DiligentStudent
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alex_t
Τιμώμενο Μέλος

Ωστόσο με ενδιαφέρουν πολύ οι φιλολογίες/ιστορικά-αρχαιολογικά/ΦΠΨ, αν και λόγω κακής αποκατάστασης προσανατολίζομαι περισσότερο προς την ψυχολογία, που δεν είναι μεν και κανένα όνειρο ζωής, αλλά σίγουρα μου αρέσει και τη βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σαν επιστήμη. Ύστερα, μου αρέσουν πολύ τα Παιδαγωγικά Δημοτικής Εκπαίδευσης, και τα τμήματα ΜΜΕ. Αυτά. Α, και μου αρέσει πάρα πολύ και η Ρωσική Φιλολογία, την οποία θα έβαζα και πρώτη/δεύτερη αν δε φοβόμουν τόσο την επαγγελαμτική αποκατάσταση.
Άνοιξες θέμα χωρίς να πεις εσύ τι θέλεις πρώτα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fenia00
Εκκολαπτόμενο μέλος

SweetGirl
Νεοφερμένο μέλος

harry akritas
Διάσημο μέλος

osfp123123
Νεοφερμένο μέλος

#LoveMaths
Τιμώμενο Μέλος

Μηχανολόγους σκέφτομαι.
Καλή επιτυχία harry. Ελπίζω να σε δω στην σχολή του χρόνου.

Giovanni_
Επισκέπτης

Για μένα οι ωραιότερες σχολές του δεύτερου πεδίου είναι οι χημικοί μηχανικοί και οι ναυπηγοί...αλλα έχουν υψηλά μόρια...οποτε για κανα χημικό η φυσικό με κόβω..
Χαχα ε ρε που νά 'ξερες ότι το Χημικό θα πέρναγε την βάση των Χημικών Μηχανικών
harry akritas
Διάσημο μέλος

Άντε το εύχομαι!Καλή επιτυχία harry. Ελπίζω να σε δω στην σχολή του χρόνου.![]()

Τι έχεις τελειώσει?
Εντελώς άσχετα με αυτά .. Ναυτιλιακά

Ειχα κανει αίτηση σε πανεπιστήμια στη γαλλία με ειχαν δεχτεί αλλα θέλω να προσπαθήσω εδώ πρώτα..

Μπράβο σου! Καλή επιτυχία σου εύχομαι αλλά πως σου κόλλησαν τα επαγγέλματα υγείας?Εντελώς άσχετα με αυτά .. Ναυτιλιακά
Ειχα κανει αίτηση σε πανεπιστήμια στη γαλλία με ειχαν δεχτεί αλλα θέλω να προσπαθήσω εδώ πρώτα..![]()
Giovanni_
Επισκέπτης

Δεν ξέρω, δεν στοχεύω.
Ωστόσο με ενδιαφέρουν πολύ οι φιλολογίες/ιστορικά-αρχαιολογικά/ΦΠΨ, αν και λόγω κακής αποκατάστασης προσανατολίζομαι περισσότερο προς την ψυχολογία, που δεν είναι μεν και κανένα όνειρο ζωής, αλλά σίγουρα μου αρέσει και τη βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σαν επιστήμη. Ύστερα, μου αρέσουν πολύ τα Παιδαγωγικά Δημοτικής Εκπαίδευσης, και τα τμήματα ΜΜΕ. Αυτά. Α, και μου αρέσει πάρα πολύ και η Ρωσική Φιλολογία, την οποία θα έβαζα και πρώτη/δεύτερη αν δε φοβόμουν τόσο την επαγγελαμτική αποκατάσταση.
Άνοιξες θέμα χωρίς να πεις εσύ τι θέλεις πρώτα;![]()
Ρωσική φιλολογία δεν υπάρχει μήπως εννοείς σλαβικές σπουδές;;

Μπράβο σου! Καλή επιτυχία σου εύχομαι αλλά πως σου κόλλησαν τα επαγγέλματα υγείας?
Ήμουν θετική.. Όταν έδωσα 1η φορά (το 2013) ήθελα Ιατρική / Φαρμακευτική / Ναυτιλιακά (έχασα φαρμακευτική Πάτρας για 115 μόρια)
Δεν εχα σκεφτεί καθόλου την περίπτωση της Διαιτολογίας αλλά πλέον πιο ώριμος κλπ μου αρέσει εξίσου με τις πρώτες 2 επιλογές μου..
Άρα τώρα αφού τελείωσα πήρα απόφαση να πραγματοποιήσω στόχους, όνειρα κλπ!

Alex_t
Τιμώμενο Μέλος

Ρωσική φιλολογία δεν υπάρχει μήπως εννοείς σλαβικές σπουδές;;
Φυσικά και υπάρχει. Τμήμα Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών (πρώην Σλαβικών Σπουδών). Μετονομάστηκε πέρσι.

Ήμουν θετική.. Όταν έδωσα 1η φορά (το 2013) ήθελα Ιατρική / Φαρμακευτική / Ναυτιλιακά (έχασα φαρμακευτική Πάτρας για 115 μόρια)
Δεν εχα σκεφτεί καθόλου την περίπτωση της Διαιτολογίας αλλά πλέον πιο ώριμος κλπ μου αρέσει εξίσου με τις πρώτες 2 επιλογές μου..
Άρα τώρα αφού τελείωσα πήρα απόφαση να πραγματοποιήσω στόχους, όνειρα κλπ!![]()
Ευτυχώς που είστε και εσείς που προσπαθείτε και δεν το βάζετε κάτω και παίρνουμε κουράγιο και πείσμα εμείς για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας. Proud of you

Ευτυχώς που είστε και εσείς που προσπαθείτε και δεν το βάζετε κάτω και παίρνουμε κουράγιο και πείσμα εμείς για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας. Proud of you![]()
Γνώμη μου.. ποτέ δεν είναι αργά να πραγματοποιήσει κάποιος τους στόχους του, αρκεί να το θέλει και να προσπαθήσει σωστά.. Μετά από μια διαδικασία εξετάσεων ( πανελλαδικών ή ό,τι άλλο) δεν τελειώνει τίποτα! Ξέρετε βλέπω πολλούς φοιτητές που αφού μπουν σε μια σχολή δεν έχουν κανένα στόχο , σταματάνε όλα εκει.. Το λάθος πιστεύω είναι οτι έχουμε ξεχάσει να κάνουμε όνειρα, να βάζουμε στόχους και να προσπαθούμε να τα κάνουμε πραγματικότητα!!
Μακάρι όλοι μας να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε... Δύναμη πάνω απο όλα και προσπάθεια μέχρι τέλους!!

Γνώμη μου.. ποτέ δεν είναι αργά να πραγματοποιήσει κάποιος τους στόχους του, αρκεί να το θέλει και να προσπαθήσει σωστά.. Μετά από μια διαδικασία εξετάσεων ( πανελλαδικών ή ό,τι άλλο) δεν τελειώνει τίποτα! Ξέρετε βλέπω πολλούς φοιτητές που αφού μπουν σε μια σχολή δεν έχουν κανένα στόχο , σταματάνε όλα εκει.. Το λάθος πιστεύω είναι οτι έχουμε ξεχάσει να κάνουμε όνειρα, να βάζουμε στόχους και να προσπαθούμε να τα κάνουμε πραγματικότητα!!
Μακάρι όλοι μας να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε... Δύναμη πάνω απο όλα και προσπάθεια μέχρι τέλους!!
![]()
Ακριβώς! Κάθε εμπόδιο σε καλό που λενε. Το θεμα είναι μετα απο μια "απογοήτευση", "ατυχή στιγμή" ή όπως αλλιώς θες πες το, να μην το βάζουμε κάτω και να μην βολευόμαστε με τις εύκολες λύσεις. Ότι αποκτάται με κόπο, υπομονή και επιμονή σίγουρα αξίζει. Ο καθένας πρέπει να κοπιάζει για τα όνειρα του γιατί μετά η λέξη "απωθημένα" θα τα αντικαταστήσει και η σκέψη "τι θα γινόταν αν προσπαθούσα τότε άλλη μια φορά.."
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.