έχω φάει φρίκη, δεν πρόκειται να προλάβω να τελειώσω αρχαία, έκθεση και λογοτεχνία στο τρίωρο.
Ούτε ιστορία άμα βάλουν θέματα ίδιου όγκου με πέρυσι.
Αρχαία άμα δω ότι όντως δε μου φτάνει ο χρόνος, θ'αφήσω την ερώτηση εισαγωγής ή έστω θα γράψω τα βασικά σημεία με δικά μου λόγια. (-10 ή -8 και -5 τουλάχιστον λέμε από άγνωστο)
Έχω προσγειωθεί στο 17 κατευθείαν.
Λογοτεχνία ίσως δεν αναπτύξω τόσο το παράλληλο (-5 δηλαδή, μια φουλ καλή ανάλυση δυο σελίδων και βάλε, μου παίρνει γύρω στα 3 τέταρτα με μία ώρα), πες θα χάσω από τίποτα άλλο, γύρω στο 18 η κορυφή.
Έκθεση άμα φτάσω μέχρι επίλογο είμαι άρχοντας. (ούτε στο προφίσιενσι είχα γράψει επίλογο και πήρα pass, οπότε ελπίζω σε ένα 31-32 άμα έχω αναπτύξει άρτια την υπόλοιπη + πες ένα 21 στη περίληψη, παράγραφο δεν νομίζω να χάσω, τι διάολο, άμα χάσω από κανένα τρόπο πειθούς κλπ), άρα γύρω στο 17. Άμα προλάβω όμως ολόκληρη, θέλω πάνω από 18.
Τώρα ιστορία, επίσης με πάνω από 18 είμαι ικανοποιημένη, αν καταφέρω να συγκρατήσω όλες τις λεπτομέρειες ή τουλάχιστον δεν παραλείψω (τα παραφράζω σε κάποια σημεία αλλά παραμένω εντός νοήματος), και φυσικά προλάβω να τελειώσω πηγές (συνήθως μου παίρνει 1 ώρα η πηγή, πρέπει στην υπόλοιπη 1 ώρα να προλάβω ανάπτυξης-σ/λ και ορισμούς κλουψ)
Βιολογία άμα καταφέρω να τη βγάλω σε δυο μέρες ελπίζω πάνω από 18.5 (δεδομένου ότι τη λέω πάντα με δικά μου λόγια, στις ασκήσεις δεν έχω θέμα, αν θα θυμηθώ τις ανάπτυξης φοβάμαι.)
Λατινικά βγαίνουν σε δυο μέρες, αν δεν κάνω χοντρή μαλακία, πρέπει 20 ή έστω πάνω από 19.5
Αυτά.
Ένα 18.300 δε θα το βγάλω ρε γαμώτο μου?
https://www.youtube.com/watch?v=UCmUhYSr-e4 -το αίσθημα της μέρας, ας επικεντρωθούμε στο στίχο wastin' time-