PanPan Νεοφερμένο μέλος Ο PanPan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:23 Ο PanPan έγραψε: #1.521 02-12-21 17:23 Οι επικυρωμένοι πίνακες πάνε σε όλα τα πανεπιστήμια την ίδια μέρα έτσι? PanPan Νεοφερμένο μέλος Ο PanPan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:23 Ο PanPan έγραψε: #1.522 02-12-21 17:23 Οι επικυρωμένοι πίνακες πάνε σε όλα τα πανεπιστήμια την ίδια μέρα έτσι? Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:33 Η Nala έγραψε: #1.523 02-12-21 17:33 ΑΠΘ τίποτα, εγώ πιστεύω πρέπει να εξεταστούν οι ενστάσεις και μετά να σταλούν οι τελικοί πίνακες Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:33 Η Nala έγραψε: #1.524 02-12-21 17:33 ΑΠΘ τίποτα, εγώ πιστεύω πρέπει να εξεταστούν οι ενστάσεις και μετά να σταλούν οι τελικοί πίνακες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.525 02-12-21 19:05 Αρχική Δημοσίευση από PanPan: Οι επικυρωμένοι πίνακες πάνε σε όλα τα πανεπιστήμια την ίδια μέρα έτσι? Click για ανάπτυξη... oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nala: ΑΠΘ τίποτα, εγώ πιστεύω πρέπει να εξεταστούν οι ενστάσεις και μετά να σταλούν οι τελικοί πίνακες Click για ανάπτυξη... Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.526 02-12-21 19:05 Αρχική Δημοσίευση από PanPan: Οι επικυρωμένοι πίνακες πάνε σε όλα τα πανεπιστήμια την ίδια μέρα έτσι? Click για ανάπτυξη... oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nala: ΑΠΘ τίποτα, εγώ πιστεύω πρέπει να εξεταστούν οι ενστάσεις και μετά να σταλούν οι τελικοί πίνακες Click για ανάπτυξη... Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:15 Ο vds3 έγραψε: #1.527 02-12-21 19:15 Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:15 Ο vds3 έγραψε: #1.528 02-12-21 19:15 Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.529 02-12-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από vds3: Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? Click για ανάπτυξη... ναι δεν υπαρχει θεμα , δεν τους ενδιαφερει απο που ερχεται. Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.530 02-12-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από vds3: Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? Click για ανάπτυξη... ναι δεν υπαρχει θεμα , δεν τους ενδιαφερει απο που ερχεται. loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.531 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.532 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.533 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.534 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.535 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.536 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.537 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.538 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.539 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.540 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
PanPan Νεοφερμένο μέλος Ο PanPan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:23 Ο PanPan έγραψε: #1.522 02-12-21 17:23 Οι επικυρωμένοι πίνακες πάνε σε όλα τα πανεπιστήμια την ίδια μέρα έτσι? Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:33 Η Nala έγραψε: #1.523 02-12-21 17:33 ΑΠΘ τίποτα, εγώ πιστεύω πρέπει να εξεταστούν οι ενστάσεις και μετά να σταλούν οι τελικοί πίνακες Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:33 Η Nala έγραψε: #1.524 02-12-21 17:33 ΑΠΘ τίποτα, εγώ πιστεύω πρέπει να εξεταστούν οι ενστάσεις και μετά να σταλούν οι τελικοί πίνακες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.525 02-12-21 19:05 Αρχική Δημοσίευση από PanPan: Οι επικυρωμένοι πίνακες πάνε σε όλα τα πανεπιστήμια την ίδια μέρα έτσι? Click για ανάπτυξη... oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nala: ΑΠΘ τίποτα, εγώ πιστεύω πρέπει να εξεταστούν οι ενστάσεις και μετά να σταλούν οι τελικοί πίνακες Click για ανάπτυξη... Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.526 02-12-21 19:05 Αρχική Δημοσίευση από PanPan: Οι επικυρωμένοι πίνακες πάνε σε όλα τα πανεπιστήμια την ίδια μέρα έτσι? Click για ανάπτυξη... oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nala: ΑΠΘ τίποτα, εγώ πιστεύω πρέπει να εξεταστούν οι ενστάσεις και μετά να σταλούν οι τελικοί πίνακες Click για ανάπτυξη... Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:15 Ο vds3 έγραψε: #1.527 02-12-21 19:15 Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:15 Ο vds3 έγραψε: #1.528 02-12-21 19:15 Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.529 02-12-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από vds3: Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? Click για ανάπτυξη... ναι δεν υπαρχει θεμα , δεν τους ενδιαφερει απο που ερχεται. Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.530 02-12-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από vds3: Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? Click για ανάπτυξη... ναι δεν υπαρχει θεμα , δεν τους ενδιαφερει απο που ερχεται. loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.531 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.532 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.533 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.534 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.535 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.536 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.537 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.538 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.539 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.540 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:33 Η Nala έγραψε: #1.523 02-12-21 17:33 ΑΠΘ τίποτα, εγώ πιστεύω πρέπει να εξεταστούν οι ενστάσεις και μετά να σταλούν οι τελικοί πίνακες Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:33 Η Nala έγραψε: #1.524 02-12-21 17:33 ΑΠΘ τίποτα, εγώ πιστεύω πρέπει να εξεταστούν οι ενστάσεις και μετά να σταλούν οι τελικοί πίνακες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.525 02-12-21 19:05 Αρχική Δημοσίευση από PanPan: Οι επικυρωμένοι πίνακες πάνε σε όλα τα πανεπιστήμια την ίδια μέρα έτσι? Click για ανάπτυξη... oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nala: ΑΠΘ τίποτα, εγώ πιστεύω πρέπει να εξεταστούν οι ενστάσεις και μετά να σταλούν οι τελικοί πίνακες Click για ανάπτυξη... Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.526 02-12-21 19:05 Αρχική Δημοσίευση από PanPan: Οι επικυρωμένοι πίνακες πάνε σε όλα τα πανεπιστήμια την ίδια μέρα έτσι? Click για ανάπτυξη... oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nala: ΑΠΘ τίποτα, εγώ πιστεύω πρέπει να εξεταστούν οι ενστάσεις και μετά να σταλούν οι τελικοί πίνακες Click για ανάπτυξη... Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:15 Ο vds3 έγραψε: #1.527 02-12-21 19:15 Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:15 Ο vds3 έγραψε: #1.528 02-12-21 19:15 Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.529 02-12-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από vds3: Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? Click για ανάπτυξη... ναι δεν υπαρχει θεμα , δεν τους ενδιαφερει απο που ερχεται. Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.530 02-12-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από vds3: Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? Click για ανάπτυξη... ναι δεν υπαρχει θεμα , δεν τους ενδιαφερει απο που ερχεται. loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.531 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.532 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.533 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.534 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.535 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.536 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.537 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.538 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.539 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.540 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:33 Η Nala έγραψε: #1.524 02-12-21 17:33 ΑΠΘ τίποτα, εγώ πιστεύω πρέπει να εξεταστούν οι ενστάσεις και μετά να σταλούν οι τελικοί πίνακες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.525 02-12-21 19:05 Αρχική Δημοσίευση από PanPan: Οι επικυρωμένοι πίνακες πάνε σε όλα τα πανεπιστήμια την ίδια μέρα έτσι? Click για ανάπτυξη... oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nala: ΑΠΘ τίποτα, εγώ πιστεύω πρέπει να εξεταστούν οι ενστάσεις και μετά να σταλούν οι τελικοί πίνακες Click για ανάπτυξη... Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.526 02-12-21 19:05 Αρχική Δημοσίευση από PanPan: Οι επικυρωμένοι πίνακες πάνε σε όλα τα πανεπιστήμια την ίδια μέρα έτσι? Click για ανάπτυξη... oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nala: ΑΠΘ τίποτα, εγώ πιστεύω πρέπει να εξεταστούν οι ενστάσεις και μετά να σταλούν οι τελικοί πίνακες Click για ανάπτυξη... Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:15 Ο vds3 έγραψε: #1.527 02-12-21 19:15 Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:15 Ο vds3 έγραψε: #1.528 02-12-21 19:15 Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.529 02-12-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από vds3: Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? Click για ανάπτυξη... ναι δεν υπαρχει θεμα , δεν τους ενδιαφερει απο που ερχεται. Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.530 02-12-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από vds3: Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? Click για ανάπτυξη... ναι δεν υπαρχει θεμα , δεν τους ενδιαφερει απο που ερχεται. loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.531 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.532 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.533 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.534 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.535 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.536 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.537 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.538 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.539 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.540 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.525 02-12-21 19:05 Αρχική Δημοσίευση από PanPan: Οι επικυρωμένοι πίνακες πάνε σε όλα τα πανεπιστήμια την ίδια μέρα έτσι? Click για ανάπτυξη... oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nala: ΑΠΘ τίποτα, εγώ πιστεύω πρέπει να εξεταστούν οι ενστάσεις και μετά να σταλούν οι τελικοί πίνακες Click για ανάπτυξη... Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.526 02-12-21 19:05 Αρχική Δημοσίευση από PanPan: Οι επικυρωμένοι πίνακες πάνε σε όλα τα πανεπιστήμια την ίδια μέρα έτσι? Click για ανάπτυξη... oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nala: ΑΠΘ τίποτα, εγώ πιστεύω πρέπει να εξεταστούν οι ενστάσεις και μετά να σταλούν οι τελικοί πίνακες Click για ανάπτυξη... Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:15 Ο vds3 έγραψε: #1.527 02-12-21 19:15 Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:15 Ο vds3 έγραψε: #1.528 02-12-21 19:15 Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.529 02-12-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από vds3: Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? Click για ανάπτυξη... ναι δεν υπαρχει θεμα , δεν τους ενδιαφερει απο που ερχεται. Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.530 02-12-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από vds3: Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? Click για ανάπτυξη... ναι δεν υπαρχει θεμα , δεν τους ενδιαφερει απο που ερχεται. loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.531 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.532 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.533 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.534 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.535 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.536 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.537 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.538 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.539 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.540 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PanPan: Οι επικυρωμένοι πίνακες πάνε σε όλα τα πανεπιστήμια την ίδια μέρα έτσι? Click για ανάπτυξη... oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nala: ΑΠΘ τίποτα, εγώ πιστεύω πρέπει να εξεταστούν οι ενστάσεις και μετά να σταλούν οι τελικοί πίνακες Click για ανάπτυξη... Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.526 02-12-21 19:05 Αρχική Δημοσίευση από PanPan: Οι επικυρωμένοι πίνακες πάνε σε όλα τα πανεπιστήμια την ίδια μέρα έτσι? Click για ανάπτυξη... oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nala: ΑΠΘ τίποτα, εγώ πιστεύω πρέπει να εξεταστούν οι ενστάσεις και μετά να σταλούν οι τελικοί πίνακες Click για ανάπτυξη... Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:15 Ο vds3 έγραψε: #1.527 02-12-21 19:15 Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:15 Ο vds3 έγραψε: #1.528 02-12-21 19:15 Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.529 02-12-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από vds3: Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? Click για ανάπτυξη... ναι δεν υπαρχει θεμα , δεν τους ενδιαφερει απο που ερχεται. Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.530 02-12-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από vds3: Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? Click για ανάπτυξη... ναι δεν υπαρχει θεμα , δεν τους ενδιαφερει απο που ερχεται. loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.531 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.532 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.533 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.534 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.535 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.536 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.537 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.538 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.539 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.540 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PanPan: Οι επικυρωμένοι πίνακες πάνε σε όλα τα πανεπιστήμια την ίδια μέρα έτσι? Click για ανάπτυξη... oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nala: ΑΠΘ τίποτα, εγώ πιστεύω πρέπει να εξεταστούν οι ενστάσεις και μετά να σταλούν οι τελικοί πίνακες Click για ανάπτυξη... Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους
vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:15 Ο vds3 έγραψε: #1.527 02-12-21 19:15 Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:15 Ο vds3 έγραψε: #1.528 02-12-21 19:15 Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.529 02-12-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από vds3: Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? Click για ανάπτυξη... ναι δεν υπαρχει θεμα , δεν τους ενδιαφερει απο που ερχεται. Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.530 02-12-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από vds3: Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? Click για ανάπτυξη... ναι δεν υπαρχει θεμα , δεν τους ενδιαφερει απο που ερχεται. loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.531 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.532 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.533 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.534 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.535 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.536 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.537 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.538 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.539 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.540 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email?
vds3 Νεοφερμένο μέλος Ο vds3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:15 Ο vds3 έγραψε: #1.528 02-12-21 19:15 Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.529 02-12-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από vds3: Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? Click για ανάπτυξη... ναι δεν υπαρχει θεμα , δεν τους ενδιαφερει απο που ερχεται. Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.530 02-12-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από vds3: Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? Click για ανάπτυξη... ναι δεν υπαρχει θεμα , δεν τους ενδιαφερει απο που ερχεται. loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.531 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.532 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.533 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.534 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.535 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.536 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.537 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.538 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.539 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.540 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.529 02-12-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από vds3: Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? Click για ανάπτυξη... ναι δεν υπαρχει θεμα , δεν τους ενδιαφερει απο που ερχεται. Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.530 02-12-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από vds3: Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? Click για ανάπτυξη... ναι δεν υπαρχει θεμα , δεν τους ενδιαφερει απο που ερχεται. loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.531 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.532 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.533 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.534 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.535 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.536 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.537 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.538 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.539 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.540 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vds3: Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? Click για ανάπτυξη... ναι δεν υπαρχει θεμα , δεν τους ενδιαφερει απο που ερχεται.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.530 02-12-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από vds3: Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? Click για ανάπτυξη... ναι δεν υπαρχει θεμα , δεν τους ενδιαφερει απο που ερχεται. loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.531 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.532 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.533 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.534 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.535 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.536 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.537 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.538 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.539 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.540 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vds3: Πρεπει να τα στειλουμε με το email που γραφει πανω στην αιτηση?Γιατι εμενα οταν εκανα την αιτηση μου εβγαλε αυτοματα το ιδρυματικο και το αφησα ετσι.Μπορω να τα στειλω και με το προσωπικο μου email? Click για ανάπτυξη... ναι δεν υπαρχει θεμα , δεν τους ενδιαφερει απο που ερχεται.
loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.531 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.532 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.533 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.534 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.535 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.536 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.537 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.538 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.539 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.540 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω?
loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:44 Ο loulis έγραψε: #1.532 02-12-21 20:44 Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.533 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.534 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.535 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.536 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.537 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.538 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.539 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.540 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.533 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.534 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.535 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.536 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.537 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.538 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.539 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.540 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι?
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:57 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.534 02-12-21 20:57 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.535 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.536 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.537 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.538 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.539 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.540 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... καλα ...βγαλε με τους κωδικους της μαμας, που να ξερουμε τι κανουν οι δημοι?
Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.535 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.536 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.537 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.538 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.539 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.540 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες.
Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:09 Η Bea έγραψε: #1.536 02-12-21 22:09 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.537 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.538 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.539 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.540 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από loulis: Βγάζω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δείχνει μόνο έμενα... Πώς θα αποδείξω τη τριτεκνια οεο? Της μητέρας μου μας δείχνει όλους (εκείνη,τον θανών πατέρα μου και τους 3 μας τα παιδιά) Εγώ από πού κ ως που έχω δικιά μου μερίδα , παντρεύτηκα κ δεν το ξέρω? Click για ανάπτυξη... Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: oxi την ιδια μερα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Μπα οχι ναλα αυριο ή δευτερα θα ανακοινωσει και το απθ. Αυτο εχει παρει λιστες απο τους πρωτους Click για ανάπτυξη... Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.537 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.538 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.539 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.540 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #1.538 02-12-21 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.539 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.540 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bea: Μήπως έβγαλες κατά λάθος πιστοποιητικό γέννησης αντί οικογενειακής κατάστασης? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Το ΠαΜακ στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον σήμερα που πήρα τηλέφωνο δεν είχε πάρει ακόμα τις λίστες. Click για ανάπτυξη... το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ
Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.539 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.540 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη?
Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:21 Η Bea έγραψε: #1.540 02-12-21 22:21 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη?
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: το παμακ καλε μου ειναι υπολοιπο πανεπιστημιου , δεν ειναι απθ Click για ανάπτυξη... Εννοείς ότι είναι πιο μικρό πανεπιστήμιο σε σχέση με το Απθ και δεν έχει τόση δύναμη?