και μενα η κοινωνιολογια μου βγαινει απιστευτα αργα! Βασικα επειδη την απεχθανομαι και τη βρισκω τρομερα βαρετη, βγαζω δυο σελιδες το πολυ τη μερα. Πρωτη φορα ολοκληρη θα την εχω βγαλει Μαρτιο σκεψου, τρατζικ δηλαδη. Και δυστυχως ενω μπορουσα να επιλεξω να δωσω Λατινικα δλδ με το παλιο αντι το νεο λεω ασε ας δωσω Κοινωνιολογια, να ναι 4 αντι 5 μαθηματα, γιατι ειμαι και εξωτερικο και δεν το εχω και ευκολο με τις αδειες (θα πρεπει να παρω και μια εξτρα για αγγλικα, χαμουλης) . Ιστορια θυμαμαι πολλα κομματια απο το 2009 (!) ολως περιεργως και μου βγηκε μια φορα ηδη. Εκθεση δεν εχω πιασει γιατι και το 2009 την ειχα κανει φυλλο και φτερο απο τελη Β Λυκειου για να γραψω ενα καταπληκτικο 16. Οποτε λεω να την πιασω απο τελη Μαρτιου εξαλλου δε θα αποστηθισω κατι περα απο το κομματι της λογοτεχνιας. Αρχαια οκ ειμαι σε σχετικα νορμαλ δρομο νομιζω δηλαδη. Εσυ σε ποια σχολη στοχευεις, αν επιτρεπεται? Στα αλλα μαθηματα πώς σου βγαινει ως τωρα?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Φεβρουαρίου 2020
Ναι μπορεις να δωσεις με το παλιο συστημα! Φετος θα ναι η τελευταια χρονια ομως. Απο του χρονου υποχρεωτικα ολοι κοινωνιολογια, αρχαια εκθεση και ιστορια μονο.
Ποτε δεν ειναι αργα αν θες να ξεκινησεις. Και γω αρχες Δεκεμβρη ξεκινησα διαβασμα. Μπορω να σε βοηθησω με την υλη, και ευχαριστω και γω ακομη μια φορα την Ερμιονη που βοηθαει παρα πολυ εδω ολους μας που εχουμε αποριες! Το παλιο απλως να εχεις υποψη σου οτι εχει παραπανω μαθηματα, δεν ξερω αν σε απωθει αυτο βεβαια ή οχι. Απλως μην αργησεις να αποφασισεις, γιατι οι δηλωσεις για Πανελληνιες και αρα και η επιλογη του νεου ή παλιου συστηματος θα ναι εντος Μαρτιου.
Eγω εχω σοκαριστει με την υλη της κοινωνιολογιας, γιατι πολλα απο αυτα που λεει ειναι αναχρονιστικα ή και καταργημενα. Ειδικα στο κεφαλαιο του προσφυγικου που υποτιθεται πρεπει να μαθουμε τα δεδομενα του 2000 και να απανταμε με δεδομενα 20ετιας ενω η συγχρονη προσφυγικη κριση των τελευταιων ετων θελει δικο της κεφαλαιο απο μονη της. Τι να πεις. Αθανατο υπουργειο.