ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.581 06-12-21 21:17 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Ευχαριστώ πολύ πάλι Γιάννη, με ησυχάσες..την απόφαση μου την έχω πάρει κατά 99% ότι θα μείνω εδώ αλλά καλού κακού θα στείλω τα δικαιολογητικά μήπως και αλλάξω γνώμη δε ξέρω..αλλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... α ωραια , εχεις περιθωριο μεχρι να ζητουσουν το χαρτι διαγραφης. Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που θα πω γιατι το λενε καθαρα ,αλλα αν εκει στην αιτηση που θα κανεις αν εχει καποια εξουσιοδοτηση για να σε διαγραψουν αυτοι αυτοματα, προσεξε το. Ενταξει μεινε Λαρισα να γνωρισεις και μια καλη θεα να γινεις γαιοκτημων και άρχοντας του καμπου. Ο νεος Δουκας Σεβαστος (αγριες μέλισσες) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.582 06-12-21 21:17 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Ευχαριστώ πολύ πάλι Γιάννη, με ησυχάσες..την απόφαση μου την έχω πάρει κατά 99% ότι θα μείνω εδώ αλλά καλού κακού θα στείλω τα δικαιολογητικά μήπως και αλλάξω γνώμη δε ξέρω..αλλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... α ωραια , εχεις περιθωριο μεχρι να ζητουσουν το χαρτι διαγραφης. Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που θα πω γιατι το λενε καθαρα ,αλλα αν εκει στην αιτηση που θα κανεις αν εχει καποια εξουσιοδοτηση για να σε διαγραψουν αυτοι αυτοματα, προσεξε το. Ενταξει μεινε Λαρισα να γνωρισεις και μια καλη θεα να γινεις γαιοκτημων και άρχοντας του καμπου. Ο νεος Δουκας Σεβαστος (αγριες μέλισσες) Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:24 Ο Panos_02 έγραψε: #1.583 06-12-21 21:24 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Ευχαριστώ πολύ πάλι Γιάννη, με ησυχάσες..την απόφαση μου την έχω πάρει κατά 99% ότι θα μείνω εδώ αλλά καλού κακού θα στείλω τα δικαιολογητικά μήπως και αλλάξω γνώμη δε ξέρω..αλλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:24 Ο Panos_02 έγραψε: #1.584 06-12-21 21:24 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Ευχαριστώ πολύ πάλι Γιάννη, με ησυχάσες..την απόφαση μου την έχω πάρει κατά 99% ότι θα μείνω εδώ αλλά καλού κακού θα στείλω τα δικαιολογητικά μήπως και αλλάξω γνώμη δε ξέρω..αλλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:29 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.585 06-12-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α ωραια , εχεις περιθωριο μεχρι να ζητουσουν το χαρτι διαγραφης. Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που θα πω γιατι το λενε καθαρα ,αλλα αν εκει στην αιτηση που θα κανεις αν εχει καποια εξουσιοδοτηση για να σε διαγραψουν αυτοι αυτοματα, προσεξε το. Ενταξει μεινε Λαρισα να γνωρισεις και μια καλη θεα να γινεις γαιοκτημων και άρχοντας του καμπου. Ο νεος Δουκας Σεβαστος (αγριες μέλισσες) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:29 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.586 06-12-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α ωραια , εχεις περιθωριο μεχρι να ζητουσουν το χαρτι διαγραφης. Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που θα πω γιατι το λενε καθαρα ,αλλα αν εκει στην αιτηση που θα κανεις αν εχει καποια εξουσιοδοτηση για να σε διαγραψουν αυτοι αυτοματα, προσεξε το. Ενταξει μεινε Λαρισα να γνωρισεις και μια καλη θεα να γινεις γαιοκτημων και άρχοντας του καμπου. Ο νεος Δουκας Σεβαστος (αγριες μέλισσες) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Panos_02 έγραψε: #1.587 06-12-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Click για ανάπτυξη... Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει.... Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Panos_02 έγραψε: #1.588 06-12-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Click για ανάπτυξη... Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει.... GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:32 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.589 06-12-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:32 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.590 06-12-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.591 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.592 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.593 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.594 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.595 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.596 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.597 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.598 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.599 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.600 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Ευχαριστώ πολύ πάλι Γιάννη, με ησυχάσες..την απόφαση μου την έχω πάρει κατά 99% ότι θα μείνω εδώ αλλά καλού κακού θα στείλω τα δικαιολογητικά μήπως και αλλάξω γνώμη δε ξέρω..αλλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... α ωραια , εχεις περιθωριο μεχρι να ζητουσουν το χαρτι διαγραφης. Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που θα πω γιατι το λενε καθαρα ,αλλα αν εκει στην αιτηση που θα κανεις αν εχει καποια εξουσιοδοτηση για να σε διαγραψουν αυτοι αυτοματα, προσεξε το. Ενταξει μεινε Λαρισα να γνωρισεις και μια καλη θεα να γινεις γαιοκτημων και άρχοντας του καμπου. Ο νεος Δουκας Σεβαστος (αγριες μέλισσες)
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.582 06-12-21 21:17 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Ευχαριστώ πολύ πάλι Γιάννη, με ησυχάσες..την απόφαση μου την έχω πάρει κατά 99% ότι θα μείνω εδώ αλλά καλού κακού θα στείλω τα δικαιολογητικά μήπως και αλλάξω γνώμη δε ξέρω..αλλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... α ωραια , εχεις περιθωριο μεχρι να ζητουσουν το χαρτι διαγραφης. Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που θα πω γιατι το λενε καθαρα ,αλλα αν εκει στην αιτηση που θα κανεις αν εχει καποια εξουσιοδοτηση για να σε διαγραψουν αυτοι αυτοματα, προσεξε το. Ενταξει μεινε Λαρισα να γνωρισεις και μια καλη θεα να γινεις γαιοκτημων και άρχοντας του καμπου. Ο νεος Δουκας Σεβαστος (αγριες μέλισσες) Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:24 Ο Panos_02 έγραψε: #1.583 06-12-21 21:24 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Ευχαριστώ πολύ πάλι Γιάννη, με ησυχάσες..την απόφαση μου την έχω πάρει κατά 99% ότι θα μείνω εδώ αλλά καλού κακού θα στείλω τα δικαιολογητικά μήπως και αλλάξω γνώμη δε ξέρω..αλλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:24 Ο Panos_02 έγραψε: #1.584 06-12-21 21:24 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Ευχαριστώ πολύ πάλι Γιάννη, με ησυχάσες..την απόφαση μου την έχω πάρει κατά 99% ότι θα μείνω εδώ αλλά καλού κακού θα στείλω τα δικαιολογητικά μήπως και αλλάξω γνώμη δε ξέρω..αλλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:29 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.585 06-12-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α ωραια , εχεις περιθωριο μεχρι να ζητουσουν το χαρτι διαγραφης. Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που θα πω γιατι το λενε καθαρα ,αλλα αν εκει στην αιτηση που θα κανεις αν εχει καποια εξουσιοδοτηση για να σε διαγραψουν αυτοι αυτοματα, προσεξε το. Ενταξει μεινε Λαρισα να γνωρισεις και μια καλη θεα να γινεις γαιοκτημων και άρχοντας του καμπου. Ο νεος Δουκας Σεβαστος (αγριες μέλισσες) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:29 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.586 06-12-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α ωραια , εχεις περιθωριο μεχρι να ζητουσουν το χαρτι διαγραφης. Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που θα πω γιατι το λενε καθαρα ,αλλα αν εκει στην αιτηση που θα κανεις αν εχει καποια εξουσιοδοτηση για να σε διαγραψουν αυτοι αυτοματα, προσεξε το. Ενταξει μεινε Λαρισα να γνωρισεις και μια καλη θεα να γινεις γαιοκτημων και άρχοντας του καμπου. Ο νεος Δουκας Σεβαστος (αγριες μέλισσες) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Panos_02 έγραψε: #1.587 06-12-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Click για ανάπτυξη... Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει.... Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Panos_02 έγραψε: #1.588 06-12-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Click για ανάπτυξη... Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει.... GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:32 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.589 06-12-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:32 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.590 06-12-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.591 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.592 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.593 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.594 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.595 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.596 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.597 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.598 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.599 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.600 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Ευχαριστώ πολύ πάλι Γιάννη, με ησυχάσες..την απόφαση μου την έχω πάρει κατά 99% ότι θα μείνω εδώ αλλά καλού κακού θα στείλω τα δικαιολογητικά μήπως και αλλάξω γνώμη δε ξέρω..αλλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... α ωραια , εχεις περιθωριο μεχρι να ζητουσουν το χαρτι διαγραφης. Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που θα πω γιατι το λενε καθαρα ,αλλα αν εκει στην αιτηση που θα κανεις αν εχει καποια εξουσιοδοτηση για να σε διαγραψουν αυτοι αυτοματα, προσεξε το. Ενταξει μεινε Λαρισα να γνωρισεις και μια καλη θεα να γινεις γαιοκτημων και άρχοντας του καμπου. Ο νεος Δουκας Σεβαστος (αγριες μέλισσες)
Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:24 Ο Panos_02 έγραψε: #1.583 06-12-21 21:24 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Ευχαριστώ πολύ πάλι Γιάννη, με ησυχάσες..την απόφαση μου την έχω πάρει κατά 99% ότι θα μείνω εδώ αλλά καλού κακού θα στείλω τα δικαιολογητικά μήπως και αλλάξω γνώμη δε ξέρω..αλλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:24 Ο Panos_02 έγραψε: #1.584 06-12-21 21:24 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Ευχαριστώ πολύ πάλι Γιάννη, με ησυχάσες..την απόφαση μου την έχω πάρει κατά 99% ότι θα μείνω εδώ αλλά καλού κακού θα στείλω τα δικαιολογητικά μήπως και αλλάξω γνώμη δε ξέρω..αλλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:29 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.585 06-12-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α ωραια , εχεις περιθωριο μεχρι να ζητουσουν το χαρτι διαγραφης. Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που θα πω γιατι το λενε καθαρα ,αλλα αν εκει στην αιτηση που θα κανεις αν εχει καποια εξουσιοδοτηση για να σε διαγραψουν αυτοι αυτοματα, προσεξε το. Ενταξει μεινε Λαρισα να γνωρισεις και μια καλη θεα να γινεις γαιοκτημων και άρχοντας του καμπου. Ο νεος Δουκας Σεβαστος (αγριες μέλισσες) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:29 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.586 06-12-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α ωραια , εχεις περιθωριο μεχρι να ζητουσουν το χαρτι διαγραφης. Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που θα πω γιατι το λενε καθαρα ,αλλα αν εκει στην αιτηση που θα κανεις αν εχει καποια εξουσιοδοτηση για να σε διαγραψουν αυτοι αυτοματα, προσεξε το. Ενταξει μεινε Λαρισα να γνωρισεις και μια καλη θεα να γινεις γαιοκτημων και άρχοντας του καμπου. Ο νεος Δουκας Σεβαστος (αγριες μέλισσες) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Panos_02 έγραψε: #1.587 06-12-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Click για ανάπτυξη... Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει.... Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Panos_02 έγραψε: #1.588 06-12-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Click για ανάπτυξη... Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει.... GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:32 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.589 06-12-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:32 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.590 06-12-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.591 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.592 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.593 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.594 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.595 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.596 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.597 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.598 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.599 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.600 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Ευχαριστώ πολύ πάλι Γιάννη, με ησυχάσες..την απόφαση μου την έχω πάρει κατά 99% ότι θα μείνω εδώ αλλά καλού κακού θα στείλω τα δικαιολογητικά μήπως και αλλάξω γνώμη δε ξέρω..αλλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ
Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:24 Ο Panos_02 έγραψε: #1.584 06-12-21 21:24 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Ευχαριστώ πολύ πάλι Γιάννη, με ησυχάσες..την απόφαση μου την έχω πάρει κατά 99% ότι θα μείνω εδώ αλλά καλού κακού θα στείλω τα δικαιολογητικά μήπως και αλλάξω γνώμη δε ξέρω..αλλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:29 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.585 06-12-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α ωραια , εχεις περιθωριο μεχρι να ζητουσουν το χαρτι διαγραφης. Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που θα πω γιατι το λενε καθαρα ,αλλα αν εκει στην αιτηση που θα κανεις αν εχει καποια εξουσιοδοτηση για να σε διαγραψουν αυτοι αυτοματα, προσεξε το. Ενταξει μεινε Λαρισα να γνωρισεις και μια καλη θεα να γινεις γαιοκτημων και άρχοντας του καμπου. Ο νεος Δουκας Σεβαστος (αγριες μέλισσες) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:29 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.586 06-12-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α ωραια , εχεις περιθωριο μεχρι να ζητουσουν το χαρτι διαγραφης. Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που θα πω γιατι το λενε καθαρα ,αλλα αν εκει στην αιτηση που θα κανεις αν εχει καποια εξουσιοδοτηση για να σε διαγραψουν αυτοι αυτοματα, προσεξε το. Ενταξει μεινε Λαρισα να γνωρισεις και μια καλη θεα να γινεις γαιοκτημων και άρχοντας του καμπου. Ο νεος Δουκας Σεβαστος (αγριες μέλισσες) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Panos_02 έγραψε: #1.587 06-12-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Click για ανάπτυξη... Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει.... Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Panos_02 έγραψε: #1.588 06-12-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Click για ανάπτυξη... Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει.... GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:32 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.589 06-12-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:32 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.590 06-12-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.591 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.592 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.593 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.594 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.595 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.596 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.597 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.598 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.599 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.600 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Ευχαριστώ πολύ πάλι Γιάννη, με ησυχάσες..την απόφαση μου την έχω πάρει κατά 99% ότι θα μείνω εδώ αλλά καλού κακού θα στείλω τα δικαιολογητικά μήπως και αλλάξω γνώμη δε ξέρω..αλλά σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Click για ανάπτυξη... Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ
GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:29 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.585 06-12-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α ωραια , εχεις περιθωριο μεχρι να ζητουσουν το χαρτι διαγραφης. Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που θα πω γιατι το λενε καθαρα ,αλλα αν εκει στην αιτηση που θα κανεις αν εχει καποια εξουσιοδοτηση για να σε διαγραψουν αυτοι αυτοματα, προσεξε το. Ενταξει μεινε Λαρισα να γνωρισεις και μια καλη θεα να γινεις γαιοκτημων και άρχοντας του καμπου. Ο νεος Δουκας Σεβαστος (αγριες μέλισσες) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:29 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.586 06-12-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α ωραια , εχεις περιθωριο μεχρι να ζητουσουν το χαρτι διαγραφης. Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που θα πω γιατι το λενε καθαρα ,αλλα αν εκει στην αιτηση που θα κανεις αν εχει καποια εξουσιοδοτηση για να σε διαγραψουν αυτοι αυτοματα, προσεξε το. Ενταξει μεινε Λαρισα να γνωρισεις και μια καλη θεα να γινεις γαιοκτημων και άρχοντας του καμπου. Ο νεος Δουκας Σεβαστος (αγριες μέλισσες) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Panos_02 έγραψε: #1.587 06-12-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Click για ανάπτυξη... Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει.... Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Panos_02 έγραψε: #1.588 06-12-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Click για ανάπτυξη... Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει.... GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:32 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.589 06-12-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:32 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.590 06-12-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.591 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.592 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.593 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.594 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.595 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.596 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.597 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.598 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.599 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.600 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α ωραια , εχεις περιθωριο μεχρι να ζητουσουν το χαρτι διαγραφης. Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που θα πω γιατι το λενε καθαρα ,αλλα αν εκει στην αιτηση που θα κανεις αν εχει καποια εξουσιοδοτηση για να σε διαγραψουν αυτοι αυτοματα, προσεξε το. Ενταξει μεινε Λαρισα να γνωρισεις και μια καλη θεα να γινεις γαιοκτημων και άρχοντας του καμπου. Ο νεος Δουκας Σεβαστος (αγριες μέλισσες) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη?
GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:29 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.586 06-12-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α ωραια , εχεις περιθωριο μεχρι να ζητουσουν το χαρτι διαγραφης. Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που θα πω γιατι το λενε καθαρα ,αλλα αν εκει στην αιτηση που θα κανεις αν εχει καποια εξουσιοδοτηση για να σε διαγραψουν αυτοι αυτοματα, προσεξε το. Ενταξει μεινε Λαρισα να γνωρισεις και μια καλη θεα να γινεις γαιοκτημων και άρχοντας του καμπου. Ο νεος Δουκας Σεβαστος (αγριες μέλισσες) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Panos_02 έγραψε: #1.587 06-12-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Click για ανάπτυξη... Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει.... Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Panos_02 έγραψε: #1.588 06-12-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Click για ανάπτυξη... Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει.... GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:32 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.589 06-12-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:32 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.590 06-12-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.591 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.592 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.593 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.594 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.595 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.596 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.597 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.598 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.599 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.600 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α ωραια , εχεις περιθωριο μεχρι να ζητουσουν το χαρτι διαγραφης. Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που θα πω γιατι το λενε καθαρα ,αλλα αν εκει στην αιτηση που θα κανεις αν εχει καποια εξουσιοδοτηση για να σε διαγραψουν αυτοι αυτοματα, προσεξε το. Ενταξει μεινε Λαρισα να γνωρισεις και μια καλη θεα να γινεις γαιοκτημων και άρχοντας του καμπου. Ο νεος Δουκας Σεβαστος (αγριες μέλισσες) Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ωραια, βλέπω δεν ειμαι ο μονος που ειμαι αναμεσα σε Θεσσαλιας και ΑΠΘ Click για ανάπτυξη... στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη?
Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Panos_02 έγραψε: #1.587 06-12-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Click για ανάπτυξη... Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει.... Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Panos_02 έγραψε: #1.588 06-12-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Click για ανάπτυξη... Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει.... GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:32 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.589 06-12-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:32 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.590 06-12-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.591 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.592 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.593 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.594 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.595 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.596 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.597 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.598 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.599 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.600 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Click για ανάπτυξη... Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει....
Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:30 Ο Panos_02 έγραψε: #1.588 06-12-21 21:30 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Click για ανάπτυξη... Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει.... GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:32 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.589 06-12-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:32 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.590 06-12-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.591 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.592 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.593 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.594 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.595 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.596 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.597 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.598 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.599 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.600 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ στην Λαμία* αλλά ναι τα έχω ζυγίσει και είναι καλύτερα εδώ πέρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2021 στην Λαμία είσαι η σε άλλη πόλη? Click για ανάπτυξη... Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει....
GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:32 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.589 06-12-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:32 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.590 06-12-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.591 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.592 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.593 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.594 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.595 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.596 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.597 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.598 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.599 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.600 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω.
GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:32 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.590 06-12-21 21:32 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.591 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.592 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.593 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.594 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.595 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.596 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.597 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.598 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.599 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.600 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Βολο. Αλλα σαν την Θεσσαλονίκη δεν έχει. Click για ανάπτυξη... Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω.
Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.591 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.592 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.593 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.594 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.595 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.596 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.597 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.598 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.599 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.600 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα
Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο Panos_02 έγραψε: #1.592 06-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.593 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.594 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.595 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.596 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.597 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.598 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.599 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.600 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Α δεν έχω την παραμικρή ιδέα για την Βόλο, σαν την Σαλόνικα δεν έχει ναι αλλά τουλάχιστον απτην Λαμία για μένα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά.Επιπλεον αν μάζεψες αρκετά μόρια τη μεταγραφή την παιρνεις οπότε θες για θεσσ, ενώ αν πας θεσσ και αλλάξεις γνώμη για το πανεπιστήμιο και θες να γυρίσεις δε ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις με αμοιβαία ανταλλαγή με άλλον μαθητή εφόσον έκανες μεταγραφή οπότε δε ξερω. Click για ανάπτυξη... Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα
GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.593 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.594 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.595 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.596 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.597 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.598 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.599 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.600 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε.
GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:39 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.594 06-12-21 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.595 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.596 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.597 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.598 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.599 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.600 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Το κακο ειναι οτι ενω την πηρα, πηρα τηλ στην γραμματεια να ρωτησω για αναγνωριση μαθηματων και με ειπαν οτι δεν αναγνωριζουν κανενα Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε.
Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.595 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.596 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.597 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.598 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.599 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.600 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία
Panos_02 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:44 Ο Panos_02 έγραψε: #1.596 06-12-21 21:44 Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.597 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.598 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.599 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.600 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GiwrgosE: Αυτό είναι κακό..αλλά νταξει σε ελάχιστα μαθήματα θα σου αναγνώριζαν ούτω σι αλλως,τεσπα δες που νιώθεις πιο καλά ψυχολογικά και κάτσε εκεί,κ εγώ αυτό θα κάνω.Γιατι έχω τους γονείς απτην μια που με θέλουν κοντά τους κ εμένα απτην άλλη που νιώθω εγκλωβισμενος εκεί οπότε. Click για ανάπτυξη... Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία
GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.597 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.598 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.599 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.600 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο.
GiwrgosE Νεοφερμένο μέλος Ο GiwrgosE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:46 Ο GiwrgosE έγραψε: #1.598 06-12-21 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο. ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.599 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.600 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panos_02: Ε εχω περασει σχεδον ολα απο 1ο ετος αυτο με κραταει αλλιως ειχα φυγει Σαλουγκα Αλλα οκ και για ΣΚ βγαινεις ανετα με ενα λεωφορειο 2 ωριτσες ειναι αλλα αξιζει η ταλαιπωρία Click για ανάπτυξη... και Σαλόνικα πάλι τα σκ θα βγαίνει πιο πολυ,φαντάζομαι,αλλά μπράβο να τα πέρασες όλα είναι και δύσκολο,βέβαια υπάρχει πάντα η εναλλακτική να κάνεις του χρόνου μεταγραφή, και του χρόνου να προσέχεις μαθήματα του ΑΠΘ κ να δώσεις εκεί εξεταστική με αποτέλεσμα να μη χάσεις κάποιο.
ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.599 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.600 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας
ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:55 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.: #1.600 08-12-21 13:55 Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας
Γειά σας,λίγο πριν την κατάθεση των δικαιολογητικών μια ερώτηση προς κάθε ένα που γνωρίζει υπεύθυνα , η υπεύθυνη δήλωση αποποιησης που αναφέρεται αφορά αποκλειστικά και μόνο μεταγγραφες αδελφών η και μεταγγραφη βάσει οικονομικων - κοινωνικών κριτηρίων. Η σχολή πάντως που θα υποδεχθεί τον γιο μου δεν φαίνεται να γνωρίζει ακριβώς και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας