DemetriaP Νεοφερμένο μέλος Η DemetriaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2019 στις 01:47 Η DemetriaP: #221 16-02-19 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Χωρίς να είμαι στα πράγματα, πιστεύω οτι θα παίξουν οι Ευρωεκλογές και η συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία και την ένταξη στο ΝΑΤΟ, οπότε κάτι με ειρήνη, συνεργασία λαών, κλπ. Αυτό πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βάλουν ως θέμα τις ευρωεκλογές. Φέτος θα γίνουν και οι εκλογές στην χώρα μας, οπότε πιστεύω πως θα αποφύγουν να παίξουν με τέτοια θέματα. Ειδικά δε θα αποφύγουν την αναφορά στην Βόρεια Μακεδονία...ευαίσθητα θέματα έχεις αγγίξει. Ωστόσο, θα συμφωνήσω με την αναφορά σου στο ΝΑΤΟ και γενικότερα στην συνεργασία λαών. Έξυπνη σκέψη! Είναι απρόοπτη η ρημάδα η έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g.kama Νεοφερμένο μέλος Η g.kama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:16 Η g.kama έγραψε: #222 17-02-19 16:16 Σε ευχαριστω πολυ και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:12 Ο SonGokuUI: #223 19-02-19 19:12 Πώς πάει παιδιά; Από ψυχολογία καλά; Ποιο μάθημα σας δυσκολεύει; Εμένα τα μαθηματικά φουλ εύχομαι να γράψω έστω ένα 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:10 Ο archaios19: #224 19-02-19 20:10 Προσωπικά αισθάνομαι πολύ καλά και δεν έχω άγχος! Βέβαια, προς το τέλος πιστεύω πως θα με κυριεύσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.420 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:25 Η Himela έγραψε: #225 19-02-19 20:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Προσωπικά αισθάνομαι πολύ καλά και δεν έχω άγχος! Βέβαια, προς το τέλος πιστεύω πως θα με κυριεύσει! Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι όσο πλησιάζει ο καιρός να αγχώνεσαι περισσότερο, αλλά αν είσαι προετοιμασμένος όσο πρέπει, καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις το άγχος πίσω! Όλα καλά θα σού πάνε, του χρόνου τέτοια εποχή θα είσαι εδώ να μας λες για τη σχολή σου, με το καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:56 Ο archaios19: #226 19-02-19 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Λογικό είναι όσο πλησιάζει ο καιρός να αγχώνεσαι περισσότερο, αλλά αν είσαι προετοιμασμένος όσο πρέπει, καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις το άγχος πίσω! Όλα καλά θα σού πάνε, του χρόνου τέτοια εποχή θα είσαι εδώ να μας λες για τη σχολή σου, με το καλό. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Μακάρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:59 Ο Jim_Pap έγραψε: #227 19-02-19 21:59 Αν και τελευταια δεν τα παω μετρια στα διαγωνισισματα του φροντηστηριου ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα και πιστευω οτι την τελευταια μερα θα ειμαι πληρως ετοιμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:18 Η Avalon12 έγραψε: #228 27-02-19 00:18 Παιδια των οικονομικών που βρίσκεστε στην ύλη? Θέλω να κάνω μια εκτίμηση γιατι έχω την εντύπωση ότι ειμαι λίγο πίσω (καλά 100 φροντιστήρια έχω αλλάξει,λογικο). Μαθ/κα στο επόμενο μάθημα μπαίνω ολοκληρωματα, αοθ(μολις τωρα) και αεππ τελείωσα την ύλη. Η έκθεση είναι ένα ανοργανωτο μπέρδεμα, έτσι απλως ας πω ότι ειμαι ευρωπαϊκή ενοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:51 Ο SonGokuUI: #229 27-02-19 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Παιδια των οικονομικών που βρίσκεστε στην ύλη? Θέλω να κάνω μια εκτίμηση γιατι έχω την εντύπωση ότι ειμαι λίγο πίσω (καλά 100 φροντιστήρια έχω αλλάξει,λογικο). Μαθ/κα στο επόμενο μάθημα μπαίνω ολοκληρωματα, αοθ(μολις τωρα) και αεππ τελείωσα την ύλη. Η έκθεση είναι ένα ανοργανωτο μπέρδεμα, έτσι απλως ας πω ότι ειμαι ευρωπαϊκή ενοποίηση. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι καθόλου πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2019 στις 01:11 Η Avalon12 έγραψε: #230 28-02-19 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Δεν είσαι καθόλου πίσω. Click για ανάπτυξη... Α μια χαρά γιατί έχω ακούσει για άτομα που κανουν de'l hospital κλπ από Νοέμβρη μήνα και που έχουν τελειώσει αοθ από Δεκέμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 20:34 Ο SonGokuUI: #231 02-03-19 20:34 Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 21:41 Η Agnwsth έγραψε: #232 02-03-19 21:41 Μήπως .... δεν κατανοείς τι ζητάει; Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος όταν λύνεις ασκήσεις και να διαβάζεις προσεκτικά τις εκφωνήσεις. Δεν υπάρχει διάβασμα για 10, διάβασμα για 12. Διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς το μάθημα και γράφεις αυτά που ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2019 στις 00:24 Η Avalon12 έγραψε: #233 03-03-19 00:24 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Click για ανάπτυξη... Έχε κατά νου ότι το Α θεμα που είναι καθαρή θεωρία πιάνει 5 μονάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:07 Ο American Economist: #234 04-03-19 18:07 Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:55 Η Avalon12 έγραψε: #235 04-03-19 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Click για ανάπτυξη... Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 19:01 Ο American Economist: #236 04-03-19 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2019 στις 11:31 Ο archaios19: #237 09-03-19 11:31 Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαρτίου 2019 στις 15:06 Ο Guest 699855: #238 09-03-19 15:06 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Αρχές Απριλίου πρέπει να βγει η σχετική εγκύκλιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 11:13 Ο American Economist: #239 10-03-19 11:13 Υπάρχει καθυστέρηση φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2019 στις 13:25 Η Avalon12 έγραψε: #240 11-03-19 13:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Μέσα στο Πάσχα δηλώνουμε συμμετοχές. Οπότε φαντάζομαι κάπου εκεί κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Χωρίς να είμαι στα πράγματα, πιστεύω οτι θα παίξουν οι Ευρωεκλογές και η συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία και την ένταξη στο ΝΑΤΟ, οπότε κάτι με ειρήνη, συνεργασία λαών, κλπ. Αυτό πιστεύω. Click για ανάπτυξη... Λίγο δύσκολο μου φαίνεται να βάλουν ως θέμα τις ευρωεκλογές. Φέτος θα γίνουν και οι εκλογές στην χώρα μας, οπότε πιστεύω πως θα αποφύγουν να παίξουν με τέτοια θέματα. Ειδικά δε θα αποφύγουν την αναφορά στην Βόρεια Μακεδονία...ευαίσθητα θέματα έχεις αγγίξει. Ωστόσο, θα συμφωνήσω με την αναφορά σου στο ΝΑΤΟ και γενικότερα στην συνεργασία λαών. Έξυπνη σκέψη! Είναι απρόοπτη η ρημάδα η έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g.kama Νεοφερμένο μέλος Η g.kama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2019 στις 16:16 Η g.kama έγραψε: #222 17-02-19 16:16 Σε ευχαριστω πολυ και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:12 Ο SonGokuUI: #223 19-02-19 19:12 Πώς πάει παιδιά; Από ψυχολογία καλά; Ποιο μάθημα σας δυσκολεύει; Εμένα τα μαθηματικά φουλ εύχομαι να γράψω έστω ένα 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:10 Ο archaios19: #224 19-02-19 20:10 Προσωπικά αισθάνομαι πολύ καλά και δεν έχω άγχος! Βέβαια, προς το τέλος πιστεύω πως θα με κυριεύσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.420 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:25 Η Himela έγραψε: #225 19-02-19 20:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Προσωπικά αισθάνομαι πολύ καλά και δεν έχω άγχος! Βέβαια, προς το τέλος πιστεύω πως θα με κυριεύσει! Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι όσο πλησιάζει ο καιρός να αγχώνεσαι περισσότερο, αλλά αν είσαι προετοιμασμένος όσο πρέπει, καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις το άγχος πίσω! Όλα καλά θα σού πάνε, του χρόνου τέτοια εποχή θα είσαι εδώ να μας λες για τη σχολή σου, με το καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:56 Ο archaios19: #226 19-02-19 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Λογικό είναι όσο πλησιάζει ο καιρός να αγχώνεσαι περισσότερο, αλλά αν είσαι προετοιμασμένος όσο πρέπει, καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις το άγχος πίσω! Όλα καλά θα σού πάνε, του χρόνου τέτοια εποχή θα είσαι εδώ να μας λες για τη σχολή σου, με το καλό. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Μακάρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:59 Ο Jim_Pap έγραψε: #227 19-02-19 21:59 Αν και τελευταια δεν τα παω μετρια στα διαγωνισισματα του φροντηστηριου ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα και πιστευω οτι την τελευταια μερα θα ειμαι πληρως ετοιμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:18 Η Avalon12 έγραψε: #228 27-02-19 00:18 Παιδια των οικονομικών που βρίσκεστε στην ύλη? Θέλω να κάνω μια εκτίμηση γιατι έχω την εντύπωση ότι ειμαι λίγο πίσω (καλά 100 φροντιστήρια έχω αλλάξει,λογικο). Μαθ/κα στο επόμενο μάθημα μπαίνω ολοκληρωματα, αοθ(μολις τωρα) και αεππ τελείωσα την ύλη. Η έκθεση είναι ένα ανοργανωτο μπέρδεμα, έτσι απλως ας πω ότι ειμαι ευρωπαϊκή ενοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:51 Ο SonGokuUI: #229 27-02-19 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Παιδια των οικονομικών που βρίσκεστε στην ύλη? Θέλω να κάνω μια εκτίμηση γιατι έχω την εντύπωση ότι ειμαι λίγο πίσω (καλά 100 φροντιστήρια έχω αλλάξει,λογικο). Μαθ/κα στο επόμενο μάθημα μπαίνω ολοκληρωματα, αοθ(μολις τωρα) και αεππ τελείωσα την ύλη. Η έκθεση είναι ένα ανοργανωτο μπέρδεμα, έτσι απλως ας πω ότι ειμαι ευρωπαϊκή ενοποίηση. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι καθόλου πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2019 στις 01:11 Η Avalon12 έγραψε: #230 28-02-19 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Δεν είσαι καθόλου πίσω. Click για ανάπτυξη... Α μια χαρά γιατί έχω ακούσει για άτομα που κανουν de'l hospital κλπ από Νοέμβρη μήνα και που έχουν τελειώσει αοθ από Δεκέμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 20:34 Ο SonGokuUI: #231 02-03-19 20:34 Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 21:41 Η Agnwsth έγραψε: #232 02-03-19 21:41 Μήπως .... δεν κατανοείς τι ζητάει; Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος όταν λύνεις ασκήσεις και να διαβάζεις προσεκτικά τις εκφωνήσεις. Δεν υπάρχει διάβασμα για 10, διάβασμα για 12. Διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς το μάθημα και γράφεις αυτά που ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2019 στις 00:24 Η Avalon12 έγραψε: #233 03-03-19 00:24 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Click για ανάπτυξη... Έχε κατά νου ότι το Α θεμα που είναι καθαρή θεωρία πιάνει 5 μονάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:07 Ο American Economist: #234 04-03-19 18:07 Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:55 Η Avalon12 έγραψε: #235 04-03-19 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Click για ανάπτυξη... Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 19:01 Ο American Economist: #236 04-03-19 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2019 στις 11:31 Ο archaios19: #237 09-03-19 11:31 Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαρτίου 2019 στις 15:06 Ο Guest 699855: #238 09-03-19 15:06 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Αρχές Απριλίου πρέπει να βγει η σχετική εγκύκλιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 11:13 Ο American Economist: #239 10-03-19 11:13 Υπάρχει καθυστέρηση φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2019 στις 13:25 Η Avalon12 έγραψε: #240 11-03-19 13:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Μέσα στο Πάσχα δηλώνουμε συμμετοχές. Οπότε φαντάζομαι κάπου εκεί κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ευχαριστω πολυ και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:12 Ο SonGokuUI: #223 19-02-19 19:12 Πώς πάει παιδιά; Από ψυχολογία καλά; Ποιο μάθημα σας δυσκολεύει; Εμένα τα μαθηματικά φουλ εύχομαι να γράψω έστω ένα 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:10 Ο archaios19: #224 19-02-19 20:10 Προσωπικά αισθάνομαι πολύ καλά και δεν έχω άγχος! Βέβαια, προς το τέλος πιστεύω πως θα με κυριεύσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.420 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:25 Η Himela έγραψε: #225 19-02-19 20:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Προσωπικά αισθάνομαι πολύ καλά και δεν έχω άγχος! Βέβαια, προς το τέλος πιστεύω πως θα με κυριεύσει! Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι όσο πλησιάζει ο καιρός να αγχώνεσαι περισσότερο, αλλά αν είσαι προετοιμασμένος όσο πρέπει, καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις το άγχος πίσω! Όλα καλά θα σού πάνε, του χρόνου τέτοια εποχή θα είσαι εδώ να μας λες για τη σχολή σου, με το καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:56 Ο archaios19: #226 19-02-19 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Λογικό είναι όσο πλησιάζει ο καιρός να αγχώνεσαι περισσότερο, αλλά αν είσαι προετοιμασμένος όσο πρέπει, καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις το άγχος πίσω! Όλα καλά θα σού πάνε, του χρόνου τέτοια εποχή θα είσαι εδώ να μας λες για τη σχολή σου, με το καλό. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Μακάρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:59 Ο Jim_Pap έγραψε: #227 19-02-19 21:59 Αν και τελευταια δεν τα παω μετρια στα διαγωνισισματα του φροντηστηριου ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα και πιστευω οτι την τελευταια μερα θα ειμαι πληρως ετοιμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:18 Η Avalon12 έγραψε: #228 27-02-19 00:18 Παιδια των οικονομικών που βρίσκεστε στην ύλη? Θέλω να κάνω μια εκτίμηση γιατι έχω την εντύπωση ότι ειμαι λίγο πίσω (καλά 100 φροντιστήρια έχω αλλάξει,λογικο). Μαθ/κα στο επόμενο μάθημα μπαίνω ολοκληρωματα, αοθ(μολις τωρα) και αεππ τελείωσα την ύλη. Η έκθεση είναι ένα ανοργανωτο μπέρδεμα, έτσι απλως ας πω ότι ειμαι ευρωπαϊκή ενοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:51 Ο SonGokuUI: #229 27-02-19 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Παιδια των οικονομικών που βρίσκεστε στην ύλη? Θέλω να κάνω μια εκτίμηση γιατι έχω την εντύπωση ότι ειμαι λίγο πίσω (καλά 100 φροντιστήρια έχω αλλάξει,λογικο). Μαθ/κα στο επόμενο μάθημα μπαίνω ολοκληρωματα, αοθ(μολις τωρα) και αεππ τελείωσα την ύλη. Η έκθεση είναι ένα ανοργανωτο μπέρδεμα, έτσι απλως ας πω ότι ειμαι ευρωπαϊκή ενοποίηση. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι καθόλου πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2019 στις 01:11 Η Avalon12 έγραψε: #230 28-02-19 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Δεν είσαι καθόλου πίσω. Click για ανάπτυξη... Α μια χαρά γιατί έχω ακούσει για άτομα που κανουν de'l hospital κλπ από Νοέμβρη μήνα και που έχουν τελειώσει αοθ από Δεκέμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 20:34 Ο SonGokuUI: #231 02-03-19 20:34 Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 21:41 Η Agnwsth έγραψε: #232 02-03-19 21:41 Μήπως .... δεν κατανοείς τι ζητάει; Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος όταν λύνεις ασκήσεις και να διαβάζεις προσεκτικά τις εκφωνήσεις. Δεν υπάρχει διάβασμα για 10, διάβασμα για 12. Διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς το μάθημα και γράφεις αυτά που ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2019 στις 00:24 Η Avalon12 έγραψε: #233 03-03-19 00:24 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Click για ανάπτυξη... Έχε κατά νου ότι το Α θεμα που είναι καθαρή θεωρία πιάνει 5 μονάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:07 Ο American Economist: #234 04-03-19 18:07 Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:55 Η Avalon12 έγραψε: #235 04-03-19 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Click για ανάπτυξη... Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 19:01 Ο American Economist: #236 04-03-19 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2019 στις 11:31 Ο archaios19: #237 09-03-19 11:31 Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαρτίου 2019 στις 15:06 Ο Guest 699855: #238 09-03-19 15:06 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Αρχές Απριλίου πρέπει να βγει η σχετική εγκύκλιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 11:13 Ο American Economist: #239 10-03-19 11:13 Υπάρχει καθυστέρηση φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2019 στις 13:25 Η Avalon12 έγραψε: #240 11-03-19 13:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Μέσα στο Πάσχα δηλώνουμε συμμετοχές. Οπότε φαντάζομαι κάπου εκεί κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πώς πάει παιδιά; Από ψυχολογία καλά; Ποιο μάθημα σας δυσκολεύει; Εμένα τα μαθηματικά φουλ εύχομαι να γράψω έστω ένα 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:10 Ο archaios19: #224 19-02-19 20:10 Προσωπικά αισθάνομαι πολύ καλά και δεν έχω άγχος! Βέβαια, προς το τέλος πιστεύω πως θα με κυριεύσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.420 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:25 Η Himela έγραψε: #225 19-02-19 20:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Προσωπικά αισθάνομαι πολύ καλά και δεν έχω άγχος! Βέβαια, προς το τέλος πιστεύω πως θα με κυριεύσει! Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι όσο πλησιάζει ο καιρός να αγχώνεσαι περισσότερο, αλλά αν είσαι προετοιμασμένος όσο πρέπει, καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις το άγχος πίσω! Όλα καλά θα σού πάνε, του χρόνου τέτοια εποχή θα είσαι εδώ να μας λες για τη σχολή σου, με το καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:56 Ο archaios19: #226 19-02-19 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Λογικό είναι όσο πλησιάζει ο καιρός να αγχώνεσαι περισσότερο, αλλά αν είσαι προετοιμασμένος όσο πρέπει, καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις το άγχος πίσω! Όλα καλά θα σού πάνε, του χρόνου τέτοια εποχή θα είσαι εδώ να μας λες για τη σχολή σου, με το καλό. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Μακάρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:59 Ο Jim_Pap έγραψε: #227 19-02-19 21:59 Αν και τελευταια δεν τα παω μετρια στα διαγωνισισματα του φροντηστηριου ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα και πιστευω οτι την τελευταια μερα θα ειμαι πληρως ετοιμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:18 Η Avalon12 έγραψε: #228 27-02-19 00:18 Παιδια των οικονομικών που βρίσκεστε στην ύλη? Θέλω να κάνω μια εκτίμηση γιατι έχω την εντύπωση ότι ειμαι λίγο πίσω (καλά 100 φροντιστήρια έχω αλλάξει,λογικο). Μαθ/κα στο επόμενο μάθημα μπαίνω ολοκληρωματα, αοθ(μολις τωρα) και αεππ τελείωσα την ύλη. Η έκθεση είναι ένα ανοργανωτο μπέρδεμα, έτσι απλως ας πω ότι ειμαι ευρωπαϊκή ενοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:51 Ο SonGokuUI: #229 27-02-19 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Παιδια των οικονομικών που βρίσκεστε στην ύλη? Θέλω να κάνω μια εκτίμηση γιατι έχω την εντύπωση ότι ειμαι λίγο πίσω (καλά 100 φροντιστήρια έχω αλλάξει,λογικο). Μαθ/κα στο επόμενο μάθημα μπαίνω ολοκληρωματα, αοθ(μολις τωρα) και αεππ τελείωσα την ύλη. Η έκθεση είναι ένα ανοργανωτο μπέρδεμα, έτσι απλως ας πω ότι ειμαι ευρωπαϊκή ενοποίηση. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι καθόλου πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2019 στις 01:11 Η Avalon12 έγραψε: #230 28-02-19 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Δεν είσαι καθόλου πίσω. Click για ανάπτυξη... Α μια χαρά γιατί έχω ακούσει για άτομα που κανουν de'l hospital κλπ από Νοέμβρη μήνα και που έχουν τελειώσει αοθ από Δεκέμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 20:34 Ο SonGokuUI: #231 02-03-19 20:34 Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 21:41 Η Agnwsth έγραψε: #232 02-03-19 21:41 Μήπως .... δεν κατανοείς τι ζητάει; Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος όταν λύνεις ασκήσεις και να διαβάζεις προσεκτικά τις εκφωνήσεις. Δεν υπάρχει διάβασμα για 10, διάβασμα για 12. Διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς το μάθημα και γράφεις αυτά που ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2019 στις 00:24 Η Avalon12 έγραψε: #233 03-03-19 00:24 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Click για ανάπτυξη... Έχε κατά νου ότι το Α θεμα που είναι καθαρή θεωρία πιάνει 5 μονάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:07 Ο American Economist: #234 04-03-19 18:07 Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:55 Η Avalon12 έγραψε: #235 04-03-19 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Click για ανάπτυξη... Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 19:01 Ο American Economist: #236 04-03-19 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2019 στις 11:31 Ο archaios19: #237 09-03-19 11:31 Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαρτίου 2019 στις 15:06 Ο Guest 699855: #238 09-03-19 15:06 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Αρχές Απριλίου πρέπει να βγει η σχετική εγκύκλιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 11:13 Ο American Economist: #239 10-03-19 11:13 Υπάρχει καθυστέρηση φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2019 στις 13:25 Η Avalon12 έγραψε: #240 11-03-19 13:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Μέσα στο Πάσχα δηλώνουμε συμμετοχές. Οπότε φαντάζομαι κάπου εκεί κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσωπικά αισθάνομαι πολύ καλά και δεν έχω άγχος! Βέβαια, προς το τέλος πιστεύω πως θα με κυριεύσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.420 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:25 Η Himela έγραψε: #225 19-02-19 20:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Προσωπικά αισθάνομαι πολύ καλά και δεν έχω άγχος! Βέβαια, προς το τέλος πιστεύω πως θα με κυριεύσει! Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι όσο πλησιάζει ο καιρός να αγχώνεσαι περισσότερο, αλλά αν είσαι προετοιμασμένος όσο πρέπει, καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις το άγχος πίσω! Όλα καλά θα σού πάνε, του χρόνου τέτοια εποχή θα είσαι εδώ να μας λες για τη σχολή σου, με το καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:56 Ο archaios19: #226 19-02-19 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Λογικό είναι όσο πλησιάζει ο καιρός να αγχώνεσαι περισσότερο, αλλά αν είσαι προετοιμασμένος όσο πρέπει, καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις το άγχος πίσω! Όλα καλά θα σού πάνε, του χρόνου τέτοια εποχή θα είσαι εδώ να μας λες για τη σχολή σου, με το καλό. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Μακάρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:59 Ο Jim_Pap έγραψε: #227 19-02-19 21:59 Αν και τελευταια δεν τα παω μετρια στα διαγωνισισματα του φροντηστηριου ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα και πιστευω οτι την τελευταια μερα θα ειμαι πληρως ετοιμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:18 Η Avalon12 έγραψε: #228 27-02-19 00:18 Παιδια των οικονομικών που βρίσκεστε στην ύλη? Θέλω να κάνω μια εκτίμηση γιατι έχω την εντύπωση ότι ειμαι λίγο πίσω (καλά 100 φροντιστήρια έχω αλλάξει,λογικο). Μαθ/κα στο επόμενο μάθημα μπαίνω ολοκληρωματα, αοθ(μολις τωρα) και αεππ τελείωσα την ύλη. Η έκθεση είναι ένα ανοργανωτο μπέρδεμα, έτσι απλως ας πω ότι ειμαι ευρωπαϊκή ενοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:51 Ο SonGokuUI: #229 27-02-19 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Παιδια των οικονομικών που βρίσκεστε στην ύλη? Θέλω να κάνω μια εκτίμηση γιατι έχω την εντύπωση ότι ειμαι λίγο πίσω (καλά 100 φροντιστήρια έχω αλλάξει,λογικο). Μαθ/κα στο επόμενο μάθημα μπαίνω ολοκληρωματα, αοθ(μολις τωρα) και αεππ τελείωσα την ύλη. Η έκθεση είναι ένα ανοργανωτο μπέρδεμα, έτσι απλως ας πω ότι ειμαι ευρωπαϊκή ενοποίηση. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι καθόλου πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2019 στις 01:11 Η Avalon12 έγραψε: #230 28-02-19 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Δεν είσαι καθόλου πίσω. Click για ανάπτυξη... Α μια χαρά γιατί έχω ακούσει για άτομα που κανουν de'l hospital κλπ από Νοέμβρη μήνα και που έχουν τελειώσει αοθ από Δεκέμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 20:34 Ο SonGokuUI: #231 02-03-19 20:34 Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 21:41 Η Agnwsth έγραψε: #232 02-03-19 21:41 Μήπως .... δεν κατανοείς τι ζητάει; Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος όταν λύνεις ασκήσεις και να διαβάζεις προσεκτικά τις εκφωνήσεις. Δεν υπάρχει διάβασμα για 10, διάβασμα για 12. Διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς το μάθημα και γράφεις αυτά που ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2019 στις 00:24 Η Avalon12 έγραψε: #233 03-03-19 00:24 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Click για ανάπτυξη... Έχε κατά νου ότι το Α θεμα που είναι καθαρή θεωρία πιάνει 5 μονάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:07 Ο American Economist: #234 04-03-19 18:07 Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:55 Η Avalon12 έγραψε: #235 04-03-19 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Click για ανάπτυξη... Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 19:01 Ο American Economist: #236 04-03-19 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2019 στις 11:31 Ο archaios19: #237 09-03-19 11:31 Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαρτίου 2019 στις 15:06 Ο Guest 699855: #238 09-03-19 15:06 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Αρχές Απριλίου πρέπει να βγει η σχετική εγκύκλιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 11:13 Ο American Economist: #239 10-03-19 11:13 Υπάρχει καθυστέρηση φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2019 στις 13:25 Η Avalon12 έγραψε: #240 11-03-19 13:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Μέσα στο Πάσχα δηλώνουμε συμμετοχές. Οπότε φαντάζομαι κάπου εκεί κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Προσωπικά αισθάνομαι πολύ καλά και δεν έχω άγχος! Βέβαια, προς το τέλος πιστεύω πως θα με κυριεύσει! Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι όσο πλησιάζει ο καιρός να αγχώνεσαι περισσότερο, αλλά αν είσαι προετοιμασμένος όσο πρέπει, καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις το άγχος πίσω! Όλα καλά θα σού πάνε, του χρόνου τέτοια εποχή θα είσαι εδώ να μας λες για τη σχολή σου, με το καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:56 Ο archaios19: #226 19-02-19 20:56 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Λογικό είναι όσο πλησιάζει ο καιρός να αγχώνεσαι περισσότερο, αλλά αν είσαι προετοιμασμένος όσο πρέπει, καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις το άγχος πίσω! Όλα καλά θα σού πάνε, του χρόνου τέτοια εποχή θα είσαι εδώ να μας λες για τη σχολή σου, με το καλό. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Μακάρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:59 Ο Jim_Pap έγραψε: #227 19-02-19 21:59 Αν και τελευταια δεν τα παω μετρια στα διαγωνισισματα του φροντηστηριου ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα και πιστευω οτι την τελευταια μερα θα ειμαι πληρως ετοιμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:18 Η Avalon12 έγραψε: #228 27-02-19 00:18 Παιδια των οικονομικών που βρίσκεστε στην ύλη? Θέλω να κάνω μια εκτίμηση γιατι έχω την εντύπωση ότι ειμαι λίγο πίσω (καλά 100 φροντιστήρια έχω αλλάξει,λογικο). Μαθ/κα στο επόμενο μάθημα μπαίνω ολοκληρωματα, αοθ(μολις τωρα) και αεππ τελείωσα την ύλη. Η έκθεση είναι ένα ανοργανωτο μπέρδεμα, έτσι απλως ας πω ότι ειμαι ευρωπαϊκή ενοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:51 Ο SonGokuUI: #229 27-02-19 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Παιδια των οικονομικών που βρίσκεστε στην ύλη? Θέλω να κάνω μια εκτίμηση γιατι έχω την εντύπωση ότι ειμαι λίγο πίσω (καλά 100 φροντιστήρια έχω αλλάξει,λογικο). Μαθ/κα στο επόμενο μάθημα μπαίνω ολοκληρωματα, αοθ(μολις τωρα) και αεππ τελείωσα την ύλη. Η έκθεση είναι ένα ανοργανωτο μπέρδεμα, έτσι απλως ας πω ότι ειμαι ευρωπαϊκή ενοποίηση. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι καθόλου πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2019 στις 01:11 Η Avalon12 έγραψε: #230 28-02-19 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Δεν είσαι καθόλου πίσω. Click για ανάπτυξη... Α μια χαρά γιατί έχω ακούσει για άτομα που κανουν de'l hospital κλπ από Νοέμβρη μήνα και που έχουν τελειώσει αοθ από Δεκέμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 20:34 Ο SonGokuUI: #231 02-03-19 20:34 Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 21:41 Η Agnwsth έγραψε: #232 02-03-19 21:41 Μήπως .... δεν κατανοείς τι ζητάει; Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος όταν λύνεις ασκήσεις και να διαβάζεις προσεκτικά τις εκφωνήσεις. Δεν υπάρχει διάβασμα για 10, διάβασμα για 12. Διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς το μάθημα και γράφεις αυτά που ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2019 στις 00:24 Η Avalon12 έγραψε: #233 03-03-19 00:24 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Click για ανάπτυξη... Έχε κατά νου ότι το Α θεμα που είναι καθαρή θεωρία πιάνει 5 μονάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:07 Ο American Economist: #234 04-03-19 18:07 Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:55 Η Avalon12 έγραψε: #235 04-03-19 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Click για ανάπτυξη... Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 19:01 Ο American Economist: #236 04-03-19 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2019 στις 11:31 Ο archaios19: #237 09-03-19 11:31 Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαρτίου 2019 στις 15:06 Ο Guest 699855: #238 09-03-19 15:06 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Αρχές Απριλίου πρέπει να βγει η σχετική εγκύκλιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 11:13 Ο American Economist: #239 10-03-19 11:13 Υπάρχει καθυστέρηση φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2019 στις 13:25 Η Avalon12 έγραψε: #240 11-03-19 13:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Μέσα στο Πάσχα δηλώνουμε συμμετοχές. Οπότε φαντάζομαι κάπου εκεί κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Λογικό είναι όσο πλησιάζει ο καιρός να αγχώνεσαι περισσότερο, αλλά αν είσαι προετοιμασμένος όσο πρέπει, καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις το άγχος πίσω! Όλα καλά θα σού πάνε, του χρόνου τέτοια εποχή θα είσαι εδώ να μας λες για τη σχολή σου, με το καλό. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Μακάρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jim_Pap Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:59 Ο Jim_Pap έγραψε: #227 19-02-19 21:59 Αν και τελευταια δεν τα παω μετρια στα διαγωνισισματα του φροντηστηριου ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα και πιστευω οτι την τελευταια μερα θα ειμαι πληρως ετοιμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:18 Η Avalon12 έγραψε: #228 27-02-19 00:18 Παιδια των οικονομικών που βρίσκεστε στην ύλη? Θέλω να κάνω μια εκτίμηση γιατι έχω την εντύπωση ότι ειμαι λίγο πίσω (καλά 100 φροντιστήρια έχω αλλάξει,λογικο). Μαθ/κα στο επόμενο μάθημα μπαίνω ολοκληρωματα, αοθ(μολις τωρα) και αεππ τελείωσα την ύλη. Η έκθεση είναι ένα ανοργανωτο μπέρδεμα, έτσι απλως ας πω ότι ειμαι ευρωπαϊκή ενοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:51 Ο SonGokuUI: #229 27-02-19 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Παιδια των οικονομικών που βρίσκεστε στην ύλη? Θέλω να κάνω μια εκτίμηση γιατι έχω την εντύπωση ότι ειμαι λίγο πίσω (καλά 100 φροντιστήρια έχω αλλάξει,λογικο). Μαθ/κα στο επόμενο μάθημα μπαίνω ολοκληρωματα, αοθ(μολις τωρα) και αεππ τελείωσα την ύλη. Η έκθεση είναι ένα ανοργανωτο μπέρδεμα, έτσι απλως ας πω ότι ειμαι ευρωπαϊκή ενοποίηση. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι καθόλου πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2019 στις 01:11 Η Avalon12 έγραψε: #230 28-02-19 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Δεν είσαι καθόλου πίσω. Click για ανάπτυξη... Α μια χαρά γιατί έχω ακούσει για άτομα που κανουν de'l hospital κλπ από Νοέμβρη μήνα και που έχουν τελειώσει αοθ από Δεκέμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 20:34 Ο SonGokuUI: #231 02-03-19 20:34 Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 21:41 Η Agnwsth έγραψε: #232 02-03-19 21:41 Μήπως .... δεν κατανοείς τι ζητάει; Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος όταν λύνεις ασκήσεις και να διαβάζεις προσεκτικά τις εκφωνήσεις. Δεν υπάρχει διάβασμα για 10, διάβασμα για 12. Διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς το μάθημα και γράφεις αυτά που ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2019 στις 00:24 Η Avalon12 έγραψε: #233 03-03-19 00:24 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Click για ανάπτυξη... Έχε κατά νου ότι το Α θεμα που είναι καθαρή θεωρία πιάνει 5 μονάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:07 Ο American Economist: #234 04-03-19 18:07 Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:55 Η Avalon12 έγραψε: #235 04-03-19 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Click για ανάπτυξη... Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 19:01 Ο American Economist: #236 04-03-19 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2019 στις 11:31 Ο archaios19: #237 09-03-19 11:31 Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαρτίου 2019 στις 15:06 Ο Guest 699855: #238 09-03-19 15:06 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Αρχές Απριλίου πρέπει να βγει η σχετική εγκύκλιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 11:13 Ο American Economist: #239 10-03-19 11:13 Υπάρχει καθυστέρηση φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2019 στις 13:25 Η Avalon12 έγραψε: #240 11-03-19 13:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Μέσα στο Πάσχα δηλώνουμε συμμετοχές. Οπότε φαντάζομαι κάπου εκεί κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και τελευταια δεν τα παω μετρια στα διαγωνισισματα του φροντηστηριου ειμαι πολυ καλα ψυχολογικα και πιστευω οτι την τελευταια μερα θα ειμαι πληρως ετοιμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2019 στις 00:18 Η Avalon12 έγραψε: #228 27-02-19 00:18 Παιδια των οικονομικών που βρίσκεστε στην ύλη? Θέλω να κάνω μια εκτίμηση γιατι έχω την εντύπωση ότι ειμαι λίγο πίσω (καλά 100 φροντιστήρια έχω αλλάξει,λογικο). Μαθ/κα στο επόμενο μάθημα μπαίνω ολοκληρωματα, αοθ(μολις τωρα) και αεππ τελείωσα την ύλη. Η έκθεση είναι ένα ανοργανωτο μπέρδεμα, έτσι απλως ας πω ότι ειμαι ευρωπαϊκή ενοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:51 Ο SonGokuUI: #229 27-02-19 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Παιδια των οικονομικών που βρίσκεστε στην ύλη? Θέλω να κάνω μια εκτίμηση γιατι έχω την εντύπωση ότι ειμαι λίγο πίσω (καλά 100 φροντιστήρια έχω αλλάξει,λογικο). Μαθ/κα στο επόμενο μάθημα μπαίνω ολοκληρωματα, αοθ(μολις τωρα) και αεππ τελείωσα την ύλη. Η έκθεση είναι ένα ανοργανωτο μπέρδεμα, έτσι απλως ας πω ότι ειμαι ευρωπαϊκή ενοποίηση. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι καθόλου πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2019 στις 01:11 Η Avalon12 έγραψε: #230 28-02-19 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Δεν είσαι καθόλου πίσω. Click για ανάπτυξη... Α μια χαρά γιατί έχω ακούσει για άτομα που κανουν de'l hospital κλπ από Νοέμβρη μήνα και που έχουν τελειώσει αοθ από Δεκέμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 20:34 Ο SonGokuUI: #231 02-03-19 20:34 Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 21:41 Η Agnwsth έγραψε: #232 02-03-19 21:41 Μήπως .... δεν κατανοείς τι ζητάει; Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος όταν λύνεις ασκήσεις και να διαβάζεις προσεκτικά τις εκφωνήσεις. Δεν υπάρχει διάβασμα για 10, διάβασμα για 12. Διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς το μάθημα και γράφεις αυτά που ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2019 στις 00:24 Η Avalon12 έγραψε: #233 03-03-19 00:24 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Click για ανάπτυξη... Έχε κατά νου ότι το Α θεμα που είναι καθαρή θεωρία πιάνει 5 μονάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:07 Ο American Economist: #234 04-03-19 18:07 Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:55 Η Avalon12 έγραψε: #235 04-03-19 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Click για ανάπτυξη... Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 19:01 Ο American Economist: #236 04-03-19 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2019 στις 11:31 Ο archaios19: #237 09-03-19 11:31 Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαρτίου 2019 στις 15:06 Ο Guest 699855: #238 09-03-19 15:06 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Αρχές Απριλίου πρέπει να βγει η σχετική εγκύκλιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 11:13 Ο American Economist: #239 10-03-19 11:13 Υπάρχει καθυστέρηση φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2019 στις 13:25 Η Avalon12 έγραψε: #240 11-03-19 13:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Μέσα στο Πάσχα δηλώνουμε συμμετοχές. Οπότε φαντάζομαι κάπου εκεί κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια των οικονομικών που βρίσκεστε στην ύλη? Θέλω να κάνω μια εκτίμηση γιατι έχω την εντύπωση ότι ειμαι λίγο πίσω (καλά 100 φροντιστήρια έχω αλλάξει,λογικο). Μαθ/κα στο επόμενο μάθημα μπαίνω ολοκληρωματα, αοθ(μολις τωρα) και αεππ τελείωσα την ύλη. Η έκθεση είναι ένα ανοργανωτο μπέρδεμα, έτσι απλως ας πω ότι ειμαι ευρωπαϊκή ενοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2019 στις 22:51 Ο SonGokuUI: #229 27-02-19 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Παιδια των οικονομικών που βρίσκεστε στην ύλη? Θέλω να κάνω μια εκτίμηση γιατι έχω την εντύπωση ότι ειμαι λίγο πίσω (καλά 100 φροντιστήρια έχω αλλάξει,λογικο). Μαθ/κα στο επόμενο μάθημα μπαίνω ολοκληρωματα, αοθ(μολις τωρα) και αεππ τελείωσα την ύλη. Η έκθεση είναι ένα ανοργανωτο μπέρδεμα, έτσι απλως ας πω ότι ειμαι ευρωπαϊκή ενοποίηση. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι καθόλου πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2019 στις 01:11 Η Avalon12 έγραψε: #230 28-02-19 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Δεν είσαι καθόλου πίσω. Click για ανάπτυξη... Α μια χαρά γιατί έχω ακούσει για άτομα που κανουν de'l hospital κλπ από Νοέμβρη μήνα και που έχουν τελειώσει αοθ από Δεκέμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 20:34 Ο SonGokuUI: #231 02-03-19 20:34 Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 21:41 Η Agnwsth έγραψε: #232 02-03-19 21:41 Μήπως .... δεν κατανοείς τι ζητάει; Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος όταν λύνεις ασκήσεις και να διαβάζεις προσεκτικά τις εκφωνήσεις. Δεν υπάρχει διάβασμα για 10, διάβασμα για 12. Διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς το μάθημα και γράφεις αυτά που ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2019 στις 00:24 Η Avalon12 έγραψε: #233 03-03-19 00:24 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Click για ανάπτυξη... Έχε κατά νου ότι το Α θεμα που είναι καθαρή θεωρία πιάνει 5 μονάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:07 Ο American Economist: #234 04-03-19 18:07 Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:55 Η Avalon12 έγραψε: #235 04-03-19 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Click για ανάπτυξη... Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 19:01 Ο American Economist: #236 04-03-19 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2019 στις 11:31 Ο archaios19: #237 09-03-19 11:31 Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαρτίου 2019 στις 15:06 Ο Guest 699855: #238 09-03-19 15:06 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Αρχές Απριλίου πρέπει να βγει η σχετική εγκύκλιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 11:13 Ο American Economist: #239 10-03-19 11:13 Υπάρχει καθυστέρηση φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2019 στις 13:25 Η Avalon12 έγραψε: #240 11-03-19 13:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Μέσα στο Πάσχα δηλώνουμε συμμετοχές. Οπότε φαντάζομαι κάπου εκεί κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Παιδια των οικονομικών που βρίσκεστε στην ύλη? Θέλω να κάνω μια εκτίμηση γιατι έχω την εντύπωση ότι ειμαι λίγο πίσω (καλά 100 φροντιστήρια έχω αλλάξει,λογικο). Μαθ/κα στο επόμενο μάθημα μπαίνω ολοκληρωματα, αοθ(μολις τωρα) και αεππ τελείωσα την ύλη. Η έκθεση είναι ένα ανοργανωτο μπέρδεμα, έτσι απλως ας πω ότι ειμαι ευρωπαϊκή ενοποίηση. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι καθόλου πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2019 στις 01:11 Η Avalon12 έγραψε: #230 28-02-19 01:11 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Δεν είσαι καθόλου πίσω. Click για ανάπτυξη... Α μια χαρά γιατί έχω ακούσει για άτομα που κανουν de'l hospital κλπ από Νοέμβρη μήνα και που έχουν τελειώσει αοθ από Δεκέμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 20:34 Ο SonGokuUI: #231 02-03-19 20:34 Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 21:41 Η Agnwsth έγραψε: #232 02-03-19 21:41 Μήπως .... δεν κατανοείς τι ζητάει; Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος όταν λύνεις ασκήσεις και να διαβάζεις προσεκτικά τις εκφωνήσεις. Δεν υπάρχει διάβασμα για 10, διάβασμα για 12. Διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς το μάθημα και γράφεις αυτά που ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2019 στις 00:24 Η Avalon12 έγραψε: #233 03-03-19 00:24 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Click για ανάπτυξη... Έχε κατά νου ότι το Α θεμα που είναι καθαρή θεωρία πιάνει 5 μονάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:07 Ο American Economist: #234 04-03-19 18:07 Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:55 Η Avalon12 έγραψε: #235 04-03-19 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Click για ανάπτυξη... Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 19:01 Ο American Economist: #236 04-03-19 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2019 στις 11:31 Ο archaios19: #237 09-03-19 11:31 Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαρτίου 2019 στις 15:06 Ο Guest 699855: #238 09-03-19 15:06 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Αρχές Απριλίου πρέπει να βγει η σχετική εγκύκλιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 11:13 Ο American Economist: #239 10-03-19 11:13 Υπάρχει καθυστέρηση φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2019 στις 13:25 Η Avalon12 έγραψε: #240 11-03-19 13:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Μέσα στο Πάσχα δηλώνουμε συμμετοχές. Οπότε φαντάζομαι κάπου εκεί κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Δεν είσαι καθόλου πίσω. Click για ανάπτυξη... Α μια χαρά γιατί έχω ακούσει για άτομα που κανουν de'l hospital κλπ από Νοέμβρη μήνα και που έχουν τελειώσει αοθ από Δεκέμβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonGokuUI Εκκολαπτόμενο μέλος Ο SonGokuUI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη). Έχει γράψει 240 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 20:34 Ο SonGokuUI: #231 02-03-19 20:34 Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 21:41 Η Agnwsth έγραψε: #232 02-03-19 21:41 Μήπως .... δεν κατανοείς τι ζητάει; Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος όταν λύνεις ασκήσεις και να διαβάζεις προσεκτικά τις εκφωνήσεις. Δεν υπάρχει διάβασμα για 10, διάβασμα για 12. Διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς το μάθημα και γράφεις αυτά που ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2019 στις 00:24 Η Avalon12 έγραψε: #233 03-03-19 00:24 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Click για ανάπτυξη... Έχε κατά νου ότι το Α θεμα που είναι καθαρή θεωρία πιάνει 5 μονάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:07 Ο American Economist: #234 04-03-19 18:07 Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:55 Η Avalon12 έγραψε: #235 04-03-19 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Click για ανάπτυξη... Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 19:01 Ο American Economist: #236 04-03-19 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2019 στις 11:31 Ο archaios19: #237 09-03-19 11:31 Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαρτίου 2019 στις 15:06 Ο Guest 699855: #238 09-03-19 15:06 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Αρχές Απριλίου πρέπει να βγει η σχετική εγκύκλιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 11:13 Ο American Economist: #239 10-03-19 11:13 Υπάρχει καθυστέρηση φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2019 στις 13:25 Η Avalon12 έγραψε: #240 11-03-19 13:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Μέσα στο Πάσχα δηλώνουμε συμμετοχές. Οπότε φαντάζομαι κάπου εκεί κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agnwsth Δραστήριο μέλος Η Agnwsth δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα. 2 Μαρτίου 2019 στις 21:41 Η Agnwsth έγραψε: #232 02-03-19 21:41 Μήπως .... δεν κατανοείς τι ζητάει; Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος όταν λύνεις ασκήσεις και να διαβάζεις προσεκτικά τις εκφωνήσεις. Δεν υπάρχει διάβασμα για 10, διάβασμα για 12. Διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς το μάθημα και γράφεις αυτά που ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2019 στις 00:24 Η Avalon12 έγραψε: #233 03-03-19 00:24 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Click για ανάπτυξη... Έχε κατά νου ότι το Α θεμα που είναι καθαρή θεωρία πιάνει 5 μονάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:07 Ο American Economist: #234 04-03-19 18:07 Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:55 Η Avalon12 έγραψε: #235 04-03-19 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Click για ανάπτυξη... Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 19:01 Ο American Economist: #236 04-03-19 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2019 στις 11:31 Ο archaios19: #237 09-03-19 11:31 Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαρτίου 2019 στις 15:06 Ο Guest 699855: #238 09-03-19 15:06 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Αρχές Απριλίου πρέπει να βγει η σχετική εγκύκλιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 11:13 Ο American Economist: #239 10-03-19 11:13 Υπάρχει καθυστέρηση φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2019 στις 13:25 Η Avalon12 έγραψε: #240 11-03-19 13:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Μέσα στο Πάσχα δηλώνουμε συμμετοχές. Οπότε φαντάζομαι κάπου εκεί κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως .... δεν κατανοείς τι ζητάει; Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος όταν λύνεις ασκήσεις και να διαβάζεις προσεκτικά τις εκφωνήσεις. Δεν υπάρχει διάβασμα για 10, διάβασμα για 12. Διαβάζεις όσο καλύτερα μπορείς το μάθημα και γράφεις αυτά που ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2019 στις 00:24 Η Avalon12 έγραψε: #233 03-03-19 00:24 Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Click για ανάπτυξη... Έχε κατά νου ότι το Α θεμα που είναι καθαρή θεωρία πιάνει 5 μονάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:07 Ο American Economist: #234 04-03-19 18:07 Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:55 Η Avalon12 έγραψε: #235 04-03-19 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Click για ανάπτυξη... Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 19:01 Ο American Economist: #236 04-03-19 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2019 στις 11:31 Ο archaios19: #237 09-03-19 11:31 Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαρτίου 2019 στις 15:06 Ο Guest 699855: #238 09-03-19 15:06 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Αρχές Απριλίου πρέπει να βγει η σχετική εγκύκλιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 11:13 Ο American Economist: #239 10-03-19 11:13 Υπάρχει καθυστέρηση φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2019 στις 13:25 Η Avalon12 έγραψε: #240 11-03-19 13:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Μέσα στο Πάσχα δηλώνουμε συμμετοχές. Οπότε φαντάζομαι κάπου εκεί κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI: Είναι εφικτό να γράψω τουλάχιστον ένα 10 στα μαθηματικά ; Δεν τα μπορώ καθόλου. Κατανοώ τι ζητάει. Αλλά τα λύνω συνήθως λάθος. Click για ανάπτυξη... Έχε κατά νου ότι το Α θεμα που είναι καθαρή θεωρία πιάνει 5 μονάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:07 Ο American Economist: #234 04-03-19 18:07 Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:55 Η Avalon12 έγραψε: #235 04-03-19 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Click για ανάπτυξη... Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 19:01 Ο American Economist: #236 04-03-19 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2019 στις 11:31 Ο archaios19: #237 09-03-19 11:31 Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαρτίου 2019 στις 15:06 Ο Guest 699855: #238 09-03-19 15:06 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Αρχές Απριλίου πρέπει να βγει η σχετική εγκύκλιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 11:13 Ο American Economist: #239 10-03-19 11:13 Υπάρχει καθυστέρηση φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2019 στις 13:25 Η Avalon12 έγραψε: #240 11-03-19 13:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Μέσα στο Πάσχα δηλώνουμε συμμετοχές. Οπότε φαντάζομαι κάπου εκεί κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 18:55 Η Avalon12 έγραψε: #235 04-03-19 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Click για ανάπτυξη... Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 19:01 Ο American Economist: #236 04-03-19 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2019 στις 11:31 Ο archaios19: #237 09-03-19 11:31 Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαρτίου 2019 στις 15:06 Ο Guest 699855: #238 09-03-19 15:06 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Αρχές Απριλίου πρέπει να βγει η σχετική εγκύκλιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 11:13 Ο American Economist: #239 10-03-19 11:13 Υπάρχει καθυστέρηση φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2019 στις 13:25 Η Avalon12 έγραψε: #240 11-03-19 13:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Μέσα στο Πάσχα δηλώνουμε συμμετοχές. Οπότε φαντάζομαι κάπου εκεί κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Παιδιά θέλω να μου πείτε αν γνωρίζεται κάποιο βοήθημα στα μαθηματικά που να έχει μεθοδολογία. Click για ανάπτυξη... Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2019 στις 19:01 Ο American Economist: #236 04-03-19 19:01 Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2019 στις 11:31 Ο archaios19: #237 09-03-19 11:31 Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαρτίου 2019 στις 15:06 Ο Guest 699855: #238 09-03-19 15:06 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Αρχές Απριλίου πρέπει να βγει η σχετική εγκύκλιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 11:13 Ο American Economist: #239 10-03-19 11:13 Υπάρχει καθυστέρηση φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2019 στις 13:25 Η Avalon12 έγραψε: #240 11-03-19 13:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Μέσα στο Πάσχα δηλώνουμε συμμετοχές. Οπότε φαντάζομαι κάπου εκεί κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Avalon12: Ο παπαδακης είναι αρκετά καλός. Έχει και μπόλικα παραδείγματα και εφαρμογές τα οποία σε βάζουν στο όλο κλίμα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
archaios19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βαγγέλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 24 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 1.051 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2019 στις 11:31 Ο archaios19: #237 09-03-19 11:31 Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαρτίου 2019 στις 15:06 Ο Guest 699855: #238 09-03-19 15:06 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Αρχές Απριλίου πρέπει να βγει η σχετική εγκύκλιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 11:13 Ο American Economist: #239 10-03-19 11:13 Υπάρχει καθυστέρηση φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2019 στις 13:25 Η Avalon12 έγραψε: #240 11-03-19 13:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Μέσα στο Πάσχα δηλώνουμε συμμετοχές. Οπότε φαντάζομαι κάπου εκεί κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαρτίου 2019 στις 15:06 Ο Guest 699855: #238 09-03-19 15:06 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Αρχές Απριλίου πρέπει να βγει η σχετική εγκύκλιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 11:13 Ο American Economist: #239 10-03-19 11:13 Υπάρχει καθυστέρηση φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2019 στις 13:25 Η Avalon12 έγραψε: #240 11-03-19 13:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Μέσα στο Πάσχα δηλώνουμε συμμετοχές. Οπότε φαντάζομαι κάπου εκεί κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 122 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: DemetriaP michaela888 Jauahahwiwisjs Ilma Halima blissele ioanna2007 Τρελας123 aekarare BillyTheKid littlebean Corfu kitty Φινεύς BiteTheDust Aggel0sss Χρήστος2006 lenaki001 Lydia555 Νικολινα Joji dmav Schlimazel Praxis kiyoshi panaman Έλενα Παπαμακαριου Nic Papalitsas katerinavld spring day User2350 Giota_pel Carpe_Diem oups Philologist Anta2004 Carpediem2001 Ιωάννης1234 Than003 Apocalypse ioannaion Appolon SlimShady TakSimeon Gggu Jimmis18 ggl stefan Σωτηρία anastasia papa den antexw allh apotyxia Marios2020 JohnGreek T C AnaMnk Λαμπρινηη fay01 Dr House Κλημεντίνη Christina947 KikiGr23 louminis gwgw_5 Lathy jul25 Greg1900 Dr. Gl. Luminous uni77 Johnnnn charmander Yiorgosk Vic_11 EiriniS20 Kaz Giorno mickie Ροβερτα Αλκης Κ. dim6 Rita eri548 Marskr Natassa02 Elama On Peli Power-13 eua55 MarcoReus Dimitris9 Adolfo valencia Vasilis25 igeorgeoikonomo dkoko Anthi02 Libertus Birdy Panos_02 kleo stamoul1s TonyMontanaEse Zetakallipidou sofia! Elenii01 jimis2001 roud Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Αρχές Απριλίου πρέπει να βγει η σχετική εγκύκλιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.006 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2019 στις 11:13 Ο American Economist: #239 10-03-19 11:13 Υπάρχει καθυστέρηση φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2019 στις 13:25 Η Avalon12 έγραψε: #240 11-03-19 13:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Μέσα στο Πάσχα δηλώνουμε συμμετοχές. Οπότε φαντάζομαι κάπου εκεί κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Υπάρχει καθυστέρηση φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Avalon12 Νεοφερμένο μέλος Η Avalon12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 101 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2019 στις 13:25 Η Avalon12 έγραψε: #240 11-03-19 13:25 Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Μέσα στο Πάσχα δηλώνουμε συμμετοχές. Οπότε φαντάζομαι κάπου εκεί κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από archaios19: Καλημέρα παιδιά! Ξέρει κανείς πότε ανακοινώνονται οι ημερομηνίες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων; Click για ανάπτυξη... Μέσα στο Πάσχα δηλώνουμε συμμετοχές. Οπότε φαντάζομαι κάπου εκεί κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.