Λοιπόν η ποσόστωση των θέσεων ειναι ανάλογη με τα παιδιά που θα δώσουν.
Αυτο οι υποψήφιοι τον ηξεραν εξ αρχης γι αυτο κι δεν ειναι αδικημένοι, τωρα το ότι εκατσε πανδημία κι οι άλλοι θα εχουν τελικα λιγότερη ύλη τελικα για περισσότερες θεσες ειναι ενα ατυχές γεγονός.Αλλα ουσιστικα δεν θα επρεπε να τους τούς επηρεάζει.
Ειναι λες κι ειναι δυο διαφορετικές εξετάσεις.
Εσυ δεν θα ανταγωνιστείς αυτούς.
Η λογική λεει οτι στο νέο συστημα ειναι οι περισσότεροι δυνατοί μαθητές.Και οι καινούργιοι και οι παλιοί.
Αν ημουνα γ Λύκειου και δεν περνούσα για 500 κι μορια κι εμπαινα σε διαδικασία να ξαναδωσω εννοείται θα προτιμούσα να παω με το νέο.
Για τις θέσεις.Δεν ξαναδίνεις για μια σχολη μονο διακαώς με το παλιο , ετσι κατα τη γνώμη οι πολλοι δυνατοί θα πανε με το νεο .
Το παλιο σύστημα θα έχει λιγοτερες θεσεις αλλα και λιγότερο ανταγωνισμό.
Σκέψου ποσες καλες βαθμολογίες θα υπάρξουν τωρα με το νεο.
4 μήνες διάβασμα χωρις σχολείο με τέτοια υλη.
Ολοι θα τα πανε καλύτερα απο οσο προσδοκούσαν.
Αλλα το οτι ο μέτριος μαθητής θα βρεθει ξαφνικά να τα παει καλύτερα δεν σημαίνει οτι θα μπει νομική, ενω αντίθετα με το παλιο σύστημα θα μπορούσε.
οι κάλοι κι με τα δυο συστήματα μεσα θα ειναι

Η μονη αδικια κατα τη γνώμη μου θα ειναι να γινουν πολυ νωρις οι πανελλαδικές κι να μη γίνουν τελικα Ιούλιο.Για όλους .