ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Στο φροντιστηριο κανα 35αρι το πιανω. Στο σχολειο βαζει 39αρια και 40αρια η φιλολογος. Με ποια λογικη βαζεις 40 στην εκθεση; anyways..Παιδια στην εκθεση ποσο παιρνετε συνηθως στα 40 ; εγω μονο 24
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

επειδη τι σιχαινομαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο φροντιστηριο κανα 35αρι το πιανω. Στο σχολειο βαζει 39αρια και 40αρια η φιλολογος. Με ποια λογικη βαζεις 40 στην εκθεση; anyways..
Σου κακοπέφτει δηλαδή...αν είναι ολόσωστη γιατί να μην βάλει 40;
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Στο φροντιστηριο κανα 35αρι το πιανω. Στο σχολειο βαζει 39αρια και 40αρια η φιλολογος. Με ποια λογικη βαζεις 40 στην εκθεση; anyways..
Kαι εγώ κάπως έτσι ήμουν και στο τέλος έγραψα 18

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Mια δε νομιζω οτι υπαρχει ολοσωστη εκθεση.Σου κακοπέφτει δηλαδή...αν είναι ολόσωστη γιατί να μην βάλει 40;
Πως πάει παιδες;; Βρηκαμε πάλι τους ρυθμους μας;
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Ελα ρε αρκετα χαμηλα ενω φαινεται οτι εχεις πολλυ καλο λογο
Κοκκινίζω

Γενικά, την Έκθεση την βαριόμουν πολύ σαν μάθημα. Κυρίως την παραγωγή λόγου, αλλά ούτε οι περίληψεις/ασκήσεις κατανόησης δεν ήταν το φόρτε μου. Θυμάμαι μια φορά μάλιστα που μου είχε ζητηθεί ως θέμα:
"Είστε ο πρόεδρος του 15μελούς του σχολείου σας και εκφωνείτε λόγο με αφορμή..... Αναπτύξτε σε 600 λέξεις τις ιδέες σας."
Και επειδή βαριόμουν πήγα και έγραψα:
"Αξιότιμοι/Αγαπητοί....
Μαζευτήκαμε σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας με αφορμή.... Το θέμα είναι αρκετά επίκαιρο και σοβαρό, όπως πολλοί από εσάς γνωρίζουν. Σας εφιστώ λοιπόν την προσοχή, προκειμένου να επιτύχουμε την επιλύση του προβλήματος που μας ανατέθηκε.
Τον λόγο δίνω στον αντιπρόεδρο του 15μελούς, ο οποίος και θα σας αναλύσει περαιτέρω το ζήτημα.
Σας ευχαριστώ"
Για κάποιο λόγο, η καθηγήτρια μου δεν ενθουσιάστηκε με την ιδέα που είχα...

katerinabc5
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ πάντως στην έκθεση δεν έχω πέσει κάτω από 28 και δεν έχω ξεπεράσει το 34 σχεδόν πάντα είμαι στο 30-31 στο φροντιστήριο. Στο σχολείο πάλι είμαι από 32 έως 37 με σταθερό το 34. Ποιον να πιστέψω? Στο σχολείο είναι βαθμολογητής αν μας λέει κάτι, αν και πιστεύω του φρο είναι πιο ρεαλιστικό.
Α και μια ερώτηση. Είναι λογικό σε μάθημα όπως η έκθεση να υπάρχει αστάθεια στη βαθμολογία στα διαγωνίσματα, ας πούμε τη μια φορά 14 και την άλλη 16,5 ?? (αν αυτό θεωρείται αστάθεια)
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλα και στο ιδιαιτερο γυρω στο 15-17 κυμαινομουν.Εξαρταται τις φασεις.
trelomogolo
Εκκολαπτόμενο μέλος

billakosIRA
Νεοφερμένο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

irw gk
Νεοφερμένο μέλος

δηλαδή μέχρι τι ώρα διαβάζεις περίπου το βράδυ;Αγόρασα πολυβιταμινες σημερα..εχω διάθεση τοσο πολυ να διαβασω να κουραστω να ξενυχτησω.το κάνω ηδη αλλα κάθε πρωι το ξύπνημα είναι οτι χειροτερο και νιώθω μια κοπωση.στις πολύβιταμίνες λέει ότι ύστερα απο 3 μηνες πρεπει να κανεις μια διακοπή για κανα μήνα για να τα συνεχίσεις.. 5 μηνες μένουν αρα να τα αρχίσω σε κανα δίμηνο η απο τωρα και να τις παιρνω για 5 μηνες;γνωρίζεται αν θα εχει καποιες επιπτωσεις αν τις πάρω απο τωρα;
agnks13
Νεοφερμένο μέλος

Ξέρει κάνεις τι θέμα έπεσε έκθεση οεφε και πως ήταν τα θέματα στα μαθηματικά?
Εγώ πάντως στην έκθεση δεν έχω πέσει κάτω από 28 και δεν έχω ξεπεράσει το 34 σχεδόν πάντα είμαι στο 30-31 στο φροντιστήριο. Στο σχολείο πάλι είμαι από 32 έως 37 με σταθερό το 34. Ποιον να πιστέψω? Στο σχολείο είναι βαθμολογητής αν μας λέει κάτι, αν και πιστεύω του φρο είναι πιο ρεαλιστικό.
Α και μια ερώτηση. Είναι λογικό σε μάθημα όπως η έκθεση να υπάρχει αστάθεια στη βαθμολογία στα διαγωνίσματα, ας πούμε τη μια φορά 14 και την άλλη 16,5 ?? (αν αυτό θεωρείται αστάθεια)
Καλησπέρα....ΟΕΦΕ 'Εκθεση Ά Φάση 2015 έπεσε ο σχολικός εκφοβισμός...προχθές το έγραψα...Συγκεκριμένα συνέπειες και τρόπους αντιμετώπισης....και το κείμενο σε βοηθούσε αρκετά σε επίπεδο τεκμηρίων...γενικά εύκολο...
Laou_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αγόρασα πολυβιταμινες σημερα..εχω διάθεση τοσο πολυ να διαβασω να κουραστω να ξενυχτησω.το κάνω ηδη αλλα κάθε πρωι το ξύπνημα είναι οτι χειροτερο και νιώθω μια κοπωση.στις πολύβιταμίνες λέει ότι ύστερα απο 3 μηνες πρεπει να κανεις μια διακοπή για κανα μήνα για να τα συνεχίσεις.. 5 μηνες μένουν αρα να τα αρχίσω σε κανα δίμηνο η απο τωρα και να τις παιρνω για 5 μηνες;γνωρίζεται αν θα εχει καποιες επιπτωσεις αν τις πάρω απο τωρα;
Για ποιο λογο να πάρεις πολυβιταμίνες??! Η άποψη μου μην ξεκινήσεις να παίρνεις τέτοια....
Τρώγε φρούτα,στύψε πορτοκάλια!!!!!!!!!!!!!!!! Και γενικότερα σωστή διατροφή!!!!!!!!!!
Guest 824270
Επισκέπτης

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

financial
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Και εμένα με έλεγε η μάνα μου να πάρω βιταμίνες όταν έδινα αλλά δεν ήθελα, προτιμούσα τον καφέ και τους χυμούς. Α και εκείνη τη χρονιά είχα κόψει το πρωινό.Προσωπικά δεν είδα κάποια ιδιαίτερη διάφορα με βιταμινες... Πιο σημαντική θεωρώ τη διατροφή, πάνω απο όλα καλο πρωινό και μετά πλούσια γεύματα που να συνδυάζουν κρέας/ψάρι κτλ και λαχανικά... Και βέβαια φρούτα και χυμοί...και πολυ νερο, μην το υποτιμάτε...

irw gk
Νεοφερμένο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Οτι δε μπορείς στα 18 σου να είσαι υγιής χωρίς συμπληρωματα πολυβιταμινες και ότι άλλο;
Θα ντοπαριστουμε για μια ψευτοεπιτυχια;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.