ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:37 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.501 02-12-21 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Θά κοιτάς κάθε μέρα τίς ανακοινώσεις του τμήματος Πάτρας, θά βγάλει ανακοίνωση για τους μετεγραφεντες Από την άλλη εβδομάδα αναμένουμε Υπομονή Click για ανάπτυξη... Πάντως όποιος απο τους μετεγραφέντες μέσα σε αυτό το forum δεί την ανακοίνωση στο site του τμήματος η σε αυτό του πανεπιστημίου για το οποίο ενδιαφέρεται , ας βγει άμεσα να ενημερωσει.! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:37 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.502 02-12-21 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Θά κοιτάς κάθε μέρα τίς ανακοινώσεις του τμήματος Πάτρας, θά βγάλει ανακοίνωση για τους μετεγραφεντες Από την άλλη εβδομάδα αναμένουμε Υπομονή Click για ανάπτυξη... Πάντως όποιος απο τους μετεγραφέντες μέσα σε αυτό το forum δεί την ανακοίνωση στο site του τμήματος η σε αυτό του πανεπιστημίου για το οποίο ενδιαφέρεται , ας βγει άμεσα να ενημερωσει.! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:25 Η Bea έγραψε: #1.503 02-12-21 13:25 Γεια σε όλους! Σήμερα πήρα τηλέφωνο στη Γραμματεία του Τμήματος όπου ο γιος μου πήρε μετεγγραφή για να ρωτήσω πότε θα βγει η ανακοίνωση για την υποβολή των δικαιολογητικών και μου είπαν ότι ακόμα δεν τους έχουν καν στείλει από το υπουργείο τον πίνακα με τα ονόματα!!! Μετά πήρα στο υπουργείο και δεν έχουν ιδέα πότε θα κυρωθεί ο πίνακας!!! Τα νεύρα μου! Πέρσι σε 4 μέρες έγινε αυτό και δεν ξέρω γιατί φέτος αργούν τόσο πολύ! Υπομονή, παιδιά... Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:25 Η Bea έγραψε: #1.504 02-12-21 13:25 Γεια σε όλους! Σήμερα πήρα τηλέφωνο στη Γραμματεία του Τμήματος όπου ο γιος μου πήρε μετεγγραφή για να ρωτήσω πότε θα βγει η ανακοίνωση για την υποβολή των δικαιολογητικών και μου είπαν ότι ακόμα δεν τους έχουν καν στείλει από το υπουργείο τον πίνακα με τα ονόματα!!! Μετά πήρα στο υπουργείο και δεν έχουν ιδέα πότε θα κυρωθεί ο πίνακας!!! Τα νεύρα μου! Πέρσι σε 4 μέρες έγινε αυτό και δεν ξέρω γιατί φέτος αργούν τόσο πολύ! Υπομονή, παιδιά... loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:50 Ο loulis έγραψε: #1.505 02-12-21 14:50 Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:50 Ο loulis έγραψε: #1.506 02-12-21 14:50 Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:58 Η Bea έγραψε: #1.507 02-12-21 14:58 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Click για ανάπτυξη... Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:58 Η Bea έγραψε: #1.508 02-12-21 14:58 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Click για ανάπτυξη... Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:56 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.509 02-12-21 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Click για ανάπτυξη... Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:56 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.510 02-12-21 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Click για ανάπτυξη... Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.511 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.512 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.513 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.514 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.515 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.516 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.517 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.518 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.519 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.520 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Θά κοιτάς κάθε μέρα τίς ανακοινώσεις του τμήματος Πάτρας, θά βγάλει ανακοίνωση για τους μετεγραφεντες Από την άλλη εβδομάδα αναμένουμε Υπομονή Click για ανάπτυξη... Πάντως όποιος απο τους μετεγραφέντες μέσα σε αυτό το forum δεί την ανακοίνωση στο site του τμήματος η σε αυτό του πανεπιστημίου για το οποίο ενδιαφέρεται , ας βγει άμεσα να ενημερωσει.!
ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:37 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.502 02-12-21 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Θά κοιτάς κάθε μέρα τίς ανακοινώσεις του τμήματος Πάτρας, θά βγάλει ανακοίνωση για τους μετεγραφεντες Από την άλλη εβδομάδα αναμένουμε Υπομονή Click για ανάπτυξη... Πάντως όποιος απο τους μετεγραφέντες μέσα σε αυτό το forum δεί την ανακοίνωση στο site του τμήματος η σε αυτό του πανεπιστημίου για το οποίο ενδιαφέρεται , ας βγει άμεσα να ενημερωσει.! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:25 Η Bea έγραψε: #1.503 02-12-21 13:25 Γεια σε όλους! Σήμερα πήρα τηλέφωνο στη Γραμματεία του Τμήματος όπου ο γιος μου πήρε μετεγγραφή για να ρωτήσω πότε θα βγει η ανακοίνωση για την υποβολή των δικαιολογητικών και μου είπαν ότι ακόμα δεν τους έχουν καν στείλει από το υπουργείο τον πίνακα με τα ονόματα!!! Μετά πήρα στο υπουργείο και δεν έχουν ιδέα πότε θα κυρωθεί ο πίνακας!!! Τα νεύρα μου! Πέρσι σε 4 μέρες έγινε αυτό και δεν ξέρω γιατί φέτος αργούν τόσο πολύ! Υπομονή, παιδιά... Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:25 Η Bea έγραψε: #1.504 02-12-21 13:25 Γεια σε όλους! Σήμερα πήρα τηλέφωνο στη Γραμματεία του Τμήματος όπου ο γιος μου πήρε μετεγγραφή για να ρωτήσω πότε θα βγει η ανακοίνωση για την υποβολή των δικαιολογητικών και μου είπαν ότι ακόμα δεν τους έχουν καν στείλει από το υπουργείο τον πίνακα με τα ονόματα!!! Μετά πήρα στο υπουργείο και δεν έχουν ιδέα πότε θα κυρωθεί ο πίνακας!!! Τα νεύρα μου! Πέρσι σε 4 μέρες έγινε αυτό και δεν ξέρω γιατί φέτος αργούν τόσο πολύ! Υπομονή, παιδιά... loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:50 Ο loulis έγραψε: #1.505 02-12-21 14:50 Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:50 Ο loulis έγραψε: #1.506 02-12-21 14:50 Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:58 Η Bea έγραψε: #1.507 02-12-21 14:58 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Click για ανάπτυξη... Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:58 Η Bea έγραψε: #1.508 02-12-21 14:58 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Click για ανάπτυξη... Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:56 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.509 02-12-21 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Click για ανάπτυξη... Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:56 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.510 02-12-21 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Click για ανάπτυξη... Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.511 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.512 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.513 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.514 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.515 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.516 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.517 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.518 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.519 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.520 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Θά κοιτάς κάθε μέρα τίς ανακοινώσεις του τμήματος Πάτρας, θά βγάλει ανακοίνωση για τους μετεγραφεντες Από την άλλη εβδομάδα αναμένουμε Υπομονή Click για ανάπτυξη... Πάντως όποιος απο τους μετεγραφέντες μέσα σε αυτό το forum δεί την ανακοίνωση στο site του τμήματος η σε αυτό του πανεπιστημίου για το οποίο ενδιαφέρεται , ας βγει άμεσα να ενημερωσει.!
Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:25 Η Bea έγραψε: #1.503 02-12-21 13:25 Γεια σε όλους! Σήμερα πήρα τηλέφωνο στη Γραμματεία του Τμήματος όπου ο γιος μου πήρε μετεγγραφή για να ρωτήσω πότε θα βγει η ανακοίνωση για την υποβολή των δικαιολογητικών και μου είπαν ότι ακόμα δεν τους έχουν καν στείλει από το υπουργείο τον πίνακα με τα ονόματα!!! Μετά πήρα στο υπουργείο και δεν έχουν ιδέα πότε θα κυρωθεί ο πίνακας!!! Τα νεύρα μου! Πέρσι σε 4 μέρες έγινε αυτό και δεν ξέρω γιατί φέτος αργούν τόσο πολύ! Υπομονή, παιδιά... Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:25 Η Bea έγραψε: #1.504 02-12-21 13:25 Γεια σε όλους! Σήμερα πήρα τηλέφωνο στη Γραμματεία του Τμήματος όπου ο γιος μου πήρε μετεγγραφή για να ρωτήσω πότε θα βγει η ανακοίνωση για την υποβολή των δικαιολογητικών και μου είπαν ότι ακόμα δεν τους έχουν καν στείλει από το υπουργείο τον πίνακα με τα ονόματα!!! Μετά πήρα στο υπουργείο και δεν έχουν ιδέα πότε θα κυρωθεί ο πίνακας!!! Τα νεύρα μου! Πέρσι σε 4 μέρες έγινε αυτό και δεν ξέρω γιατί φέτος αργούν τόσο πολύ! Υπομονή, παιδιά... loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:50 Ο loulis έγραψε: #1.505 02-12-21 14:50 Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:50 Ο loulis έγραψε: #1.506 02-12-21 14:50 Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:58 Η Bea έγραψε: #1.507 02-12-21 14:58 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Click για ανάπτυξη... Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:58 Η Bea έγραψε: #1.508 02-12-21 14:58 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Click για ανάπτυξη... Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:56 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.509 02-12-21 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Click για ανάπτυξη... Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:56 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.510 02-12-21 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Click για ανάπτυξη... Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.511 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.512 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.513 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.514 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.515 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.516 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.517 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.518 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.519 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.520 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σε όλους! Σήμερα πήρα τηλέφωνο στη Γραμματεία του Τμήματος όπου ο γιος μου πήρε μετεγγραφή για να ρωτήσω πότε θα βγει η ανακοίνωση για την υποβολή των δικαιολογητικών και μου είπαν ότι ακόμα δεν τους έχουν καν στείλει από το υπουργείο τον πίνακα με τα ονόματα!!! Μετά πήρα στο υπουργείο και δεν έχουν ιδέα πότε θα κυρωθεί ο πίνακας!!! Τα νεύρα μου! Πέρσι σε 4 μέρες έγινε αυτό και δεν ξέρω γιατί φέτος αργούν τόσο πολύ! Υπομονή, παιδιά...
Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:25 Η Bea έγραψε: #1.504 02-12-21 13:25 Γεια σε όλους! Σήμερα πήρα τηλέφωνο στη Γραμματεία του Τμήματος όπου ο γιος μου πήρε μετεγγραφή για να ρωτήσω πότε θα βγει η ανακοίνωση για την υποβολή των δικαιολογητικών και μου είπαν ότι ακόμα δεν τους έχουν καν στείλει από το υπουργείο τον πίνακα με τα ονόματα!!! Μετά πήρα στο υπουργείο και δεν έχουν ιδέα πότε θα κυρωθεί ο πίνακας!!! Τα νεύρα μου! Πέρσι σε 4 μέρες έγινε αυτό και δεν ξέρω γιατί φέτος αργούν τόσο πολύ! Υπομονή, παιδιά... loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:50 Ο loulis έγραψε: #1.505 02-12-21 14:50 Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:50 Ο loulis έγραψε: #1.506 02-12-21 14:50 Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:58 Η Bea έγραψε: #1.507 02-12-21 14:58 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Click για ανάπτυξη... Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:58 Η Bea έγραψε: #1.508 02-12-21 14:58 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Click για ανάπτυξη... Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:56 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.509 02-12-21 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Click για ανάπτυξη... Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:56 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.510 02-12-21 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Click για ανάπτυξη... Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.511 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.512 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.513 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.514 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.515 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.516 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.517 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.518 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.519 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.520 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σε όλους! Σήμερα πήρα τηλέφωνο στη Γραμματεία του Τμήματος όπου ο γιος μου πήρε μετεγγραφή για να ρωτήσω πότε θα βγει η ανακοίνωση για την υποβολή των δικαιολογητικών και μου είπαν ότι ακόμα δεν τους έχουν καν στείλει από το υπουργείο τον πίνακα με τα ονόματα!!! Μετά πήρα στο υπουργείο και δεν έχουν ιδέα πότε θα κυρωθεί ο πίνακας!!! Τα νεύρα μου! Πέρσι σε 4 μέρες έγινε αυτό και δεν ξέρω γιατί φέτος αργούν τόσο πολύ! Υπομονή, παιδιά...
loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:50 Ο loulis έγραψε: #1.505 02-12-21 14:50 Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:50 Ο loulis έγραψε: #1.506 02-12-21 14:50 Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:58 Η Bea έγραψε: #1.507 02-12-21 14:58 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Click για ανάπτυξη... Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:58 Η Bea έγραψε: #1.508 02-12-21 14:58 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Click για ανάπτυξη... Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:56 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.509 02-12-21 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Click για ανάπτυξη... Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:56 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.510 02-12-21 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Click για ανάπτυξη... Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.511 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.512 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.513 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.514 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.515 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.516 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.517 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.518 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.519 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.520 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ
loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:50 Ο loulis έγραψε: #1.506 02-12-21 14:50 Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:58 Η Bea έγραψε: #1.507 02-12-21 14:58 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Click για ανάπτυξη... Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:58 Η Bea έγραψε: #1.508 02-12-21 14:58 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Click για ανάπτυξη... Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:56 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.509 02-12-21 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Click για ανάπτυξη... Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:56 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.510 02-12-21 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Click για ανάπτυξη... Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.511 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.512 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.513 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.514 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.515 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.516 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.517 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.518 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.519 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.520 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ
Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:58 Η Bea έγραψε: #1.507 02-12-21 14:58 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Click για ανάπτυξη... Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:58 Η Bea έγραψε: #1.508 02-12-21 14:58 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Click για ανάπτυξη... Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:56 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.509 02-12-21 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Click για ανάπτυξη... Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:56 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.510 02-12-21 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Click για ανάπτυξη... Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.511 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.512 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.513 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.514 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.515 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.516 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.517 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.518 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.519 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.520 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από loulis: Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Click για ανάπτυξη... Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη
Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 14:58 Η Bea έγραψε: #1.508 02-12-21 14:58 Αρχική Δημοσίευση από loulis: Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Click για ανάπτυξη... Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:56 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.509 02-12-21 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Click για ανάπτυξη... Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:56 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.510 02-12-21 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Click για ανάπτυξη... Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.511 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.512 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.513 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.514 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.515 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.516 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.517 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.518 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.519 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.520 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από loulis: Καλησπερα και απο μενα, δυο ερωτησουλες αν ξερει καποιος/α να βοηθησει. Εβγαλα μολις νεα ταυτοτητα λογο απωλειας,υπαρχει καποια διαδικασια/ενημερωση που πρεπει να κανω στο τμημα υποδοχης γιαυτη την αλλαγη ωστε να κανουν τη ταυτοποιηση ή θα ενημερωθουν αυτοματα? Επισης,εχω κανει δηλωση για συγγραματα στο παλίο τμημα ,δεν παρελαβα κανενα ακομα γτ περιμενα να δω τι θα γινει με τη μετεγγραφη ?τι κανουμε εδω,το αφηνω ως εχει χωρις να παρω τπτ ? Θενξ Click για ανάπτυξη... Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Click για ανάπτυξη... Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη
ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:56 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.509 02-12-21 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Click για ανάπτυξη... Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:56 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.510 02-12-21 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Click για ανάπτυξη... Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.511 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.512 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.513 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.514 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.515 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.516 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.517 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.518 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.519 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.520 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Click για ανάπτυξη... Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ!
ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 15:56 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.510 02-12-21 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Click για ανάπτυξη... Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.511 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.512 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.513 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.514 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.515 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.516 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.517 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.518 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.519 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.520 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bea: Εμάς μας είπαν από το Τμήμα προελεύσεως να μην κάνουμε δήλωση μαθημάτων γιατί θα έπρεπε να τα επιστρέψουμε πίσω, μαζί με το πάσο, εάν παίρναμε τη μετεγγραφή. Πάρε τηλεφωνώ να τους ρωτήσεις για να δεις τι πρέπει να κάνεις. Για την ταυτότητα δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτόματη ενημέρωση, θα χρειαστεί εσύ να την αλλάξεις στην εφορία και να ενημερώσεις εκεί που σε ενδιαφέρει για τον καινούριο αριθμό, έτσι κάναμε κι εμείς μια φορά που ο γιος μου την άλλαξε. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Ήθελα να πω δήλωση συγγραμμάτων, όχι μαθημάτων, συγνώμη Click για ανάπτυξη... Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ!
Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.511 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.512 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.513 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.514 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.515 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.516 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.517 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.518 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.519 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.520 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά!
Bea Νεοφερμένο μέλος Η Bea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:10 Η Bea έγραψε: #1.512 02-12-21 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά! ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.513 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.514 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.515 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.516 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.517 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.518 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.519 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.520 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να το κάνουν όλα τα τμήματα σιγά σιγά!
ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.513 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! Τελευταία επεξεργασία: 2 Δεκεμβρίου 2021 ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.514 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.515 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.516 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.517 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.518 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.519 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.520 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!!
ΓΙΑΝΝΗΣ61 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:16 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ61: #1.514 02-12-21 16:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!! George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.515 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.516 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.517 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.518 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.519 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.520 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Δεκεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Για μιά φορά ακόμη ο γιαννης_00.... to the point .... και στις ημερομηνίες.!!! Click για ανάπτυξη... thanks ! γιαννης _00 μηνυμα #4283 25/11/2021 15.00 !!!
George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.515 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.516 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.517 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.518 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.519 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.520 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα?
George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:14 Ο George9989: #1.516 02-12-21 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.517 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.518 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.519 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.520 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ61: Μολις εβγαλε ανακοινωση το ΠΑΔΑ! Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα?
loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.517 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.518 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.519 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.520 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr
loulis Νεοφερμένο μέλος Ο loulis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:15 Ο loulis έγραψε: #1.518 02-12-21 17:15 Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.519 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.520 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 182 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: omitsop Onomauser Kafkinos user110908 Gavriil kostis76 katerina1980 mikasa Peratsis AnnaV thewitcher tan07 confused??? Leo21 gianikit Giannis_19 Lennie TheNorth Manou Litsa Eirinoula mikrosamiamidi tomftw jkhkh mariel79 Kzaro Lia 2006 nefeli10 phleidhs VasilisK00 agg41 Sotiris 12 Alin22 FNC_Sophia Entropy24 DiKar ioanna2007 BiteTheDust patatosalata22 PanPan Arvacon Than003 GiwrgosLxs liana Rita1975 αντιγονη. dmav panaman astroskoni Giota_pel Praxis flaura Peter Pan13 Nikos_81 Mammy Nun angeloskar kris1 EviDakt Nic Papalitsas estrela NasosJet oups Vasilikii Bezbozny alpha.kappa Παναρας kallikd eleni78 Elenakii mermaid89 VICKY LOU phoni Philologist Χάρις Evaa emilyfan85 Μαραθ22 effiee Billas ladybookworm Fofifofi78 Scandal Μαρια39 theodoraooo Billokos1 calliope Politeknoi spring day TheUnknown Chico Vasilis V F1L1PAS dim6 sophiaa Unboxholics Rina Nala eukleidhs1821 ValiArg Nick0007 niaou Mariap. xakounaamatata barkos Ευτυχια Αδαμοπουλου Kitana Anhelika beckyy MaryLou alexgiann mary eleni Virgi89 john_ex_ katerinavld QWERTY23 George9989 Βιολετ Nikoleta_Giann Appolon Vasilis Xris Mukumbura ΓΙΑΝΝΗΣ61 Bea L0st vds3 KingPoul constansn George_dr efi25 ioannam Badguy70 Eri0611 ΤΖΩΝ Cortes Ανώνυμη lnesb margik Dreamer_SW Annu NikiKa Αννα1 penelopenick plantbee maria2001 Mendem tsiobieman alsatus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από George9989: Εγω γιατι δεν μπορω να βρω την σχετικη ανακοινωση του παδα? Click για ανάπτυξη... Μετεγγραφές Φοιτητών Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022 - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Καλούνται οι φοιτητές των οποίων κυρώθηκε στους Πίνακες η αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γραμματείας του Τμήματος Υποδοχής τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έως και την 20η Δεκεμβρίου 2021, τα παρακάτω... www.uniwa.gr
George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.519 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.520 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη? Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 74 75 76 77 78 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 93 Επόμενη First Προηγούμενη 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 76 από 93 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
George9989 Νεοφερμένο μέλος Ο George9989 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:21 Ο George9989: #1.520 02-12-21 17:21 Στην αιτηση μεταγραφης πρεπει να εχει και υπογραφη?