darkness123 mathitisglykeiou AggelikiGr agg41 Farmakopoios Mammy Nun Alessandra Eliza kiyoshi P.Dam. BiteTheDust johnstamatis34 Lathy panosT436 pseudonym._ E.Z iiTzArismaltor_ carnage Marianna.diamanti tsiobieman Ilovemycats27 Μήτσος10 Dion G. Student_21 Φινεύς Unboxholics Scandal Kolokythiatoumpana Mitsaras23 Lifelong Learner ειδήμων ivannag Leo komm bibliofagos estrela gegeorgiou90 thepigod762 constansn sofia07 neurogirl mathithsgr Coconut201 εχω κοκο ειμαι λοκο Stavros o Arkas Hmmytheos Obi-Wan Kenobi sotirislk Sotiris.Y ilias_21 BatGuin Mary06 dmav shezza94 blissele Marel math2arch MrDragonboy DetectiveAgg BillyTheKid marilenaaa ROM32 Remlad Fernando_A TKTKTK Than003 axardal Mathitis_tou_15 nimbus Marios2020 Student30345 Έλενα Παπαμακαριου ANZ ένας τυχαίος Startx0 Ryuzaki persour eirinipap Wonderkid Maria_Xagorari Aggel0sss elenitren user111 Maynard ROULI hello1234 Specon Kate1914 nicole1982 giannhs2001 kan3nas Ivana Kypala Schlimazel bill09876 Yolo06 asia Mukumbura marry.pp charmander suaimhneas anastasia papa EllieKal GeorgePap2003 Alexecon1991 Εριφύλη Guhahg5837 Chris180 depyy ΘανάσοςG4 antonakis06 F1L1PAS Παναγιώτης_Σ Eleftheria2 Jimpower Opiumred athinoula Frozensun phoni kwstasloul george777 mvas Abiogenesis ilal1200 Giannis_19 Kzaro eukleidhs1821 why230 mila99 ANGI25 mermaid89 Arvacon antonis97 xristarac sophiaa χημεια4λαιφ Joji amik19 xhmikocs Dafney Pharmacist01 user2727 PanosApo thesecretfemme Κλημεντίνη Indiana Jones Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από missdior: Για άλλες πόλεις πλέον λένε το πολυτεχνείο Κρήτης φτάνει το Μετσόβιο. Αλλά ο παλιός είναι αλλιώς Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι αλλά 27 χρόνια σε αυτή τη δουλειά ξέρω καλά τι λέω Έχω εμπειρία γιατί έχω συνεργαστεί με πολλούς. Την Αρχιτεκτονικη Αθήνας δεν τη φτάνει καμία άλλη Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από bubblebee: Ευχαριστώ πολύ! Έκανα την αίτηση για του χρόνου αλλά κρατάω ανοιχτό το ενδεχόμενο και για τις εξετάσεις του 2025 σε περίπτωση που δεν καταφέρω να κάνω σωστή προετοιμασία εγκαίρως. Στα αγγλικά είμαι καλή αλλά όχι στις εξετάσεις Την πρώτη και τελευταία φορά που τα έδωσα ως ειδικό μάθημα είχα πάρει 15 αλλά δεν είχα πάει ούτε με σκοπό να γράψω καλά αλλά ούτε και προετοιμασμένη. Φέτος σκοπεύω να δώσω μεγαλύτερη έμφαση (ειδικά στις εκθέσεις που είναι το αδύναμο σημείο μου) γιατί όσο καλός και να είναι κάποιος τον βαθμό δεν το έχει ποτέ σίγουρο :’) Click για ανάπτυξη... Εύχομαι ότι καλύτερο
neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:06 Η neurogirl: #26 18-02-24 21:06 Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:08 Η Helen06 έγραψε: #27 18-02-24 21:08 Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Καλη σου επιτυχία!!! neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:10 Η neurogirl: #28 18-02-24 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Καλη σου επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ ! Και σε εσένα Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 06:39 Η Mammy Nun: #29 21-02-24 06:39 Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι να περάσεις με την πρώτη Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι. Κι εγω ειχα πείσμα είχα κσι ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική και έδωσα δεύτερη φορά και μπήκα, 30 χρόνια μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνω αλλά αν με γυρνούσες πίσω πάλι Αρχιτεκτονική θα σπούδαζα. Έτσι κι ο γιος μου ήθελε μονο Ιατρική και τίποτα άλλο. Την πρώτη χρονιά πέρασε Βιολογία, ξαναεδωσε και πέρασε. Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Εύχομαι τον Σεπτέμβριο να είσαι φοιτήτριας Βιολογιας. neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:37 Η neurogirl: #30 21-02-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι να περάσεις με την πρώτη Στο εύχομαι. Κι εγω ειχα πείσμα είχα κσι ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική και έδωσα δεύτερη φορά και μπήκα, 30 χρόνια μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνω αλλά αν με γυρνούσες πίσω πάλι Αρχιτεκτονική θα σπούδαζα. Έτσι κι ο γιος μου ήθελε μονο Ιατρική και τίποτα άλλο. Την πρώτη χρονιά πέρασε Βιολογία, ξαναεδωσε και πέρασε. Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Εύχομαι τον Σεπτέμβριο να είσαι φοιτήτριας Βιολογιας.Σας ευχαριστώ πά Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σας ! Πράγματι, αυτή είναι η καλύτερη ευχή και το μήνυμα σας ειλικρινά είναι λόγια που μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο χρειαζόμουν τόσο να ακούσω Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:37 Ο Fernando_A: #31 23-02-24 12:37 Καλή επιτυχία να έχετε! Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:08 Ο Panzerkampfwagen: #32 23-02-24 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! eltqt Νεοφερμένο μέλος Η eltqt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 14 Μαΐου 2024 στις 20:14 Η eltqt έγραψε: #33 14-05-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από missdior: 2η φορά γισ αρχιτεκτονική αθηνα και τώρα αρχίζω να βλέπω πόσο ρίσκο ήταν και πως ίσως καλή ήταν και η Κρήτη... Click για ανάπτυξη... Κρήτη ειναι οτκ οποτε μη σε χαλασει. Εγω φετοσ 1η φορα δινω και θα τις δηλωσω ολες με Αθηνα 1η εννοειται αλλα δευτερη θα βαλω κρητη!! Εχω ακουσει τα καλυτερα απο πανεστημιακους. Πάντως εύχομαι να πιάσεις το στόχο σου εδω στην Αθήνα κ καλή επιτυχία!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 14:56 Ο Scandal έγραψε: #34 13-06-24 14:56 Bumpeράκι! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:01 Η Helen06 έγραψε: #35 13-06-24 15:01 Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. BiteTheDust Νεοφερμένο μέλος Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:09 Ο BiteTheDust: #36 13-06-24 15:09 Επιστήμη τροφίμων ή χημικό agg41 Νεοφερμένο μέλος Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 16:55 Ο agg41 έγραψε: #37 13-06-24 16:55 Επιστήμης υπολογιστών Ηράκλειο, αλλά επειδή δεν το βλέπω να πιάνω την βάση μάλλον πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λαμία panosT436 Νεοφερμένο μέλος Ο panosT436 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:13 Ο panosT436: #38 13-06-24 17:13 Μαθηματικό ΑΠΘ από πάντα το ήθελα, η φυσική με δίκασε λίγο αλλά ακόμα πιστεύω γίνεται. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:38 Η Mammy Nun: #39 13-06-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! Click για ανάπτυξη... Πάντα οι μανούλες έχουν δίκαιο!!! Δεν το ξεχνάμε αυτό ποτεεεεεεε Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:47 Η Helen06 έγραψε: #40 13-06-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. Click για ανάπτυξη... Επειδή μάλλον δεν πιάστηκε για αστειάκι (όπως το ήθελα). Πέρα από τη πλάκα όμως αν εξαιρέσουμε τους <<άσχετους>> συντελεστές που έχει θέσει το Παμακ και ΑΝ πεσουν οι βασεις κατα 300-400 μόρια ίσως τη πιάσω. Αλλιώς Χαροκόπειο. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 238 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex81 katerina1980 ydroxoos thewitcher Jauahahwiwisjs giannis06 Chris1993 haji Mapz Sotiris 12 Τρελας123 tomftw Ramon ntrantz eltqt Χρήστος2006 omitsop Dkate Γιώργος Ζ woasibe Nala Helen06 ilkat06 Corfu kitty LINOULA2608 NewArchStudent sophiex97 Kabamaru Hayate Lia 2006 demitra dioandi2010 Stathis2 mother 6 children rseven YMAT Miaaaa justvibingmeow phleidhs monika20 Viktor Debugging_Daemon jellojina EFAKIT darkness123 mathitisglykeiou AggelikiGr agg41 Farmakopoios Mammy Nun Alessandra Eliza kiyoshi P.Dam. BiteTheDust johnstamatis34 Lathy panosT436 pseudonym._ E.Z iiTzArismaltor_ carnage Marianna.diamanti tsiobieman Ilovemycats27 Μήτσος10 Dion G. Student_21 Φινεύς Unboxholics Scandal Kolokythiatoumpana Mitsaras23 Lifelong Learner ειδήμων ivannag Leo komm bibliofagos estrela gegeorgiou90 thepigod762 constansn sofia07 neurogirl mathithsgr Coconut201 εχω κοκο ειμαι λοκο Stavros o Arkas Hmmytheos Obi-Wan Kenobi sotirislk Sotiris.Y ilias_21 BatGuin Mary06 dmav shezza94 blissele Marel math2arch MrDragonboy DetectiveAgg BillyTheKid marilenaaa ROM32 Remlad Fernando_A TKTKTK Than003 axardal Mathitis_tou_15 nimbus Marios2020 Student30345 Έλενα Παπαμακαριου ANZ ένας τυχαίος Startx0 Ryuzaki persour eirinipap Wonderkid Maria_Xagorari Aggel0sss elenitren user111 Maynard ROULI hello1234 Specon Kate1914 nicole1982 giannhs2001 kan3nas Ivana Kypala Schlimazel bill09876 Yolo06 asia Mukumbura marry.pp charmander suaimhneas anastasia papa EllieKal GeorgePap2003 Alexecon1991 Εριφύλη Guhahg5837 Chris180 depyy ΘανάσοςG4 antonakis06 F1L1PAS Παναγιώτης_Σ Eleftheria2 Jimpower Opiumred athinoula Frozensun phoni kwstasloul george777 mvas Abiogenesis ilal1200 Giannis_19 Kzaro eukleidhs1821 why230 mila99 ANGI25 mermaid89 Arvacon antonis97 xristarac sophiaa χημεια4λαιφ Joji amik19 xhmikocs Dafney Pharmacist01 user2727 PanosApo thesecretfemme Κλημεντίνη Indiana Jones Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:08 Η Helen06 έγραψε: #27 18-02-24 21:08 Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Καλη σου επιτυχία!!! neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:10 Η neurogirl: #28 18-02-24 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Καλη σου επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ ! Και σε εσένα Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 06:39 Η Mammy Nun: #29 21-02-24 06:39 Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι να περάσεις με την πρώτη Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι. Κι εγω ειχα πείσμα είχα κσι ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική και έδωσα δεύτερη φορά και μπήκα, 30 χρόνια μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνω αλλά αν με γυρνούσες πίσω πάλι Αρχιτεκτονική θα σπούδαζα. Έτσι κι ο γιος μου ήθελε μονο Ιατρική και τίποτα άλλο. Την πρώτη χρονιά πέρασε Βιολογία, ξαναεδωσε και πέρασε. Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Εύχομαι τον Σεπτέμβριο να είσαι φοιτήτριας Βιολογιας. neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:37 Η neurogirl: #30 21-02-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι να περάσεις με την πρώτη Στο εύχομαι. Κι εγω ειχα πείσμα είχα κσι ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική και έδωσα δεύτερη φορά και μπήκα, 30 χρόνια μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνω αλλά αν με γυρνούσες πίσω πάλι Αρχιτεκτονική θα σπούδαζα. Έτσι κι ο γιος μου ήθελε μονο Ιατρική και τίποτα άλλο. Την πρώτη χρονιά πέρασε Βιολογία, ξαναεδωσε και πέρασε. Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Εύχομαι τον Σεπτέμβριο να είσαι φοιτήτριας Βιολογιας.Σας ευχαριστώ πά Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σας ! Πράγματι, αυτή είναι η καλύτερη ευχή και το μήνυμα σας ειλικρινά είναι λόγια που μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο χρειαζόμουν τόσο να ακούσω Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:37 Ο Fernando_A: #31 23-02-24 12:37 Καλή επιτυχία να έχετε! Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:08 Ο Panzerkampfwagen: #32 23-02-24 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! eltqt Νεοφερμένο μέλος Η eltqt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 14 Μαΐου 2024 στις 20:14 Η eltqt έγραψε: #33 14-05-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από missdior: 2η φορά γισ αρχιτεκτονική αθηνα και τώρα αρχίζω να βλέπω πόσο ρίσκο ήταν και πως ίσως καλή ήταν και η Κρήτη... Click για ανάπτυξη... Κρήτη ειναι οτκ οποτε μη σε χαλασει. Εγω φετοσ 1η φορα δινω και θα τις δηλωσω ολες με Αθηνα 1η εννοειται αλλα δευτερη θα βαλω κρητη!! Εχω ακουσει τα καλυτερα απο πανεστημιακους. Πάντως εύχομαι να πιάσεις το στόχο σου εδω στην Αθήνα κ καλή επιτυχία!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 14:56 Ο Scandal έγραψε: #34 13-06-24 14:56 Bumpeράκι! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:01 Η Helen06 έγραψε: #35 13-06-24 15:01 Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. BiteTheDust Νεοφερμένο μέλος Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:09 Ο BiteTheDust: #36 13-06-24 15:09 Επιστήμη τροφίμων ή χημικό agg41 Νεοφερμένο μέλος Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 16:55 Ο agg41 έγραψε: #37 13-06-24 16:55 Επιστήμης υπολογιστών Ηράκλειο, αλλά επειδή δεν το βλέπω να πιάνω την βάση μάλλον πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λαμία panosT436 Νεοφερμένο μέλος Ο panosT436 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:13 Ο panosT436: #38 13-06-24 17:13 Μαθηματικό ΑΠΘ από πάντα το ήθελα, η φυσική με δίκασε λίγο αλλά ακόμα πιστεύω γίνεται. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:38 Η Mammy Nun: #39 13-06-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! Click για ανάπτυξη... Πάντα οι μανούλες έχουν δίκαιο!!! Δεν το ξεχνάμε αυτό ποτεεεεεεε Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:47 Η Helen06 έγραψε: #40 13-06-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. Click για ανάπτυξη... Επειδή μάλλον δεν πιάστηκε για αστειάκι (όπως το ήθελα). Πέρα από τη πλάκα όμως αν εξαιρέσουμε τους <<άσχετους>> συντελεστές που έχει θέσει το Παμακ και ΑΝ πεσουν οι βασεις κατα 300-400 μόρια ίσως τη πιάσω. Αλλιώς Χαροκόπειο. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 238 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex81 katerina1980 ydroxoos thewitcher Jauahahwiwisjs giannis06 Chris1993 haji Mapz Sotiris 12 Τρελας123 tomftw Ramon ntrantz eltqt Χρήστος2006 omitsop Dkate Γιώργος Ζ woasibe Nala Helen06 ilkat06 Corfu kitty LINOULA2608 NewArchStudent sophiex97 Kabamaru Hayate Lia 2006 demitra dioandi2010 Stathis2 mother 6 children rseven YMAT Miaaaa justvibingmeow phleidhs monika20 Viktor Debugging_Daemon jellojina EFAKIT darkness123 mathitisglykeiou AggelikiGr agg41 Farmakopoios Mammy Nun Alessandra Eliza kiyoshi P.Dam. BiteTheDust johnstamatis34 Lathy panosT436 pseudonym._ E.Z iiTzArismaltor_ carnage Marianna.diamanti tsiobieman Ilovemycats27 Μήτσος10 Dion G. Student_21 Φινεύς Unboxholics Scandal Kolokythiatoumpana Mitsaras23 Lifelong Learner ειδήμων ivannag Leo komm bibliofagos estrela gegeorgiou90 thepigod762 constansn sofia07 neurogirl mathithsgr Coconut201 εχω κοκο ειμαι λοκο Stavros o Arkas Hmmytheos Obi-Wan Kenobi sotirislk Sotiris.Y ilias_21 BatGuin Mary06 dmav shezza94 blissele Marel math2arch MrDragonboy DetectiveAgg BillyTheKid marilenaaa ROM32 Remlad Fernando_A TKTKTK Than003 axardal Mathitis_tou_15 nimbus Marios2020 Student30345 Έλενα Παπαμακαριου ANZ ένας τυχαίος Startx0 Ryuzaki persour eirinipap Wonderkid Maria_Xagorari Aggel0sss elenitren user111 Maynard ROULI hello1234 Specon Kate1914 nicole1982 giannhs2001 kan3nas Ivana Kypala Schlimazel bill09876 Yolo06 asia Mukumbura marry.pp charmander suaimhneas anastasia papa EllieKal GeorgePap2003 Alexecon1991 Εριφύλη Guhahg5837 Chris180 depyy ΘανάσοςG4 antonakis06 F1L1PAS Παναγιώτης_Σ Eleftheria2 Jimpower Opiumred athinoula Frozensun phoni kwstasloul george777 mvas Abiogenesis ilal1200 Giannis_19 Kzaro eukleidhs1821 why230 mila99 ANGI25 mermaid89 Arvacon antonis97 xristarac sophiaa χημεια4λαιφ Joji amik19 xhmikocs Dafney Pharmacist01 user2727 PanosApo thesecretfemme Κλημεντίνη Indiana Jones Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Καλη σου επιτυχία!!!
neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:10 Η neurogirl: #28 18-02-24 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Καλη σου επιτυχία!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ ! Και σε εσένα Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 06:39 Η Mammy Nun: #29 21-02-24 06:39 Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι να περάσεις με την πρώτη Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι. Κι εγω ειχα πείσμα είχα κσι ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική και έδωσα δεύτερη φορά και μπήκα, 30 χρόνια μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνω αλλά αν με γυρνούσες πίσω πάλι Αρχιτεκτονική θα σπούδαζα. Έτσι κι ο γιος μου ήθελε μονο Ιατρική και τίποτα άλλο. Την πρώτη χρονιά πέρασε Βιολογία, ξαναεδωσε και πέρασε. Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Εύχομαι τον Σεπτέμβριο να είσαι φοιτήτριας Βιολογιας. neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:37 Η neurogirl: #30 21-02-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι να περάσεις με την πρώτη Στο εύχομαι. Κι εγω ειχα πείσμα είχα κσι ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική και έδωσα δεύτερη φορά και μπήκα, 30 χρόνια μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνω αλλά αν με γυρνούσες πίσω πάλι Αρχιτεκτονική θα σπούδαζα. Έτσι κι ο γιος μου ήθελε μονο Ιατρική και τίποτα άλλο. Την πρώτη χρονιά πέρασε Βιολογία, ξαναεδωσε και πέρασε. Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Εύχομαι τον Σεπτέμβριο να είσαι φοιτήτριας Βιολογιας.Σας ευχαριστώ πά Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σας ! Πράγματι, αυτή είναι η καλύτερη ευχή και το μήνυμα σας ειλικρινά είναι λόγια που μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο χρειαζόμουν τόσο να ακούσω Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:37 Ο Fernando_A: #31 23-02-24 12:37 Καλή επιτυχία να έχετε! Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:08 Ο Panzerkampfwagen: #32 23-02-24 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! eltqt Νεοφερμένο μέλος Η eltqt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 14 Μαΐου 2024 στις 20:14 Η eltqt έγραψε: #33 14-05-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από missdior: 2η φορά γισ αρχιτεκτονική αθηνα και τώρα αρχίζω να βλέπω πόσο ρίσκο ήταν και πως ίσως καλή ήταν και η Κρήτη... Click για ανάπτυξη... Κρήτη ειναι οτκ οποτε μη σε χαλασει. Εγω φετοσ 1η φορα δινω και θα τις δηλωσω ολες με Αθηνα 1η εννοειται αλλα δευτερη θα βαλω κρητη!! Εχω ακουσει τα καλυτερα απο πανεστημιακους. Πάντως εύχομαι να πιάσεις το στόχο σου εδω στην Αθήνα κ καλή επιτυχία!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 14:56 Ο Scandal έγραψε: #34 13-06-24 14:56 Bumpeράκι! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:01 Η Helen06 έγραψε: #35 13-06-24 15:01 Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. BiteTheDust Νεοφερμένο μέλος Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:09 Ο BiteTheDust: #36 13-06-24 15:09 Επιστήμη τροφίμων ή χημικό agg41 Νεοφερμένο μέλος Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 16:55 Ο agg41 έγραψε: #37 13-06-24 16:55 Επιστήμης υπολογιστών Ηράκλειο, αλλά επειδή δεν το βλέπω να πιάνω την βάση μάλλον πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λαμία panosT436 Νεοφερμένο μέλος Ο panosT436 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:13 Ο panosT436: #38 13-06-24 17:13 Μαθηματικό ΑΠΘ από πάντα το ήθελα, η φυσική με δίκασε λίγο αλλά ακόμα πιστεύω γίνεται. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:38 Η Mammy Nun: #39 13-06-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! Click για ανάπτυξη... Πάντα οι μανούλες έχουν δίκαιο!!! Δεν το ξεχνάμε αυτό ποτεεεεεεε Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:47 Η Helen06 έγραψε: #40 13-06-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. Click για ανάπτυξη... Επειδή μάλλον δεν πιάστηκε για αστειάκι (όπως το ήθελα). Πέρα από τη πλάκα όμως αν εξαιρέσουμε τους <<άσχετους>> συντελεστές που έχει θέσει το Παμακ και ΑΝ πεσουν οι βασεις κατα 300-400 μόρια ίσως τη πιάσω. Αλλιώς Χαροκόπειο. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 238 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex81 katerina1980 ydroxoos thewitcher Jauahahwiwisjs giannis06 Chris1993 haji Mapz Sotiris 12 Τρελας123 tomftw Ramon ntrantz eltqt Χρήστος2006 omitsop Dkate Γιώργος Ζ woasibe Nala Helen06 ilkat06 Corfu kitty LINOULA2608 NewArchStudent sophiex97 Kabamaru Hayate Lia 2006 demitra dioandi2010 Stathis2 mother 6 children rseven YMAT Miaaaa justvibingmeow phleidhs monika20 Viktor Debugging_Daemon jellojina EFAKIT darkness123 mathitisglykeiou AggelikiGr agg41 Farmakopoios Mammy Nun Alessandra Eliza kiyoshi P.Dam. BiteTheDust johnstamatis34 Lathy panosT436 pseudonym._ E.Z iiTzArismaltor_ carnage Marianna.diamanti tsiobieman Ilovemycats27 Μήτσος10 Dion G. Student_21 Φινεύς Unboxholics Scandal Kolokythiatoumpana Mitsaras23 Lifelong Learner ειδήμων ivannag Leo komm bibliofagos estrela gegeorgiou90 thepigod762 constansn sofia07 neurogirl mathithsgr Coconut201 εχω κοκο ειμαι λοκο Stavros o Arkas Hmmytheos Obi-Wan Kenobi sotirislk Sotiris.Y ilias_21 BatGuin Mary06 dmav shezza94 blissele Marel math2arch MrDragonboy DetectiveAgg BillyTheKid marilenaaa ROM32 Remlad Fernando_A TKTKTK Than003 axardal Mathitis_tou_15 nimbus Marios2020 Student30345 Έλενα Παπαμακαριου ANZ ένας τυχαίος Startx0 Ryuzaki persour eirinipap Wonderkid Maria_Xagorari Aggel0sss elenitren user111 Maynard ROULI hello1234 Specon Kate1914 nicole1982 giannhs2001 kan3nas Ivana Kypala Schlimazel bill09876 Yolo06 asia Mukumbura marry.pp charmander suaimhneas anastasia papa EllieKal GeorgePap2003 Alexecon1991 Εριφύλη Guhahg5837 Chris180 depyy ΘανάσοςG4 antonakis06 F1L1PAS Παναγιώτης_Σ Eleftheria2 Jimpower Opiumred athinoula Frozensun phoni kwstasloul george777 mvas Abiogenesis ilal1200 Giannis_19 Kzaro eukleidhs1821 why230 mila99 ANGI25 mermaid89 Arvacon antonis97 xristarac sophiaa χημεια4λαιφ Joji amik19 xhmikocs Dafney Pharmacist01 user2727 PanosApo thesecretfemme Κλημεντίνη Indiana Jones Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 06:39 Η Mammy Nun: #29 21-02-24 06:39 Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι να περάσεις με την πρώτη Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι. Κι εγω ειχα πείσμα είχα κσι ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική και έδωσα δεύτερη φορά και μπήκα, 30 χρόνια μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνω αλλά αν με γυρνούσες πίσω πάλι Αρχιτεκτονική θα σπούδαζα. Έτσι κι ο γιος μου ήθελε μονο Ιατρική και τίποτα άλλο. Την πρώτη χρονιά πέρασε Βιολογία, ξαναεδωσε και πέρασε. Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Εύχομαι τον Σεπτέμβριο να είσαι φοιτήτριας Βιολογιας. neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:37 Η neurogirl: #30 21-02-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι να περάσεις με την πρώτη Στο εύχομαι. Κι εγω ειχα πείσμα είχα κσι ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική και έδωσα δεύτερη φορά και μπήκα, 30 χρόνια μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνω αλλά αν με γυρνούσες πίσω πάλι Αρχιτεκτονική θα σπούδαζα. Έτσι κι ο γιος μου ήθελε μονο Ιατρική και τίποτα άλλο. Την πρώτη χρονιά πέρασε Βιολογία, ξαναεδωσε και πέρασε. Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Εύχομαι τον Σεπτέμβριο να είσαι φοιτήτριας Βιολογιας.Σας ευχαριστώ πά Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σας ! Πράγματι, αυτή είναι η καλύτερη ευχή και το μήνυμα σας ειλικρινά είναι λόγια που μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο χρειαζόμουν τόσο να ακούσω Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:37 Ο Fernando_A: #31 23-02-24 12:37 Καλή επιτυχία να έχετε! Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:08 Ο Panzerkampfwagen: #32 23-02-24 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! eltqt Νεοφερμένο μέλος Η eltqt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 14 Μαΐου 2024 στις 20:14 Η eltqt έγραψε: #33 14-05-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από missdior: 2η φορά γισ αρχιτεκτονική αθηνα και τώρα αρχίζω να βλέπω πόσο ρίσκο ήταν και πως ίσως καλή ήταν και η Κρήτη... Click για ανάπτυξη... Κρήτη ειναι οτκ οποτε μη σε χαλασει. Εγω φετοσ 1η φορα δινω και θα τις δηλωσω ολες με Αθηνα 1η εννοειται αλλα δευτερη θα βαλω κρητη!! Εχω ακουσει τα καλυτερα απο πανεστημιακους. Πάντως εύχομαι να πιάσεις το στόχο σου εδω στην Αθήνα κ καλή επιτυχία!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 14:56 Ο Scandal έγραψε: #34 13-06-24 14:56 Bumpeράκι! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:01 Η Helen06 έγραψε: #35 13-06-24 15:01 Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. BiteTheDust Νεοφερμένο μέλος Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:09 Ο BiteTheDust: #36 13-06-24 15:09 Επιστήμη τροφίμων ή χημικό agg41 Νεοφερμένο μέλος Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 16:55 Ο agg41 έγραψε: #37 13-06-24 16:55 Επιστήμης υπολογιστών Ηράκλειο, αλλά επειδή δεν το βλέπω να πιάνω την βάση μάλλον πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λαμία panosT436 Νεοφερμένο μέλος Ο panosT436 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:13 Ο panosT436: #38 13-06-24 17:13 Μαθηματικό ΑΠΘ από πάντα το ήθελα, η φυσική με δίκασε λίγο αλλά ακόμα πιστεύω γίνεται. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:38 Η Mammy Nun: #39 13-06-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! Click για ανάπτυξη... Πάντα οι μανούλες έχουν δίκαιο!!! Δεν το ξεχνάμε αυτό ποτεεεεεεε Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:47 Η Helen06 έγραψε: #40 13-06-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. Click για ανάπτυξη... Επειδή μάλλον δεν πιάστηκε για αστειάκι (όπως το ήθελα). Πέρα από τη πλάκα όμως αν εξαιρέσουμε τους <<άσχετους>> συντελεστές που έχει θέσει το Παμακ και ΑΝ πεσουν οι βασεις κατα 300-400 μόρια ίσως τη πιάσω. Αλλιώς Χαροκόπειο. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 238 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex81 katerina1980 ydroxoos thewitcher Jauahahwiwisjs giannis06 Chris1993 haji Mapz Sotiris 12 Τρελας123 tomftw Ramon ntrantz eltqt Χρήστος2006 omitsop Dkate Γιώργος Ζ woasibe Nala Helen06 ilkat06 Corfu kitty LINOULA2608 NewArchStudent sophiex97 Kabamaru Hayate Lia 2006 demitra dioandi2010 Stathis2 mother 6 children rseven YMAT Miaaaa justvibingmeow phleidhs monika20 Viktor Debugging_Daemon jellojina EFAKIT darkness123 mathitisglykeiou AggelikiGr agg41 Farmakopoios Mammy Nun Alessandra Eliza kiyoshi P.Dam. BiteTheDust johnstamatis34 Lathy panosT436 pseudonym._ E.Z iiTzArismaltor_ carnage Marianna.diamanti tsiobieman Ilovemycats27 Μήτσος10 Dion G. Student_21 Φινεύς Unboxholics Scandal Kolokythiatoumpana Mitsaras23 Lifelong Learner ειδήμων ivannag Leo komm bibliofagos estrela gegeorgiou90 thepigod762 constansn sofia07 neurogirl mathithsgr Coconut201 εχω κοκο ειμαι λοκο Stavros o Arkas Hmmytheos Obi-Wan Kenobi sotirislk Sotiris.Y ilias_21 BatGuin Mary06 dmav shezza94 blissele Marel math2arch MrDragonboy DetectiveAgg BillyTheKid marilenaaa ROM32 Remlad Fernando_A TKTKTK Than003 axardal Mathitis_tou_15 nimbus Marios2020 Student30345 Έλενα Παπαμακαριου ANZ ένας τυχαίος Startx0 Ryuzaki persour eirinipap Wonderkid Maria_Xagorari Aggel0sss elenitren user111 Maynard ROULI hello1234 Specon Kate1914 nicole1982 giannhs2001 kan3nas Ivana Kypala Schlimazel bill09876 Yolo06 asia Mukumbura marry.pp charmander suaimhneas anastasia papa EllieKal GeorgePap2003 Alexecon1991 Εριφύλη Guhahg5837 Chris180 depyy ΘανάσοςG4 antonakis06 F1L1PAS Παναγιώτης_Σ Eleftheria2 Jimpower Opiumred athinoula Frozensun phoni kwstasloul george777 mvas Abiogenesis ilal1200 Giannis_19 Kzaro eukleidhs1821 why230 mila99 ANGI25 mermaid89 Arvacon antonis97 xristarac sophiaa χημεια4λαιφ Joji amik19 xhmikocs Dafney Pharmacist01 user2727 PanosApo thesecretfemme Κλημεντίνη Indiana Jones Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι να περάσεις με την πρώτη Αρχική Δημοσίευση από neurogirl: Γεια σε όλους ! Κουράγιο σε εμάς τα παιδιά του ᾽6 , μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε ό,τι επιθυμούμε .Εγώ προσωπικά στοχεύω για Βιολογικό εκπα . Πάντα μου κινούσε το ενδιαφέρον η συγκεκριμένη επιστήμη , στα μάτια μου η βιολογία και ο τρόπος που προσεγγίζει την ζωή σε κάθε κλίμακα , από πολύ μικρά μόρια , μέχρι και τεράστια οικοσυστήματα είναι μαγευτικό ... Αν δεν περάσω φέτος θέλω σίγουρα να ξαναδώσω, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να σπουδάζει κάτι άλλο Click για ανάπτυξη... Στο εύχομαι. Κι εγω ειχα πείσμα είχα κσι ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική και έδωσα δεύτερη φορά και μπήκα, 30 χρόνια μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνω αλλά αν με γυρνούσες πίσω πάλι Αρχιτεκτονική θα σπούδαζα. Έτσι κι ο γιος μου ήθελε μονο Ιατρική και τίποτα άλλο. Την πρώτη χρονιά πέρασε Βιολογία, ξαναεδωσε και πέρασε. Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Εύχομαι τον Σεπτέμβριο να είσαι φοιτήτριας Βιολογιας.
neurogirl Νεοφερμένο μέλος Η Ανδρονίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 21:37 Η neurogirl: #30 21-02-24 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι να περάσεις με την πρώτη Στο εύχομαι. Κι εγω ειχα πείσμα είχα κσι ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική και έδωσα δεύτερη φορά και μπήκα, 30 χρόνια μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνω αλλά αν με γυρνούσες πίσω πάλι Αρχιτεκτονική θα σπούδαζα. Έτσι κι ο γιος μου ήθελε μονο Ιατρική και τίποτα άλλο. Την πρώτη χρονιά πέρασε Βιολογία, ξαναεδωσε και πέρασε. Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Εύχομαι τον Σεπτέμβριο να είσαι φοιτήτριας Βιολογιας.Σας ευχαριστώ πά Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σας ! Πράγματι, αυτή είναι η καλύτερη ευχή και το μήνυμα σας ειλικρινά είναι λόγια που μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο χρειαζόμουν τόσο να ακούσω Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:37 Ο Fernando_A: #31 23-02-24 12:37 Καλή επιτυχία να έχετε! Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:08 Ο Panzerkampfwagen: #32 23-02-24 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! eltqt Νεοφερμένο μέλος Η eltqt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 14 Μαΐου 2024 στις 20:14 Η eltqt έγραψε: #33 14-05-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από missdior: 2η φορά γισ αρχιτεκτονική αθηνα και τώρα αρχίζω να βλέπω πόσο ρίσκο ήταν και πως ίσως καλή ήταν και η Κρήτη... Click για ανάπτυξη... Κρήτη ειναι οτκ οποτε μη σε χαλασει. Εγω φετοσ 1η φορα δινω και θα τις δηλωσω ολες με Αθηνα 1η εννοειται αλλα δευτερη θα βαλω κρητη!! Εχω ακουσει τα καλυτερα απο πανεστημιακους. Πάντως εύχομαι να πιάσεις το στόχο σου εδω στην Αθήνα κ καλή επιτυχία!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 14:56 Ο Scandal έγραψε: #34 13-06-24 14:56 Bumpeράκι! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:01 Η Helen06 έγραψε: #35 13-06-24 15:01 Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. BiteTheDust Νεοφερμένο μέλος Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:09 Ο BiteTheDust: #36 13-06-24 15:09 Επιστήμη τροφίμων ή χημικό agg41 Νεοφερμένο μέλος Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 16:55 Ο agg41 έγραψε: #37 13-06-24 16:55 Επιστήμης υπολογιστών Ηράκλειο, αλλά επειδή δεν το βλέπω να πιάνω την βάση μάλλον πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λαμία panosT436 Νεοφερμένο μέλος Ο panosT436 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:13 Ο panosT436: #38 13-06-24 17:13 Μαθηματικό ΑΠΘ από πάντα το ήθελα, η φυσική με δίκασε λίγο αλλά ακόμα πιστεύω γίνεται. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:38 Η Mammy Nun: #39 13-06-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! Click για ανάπτυξη... Πάντα οι μανούλες έχουν δίκαιο!!! Δεν το ξεχνάμε αυτό ποτεεεεεεε Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:47 Η Helen06 έγραψε: #40 13-06-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. Click για ανάπτυξη... Επειδή μάλλον δεν πιάστηκε για αστειάκι (όπως το ήθελα). Πέρα από τη πλάκα όμως αν εξαιρέσουμε τους <<άσχετους>> συντελεστές που έχει θέσει το Παμακ και ΑΝ πεσουν οι βασεις κατα 300-400 μόρια ίσως τη πιάσω. Αλλιώς Χαροκόπειο. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 238 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex81 katerina1980 ydroxoos thewitcher Jauahahwiwisjs giannis06 Chris1993 haji Mapz Sotiris 12 Τρελας123 tomftw Ramon ntrantz eltqt Χρήστος2006 omitsop Dkate Γιώργος Ζ woasibe Nala Helen06 ilkat06 Corfu kitty LINOULA2608 NewArchStudent sophiex97 Kabamaru Hayate Lia 2006 demitra dioandi2010 Stathis2 mother 6 children rseven YMAT Miaaaa justvibingmeow phleidhs monika20 Viktor Debugging_Daemon jellojina EFAKIT darkness123 mathitisglykeiou AggelikiGr agg41 Farmakopoios Mammy Nun Alessandra Eliza kiyoshi P.Dam. BiteTheDust johnstamatis34 Lathy panosT436 pseudonym._ E.Z iiTzArismaltor_ carnage Marianna.diamanti tsiobieman Ilovemycats27 Μήτσος10 Dion G. Student_21 Φινεύς Unboxholics Scandal Kolokythiatoumpana Mitsaras23 Lifelong Learner ειδήμων ivannag Leo komm bibliofagos estrela gegeorgiou90 thepigod762 constansn sofia07 neurogirl mathithsgr Coconut201 εχω κοκο ειμαι λοκο Stavros o Arkas Hmmytheos Obi-Wan Kenobi sotirislk Sotiris.Y ilias_21 BatGuin Mary06 dmav shezza94 blissele Marel math2arch MrDragonboy DetectiveAgg BillyTheKid marilenaaa ROM32 Remlad Fernando_A TKTKTK Than003 axardal Mathitis_tou_15 nimbus Marios2020 Student30345 Έλενα Παπαμακαριου ANZ ένας τυχαίος Startx0 Ryuzaki persour eirinipap Wonderkid Maria_Xagorari Aggel0sss elenitren user111 Maynard ROULI hello1234 Specon Kate1914 nicole1982 giannhs2001 kan3nas Ivana Kypala Schlimazel bill09876 Yolo06 asia Mukumbura marry.pp charmander suaimhneas anastasia papa EllieKal GeorgePap2003 Alexecon1991 Εριφύλη Guhahg5837 Chris180 depyy ΘανάσοςG4 antonakis06 F1L1PAS Παναγιώτης_Σ Eleftheria2 Jimpower Opiumred athinoula Frozensun phoni kwstasloul george777 mvas Abiogenesis ilal1200 Giannis_19 Kzaro eukleidhs1821 why230 mila99 ANGI25 mermaid89 Arvacon antonis97 xristarac sophiaa χημεια4λαιφ Joji amik19 xhmikocs Dafney Pharmacist01 user2727 PanosApo thesecretfemme Κλημεντίνη Indiana Jones Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Στο εύχομαι να περάσεις με την πρώτη Στο εύχομαι. Κι εγω ειχα πείσμα είχα κσι ήθελα μόνο Αρχιτεκτονική και έδωσα δεύτερη φορά και μπήκα, 30 χρόνια μετά όχι μόνο δεν το μετανιώνω αλλά αν με γυρνούσες πίσω πάλι Αρχιτεκτονική θα σπούδαζα. Έτσι κι ο γιος μου ήθελε μονο Ιατρική και τίποτα άλλο. Την πρώτη χρονιά πέρασε Βιολογία, ξαναεδωσε και πέρασε. Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Εύχομαι τον Σεπτέμβριο να είσαι φοιτήτριας Βιολογιας.Σας ευχαριστώ πά Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σας ! Πράγματι, αυτή είναι η καλύτερη ευχή και το μήνυμα σας ειλικρινά είναι λόγια που μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο χρειαζόμουν τόσο να ακούσω
Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:37 Ο Fernando_A: #31 23-02-24 12:37 Καλή επιτυχία να έχετε! Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:08 Ο Panzerkampfwagen: #32 23-02-24 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! eltqt Νεοφερμένο μέλος Η eltqt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 14 Μαΐου 2024 στις 20:14 Η eltqt έγραψε: #33 14-05-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από missdior: 2η φορά γισ αρχιτεκτονική αθηνα και τώρα αρχίζω να βλέπω πόσο ρίσκο ήταν και πως ίσως καλή ήταν και η Κρήτη... Click για ανάπτυξη... Κρήτη ειναι οτκ οποτε μη σε χαλασει. Εγω φετοσ 1η φορα δινω και θα τις δηλωσω ολες με Αθηνα 1η εννοειται αλλα δευτερη θα βαλω κρητη!! Εχω ακουσει τα καλυτερα απο πανεστημιακους. Πάντως εύχομαι να πιάσεις το στόχο σου εδω στην Αθήνα κ καλή επιτυχία!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 14:56 Ο Scandal έγραψε: #34 13-06-24 14:56 Bumpeράκι! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:01 Η Helen06 έγραψε: #35 13-06-24 15:01 Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. BiteTheDust Νεοφερμένο μέλος Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:09 Ο BiteTheDust: #36 13-06-24 15:09 Επιστήμη τροφίμων ή χημικό agg41 Νεοφερμένο μέλος Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 16:55 Ο agg41 έγραψε: #37 13-06-24 16:55 Επιστήμης υπολογιστών Ηράκλειο, αλλά επειδή δεν το βλέπω να πιάνω την βάση μάλλον πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λαμία panosT436 Νεοφερμένο μέλος Ο panosT436 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:13 Ο panosT436: #38 13-06-24 17:13 Μαθηματικό ΑΠΘ από πάντα το ήθελα, η φυσική με δίκασε λίγο αλλά ακόμα πιστεύω γίνεται. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:38 Η Mammy Nun: #39 13-06-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! Click για ανάπτυξη... Πάντα οι μανούλες έχουν δίκαιο!!! Δεν το ξεχνάμε αυτό ποτεεεεεεε Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:47 Η Helen06 έγραψε: #40 13-06-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. Click για ανάπτυξη... Επειδή μάλλον δεν πιάστηκε για αστειάκι (όπως το ήθελα). Πέρα από τη πλάκα όμως αν εξαιρέσουμε τους <<άσχετους>> συντελεστές που έχει θέσει το Παμακ και ΑΝ πεσουν οι βασεις κατα 300-400 μόρια ίσως τη πιάσω. Αλλιώς Χαροκόπειο. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 238 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex81 katerina1980 ydroxoos thewitcher Jauahahwiwisjs giannis06 Chris1993 haji Mapz Sotiris 12 Τρελας123 tomftw Ramon ntrantz eltqt Χρήστος2006 omitsop Dkate Γιώργος Ζ woasibe Nala Helen06 ilkat06 Corfu kitty LINOULA2608 NewArchStudent sophiex97 Kabamaru Hayate Lia 2006 demitra dioandi2010 Stathis2 mother 6 children rseven YMAT Miaaaa justvibingmeow phleidhs monika20 Viktor Debugging_Daemon jellojina EFAKIT darkness123 mathitisglykeiou AggelikiGr agg41 Farmakopoios Mammy Nun Alessandra Eliza kiyoshi P.Dam. BiteTheDust johnstamatis34 Lathy panosT436 pseudonym._ E.Z iiTzArismaltor_ carnage Marianna.diamanti tsiobieman Ilovemycats27 Μήτσος10 Dion G. Student_21 Φινεύς Unboxholics Scandal Kolokythiatoumpana Mitsaras23 Lifelong Learner ειδήμων ivannag Leo komm bibliofagos estrela gegeorgiou90 thepigod762 constansn sofia07 neurogirl mathithsgr Coconut201 εχω κοκο ειμαι λοκο Stavros o Arkas Hmmytheos Obi-Wan Kenobi sotirislk Sotiris.Y ilias_21 BatGuin Mary06 dmav shezza94 blissele Marel math2arch MrDragonboy DetectiveAgg BillyTheKid marilenaaa ROM32 Remlad Fernando_A TKTKTK Than003 axardal Mathitis_tou_15 nimbus Marios2020 Student30345 Έλενα Παπαμακαριου ANZ ένας τυχαίος Startx0 Ryuzaki persour eirinipap Wonderkid Maria_Xagorari Aggel0sss elenitren user111 Maynard ROULI hello1234 Specon Kate1914 nicole1982 giannhs2001 kan3nas Ivana Kypala Schlimazel bill09876 Yolo06 asia Mukumbura marry.pp charmander suaimhneas anastasia papa EllieKal GeorgePap2003 Alexecon1991 Εριφύλη Guhahg5837 Chris180 depyy ΘανάσοςG4 antonakis06 F1L1PAS Παναγιώτης_Σ Eleftheria2 Jimpower Opiumred athinoula Frozensun phoni kwstasloul george777 mvas Abiogenesis ilal1200 Giannis_19 Kzaro eukleidhs1821 why230 mila99 ANGI25 mermaid89 Arvacon antonis97 xristarac sophiaa χημεια4λαιφ Joji amik19 xhmikocs Dafney Pharmacist01 user2727 PanosApo thesecretfemme Κλημεντίνη Indiana Jones Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 13:08 Ο Panzerkampfwagen: #32 23-02-24 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! eltqt Νεοφερμένο μέλος Η eltqt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 14 Μαΐου 2024 στις 20:14 Η eltqt έγραψε: #33 14-05-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από missdior: 2η φορά γισ αρχιτεκτονική αθηνα και τώρα αρχίζω να βλέπω πόσο ρίσκο ήταν και πως ίσως καλή ήταν και η Κρήτη... Click για ανάπτυξη... Κρήτη ειναι οτκ οποτε μη σε χαλασει. Εγω φετοσ 1η φορα δινω και θα τις δηλωσω ολες με Αθηνα 1η εννοειται αλλα δευτερη θα βαλω κρητη!! Εχω ακουσει τα καλυτερα απο πανεστημιακους. Πάντως εύχομαι να πιάσεις το στόχο σου εδω στην Αθήνα κ καλή επιτυχία!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 14:56 Ο Scandal έγραψε: #34 13-06-24 14:56 Bumpeράκι! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:01 Η Helen06 έγραψε: #35 13-06-24 15:01 Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. BiteTheDust Νεοφερμένο μέλος Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:09 Ο BiteTheDust: #36 13-06-24 15:09 Επιστήμη τροφίμων ή χημικό agg41 Νεοφερμένο μέλος Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 16:55 Ο agg41 έγραψε: #37 13-06-24 16:55 Επιστήμης υπολογιστών Ηράκλειο, αλλά επειδή δεν το βλέπω να πιάνω την βάση μάλλον πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λαμία panosT436 Νεοφερμένο μέλος Ο panosT436 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:13 Ο panosT436: #38 13-06-24 17:13 Μαθηματικό ΑΠΘ από πάντα το ήθελα, η φυσική με δίκασε λίγο αλλά ακόμα πιστεύω γίνεται. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:38 Η Mammy Nun: #39 13-06-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! Click για ανάπτυξη... Πάντα οι μανούλες έχουν δίκαιο!!! Δεν το ξεχνάμε αυτό ποτεεεεεεε Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:47 Η Helen06 έγραψε: #40 13-06-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. Click για ανάπτυξη... Επειδή μάλλον δεν πιάστηκε για αστειάκι (όπως το ήθελα). Πέρα από τη πλάκα όμως αν εξαιρέσουμε τους <<άσχετους>> συντελεστές που έχει θέσει το Παμακ και ΑΝ πεσουν οι βασεις κατα 300-400 μόρια ίσως τη πιάσω. Αλλιώς Χαροκόπειο. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 238 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex81 katerina1980 ydroxoos thewitcher Jauahahwiwisjs giannis06 Chris1993 haji Mapz Sotiris 12 Τρελας123 tomftw Ramon ntrantz eltqt Χρήστος2006 omitsop Dkate Γιώργος Ζ woasibe Nala Helen06 ilkat06 Corfu kitty LINOULA2608 NewArchStudent sophiex97 Kabamaru Hayate Lia 2006 demitra dioandi2010 Stathis2 mother 6 children rseven YMAT Miaaaa justvibingmeow phleidhs monika20 Viktor Debugging_Daemon jellojina EFAKIT darkness123 mathitisglykeiou AggelikiGr agg41 Farmakopoios Mammy Nun Alessandra Eliza kiyoshi P.Dam. BiteTheDust johnstamatis34 Lathy panosT436 pseudonym._ E.Z iiTzArismaltor_ carnage Marianna.diamanti tsiobieman Ilovemycats27 Μήτσος10 Dion G. Student_21 Φινεύς Unboxholics Scandal Kolokythiatoumpana Mitsaras23 Lifelong Learner ειδήμων ivannag Leo komm bibliofagos estrela gegeorgiou90 thepigod762 constansn sofia07 neurogirl mathithsgr Coconut201 εχω κοκο ειμαι λοκο Stavros o Arkas Hmmytheos Obi-Wan Kenobi sotirislk Sotiris.Y ilias_21 BatGuin Mary06 dmav shezza94 blissele Marel math2arch MrDragonboy DetectiveAgg BillyTheKid marilenaaa ROM32 Remlad Fernando_A TKTKTK Than003 axardal Mathitis_tou_15 nimbus Marios2020 Student30345 Έλενα Παπαμακαριου ANZ ένας τυχαίος Startx0 Ryuzaki persour eirinipap Wonderkid Maria_Xagorari Aggel0sss elenitren user111 Maynard ROULI hello1234 Specon Kate1914 nicole1982 giannhs2001 kan3nas Ivana Kypala Schlimazel bill09876 Yolo06 asia Mukumbura marry.pp charmander suaimhneas anastasia papa EllieKal GeorgePap2003 Alexecon1991 Εριφύλη Guhahg5837 Chris180 depyy ΘανάσοςG4 antonakis06 F1L1PAS Παναγιώτης_Σ Eleftheria2 Jimpower Opiumred athinoula Frozensun phoni kwstasloul george777 mvas Abiogenesis ilal1200 Giannis_19 Kzaro eukleidhs1821 why230 mila99 ANGI25 mermaid89 Arvacon antonis97 xristarac sophiaa χημεια4λαιφ Joji amik19 xhmikocs Dafney Pharmacist01 user2727 PanosApo thesecretfemme Κλημεντίνη Indiana Jones Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Κυνήγησε τα όνειρα σου, κάνε ότι αγαπάει η ψυχή σου και μόνο τότε θα είσαι σωστή επαγγελματίες. Click για ανάπτυξη... Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ!
eltqt Νεοφερμένο μέλος Η eltqt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24 μηνύματα. 14 Μαΐου 2024 στις 20:14 Η eltqt έγραψε: #33 14-05-24 20:14 Αρχική Δημοσίευση από missdior: 2η φορά γισ αρχιτεκτονική αθηνα και τώρα αρχίζω να βλέπω πόσο ρίσκο ήταν και πως ίσως καλή ήταν και η Κρήτη... Click για ανάπτυξη... Κρήτη ειναι οτκ οποτε μη σε χαλασει. Εγω φετοσ 1η φορα δινω και θα τις δηλωσω ολες με Αθηνα 1η εννοειται αλλα δευτερη θα βαλω κρητη!! Εχω ακουσει τα καλυτερα απο πανεστημιακους. Πάντως εύχομαι να πιάσεις το στόχο σου εδω στην Αθήνα κ καλή επιτυχία!!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 14:56 Ο Scandal έγραψε: #34 13-06-24 14:56 Bumpeράκι! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:01 Η Helen06 έγραψε: #35 13-06-24 15:01 Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. BiteTheDust Νεοφερμένο μέλος Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:09 Ο BiteTheDust: #36 13-06-24 15:09 Επιστήμη τροφίμων ή χημικό agg41 Νεοφερμένο μέλος Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 16:55 Ο agg41 έγραψε: #37 13-06-24 16:55 Επιστήμης υπολογιστών Ηράκλειο, αλλά επειδή δεν το βλέπω να πιάνω την βάση μάλλον πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λαμία panosT436 Νεοφερμένο μέλος Ο panosT436 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:13 Ο panosT436: #38 13-06-24 17:13 Μαθηματικό ΑΠΘ από πάντα το ήθελα, η φυσική με δίκασε λίγο αλλά ακόμα πιστεύω γίνεται. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:38 Η Mammy Nun: #39 13-06-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! Click για ανάπτυξη... Πάντα οι μανούλες έχουν δίκαιο!!! Δεν το ξεχνάμε αυτό ποτεεεεεεε Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:47 Η Helen06 έγραψε: #40 13-06-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. Click για ανάπτυξη... Επειδή μάλλον δεν πιάστηκε για αστειάκι (όπως το ήθελα). Πέρα από τη πλάκα όμως αν εξαιρέσουμε τους <<άσχετους>> συντελεστές που έχει θέσει το Παμακ και ΑΝ πεσουν οι βασεις κατα 300-400 μόρια ίσως τη πιάσω. Αλλιώς Χαροκόπειο. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 238 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex81 katerina1980 ydroxoos thewitcher Jauahahwiwisjs giannis06 Chris1993 haji Mapz Sotiris 12 Τρελας123 tomftw Ramon ntrantz eltqt Χρήστος2006 omitsop Dkate Γιώργος Ζ woasibe Nala Helen06 ilkat06 Corfu kitty LINOULA2608 NewArchStudent sophiex97 Kabamaru Hayate Lia 2006 demitra dioandi2010 Stathis2 mother 6 children rseven YMAT Miaaaa justvibingmeow phleidhs monika20 Viktor Debugging_Daemon jellojina EFAKIT darkness123 mathitisglykeiou AggelikiGr agg41 Farmakopoios Mammy Nun Alessandra Eliza kiyoshi P.Dam. BiteTheDust johnstamatis34 Lathy panosT436 pseudonym._ E.Z iiTzArismaltor_ carnage Marianna.diamanti tsiobieman Ilovemycats27 Μήτσος10 Dion G. Student_21 Φινεύς Unboxholics Scandal Kolokythiatoumpana Mitsaras23 Lifelong Learner ειδήμων ivannag Leo komm bibliofagos estrela gegeorgiou90 thepigod762 constansn sofia07 neurogirl mathithsgr Coconut201 εχω κοκο ειμαι λοκο Stavros o Arkas Hmmytheos Obi-Wan Kenobi sotirislk Sotiris.Y ilias_21 BatGuin Mary06 dmav shezza94 blissele Marel math2arch MrDragonboy DetectiveAgg BillyTheKid marilenaaa ROM32 Remlad Fernando_A TKTKTK Than003 axardal Mathitis_tou_15 nimbus Marios2020 Student30345 Έλενα Παπαμακαριου ANZ ένας τυχαίος Startx0 Ryuzaki persour eirinipap Wonderkid Maria_Xagorari Aggel0sss elenitren user111 Maynard ROULI hello1234 Specon Kate1914 nicole1982 giannhs2001 kan3nas Ivana Kypala Schlimazel bill09876 Yolo06 asia Mukumbura marry.pp charmander suaimhneas anastasia papa EllieKal GeorgePap2003 Alexecon1991 Εριφύλη Guhahg5837 Chris180 depyy ΘανάσοςG4 antonakis06 F1L1PAS Παναγιώτης_Σ Eleftheria2 Jimpower Opiumred athinoula Frozensun phoni kwstasloul george777 mvas Abiogenesis ilal1200 Giannis_19 Kzaro eukleidhs1821 why230 mila99 ANGI25 mermaid89 Arvacon antonis97 xristarac sophiaa χημεια4λαιφ Joji amik19 xhmikocs Dafney Pharmacist01 user2727 PanosApo thesecretfemme Κλημεντίνη Indiana Jones Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από missdior: 2η φορά γισ αρχιτεκτονική αθηνα και τώρα αρχίζω να βλέπω πόσο ρίσκο ήταν και πως ίσως καλή ήταν και η Κρήτη... Click για ανάπτυξη... Κρήτη ειναι οτκ οποτε μη σε χαλασει. Εγω φετοσ 1η φορα δινω και θα τις δηλωσω ολες με Αθηνα 1η εννοειται αλλα δευτερη θα βαλω κρητη!! Εχω ακουσει τα καλυτερα απο πανεστημιακους. Πάντως εύχομαι να πιάσεις το στόχο σου εδω στην Αθήνα κ καλή επιτυχία!!!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.322 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 14:56 Ο Scandal έγραψε: #34 13-06-24 14:56 Bumpeράκι! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:01 Η Helen06 έγραψε: #35 13-06-24 15:01 Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. BiteTheDust Νεοφερμένο μέλος Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:09 Ο BiteTheDust: #36 13-06-24 15:09 Επιστήμη τροφίμων ή χημικό agg41 Νεοφερμένο μέλος Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 16:55 Ο agg41 έγραψε: #37 13-06-24 16:55 Επιστήμης υπολογιστών Ηράκλειο, αλλά επειδή δεν το βλέπω να πιάνω την βάση μάλλον πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λαμία panosT436 Νεοφερμένο μέλος Ο panosT436 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:13 Ο panosT436: #38 13-06-24 17:13 Μαθηματικό ΑΠΘ από πάντα το ήθελα, η φυσική με δίκασε λίγο αλλά ακόμα πιστεύω γίνεται. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:38 Η Mammy Nun: #39 13-06-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! Click για ανάπτυξη... Πάντα οι μανούλες έχουν δίκαιο!!! Δεν το ξεχνάμε αυτό ποτεεεεεεε Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:47 Η Helen06 έγραψε: #40 13-06-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. Click για ανάπτυξη... Επειδή μάλλον δεν πιάστηκε για αστειάκι (όπως το ήθελα). Πέρα από τη πλάκα όμως αν εξαιρέσουμε τους <<άσχετους>> συντελεστές που έχει θέσει το Παμακ και ΑΝ πεσουν οι βασεις κατα 300-400 μόρια ίσως τη πιάσω. Αλλιώς Χαροκόπειο. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 238 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex81 katerina1980 ydroxoos thewitcher Jauahahwiwisjs giannis06 Chris1993 haji Mapz Sotiris 12 Τρελας123 tomftw Ramon ntrantz eltqt Χρήστος2006 omitsop Dkate Γιώργος Ζ woasibe Nala Helen06 ilkat06 Corfu kitty LINOULA2608 NewArchStudent sophiex97 Kabamaru Hayate Lia 2006 demitra dioandi2010 Stathis2 mother 6 children rseven YMAT Miaaaa justvibingmeow phleidhs monika20 Viktor Debugging_Daemon jellojina EFAKIT darkness123 mathitisglykeiou AggelikiGr agg41 Farmakopoios Mammy Nun Alessandra Eliza kiyoshi P.Dam. BiteTheDust johnstamatis34 Lathy panosT436 pseudonym._ E.Z iiTzArismaltor_ carnage Marianna.diamanti tsiobieman Ilovemycats27 Μήτσος10 Dion G. Student_21 Φινεύς Unboxholics Scandal Kolokythiatoumpana Mitsaras23 Lifelong Learner ειδήμων ivannag Leo komm bibliofagos estrela gegeorgiou90 thepigod762 constansn sofia07 neurogirl mathithsgr Coconut201 εχω κοκο ειμαι λοκο Stavros o Arkas Hmmytheos Obi-Wan Kenobi sotirislk Sotiris.Y ilias_21 BatGuin Mary06 dmav shezza94 blissele Marel math2arch MrDragonboy DetectiveAgg BillyTheKid marilenaaa ROM32 Remlad Fernando_A TKTKTK Than003 axardal Mathitis_tou_15 nimbus Marios2020 Student30345 Έλενα Παπαμακαριου ANZ ένας τυχαίος Startx0 Ryuzaki persour eirinipap Wonderkid Maria_Xagorari Aggel0sss elenitren user111 Maynard ROULI hello1234 Specon Kate1914 nicole1982 giannhs2001 kan3nas Ivana Kypala Schlimazel bill09876 Yolo06 asia Mukumbura marry.pp charmander suaimhneas anastasia papa EllieKal GeorgePap2003 Alexecon1991 Εριφύλη Guhahg5837 Chris180 depyy ΘανάσοςG4 antonakis06 F1L1PAS Παναγιώτης_Σ Eleftheria2 Jimpower Opiumred athinoula Frozensun phoni kwstasloul george777 mvas Abiogenesis ilal1200 Giannis_19 Kzaro eukleidhs1821 why230 mila99 ANGI25 mermaid89 Arvacon antonis97 xristarac sophiaa χημεια4λαιφ Joji amik19 xhmikocs Dafney Pharmacist01 user2727 PanosApo thesecretfemme Κλημεντίνη Indiana Jones Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:01 Η Helen06 έγραψε: #35 13-06-24 15:01 Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. BiteTheDust Νεοφερμένο μέλος Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:09 Ο BiteTheDust: #36 13-06-24 15:09 Επιστήμη τροφίμων ή χημικό agg41 Νεοφερμένο μέλος Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 16:55 Ο agg41 έγραψε: #37 13-06-24 16:55 Επιστήμης υπολογιστών Ηράκλειο, αλλά επειδή δεν το βλέπω να πιάνω την βάση μάλλον πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λαμία panosT436 Νεοφερμένο μέλος Ο panosT436 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:13 Ο panosT436: #38 13-06-24 17:13 Μαθηματικό ΑΠΘ από πάντα το ήθελα, η φυσική με δίκασε λίγο αλλά ακόμα πιστεύω γίνεται. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:38 Η Mammy Nun: #39 13-06-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! Click για ανάπτυξη... Πάντα οι μανούλες έχουν δίκαιο!!! Δεν το ξεχνάμε αυτό ποτεεεεεεε Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:47 Η Helen06 έγραψε: #40 13-06-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. Click για ανάπτυξη... Επειδή μάλλον δεν πιάστηκε για αστειάκι (όπως το ήθελα). Πέρα από τη πλάκα όμως αν εξαιρέσουμε τους <<άσχετους>> συντελεστές που έχει θέσει το Παμακ και ΑΝ πεσουν οι βασεις κατα 300-400 μόρια ίσως τη πιάσω. Αλλιώς Χαροκόπειο. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 238 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex81 katerina1980 ydroxoos thewitcher Jauahahwiwisjs giannis06 Chris1993 haji Mapz Sotiris 12 Τρελας123 tomftw Ramon ntrantz eltqt Χρήστος2006 omitsop Dkate Γιώργος Ζ woasibe Nala Helen06 ilkat06 Corfu kitty LINOULA2608 NewArchStudent sophiex97 Kabamaru Hayate Lia 2006 demitra dioandi2010 Stathis2 mother 6 children rseven YMAT Miaaaa justvibingmeow phleidhs monika20 Viktor Debugging_Daemon jellojina EFAKIT darkness123 mathitisglykeiou AggelikiGr agg41 Farmakopoios Mammy Nun Alessandra Eliza kiyoshi P.Dam. BiteTheDust johnstamatis34 Lathy panosT436 pseudonym._ E.Z iiTzArismaltor_ carnage Marianna.diamanti tsiobieman Ilovemycats27 Μήτσος10 Dion G. Student_21 Φινεύς Unboxholics Scandal Kolokythiatoumpana Mitsaras23 Lifelong Learner ειδήμων ivannag Leo komm bibliofagos estrela gegeorgiou90 thepigod762 constansn sofia07 neurogirl mathithsgr Coconut201 εχω κοκο ειμαι λοκο Stavros o Arkas Hmmytheos Obi-Wan Kenobi sotirislk Sotiris.Y ilias_21 BatGuin Mary06 dmav shezza94 blissele Marel math2arch MrDragonboy DetectiveAgg BillyTheKid marilenaaa ROM32 Remlad Fernando_A TKTKTK Than003 axardal Mathitis_tou_15 nimbus Marios2020 Student30345 Έλενα Παπαμακαριου ANZ ένας τυχαίος Startx0 Ryuzaki persour eirinipap Wonderkid Maria_Xagorari Aggel0sss elenitren user111 Maynard ROULI hello1234 Specon Kate1914 nicole1982 giannhs2001 kan3nas Ivana Kypala Schlimazel bill09876 Yolo06 asia Mukumbura marry.pp charmander suaimhneas anastasia papa EllieKal GeorgePap2003 Alexecon1991 Εριφύλη Guhahg5837 Chris180 depyy ΘανάσοςG4 antonakis06 F1L1PAS Παναγιώτης_Σ Eleftheria2 Jimpower Opiumred athinoula Frozensun phoni kwstasloul george777 mvas Abiogenesis ilal1200 Giannis_19 Kzaro eukleidhs1821 why230 mila99 ANGI25 mermaid89 Arvacon antonis97 xristarac sophiaa χημεια4λαιφ Joji amik19 xhmikocs Dafney Pharmacist01 user2727 PanosApo thesecretfemme Κλημεντίνη Indiana Jones Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών.
BiteTheDust Νεοφερμένο μέλος Ο BiteTheDust αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων ΔΙ.ΠΑ.Ε. και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 15:09 Ο BiteTheDust: #36 13-06-24 15:09 Επιστήμη τροφίμων ή χημικό agg41 Νεοφερμένο μέλος Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 16:55 Ο agg41 έγραψε: #37 13-06-24 16:55 Επιστήμης υπολογιστών Ηράκλειο, αλλά επειδή δεν το βλέπω να πιάνω την βάση μάλλον πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λαμία panosT436 Νεοφερμένο μέλος Ο panosT436 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:13 Ο panosT436: #38 13-06-24 17:13 Μαθηματικό ΑΠΘ από πάντα το ήθελα, η φυσική με δίκασε λίγο αλλά ακόμα πιστεύω γίνεται. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:38 Η Mammy Nun: #39 13-06-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! Click για ανάπτυξη... Πάντα οι μανούλες έχουν δίκαιο!!! Δεν το ξεχνάμε αυτό ποτεεεεεεε Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:47 Η Helen06 έγραψε: #40 13-06-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. Click για ανάπτυξη... Επειδή μάλλον δεν πιάστηκε για αστειάκι (όπως το ήθελα). Πέρα από τη πλάκα όμως αν εξαιρέσουμε τους <<άσχετους>> συντελεστές που έχει θέσει το Παμακ και ΑΝ πεσουν οι βασεις κατα 300-400 μόρια ίσως τη πιάσω. Αλλιώς Χαροκόπειο. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 238 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex81 katerina1980 ydroxoos thewitcher Jauahahwiwisjs giannis06 Chris1993 haji Mapz Sotiris 12 Τρελας123 tomftw Ramon ntrantz eltqt Χρήστος2006 omitsop Dkate Γιώργος Ζ woasibe Nala Helen06 ilkat06 Corfu kitty LINOULA2608 NewArchStudent sophiex97 Kabamaru Hayate Lia 2006 demitra dioandi2010 Stathis2 mother 6 children rseven YMAT Miaaaa justvibingmeow phleidhs monika20 Viktor Debugging_Daemon jellojina EFAKIT darkness123 mathitisglykeiou AggelikiGr agg41 Farmakopoios Mammy Nun Alessandra Eliza kiyoshi P.Dam. BiteTheDust johnstamatis34 Lathy panosT436 pseudonym._ E.Z iiTzArismaltor_ carnage Marianna.diamanti tsiobieman Ilovemycats27 Μήτσος10 Dion G. Student_21 Φινεύς Unboxholics Scandal Kolokythiatoumpana Mitsaras23 Lifelong Learner ειδήμων ivannag Leo komm bibliofagos estrela gegeorgiou90 thepigod762 constansn sofia07 neurogirl mathithsgr Coconut201 εχω κοκο ειμαι λοκο Stavros o Arkas Hmmytheos Obi-Wan Kenobi sotirislk Sotiris.Y ilias_21 BatGuin Mary06 dmav shezza94 blissele Marel math2arch MrDragonboy DetectiveAgg BillyTheKid marilenaaa ROM32 Remlad Fernando_A TKTKTK Than003 axardal Mathitis_tou_15 nimbus Marios2020 Student30345 Έλενα Παπαμακαριου ANZ ένας τυχαίος Startx0 Ryuzaki persour eirinipap Wonderkid Maria_Xagorari Aggel0sss elenitren user111 Maynard ROULI hello1234 Specon Kate1914 nicole1982 giannhs2001 kan3nas Ivana Kypala Schlimazel bill09876 Yolo06 asia Mukumbura marry.pp charmander suaimhneas anastasia papa EllieKal GeorgePap2003 Alexecon1991 Εριφύλη Guhahg5837 Chris180 depyy ΘανάσοςG4 antonakis06 F1L1PAS Παναγιώτης_Σ Eleftheria2 Jimpower Opiumred athinoula Frozensun phoni kwstasloul george777 mvas Abiogenesis ilal1200 Giannis_19 Kzaro eukleidhs1821 why230 mila99 ANGI25 mermaid89 Arvacon antonis97 xristarac sophiaa χημεια4λαιφ Joji amik19 xhmikocs Dafney Pharmacist01 user2727 PanosApo thesecretfemme Κλημεντίνη Indiana Jones Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
agg41 Νεοφερμένο μέλος Ο agg41 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 16:55 Ο agg41 έγραψε: #37 13-06-24 16:55 Επιστήμης υπολογιστών Ηράκλειο, αλλά επειδή δεν το βλέπω να πιάνω την βάση μάλλον πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λαμία panosT436 Νεοφερμένο μέλος Ο panosT436 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:13 Ο panosT436: #38 13-06-24 17:13 Μαθηματικό ΑΠΘ από πάντα το ήθελα, η φυσική με δίκασε λίγο αλλά ακόμα πιστεύω γίνεται. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:38 Η Mammy Nun: #39 13-06-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! Click για ανάπτυξη... Πάντα οι μανούλες έχουν δίκαιο!!! Δεν το ξεχνάμε αυτό ποτεεεεεεε Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:47 Η Helen06 έγραψε: #40 13-06-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. Click για ανάπτυξη... Επειδή μάλλον δεν πιάστηκε για αστειάκι (όπως το ήθελα). Πέρα από τη πλάκα όμως αν εξαιρέσουμε τους <<άσχετους>> συντελεστές που έχει θέσει το Παμακ και ΑΝ πεσουν οι βασεις κατα 300-400 μόρια ίσως τη πιάσω. Αλλιώς Χαροκόπειο. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 238 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex81 katerina1980 ydroxoos thewitcher Jauahahwiwisjs giannis06 Chris1993 haji Mapz Sotiris 12 Τρελας123 tomftw Ramon ntrantz eltqt Χρήστος2006 omitsop Dkate Γιώργος Ζ woasibe Nala Helen06 ilkat06 Corfu kitty LINOULA2608 NewArchStudent sophiex97 Kabamaru Hayate Lia 2006 demitra dioandi2010 Stathis2 mother 6 children rseven YMAT Miaaaa justvibingmeow phleidhs monika20 Viktor Debugging_Daemon jellojina EFAKIT darkness123 mathitisglykeiou AggelikiGr agg41 Farmakopoios Mammy Nun Alessandra Eliza kiyoshi P.Dam. BiteTheDust johnstamatis34 Lathy panosT436 pseudonym._ E.Z iiTzArismaltor_ carnage Marianna.diamanti tsiobieman Ilovemycats27 Μήτσος10 Dion G. Student_21 Φινεύς Unboxholics Scandal Kolokythiatoumpana Mitsaras23 Lifelong Learner ειδήμων ivannag Leo komm bibliofagos estrela gegeorgiou90 thepigod762 constansn sofia07 neurogirl mathithsgr Coconut201 εχω κοκο ειμαι λοκο Stavros o Arkas Hmmytheos Obi-Wan Kenobi sotirislk Sotiris.Y ilias_21 BatGuin Mary06 dmav shezza94 blissele Marel math2arch MrDragonboy DetectiveAgg BillyTheKid marilenaaa ROM32 Remlad Fernando_A TKTKTK Than003 axardal Mathitis_tou_15 nimbus Marios2020 Student30345 Έλενα Παπαμακαριου ANZ ένας τυχαίος Startx0 Ryuzaki persour eirinipap Wonderkid Maria_Xagorari Aggel0sss elenitren user111 Maynard ROULI hello1234 Specon Kate1914 nicole1982 giannhs2001 kan3nas Ivana Kypala Schlimazel bill09876 Yolo06 asia Mukumbura marry.pp charmander suaimhneas anastasia papa EllieKal GeorgePap2003 Alexecon1991 Εριφύλη Guhahg5837 Chris180 depyy ΘανάσοςG4 antonakis06 F1L1PAS Παναγιώτης_Σ Eleftheria2 Jimpower Opiumred athinoula Frozensun phoni kwstasloul george777 mvas Abiogenesis ilal1200 Giannis_19 Kzaro eukleidhs1821 why230 mila99 ANGI25 mermaid89 Arvacon antonis97 xristarac sophiaa χημεια4λαιφ Joji amik19 xhmikocs Dafney Pharmacist01 user2727 PanosApo thesecretfemme Κλημεντίνη Indiana Jones Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επιστήμης υπολογιστών Ηράκλειο, αλλά επειδή δεν το βλέπω να πιάνω την βάση μάλλον πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Λαμία
panosT436 Νεοφερμένο μέλος Ο panosT436 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:13 Ο panosT436: #38 13-06-24 17:13 Μαθηματικό ΑΠΘ από πάντα το ήθελα, η φυσική με δίκασε λίγο αλλά ακόμα πιστεύω γίνεται. Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:38 Η Mammy Nun: #39 13-06-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! Click για ανάπτυξη... Πάντα οι μανούλες έχουν δίκαιο!!! Δεν το ξεχνάμε αυτό ποτεεεεεεε Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:47 Η Helen06 έγραψε: #40 13-06-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. Click για ανάπτυξη... Επειδή μάλλον δεν πιάστηκε για αστειάκι (όπως το ήθελα). Πέρα από τη πλάκα όμως αν εξαιρέσουμε τους <<άσχετους>> συντελεστές που έχει θέσει το Παμακ και ΑΝ πεσουν οι βασεις κατα 300-400 μόρια ίσως τη πιάσω. Αλλιώς Χαροκόπειο. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 238 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alex81 katerina1980 ydroxoos thewitcher Jauahahwiwisjs giannis06 Chris1993 haji Mapz Sotiris 12 Τρελας123 tomftw Ramon ntrantz eltqt Χρήστος2006 omitsop Dkate Γιώργος Ζ woasibe Nala Helen06 ilkat06 Corfu kitty LINOULA2608 NewArchStudent sophiex97 Kabamaru Hayate Lia 2006 demitra dioandi2010 Stathis2 mother 6 children rseven YMAT Miaaaa justvibingmeow phleidhs monika20 Viktor Debugging_Daemon jellojina EFAKIT darkness123 mathitisglykeiou AggelikiGr agg41 Farmakopoios Mammy Nun Alessandra Eliza kiyoshi P.Dam. BiteTheDust johnstamatis34 Lathy panosT436 pseudonym._ E.Z iiTzArismaltor_ carnage Marianna.diamanti tsiobieman Ilovemycats27 Μήτσος10 Dion G. Student_21 Φινεύς Unboxholics Scandal Kolokythiatoumpana Mitsaras23 Lifelong Learner ειδήμων ivannag Leo komm bibliofagos estrela gegeorgiou90 thepigod762 constansn sofia07 neurogirl mathithsgr Coconut201 εχω κοκο ειμαι λοκο Stavros o Arkas Hmmytheos Obi-Wan Kenobi sotirislk Sotiris.Y ilias_21 BatGuin Mary06 dmav shezza94 blissele Marel math2arch MrDragonboy DetectiveAgg BillyTheKid marilenaaa ROM32 Remlad Fernando_A TKTKTK Than003 axardal Mathitis_tou_15 nimbus Marios2020 Student30345 Έλενα Παπαμακαριου ANZ ένας τυχαίος Startx0 Ryuzaki persour eirinipap Wonderkid Maria_Xagorari Aggel0sss elenitren user111 Maynard ROULI hello1234 Specon Kate1914 nicole1982 giannhs2001 kan3nas Ivana Kypala Schlimazel bill09876 Yolo06 asia Mukumbura marry.pp charmander suaimhneas anastasia papa EllieKal GeorgePap2003 Alexecon1991 Εριφύλη Guhahg5837 Chris180 depyy ΘανάσοςG4 antonakis06 F1L1PAS Παναγιώτης_Σ Eleftheria2 Jimpower Opiumred athinoula Frozensun phoni kwstasloul george777 mvas Abiogenesis ilal1200 Giannis_19 Kzaro eukleidhs1821 why230 mila99 ANGI25 mermaid89 Arvacon antonis97 xristarac sophiaa χημεια4λαιφ Joji amik19 xhmikocs Dafney Pharmacist01 user2727 PanosApo thesecretfemme Κλημεντίνη Indiana Jones Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:38 Η Mammy Nun: #39 13-06-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! Click για ανάπτυξη... Πάντα οι μανούλες έχουν δίκαιο!!! Δεν το ξεχνάμε αυτό ποτεεεεεεε Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:47 Η Helen06 έγραψε: #40 13-06-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. Click για ανάπτυξη... Επειδή μάλλον δεν πιάστηκε για αστειάκι (όπως το ήθελα). Πέρα από τη πλάκα όμως αν εξαιρέσουμε τους <<άσχετους>> συντελεστές που έχει θέσει το Παμακ και ΑΝ πεσουν οι βασεις κατα 300-400 μόρια ίσως τη πιάσω. Αλλιώς Χαροκόπειο. Προηγούμενη 1 2 3 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: Μεγάλη αλήθεια. Καλημέρα σας κ. Μαμμυ! Click για ανάπτυξη... Πάντα οι μανούλες έχουν δίκαιο!!! Δεν το ξεχνάμε αυτό ποτεεεεεεε
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 17:47 Η Helen06 έγραψε: #40 13-06-24 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. Click για ανάπτυξη... Επειδή μάλλον δεν πιάστηκε για αστειάκι (όπως το ήθελα). Πέρα από τη πλάκα όμως αν εξαιρέσουμε τους <<άσχετους>> συντελεστές που έχει θέσει το Παμακ και ΑΝ πεσουν οι βασεις κατα 300-400 μόρια ίσως τη πιάσω. Αλλιώς Χαροκόπειο.
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι προχθες ειχα <<σίγουρη>> την πληροφορική του Παμακ. Από χθές με βλέπω για τει κοζανης οργανωση χωραφιών και καλλιέργεια σιταριών. Click για ανάπτυξη... Επειδή μάλλον δεν πιάστηκε για αστειάκι (όπως το ήθελα). Πέρα από τη πλάκα όμως αν εξαιρέσουμε τους <<άσχετους>> συντελεστές που έχει θέσει το Παμακ και ΑΝ πεσουν οι βασεις κατα 300-400 μόρια ίσως τη πιάσω. Αλλιώς Χαροκόπειο.