Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 12:31 Ο Αντικειμενικός: #141 19-08-14 12:31 Παιδια το θεμα τωρα για μενα παντως ειναι 1. Να ειμαι ετοιμος σε αυτα που εχω μαθει εως 1η Σεπτεμβριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 12:34 Ο Bemanos έγραψε: #142 19-08-14 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Προς το παρον λεω χημικο γιατι με ενδιαφερει η ερευνα! Click για ανάπτυξη... Ερευνα μπορεις να κανεις απο τα περισσοτερα τμηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 13:36 Η Vivian. έγραψε: #143 19-08-14 13:36 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Κάτσε να δεις τι ωραία που θα περάσεις μετά τις πανελλήνιες,που όλοι θα είναι έξω όλη μέρα και εσείς θα έχετε εξάωρα Υπομονή και επιμονή και να το πάρεις στα σοβαρά, όχι "αα,σιγά,σχέδιο είναι" γιατί φέτος το γραμμικό ήταν λίγο... Click για ανάπτυξη... Ααααα τέλεια Ευτυχώς μια φίλη μου θεωρητική θα δώσει αγγλικά και γερμανικά και θα αλληλοϋποστηριζόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 13:40 Η frofru έγραψε: #144 19-08-14 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Έχω απο χθες που προσπαθώ να στρωθώ και δεν μπορώ με τίποτα και αρχίζω και ανησυχώ Νιώθω οτι πλέον δεν με ενδιαφέρει το πως θα γράψω ή το αν θα διαβασω ή όχι.... Πραγματικά δεν ξερω τι παίζει... *Δεν θέλω να αγχώσω και τα αλλα παιδια στο σκουλ. αλλα δεν μπορω...πρεπει να τα βγαλω απο μεσα μου * Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίβιαν, όλα θα τα καταφέρεις. Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω. Έχω να μάθω 3 πράγματα, στην κυριολεξία, και τα λιβανίζω εδώ και 3 μέρες. Πάντως δεν χρείαζεται άγχος. Είναι μέχρι να μπούμε σε σειρά. Αν αγχωθούμε από τώρα καήκαμε, έχουμε χρόνο μπροστά μας. Τώρα διάβασε όσο μπορείς ξεκινώντας σιγά σιγά, και θα δεις ότι σύντομα θα διαβάζεις με όρεξη! Είναι να γίνει η αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 13:51 Ο ultraviolence: #145 19-08-14 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Αν καταφέρω να βγάλω μιγαδικους σήμερα να μου τρυπησετε την μύτη... Click για ανάπτυξη... Mια απο τα ίδια αλλα στα όρια συναρτησεων .. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Ερευνα μπορεις να κανεις απο τα περισσοτερα τμηματα Click για ανάπτυξη... Ερευνα οσον αφορα την χημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:01 Η Vivian. έγραψε: #146 19-08-14 14:01 Αρχική Δημοσίευση από frofru: Μην ανησυχείς Βίβιαν, όλα θα τα καταφέρεις. Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω. Έχω να μάθω 3 πράγματα, στην κυριολεξία, και τα λιβανίζω εδώ και 3 μέρες. Πάντως δεν χρείαζεται άγχος. Είναι μέχρι να μπούμε σε σειρά. Αν αγχωθούμε από τώρα καήκαμε, έχουμε χρόνο μπροστά μας. Τώρα διάβασε όσο μπορείς ξεκινώντας σιγά σιγά, και θα δεις ότι σύντομα θα διαβάζεις με όρεξη! Είναι να γίνει η αρχή! Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μια φιλότιμη προσπάθεια και αργότερα..Αλλιώς από αύριο θα τα πιάσω από την αρχή Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Mια απο τα ίδια αλλα στα όρια συναρτησεων .. Click για ανάπτυξη... Άλλο αγαπημένο κεφάλαιο από εκεί Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:06 Ο ultraviolence: #147 19-08-14 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Άλλο αγαπημένο κεφάλαιο από εκεί Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Click για ανάπτυξη... Aν μου λεει λεει.. Συμπασχω λεμε! Οι συναρτησεις μεχρι πριν φτασω ορια ηταν τοσο ωραιες και ευκολες!! (1-1, αντιστροφες κτλ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:07 Ο blackorgrey: #148 19-08-14 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:13 Η methexys έγραψε: #149 19-08-14 14:13 Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Kαι εγώ είχα τόσες σελίδες,αλλά δεν σημαίνει ότι τις μάθαινα απ'έξω Μην το συμπεραίνετε αυτό αμέσως. Απλά διαβάζεις αρχικά από τα φυλλάδια,λύνεις μόνος τις λυμένες ασκήσεις για να καταλάβεις πώς γίνεται,και από εκεί και πέρα λύνεις άλλες ασκήσεις από βοηθήματα,κτλ. Απλά για βοήθεια είναι, δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κανείς απ'έξω τόσες σελίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:14 Ο blackorgrey: #150 19-08-14 14:14 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Kαι εγώ είχα τόσες σελίδες,αλλά δεν σημαίνει ότι τις μάθαινα απ'έξω Μην το συμπεραίνετε αυτό αμέσως. Απλά διαβάζεις αρχικά από τα φυλλάδια,λύνεις μόνος τις λυμένες ασκήσεις για να καταλάβεις πώς γίνεται,και από εκεί και πέρα λύνεις άλλες ασκήσεις από βοηθήματα,κτλ. Απλά για βοήθεια είναι, δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κανείς απ'έξω τόσες σελίδες. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε αυτό λέω κι εγώ.Ε κοίτα έχω ακούσει διάφορα οπότε δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η Vivian. έγραψε: #151 19-08-14 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Aν μου λεει λεει.. Συμπασχω λεμε! Οι συναρτησεις μεχρι πριν φτασω ορια ηταν τοσο ωραιες και ευκολες!! (1-1, αντιστροφες κτλ.) Click για ανάπτυξη... Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ. Ποιος μαθαίνει μεθοδολογίες απ'έξω? Μια ματιά θα τους ρίξω γιατί αν κάτσω και τα διαβάσω θα μπερδευτώ...(ναι είμαι ικανή και για αυτό ) Αν έχεις κάνει ασκήσεις πολλές και διάφορες στα όρια μετά οι μεθοδολογίες σου βγαίνουν από μόνες τους χωρίς να το καταλάβεις πιστεύω Όλα τα όρια είναι μέσα εκτός από τα όρια στο άπειρο...Μας είπε ότι θα συνεχίσουμε από Σεπτέμβρη Επίσης μας είπε πως αν δεν τις λύσουμε όλες όλες τις ασκήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί είναι πολλές...Αρκεί να ασχοληθούμε όσο περισσότερο μπορούμε Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:18 Ο Ματθαιος έγραψε: #152 19-08-14 14:18 Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:27 Ο ultraviolence: #153 19-08-14 14:27 Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:31 Ο Ματθαιος έγραψε: #154 19-08-14 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Click για ανάπτυξη... Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:39 Ο ultraviolence: #155 19-08-14 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Click για ανάπτυξη... Αυτο έχω σκοπό να κανω!! Γιατι διχως αρκετη προσπαθεια δεν θα ερθει το αποτελεσμα που επιθυμώ! Τι να πω, καλη αρχη σε εμας που δινουμε!! Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Click για ανάπτυξη... Είναι οντως υπέροχες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:41 Η Vivian. έγραψε: #156 19-08-14 14:41 Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:44 Ο ultraviolence: #157 19-08-14 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:51 Η Vivian. έγραψε: #158 19-08-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Click για ανάπτυξη... Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:52 Η Emilouko έγραψε: #159 19-08-14 14:52 Εγώ το φβ το είχα απενεργοποιήσει για 2-3 μέρες στην αρχή της χρονιάς.Μετά κατα λάθος έκανα log in και δεν το έκλεισα ξανά.Το είχα για να συνεννοούμαι με τις φίλες μου και τους συμμαθητές στο φρο.Όποτε έκανα διάλειμμα από το διάβασμα έμπαινα. Αν παρασύρεστε και αφήνετε το διάβασμα σας τότε κλείστε το ή απλά μην μπαίνετε. Νομίζω θα είστε περισσότερο ήρεμοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:58 Ο ultraviolence: #160 19-08-14 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Click για ανάπτυξη... Πολυ Game of thrones βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια το θεμα τωρα για μενα παντως ειναι 1. Να ειμαι ετοιμος σε αυτα που εχω μαθει εως 1η Σεπτεμβριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 12:34 Ο Bemanos έγραψε: #142 19-08-14 12:34 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Προς το παρον λεω χημικο γιατι με ενδιαφερει η ερευνα! Click για ανάπτυξη... Ερευνα μπορεις να κανεις απο τα περισσοτερα τμηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 13:36 Η Vivian. έγραψε: #143 19-08-14 13:36 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Κάτσε να δεις τι ωραία που θα περάσεις μετά τις πανελλήνιες,που όλοι θα είναι έξω όλη μέρα και εσείς θα έχετε εξάωρα Υπομονή και επιμονή και να το πάρεις στα σοβαρά, όχι "αα,σιγά,σχέδιο είναι" γιατί φέτος το γραμμικό ήταν λίγο... Click για ανάπτυξη... Ααααα τέλεια Ευτυχώς μια φίλη μου θεωρητική θα δώσει αγγλικά και γερμανικά και θα αλληλοϋποστηριζόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 13:40 Η frofru έγραψε: #144 19-08-14 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Έχω απο χθες που προσπαθώ να στρωθώ και δεν μπορώ με τίποτα και αρχίζω και ανησυχώ Νιώθω οτι πλέον δεν με ενδιαφέρει το πως θα γράψω ή το αν θα διαβασω ή όχι.... Πραγματικά δεν ξερω τι παίζει... *Δεν θέλω να αγχώσω και τα αλλα παιδια στο σκουλ. αλλα δεν μπορω...πρεπει να τα βγαλω απο μεσα μου * Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίβιαν, όλα θα τα καταφέρεις. Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω. Έχω να μάθω 3 πράγματα, στην κυριολεξία, και τα λιβανίζω εδώ και 3 μέρες. Πάντως δεν χρείαζεται άγχος. Είναι μέχρι να μπούμε σε σειρά. Αν αγχωθούμε από τώρα καήκαμε, έχουμε χρόνο μπροστά μας. Τώρα διάβασε όσο μπορείς ξεκινώντας σιγά σιγά, και θα δεις ότι σύντομα θα διαβάζεις με όρεξη! Είναι να γίνει η αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 13:51 Ο ultraviolence: #145 19-08-14 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Αν καταφέρω να βγάλω μιγαδικους σήμερα να μου τρυπησετε την μύτη... Click για ανάπτυξη... Mια απο τα ίδια αλλα στα όρια συναρτησεων .. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Ερευνα μπορεις να κανεις απο τα περισσοτερα τμηματα Click για ανάπτυξη... Ερευνα οσον αφορα την χημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:01 Η Vivian. έγραψε: #146 19-08-14 14:01 Αρχική Δημοσίευση από frofru: Μην ανησυχείς Βίβιαν, όλα θα τα καταφέρεις. Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω. Έχω να μάθω 3 πράγματα, στην κυριολεξία, και τα λιβανίζω εδώ και 3 μέρες. Πάντως δεν χρείαζεται άγχος. Είναι μέχρι να μπούμε σε σειρά. Αν αγχωθούμε από τώρα καήκαμε, έχουμε χρόνο μπροστά μας. Τώρα διάβασε όσο μπορείς ξεκινώντας σιγά σιγά, και θα δεις ότι σύντομα θα διαβάζεις με όρεξη! Είναι να γίνει η αρχή! Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μια φιλότιμη προσπάθεια και αργότερα..Αλλιώς από αύριο θα τα πιάσω από την αρχή Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Mια απο τα ίδια αλλα στα όρια συναρτησεων .. Click για ανάπτυξη... Άλλο αγαπημένο κεφάλαιο από εκεί Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:06 Ο ultraviolence: #147 19-08-14 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Άλλο αγαπημένο κεφάλαιο από εκεί Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Click για ανάπτυξη... Aν μου λεει λεει.. Συμπασχω λεμε! Οι συναρτησεις μεχρι πριν φτασω ορια ηταν τοσο ωραιες και ευκολες!! (1-1, αντιστροφες κτλ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:07 Ο blackorgrey: #148 19-08-14 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:13 Η methexys έγραψε: #149 19-08-14 14:13 Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Kαι εγώ είχα τόσες σελίδες,αλλά δεν σημαίνει ότι τις μάθαινα απ'έξω Μην το συμπεραίνετε αυτό αμέσως. Απλά διαβάζεις αρχικά από τα φυλλάδια,λύνεις μόνος τις λυμένες ασκήσεις για να καταλάβεις πώς γίνεται,και από εκεί και πέρα λύνεις άλλες ασκήσεις από βοηθήματα,κτλ. Απλά για βοήθεια είναι, δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κανείς απ'έξω τόσες σελίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:14 Ο blackorgrey: #150 19-08-14 14:14 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Kαι εγώ είχα τόσες σελίδες,αλλά δεν σημαίνει ότι τις μάθαινα απ'έξω Μην το συμπεραίνετε αυτό αμέσως. Απλά διαβάζεις αρχικά από τα φυλλάδια,λύνεις μόνος τις λυμένες ασκήσεις για να καταλάβεις πώς γίνεται,και από εκεί και πέρα λύνεις άλλες ασκήσεις από βοηθήματα,κτλ. Απλά για βοήθεια είναι, δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κανείς απ'έξω τόσες σελίδες. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε αυτό λέω κι εγώ.Ε κοίτα έχω ακούσει διάφορα οπότε δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η Vivian. έγραψε: #151 19-08-14 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Aν μου λεει λεει.. Συμπασχω λεμε! Οι συναρτησεις μεχρι πριν φτασω ορια ηταν τοσο ωραιες και ευκολες!! (1-1, αντιστροφες κτλ.) Click για ανάπτυξη... Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ. Ποιος μαθαίνει μεθοδολογίες απ'έξω? Μια ματιά θα τους ρίξω γιατί αν κάτσω και τα διαβάσω θα μπερδευτώ...(ναι είμαι ικανή και για αυτό ) Αν έχεις κάνει ασκήσεις πολλές και διάφορες στα όρια μετά οι μεθοδολογίες σου βγαίνουν από μόνες τους χωρίς να το καταλάβεις πιστεύω Όλα τα όρια είναι μέσα εκτός από τα όρια στο άπειρο...Μας είπε ότι θα συνεχίσουμε από Σεπτέμβρη Επίσης μας είπε πως αν δεν τις λύσουμε όλες όλες τις ασκήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί είναι πολλές...Αρκεί να ασχοληθούμε όσο περισσότερο μπορούμε Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:18 Ο Ματθαιος έγραψε: #152 19-08-14 14:18 Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:27 Ο ultraviolence: #153 19-08-14 14:27 Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:31 Ο Ματθαιος έγραψε: #154 19-08-14 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Click για ανάπτυξη... Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:39 Ο ultraviolence: #155 19-08-14 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Click για ανάπτυξη... Αυτο έχω σκοπό να κανω!! Γιατι διχως αρκετη προσπαθεια δεν θα ερθει το αποτελεσμα που επιθυμώ! Τι να πω, καλη αρχη σε εμας που δινουμε!! Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Click για ανάπτυξη... Είναι οντως υπέροχες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:41 Η Vivian. έγραψε: #156 19-08-14 14:41 Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:44 Ο ultraviolence: #157 19-08-14 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:51 Η Vivian. έγραψε: #158 19-08-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Click για ανάπτυξη... Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:52 Η Emilouko έγραψε: #159 19-08-14 14:52 Εγώ το φβ το είχα απενεργοποιήσει για 2-3 μέρες στην αρχή της χρονιάς.Μετά κατα λάθος έκανα log in και δεν το έκλεισα ξανά.Το είχα για να συνεννοούμαι με τις φίλες μου και τους συμμαθητές στο φρο.Όποτε έκανα διάλειμμα από το διάβασμα έμπαινα. Αν παρασύρεστε και αφήνετε το διάβασμα σας τότε κλείστε το ή απλά μην μπαίνετε. Νομίζω θα είστε περισσότερο ήρεμοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:58 Ο ultraviolence: #160 19-08-14 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Click για ανάπτυξη... Πολυ Game of thrones βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Προς το παρον λεω χημικο γιατι με ενδιαφερει η ερευνα! Click για ανάπτυξη... Ερευνα μπορεις να κανεις απο τα περισσοτερα τμηματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 13:36 Η Vivian. έγραψε: #143 19-08-14 13:36 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Κάτσε να δεις τι ωραία που θα περάσεις μετά τις πανελλήνιες,που όλοι θα είναι έξω όλη μέρα και εσείς θα έχετε εξάωρα Υπομονή και επιμονή και να το πάρεις στα σοβαρά, όχι "αα,σιγά,σχέδιο είναι" γιατί φέτος το γραμμικό ήταν λίγο... Click για ανάπτυξη... Ααααα τέλεια Ευτυχώς μια φίλη μου θεωρητική θα δώσει αγγλικά και γερμανικά και θα αλληλοϋποστηριζόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 13:40 Η frofru έγραψε: #144 19-08-14 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Έχω απο χθες που προσπαθώ να στρωθώ και δεν μπορώ με τίποτα και αρχίζω και ανησυχώ Νιώθω οτι πλέον δεν με ενδιαφέρει το πως θα γράψω ή το αν θα διαβασω ή όχι.... Πραγματικά δεν ξερω τι παίζει... *Δεν θέλω να αγχώσω και τα αλλα παιδια στο σκουλ. αλλα δεν μπορω...πρεπει να τα βγαλω απο μεσα μου * Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίβιαν, όλα θα τα καταφέρεις. Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω. Έχω να μάθω 3 πράγματα, στην κυριολεξία, και τα λιβανίζω εδώ και 3 μέρες. Πάντως δεν χρείαζεται άγχος. Είναι μέχρι να μπούμε σε σειρά. Αν αγχωθούμε από τώρα καήκαμε, έχουμε χρόνο μπροστά μας. Τώρα διάβασε όσο μπορείς ξεκινώντας σιγά σιγά, και θα δεις ότι σύντομα θα διαβάζεις με όρεξη! Είναι να γίνει η αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 13:51 Ο ultraviolence: #145 19-08-14 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Αν καταφέρω να βγάλω μιγαδικους σήμερα να μου τρυπησετε την μύτη... Click για ανάπτυξη... Mια απο τα ίδια αλλα στα όρια συναρτησεων .. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Ερευνα μπορεις να κανεις απο τα περισσοτερα τμηματα Click για ανάπτυξη... Ερευνα οσον αφορα την χημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:01 Η Vivian. έγραψε: #146 19-08-14 14:01 Αρχική Δημοσίευση από frofru: Μην ανησυχείς Βίβιαν, όλα θα τα καταφέρεις. Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω. Έχω να μάθω 3 πράγματα, στην κυριολεξία, και τα λιβανίζω εδώ και 3 μέρες. Πάντως δεν χρείαζεται άγχος. Είναι μέχρι να μπούμε σε σειρά. Αν αγχωθούμε από τώρα καήκαμε, έχουμε χρόνο μπροστά μας. Τώρα διάβασε όσο μπορείς ξεκινώντας σιγά σιγά, και θα δεις ότι σύντομα θα διαβάζεις με όρεξη! Είναι να γίνει η αρχή! Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μια φιλότιμη προσπάθεια και αργότερα..Αλλιώς από αύριο θα τα πιάσω από την αρχή Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Mια απο τα ίδια αλλα στα όρια συναρτησεων .. Click για ανάπτυξη... Άλλο αγαπημένο κεφάλαιο από εκεί Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:06 Ο ultraviolence: #147 19-08-14 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Άλλο αγαπημένο κεφάλαιο από εκεί Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Click για ανάπτυξη... Aν μου λεει λεει.. Συμπασχω λεμε! Οι συναρτησεις μεχρι πριν φτασω ορια ηταν τοσο ωραιες και ευκολες!! (1-1, αντιστροφες κτλ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:07 Ο blackorgrey: #148 19-08-14 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:13 Η methexys έγραψε: #149 19-08-14 14:13 Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Kαι εγώ είχα τόσες σελίδες,αλλά δεν σημαίνει ότι τις μάθαινα απ'έξω Μην το συμπεραίνετε αυτό αμέσως. Απλά διαβάζεις αρχικά από τα φυλλάδια,λύνεις μόνος τις λυμένες ασκήσεις για να καταλάβεις πώς γίνεται,και από εκεί και πέρα λύνεις άλλες ασκήσεις από βοηθήματα,κτλ. Απλά για βοήθεια είναι, δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κανείς απ'έξω τόσες σελίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:14 Ο blackorgrey: #150 19-08-14 14:14 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Kαι εγώ είχα τόσες σελίδες,αλλά δεν σημαίνει ότι τις μάθαινα απ'έξω Μην το συμπεραίνετε αυτό αμέσως. Απλά διαβάζεις αρχικά από τα φυλλάδια,λύνεις μόνος τις λυμένες ασκήσεις για να καταλάβεις πώς γίνεται,και από εκεί και πέρα λύνεις άλλες ασκήσεις από βοηθήματα,κτλ. Απλά για βοήθεια είναι, δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κανείς απ'έξω τόσες σελίδες. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε αυτό λέω κι εγώ.Ε κοίτα έχω ακούσει διάφορα οπότε δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η Vivian. έγραψε: #151 19-08-14 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Aν μου λεει λεει.. Συμπασχω λεμε! Οι συναρτησεις μεχρι πριν φτασω ορια ηταν τοσο ωραιες και ευκολες!! (1-1, αντιστροφες κτλ.) Click για ανάπτυξη... Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ. Ποιος μαθαίνει μεθοδολογίες απ'έξω? Μια ματιά θα τους ρίξω γιατί αν κάτσω και τα διαβάσω θα μπερδευτώ...(ναι είμαι ικανή και για αυτό ) Αν έχεις κάνει ασκήσεις πολλές και διάφορες στα όρια μετά οι μεθοδολογίες σου βγαίνουν από μόνες τους χωρίς να το καταλάβεις πιστεύω Όλα τα όρια είναι μέσα εκτός από τα όρια στο άπειρο...Μας είπε ότι θα συνεχίσουμε από Σεπτέμβρη Επίσης μας είπε πως αν δεν τις λύσουμε όλες όλες τις ασκήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί είναι πολλές...Αρκεί να ασχοληθούμε όσο περισσότερο μπορούμε Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:18 Ο Ματθαιος έγραψε: #152 19-08-14 14:18 Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:27 Ο ultraviolence: #153 19-08-14 14:27 Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:31 Ο Ματθαιος έγραψε: #154 19-08-14 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Click για ανάπτυξη... Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:39 Ο ultraviolence: #155 19-08-14 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Click για ανάπτυξη... Αυτο έχω σκοπό να κανω!! Γιατι διχως αρκετη προσπαθεια δεν θα ερθει το αποτελεσμα που επιθυμώ! Τι να πω, καλη αρχη σε εμας που δινουμε!! Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Click για ανάπτυξη... Είναι οντως υπέροχες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:41 Η Vivian. έγραψε: #156 19-08-14 14:41 Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:44 Ο ultraviolence: #157 19-08-14 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:51 Η Vivian. έγραψε: #158 19-08-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Click για ανάπτυξη... Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:52 Η Emilouko έγραψε: #159 19-08-14 14:52 Εγώ το φβ το είχα απενεργοποιήσει για 2-3 μέρες στην αρχή της χρονιάς.Μετά κατα λάθος έκανα log in και δεν το έκλεισα ξανά.Το είχα για να συνεννοούμαι με τις φίλες μου και τους συμμαθητές στο φρο.Όποτε έκανα διάλειμμα από το διάβασμα έμπαινα. Αν παρασύρεστε και αφήνετε το διάβασμα σας τότε κλείστε το ή απλά μην μπαίνετε. Νομίζω θα είστε περισσότερο ήρεμοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:58 Ο ultraviolence: #160 19-08-14 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Click για ανάπτυξη... Πολυ Game of thrones βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Κάτσε να δεις τι ωραία που θα περάσεις μετά τις πανελλήνιες,που όλοι θα είναι έξω όλη μέρα και εσείς θα έχετε εξάωρα Υπομονή και επιμονή και να το πάρεις στα σοβαρά, όχι "αα,σιγά,σχέδιο είναι" γιατί φέτος το γραμμικό ήταν λίγο... Click για ανάπτυξη... Ααααα τέλεια Ευτυχώς μια φίλη μου θεωρητική θα δώσει αγγλικά και γερμανικά και θα αλληλοϋποστηριζόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
frofru Εκκολαπτόμενο μέλος Η frofru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 13:40 Η frofru έγραψε: #144 19-08-14 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Έχω απο χθες που προσπαθώ να στρωθώ και δεν μπορώ με τίποτα και αρχίζω και ανησυχώ Νιώθω οτι πλέον δεν με ενδιαφέρει το πως θα γράψω ή το αν θα διαβασω ή όχι.... Πραγματικά δεν ξερω τι παίζει... *Δεν θέλω να αγχώσω και τα αλλα παιδια στο σκουλ. αλλα δεν μπορω...πρεπει να τα βγαλω απο μεσα μου * Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίβιαν, όλα θα τα καταφέρεις. Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω. Έχω να μάθω 3 πράγματα, στην κυριολεξία, και τα λιβανίζω εδώ και 3 μέρες. Πάντως δεν χρείαζεται άγχος. Είναι μέχρι να μπούμε σε σειρά. Αν αγχωθούμε από τώρα καήκαμε, έχουμε χρόνο μπροστά μας. Τώρα διάβασε όσο μπορείς ξεκινώντας σιγά σιγά, και θα δεις ότι σύντομα θα διαβάζεις με όρεξη! Είναι να γίνει η αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 13:51 Ο ultraviolence: #145 19-08-14 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Αν καταφέρω να βγάλω μιγαδικους σήμερα να μου τρυπησετε την μύτη... Click για ανάπτυξη... Mια απο τα ίδια αλλα στα όρια συναρτησεων .. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Ερευνα μπορεις να κανεις απο τα περισσοτερα τμηματα Click για ανάπτυξη... Ερευνα οσον αφορα την χημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:01 Η Vivian. έγραψε: #146 19-08-14 14:01 Αρχική Δημοσίευση από frofru: Μην ανησυχείς Βίβιαν, όλα θα τα καταφέρεις. Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω. Έχω να μάθω 3 πράγματα, στην κυριολεξία, και τα λιβανίζω εδώ και 3 μέρες. Πάντως δεν χρείαζεται άγχος. Είναι μέχρι να μπούμε σε σειρά. Αν αγχωθούμε από τώρα καήκαμε, έχουμε χρόνο μπροστά μας. Τώρα διάβασε όσο μπορείς ξεκινώντας σιγά σιγά, και θα δεις ότι σύντομα θα διαβάζεις με όρεξη! Είναι να γίνει η αρχή! Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μια φιλότιμη προσπάθεια και αργότερα..Αλλιώς από αύριο θα τα πιάσω από την αρχή Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Mια απο τα ίδια αλλα στα όρια συναρτησεων .. Click για ανάπτυξη... Άλλο αγαπημένο κεφάλαιο από εκεί Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:06 Ο ultraviolence: #147 19-08-14 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Άλλο αγαπημένο κεφάλαιο από εκεί Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Click για ανάπτυξη... Aν μου λεει λεει.. Συμπασχω λεμε! Οι συναρτησεις μεχρι πριν φτασω ορια ηταν τοσο ωραιες και ευκολες!! (1-1, αντιστροφες κτλ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:07 Ο blackorgrey: #148 19-08-14 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:13 Η methexys έγραψε: #149 19-08-14 14:13 Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Kαι εγώ είχα τόσες σελίδες,αλλά δεν σημαίνει ότι τις μάθαινα απ'έξω Μην το συμπεραίνετε αυτό αμέσως. Απλά διαβάζεις αρχικά από τα φυλλάδια,λύνεις μόνος τις λυμένες ασκήσεις για να καταλάβεις πώς γίνεται,και από εκεί και πέρα λύνεις άλλες ασκήσεις από βοηθήματα,κτλ. Απλά για βοήθεια είναι, δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κανείς απ'έξω τόσες σελίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:14 Ο blackorgrey: #150 19-08-14 14:14 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Kαι εγώ είχα τόσες σελίδες,αλλά δεν σημαίνει ότι τις μάθαινα απ'έξω Μην το συμπεραίνετε αυτό αμέσως. Απλά διαβάζεις αρχικά από τα φυλλάδια,λύνεις μόνος τις λυμένες ασκήσεις για να καταλάβεις πώς γίνεται,και από εκεί και πέρα λύνεις άλλες ασκήσεις από βοηθήματα,κτλ. Απλά για βοήθεια είναι, δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κανείς απ'έξω τόσες σελίδες. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε αυτό λέω κι εγώ.Ε κοίτα έχω ακούσει διάφορα οπότε δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η Vivian. έγραψε: #151 19-08-14 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Aν μου λεει λεει.. Συμπασχω λεμε! Οι συναρτησεις μεχρι πριν φτασω ορια ηταν τοσο ωραιες και ευκολες!! (1-1, αντιστροφες κτλ.) Click για ανάπτυξη... Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ. Ποιος μαθαίνει μεθοδολογίες απ'έξω? Μια ματιά θα τους ρίξω γιατί αν κάτσω και τα διαβάσω θα μπερδευτώ...(ναι είμαι ικανή και για αυτό ) Αν έχεις κάνει ασκήσεις πολλές και διάφορες στα όρια μετά οι μεθοδολογίες σου βγαίνουν από μόνες τους χωρίς να το καταλάβεις πιστεύω Όλα τα όρια είναι μέσα εκτός από τα όρια στο άπειρο...Μας είπε ότι θα συνεχίσουμε από Σεπτέμβρη Επίσης μας είπε πως αν δεν τις λύσουμε όλες όλες τις ασκήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί είναι πολλές...Αρκεί να ασχοληθούμε όσο περισσότερο μπορούμε Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:18 Ο Ματθαιος έγραψε: #152 19-08-14 14:18 Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:27 Ο ultraviolence: #153 19-08-14 14:27 Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:31 Ο Ματθαιος έγραψε: #154 19-08-14 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Click για ανάπτυξη... Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:39 Ο ultraviolence: #155 19-08-14 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Click για ανάπτυξη... Αυτο έχω σκοπό να κανω!! Γιατι διχως αρκετη προσπαθεια δεν θα ερθει το αποτελεσμα που επιθυμώ! Τι να πω, καλη αρχη σε εμας που δινουμε!! Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Click για ανάπτυξη... Είναι οντως υπέροχες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:41 Η Vivian. έγραψε: #156 19-08-14 14:41 Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:44 Ο ultraviolence: #157 19-08-14 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:51 Η Vivian. έγραψε: #158 19-08-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Click για ανάπτυξη... Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:52 Η Emilouko έγραψε: #159 19-08-14 14:52 Εγώ το φβ το είχα απενεργοποιήσει για 2-3 μέρες στην αρχή της χρονιάς.Μετά κατα λάθος έκανα log in και δεν το έκλεισα ξανά.Το είχα για να συνεννοούμαι με τις φίλες μου και τους συμμαθητές στο φρο.Όποτε έκανα διάλειμμα από το διάβασμα έμπαινα. Αν παρασύρεστε και αφήνετε το διάβασμα σας τότε κλείστε το ή απλά μην μπαίνετε. Νομίζω θα είστε περισσότερο ήρεμοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:58 Ο ultraviolence: #160 19-08-14 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Click για ανάπτυξη... Πολυ Game of thrones βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Έχω απο χθες που προσπαθώ να στρωθώ και δεν μπορώ με τίποτα και αρχίζω και ανησυχώ Νιώθω οτι πλέον δεν με ενδιαφέρει το πως θα γράψω ή το αν θα διαβασω ή όχι.... Πραγματικά δεν ξερω τι παίζει... *Δεν θέλω να αγχώσω και τα αλλα παιδια στο σκουλ. αλλα δεν μπορω...πρεπει να τα βγαλω απο μεσα μου * Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Βίβιαν, όλα θα τα καταφέρεις. Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω. Έχω να μάθω 3 πράγματα, στην κυριολεξία, και τα λιβανίζω εδώ και 3 μέρες. Πάντως δεν χρείαζεται άγχος. Είναι μέχρι να μπούμε σε σειρά. Αν αγχωθούμε από τώρα καήκαμε, έχουμε χρόνο μπροστά μας. Τώρα διάβασε όσο μπορείς ξεκινώντας σιγά σιγά, και θα δεις ότι σύντομα θα διαβάζεις με όρεξη! Είναι να γίνει η αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 13:51 Ο ultraviolence: #145 19-08-14 13:51 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Αν καταφέρω να βγάλω μιγαδικους σήμερα να μου τρυπησετε την μύτη... Click για ανάπτυξη... Mια απο τα ίδια αλλα στα όρια συναρτησεων .. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Ερευνα μπορεις να κανεις απο τα περισσοτερα τμηματα Click για ανάπτυξη... Ερευνα οσον αφορα την χημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:01 Η Vivian. έγραψε: #146 19-08-14 14:01 Αρχική Δημοσίευση από frofru: Μην ανησυχείς Βίβιαν, όλα θα τα καταφέρεις. Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω. Έχω να μάθω 3 πράγματα, στην κυριολεξία, και τα λιβανίζω εδώ και 3 μέρες. Πάντως δεν χρείαζεται άγχος. Είναι μέχρι να μπούμε σε σειρά. Αν αγχωθούμε από τώρα καήκαμε, έχουμε χρόνο μπροστά μας. Τώρα διάβασε όσο μπορείς ξεκινώντας σιγά σιγά, και θα δεις ότι σύντομα θα διαβάζεις με όρεξη! Είναι να γίνει η αρχή! Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μια φιλότιμη προσπάθεια και αργότερα..Αλλιώς από αύριο θα τα πιάσω από την αρχή Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Mια απο τα ίδια αλλα στα όρια συναρτησεων .. Click για ανάπτυξη... Άλλο αγαπημένο κεφάλαιο από εκεί Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:06 Ο ultraviolence: #147 19-08-14 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Άλλο αγαπημένο κεφάλαιο από εκεί Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Click για ανάπτυξη... Aν μου λεει λεει.. Συμπασχω λεμε! Οι συναρτησεις μεχρι πριν φτασω ορια ηταν τοσο ωραιες και ευκολες!! (1-1, αντιστροφες κτλ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:07 Ο blackorgrey: #148 19-08-14 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:13 Η methexys έγραψε: #149 19-08-14 14:13 Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Kαι εγώ είχα τόσες σελίδες,αλλά δεν σημαίνει ότι τις μάθαινα απ'έξω Μην το συμπεραίνετε αυτό αμέσως. Απλά διαβάζεις αρχικά από τα φυλλάδια,λύνεις μόνος τις λυμένες ασκήσεις για να καταλάβεις πώς γίνεται,και από εκεί και πέρα λύνεις άλλες ασκήσεις από βοηθήματα,κτλ. Απλά για βοήθεια είναι, δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κανείς απ'έξω τόσες σελίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:14 Ο blackorgrey: #150 19-08-14 14:14 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Kαι εγώ είχα τόσες σελίδες,αλλά δεν σημαίνει ότι τις μάθαινα απ'έξω Μην το συμπεραίνετε αυτό αμέσως. Απλά διαβάζεις αρχικά από τα φυλλάδια,λύνεις μόνος τις λυμένες ασκήσεις για να καταλάβεις πώς γίνεται,και από εκεί και πέρα λύνεις άλλες ασκήσεις από βοηθήματα,κτλ. Απλά για βοήθεια είναι, δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κανείς απ'έξω τόσες σελίδες. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε αυτό λέω κι εγώ.Ε κοίτα έχω ακούσει διάφορα οπότε δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η Vivian. έγραψε: #151 19-08-14 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Aν μου λεει λεει.. Συμπασχω λεμε! Οι συναρτησεις μεχρι πριν φτασω ορια ηταν τοσο ωραιες και ευκολες!! (1-1, αντιστροφες κτλ.) Click για ανάπτυξη... Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ. Ποιος μαθαίνει μεθοδολογίες απ'έξω? Μια ματιά θα τους ρίξω γιατί αν κάτσω και τα διαβάσω θα μπερδευτώ...(ναι είμαι ικανή και για αυτό ) Αν έχεις κάνει ασκήσεις πολλές και διάφορες στα όρια μετά οι μεθοδολογίες σου βγαίνουν από μόνες τους χωρίς να το καταλάβεις πιστεύω Όλα τα όρια είναι μέσα εκτός από τα όρια στο άπειρο...Μας είπε ότι θα συνεχίσουμε από Σεπτέμβρη Επίσης μας είπε πως αν δεν τις λύσουμε όλες όλες τις ασκήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί είναι πολλές...Αρκεί να ασχοληθούμε όσο περισσότερο μπορούμε Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:18 Ο Ματθαιος έγραψε: #152 19-08-14 14:18 Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:27 Ο ultraviolence: #153 19-08-14 14:27 Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:31 Ο Ματθαιος έγραψε: #154 19-08-14 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Click για ανάπτυξη... Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:39 Ο ultraviolence: #155 19-08-14 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Click για ανάπτυξη... Αυτο έχω σκοπό να κανω!! Γιατι διχως αρκετη προσπαθεια δεν θα ερθει το αποτελεσμα που επιθυμώ! Τι να πω, καλη αρχη σε εμας που δινουμε!! Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Click για ανάπτυξη... Είναι οντως υπέροχες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:41 Η Vivian. έγραψε: #156 19-08-14 14:41 Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:44 Ο ultraviolence: #157 19-08-14 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:51 Η Vivian. έγραψε: #158 19-08-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Click για ανάπτυξη... Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:52 Η Emilouko έγραψε: #159 19-08-14 14:52 Εγώ το φβ το είχα απενεργοποιήσει για 2-3 μέρες στην αρχή της χρονιάς.Μετά κατα λάθος έκανα log in και δεν το έκλεισα ξανά.Το είχα για να συνεννοούμαι με τις φίλες μου και τους συμμαθητές στο φρο.Όποτε έκανα διάλειμμα από το διάβασμα έμπαινα. Αν παρασύρεστε και αφήνετε το διάβασμα σας τότε κλείστε το ή απλά μην μπαίνετε. Νομίζω θα είστε περισσότερο ήρεμοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:58 Ο ultraviolence: #160 19-08-14 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Click για ανάπτυξη... Πολυ Game of thrones βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Αν καταφέρω να βγάλω μιγαδικους σήμερα να μου τρυπησετε την μύτη... Click για ανάπτυξη... Mια απο τα ίδια αλλα στα όρια συναρτησεων .. Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Ερευνα μπορεις να κανεις απο τα περισσοτερα τμηματα Click για ανάπτυξη... Ερευνα οσον αφορα την χημεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:01 Η Vivian. έγραψε: #146 19-08-14 14:01 Αρχική Δημοσίευση από frofru: Μην ανησυχείς Βίβιαν, όλα θα τα καταφέρεις. Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω. Έχω να μάθω 3 πράγματα, στην κυριολεξία, και τα λιβανίζω εδώ και 3 μέρες. Πάντως δεν χρείαζεται άγχος. Είναι μέχρι να μπούμε σε σειρά. Αν αγχωθούμε από τώρα καήκαμε, έχουμε χρόνο μπροστά μας. Τώρα διάβασε όσο μπορείς ξεκινώντας σιγά σιγά, και θα δεις ότι σύντομα θα διαβάζεις με όρεξη! Είναι να γίνει η αρχή! Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μια φιλότιμη προσπάθεια και αργότερα..Αλλιώς από αύριο θα τα πιάσω από την αρχή Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Mια απο τα ίδια αλλα στα όρια συναρτησεων .. Click για ανάπτυξη... Άλλο αγαπημένο κεφάλαιο από εκεί Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:06 Ο ultraviolence: #147 19-08-14 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Άλλο αγαπημένο κεφάλαιο από εκεί Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Click για ανάπτυξη... Aν μου λεει λεει.. Συμπασχω λεμε! Οι συναρτησεις μεχρι πριν φτασω ορια ηταν τοσο ωραιες και ευκολες!! (1-1, αντιστροφες κτλ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:07 Ο blackorgrey: #148 19-08-14 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:13 Η methexys έγραψε: #149 19-08-14 14:13 Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Kαι εγώ είχα τόσες σελίδες,αλλά δεν σημαίνει ότι τις μάθαινα απ'έξω Μην το συμπεραίνετε αυτό αμέσως. Απλά διαβάζεις αρχικά από τα φυλλάδια,λύνεις μόνος τις λυμένες ασκήσεις για να καταλάβεις πώς γίνεται,και από εκεί και πέρα λύνεις άλλες ασκήσεις από βοηθήματα,κτλ. Απλά για βοήθεια είναι, δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κανείς απ'έξω τόσες σελίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:14 Ο blackorgrey: #150 19-08-14 14:14 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Kαι εγώ είχα τόσες σελίδες,αλλά δεν σημαίνει ότι τις μάθαινα απ'έξω Μην το συμπεραίνετε αυτό αμέσως. Απλά διαβάζεις αρχικά από τα φυλλάδια,λύνεις μόνος τις λυμένες ασκήσεις για να καταλάβεις πώς γίνεται,και από εκεί και πέρα λύνεις άλλες ασκήσεις από βοηθήματα,κτλ. Απλά για βοήθεια είναι, δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κανείς απ'έξω τόσες σελίδες. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε αυτό λέω κι εγώ.Ε κοίτα έχω ακούσει διάφορα οπότε δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η Vivian. έγραψε: #151 19-08-14 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Aν μου λεει λεει.. Συμπασχω λεμε! Οι συναρτησεις μεχρι πριν φτασω ορια ηταν τοσο ωραιες και ευκολες!! (1-1, αντιστροφες κτλ.) Click για ανάπτυξη... Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ. Ποιος μαθαίνει μεθοδολογίες απ'έξω? Μια ματιά θα τους ρίξω γιατί αν κάτσω και τα διαβάσω θα μπερδευτώ...(ναι είμαι ικανή και για αυτό ) Αν έχεις κάνει ασκήσεις πολλές και διάφορες στα όρια μετά οι μεθοδολογίες σου βγαίνουν από μόνες τους χωρίς να το καταλάβεις πιστεύω Όλα τα όρια είναι μέσα εκτός από τα όρια στο άπειρο...Μας είπε ότι θα συνεχίσουμε από Σεπτέμβρη Επίσης μας είπε πως αν δεν τις λύσουμε όλες όλες τις ασκήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί είναι πολλές...Αρκεί να ασχοληθούμε όσο περισσότερο μπορούμε Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:18 Ο Ματθαιος έγραψε: #152 19-08-14 14:18 Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:27 Ο ultraviolence: #153 19-08-14 14:27 Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:31 Ο Ματθαιος έγραψε: #154 19-08-14 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Click για ανάπτυξη... Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:39 Ο ultraviolence: #155 19-08-14 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Click για ανάπτυξη... Αυτο έχω σκοπό να κανω!! Γιατι διχως αρκετη προσπαθεια δεν θα ερθει το αποτελεσμα που επιθυμώ! Τι να πω, καλη αρχη σε εμας που δινουμε!! Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Click για ανάπτυξη... Είναι οντως υπέροχες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:41 Η Vivian. έγραψε: #156 19-08-14 14:41 Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:44 Ο ultraviolence: #157 19-08-14 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:51 Η Vivian. έγραψε: #158 19-08-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Click για ανάπτυξη... Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:52 Η Emilouko έγραψε: #159 19-08-14 14:52 Εγώ το φβ το είχα απενεργοποιήσει για 2-3 μέρες στην αρχή της χρονιάς.Μετά κατα λάθος έκανα log in και δεν το έκλεισα ξανά.Το είχα για να συνεννοούμαι με τις φίλες μου και τους συμμαθητές στο φρο.Όποτε έκανα διάλειμμα από το διάβασμα έμπαινα. Αν παρασύρεστε και αφήνετε το διάβασμα σας τότε κλείστε το ή απλά μην μπαίνετε. Νομίζω θα είστε περισσότερο ήρεμοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:58 Ο ultraviolence: #160 19-08-14 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Click για ανάπτυξη... Πολυ Game of thrones βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από frofru: Μην ανησυχείς Βίβιαν, όλα θα τα καταφέρεις. Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω. Έχω να μάθω 3 πράγματα, στην κυριολεξία, και τα λιβανίζω εδώ και 3 μέρες. Πάντως δεν χρείαζεται άγχος. Είναι μέχρι να μπούμε σε σειρά. Αν αγχωθούμε από τώρα καήκαμε, έχουμε χρόνο μπροστά μας. Τώρα διάβασε όσο μπορείς ξεκινώντας σιγά σιγά, και θα δεις ότι σύντομα θα διαβάζεις με όρεξη! Είναι να γίνει η αρχή! Click για ανάπτυξη... Θα κάνω μια φιλότιμη προσπάθεια και αργότερα..Αλλιώς από αύριο θα τα πιάσω από την αρχή Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Mια απο τα ίδια αλλα στα όρια συναρτησεων .. Click για ανάπτυξη... Άλλο αγαπημένο κεφάλαιο από εκεί Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:06 Ο ultraviolence: #147 19-08-14 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Άλλο αγαπημένο κεφάλαιο από εκεί Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Click για ανάπτυξη... Aν μου λεει λεει.. Συμπασχω λεμε! Οι συναρτησεις μεχρι πριν φτασω ορια ηταν τοσο ωραιες και ευκολες!! (1-1, αντιστροφες κτλ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:07 Ο blackorgrey: #148 19-08-14 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:13 Η methexys έγραψε: #149 19-08-14 14:13 Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Kαι εγώ είχα τόσες σελίδες,αλλά δεν σημαίνει ότι τις μάθαινα απ'έξω Μην το συμπεραίνετε αυτό αμέσως. Απλά διαβάζεις αρχικά από τα φυλλάδια,λύνεις μόνος τις λυμένες ασκήσεις για να καταλάβεις πώς γίνεται,και από εκεί και πέρα λύνεις άλλες ασκήσεις από βοηθήματα,κτλ. Απλά για βοήθεια είναι, δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κανείς απ'έξω τόσες σελίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:14 Ο blackorgrey: #150 19-08-14 14:14 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Kαι εγώ είχα τόσες σελίδες,αλλά δεν σημαίνει ότι τις μάθαινα απ'έξω Μην το συμπεραίνετε αυτό αμέσως. Απλά διαβάζεις αρχικά από τα φυλλάδια,λύνεις μόνος τις λυμένες ασκήσεις για να καταλάβεις πώς γίνεται,και από εκεί και πέρα λύνεις άλλες ασκήσεις από βοηθήματα,κτλ. Απλά για βοήθεια είναι, δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κανείς απ'έξω τόσες σελίδες. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε αυτό λέω κι εγώ.Ε κοίτα έχω ακούσει διάφορα οπότε δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η Vivian. έγραψε: #151 19-08-14 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Aν μου λεει λεει.. Συμπασχω λεμε! Οι συναρτησεις μεχρι πριν φτασω ορια ηταν τοσο ωραιες και ευκολες!! (1-1, αντιστροφες κτλ.) Click για ανάπτυξη... Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ. Ποιος μαθαίνει μεθοδολογίες απ'έξω? Μια ματιά θα τους ρίξω γιατί αν κάτσω και τα διαβάσω θα μπερδευτώ...(ναι είμαι ικανή και για αυτό ) Αν έχεις κάνει ασκήσεις πολλές και διάφορες στα όρια μετά οι μεθοδολογίες σου βγαίνουν από μόνες τους χωρίς να το καταλάβεις πιστεύω Όλα τα όρια είναι μέσα εκτός από τα όρια στο άπειρο...Μας είπε ότι θα συνεχίσουμε από Σεπτέμβρη Επίσης μας είπε πως αν δεν τις λύσουμε όλες όλες τις ασκήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί είναι πολλές...Αρκεί να ασχοληθούμε όσο περισσότερο μπορούμε Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:18 Ο Ματθαιος έγραψε: #152 19-08-14 14:18 Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:27 Ο ultraviolence: #153 19-08-14 14:27 Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:31 Ο Ματθαιος έγραψε: #154 19-08-14 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Click για ανάπτυξη... Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:39 Ο ultraviolence: #155 19-08-14 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Click για ανάπτυξη... Αυτο έχω σκοπό να κανω!! Γιατι διχως αρκετη προσπαθεια δεν θα ερθει το αποτελεσμα που επιθυμώ! Τι να πω, καλη αρχη σε εμας που δινουμε!! Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Click για ανάπτυξη... Είναι οντως υπέροχες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:41 Η Vivian. έγραψε: #156 19-08-14 14:41 Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:44 Ο ultraviolence: #157 19-08-14 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:51 Η Vivian. έγραψε: #158 19-08-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Click για ανάπτυξη... Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:52 Η Emilouko έγραψε: #159 19-08-14 14:52 Εγώ το φβ το είχα απενεργοποιήσει για 2-3 μέρες στην αρχή της χρονιάς.Μετά κατα λάθος έκανα log in και δεν το έκλεισα ξανά.Το είχα για να συνεννοούμαι με τις φίλες μου και τους συμμαθητές στο φρο.Όποτε έκανα διάλειμμα από το διάβασμα έμπαινα. Αν παρασύρεστε και αφήνετε το διάβασμα σας τότε κλείστε το ή απλά μην μπαίνετε. Νομίζω θα είστε περισσότερο ήρεμοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:58 Ο ultraviolence: #160 19-08-14 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Click για ανάπτυξη... Πολυ Game of thrones βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Άλλο αγαπημένο κεφάλαιο από εκεί Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Click για ανάπτυξη... Aν μου λεει λεει.. Συμπασχω λεμε! Οι συναρτησεις μεχρι πριν φτασω ορια ηταν τοσο ωραιες και ευκολες!! (1-1, αντιστροφες κτλ.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:07 Ο blackorgrey: #148 19-08-14 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:13 Η methexys έγραψε: #149 19-08-14 14:13 Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Kαι εγώ είχα τόσες σελίδες,αλλά δεν σημαίνει ότι τις μάθαινα απ'έξω Μην το συμπεραίνετε αυτό αμέσως. Απλά διαβάζεις αρχικά από τα φυλλάδια,λύνεις μόνος τις λυμένες ασκήσεις για να καταλάβεις πώς γίνεται,και από εκεί και πέρα λύνεις άλλες ασκήσεις από βοηθήματα,κτλ. Απλά για βοήθεια είναι, δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κανείς απ'έξω τόσες σελίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:14 Ο blackorgrey: #150 19-08-14 14:14 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Kαι εγώ είχα τόσες σελίδες,αλλά δεν σημαίνει ότι τις μάθαινα απ'έξω Μην το συμπεραίνετε αυτό αμέσως. Απλά διαβάζεις αρχικά από τα φυλλάδια,λύνεις μόνος τις λυμένες ασκήσεις για να καταλάβεις πώς γίνεται,και από εκεί και πέρα λύνεις άλλες ασκήσεις από βοηθήματα,κτλ. Απλά για βοήθεια είναι, δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κανείς απ'έξω τόσες σελίδες. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε αυτό λέω κι εγώ.Ε κοίτα έχω ακούσει διάφορα οπότε δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η Vivian. έγραψε: #151 19-08-14 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Aν μου λεει λεει.. Συμπασχω λεμε! Οι συναρτησεις μεχρι πριν φτασω ορια ηταν τοσο ωραιες και ευκολες!! (1-1, αντιστροφες κτλ.) Click για ανάπτυξη... Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ. Ποιος μαθαίνει μεθοδολογίες απ'έξω? Μια ματιά θα τους ρίξω γιατί αν κάτσω και τα διαβάσω θα μπερδευτώ...(ναι είμαι ικανή και για αυτό ) Αν έχεις κάνει ασκήσεις πολλές και διάφορες στα όρια μετά οι μεθοδολογίες σου βγαίνουν από μόνες τους χωρίς να το καταλάβεις πιστεύω Όλα τα όρια είναι μέσα εκτός από τα όρια στο άπειρο...Μας είπε ότι θα συνεχίσουμε από Σεπτέμβρη Επίσης μας είπε πως αν δεν τις λύσουμε όλες όλες τις ασκήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί είναι πολλές...Αρκεί να ασχοληθούμε όσο περισσότερο μπορούμε Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:18 Ο Ματθαιος έγραψε: #152 19-08-14 14:18 Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:27 Ο ultraviolence: #153 19-08-14 14:27 Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:31 Ο Ματθαιος έγραψε: #154 19-08-14 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Click για ανάπτυξη... Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:39 Ο ultraviolence: #155 19-08-14 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Click για ανάπτυξη... Αυτο έχω σκοπό να κανω!! Γιατι διχως αρκετη προσπαθεια δεν θα ερθει το αποτελεσμα που επιθυμώ! Τι να πω, καλη αρχη σε εμας που δινουμε!! Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Click για ανάπτυξη... Είναι οντως υπέροχες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:41 Η Vivian. έγραψε: #156 19-08-14 14:41 Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:44 Ο ultraviolence: #157 19-08-14 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:51 Η Vivian. έγραψε: #158 19-08-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Click για ανάπτυξη... Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:52 Η Emilouko έγραψε: #159 19-08-14 14:52 Εγώ το φβ το είχα απενεργοποιήσει για 2-3 μέρες στην αρχή της χρονιάς.Μετά κατα λάθος έκανα log in και δεν το έκλεισα ξανά.Το είχα για να συνεννοούμαι με τις φίλες μου και τους συμμαθητές στο φρο.Όποτε έκανα διάλειμμα από το διάβασμα έμπαινα. Αν παρασύρεστε και αφήνετε το διάβασμα σας τότε κλείστε το ή απλά μην μπαίνετε. Νομίζω θα είστε περισσότερο ήρεμοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:58 Ο ultraviolence: #160 19-08-14 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Click για ανάπτυξη... Πολυ Game of thrones βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Φυλλάδιο 97 σελίδων με μεθοδολογίες και ασκήσεις μόνο στα όρια σου λέει κάτι?? Θα σκάσω αν δεν κάνω αυτό το θεώρημα που βρίσκεις αμέσως τα όρια... Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:13 Η methexys έγραψε: #149 19-08-14 14:13 Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Kαι εγώ είχα τόσες σελίδες,αλλά δεν σημαίνει ότι τις μάθαινα απ'έξω Μην το συμπεραίνετε αυτό αμέσως. Απλά διαβάζεις αρχικά από τα φυλλάδια,λύνεις μόνος τις λυμένες ασκήσεις για να καταλάβεις πώς γίνεται,και από εκεί και πέρα λύνεις άλλες ασκήσεις από βοηθήματα,κτλ. Απλά για βοήθεια είναι, δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κανείς απ'έξω τόσες σελίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:14 Ο blackorgrey: #150 19-08-14 14:14 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Kαι εγώ είχα τόσες σελίδες,αλλά δεν σημαίνει ότι τις μάθαινα απ'έξω Μην το συμπεραίνετε αυτό αμέσως. Απλά διαβάζεις αρχικά από τα φυλλάδια,λύνεις μόνος τις λυμένες ασκήσεις για να καταλάβεις πώς γίνεται,και από εκεί και πέρα λύνεις άλλες ασκήσεις από βοηθήματα,κτλ. Απλά για βοήθεια είναι, δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κανείς απ'έξω τόσες σελίδες. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε αυτό λέω κι εγώ.Ε κοίτα έχω ακούσει διάφορα οπότε δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η Vivian. έγραψε: #151 19-08-14 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Aν μου λεει λεει.. Συμπασχω λεμε! Οι συναρτησεις μεχρι πριν φτασω ορια ηταν τοσο ωραιες και ευκολες!! (1-1, αντιστροφες κτλ.) Click για ανάπτυξη... Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ. Ποιος μαθαίνει μεθοδολογίες απ'έξω? Μια ματιά θα τους ρίξω γιατί αν κάτσω και τα διαβάσω θα μπερδευτώ...(ναι είμαι ικανή και για αυτό ) Αν έχεις κάνει ασκήσεις πολλές και διάφορες στα όρια μετά οι μεθοδολογίες σου βγαίνουν από μόνες τους χωρίς να το καταλάβεις πιστεύω Όλα τα όρια είναι μέσα εκτός από τα όρια στο άπειρο...Μας είπε ότι θα συνεχίσουμε από Σεπτέμβρη Επίσης μας είπε πως αν δεν τις λύσουμε όλες όλες τις ασκήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί είναι πολλές...Αρκεί να ασχοληθούμε όσο περισσότερο μπορούμε Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:18 Ο Ματθαιος έγραψε: #152 19-08-14 14:18 Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:27 Ο ultraviolence: #153 19-08-14 14:27 Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:31 Ο Ματθαιος έγραψε: #154 19-08-14 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Click για ανάπτυξη... Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:39 Ο ultraviolence: #155 19-08-14 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Click για ανάπτυξη... Αυτο έχω σκοπό να κανω!! Γιατι διχως αρκετη προσπαθεια δεν θα ερθει το αποτελεσμα που επιθυμώ! Τι να πω, καλη αρχη σε εμας που δινουμε!! Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Click για ανάπτυξη... Είναι οντως υπέροχες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:41 Η Vivian. έγραψε: #156 19-08-14 14:41 Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:44 Ο ultraviolence: #157 19-08-14 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:51 Η Vivian. έγραψε: #158 19-08-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Click για ανάπτυξη... Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:52 Η Emilouko έγραψε: #159 19-08-14 14:52 Εγώ το φβ το είχα απενεργοποιήσει για 2-3 μέρες στην αρχή της χρονιάς.Μετά κατα λάθος έκανα log in και δεν το έκλεισα ξανά.Το είχα για να συνεννοούμαι με τις φίλες μου και τους συμμαθητές στο φρο.Όποτε έκανα διάλειμμα από το διάβασμα έμπαινα. Αν παρασύρεστε και αφήνετε το διάβασμα σας τότε κλείστε το ή απλά μην μπαίνετε. Νομίζω θα είστε περισσότερο ήρεμοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:58 Ο ultraviolence: #160 19-08-14 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Click για ανάπτυξη... Πολυ Game of thrones βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Kαι εγώ είχα τόσες σελίδες,αλλά δεν σημαίνει ότι τις μάθαινα απ'έξω Μην το συμπεραίνετε αυτό αμέσως. Απλά διαβάζεις αρχικά από τα φυλλάδια,λύνεις μόνος τις λυμένες ασκήσεις για να καταλάβεις πώς γίνεται,και από εκεί και πέρα λύνεις άλλες ασκήσεις από βοηθήματα,κτλ. Απλά για βοήθεια είναι, δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κανείς απ'έξω τόσες σελίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackorgrey Εκκολαπτόμενο μέλος Ο blackorgrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:14 Ο blackorgrey: #150 19-08-14 14:14 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Kαι εγώ είχα τόσες σελίδες,αλλά δεν σημαίνει ότι τις μάθαινα απ'έξω Μην το συμπεραίνετε αυτό αμέσως. Απλά διαβάζεις αρχικά από τα φυλλάδια,λύνεις μόνος τις λυμένες ασκήσεις για να καταλάβεις πώς γίνεται,και από εκεί και πέρα λύνεις άλλες ασκήσεις από βοηθήματα,κτλ. Απλά για βοήθεια είναι, δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κανείς απ'έξω τόσες σελίδες. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε αυτό λέω κι εγώ.Ε κοίτα έχω ακούσει διάφορα οπότε δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η Vivian. έγραψε: #151 19-08-14 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Aν μου λεει λεει.. Συμπασχω λεμε! Οι συναρτησεις μεχρι πριν φτασω ορια ηταν τοσο ωραιες και ευκολες!! (1-1, αντιστροφες κτλ.) Click για ανάπτυξη... Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ. Ποιος μαθαίνει μεθοδολογίες απ'έξω? Μια ματιά θα τους ρίξω γιατί αν κάτσω και τα διαβάσω θα μπερδευτώ...(ναι είμαι ικανή και για αυτό ) Αν έχεις κάνει ασκήσεις πολλές και διάφορες στα όρια μετά οι μεθοδολογίες σου βγαίνουν από μόνες τους χωρίς να το καταλάβεις πιστεύω Όλα τα όρια είναι μέσα εκτός από τα όρια στο άπειρο...Μας είπε ότι θα συνεχίσουμε από Σεπτέμβρη Επίσης μας είπε πως αν δεν τις λύσουμε όλες όλες τις ασκήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί είναι πολλές...Αρκεί να ασχοληθούμε όσο περισσότερο μπορούμε Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:18 Ο Ματθαιος έγραψε: #152 19-08-14 14:18 Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:27 Ο ultraviolence: #153 19-08-14 14:27 Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:31 Ο Ματθαιος έγραψε: #154 19-08-14 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Click για ανάπτυξη... Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:39 Ο ultraviolence: #155 19-08-14 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Click για ανάπτυξη... Αυτο έχω σκοπό να κανω!! Γιατι διχως αρκετη προσπαθεια δεν θα ερθει το αποτελεσμα που επιθυμώ! Τι να πω, καλη αρχη σε εμας που δινουμε!! Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Click για ανάπτυξη... Είναι οντως υπέροχες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:41 Η Vivian. έγραψε: #156 19-08-14 14:41 Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:44 Ο ultraviolence: #157 19-08-14 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:51 Η Vivian. έγραψε: #158 19-08-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Click για ανάπτυξη... Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:52 Η Emilouko έγραψε: #159 19-08-14 14:52 Εγώ το φβ το είχα απενεργοποιήσει για 2-3 μέρες στην αρχή της χρονιάς.Μετά κατα λάθος έκανα log in και δεν το έκλεισα ξανά.Το είχα για να συνεννοούμαι με τις φίλες μου και τους συμμαθητές στο φρο.Όποτε έκανα διάλειμμα από το διάβασμα έμπαινα. Αν παρασύρεστε και αφήνετε το διάβασμα σας τότε κλείστε το ή απλά μην μπαίνετε. Νομίζω θα είστε περισσότερο ήρεμοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:58 Ο ultraviolence: #160 19-08-14 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Click για ανάπτυξη... Πολυ Game of thrones βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Kαι εγώ είχα τόσες σελίδες,αλλά δεν σημαίνει ότι τις μάθαινα απ'έξω Μην το συμπεραίνετε αυτό αμέσως. Απλά διαβάζεις αρχικά από τα φυλλάδια,λύνεις μόνος τις λυμένες ασκήσεις για να καταλάβεις πώς γίνεται,και από εκεί και πέρα λύνεις άλλες ασκήσεις από βοηθήματα,κτλ. Απλά για βοήθεια είναι, δεν φαντάζομαι να μαθαίνει κανείς απ'έξω τόσες σελίδες. Click για ανάπτυξη... Ναι ρε αυτό λέω κι εγώ.Ε κοίτα έχω ακούσει διάφορα οπότε δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:16 Η Vivian. έγραψε: #151 19-08-14 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Aν μου λεει λεει.. Συμπασχω λεμε! Οι συναρτησεις μεχρι πριν φτασω ορια ηταν τοσο ωραιες και ευκολες!! (1-1, αντιστροφες κτλ.) Click για ανάπτυξη... Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ. Ποιος μαθαίνει μεθοδολογίες απ'έξω? Μια ματιά θα τους ρίξω γιατί αν κάτσω και τα διαβάσω θα μπερδευτώ...(ναι είμαι ικανή και για αυτό ) Αν έχεις κάνει ασκήσεις πολλές και διάφορες στα όρια μετά οι μεθοδολογίες σου βγαίνουν από μόνες τους χωρίς να το καταλάβεις πιστεύω Όλα τα όρια είναι μέσα εκτός από τα όρια στο άπειρο...Μας είπε ότι θα συνεχίσουμε από Σεπτέμβρη Επίσης μας είπε πως αν δεν τις λύσουμε όλες όλες τις ασκήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί είναι πολλές...Αρκεί να ασχοληθούμε όσο περισσότερο μπορούμε Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:18 Ο Ματθαιος έγραψε: #152 19-08-14 14:18 Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:27 Ο ultraviolence: #153 19-08-14 14:27 Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:31 Ο Ματθαιος έγραψε: #154 19-08-14 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Click για ανάπτυξη... Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:39 Ο ultraviolence: #155 19-08-14 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Click για ανάπτυξη... Αυτο έχω σκοπό να κανω!! Γιατι διχως αρκετη προσπαθεια δεν θα ερθει το αποτελεσμα που επιθυμώ! Τι να πω, καλη αρχη σε εμας που δινουμε!! Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Click για ανάπτυξη... Είναι οντως υπέροχες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:41 Η Vivian. έγραψε: #156 19-08-14 14:41 Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:44 Ο ultraviolence: #157 19-08-14 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:51 Η Vivian. έγραψε: #158 19-08-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Click για ανάπτυξη... Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:52 Η Emilouko έγραψε: #159 19-08-14 14:52 Εγώ το φβ το είχα απενεργοποιήσει για 2-3 μέρες στην αρχή της χρονιάς.Μετά κατα λάθος έκανα log in και δεν το έκλεισα ξανά.Το είχα για να συνεννοούμαι με τις φίλες μου και τους συμμαθητές στο φρο.Όποτε έκανα διάλειμμα από το διάβασμα έμπαινα. Αν παρασύρεστε και αφήνετε το διάβασμα σας τότε κλείστε το ή απλά μην μπαίνετε. Νομίζω θα είστε περισσότερο ήρεμοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:58 Ο ultraviolence: #160 19-08-14 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Click για ανάπτυξη... Πολυ Game of thrones βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Aν μου λεει λεει.. Συμπασχω λεμε! Οι συναρτησεις μεχρι πριν φτασω ορια ηταν τοσο ωραιες και ευκολες!! (1-1, αντιστροφες κτλ.) Click για ανάπτυξη... Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Αρχική Δημοσίευση από blackorgrey: Δεν χρειάζεται να μαθαίνετε απέξω μεθοδολογίες.Απλά μια ματιά στο πως λύνεται κάτι παρόμοιο και μετά στις ασκήσεις.Πάντως μου φαίνεται υπερβολικός ο αριθμός των σελίδων.Είναι όλα τα όρια έτσι;Όχι μόνο 0/0.Καλά πάντως πολύ χρήσιμο το De l'Hospital αλλά δεν τα λύνει και όλα,οπότε καλό είναι να ξέρεις να βγάζεις και όρια με τους άλλους τρόπους. Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ. Ποιος μαθαίνει μεθοδολογίες απ'έξω? Μια ματιά θα τους ρίξω γιατί αν κάτσω και τα διαβάσω θα μπερδευτώ...(ναι είμαι ικανή και για αυτό ) Αν έχεις κάνει ασκήσεις πολλές και διάφορες στα όρια μετά οι μεθοδολογίες σου βγαίνουν από μόνες τους χωρίς να το καταλάβεις πιστεύω Όλα τα όρια είναι μέσα εκτός από τα όρια στο άπειρο...Μας είπε ότι θα συνεχίσουμε από Σεπτέμβρη Επίσης μας είπε πως αν δεν τις λύσουμε όλες όλες τις ασκήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί είναι πολλές...Αρκεί να ασχοληθούμε όσο περισσότερο μπορούμε Αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:18 Ο Ματθαιος έγραψε: #152 19-08-14 14:18 Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:27 Ο ultraviolence: #153 19-08-14 14:27 Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:31 Ο Ματθαιος έγραψε: #154 19-08-14 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Click για ανάπτυξη... Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:39 Ο ultraviolence: #155 19-08-14 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Click για ανάπτυξη... Αυτο έχω σκοπό να κανω!! Γιατι διχως αρκετη προσπαθεια δεν θα ερθει το αποτελεσμα που επιθυμώ! Τι να πω, καλη αρχη σε εμας που δινουμε!! Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Click για ανάπτυξη... Είναι οντως υπέροχες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:41 Η Vivian. έγραψε: #156 19-08-14 14:41 Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:44 Ο ultraviolence: #157 19-08-14 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:51 Η Vivian. έγραψε: #158 19-08-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Click για ανάπτυξη... Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:52 Η Emilouko έγραψε: #159 19-08-14 14:52 Εγώ το φβ το είχα απενεργοποιήσει για 2-3 μέρες στην αρχή της χρονιάς.Μετά κατα λάθος έκανα log in και δεν το έκλεισα ξανά.Το είχα για να συνεννοούμαι με τις φίλες μου και τους συμμαθητές στο φρο.Όποτε έκανα διάλειμμα από το διάβασμα έμπαινα. Αν παρασύρεστε και αφήνετε το διάβασμα σας τότε κλείστε το ή απλά μην μπαίνετε. Νομίζω θα είστε περισσότερο ήρεμοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:58 Ο ultraviolence: #160 19-08-14 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Click για ανάπτυξη... Πολυ Game of thrones βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:27 Ο ultraviolence: #153 19-08-14 14:27 Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:31 Ο Ματθαιος έγραψε: #154 19-08-14 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Click για ανάπτυξη... Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:39 Ο ultraviolence: #155 19-08-14 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Click για ανάπτυξη... Αυτο έχω σκοπό να κανω!! Γιατι διχως αρκετη προσπαθεια δεν θα ερθει το αποτελεσμα που επιθυμώ! Τι να πω, καλη αρχη σε εμας που δινουμε!! Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Click για ανάπτυξη... Είναι οντως υπέροχες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:41 Η Vivian. έγραψε: #156 19-08-14 14:41 Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:44 Ο ultraviolence: #157 19-08-14 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:51 Η Vivian. έγραψε: #158 19-08-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Click για ανάπτυξη... Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:52 Η Emilouko έγραψε: #159 19-08-14 14:52 Εγώ το φβ το είχα απενεργοποιήσει για 2-3 μέρες στην αρχή της χρονιάς.Μετά κατα λάθος έκανα log in και δεν το έκλεισα ξανά.Το είχα για να συνεννοούμαι με τις φίλες μου και τους συμμαθητές στο φρο.Όποτε έκανα διάλειμμα από το διάβασμα έμπαινα. Αν παρασύρεστε και αφήνετε το διάβασμα σας τότε κλείστε το ή απλά μην μπαίνετε. Νομίζω θα είστε περισσότερο ήρεμοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:58 Ο ultraviolence: #160 19-08-14 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Click για ανάπτυξη... Πολυ Game of thrones βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Μεθολογιες στην αρχη τις μαθαινα απεξω μονο στη φυσικη, μετα απο τα πολλα μου ερχονταν μονες τους. Click για ανάπτυξη... Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ματθαιος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ματθαιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:31 Ο Ματθαιος έγραψε: #154 19-08-14 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Click για ανάπτυξη... Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:39 Ο ultraviolence: #155 19-08-14 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Click για ανάπτυξη... Αυτο έχω σκοπό να κανω!! Γιατι διχως αρκετη προσπαθεια δεν θα ερθει το αποτελεσμα που επιθυμώ! Τι να πω, καλη αρχη σε εμας που δινουμε!! Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Click για ανάπτυξη... Είναι οντως υπέροχες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:41 Η Vivian. έγραψε: #156 19-08-14 14:41 Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:44 Ο ultraviolence: #157 19-08-14 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:51 Η Vivian. έγραψε: #158 19-08-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Click για ανάπτυξη... Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:52 Η Emilouko έγραψε: #159 19-08-14 14:52 Εγώ το φβ το είχα απενεργοποιήσει για 2-3 μέρες στην αρχή της χρονιάς.Μετά κατα λάθος έκανα log in και δεν το έκλεισα ξανά.Το είχα για να συνεννοούμαι με τις φίλες μου και τους συμμαθητές στο φρο.Όποτε έκανα διάλειμμα από το διάβασμα έμπαινα. Αν παρασύρεστε και αφήνετε το διάβασμα σας τότε κλείστε το ή απλά μην μπαίνετε. Νομίζω θα είστε περισσότερο ήρεμοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:58 Ο ultraviolence: #160 19-08-14 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Click για ανάπτυξη... Πολυ Game of thrones βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μόλις με πήραν τηλεφωνο απο το φροντιστηριο! Απο αύριο παλι στα βαριά.. Εγω εκανα αυτο που λες στις ταλαντωσεις με τα ελατηρια που επρεπει να αποδειξω οτι κανει ΑΑΤ! Click για ανάπτυξη... Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:39 Ο ultraviolence: #155 19-08-14 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Click για ανάπτυξη... Αυτο έχω σκοπό να κανω!! Γιατι διχως αρκετη προσπαθεια δεν θα ερθει το αποτελεσμα που επιθυμώ! Τι να πω, καλη αρχη σε εμας που δινουμε!! Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Click για ανάπτυξη... Είναι οντως υπέροχες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:41 Η Vivian. έγραψε: #156 19-08-14 14:41 Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:44 Ο ultraviolence: #157 19-08-14 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:51 Η Vivian. έγραψε: #158 19-08-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Click για ανάπτυξη... Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:52 Η Emilouko έγραψε: #159 19-08-14 14:52 Εγώ το φβ το είχα απενεργοποιήσει για 2-3 μέρες στην αρχή της χρονιάς.Μετά κατα λάθος έκανα log in και δεν το έκλεισα ξανά.Το είχα για να συνεννοούμαι με τις φίλες μου και τους συμμαθητές στο φρο.Όποτε έκανα διάλειμμα από το διάβασμα έμπαινα. Αν παρασύρεστε και αφήνετε το διάβασμα σας τότε κλείστε το ή απλά μην μπαίνετε. Νομίζω θα είστε περισσότερο ήρεμοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:58 Ο ultraviolence: #160 19-08-14 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Click για ανάπτυξη... Πολυ Game of thrones βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Κλασσικα.Το ιδιο και στα στιγμιοτυπτα στα κυματα.Μετα απο 5-6 στιγμιοτυπα θα τα θυμασαι τα βηματα μονος σου. Σιγα σιγα ομως - απευθυνομαι σε ολους οσους δινουν φετος - πρεπει να αφηνετε το ιντερνετ και ischool και να στρωθειτε κανονικα!! Κ αν εχετε ελευθερο χρονο -λογικο αφου ακομα σχολειο δεν - μην τον σπαταλατε εδω μεσα βγειτε για κανα καφε με φιλους , δειτε καμια ταινια κτλπ.Δεν ξερετε ποσο πολυτιμος ειναι ο ελευθερος χρονος σας.... Click για ανάπτυξη... Αυτο έχω σκοπό να κανω!! Γιατι διχως αρκετη προσπαθεια δεν θα ερθει το αποτελεσμα που επιθυμώ! Τι να πω, καλη αρχη σε εμας που δινουμε!! Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Συναρτήσεις Πραγματικά αυτές τις λάτρεψα γιατί είχε μέσα log και ln Click για ανάπτυξη... Είναι οντως υπέροχες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:41 Η Vivian. έγραψε: #156 19-08-14 14:41 Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:44 Ο ultraviolence: #157 19-08-14 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:51 Η Vivian. έγραψε: #158 19-08-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Click για ανάπτυξη... Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:52 Η Emilouko έγραψε: #159 19-08-14 14:52 Εγώ το φβ το είχα απενεργοποιήσει για 2-3 μέρες στην αρχή της χρονιάς.Μετά κατα λάθος έκανα log in και δεν το έκλεισα ξανά.Το είχα για να συνεννοούμαι με τις φίλες μου και τους συμμαθητές στο φρο.Όποτε έκανα διάλειμμα από το διάβασμα έμπαινα. Αν παρασύρεστε και αφήνετε το διάβασμα σας τότε κλείστε το ή απλά μην μπαίνετε. Νομίζω θα είστε περισσότερο ήρεμοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:58 Ο ultraviolence: #160 19-08-14 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Click για ανάπτυξη... Πολυ Game of thrones βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:44 Ο ultraviolence: #157 19-08-14 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:51 Η Vivian. έγραψε: #158 19-08-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Click για ανάπτυξη... Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:52 Η Emilouko έγραψε: #159 19-08-14 14:52 Εγώ το φβ το είχα απενεργοποιήσει για 2-3 μέρες στην αρχή της χρονιάς.Μετά κατα λάθος έκανα log in και δεν το έκλεισα ξανά.Το είχα για να συνεννοούμαι με τις φίλες μου και τους συμμαθητές στο φρο.Όποτε έκανα διάλειμμα από το διάβασμα έμπαινα. Αν παρασύρεστε και αφήνετε το διάβασμα σας τότε κλείστε το ή απλά μην μπαίνετε. Νομίζω θα είστε περισσότερο ήρεμοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:58 Ο ultraviolence: #160 19-08-14 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Click για ανάπτυξη... Πολυ Game of thrones βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Όσοι έχετε φβ, τι θα το κάνετε? Εγώ σκέφτομαι να το απενεργοποιήσω για λίγο μέχρι να μπω σε μια σειρά Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:51 Η Vivian. έγραψε: #158 19-08-14 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Click για ανάπτυξη... Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:52 Η Emilouko έγραψε: #159 19-08-14 14:52 Εγώ το φβ το είχα απενεργοποιήσει για 2-3 μέρες στην αρχή της χρονιάς.Μετά κατα λάθος έκανα log in και δεν το έκλεισα ξανά.Το είχα για να συνεννοούμαι με τις φίλες μου και τους συμμαθητές στο φρο.Όποτε έκανα διάλειμμα από το διάβασμα έμπαινα. Αν παρασύρεστε και αφήνετε το διάβασμα σας τότε κλείστε το ή απλά μην μπαίνετε. Νομίζω θα είστε περισσότερο ήρεμοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:58 Ο ultraviolence: #160 19-08-14 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Click για ανάπτυξη... Πολυ Game of thrones βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Και εγω αυτο σκεφτόμουν, αλλα θελω να πιστευω στον εαυτο μου ωστε να μην μπω στον πειρασμο να κανω log in! Προσωπικα, το λιγοτερο ειναι το fb..χωρις pc να δω τι θα κανω! Click για ανάπτυξη... Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:52 Η Emilouko έγραψε: #159 19-08-14 14:52 Εγώ το φβ το είχα απενεργοποιήσει για 2-3 μέρες στην αρχή της χρονιάς.Μετά κατα λάθος έκανα log in και δεν το έκλεισα ξανά.Το είχα για να συνεννοούμαι με τις φίλες μου και τους συμμαθητές στο φρο.Όποτε έκανα διάλειμμα από το διάβασμα έμπαινα. Αν παρασύρεστε και αφήνετε το διάβασμα σας τότε κλείστε το ή απλά μην μπαίνετε. Νομίζω θα είστε περισσότερο ήρεμοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:58 Ο ultraviolence: #160 19-08-14 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Click για ανάπτυξη... Πολυ Game of thrones βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εγώ το φβ το είχα απενεργοποιήσει για 2-3 μέρες στην αρχή της χρονιάς.Μετά κατα λάθος έκανα log in και δεν το έκλεισα ξανά.Το είχα για να συνεννοούμαι με τις φίλες μου και τους συμμαθητές στο φρο.Όποτε έκανα διάλειμμα από το διάβασμα έμπαινα. Αν παρασύρεστε και αφήνετε το διάβασμα σας τότε κλείστε το ή απλά μην μπαίνετε. Νομίζω θα είστε περισσότερο ήρεμοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.919 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2014 στις 14:58 Ο ultraviolence: #160 19-08-14 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Click για ανάπτυξη... Πολυ Game of thrones βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Vivian.: Ασ'τα να πάνε Ένας χρόνος έμεινε όμως...Και πιστεύω πως θα αξίζει κάθε λεπτό διαβάσματος για να περάσουμε εκεί που θέλουμε Brace yourselves Winter is coming. Click για ανάπτυξη... Πολυ Game of thrones βλεπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.