Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Σιγά τη συμβουλή. Είναι το μόνο μάθημα που δεν χρειάζεται πολύ διάβασμα, μόνο προσοχή σε διάφορα σημεία του εκάστοτε διηγήματος/ποιήματος στην ώρα του μαθήματος(είτε σε σχολείο, είτε σε ιδιαίτερο, είτε στην ώρα που αφιερώνεις για την ανάγνωσή του και των σημειώσεων) και προσεκτική διατύπωση στην απάντηση, πάντα με παραπομπές απ' το κείμενο/ποίημα.Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή γιατί όντως θα τρελαθώ διαφορετικά!Εξαρτάται την ερώτηση από 20 λεπτά έως μισή ωρα (αν ειναι το παραλληλο)
Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι;![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Που είστε στην ύλη στο ΑΕΠΠ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

pb13
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ερώτηση προς τα παιδιά της τεχνολογικής:
πινακες
Loreley
Περιβόητο μέλος

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Κάνατε πρώτα τις άλλες δύο; Εμείς πρώτη κάνουμε τη "Για". Στο σχολείο σήμερα είπαμε και τις άλλες 2(όσο κ μέχρις ότου)
Ναι πρώτα κάναμε τις άλλες δύο. Στο σχολείο είμαστε σύνθετη επιλογή.
irw gk
Νεοφερμένο μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Δομή επανάληψης ( Για )Ερώτηση προς τα παιδιά της τεχνολογικής:

Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδιά κουράγιο, περνάει ο καιρός γρήγορα!!! Εσείς θα πάτε πολυήμερη εκδρομή;
όχι δεν θα πάω . έχω κενά να καλύψω αυτές τις πέντε μέρες
Dias
Επιφανές μέλος

Να πας. Στις πιο πολλές περιπτώσεις όσοι δεν πήγαν "πενταήμερη" με σκοπό να διαβάσουν, το μετάνιωσαν.όχι δεν θα πάω . έχω κενά να καλύψω αυτές τις πέντε μέρες
Pavlos13
Δραστήριο μέλος

Όσο και αν έλιωσα πέρυσι , ότι και να έκανα , την πενθήμερη δεν την αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ!
Αφήστε τις βλακείες , κανείς δεν σώνεται σε 5 μέρες . Είναι ο μόνος τρόπος να ξεσκάσει το μυαλό σε μία φουλ αγχωτική και κουραστική χρονιά! Όσο για την εκδρομή , απλά δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει 5 μερές με φίλους 3η Λυκείου... Πόσο μάλλον αν πάτε και εξωτερικό!
ΤΑ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ 1 ΧΡΟΝΟΣ! ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!
Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όσο και αν έλιωσα πέρυσι , ότι και να έκανα , την πενθήμερη δεν την αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ!
Αφήστε τις βλακείες , κανείς δεν σώνεται σε 5 μέρες . Είναι ο μόνος τρόπος να ξεσκάσει το μυαλό σε μία φουλ αγχωτική και κουραστική χρονιά! Όσο για την εκδρομή , απλά δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει 5 μερές με φίλους 3η Λυκείου... Πόσο μάλλον αν πάτε και εξωτερικό!
ΤΑ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ 1 ΧΡΟΝΟΣ! ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!
κοίτα προφανώς και δεν περιμένω να σωθώ. απλά έχω βάλει ένα πρόγραμμα για να αναπληρώσω ορισμένα πράγματα που πρέπει.
και τέλος πάντων εγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά το όλο θέμα με την εκδρομή. σιγά τόσες εκδρομές θα πάω στην ζωή μου δηλαδή!
Να πας. Στις πιο πολλές περιπτώσεις όσοι δεν πήγαν "πενταήμερη" με σκοπό να διαβάσουν, το μετάνιωσαν.
![]()
μπα, δεν θέλω να πάω έτσι και αλλιώς., μη σου πω ότι καλύτερα θα ξεκουραστώ σπίτι μου.
Loreley
Περιβόητο μέλος

irw gk
Νεοφερμένο μέλος

κ εγω το ιδιο σκεφτομαι, στις διακοπες των χριστουγεννων δεν γινεται να καλυψω ολα οσα πρεπει...δεν μου αρκει ο χρονος!

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Και θα σε βοηθησουν οι πεντε μερες?κ εγω το ιδιο σκεφτομαι, στις διακοπες των χριστουγεννων δεν γινεται να καλυψω ολα οσα πρεπει...δεν μου αρκει ο χρονος!![]()
Ρε πατε εκδρομη να περασετε καλα και να γεμισισετε τις μπαταριες σας

Χριστίνα!
Εκκολαπτόμενο μέλος

So, go for it

Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μην διαβάζω βλακείες σας παρακαλώ. Σε καμία περίπτωση μην αφήσετε την εκδρομή σας. Θα το μετανιώσετε πολύ πικρά. 5 μέρες, δεν σας σώζουν, έχετε άπλετο χρόνο μπροστά σας! Συν, ότι αυτή εκδρομή, είναι κάτι το οποίο θα σας μείνει αξέχαστο, είναι από τις καλύτερες μαθητικές αναμνήσεις!
So, go for it![]()
συγνώμη , εφόσον το έχω αποφασίσει και δεν έχω κάποιο πρόβλημα εγώ να χάσω την εκρδομή γιατί να το μετανιώσω δηλαδή??
εμένα μια χαρά μου φτάνουν οι πέντε μέρες να κάνω κάποια πράγματα που θέλω σιγά.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.