Πανελλήνιες 2021 - Θερινή Προετοιμασία

Zukov

Διάσημο μέλος

Ο Zukov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,034 μηνύματα.
Σημείωση Συντονιστή
Παράλληλα με τις Πανελλήνιες 2020 που θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες, προέκυψε και η ανάγκη να ξεκινήσουν συζητήσεις μαθητών της Β' Λυκείου και Αποφοίτων, για τη θερινή προετοιμασία τους για τις επόμενες Πανελλαδικές, αυτές του 2021. Το θέμα λοιπόν είναι ανοιχτό για οποιαδήποτε απορία, ανησυχία και γενικά συζήτηση των υποψηφίων του 2021, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Καλή δύναμη!!



Οσοι σκοπευετε να δωσετε πανελληνιες το 2021 στην ομαδα οικονομικων σπουδων και σπουδων πληροφοροικης εχετε ξεκινησει προετοιμασια στα εξεταζομενα μαθηματα της εν λογω ομαδας (διαδικτυακα λογω covid λογικα) ;Με ενδιαφερει κυριως αν εχετε ξεκινησει μαθηματικα κατ και αν ναι μεχρι ποιο σημειο της υλης;
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Panos_02

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα.
Δεν νομιζω να ξεκινησεκανεις.
Μαθηματικα συνηθως Ιουλιο ξεκινανε.
Τα υπολοιπα βγαινουν ακομα και αν αρχισεις Σεπτεμβρη
 

Alexandros28

Δραστήριο μέλος

Ο Alexandros28 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα.
Καλησπέρα σας!
Τελείωσα τα θερινά μαθήματα πριν λίγες μέρες και θα θελα να μάθω από αποφοίτους αν είναι ικανοποιητικό το μέρος της ύλης που έχω καλύψει!
Μαθηματικά: Μέχρι και τη συνέχεια
Χημεία: όλη η οργανική, θερμοχημεία, κινητική Και στις εισαγωγές της ισορροπίας
Φυσική: κρούσεις, ηλεκτρομαγνητισμος και εισαγωγές ταλαντώσεων
Έκθεση: όσον αφορά τη θεωρία (πειθώ, αλληλουχία, εγκυρότητα) την έχω καλύψει, απομένουν μονάχα οι θεματικοί κύκλοι τους οποίους έχω καλύψει και από κει ένα σημαντικό μέρος (δεν ξέρω με ποια σειρά πάνε για να σας εξηγήσω αναλυτικότερα)
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top