Του χρόνου θα είμαστε συμφοιτητές λοιπόν!
Ούτε εγώ νιώθω έτοιμος, αλλά την εβδομάδα που μεσολαβεί ανάμεσα στις ενδοσχολικές και τις πανελλήνιες θα φροντίσω να επαναφέρω τα πάντα στη μνήμη μου, ό,τι έμαθα αυτή τη χρονιά. Λογικά θα προλάβω.
Σχεδόν μια βδομάδα για να δώσουμε το πρώτο μάθημα , και δεν νιώθω καθόλου έτοιμος .

Γαλλική Φιλολογία ΑΠΘ θέλω εγώ , χαμηλή βάση τα τελευταία χρόνια .
Καλη επιτυχία σε όλους που δίνουν !!!!

Θα σας ξεαγχωσω λέγοντας σας κάτι που ισχύει τρομερά πολύ :
Είτε νιώθετε έτοιμοι είτε όχι δεν έχει πολύ σημασία,η δουλειά σας θα φανεί,ωστόσο κάντε την χάρη στον εαυτό σας να την αναγνωρίσετε και να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.Εαν όχι για εσάς έστω για το γαμωτο των ωρών που επενδύσατε.
Όσον αφορά και τους υπόλοιπους υποψηφίους και δεδομένου ότι πλησιάζει η ώρα να θυμάστε ότι οι πανελλήνιες είναι το peak της προσπάθειάς σας έπειτα από πολύμηνη προετοιμασία,δεν έχει σημασία πόσα μόρια θα βγάλετε οσο να ξέρετε ότι φτάσατε στο 100% των δυνατοτήτων σας την δεδομένη στιγμή.
Μην αφήσετε θέμα για θέμα,απαντήστε ότι ξέρετε με μεγάλη προσοχή στις εκφωνήσεις(διαβάζουμε τουλάχιστον 3 φορές κάθε φορά πιο προσεκτικά).Δεν
μένουμε σε ένα θέμα πολύ ώρα,αλλά ούτε και λίγη ,αντίθετα το παλεύουμε αρκετα χωρίς να το κουρασουμε.Θυμηθειται πως ακόμα και όταν δεν μπορείτε να λύσετε κάτι λίγη αισιοδοξία είναι πάντα ευπρόσδεκτη.Εστω και το τελευταίο λεπτό μπορεί να σας έρθει η λύση και να προλάβετε.Μην αφήνετε αναπάντητα ερωτήματα ακόμα και εάν θα γράψετε βλακεία,κάθε μόριο είναι επίσης ευπρόσδεκτο.Φατε καλά,κοιμηθείται 7 με 8 ώρες και πάρτε και λίγο νερό μαζί σας.
Τέλος είτε τελικά νιώθετε ή ακόμα και εάν είστε προετοιμασμένοι αρκετά ή όχι δεν πειράζει.Καλως κακώς σε λίγες μέρες ξεκινά ο χορός και καλείται να χορέψετε,οπότε χώθειτε με ότι γνώσεις και δεξιότητες αναπτύξετε,είτε πολλές είτε λίγες,ο καθένας με ότι έχει και ότι μπορεί.Διοτι :
Sometimes you gotta run before you can walk