Nat Dor
Νεοφερμένο μέλος

Φέτος δίνω πανελλήνιες και είμαι τομεας υγείας Κ πρόνοιας.
Στα ΜΜΕ δεν γίνεται κάποιος ιδιαίτερος σχολιασμός για τις πανελλήνιες και γι αυτό εφτιαξα αυτό το θέμα γτ θα ήθελα να ακούσω απόψεις για τα μέχρι στιγμής μαθήματα π έχουμε δώσει.. (Έκθεση μαθηματικα) .
Πώς τα είδατε τα θέματα?
Επιπλέον ποια σχολή προτίμησης έχετε υπ όψιν???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jimis2001
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos007
Νεοφερμένο μέλος

Η σχολές που με ενδιαφέρουν είναι όλες χωρίς μαθηματικά ή μαθηματικά περιρισμένα. Πολιτικές επιστήμες και Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών κυρίως.
Katerinaev
Δραστήριο μέλος

Περνάτε πολιτικές επιστήμες από τα επαλ;Η έκθεση ήταν αντιμετωπίσημη μαθηματικά δεν ξέρω γιατί δεν έκανα ενισχυτική και πάω για μονάδα, με ενδιαφέρουν τα μαθήματα ειδικότητας. Είσαι στο 1% ή στο 10%
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Η σχολές που με ενδιαφέρουν είναι όλες χωρίς μαθηματικά ή μαθηματικά περιρισμένα. Πολιτικές επιστήμες και Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών κυρίως.
Viedo
Διάσημο μέλος

Nat Dor
Νεοφερμένο μέλος

Με το 10% ειμαι..Η έκθεση ήταν αντιμετωπίσημη μαθηματικά δεν ξέρω γιατί δεν έκανα ενισχυτική και πάω για μονάδα, με ενδιαφέρουν τα μαθήματα ειδικότητας. Είσαι στο 1% ή στο 10%
Και στόχευω σε σχολές υγείας...παραιατρικα κυρίως... Αλλά μέτρια τα έχω πάει μέχρι στιγμής.
panos007
Νεοφερμένο μέλος

Καλημέρα και Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών και κοινωνιολογία. Φέτος δεν έχει την Βαλκανικών και Σλαβικών του ΠΑΜΑΚ και τις Πολιτικές Επιστήμες της Παντείου. Για το 2ο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος νομίζω έχει απο Αθήνα μόνο του Καποδιστριακού. Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή Ρέθυμνο τις έχει κανονικάΠερνάτε πολιτικές επιστήμες από τα επαλ;
Απο που έισαι? δώσατε ειδικότητας?Με το 10% ειμαι..
Και στόχευω σε σχολές υγείας...παραιατρικα κυρίως... Αλλά μέτρια τα έχω πάει μέχρι στιγμής.
Nat Dor
Νεοφερμένο μέλος

Καλημέρα και Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών και κοινωνιολογία. Φέτος δεν έχει την Βαλκανικών και Σλαβικών του ΠΑΜΑΚ και τις Πολιτικές Επιστήμες της Παντείου. Για το 2ο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος νομίζω έχει απο Αθήνα μόνο του Καποδιστριακού. Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή Ρέθυμνο τις έχει κανονικά
Απο που έισαι? δώσατε ειδικότητας?
Αύριο δίνουμε ειδικότητες .
Από Αθήνα είμαι...
Εσύ?
panos007
Νεοφερμένο μέλος

Θεσσαλονίκη, διάβασες? Έκανα 1,5 χρόνο νοσηλευτική αλλά μετά άλλαξε ο νόμος που έδινε πρόσβαση στα ΑΕΙ απο ΕΠΑΛ και άλλαξα κατεύθυνση άρδην. Η θεωρία της νοσηλευτικής πολύ με άρεσε αλλά στα εργαστηρία ήμουν αμπντάλης. Καλά με έλεγε η μάνα μου μόνο στους υπολογιστές και στην ιστορία είσαι καλός χααααχαΑυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αύριο δίνουμε ειδικότητες .
Από Αθήνα είμαι...
Εσύ?
AnnaVrt12
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε ποια (η ποιες) σχολή, (-ες) στοχεύετε;
panos007
Νεοφερμένο μέλος

Εκθεση είμαι συγρατημένα αισιόδοξος. Ήθελα πάνω απο 5 τώρα λέω πάνω απο 7 και όσο πάει. Το 1996 έλεγα έγραψα καλά στην έκθεση και μετα βίας πήρα 10. Χαμηλά την μπάλα. Μαθηματικά μονάδα. Ευελπιστώ στα είδικότητας. Ιδεατά θέλω πολιτικές επιστήμες ή διεθνών και ευρωπαικών σπουδών αλλιώς μια μη οικονομική σχολά αμιγώς θεωρητική. Εσύ?Πως τα έχετε πάει ως τώρα παιδιά;
Nat Dor
Νεοφερμένο μέλος

Έκθεση λογικά γύρω στα 15 κ μαθηματικά το πολύ 16 στόχευω παραιατρικα όχι ιατρική νοσηλευτική πάντως γτ δεν αντέχω το αίμα...Πως τα έχετε πάει ως τώρα παιδιά;

Εσύ?Έκθεση λογικά γύρω στα 15 κ μαθηματικά το πολύ 16 στόχευω παραιατρικα όχι ιατρική νοσηλευτική πάντως γτ δεν αντέχω το αίμα...![]()
AnnaVrt12
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εκθεση είμαι συγρατημένα αισιόδοξος. Ήθελα πάνω απο 5 τώρα λέω πάνω απο 7 και όσο πάει. Το 1996 έλεγα έγραψα καλά στην έκθεση και μετα βίας πήρα 10. Χαμηλά την μπάλα. Μαθηματικά μονάδα. Ευελπιστώ στα είδικότητας. Ιδεατά θέλω πολιτικές επιστήμες ή διεθνών και ευρωπαικών σπουδών αλλιώς μια μη οικονομική σχολά αμιγώς θεωρητική. Εσύ?
Άραγε θα ανέβουν οι βάσεις στο πεδίο των οικονομικών; πέρσι αν δεν κάνω λάθος ήταν πολύ χαμηλά
Nat Dor
Νεοφερμένο μέλος

Κάθε μέρα διαβάζω όσο μπορώ... Εσύ τ θέλεις ν περάσεις??? Εγώ δεν μπορώ τα αίματα γι αυτό κ αποκλείω νοσηλευτική κ ιατρική...χαχχαχααχαχΘεσσαλονίκη, διάβασες? Έκανα 1,5 χρόνο νοσηλευτική αλλά μετά άλλαξε ο νόμος που έδινε πρόσβαση στα ΑΕΙ απο ΕΠΑΛ και άλλαξα κατεύθυνση άρδην. Η θεωρία της νοσηλευτικής πολύ με άρεσε αλλά στα εργαστηρία ήμουν αμπντάλης. Καλά με έλεγε η μάνα μου μόνο στους υπολογιστές και στην ιστορία είσαι καλός χααααχα
AnnaVrt12
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θεωρώ οτι το θέμα της έκθεσης παρότι καθόλου αναμενόμενο με βάση τα "σος" ήταν ωραίο. Οι ερωτήσεις στο λογοτεχνικό κειμενο πιστεύω δε χρειάζονταν εξαιρετικές γνώσεις, ήταν σχεδόν όλες οι απαντήσεις μέσα στο κείμενο. Βέβαια εκείνη την ώρα δύσκολα σκέφτεται κάποιος ήρεμα και λογικάΝαι έχουν βάλει απροσδόκητα θέματα η αλήθεια είναι.. Δεν καταλαβαίνω γτ τ κάνουν αυτό... τυχερή είσαι...![]()
Επίσης μια απορία που έχω.
Η κατάργηση των συντελεστών βαρυτητας ισχύει μόνο για τα γελ; η ισχύει και στα επαλ
Nat Dor
Νεοφερμένο μέλος

AnnaVrt12
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nat Dor
Νεοφερμένο μέλος

Ισχύει αυτό π λες... Πότε δεν ξέρεις με το συγκεκριμένο μάθημα... Εγώ λέω γύρω στα 15 ότι έγραψα αλλά πχ οι δάσκαλοι μου θεωρούν ότι πήγα καλύτερα... Αλλά λέω τόσο για ν είμαι προετοιμασμένη... ψυχολογικά καταλαβαίνεις....Στην έκθεση τίποτα δεν είναι σίγουρο ως προς τη βαθμολόγηση. Παρότι τους δίνονται συγκεκριμένες οδηγίες , ποτέ δεν είναι αντικειμενικοί. Εξ ου και οι διαφορές ανάμεσα σε 1ο και 2ο βαθμολογητη. Είναι το μόνο μάθημα που δεν μπορείς να υπολογίσεις βαθμό. Εγώ θυμάμαι πήγαινα για 18 και βρέθηκα με 15![]()

AnnaVrt12
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η κατάργηση αφορά μόνο τα γελ;
panos007
Νεοφερμένο μέλος

Οι συντελεστές βαρύτητας καταργήθηκαν για ΦΕΤΟΣ ΜΟΝΟ στα ΓΕΛ ΕΠΑΛ κανονικάΓια τους συντελεστές τι ισχύει στο επαλ;
Η κατάργηση αφορά μόνο τα γελ;
Υπάρχει παρα ιατρικό χωρίς αίμα? Εγώ θέλω να περάσω ιδεατά η Πολιτικές Επιστήμες ΑΠΘ ή Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών ΠΑΜΑΚ. Αν δεν περάσω σε κάποιο απο αυτά Πολιτικές Επιστήμες Κομοτηνής και μετά Πολιτικές Επιστήμες ΕΚΠΑ Κοινωνιολγία όσο το δυνατόν λιγότερα μαθηματικάΝαι έχουν βάλει απροσδόκητα θέματα η αλήθεια είναι.. Δεν καταλαβαίνω γτ τ κάνουν αυτό... τυχερή είσαι...
Κάθε μέρα διαβάζω όσο μπορώ... Εσύ τ θέλεις ν περάσεις??? Εγώ δεν μπορώ τα αίματα γι αυτό κ αποκλείω νοσηλευτική κ ιατρική...χαχχαχααχαχ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 179 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- panos007
- Dr. Gl. Luminous
- Praxis
- dmav
- Nikos_81
- panaman
- Nic Papalitsas
- mjohn68
- 042003
- Nikoleta_Giann
- alexandrahere
- Student 123
- Liou
- roud
- Dimitris_P
- don_vito
- Arvacon
- globglogabgalab
- lnesb
- VouDou
- Porfira
- Ada ada
- barkos
- ggl
- angies
- Dionyshs1
- Eri0611
- Pharmacist01
- Κλημεντίνη
- KingPoul
- maria2001
- Unboxholics
- eukleidhs1821
- SlimShady
- stefan
- Nala
- tsiobieman
- Citylights
- calliope
- rafaela11
- niaou
- heo12345
- panosveki
- VasoGrimes
- TonyMontanaEse
- spinalgr1990
- igeorgeoikonomo
- chochoru
- Xristosdimitra
- constansn
- Lester34
- orchidaceae
- korlef
- Αναστασία197
- EiriniS20
- Jennoulajennaki
- ρενακι 13
- Konstantinos4
- Αριάνα123
- anastasia papa
- penelopenick
- eri548
- Jocaste
- JohnGreek
- angelikitaraxia
- RVU
- Dr House
- BioChemical
- Bgpanos
- Paul77
- Ziggy 1
- Nick0007
- elisa
- panagiotis23
- fearless
- kristinbacktoschool
- Rene2004
- foteiniandr
- charmander
- Athens2002
- ada1974
- DrsKatia
- Nat Dor
- nucomer
- uni77
- Belle26
- kiyoshi
- Thanos_D
- Enso
- Viedo
- jimis2001
- CuHg
- Slytherin
- Marianna35
- γιω99
- Stefanosxios
- ΘανάσοςG4
- FINN
- Vasilis2000kak
- Scandal
- lenypap
- NickT
- olgakiks
- Ggpg
- Φινεύς
- iminspain
- jimnikol21
- nickthegreek151
- Nefeloula
- MarcoReus
- Ryuzaki
- Aria34
- Steffie88
- J.Cameron
- T C
- KaterinaL
- mickie
- alexrami
- Mukumbura
- Kostakis45
- hirasawayui
- notis_19
- Γιώργος - Κόρινθος
- NEKTARIOS11
- Alexandros mp
- Lydia6902
- undisputed36
- Dimitris2001
- Ermioni89
- Μάρκος Βασίλης
- PanosCh002
- Stroka
- tasost
- Ν.Χ.
- Mako777
- Eleni54
- tymvorixos
- Άρτεμις Α.
- Rita
- Serotonin
- george777
- Earendil
- Vickyst
- Indiana Jones
- Evaki 2002
- aaaaaaaaaa
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.