Nat Dor
Νεοφερμένο μέλος

Όσοι δίνουν με το παλιό στα γελ και στα επαλ ισχυουν οι συντελεστές βαρύτηταςΓια τους συντελεστές τι ισχύει στο επαλ;
Η κατάργηση αφορά μόνο τα γελ;
Υπαρχουν παραιατρικα χωρίς αίμαΟι συντελεστές βαρύτητας καταργήθηκαν για ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ στα ΓΕΛ ΕΠΑΛ κανονικά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Υπάρχει παρα ιατρικό χωρίς αίμα? Εγώ θέλω να περάσω ιδεατά η Πολιτικές Επιστήμες ΑΠΘ ή Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών ΠΑΜΑΚ. Αν δεν περάσω σε κάποιο απο αυτά Πολιτικές Επιστήμες Κομοτηνής και μετά Πολιτικές Επιστήμες ΕΚΠΑ Κοινωνιολγία όσο το δυνατόν λιγότερα μαθηματικά
.. λογοθεραπεια εργοθεραπεια φυσικοθεραπεια κλπ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnnaVrt12
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όσοι δίνουν με το παλιό στα γελ και στα επαλ ισχυουν οι συντελεστές βαρύτητας
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Καλό αυτο, γιατί στα γελ λογικά εξαιτίας αυτού θα υπάρξει μια μικρή αύξηση στις βάσεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jimis2001
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στα ΕΠΑΛ δεν υπάρχει παλιό σύστημα διότι ούτε η ύλη άλλαξε ούτε αφαιρέθηκαν οι συντελεστές.Όσοι δίνουν με το παλιό στα γελ και στα επαλ ισχυουν οι συντελεστές βαρύτητας
AnnaVrt12
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nat Dor
Νεοφερμένο μέλος

Το παλιό σύστημα που ανέφερα αφορούσε τα γελ... Γενικά ότι αλλαγές έγιναν φέτος αφορούσαν μόνο τα ΓελΣτα ΕΠΑΛ δεν υπάρχει παλιό σύστημα διότι ούτε η ύλη άλλαξε ούτε αφαιρέθηκαν οι συντελεστές.
Συντελεστές βαρύτητας έχουν
Σε ευχαριστούμε πολύ...Οπότε οι βάσεις θα εξαρτηθούν αποκλειστικά από τις επιδόσειςκαλή επιτυχία σε όλους. Λίγο έμεινε!

Nat Dor
Νεοφερμένο μέλος

AnnaVrt12
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nat Dor
Νεοφερμένο μέλος

Αλλά θεωρώ ότι τα πήγα καλά...
roud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω ανατομία έδινα και ήταν πολύ πιο δύσκολα από πέρσι ... βασικα ειχε πολλες παγιδες και ερωτήσεις οπου οι απαντήσεις στο βιβλίο μέσα ήταν σε παρενθέσεις ...
Αλλά θεωρώ ότι τα πήγα καλά...
Μπράβο σε όλους έχω να πω.
Στην ανατομία από ότι είδα δεν βάλανε τίποτα από κυκλοφορικό εε
Nat Dor
Νεοφερμένο μέλος

Έβαλαν ποια αρτηρία αιματωνει το κεφάλι τράχηλο κ άνω άκρα...Κ ποιες φλέβες περνούν αίμα από εκεί... Μόνο αυτό...Μπράβο σε όλους έχω να πω.
Στην ανατομία από ότι είδα δεν βάλανε τίποτα από κυκλοφορικό εε
Έβαλαν γενικά ουροποιητικο αναπνευστικό και αίμα κατά κύριο ρόλο..λίγο πεπτικό 1 ερώτηση από γεννητικό.
Καθόλου από ενδοκρινεις αδένες...Αλλά λογικά λογο ότι κάποια σχολεία δεν τα είχαν διδαχτεί τα τελευταία κεφάλαια...
Σε ευχαριστούμε πολύ...

roud
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έβαλαν ποια αρτηρία αιματωνει το κεφάλι τράχηλο κ άνω άκρα...Κ ποιες φλέβες περνούν αίμα από εκεί... Μόνο αυτό...
Έβαλαν γενικά ουροποιητικο αναπνευστικό και αίμα κατά κύριο ρόλο..λίγο πεπτικό 1 ερώτηση από γεννητικό.
Καθόλου από ενδοκρινεις αδένες...Αλλά λογικά λογο ότι κάποια σχολεία δεν τα είχαν διδαχτεί τα τελευταία κεφάλαια...
Σε ευχαριστούμε πολύ...![]()
Αντε ένα έμεινε η ΥΓΙΕΙΝΗ καλή επιτυχία!!!
Ευχομαι του χρόνου που δίνω εγώ να πάνε όλα καλά
Nat Dor
Νεοφερμένο μέλος

Άντε ν δουμε τ Θ δούμε κ εκει...Αντε ένα έμεινε η ΥΓΙΕΙΝΗ καλή επιτυχία!!!
Ευχομαι του χρόνου που δίνω εγώ να πάνε όλα καλά

Σε ευχαριστούμε πολύ.
Καλή σου επιτυχία σου εύχομαι για του χρόνου... αν θες καμία βοήθεια στα μαθήματα πες μου... Μόνο τις σελίδες δεν έχω αποστηθίσει ακόμα...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ σε λίγο θα κάνω και διατριβή πάνω σε αυτά...

AnnaVrt12
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nat Dor
Νεοφερμένο μέλος

Έλα μου ντε... Δεν ξέρω καθόλου... αν το πάνε σαν τις άλλες χρονιές λογικά γύρω στις 15 Ιουλίου ... δλδ 15μερες μετά την λήξη των γενικών μαθημάτων. Αν κάποιος γνωρίζει θα χαρώ πολύ να μάθω...Τα αποτελέσματα πότε βγαίνουν φέτος; Εννοώ τα μόρια.

AnnaVrt12
Εκκολαπτόμενο μέλος

lenypap
Νεοφερμένο μέλος

Στηρίζομαι στην υγιεινή τώρα. Για να δούμε

Καλή επιτυχία παιδιά!!
Nat Dor
Νεοφερμένο μέλος

Εύχομαι ν σκίσεις στην υγιεινή για ν καλύψεις το χαμένο έδαφος... ηταν παγιδες οι ερωτήσεις η αλήθεια είναι... Όχι όπως άλλες χρονιές... τι θες ν περάσεις σαν πρώτη δεύτερη επιλογή?Ανατομία σήμερα. Τι ήταν αυτό;;; Εμένα με δυσκόλεψαν αρκετά αυτά τα θέματα. Δεν έγραψα καθόλου καλά, όσο ήθελα δηλαδή... είχα πάρα πολύ άγχος και δεν μπορούσα με τίποτα να σκεφτώ καθαρά.
Στηρίζομαι στην υγιεινή τώρα. Για να δούμε
Καλή επιτυχία παιδιά!!
lenypap
Νεοφερμένο μέλος

Τα κοινής ομάδας με ενδιαφέρουν. Κινηματογράφου ΑΠΘ θα βάλω πρωτη, και μετά θεάτρου...
Εσυ που στοχεύεις;
Edit: α είπες!! Παραιατρικα. Λογοθεραπεία; Εργοθεραπεία;
Nat Dor
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 179 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- panos007
- Dr. Gl. Luminous
- Praxis
- dmav
- Nikos_81
- panaman
- Nic Papalitsas
- mjohn68
- 042003
- Nikoleta_Giann
- alexandrahere
- Student 123
- Liou
- roud
- Dimitris_P
- don_vito
- Arvacon
- globglogabgalab
- lnesb
- VouDou
- Porfira
- Ada ada
- barkos
- ggl
- angies
- Dionyshs1
- Eri0611
- Pharmacist01
- Κλημεντίνη
- KingPoul
- maria2001
- Unboxholics
- eukleidhs1821
- SlimShady
- stefan
- Nala
- tsiobieman
- Citylights
- calliope
- rafaela11
- niaou
- heo12345
- panosveki
- VasoGrimes
- TonyMontanaEse
- spinalgr1990
- igeorgeoikonomo
- chochoru
- Xristosdimitra
- constansn
- Lester34
- orchidaceae
- korlef
- Αναστασία197
- EiriniS20
- Jennoulajennaki
- ρενακι 13
- Konstantinos4
- Αριάνα123
- anastasia papa
- penelopenick
- eri548
- Jocaste
- JohnGreek
- angelikitaraxia
- RVU
- Dr House
- BioChemical
- Bgpanos
- Paul77
- Ziggy 1
- Nick0007
- elisa
- panagiotis23
- fearless
- kristinbacktoschool
- Rene2004
- foteiniandr
- charmander
- Athens2002
- ada1974
- DrsKatia
- Nat Dor
- nucomer
- uni77
- Belle26
- kiyoshi
- Thanos_D
- Enso
- Viedo
- jimis2001
- CuHg
- Slytherin
- Marianna35
- γιω99
- Stefanosxios
- ΘανάσοςG4
- FINN
- Vasilis2000kak
- Scandal
- lenypap
- NickT
- olgakiks
- Ggpg
- Φινεύς
- iminspain
- jimnikol21
- nickthegreek151
- Nefeloula
- MarcoReus
- Ryuzaki
- Aria34
- Steffie88
- J.Cameron
- T C
- KaterinaL
- mickie
- alexrami
- Mukumbura
- Kostakis45
- hirasawayui
- notis_19
- Γιώργος - Κόρινθος
- NEKTARIOS11
- Alexandros mp
- Lydia6902
- undisputed36
- Dimitris2001
- Ermioni89
- Μάρκος Βασίλης
- PanosCh002
- Stroka
- tasost
- Ν.Χ.
- Mako777
- Eleni54
- tymvorixos
- Άρτεμις Α.
- Rita
- Serotonin
- george777
- Earendil
- Vickyst
- Indiana Jones
- Evaki 2002
- aaaaaaaaaa
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.