Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν έχει ξεκινήσει κάτι για τις μετεγγραφές,έτσι;

Δεν έχει ξεκινήσει κάτι για τις μετεγγραφές,έτσι;
Οχι τιποτα ακομα
Βασικα θα πρεπει να προχωρησει η απόδοση κωδικων στα παιδια και απ οτι βλεπω η επαρχια τρεχει και θα εχει δωσει κωδικους μεχρι 1/10
η αθηνα φαινεται προς το παρον οτι κοιμαται αλλα αυτη δεν εχει ενδιαφερον για μετεγγραφες.

σημερινη δηλωση κεραμεως σε δημοσιογραφους λεει οτι οι μετεγγραφες θα γινουν νωριτερα....να πουμε 1η εβδομαδα οκτωβριου η αρχη τους?
1662565285887.png

Οχι τιποτα ακομα
Βασικα θα πρεπει να προχωρησει η απόδοση κωδικων στα παιδια και απ οτι βλεπω η επαρχια τρεχει και θα εχει δωσει κωδικους μεχρι 1/10
η αθηνα φαινεται προς το παρον οτι κοιμαται αλλα αυτη δεν εχει ενδιαφερον για μετεγγραφες.

σημερινη δηλωση κεραμεως σε δημοσιογραφους λεει οτι οι μετεγγραφες θα γινουν νωριτερα....να πουμε 1η εβδομαδα οκτωβριου η αρχη τους?
1662565285887.png
Το χωρίο αυτό διάβασα και εγώ. Μακάρι να είναι έτσι!Εφόσον κινούμαστε γενικότερα πιο γρήγορα από φέτος!Όντως οι διαδικασίες περιφερειακά τρέχουν. Στο τμήμα στα Ιωάννινα τα δικαιολογητικά έχουν προθεσμία για να τα στείλουμε από 05/09 μέχρι και 14/09.Περιμένουμε τώρα..

Το χωρίο αυτό διάβασα και εγώ. Μακάρι να είναι έτσι!Εφόσον κινούμαστε γενικότερα πιο γρήγορα από φέτος!Όντως οι διαδικασίες περιφερειακά τρέχουν. Στο τμήμα στα Ιωάννινα τα δικαιολογητικά έχουν προθεσμία για να τα στείλουμε από 05/09 μέχρι και 14/09.Περιμένουμε τώρα..
ναι ετσι γρηγορα ..τα ιωαννινα παιζουν 14/9 το αιγαιου παιζει 21/9 ..καλα ειναι

Μιλώντας με συμφοιτητή μου από παράταξη, που έχει αρκετές διασυνδέσεις με πολιτικούς μου είπε ότι αναμένονται νωρίτερα οι μετεγγραφές και μάλλον θα γίνουν και πολλές μετεγγραφές φέτος λόγω εκλογών.

Μιλώντας με συμφοιτητή μου από παράταξη, που έχει αρκετές διασυνδέσεις με πολιτικούς μου είπε ότι αναμένονται νωρίτερα οι μετεγγραφές και μάλλον θα γίνουν και πολλές μετεγγραφές φέτος λόγω εκλογών.
Όταν λες "πολλές μετεγγραφές λόγω εκλογών",εννοείς ότι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την εύνοια των ψηφοφόρων μέσω αυτής της τακτικής;

Εμενα τελικα @γιαννης_00 ο πατερας που σιυ ελεγα για τα κεπα, θα περασει επιτροπη στις 14 οκτωβρη οπως μας ειπαν και το αποτελεσμα πλέον βγαινει μεσα σε 3 μερες. 🥳🥳

Όταν λες "πολλές μετεγγραφές λόγω εκλογών",εννοείς ότι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την εύνοια των ψηφοφόρων μέσω αυτής της τακτικής;
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ναι! Όπως και μεταθέσεις σε ότι αφορά στρατό.

Ας ελπίσουμε πως δεν θα χρησιμοποιήσουν μέσο όσοι μπορούν και την πληρώσουμε οι υπόλοιποι.
Γιατί υπάρχει περίπτωση να γίνει μετεγγραφή με μέσο; Αυτό θα είναι πολύ άδικο για τους υπόλοιπους, αλλά νομίζω πως δε γίνεται.

Πείτε μας και εμάς ρε παιδιά πως γίνεται μετεγγραφή με μέσο μπας και δούμε λίγο Ακρόπολη
Σοβαρά τώρα, αφού η διαδικασία γίνεται από πλατφόρμα, πως μπορεί να δικαιολογηθεί; Αφού το σύστημα σου βγάζει τα μόρια

Δεν κατάλαβα.. Τι ημερομηνίες είναι αυτές? Ξεκίνησε η διαδικασία μετεγγραφων?
ειναι οι τελικες ημερομηνιες για την καταθεση δικαιολογιτικων για ταυτοποιηση στοιχείων(αφορα την εγγραφη).Για τις μεταγγραφες δεν υπαρχει καποιο νεο ακομη

Εμενα τελικα @γιαννης_00 ο πατερας που σιυ ελεγα για τα κεπα, θα περασει επιτροπη στις 14 οκτωβρη οπως μας ειπαν και το αποτελεσμα πλέον βγαινει μεσα σε 3 μερες. 🥳🥳
Νομιζω οτι θα ειμαστε εντος προθεσμιων... εστω και οριακα..θα δειξει
παιρνοντας απο την επιτροπη προφανως μπορει να ρωτησει και για το αποτελεσμα ,δεν ειναι κατι κανουργιο για αυτους, επιβεβαιωση ειναι.

Νομιζω οτι θα ειμαστε εντος προθεσμιων... εστω και οριακα..θα δειξει
παιρνοντας απο την επιτροπη προφανως μπορει να ρωτησει και για το αποτελεσμα ,δεν ειναι κατι κανουργιο για αυτους, επιβεβαιωση ειναι.
Ε ναι ετσι φαινεται οτι θα εχω το αποτελεσμα μεχρι να μας ζητησουν τα δικαιολογητικά

Ε ναι ετσι φαινεται οτι θα εχω το αποτελεσμα μεχρι να μας ζητησουν τα δικαιολογητικά
αυτο ειναι σιγουρο ..αλλα το κρισιμο ειναι να γνωριζεις το αποτελεσμα προφορικα για να το δηλωσεις στην πλατφορμα...τα χαρτια θα τα χρειαστεις ενα μηνα μετα

αυτο ειναι σιγουρο ..αλλα το κρισιμο ειναι να γνωριζεις το αποτελεσμα προφορικα για να το δηλωσεις στην πλατφορμα...τα χαρτια θα τα χρειαστεις ενα μηνα μετα
Κοιτα ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα εχει 67% και αυτη τη φορα, δεν αγχωνομαι τοσο για το αποτελεσμα.😇

Λέτε μέχρι τέλη του μηνααααα;;;;

Συνημμένα

• 4FED904C-0D1F-4F65-ABBB-DC28C43BB6DB.png
    4FED904C-0D1F-4F65-ABBB-DC28C43BB6DB.png
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 180
  • F8C9C812-9627-427B-9014-43E61789FE8A.png
    F8C9C812-9627-427B-9014-43E61789FE8A.png
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 159
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back