Alex_t Τιμώμενο Μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.500 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2017 στις 15:44 Ο Alex_t έγραψε: #41 10-09-17 15:44 Αρχική Δημοσίευση από Mariana_gew: Λέω να πάω λογοθεραπεία.... πιστεύεται ότι είναι καλή σχολή θα έχει μέλλον?? Έχει μόνο ΤΕΙ και όχι πανεπιστήμιο..μόνο αν πάω πανεπιστήμιο ψυχολογίας πιστεύεται ότι είναι ισοδυναμα ; Click για ανάπτυξη... Δεν έχει σημασία το γεγονός πως είναι ΤΕΙ, και μην κολλάς σε αυτό. Πτυχίο λογοθεραπευτή χορηγείται μόνο στους απόφοιτους των ΤΕΙ λογοθεραπείας, και ό,τι και να κάνεις, με ένα πτυχίο ψυχολογίας δε θα έχεις προτεραιότητα. Μην κολλάς σε τέτοιες χαζομάρες. Εάν θες να γίνεις λογοθεραπεύτρια, να πας στο ΤΕΙ λογοθεραπείας. Εάν θες να γίνεις ψυχολόγος, πήγαινε στο πανεπιστήμιο ψυχολογίας. Τόσο απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariana_gew Νεοφερμένο μέλος Η Mariana_gew αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2017 στις 16:55 Η Mariana_gew: #42 10-09-17 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Δεν έχει σημασία το γεγονός πως είναι ΤΕΙ, και μην κολλάς σε αυτό. Πτυχίο λογοθεραπευτή χορηγείται μόνο στους απόφοιτους των ΤΕΙ λογοθεραπείας, και ό,τι και να κάνεις, με ένα πτυχίο ψυχολογίας δε θα έχεις προτεραιότητα. Μην κολλάς σε τέτοιες χαζομάρες. Εάν θες να γίνεις λογοθεραπεύτρια, να πας στο ΤΕΙ λογοθεραπείας. Εάν θες να γίνεις ψυχολόγος, πήγαινε στο πανεπιστήμιο ψυχολογίας. Τόσο απλό. Click για ανάπτυξη... Ήσουν σαφέστατος Ευχαριστώ πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrsKatia Νεοφερμένο μέλος Η DrsKatia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2017 στις 15:39 Η DrsKatia έγραψε: #43 16-09-17 15:39 Εγώ Ιατρική στοχευω ( Αθήνα συγκεκριμένα αλλά και Αλεξανδρούπολη που λέει ο λόγος συμβιβάζομαι - Ιατρική να 'ναι...) . Ωστόσο βρίσκω ενδιαφέρουσες και την Φαρμακευτική και την Κτηνιατρική. Καλη επιτυχία σε ολους μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:51 Ο American Economist: #44 10-12-17 12:51 Πλέον έχω αποφασίσει Οικονομικής επιστημης ο.π.α 14.900 Δέος ο.π.α 13.109 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MIRANTA2k17 Νεοφερμένο μέλος Η MIRANTA2k17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 22:46 Η MIRANTA2k17: #45 10-12-17 22:46 Εν τελη εχω κατασταλαξει στην χημικων μηχανικων.. Πολυ ενδιαφερον αντικειμενο, ιδιαιτερα πολυπλευρο και προσφερει πολλες δυνατοτητες επαγγελματικης αποκαταστασης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 06:25 Ο osfp123123: #46 11-12-17 06:25 Και εγώ εκεί στοχευω...και αν επιτρέπεται,ποια πόλη θες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 17:43 Ο Αγγελος Κοκ: #47 11-12-17 17:43 Αρχική Δημοσίευση από MIRANTA2k17: Εν τελη εχω κατασταλαξει στην χημικων μηχανικων.. Πολυ ενδιαφερον αντικειμενο, ιδιαιτερα πολυπλευρο και προσφερει πολλες δυνατοτητες επαγγελματικης αποκαταστασης! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antnyyy: Και εγώ εκεί στοχευω...και αν επιτρέπεται,ποια πόλη θες?? Click για ανάπτυξη... Χμμ ενδιαφερον στοχευετε αθηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 21:41 Ο osfp123123: #48 11-12-17 21:41 Ναι Αθηνα θα βάλω πρώτη επιλογή αλλα τα μοριακια ειναι απιασταααα οποτε και Πάτρα πάω...Χημικός μηχανικός σπουδάζεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MIRANTA2k17 Νεοφερμένο μέλος Η MIRANTA2k17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 01:15 Η MIRANTA2k17: #49 12-12-17 01:15 Ομοιως Αθηνα και εγω! Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι.. Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα .. Οντως τα μορια ειναι πολυ ψηλα, αλλα πιστευω πως αποτελουν εφικτο στοχο για μαθητες που εχουν αξιοπρεπη, συνολικη, σχολικη πορεια στα μαθηματα του προσανατολισμου και καταβαλλουν προφανως την αναλογη προσπαθεια που απαιτειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 09:22 Ο Αγγελος Κοκ: #50 12-12-17 09:22 Αρχική Δημοσίευση από antnyyy: Ναι Αθηνα θα βάλω πρώτη επιλογή αλλα τα μοριακια ειναι απιασταααα οποτε και Πάτρα πάω...Χημικός μηχανικός σπουδάζεις??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MIRANTA2k17: Ομοιως Αθηνα και εγω! Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι.. Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα .. Οντως τα μορια ειναι πολυ ψηλα, αλλα πιστευω πως αποτελουν εφικτο στοχο για μαθητες που εχουν αξιοπρεπη, συνολικη, σχολικη πορεια στα μαθηματα του προσανατολισμου και καταβαλλουν προφανως την αναλογη προσπαθεια που απαιτειται. Click για ανάπτυξη... << Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα ..>> Εδωσα περυσι και μπηκα σε αλλη πολυτεχνικη σχολη.Φετος ξαναδινω για να περασω στην χημικων μηχανικων. << οποτε και Πάτρα πάω...>> << Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι..>> Δεν ξερω αν το γνωριζατε γιατι κι εγω πριν ενα μηνα το εμαθα.Σε οποια πολη και να περασετε το πτυχιο(και γενικα πτυχιο πολυτεχνικης σχολης) ισοδυναμει με master Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Δεκεμβρίου 2017 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:06 Ο American Economist: #51 12-12-17 15:06 Καλη δυναμη παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristianax Εκκολαπτόμενο μέλος Η xristianax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:14 Η xristianax: #52 12-12-17 15:14 Στην Ιατρική , αν μάλιστα πετύχουμε και στο ΑΠΘ θα κάνουμε πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:25 Ο American Economist: #53 12-12-17 15:25 Μακαρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 02:51 Ο Samael έγραψε: #54 15-12-17 02:51 Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:21 Ο Αγγελος Κοκ: #55 15-12-17 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos667: Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Click για ανάπτυξη... Πολλη ωραια σχολη Καλη επιτυχια φιλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:20 Ο Samael έγραψε: #56 15-12-17 23:20 Ευχαριστω πολυ Αγγελε,ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:08 Η Galaxy έγραψε: #57 14-06-18 14:08 Εγω στοχευω βιολογικο ή χημικο. Βιολογικο Αθηνας πιανω με υπερβολικα πολυ τυχη, οποτε ελπιζω να πιασω εστω βιολογικο κρητης για να παρω μεταγραφη.Αλλιως παμε χημικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:19 Ο American Economist: #58 14-06-18 14:19 οπα δεος εκπα οικονομικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 16:11 Ο Νίκος22 έγραψε: #59 14-06-18 16:11 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο The Mountain: #60 14-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως διεθνών και ευρωπαικών σπουδών υπάρχει μόνο στο Πάντειο και στο ΠΑΠΕΙ στην Αττική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanosApo athanasia.a SlimShady Stelios725 Medjnik DrsKatia George.tr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mariana_gew: Λέω να πάω λογοθεραπεία.... πιστεύεται ότι είναι καλή σχολή θα έχει μέλλον?? Έχει μόνο ΤΕΙ και όχι πανεπιστήμιο..μόνο αν πάω πανεπιστήμιο ψυχολογίας πιστεύεται ότι είναι ισοδυναμα ; Click για ανάπτυξη... Δεν έχει σημασία το γεγονός πως είναι ΤΕΙ, και μην κολλάς σε αυτό. Πτυχίο λογοθεραπευτή χορηγείται μόνο στους απόφοιτους των ΤΕΙ λογοθεραπείας, και ό,τι και να κάνεις, με ένα πτυχίο ψυχολογίας δε θα έχεις προτεραιότητα. Μην κολλάς σε τέτοιες χαζομάρες. Εάν θες να γίνεις λογοθεραπεύτρια, να πας στο ΤΕΙ λογοθεραπείας. Εάν θες να γίνεις ψυχολόγος, πήγαινε στο πανεπιστήμιο ψυχολογίας. Τόσο απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariana_gew Νεοφερμένο μέλος Η Mariana_gew αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2017 στις 16:55 Η Mariana_gew: #42 10-09-17 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Δεν έχει σημασία το γεγονός πως είναι ΤΕΙ, και μην κολλάς σε αυτό. Πτυχίο λογοθεραπευτή χορηγείται μόνο στους απόφοιτους των ΤΕΙ λογοθεραπείας, και ό,τι και να κάνεις, με ένα πτυχίο ψυχολογίας δε θα έχεις προτεραιότητα. Μην κολλάς σε τέτοιες χαζομάρες. Εάν θες να γίνεις λογοθεραπεύτρια, να πας στο ΤΕΙ λογοθεραπείας. Εάν θες να γίνεις ψυχολόγος, πήγαινε στο πανεπιστήμιο ψυχολογίας. Τόσο απλό. Click για ανάπτυξη... Ήσουν σαφέστατος Ευχαριστώ πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrsKatia Νεοφερμένο μέλος Η DrsKatia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2017 στις 15:39 Η DrsKatia έγραψε: #43 16-09-17 15:39 Εγώ Ιατρική στοχευω ( Αθήνα συγκεκριμένα αλλά και Αλεξανδρούπολη που λέει ο λόγος συμβιβάζομαι - Ιατρική να 'ναι...) . Ωστόσο βρίσκω ενδιαφέρουσες και την Φαρμακευτική και την Κτηνιατρική. Καλη επιτυχία σε ολους μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:51 Ο American Economist: #44 10-12-17 12:51 Πλέον έχω αποφασίσει Οικονομικής επιστημης ο.π.α 14.900 Δέος ο.π.α 13.109 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MIRANTA2k17 Νεοφερμένο μέλος Η MIRANTA2k17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 22:46 Η MIRANTA2k17: #45 10-12-17 22:46 Εν τελη εχω κατασταλαξει στην χημικων μηχανικων.. Πολυ ενδιαφερον αντικειμενο, ιδιαιτερα πολυπλευρο και προσφερει πολλες δυνατοτητες επαγγελματικης αποκαταστασης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 06:25 Ο osfp123123: #46 11-12-17 06:25 Και εγώ εκεί στοχευω...και αν επιτρέπεται,ποια πόλη θες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 17:43 Ο Αγγελος Κοκ: #47 11-12-17 17:43 Αρχική Δημοσίευση από MIRANTA2k17: Εν τελη εχω κατασταλαξει στην χημικων μηχανικων.. Πολυ ενδιαφερον αντικειμενο, ιδιαιτερα πολυπλευρο και προσφερει πολλες δυνατοτητες επαγγελματικης αποκαταστασης! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antnyyy: Και εγώ εκεί στοχευω...και αν επιτρέπεται,ποια πόλη θες?? Click για ανάπτυξη... Χμμ ενδιαφερον στοχευετε αθηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 21:41 Ο osfp123123: #48 11-12-17 21:41 Ναι Αθηνα θα βάλω πρώτη επιλογή αλλα τα μοριακια ειναι απιασταααα οποτε και Πάτρα πάω...Χημικός μηχανικός σπουδάζεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MIRANTA2k17 Νεοφερμένο μέλος Η MIRANTA2k17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 01:15 Η MIRANTA2k17: #49 12-12-17 01:15 Ομοιως Αθηνα και εγω! Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι.. Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα .. Οντως τα μορια ειναι πολυ ψηλα, αλλα πιστευω πως αποτελουν εφικτο στοχο για μαθητες που εχουν αξιοπρεπη, συνολικη, σχολικη πορεια στα μαθηματα του προσανατολισμου και καταβαλλουν προφανως την αναλογη προσπαθεια που απαιτειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 09:22 Ο Αγγελος Κοκ: #50 12-12-17 09:22 Αρχική Δημοσίευση από antnyyy: Ναι Αθηνα θα βάλω πρώτη επιλογή αλλα τα μοριακια ειναι απιασταααα οποτε και Πάτρα πάω...Χημικός μηχανικός σπουδάζεις??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MIRANTA2k17: Ομοιως Αθηνα και εγω! Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι.. Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα .. Οντως τα μορια ειναι πολυ ψηλα, αλλα πιστευω πως αποτελουν εφικτο στοχο για μαθητες που εχουν αξιοπρεπη, συνολικη, σχολικη πορεια στα μαθηματα του προσανατολισμου και καταβαλλουν προφανως την αναλογη προσπαθεια που απαιτειται. Click για ανάπτυξη... << Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα ..>> Εδωσα περυσι και μπηκα σε αλλη πολυτεχνικη σχολη.Φετος ξαναδινω για να περασω στην χημικων μηχανικων. << οποτε και Πάτρα πάω...>> << Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι..>> Δεν ξερω αν το γνωριζατε γιατι κι εγω πριν ενα μηνα το εμαθα.Σε οποια πολη και να περασετε το πτυχιο(και γενικα πτυχιο πολυτεχνικης σχολης) ισοδυναμει με master Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Δεκεμβρίου 2017 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:06 Ο American Economist: #51 12-12-17 15:06 Καλη δυναμη παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristianax Εκκολαπτόμενο μέλος Η xristianax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:14 Η xristianax: #52 12-12-17 15:14 Στην Ιατρική , αν μάλιστα πετύχουμε και στο ΑΠΘ θα κάνουμε πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:25 Ο American Economist: #53 12-12-17 15:25 Μακαρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 02:51 Ο Samael έγραψε: #54 15-12-17 02:51 Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:21 Ο Αγγελος Κοκ: #55 15-12-17 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos667: Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Click για ανάπτυξη... Πολλη ωραια σχολη Καλη επιτυχια φιλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:20 Ο Samael έγραψε: #56 15-12-17 23:20 Ευχαριστω πολυ Αγγελε,ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:08 Η Galaxy έγραψε: #57 14-06-18 14:08 Εγω στοχευω βιολογικο ή χημικο. Βιολογικο Αθηνας πιανω με υπερβολικα πολυ τυχη, οποτε ελπιζω να πιασω εστω βιολογικο κρητης για να παρω μεταγραφη.Αλλιως παμε χημικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:19 Ο American Economist: #58 14-06-18 14:19 οπα δεος εκπα οικονομικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 16:11 Ο Νίκος22 έγραψε: #59 14-06-18 16:11 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο The Mountain: #60 14-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως διεθνών και ευρωπαικών σπουδών υπάρχει μόνο στο Πάντειο και στο ΠΑΠΕΙ στην Αττική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanosApo athanasia.a SlimShady Stelios725 Medjnik DrsKatia George.tr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alex_t: Δεν έχει σημασία το γεγονός πως είναι ΤΕΙ, και μην κολλάς σε αυτό. Πτυχίο λογοθεραπευτή χορηγείται μόνο στους απόφοιτους των ΤΕΙ λογοθεραπείας, και ό,τι και να κάνεις, με ένα πτυχίο ψυχολογίας δε θα έχεις προτεραιότητα. Μην κολλάς σε τέτοιες χαζομάρες. Εάν θες να γίνεις λογοθεραπεύτρια, να πας στο ΤΕΙ λογοθεραπείας. Εάν θες να γίνεις ψυχολόγος, πήγαινε στο πανεπιστήμιο ψυχολογίας. Τόσο απλό. Click για ανάπτυξη... Ήσουν σαφέστατος Ευχαριστώ πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrsKatia Νεοφερμένο μέλος Η DrsKatia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2017 στις 15:39 Η DrsKatia έγραψε: #43 16-09-17 15:39 Εγώ Ιατρική στοχευω ( Αθήνα συγκεκριμένα αλλά και Αλεξανδρούπολη που λέει ο λόγος συμβιβάζομαι - Ιατρική να 'ναι...) . Ωστόσο βρίσκω ενδιαφέρουσες και την Φαρμακευτική και την Κτηνιατρική. Καλη επιτυχία σε ολους μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:51 Ο American Economist: #44 10-12-17 12:51 Πλέον έχω αποφασίσει Οικονομικής επιστημης ο.π.α 14.900 Δέος ο.π.α 13.109 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MIRANTA2k17 Νεοφερμένο μέλος Η MIRANTA2k17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 22:46 Η MIRANTA2k17: #45 10-12-17 22:46 Εν τελη εχω κατασταλαξει στην χημικων μηχανικων.. Πολυ ενδιαφερον αντικειμενο, ιδιαιτερα πολυπλευρο και προσφερει πολλες δυνατοτητες επαγγελματικης αποκαταστασης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 06:25 Ο osfp123123: #46 11-12-17 06:25 Και εγώ εκεί στοχευω...και αν επιτρέπεται,ποια πόλη θες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 17:43 Ο Αγγελος Κοκ: #47 11-12-17 17:43 Αρχική Δημοσίευση από MIRANTA2k17: Εν τελη εχω κατασταλαξει στην χημικων μηχανικων.. Πολυ ενδιαφερον αντικειμενο, ιδιαιτερα πολυπλευρο και προσφερει πολλες δυνατοτητες επαγγελματικης αποκαταστασης! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antnyyy: Και εγώ εκεί στοχευω...και αν επιτρέπεται,ποια πόλη θες?? Click για ανάπτυξη... Χμμ ενδιαφερον στοχευετε αθηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 21:41 Ο osfp123123: #48 11-12-17 21:41 Ναι Αθηνα θα βάλω πρώτη επιλογή αλλα τα μοριακια ειναι απιασταααα οποτε και Πάτρα πάω...Χημικός μηχανικός σπουδάζεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MIRANTA2k17 Νεοφερμένο μέλος Η MIRANTA2k17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 01:15 Η MIRANTA2k17: #49 12-12-17 01:15 Ομοιως Αθηνα και εγω! Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι.. Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα .. Οντως τα μορια ειναι πολυ ψηλα, αλλα πιστευω πως αποτελουν εφικτο στοχο για μαθητες που εχουν αξιοπρεπη, συνολικη, σχολικη πορεια στα μαθηματα του προσανατολισμου και καταβαλλουν προφανως την αναλογη προσπαθεια που απαιτειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 09:22 Ο Αγγελος Κοκ: #50 12-12-17 09:22 Αρχική Δημοσίευση από antnyyy: Ναι Αθηνα θα βάλω πρώτη επιλογή αλλα τα μοριακια ειναι απιασταααα οποτε και Πάτρα πάω...Χημικός μηχανικός σπουδάζεις??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MIRANTA2k17: Ομοιως Αθηνα και εγω! Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι.. Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα .. Οντως τα μορια ειναι πολυ ψηλα, αλλα πιστευω πως αποτελουν εφικτο στοχο για μαθητες που εχουν αξιοπρεπη, συνολικη, σχολικη πορεια στα μαθηματα του προσανατολισμου και καταβαλλουν προφανως την αναλογη προσπαθεια που απαιτειται. Click για ανάπτυξη... << Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα ..>> Εδωσα περυσι και μπηκα σε αλλη πολυτεχνικη σχολη.Φετος ξαναδινω για να περασω στην χημικων μηχανικων. << οποτε και Πάτρα πάω...>> << Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι..>> Δεν ξερω αν το γνωριζατε γιατι κι εγω πριν ενα μηνα το εμαθα.Σε οποια πολη και να περασετε το πτυχιο(και γενικα πτυχιο πολυτεχνικης σχολης) ισοδυναμει με master Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Δεκεμβρίου 2017 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:06 Ο American Economist: #51 12-12-17 15:06 Καλη δυναμη παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristianax Εκκολαπτόμενο μέλος Η xristianax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:14 Η xristianax: #52 12-12-17 15:14 Στην Ιατρική , αν μάλιστα πετύχουμε και στο ΑΠΘ θα κάνουμε πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:25 Ο American Economist: #53 12-12-17 15:25 Μακαρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 02:51 Ο Samael έγραψε: #54 15-12-17 02:51 Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:21 Ο Αγγελος Κοκ: #55 15-12-17 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos667: Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Click για ανάπτυξη... Πολλη ωραια σχολη Καλη επιτυχια φιλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:20 Ο Samael έγραψε: #56 15-12-17 23:20 Ευχαριστω πολυ Αγγελε,ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:08 Η Galaxy έγραψε: #57 14-06-18 14:08 Εγω στοχευω βιολογικο ή χημικο. Βιολογικο Αθηνας πιανω με υπερβολικα πολυ τυχη, οποτε ελπιζω να πιασω εστω βιολογικο κρητης για να παρω μεταγραφη.Αλλιως παμε χημικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:19 Ο American Economist: #58 14-06-18 14:19 οπα δεος εκπα οικονομικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 16:11 Ο Νίκος22 έγραψε: #59 14-06-18 16:11 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο The Mountain: #60 14-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως διεθνών και ευρωπαικών σπουδών υπάρχει μόνο στο Πάντειο και στο ΠΑΠΕΙ στην Αττική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanosApo athanasia.a SlimShady Stelios725 Medjnik DrsKatia George.tr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ Ιατρική στοχευω ( Αθήνα συγκεκριμένα αλλά και Αλεξανδρούπολη που λέει ο λόγος συμβιβάζομαι - Ιατρική να 'ναι...) . Ωστόσο βρίσκω ενδιαφέρουσες και την Φαρμακευτική και την Κτηνιατρική. Καλη επιτυχία σε ολους μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:51 Ο American Economist: #44 10-12-17 12:51 Πλέον έχω αποφασίσει Οικονομικής επιστημης ο.π.α 14.900 Δέος ο.π.α 13.109 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MIRANTA2k17 Νεοφερμένο μέλος Η MIRANTA2k17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 22:46 Η MIRANTA2k17: #45 10-12-17 22:46 Εν τελη εχω κατασταλαξει στην χημικων μηχανικων.. Πολυ ενδιαφερον αντικειμενο, ιδιαιτερα πολυπλευρο και προσφερει πολλες δυνατοτητες επαγγελματικης αποκαταστασης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 06:25 Ο osfp123123: #46 11-12-17 06:25 Και εγώ εκεί στοχευω...και αν επιτρέπεται,ποια πόλη θες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 17:43 Ο Αγγελος Κοκ: #47 11-12-17 17:43 Αρχική Δημοσίευση από MIRANTA2k17: Εν τελη εχω κατασταλαξει στην χημικων μηχανικων.. Πολυ ενδιαφερον αντικειμενο, ιδιαιτερα πολυπλευρο και προσφερει πολλες δυνατοτητες επαγγελματικης αποκαταστασης! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antnyyy: Και εγώ εκεί στοχευω...και αν επιτρέπεται,ποια πόλη θες?? Click για ανάπτυξη... Χμμ ενδιαφερον στοχευετε αθηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 21:41 Ο osfp123123: #48 11-12-17 21:41 Ναι Αθηνα θα βάλω πρώτη επιλογή αλλα τα μοριακια ειναι απιασταααα οποτε και Πάτρα πάω...Χημικός μηχανικός σπουδάζεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MIRANTA2k17 Νεοφερμένο μέλος Η MIRANTA2k17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 01:15 Η MIRANTA2k17: #49 12-12-17 01:15 Ομοιως Αθηνα και εγω! Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι.. Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα .. Οντως τα μορια ειναι πολυ ψηλα, αλλα πιστευω πως αποτελουν εφικτο στοχο για μαθητες που εχουν αξιοπρεπη, συνολικη, σχολικη πορεια στα μαθηματα του προσανατολισμου και καταβαλλουν προφανως την αναλογη προσπαθεια που απαιτειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 09:22 Ο Αγγελος Κοκ: #50 12-12-17 09:22 Αρχική Δημοσίευση από antnyyy: Ναι Αθηνα θα βάλω πρώτη επιλογή αλλα τα μοριακια ειναι απιασταααα οποτε και Πάτρα πάω...Χημικός μηχανικός σπουδάζεις??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MIRANTA2k17: Ομοιως Αθηνα και εγω! Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι.. Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα .. Οντως τα μορια ειναι πολυ ψηλα, αλλα πιστευω πως αποτελουν εφικτο στοχο για μαθητες που εχουν αξιοπρεπη, συνολικη, σχολικη πορεια στα μαθηματα του προσανατολισμου και καταβαλλουν προφανως την αναλογη προσπαθεια που απαιτειται. Click για ανάπτυξη... << Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα ..>> Εδωσα περυσι και μπηκα σε αλλη πολυτεχνικη σχολη.Φετος ξαναδινω για να περασω στην χημικων μηχανικων. << οποτε και Πάτρα πάω...>> << Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι..>> Δεν ξερω αν το γνωριζατε γιατι κι εγω πριν ενα μηνα το εμαθα.Σε οποια πολη και να περασετε το πτυχιο(και γενικα πτυχιο πολυτεχνικης σχολης) ισοδυναμει με master Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Δεκεμβρίου 2017 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:06 Ο American Economist: #51 12-12-17 15:06 Καλη δυναμη παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristianax Εκκολαπτόμενο μέλος Η xristianax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:14 Η xristianax: #52 12-12-17 15:14 Στην Ιατρική , αν μάλιστα πετύχουμε και στο ΑΠΘ θα κάνουμε πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:25 Ο American Economist: #53 12-12-17 15:25 Μακαρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 02:51 Ο Samael έγραψε: #54 15-12-17 02:51 Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:21 Ο Αγγελος Κοκ: #55 15-12-17 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos667: Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Click για ανάπτυξη... Πολλη ωραια σχολη Καλη επιτυχια φιλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:20 Ο Samael έγραψε: #56 15-12-17 23:20 Ευχαριστω πολυ Αγγελε,ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:08 Η Galaxy έγραψε: #57 14-06-18 14:08 Εγω στοχευω βιολογικο ή χημικο. Βιολογικο Αθηνας πιανω με υπερβολικα πολυ τυχη, οποτε ελπιζω να πιασω εστω βιολογικο κρητης για να παρω μεταγραφη.Αλλιως παμε χημικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:19 Ο American Economist: #58 14-06-18 14:19 οπα δεος εκπα οικονομικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 16:11 Ο Νίκος22 έγραψε: #59 14-06-18 16:11 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο The Mountain: #60 14-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως διεθνών και ευρωπαικών σπουδών υπάρχει μόνο στο Πάντειο και στο ΠΑΠΕΙ στην Αττική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanosApo athanasia.a SlimShady Stelios725 Medjnik DrsKatia George.tr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πλέον έχω αποφασίσει Οικονομικής επιστημης ο.π.α 14.900 Δέος ο.π.α 13.109 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MIRANTA2k17 Νεοφερμένο μέλος Η MIRANTA2k17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2017 στις 22:46 Η MIRANTA2k17: #45 10-12-17 22:46 Εν τελη εχω κατασταλαξει στην χημικων μηχανικων.. Πολυ ενδιαφερον αντικειμενο, ιδιαιτερα πολυπλευρο και προσφερει πολλες δυνατοτητες επαγγελματικης αποκαταστασης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 06:25 Ο osfp123123: #46 11-12-17 06:25 Και εγώ εκεί στοχευω...και αν επιτρέπεται,ποια πόλη θες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 17:43 Ο Αγγελος Κοκ: #47 11-12-17 17:43 Αρχική Δημοσίευση από MIRANTA2k17: Εν τελη εχω κατασταλαξει στην χημικων μηχανικων.. Πολυ ενδιαφερον αντικειμενο, ιδιαιτερα πολυπλευρο και προσφερει πολλες δυνατοτητες επαγγελματικης αποκαταστασης! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antnyyy: Και εγώ εκεί στοχευω...και αν επιτρέπεται,ποια πόλη θες?? Click για ανάπτυξη... Χμμ ενδιαφερον στοχευετε αθηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 21:41 Ο osfp123123: #48 11-12-17 21:41 Ναι Αθηνα θα βάλω πρώτη επιλογή αλλα τα μοριακια ειναι απιασταααα οποτε και Πάτρα πάω...Χημικός μηχανικός σπουδάζεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MIRANTA2k17 Νεοφερμένο μέλος Η MIRANTA2k17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 01:15 Η MIRANTA2k17: #49 12-12-17 01:15 Ομοιως Αθηνα και εγω! Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι.. Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα .. Οντως τα μορια ειναι πολυ ψηλα, αλλα πιστευω πως αποτελουν εφικτο στοχο για μαθητες που εχουν αξιοπρεπη, συνολικη, σχολικη πορεια στα μαθηματα του προσανατολισμου και καταβαλλουν προφανως την αναλογη προσπαθεια που απαιτειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 09:22 Ο Αγγελος Κοκ: #50 12-12-17 09:22 Αρχική Δημοσίευση από antnyyy: Ναι Αθηνα θα βάλω πρώτη επιλογή αλλα τα μοριακια ειναι απιασταααα οποτε και Πάτρα πάω...Χημικός μηχανικός σπουδάζεις??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MIRANTA2k17: Ομοιως Αθηνα και εγω! Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι.. Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα .. Οντως τα μορια ειναι πολυ ψηλα, αλλα πιστευω πως αποτελουν εφικτο στοχο για μαθητες που εχουν αξιοπρεπη, συνολικη, σχολικη πορεια στα μαθηματα του προσανατολισμου και καταβαλλουν προφανως την αναλογη προσπαθεια που απαιτειται. Click για ανάπτυξη... << Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα ..>> Εδωσα περυσι και μπηκα σε αλλη πολυτεχνικη σχολη.Φετος ξαναδινω για να περασω στην χημικων μηχανικων. << οποτε και Πάτρα πάω...>> << Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι..>> Δεν ξερω αν το γνωριζατε γιατι κι εγω πριν ενα μηνα το εμαθα.Σε οποια πολη και να περασετε το πτυχιο(και γενικα πτυχιο πολυτεχνικης σχολης) ισοδυναμει με master Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Δεκεμβρίου 2017 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:06 Ο American Economist: #51 12-12-17 15:06 Καλη δυναμη παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristianax Εκκολαπτόμενο μέλος Η xristianax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:14 Η xristianax: #52 12-12-17 15:14 Στην Ιατρική , αν μάλιστα πετύχουμε και στο ΑΠΘ θα κάνουμε πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:25 Ο American Economist: #53 12-12-17 15:25 Μακαρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 02:51 Ο Samael έγραψε: #54 15-12-17 02:51 Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:21 Ο Αγγελος Κοκ: #55 15-12-17 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos667: Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Click για ανάπτυξη... Πολλη ωραια σχολη Καλη επιτυχια φιλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:20 Ο Samael έγραψε: #56 15-12-17 23:20 Ευχαριστω πολυ Αγγελε,ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:08 Η Galaxy έγραψε: #57 14-06-18 14:08 Εγω στοχευω βιολογικο ή χημικο. Βιολογικο Αθηνας πιανω με υπερβολικα πολυ τυχη, οποτε ελπιζω να πιασω εστω βιολογικο κρητης για να παρω μεταγραφη.Αλλιως παμε χημικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:19 Ο American Economist: #58 14-06-18 14:19 οπα δεος εκπα οικονομικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 16:11 Ο Νίκος22 έγραψε: #59 14-06-18 16:11 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο The Mountain: #60 14-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως διεθνών και ευρωπαικών σπουδών υπάρχει μόνο στο Πάντειο και στο ΠΑΠΕΙ στην Αττική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanosApo athanasia.a SlimShady Stelios725 Medjnik DrsKatia George.tr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εν τελη εχω κατασταλαξει στην χημικων μηχανικων.. Πολυ ενδιαφερον αντικειμενο, ιδιαιτερα πολυπλευρο και προσφερει πολλες δυνατοτητες επαγγελματικης αποκαταστασης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 06:25 Ο osfp123123: #46 11-12-17 06:25 Και εγώ εκεί στοχευω...και αν επιτρέπεται,ποια πόλη θες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 17:43 Ο Αγγελος Κοκ: #47 11-12-17 17:43 Αρχική Δημοσίευση από MIRANTA2k17: Εν τελη εχω κατασταλαξει στην χημικων μηχανικων.. Πολυ ενδιαφερον αντικειμενο, ιδιαιτερα πολυπλευρο και προσφερει πολλες δυνατοτητες επαγγελματικης αποκαταστασης! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antnyyy: Και εγώ εκεί στοχευω...και αν επιτρέπεται,ποια πόλη θες?? Click για ανάπτυξη... Χμμ ενδιαφερον στοχευετε αθηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 21:41 Ο osfp123123: #48 11-12-17 21:41 Ναι Αθηνα θα βάλω πρώτη επιλογή αλλα τα μοριακια ειναι απιασταααα οποτε και Πάτρα πάω...Χημικός μηχανικός σπουδάζεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MIRANTA2k17 Νεοφερμένο μέλος Η MIRANTA2k17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 01:15 Η MIRANTA2k17: #49 12-12-17 01:15 Ομοιως Αθηνα και εγω! Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι.. Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα .. Οντως τα μορια ειναι πολυ ψηλα, αλλα πιστευω πως αποτελουν εφικτο στοχο για μαθητες που εχουν αξιοπρεπη, συνολικη, σχολικη πορεια στα μαθηματα του προσανατολισμου και καταβαλλουν προφανως την αναλογη προσπαθεια που απαιτειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 09:22 Ο Αγγελος Κοκ: #50 12-12-17 09:22 Αρχική Δημοσίευση από antnyyy: Ναι Αθηνα θα βάλω πρώτη επιλογή αλλα τα μοριακια ειναι απιασταααα οποτε και Πάτρα πάω...Χημικός μηχανικός σπουδάζεις??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MIRANTA2k17: Ομοιως Αθηνα και εγω! Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι.. Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα .. Οντως τα μορια ειναι πολυ ψηλα, αλλα πιστευω πως αποτελουν εφικτο στοχο για μαθητες που εχουν αξιοπρεπη, συνολικη, σχολικη πορεια στα μαθηματα του προσανατολισμου και καταβαλλουν προφανως την αναλογη προσπαθεια που απαιτειται. Click για ανάπτυξη... << Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα ..>> Εδωσα περυσι και μπηκα σε αλλη πολυτεχνικη σχολη.Φετος ξαναδινω για να περασω στην χημικων μηχανικων. << οποτε και Πάτρα πάω...>> << Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι..>> Δεν ξερω αν το γνωριζατε γιατι κι εγω πριν ενα μηνα το εμαθα.Σε οποια πολη και να περασετε το πτυχιο(και γενικα πτυχιο πολυτεχνικης σχολης) ισοδυναμει με master Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Δεκεμβρίου 2017 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:06 Ο American Economist: #51 12-12-17 15:06 Καλη δυναμη παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristianax Εκκολαπτόμενο μέλος Η xristianax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:14 Η xristianax: #52 12-12-17 15:14 Στην Ιατρική , αν μάλιστα πετύχουμε και στο ΑΠΘ θα κάνουμε πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:25 Ο American Economist: #53 12-12-17 15:25 Μακαρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 02:51 Ο Samael έγραψε: #54 15-12-17 02:51 Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:21 Ο Αγγελος Κοκ: #55 15-12-17 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos667: Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Click για ανάπτυξη... Πολλη ωραια σχολη Καλη επιτυχια φιλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:20 Ο Samael έγραψε: #56 15-12-17 23:20 Ευχαριστω πολυ Αγγελε,ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:08 Η Galaxy έγραψε: #57 14-06-18 14:08 Εγω στοχευω βιολογικο ή χημικο. Βιολογικο Αθηνας πιανω με υπερβολικα πολυ τυχη, οποτε ελπιζω να πιασω εστω βιολογικο κρητης για να παρω μεταγραφη.Αλλιως παμε χημικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:19 Ο American Economist: #58 14-06-18 14:19 οπα δεος εκπα οικονομικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 16:11 Ο Νίκος22 έγραψε: #59 14-06-18 16:11 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο The Mountain: #60 14-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως διεθνών και ευρωπαικών σπουδών υπάρχει μόνο στο Πάντειο και στο ΠΑΠΕΙ στην Αττική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanosApo athanasia.a SlimShady Stelios725 Medjnik DrsKatia George.tr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ εκεί στοχευω...και αν επιτρέπεται,ποια πόλη θες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 17:43 Ο Αγγελος Κοκ: #47 11-12-17 17:43 Αρχική Δημοσίευση από MIRANTA2k17: Εν τελη εχω κατασταλαξει στην χημικων μηχανικων.. Πολυ ενδιαφερον αντικειμενο, ιδιαιτερα πολυπλευρο και προσφερει πολλες δυνατοτητες επαγγελματικης αποκαταστασης! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antnyyy: Και εγώ εκεί στοχευω...και αν επιτρέπεται,ποια πόλη θες?? Click για ανάπτυξη... Χμμ ενδιαφερον στοχευετε αθηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 21:41 Ο osfp123123: #48 11-12-17 21:41 Ναι Αθηνα θα βάλω πρώτη επιλογή αλλα τα μοριακια ειναι απιασταααα οποτε και Πάτρα πάω...Χημικός μηχανικός σπουδάζεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MIRANTA2k17 Νεοφερμένο μέλος Η MIRANTA2k17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 01:15 Η MIRANTA2k17: #49 12-12-17 01:15 Ομοιως Αθηνα και εγω! Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι.. Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα .. Οντως τα μορια ειναι πολυ ψηλα, αλλα πιστευω πως αποτελουν εφικτο στοχο για μαθητες που εχουν αξιοπρεπη, συνολικη, σχολικη πορεια στα μαθηματα του προσανατολισμου και καταβαλλουν προφανως την αναλογη προσπαθεια που απαιτειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 09:22 Ο Αγγελος Κοκ: #50 12-12-17 09:22 Αρχική Δημοσίευση από antnyyy: Ναι Αθηνα θα βάλω πρώτη επιλογή αλλα τα μοριακια ειναι απιασταααα οποτε και Πάτρα πάω...Χημικός μηχανικός σπουδάζεις??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MIRANTA2k17: Ομοιως Αθηνα και εγω! Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι.. Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα .. Οντως τα μορια ειναι πολυ ψηλα, αλλα πιστευω πως αποτελουν εφικτο στοχο για μαθητες που εχουν αξιοπρεπη, συνολικη, σχολικη πορεια στα μαθηματα του προσανατολισμου και καταβαλλουν προφανως την αναλογη προσπαθεια που απαιτειται. Click για ανάπτυξη... << Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα ..>> Εδωσα περυσι και μπηκα σε αλλη πολυτεχνικη σχολη.Φετος ξαναδινω για να περασω στην χημικων μηχανικων. << οποτε και Πάτρα πάω...>> << Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι..>> Δεν ξερω αν το γνωριζατε γιατι κι εγω πριν ενα μηνα το εμαθα.Σε οποια πολη και να περασετε το πτυχιο(και γενικα πτυχιο πολυτεχνικης σχολης) ισοδυναμει με master Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Δεκεμβρίου 2017 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:06 Ο American Economist: #51 12-12-17 15:06 Καλη δυναμη παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristianax Εκκολαπτόμενο μέλος Η xristianax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:14 Η xristianax: #52 12-12-17 15:14 Στην Ιατρική , αν μάλιστα πετύχουμε και στο ΑΠΘ θα κάνουμε πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:25 Ο American Economist: #53 12-12-17 15:25 Μακαρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 02:51 Ο Samael έγραψε: #54 15-12-17 02:51 Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:21 Ο Αγγελος Κοκ: #55 15-12-17 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos667: Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Click για ανάπτυξη... Πολλη ωραια σχολη Καλη επιτυχια φιλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:20 Ο Samael έγραψε: #56 15-12-17 23:20 Ευχαριστω πολυ Αγγελε,ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:08 Η Galaxy έγραψε: #57 14-06-18 14:08 Εγω στοχευω βιολογικο ή χημικο. Βιολογικο Αθηνας πιανω με υπερβολικα πολυ τυχη, οποτε ελπιζω να πιασω εστω βιολογικο κρητης για να παρω μεταγραφη.Αλλιως παμε χημικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:19 Ο American Economist: #58 14-06-18 14:19 οπα δεος εκπα οικονομικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 16:11 Ο Νίκος22 έγραψε: #59 14-06-18 16:11 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο The Mountain: #60 14-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως διεθνών και ευρωπαικών σπουδών υπάρχει μόνο στο Πάντειο και στο ΠΑΠΕΙ στην Αττική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanosApo athanasia.a SlimShady Stelios725 Medjnik DrsKatia George.tr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MIRANTA2k17: Εν τελη εχω κατασταλαξει στην χημικων μηχανικων.. Πολυ ενδιαφερον αντικειμενο, ιδιαιτερα πολυπλευρο και προσφερει πολλες δυνατοτητες επαγγελματικης αποκαταστασης! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από antnyyy: Και εγώ εκεί στοχευω...και αν επιτρέπεται,ποια πόλη θες?? Click για ανάπτυξη... Χμμ ενδιαφερον στοχευετε αθηνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
osfp123123 Νεοφερμένο μέλος Ο osfp123123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 21:41 Ο osfp123123: #48 11-12-17 21:41 Ναι Αθηνα θα βάλω πρώτη επιλογή αλλα τα μοριακια ειναι απιασταααα οποτε και Πάτρα πάω...Χημικός μηχανικός σπουδάζεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MIRANTA2k17 Νεοφερμένο μέλος Η MIRANTA2k17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 01:15 Η MIRANTA2k17: #49 12-12-17 01:15 Ομοιως Αθηνα και εγω! Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι.. Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα .. Οντως τα μορια ειναι πολυ ψηλα, αλλα πιστευω πως αποτελουν εφικτο στοχο για μαθητες που εχουν αξιοπρεπη, συνολικη, σχολικη πορεια στα μαθηματα του προσανατολισμου και καταβαλλουν προφανως την αναλογη προσπαθεια που απαιτειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 09:22 Ο Αγγελος Κοκ: #50 12-12-17 09:22 Αρχική Δημοσίευση από antnyyy: Ναι Αθηνα θα βάλω πρώτη επιλογή αλλα τα μοριακια ειναι απιασταααα οποτε και Πάτρα πάω...Χημικός μηχανικός σπουδάζεις??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MIRANTA2k17: Ομοιως Αθηνα και εγω! Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι.. Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα .. Οντως τα μορια ειναι πολυ ψηλα, αλλα πιστευω πως αποτελουν εφικτο στοχο για μαθητες που εχουν αξιοπρεπη, συνολικη, σχολικη πορεια στα μαθηματα του προσανατολισμου και καταβαλλουν προφανως την αναλογη προσπαθεια που απαιτειται. Click για ανάπτυξη... << Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα ..>> Εδωσα περυσι και μπηκα σε αλλη πολυτεχνικη σχολη.Φετος ξαναδινω για να περασω στην χημικων μηχανικων. << οποτε και Πάτρα πάω...>> << Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι..>> Δεν ξερω αν το γνωριζατε γιατι κι εγω πριν ενα μηνα το εμαθα.Σε οποια πολη και να περασετε το πτυχιο(και γενικα πτυχιο πολυτεχνικης σχολης) ισοδυναμει με master Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Δεκεμβρίου 2017 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:06 Ο American Economist: #51 12-12-17 15:06 Καλη δυναμη παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristianax Εκκολαπτόμενο μέλος Η xristianax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:14 Η xristianax: #52 12-12-17 15:14 Στην Ιατρική , αν μάλιστα πετύχουμε και στο ΑΠΘ θα κάνουμε πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:25 Ο American Economist: #53 12-12-17 15:25 Μακαρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 02:51 Ο Samael έγραψε: #54 15-12-17 02:51 Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:21 Ο Αγγελος Κοκ: #55 15-12-17 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos667: Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Click για ανάπτυξη... Πολλη ωραια σχολη Καλη επιτυχια φιλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:20 Ο Samael έγραψε: #56 15-12-17 23:20 Ευχαριστω πολυ Αγγελε,ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:08 Η Galaxy έγραψε: #57 14-06-18 14:08 Εγω στοχευω βιολογικο ή χημικο. Βιολογικο Αθηνας πιανω με υπερβολικα πολυ τυχη, οποτε ελπιζω να πιασω εστω βιολογικο κρητης για να παρω μεταγραφη.Αλλιως παμε χημικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:19 Ο American Economist: #58 14-06-18 14:19 οπα δεος εκπα οικονομικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 16:11 Ο Νίκος22 έγραψε: #59 14-06-18 16:11 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο The Mountain: #60 14-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως διεθνών και ευρωπαικών σπουδών υπάρχει μόνο στο Πάντειο και στο ΠΑΠΕΙ στην Αττική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanosApo athanasia.a SlimShady Stelios725 Medjnik DrsKatia George.tr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι Αθηνα θα βάλω πρώτη επιλογή αλλα τα μοριακια ειναι απιασταααα οποτε και Πάτρα πάω...Χημικός μηχανικός σπουδάζεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MIRANTA2k17 Νεοφερμένο μέλος Η MIRANTA2k17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 01:15 Η MIRANTA2k17: #49 12-12-17 01:15 Ομοιως Αθηνα και εγω! Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι.. Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα .. Οντως τα μορια ειναι πολυ ψηλα, αλλα πιστευω πως αποτελουν εφικτο στοχο για μαθητες που εχουν αξιοπρεπη, συνολικη, σχολικη πορεια στα μαθηματα του προσανατολισμου και καταβαλλουν προφανως την αναλογη προσπαθεια που απαιτειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 09:22 Ο Αγγελος Κοκ: #50 12-12-17 09:22 Αρχική Δημοσίευση από antnyyy: Ναι Αθηνα θα βάλω πρώτη επιλογή αλλα τα μοριακια ειναι απιασταααα οποτε και Πάτρα πάω...Χημικός μηχανικός σπουδάζεις??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MIRANTA2k17: Ομοιως Αθηνα και εγω! Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι.. Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα .. Οντως τα μορια ειναι πολυ ψηλα, αλλα πιστευω πως αποτελουν εφικτο στοχο για μαθητες που εχουν αξιοπρεπη, συνολικη, σχολικη πορεια στα μαθηματα του προσανατολισμου και καταβαλλουν προφανως την αναλογη προσπαθεια που απαιτειται. Click για ανάπτυξη... << Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα ..>> Εδωσα περυσι και μπηκα σε αλλη πολυτεχνικη σχολη.Φετος ξαναδινω για να περασω στην χημικων μηχανικων. << οποτε και Πάτρα πάω...>> << Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι..>> Δεν ξερω αν το γνωριζατε γιατι κι εγω πριν ενα μηνα το εμαθα.Σε οποια πολη και να περασετε το πτυχιο(και γενικα πτυχιο πολυτεχνικης σχολης) ισοδυναμει με master Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Δεκεμβρίου 2017 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:06 Ο American Economist: #51 12-12-17 15:06 Καλη δυναμη παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristianax Εκκολαπτόμενο μέλος Η xristianax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:14 Η xristianax: #52 12-12-17 15:14 Στην Ιατρική , αν μάλιστα πετύχουμε και στο ΑΠΘ θα κάνουμε πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:25 Ο American Economist: #53 12-12-17 15:25 Μακαρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 02:51 Ο Samael έγραψε: #54 15-12-17 02:51 Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:21 Ο Αγγελος Κοκ: #55 15-12-17 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos667: Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Click για ανάπτυξη... Πολλη ωραια σχολη Καλη επιτυχια φιλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:20 Ο Samael έγραψε: #56 15-12-17 23:20 Ευχαριστω πολυ Αγγελε,ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:08 Η Galaxy έγραψε: #57 14-06-18 14:08 Εγω στοχευω βιολογικο ή χημικο. Βιολογικο Αθηνας πιανω με υπερβολικα πολυ τυχη, οποτε ελπιζω να πιασω εστω βιολογικο κρητης για να παρω μεταγραφη.Αλλιως παμε χημικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:19 Ο American Economist: #58 14-06-18 14:19 οπα δεος εκπα οικονομικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 16:11 Ο Νίκος22 έγραψε: #59 14-06-18 16:11 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο The Mountain: #60 14-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως διεθνών και ευρωπαικών σπουδών υπάρχει μόνο στο Πάντειο και στο ΠΑΠΕΙ στην Αττική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanosApo athanasia.a SlimShady Stelios725 Medjnik DrsKatia George.tr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ομοιως Αθηνα και εγω! Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι.. Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα .. Οντως τα μορια ειναι πολυ ψηλα, αλλα πιστευω πως αποτελουν εφικτο στοχο για μαθητες που εχουν αξιοπρεπη, συνολικη, σχολικη πορεια στα μαθηματα του προσανατολισμου και καταβαλλουν προφανως την αναλογη προσπαθεια που απαιτειται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 09:22 Ο Αγγελος Κοκ: #50 12-12-17 09:22 Αρχική Δημοσίευση από antnyyy: Ναι Αθηνα θα βάλω πρώτη επιλογή αλλα τα μοριακια ειναι απιασταααα οποτε και Πάτρα πάω...Χημικός μηχανικός σπουδάζεις??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MIRANTA2k17: Ομοιως Αθηνα και εγω! Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι.. Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα .. Οντως τα μορια ειναι πολυ ψηλα, αλλα πιστευω πως αποτελουν εφικτο στοχο για μαθητες που εχουν αξιοπρεπη, συνολικη, σχολικη πορεια στα μαθηματα του προσανατολισμου και καταβαλλουν προφανως την αναλογη προσπαθεια που απαιτειται. Click για ανάπτυξη... << Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα ..>> Εδωσα περυσι και μπηκα σε αλλη πολυτεχνικη σχολη.Φετος ξαναδινω για να περασω στην χημικων μηχανικων. << οποτε και Πάτρα πάω...>> << Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι..>> Δεν ξερω αν το γνωριζατε γιατι κι εγω πριν ενα μηνα το εμαθα.Σε οποια πολη και να περασετε το πτυχιο(και γενικα πτυχιο πολυτεχνικης σχολης) ισοδυναμει με master Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Δεκεμβρίου 2017 American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:06 Ο American Economist: #51 12-12-17 15:06 Καλη δυναμη παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristianax Εκκολαπτόμενο μέλος Η xristianax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:14 Η xristianax: #52 12-12-17 15:14 Στην Ιατρική , αν μάλιστα πετύχουμε και στο ΑΠΘ θα κάνουμε πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:25 Ο American Economist: #53 12-12-17 15:25 Μακαρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 02:51 Ο Samael έγραψε: #54 15-12-17 02:51 Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:21 Ο Αγγελος Κοκ: #55 15-12-17 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos667: Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Click για ανάπτυξη... Πολλη ωραια σχολη Καλη επιτυχια φιλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:20 Ο Samael έγραψε: #56 15-12-17 23:20 Ευχαριστω πολυ Αγγελε,ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:08 Η Galaxy έγραψε: #57 14-06-18 14:08 Εγω στοχευω βιολογικο ή χημικο. Βιολογικο Αθηνας πιανω με υπερβολικα πολυ τυχη, οποτε ελπιζω να πιασω εστω βιολογικο κρητης για να παρω μεταγραφη.Αλλιως παμε χημικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:19 Ο American Economist: #58 14-06-18 14:19 οπα δεος εκπα οικονομικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 16:11 Ο Νίκος22 έγραψε: #59 14-06-18 16:11 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο The Mountain: #60 14-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως διεθνών και ευρωπαικών σπουδών υπάρχει μόνο στο Πάντειο και στο ΠΑΠΕΙ στην Αττική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanosApo athanasia.a SlimShady Stelios725 Medjnik DrsKatia George.tr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antnyyy: Ναι Αθηνα θα βάλω πρώτη επιλογή αλλα τα μοριακια ειναι απιασταααα οποτε και Πάτρα πάω...Χημικός μηχανικός σπουδάζεις??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από MIRANTA2k17: Ομοιως Αθηνα και εγω! Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι.. Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα .. Οντως τα μορια ειναι πολυ ψηλα, αλλα πιστευω πως αποτελουν εφικτο στοχο για μαθητες που εχουν αξιοπρεπη, συνολικη, σχολικη πορεια στα μαθηματα του προσανατολισμου και καταβαλλουν προφανως την αναλογη προσπαθεια που απαιτειται. Click για ανάπτυξη... << Άγγελε επετρεψε μου να ρωτησω, δινεις ή σπουδαζεις? Βλεπω πως δηλωνεις 17 ετων και φοιτητης ταυτοχρονα ..>> Εδωσα περυσι και μπηκα σε αλλη πολυτεχνικη σχολη.Φετος ξαναδινω για να περασω στην χημικων μηχανικων. << οποτε και Πάτρα πάω...>> << Ωστοσο ''συμβιβαζομαι'' με οποιαδηποτε αλλη πολη, χημ. μηχανικων να'ναι και οπου να ναι..>> Δεν ξερω αν το γνωριζατε γιατι κι εγω πριν ενα μηνα το εμαθα.Σε οποια πολη και να περασετε το πτυχιο(και γενικα πτυχιο πολυτεχνικης σχολης) ισοδυναμει με master Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:06 Ο American Economist: #51 12-12-17 15:06 Καλη δυναμη παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristianax Εκκολαπτόμενο μέλος Η xristianax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:14 Η xristianax: #52 12-12-17 15:14 Στην Ιατρική , αν μάλιστα πετύχουμε και στο ΑΠΘ θα κάνουμε πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:25 Ο American Economist: #53 12-12-17 15:25 Μακαρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 02:51 Ο Samael έγραψε: #54 15-12-17 02:51 Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:21 Ο Αγγελος Κοκ: #55 15-12-17 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos667: Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Click για ανάπτυξη... Πολλη ωραια σχολη Καλη επιτυχια φιλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:20 Ο Samael έγραψε: #56 15-12-17 23:20 Ευχαριστω πολυ Αγγελε,ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:08 Η Galaxy έγραψε: #57 14-06-18 14:08 Εγω στοχευω βιολογικο ή χημικο. Βιολογικο Αθηνας πιανω με υπερβολικα πολυ τυχη, οποτε ελπιζω να πιασω εστω βιολογικο κρητης για να παρω μεταγραφη.Αλλιως παμε χημικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:19 Ο American Economist: #58 14-06-18 14:19 οπα δεος εκπα οικονομικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 16:11 Ο Νίκος22 έγραψε: #59 14-06-18 16:11 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο The Mountain: #60 14-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως διεθνών και ευρωπαικών σπουδών υπάρχει μόνο στο Πάντειο και στο ΠΑΠΕΙ στην Αττική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanosApo athanasia.a SlimShady Stelios725 Medjnik DrsKatia George.tr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλη δυναμη παιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristianax Εκκολαπτόμενο μέλος Η xristianax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:14 Η xristianax: #52 12-12-17 15:14 Στην Ιατρική , αν μάλιστα πετύχουμε και στο ΑΠΘ θα κάνουμε πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:25 Ο American Economist: #53 12-12-17 15:25 Μακαρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 02:51 Ο Samael έγραψε: #54 15-12-17 02:51 Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:21 Ο Αγγελος Κοκ: #55 15-12-17 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos667: Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Click για ανάπτυξη... Πολλη ωραια σχολη Καλη επιτυχια φιλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:20 Ο Samael έγραψε: #56 15-12-17 23:20 Ευχαριστω πολυ Αγγελε,ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:08 Η Galaxy έγραψε: #57 14-06-18 14:08 Εγω στοχευω βιολογικο ή χημικο. Βιολογικο Αθηνας πιανω με υπερβολικα πολυ τυχη, οποτε ελπιζω να πιασω εστω βιολογικο κρητης για να παρω μεταγραφη.Αλλιως παμε χημικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:19 Ο American Economist: #58 14-06-18 14:19 οπα δεος εκπα οικονομικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 16:11 Ο Νίκος22 έγραψε: #59 14-06-18 16:11 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο The Mountain: #60 14-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως διεθνών και ευρωπαικών σπουδών υπάρχει μόνο στο Πάντειο και στο ΠΑΠΕΙ στην Αττική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanosApo athanasia.a SlimShady Stelios725 Medjnik DrsKatia George.tr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην Ιατρική , αν μάλιστα πετύχουμε και στο ΑΠΘ θα κάνουμε πάρτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:25 Ο American Economist: #53 12-12-17 15:25 Μακαρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 02:51 Ο Samael έγραψε: #54 15-12-17 02:51 Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:21 Ο Αγγελος Κοκ: #55 15-12-17 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos667: Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Click για ανάπτυξη... Πολλη ωραια σχολη Καλη επιτυχια φιλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:20 Ο Samael έγραψε: #56 15-12-17 23:20 Ευχαριστω πολυ Αγγελε,ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:08 Η Galaxy έγραψε: #57 14-06-18 14:08 Εγω στοχευω βιολογικο ή χημικο. Βιολογικο Αθηνας πιανω με υπερβολικα πολυ τυχη, οποτε ελπιζω να πιασω εστω βιολογικο κρητης για να παρω μεταγραφη.Αλλιως παμε χημικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:19 Ο American Economist: #58 14-06-18 14:19 οπα δεος εκπα οικονομικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 16:11 Ο Νίκος22 έγραψε: #59 14-06-18 16:11 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο The Mountain: #60 14-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως διεθνών και ευρωπαικών σπουδών υπάρχει μόνο στο Πάντειο και στο ΠΑΠΕΙ στην Αττική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanosApo athanasia.a SlimShady Stelios725 Medjnik DrsKatia George.tr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μακαρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 02:51 Ο Samael έγραψε: #54 15-12-17 02:51 Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:21 Ο Αγγελος Κοκ: #55 15-12-17 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos667: Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Click για ανάπτυξη... Πολλη ωραια σχολη Καλη επιτυχια φιλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:20 Ο Samael έγραψε: #56 15-12-17 23:20 Ευχαριστω πολυ Αγγελε,ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:08 Η Galaxy έγραψε: #57 14-06-18 14:08 Εγω στοχευω βιολογικο ή χημικο. Βιολογικο Αθηνας πιανω με υπερβολικα πολυ τυχη, οποτε ελπιζω να πιασω εστω βιολογικο κρητης για να παρω μεταγραφη.Αλλιως παμε χημικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:19 Ο American Economist: #58 14-06-18 14:19 οπα δεος εκπα οικονομικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 16:11 Ο Νίκος22 έγραψε: #59 14-06-18 16:11 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο The Mountain: #60 14-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως διεθνών και ευρωπαικών σπουδών υπάρχει μόνο στο Πάντειο και στο ΠΑΠΕΙ στην Αττική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanosApo athanasia.a SlimShady Stelios725 Medjnik DrsKatia George.tr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 14:21 Ο Αγγελος Κοκ: #55 15-12-17 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Nikos667: Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Click για ανάπτυξη... Πολλη ωραια σχολη Καλη επιτυχια φιλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:20 Ο Samael έγραψε: #56 15-12-17 23:20 Ευχαριστω πολυ Αγγελε,ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:08 Η Galaxy έγραψε: #57 14-06-18 14:08 Εγω στοχευω βιολογικο ή χημικο. Βιολογικο Αθηνας πιανω με υπερβολικα πολυ τυχη, οποτε ελπιζω να πιασω εστω βιολογικο κρητης για να παρω μεταγραφη.Αλλιως παμε χημικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:19 Ο American Economist: #58 14-06-18 14:19 οπα δεος εκπα οικονομικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 16:11 Ο Νίκος22 έγραψε: #59 14-06-18 16:11 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο The Mountain: #60 14-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως διεθνών και ευρωπαικών σπουδών υπάρχει μόνο στο Πάντειο και στο ΠΑΠΕΙ στην Αττική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanosApo athanasia.a SlimShady Stelios725 Medjnik DrsKatia George.tr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nikos667: Εαν και δεν εχει απολυτως καμια σημασια διοτι το μελλον δεν λαμβανει υπ'οψιν τις προσωπικες προτιμησεις,ωστοσο θα πω ΣΕΜΦΕ για την ιστορια. Click για ανάπτυξη... Πολλη ωραια σχολη Καλη επιτυχια φιλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:20 Ο Samael έγραψε: #56 15-12-17 23:20 Ευχαριστω πολυ Αγγελε,ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:08 Η Galaxy έγραψε: #57 14-06-18 14:08 Εγω στοχευω βιολογικο ή χημικο. Βιολογικο Αθηνας πιανω με υπερβολικα πολυ τυχη, οποτε ελπιζω να πιασω εστω βιολογικο κρητης για να παρω μεταγραφη.Αλλιως παμε χημικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:19 Ο American Economist: #58 14-06-18 14:19 οπα δεος εκπα οικονομικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 16:11 Ο Νίκος22 έγραψε: #59 14-06-18 16:11 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο The Mountain: #60 14-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως διεθνών και ευρωπαικών σπουδών υπάρχει μόνο στο Πάντειο και στο ΠΑΠΕΙ στην Αττική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanosApo athanasia.a SlimShady Stelios725 Medjnik DrsKatia George.tr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστω πολυ Αγγελε,ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Galaxy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Galaxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 355 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:08 Η Galaxy έγραψε: #57 14-06-18 14:08 Εγω στοχευω βιολογικο ή χημικο. Βιολογικο Αθηνας πιανω με υπερβολικα πολυ τυχη, οποτε ελπιζω να πιασω εστω βιολογικο κρητης για να παρω μεταγραφη.Αλλιως παμε χημικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:19 Ο American Economist: #58 14-06-18 14:19 οπα δεος εκπα οικονομικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 16:11 Ο Νίκος22 έγραψε: #59 14-06-18 16:11 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο The Mountain: #60 14-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως διεθνών και ευρωπαικών σπουδών υπάρχει μόνο στο Πάντειο και στο ΠΑΠΕΙ στην Αττική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanosApo athanasia.a SlimShady Stelios725 Medjnik DrsKatia George.tr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω στοχευω βιολογικο ή χημικο. Βιολογικο Αθηνας πιανω με υπερβολικα πολυ τυχη, οποτε ελπιζω να πιασω εστω βιολογικο κρητης για να παρω μεταγραφη.Αλλιως παμε χημικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.012 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 14:19 Ο American Economist: #58 14-06-18 14:19 οπα δεος εκπα οικονομικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 16:11 Ο Νίκος22 έγραψε: #59 14-06-18 16:11 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο The Mountain: #60 14-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως διεθνών και ευρωπαικών σπουδών υπάρχει μόνο στο Πάντειο και στο ΠΑΠΕΙ στην Αττική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: PanosApo athanasia.a SlimShady Stelios725 Medjnik DrsKatia George.tr Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οπα δεος εκπα οικονομικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 16:11 Ο Νίκος22 έγραψε: #59 14-06-18 16:11 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο The Mountain: #60 14-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως διεθνών και ευρωπαικών σπουδών υπάρχει μόνο στο Πάντειο και στο ΠΑΠΕΙ στην Αττική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο The Mountain: #60 14-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως διεθνών και ευρωπαικών σπουδών υπάρχει μόνο στο Πάντειο και στο ΠΑΠΕΙ στην Αττική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: 1.Νομικη αθηνας (με ενα 18 αυριο την πιανω για πλακα) 2.Διεθνων και ευρωπαϊκών Εκπα 3.Ιστορικο αρχαιαολογικο αθηνα 4.Και αν γινει καμια κλοουνια ,εχω καβατζα την γερμανική φιλολογία για την οποια τρελαίνομαι. Click για ανάπτυξη... Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως διεθνών και ευρωπαικών σπουδών υπάρχει μόνο στο Πάντειο και στο ΠΑΠΕΙ στην Αττική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.