Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Βρε παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση σας!!! Δηλαδή μου προτείνεται να συνεχίσω κανονικά και να κάνω επαναλήψεις ή πριν συνεχίσω την ύλη να ξανα κάνω το Α' κεφάλαιο ιστορία και την εισαγωγή; Γιατί κάτι μου λέει οτι δεν θυμάμαι τίποτα!
Εγώ θα έλεγα αφού έκανες το αγροτικό άστο λίγο, πήγαινε παρακάτω στα κόμματα και μετά ξανά και τα δυο επανάληψη.
Γνωστό δεν ξέρω πως δουλεύεις, κάνεις όλες τις εισαγωγές μαζί και μετά θα μπεις κείμενα ή παράλληλα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Πέστο ψέματα.Στα Μαθηματικά και στη Φυσική λύνεις συνέχεια ασκήσεις και πάλι έχεις αμφιβολίες και θες να λύσεις κι άλλες.Πραγματικά ατέλειωτα μαθήματα.![]()
Από 15 αυγουστου στο σύνολο έχω λίσει 60 κάτι ασκήσεις και στα 2 αλλα και πάλι δε νιώθω έτοιμος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

αυριο λεω να αρχισω το διαβασμα το κανονικο
Vivian.
Δραστήριο μέλος

Έκανα θεωρία και αποδείξεις και στις ασκήσεις ζήτημα να έχω λύσει 5 από το πρωί.

Δεν ξέρω τι παίζει πραγματικά...
Έτσι ήμουν και φέτος στις εξετάσεις αναίσθητη παντελώς

Λέω στην αρχή πως πρέπει να κάτσω να διαβάσω αλλά μετά σκέφτομαι "Ε και? Αν δεν κάτσω τι θα γίνει? Θα κάτσω αύριο..."
Δεν ξέρω πως να το χειριστώ το θέμα και έχω φτάσει σε σημείο που να μην με ενδιαφέρει καθόλου ενώ ξέρω ότι είναι σοβαρή η κατάσταση από τον Σεπτέμβρη και ότι πρέπει να κάτσω να διαβάσω

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ πάλι, είπα σήμερα να κάνω την αρχή με επανάληψη μιγαδικούς αλλά δεν συγκεντρώνομαι με τίποτα...
Έκανα θεωρία και αποδείξεις και στις ασκήσεις ζήτημα να έχω λύσει 5 από το πρωί.
Λέω στην αρχή πως πρέπει να κάτσω να διαβάσω αλλά μετά σκέφτομαι "Ε και? Αν δεν κάτσω τι θα γίνει? Θα κάτσω αύριο..."
Δεν ξέρω πως να το χειριστώ το θέμα και έχω φτάσει σε σημείο που να μην με ενδιαφέρει καθόλου ενώ ξέρω ότι είναι σοβαρή η κατάσταση από τον Σεπτέμβρη και ότι πρέπει να κάτσω να διαβάσω![]()
χαλαρωσε βιβιαν οι πρωτες μερες ειναι ετσι απλως
μετα θα μπουμε σε κανονικους ρυθμους ευελπιστω!

Vivian.
Δραστήριο μέλος

χαλαρωσε βιβιαν οι πρωτες μερες ειναι ετσι απλως
μετα θα μπουμε σε κανονικους ρυθμους ευελπιστω!![]()
Ρε σοβαρά δεν ξέρω τι γίνεται

Με βλέπω στο τέλος να μετανιώνω που καθόμουν το καλοκαίρι και δεν διάβαζα...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Χρειαζομαστε μια καλη δωση ξεκουρασης μεχρι να ερθει ο σεπτεμβριος γιατι μετα, που χρονος? Οποτε μην νιωθεις ενοχες που δεν διαβαζες το καλοκαιρι! Οσον αφορα στο θεμα συγκεντρωσης που ανεφερες, οταν μπεις παλι στους ρυθμους των μαθηματων πιστευω δεν θα εχεις τετοιο προβλημα! No need to worry!Ρε σοβαρά δεν ξέρω τι γίνεται
Με βλέπω στο τέλος να μετανιώνω που καθόμουν το καλοκαίρι και δεν διάβαζα...

katelogic
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ πάλι, είπα σήμερα να κάνω την αρχή με επανάληψη μιγαδικούς αλλά δεν συγκεντρώνομαι με τίποτα...
Δεν ξέρω πως να το χειριστώ το θέμα και έχω φτάσει σε σημείο που να μην με ενδιαφέρει καθόλου ενώ ξέρω ότι είναι σοβαρή η κατάσταση από τον Σεπτέμβρη και ότι πρέπει να κάτσω να διαβάσω![]()
Και εγω ειπα απο χθεςνα ξεκινησω με αοδε αλλα ηταν αδυνατον ..γενικα ξεκινα με το μαθημα που σου αρεσει για να ειναι πιο οκ η μεταβαση απο την ξαπλα

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Πόσο απάλευτο αυτο το αοδε..Και εγω ειπα απο χθεςνα ξεκινησω με αοδε αλλα ηταν αδυνατον ..γενικα ξεκινα με το μαθημα που σου αρεσει για να ειναι πιο οκ η μεταβαση απο την ξαπλαΕγω για παραδειγμα ξεκινησα σημερα με αναλυση
που μου αρεσει και ασχοληθηκα περισσοτερο απο οτι με το αοδε χθες
![]()

Vivian.
Δραστήριο μέλος

Χρειαζομαστε μια καλη δωση ξεκουρασης μεχρι να ερθει ο σεπτεμβριος γιατι μετα, που χρονος? Οποτε μην νιωθεις ενοχες που δεν διαβαζες το καλοκαιρι! Οσον αφορα στο θεμα συγκεντρωσης που ανεφερες, οταν μπεις παλι στους ρυθμους των μαθηματων πιστευω δεν θα εχεις τετοιο προβλημα! No need to worry!![]()
Μακάρι να είναι έτσι

Είμαι και άνθρωπος που δεν αντέχει γενικά την υπερβολική πίεση και το άγχος και δεν ξέρω..Ίσως να φταίει και αυτό

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Αα τα γνωστά! Καλως ήρθες στο κλαμπ λοιπόνΜακάρι να είναι έτσι
Είμαι και άνθρωπος που δεν αντέχει γενικά την υπερβολική πίεση και το άγχος και δεν ξέρω..Ίσως να φταίει και αυτό![]()

Vivian.
Δραστήριο μέλος

Αα τα γνωστά! Καλως ήρθες στο κλαμπ λοιπόνΤο αγχος φέτος ναι μεν δεν ειναι καλο αλλα δειχνει οτι σε νοιαζει η φετινή χρονια! Πρέπει να το εξαλειψεις..και παντα θετικη σκεψη!!!!
Χαχα

Τουλάχιστον δεν είμαι η μόνη που νιώθει έτσι γιατί πίστευα ότι άρχιζα και τρελαινόμουν

Άντε να δούμε από αύριο τι θα γίνει...
katelogic
Νεοφερμένο μέλος

Πόσο απάλευτο αυτο το αοδε..![]()
αισχος ειναι αισχος

Αγγελοκρουσμενη
Νεοφερμένο μέλος

Μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα της ενασχόλησης με τον κατασκευαστικό τομέα....είναι όνειρο ζωής!!!Με ποια σκέψη;![]()

και εκτός αυτού μου αρέσει πολύ ο σχεδιασμός, (η αρχιτεκτονική δεν μου προσφέρει την επιθυμητή επαγγελματική αποκατάσταση) και θα ήθελα να ασχοληθώ πάνω σε αυτό!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Aν καταφερεις και το αποστηθισεις τοτε ναι, ειναι σιγουρακιαισχος ειναι αισχοςhttps://www.alfavita.gr/arthron/θα-«...υραντά-οι-μαθητέςτριες-για-το-βιβλίο-του-αοδε αλλα ειναι σιγουρακι για να πιασεις εναν βαθμο
![]()

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Σε ποια σχολή στοχεύετε?
Οικονομικά.
Ποιο πολύ Ασοε παπει
Vivian.
Δραστήριο μέλος

Σε ποια σχολή στοχεύετε?
Αρχιτεκτονική ΑΠΘ ή Χανιά

Μετά γραφιστική ή πλαστικών τεχνών...We will see

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Προς το παρον λεω χημικο γιατι με ενδιαφερει η ερευνα!Σε ποια σχολή στοχεύετε?

Ματθαιος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προς το παρον λεω χημικο γιατι με ενδιαφερει η ερευνα!![]()
Αχχχ...αυτη η χημεια,,, ερωτας.Μονο και μονο για να γουσταρω εμαθα τα 40 πρωτα στοιχεια απεξω.Διαβαζα 3 ωρες χημεια και ημουν ξεκουραοστος!Ειχα λυσει ολα τα δεντρακια του σαλτερη στο 3ο κεφαλαιο (οταν φτασεις θα καταλαβεις) αλλα τελικα εβαλα Ιατρικη πρωτη επιλογη. Θα δουμε.Σαν την χημεια ομως δεν υπαρχει αλλο μαθημα, αν εξαιρεσουμε την βιολογια κατ.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.