eva kan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν έχει γίνει ποτέ ! και δεν παίζει να γίνει ποτέ! Αλλά αν γίνει τότε θα στείλουν από το βαθμολογικό που διορθώθηκαν τα γραπτά που χάθηκαν το τετράδιο! Στα σχολεία στέλνουν μόνο το ένα απόκομμα με το βαθμό, το τετράδιο και το άλλο μισό απόκομμα μένουν πίσω!Εγώ να κάνω μια ερώτηση τώρα?
Πείτε ότι γίνει κάτι κατά την μεταφορά των αποκομμάτων στα σχολεία κ οι βαθμοί χαθούν ορ σάμθιν
Υπάρχει κανά πλαν μπί?
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

1) Οι βαθμοί είναι στο σχολείο από νωρίς και γίνεται κάποιος τελικός έλεγχος, ο οποίος δεν κρατά πολύ. Από το υπουργείο λένε να μην ανακοινωθούν οι βαθμοί πριν κάποια καθορισμένη ώρα, π.χ. 11:00. Όμως, συνήθως τα σχολεία "παρατυπούν" και τους τζαμοκολλάνε πιο νωρίς.Έχει νόημα να πάμε σχολείο από τις 9 ή θα περιμένουμε χίλιες ώρες;
2) Εμείς (το αρχαίο έτος 2011) είχαμε κατσικωθεί στο σχολείο από τις 08:00. Είχαμε φέρει ηχοσυστήματα, ξηρούς καρπούς, πατατάκια, αναψυκτικά και μπύρες (ναι, μπύρες στις 8 το πρωί), οπότε μετατρέψαμε την αναμονή σε πάρτι. Μάλιστα, φέραμε και μηχανή ποπ-κορν και η αυλή έμοιαζε σαν χιονισμένη.
3) Πάλι και φέτος θα υπάρχουν οι "ξύπνιοι" που με τις διασυνδέσεις τους θα έχουν μάθει τους βαθμούς τους λίγες μέρες πριν και θα κάνουν τον κινέζο στους συμμαθητές τους.
4) Καλά αποτελέσματα (όσο είναι δυνατόν) σε όλους...

Loreley
Περιβόητο μέλος

Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος

Ισχύει ότι στο Ίντερνετ θα ανακοινωθούν στις μία το μεσημέρι;
Ναι

Loreley
Περιβόητο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

1) Οι βαθμοί είναι στο σχολείο από νωρίς και γίνεται κάποιος τελικός έλεγχος, ο οποίος δεν κρατά πολύ. Από το υπουργείο λένε να μην ανακοινωθούν οι βαθμοί πριν κάποια καθορισμένη ώρα, π.χ. 11:00. Όμως, συνήθως τα σχολεία "παρατυπούν" και τους τζαμοκολλάνε πιο νωρίς.
2) Εμείς (το αρχαίο έτος 2011) είχαμε κατσικωθεί στο σχολείο από τις 08:00. Είχαμε φέρει ηχοσυστήματα, ξηρούς καρπούς, πατατάκια, αναψυκτικά και μπύρες (ναι, μπύρες στις 8 το πρωί), οπότε μετατρέψαμε την αναμονή σε πάρτι. Μάλιστα, φέραμε και μηχανή ποπ-κορν και η αυλή έμοιαζε σαν χιονισμένη.
Υποθέτω θα παρατυπήσουμε και μεις, έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πολύ νομοταγείς σ' αυτό το σχολείο.

Είπα 9 γιατί το 2012 τότε είχαν βγει στο σχολείο μου, θα ρωτήσω και για πέρυσι.
"Έψησα" κάποιους να πάμε μαζί, αλλά έχω αρχίσει να το σκέφτομαι.

Μπορεί να μην είναι όπως τα περιμένω (διόλου απίθανο) και να θέλω να κλάψω σπίτι μου με την ησυχία μου. Από την άλλη σπίτι θα χω τους δικούς μου πάνω από το κεφάλι μου, οπότε καλύτερα με τους συμπάσχοντες στο σχολείο. Δε μπορώ να αποφασίσω. Πιο πιθανό είναι να πάω πάντως.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Καλύτερα να κάτσω σπίτι, να κλειστώ στο δωμάτιο, να προετοιμαστώ ψυχολογικά για παν ενδεχόμενο, να τα δω και μετά να βγω να τα ανακοινώσω στους δικούς μου.

Λέω να κλείσω και το τηλέφωνο μου, γιατί μάλλον θα με παίρνουν οι καθηγητές απο το πρωι να με πρίζουν. Θα τους πάρω όποτε θέλω εγώ.
pb13
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Αυτό κάθε χρόνο πολλοί το λένε, όμως τελικά οι περισσότεροι δεν κρατιούνται και πηγαίνουν στο σχολείο.Εγώ πάλι δεν θέλω καθόλου να εμφανιστώ ..... Καλύτερα να κάτσω σπίτι, να κλειστώ στο δωμάτιο .....
Σίγουρα!! Θα σου φέρουν και το απολυτήριο και τη βεβαίωση πρόσβασης στο σπίτι.αμα τους πάρω τηλέφωνο λέτε να μου τους πούνε ;;;

Loreley
Περιβόητο μέλος

Καταβάθως ξέρω ότι δεν θα κρατηθώ.Αυτό κάθε χρόνο πολλοί το λένε, όμως τελικά οι περισσότεροι δεν κρατιούνται και πηγαίνουν στο σχολείο.

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Εγώ πάλι δεν θέλω καθόλου να εμφανιστώ, θα πέφτει TO κοτσομπολιό.
Καλύτερα να κάτσω σπίτι, να κλειστώ στο δωμάτιο, να προετοιμαστώ ψυχολογικά για παν ενδεχόμενο, να τα δω και μετά να βγω να τα ανακοινώσω στους δικούς μου.
Λέω να κλείσω και το τηλέφωνο μου, γιατί μάλλον θα με παίρνουν οι καθηγητές απο το πρωι να με πρίζουν. Θα τους πάρω όποτε θέλω εγώ.
Αν τελικά πάω, θα προτιμήσω να πάω και κυρίως να γυρίσω με το αυτοκίνητο προκειμένου να μην συναναστραφώ καμία καρακάξα (που περιέργως με ξέρει αλλά δε την ξέρω). Μπορούν να τα μάθουν και να πουν οτι παπαριά θέλουν, δε με νοιάζει, απλά προτιμώ να μην τις δω. Ειδικά στη φάση που θα είμαι. Ήδη κάποιες άγνωστές μου έχουν αρχίσει να με ρωτάνε με περισσό κοινωνικό ενδιαφέρον. Το λακωνικό και ανέκφραστο "καλά" ως απάντηση είναι μάλλον απογοητευτικό. Ευτυχώς.

Loreley
Περιβόητο μέλος

Αν τελικά πάω, θα προτιμήσω να πάω και κυρίως να γυρίσω με το αυτοκίνητο προκειμένου να μην συναναστραφώ καμία καρακάξα (που περιέργως με ξέρει αλλά δε την ξέρω). Μπορούν να τα μάθουν και να πουν οτι παπαριά θέλουν, δε με νοιάζει, απλά προτιμώ να μην τις δω. Ειδικά στη φάση που θα είμαι. Ήδη κάποιες άγνωστές μου έχουν αρχίσει να με ρωτάνε με περισσό κοινωνικό ενδιαφέρον. Το λακωνικό και ανέκφραστο "καλά" ως απάντηση είναι μάλλον απογοητευτικό. Ευτυχώς.Ανυπομονώ να διασκεδάσω με τις φοβερές και τρομερές κακίες τους.
Αυτές τις μαλακίες και τις κατινιές δεν αντέχω..
Και εμένα μόλις τελειώσαμε τις Πανελλήνιες με πλησίαζαν κάποια άτομα που ούτε καν μου μιλούσαν και ρωτούσαν πως τα πήγα.

Αχ και μετά θα παίρνει όλο το σόι τηλέφωνο και θα ρωτάνε και οι γείτονες...παναγιά μουυυυυυυ
Χρήστος Τάξο
Νεοφερμένο μέλος

Σκέφτεται κανείς να σπουδάσει έξω? Κι αν ναι, που?
εγω λεω για γερμανια.....εχω το σοι μου εκει ομως(εκει μεγαλωσα)
Quintus Mucius
Νεοφερμένο μέλος

Αλλά και στο σπίτι από το ίντερνετ θα πέφτει η σελίδα συνέχεια και θα σκάσω,τι να κάνω;

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

kpap12
Εκκολαπτόμενο μέλος

Quintus Mucius
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.