marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:06 Η marizel έγραψε: #481 01-09-14 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Εε οταν εχεις σχολειο ειναι δυσκολο το πρωινο το διαβασμα.Μετα τον Μαρτη ομως που σιγα σιγα ολο και θα αραιωνεις απο το σχολειο τοτε θα καταλαβεις ποσο πολυτιμες ηταν οι ωρες του σχολειου. Εγω γενικα δεν καθομουν μεχρι αργα.Ομως δεν κοιμομουν μεσημερια ποτε.Σπανια να με επερνε 1.30-2.00 και να διαβαζω ακομα.Βεβαια ειναι και το καθε ατομο ποσο χρονο χρειαζεται για να κατανοησει και να αποστηθισει κατι (γιατι κ εμεις της θετικης εχουμε αρκετη αποστηθιση).Αλλα προσπαθησε τουλαχιστον να κοιμασαι καθε μερα 6 ωρες... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!!! Όπως μπορεί ο καθένας!!! Και μετά σου λεει οτι η θεωρητική έχει μόνο αποστήθιση!!!! Αρχική Δημοσίευση από anna_ts: Το παλευουμε για τις επιστημες υγειας. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον!!!! Εύχομαι να το πετύχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:30 Η Αγγελοκρουσμενη: #482 01-09-14 22:30 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Σήμερα νομίζω ότι όλοι μας μπήκαμε στην τελική ευθεία!!!! Καλή επιτυχία σε όλους μας και ελπίζω να τα καταφέρουμε...Βέβαια αυτό απαιτεί πολλές αντοχές και πολλά ξενύχτια...Όπως και να έχει πρέπει όμως να προσπαθήσουμε για την δική μας μελλοντική ευχαρίστηση Καλή μας επιτυχία και πάλι και όχι άγχος !!! Να ρωτήσω και κάτι παρεπιπτόντως;;; Εσείς προτιμάτε να διαβάζετε βράδυ ή πρωί ;;;; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς βράδυ, το πρωί δεν μπορώ καθόλου(και δυστυχώς διότι υπάρχουν και αυτόματα λιγότερες ώρες ύπνου)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:38 Η marizel έγραψε: #483 01-09-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Δυστυχώς βράδυ, το πρωί δεν μπορώ καθόλου(και δυστυχώς διότι υπάρχουν και αυτόματα λιγότερες ώρες ύπνου)... Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς όμως πρέπει να διαβάζουμε και πρωί και μεσημέρι και βράδυ και γενικά σχεδόν όλη την ημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:40 Ο pb13 έγραψε: #484 01-09-14 22:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Και εγώ είμαι υπέρ του πρωινού διαβάσματος απλά τώρα που θα αρχίσουν τα σχολεία δεν θα μπορώ σε τόσο μεγάλο βαθμό για αυτό αναγκαστικά πρέπει να αφιερώσω ώρες και το βράδυ!!! Βέβαια με την προϋπόθεση να έχω κοιμηθεί το μεσημέρι γιατί αλλιώς δεν είμαι καθόλου συγκεντρωμένη και δεν με βοηθάει καθόλου το μυαλό μου στην αποστήθιση!!!! Εσύ δηλαδή μέχρι της 1 :30 ήταν το μέγιστο σου;;;; Έτσι είναι πιο καλά!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι γιατί είναι μια δύσκολη χρονιά για εσάς λόγω της αλλαγής του συστήματος!!! pb13 και εσύ τρίτη λυκείου είσαι ή δευτέρα;;;;; Click για ανάπτυξη... Τρίτη λυκειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:41 Η Αγγελοκρουσμενη: #485 01-09-14 22:41 Δυστυχώς ΚΑΤΑΡΓΉΘΗΚΕ το ''δεν μπορώ'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:44 Η marizel έγραψε: #486 01-09-14 22:44 Αρχική Δημοσίευση από pb13: Τρίτη λυκειου Click για ανάπτυξη... Καλή δύναμη σου εύχομαι....αλήθεια τι κατεύθυνση είσαι;;; Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Δυστυχώς ΚΑΤΑΡΓΉΘΗΚΕ το ''δεν μπορώ'' Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό που είπες!!! Δεν υπάρχει πλέον δεν μπορώ...Υπάρχει δεν θέλω!!!! : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:38 Ο pb13 έγραψε: #487 01-09-14 23:38 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Καλή δύναμη σου εύχομαι....αλήθεια τι κατεύθυνση είσαι;;; Ακριβώς αυτό που είπες!!! Δεν υπάρχει πλέον δεν μπορώ...Υπάρχει δεν θέλω!!!! : Click για ανάπτυξη... καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:43 Η Laou_95 έγραψε: #488 01-09-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Όχι, ιδιαίτερα.. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Αρχική Δημοσίευση από marizel: Σήμερα νομίζω ότι όλοι μας μπήκαμε στην τελική ευθεία!!!! Καλή επιτυχία σε όλους μας και ελπίζω να τα καταφέρουμε...Βέβαια αυτό απαιτεί πολλές αντοχές και πολλά ξενύχτια...Όπως και να έχει πρέπει όμως να προσπαθήσουμε για την δική μας μελλοντική ευχαρίστηση Καλή μας επιτυχία και πάλι και όχι άγχος !!! Να ρωτήσω και κάτι παρεπιπτόντως;;; Εσείς προτιμάτε να διαβάζετε βράδυ ή πρωί ;;;; Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:57 Η pkat876 έγραψε: #489 01-09-14 23:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Δυστυχώς όμως πρέπει να διαβάζουμε και πρωί και μεσημέρι και βράδυ και γενικά σχεδόν όλη την ημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:22 Ο Georgesil: #490 02-09-14 00:22 Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:28 Η Laou_95 έγραψε: #491 02-09-14 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Click για ανάπτυξη... Θάνατος??????????????? Εγώ σμρ ξεκίνησα...με λατινικά και αρχαία! Πάντως αρκετοί απόφοιτοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:33 Ο Georgesil: #492 02-09-14 00:33 Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:38 Η Laou_95 έγραψε: #493 02-09-14 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Click για ανάπτυξη... Εύχομαι ό,τι καλύτερο Καλά διαβάσματα,λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:40 Ο Georgesil: #494 02-09-14 00:40 Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 07:05 Η marizel έγραψε: #495 02-09-14 07:05 Αρχική Δημοσίευση από pb13: καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι θεωρητική!!!! Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Click για ανάπτυξη... Και εμένα έτσι κυρίως...Γιατί το πρωί μπορώ και αποστηθίζω καλύτερα ενώ το βράδυ επιλέγω να κάνω τις ασκήσεις!!! Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι!!! Δεν πειράζει όμως στον αγώνα!!! Τι κατεύθυνση είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 08:46 Η Alireza έγραψε: #496 02-09-14 08:46 Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:19 Η marizel έγραψε: #497 02-09-14 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Click για ανάπτυξη... Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:40 Η Alireza έγραψε: #498 02-09-14 09:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Click για ανάπτυξη... Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:49 Η marizel έγραψε: #499 02-09-14 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:57 Η meetmeinmontauk: #500 02-09-14 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Click για ανάπτυξη... Αρκετες ηταν, δεν χρειαζεται να τρως ολη σου τη μερα στα μαθηματα και μετα να εισαι πτωμα Το ποσες ωρες θα κανεις δεν το καθοριζει ο καθηγητης αλλα ο μαθητης. Ετσι πρεπει να γινεται τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ματθαιος: Εε οταν εχεις σχολειο ειναι δυσκολο το πρωινο το διαβασμα.Μετα τον Μαρτη ομως που σιγα σιγα ολο και θα αραιωνεις απο το σχολειο τοτε θα καταλαβεις ποσο πολυτιμες ηταν οι ωρες του σχολειου. Εγω γενικα δεν καθομουν μεχρι αργα.Ομως δεν κοιμομουν μεσημερια ποτε.Σπανια να με επερνε 1.30-2.00 και να διαβαζω ακομα.Βεβαια ειναι και το καθε ατομο ποσο χρονο χρειαζεται για να κατανοησει και να αποστηθισει κατι (γιατι κ εμεις της θετικης εχουμε αρκετη αποστηθιση).Αλλα προσπαθησε τουλαχιστον να κοιμασαι καθε μερα 6 ωρες... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!!! Όπως μπορεί ο καθένας!!! Και μετά σου λεει οτι η θεωρητική έχει μόνο αποστήθιση!!!! Αρχική Δημοσίευση από anna_ts: Το παλευουμε για τις επιστημες υγειας. Click για ανάπτυξη... Πολύ ενδιαφέρον!!!! Εύχομαι να το πετύχεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:30 Η Αγγελοκρουσμενη: #482 01-09-14 22:30 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Σήμερα νομίζω ότι όλοι μας μπήκαμε στην τελική ευθεία!!!! Καλή επιτυχία σε όλους μας και ελπίζω να τα καταφέρουμε...Βέβαια αυτό απαιτεί πολλές αντοχές και πολλά ξενύχτια...Όπως και να έχει πρέπει όμως να προσπαθήσουμε για την δική μας μελλοντική ευχαρίστηση Καλή μας επιτυχία και πάλι και όχι άγχος !!! Να ρωτήσω και κάτι παρεπιπτόντως;;; Εσείς προτιμάτε να διαβάζετε βράδυ ή πρωί ;;;; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς βράδυ, το πρωί δεν μπορώ καθόλου(και δυστυχώς διότι υπάρχουν και αυτόματα λιγότερες ώρες ύπνου)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:38 Η marizel έγραψε: #483 01-09-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Δυστυχώς βράδυ, το πρωί δεν μπορώ καθόλου(και δυστυχώς διότι υπάρχουν και αυτόματα λιγότερες ώρες ύπνου)... Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς όμως πρέπει να διαβάζουμε και πρωί και μεσημέρι και βράδυ και γενικά σχεδόν όλη την ημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:40 Ο pb13 έγραψε: #484 01-09-14 22:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Και εγώ είμαι υπέρ του πρωινού διαβάσματος απλά τώρα που θα αρχίσουν τα σχολεία δεν θα μπορώ σε τόσο μεγάλο βαθμό για αυτό αναγκαστικά πρέπει να αφιερώσω ώρες και το βράδυ!!! Βέβαια με την προϋπόθεση να έχω κοιμηθεί το μεσημέρι γιατί αλλιώς δεν είμαι καθόλου συγκεντρωμένη και δεν με βοηθάει καθόλου το μυαλό μου στην αποστήθιση!!!! Εσύ δηλαδή μέχρι της 1 :30 ήταν το μέγιστο σου;;;; Έτσι είναι πιο καλά!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι γιατί είναι μια δύσκολη χρονιά για εσάς λόγω της αλλαγής του συστήματος!!! pb13 και εσύ τρίτη λυκείου είσαι ή δευτέρα;;;;; Click για ανάπτυξη... Τρίτη λυκειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:41 Η Αγγελοκρουσμενη: #485 01-09-14 22:41 Δυστυχώς ΚΑΤΑΡΓΉΘΗΚΕ το ''δεν μπορώ'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:44 Η marizel έγραψε: #486 01-09-14 22:44 Αρχική Δημοσίευση από pb13: Τρίτη λυκειου Click για ανάπτυξη... Καλή δύναμη σου εύχομαι....αλήθεια τι κατεύθυνση είσαι;;; Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Δυστυχώς ΚΑΤΑΡΓΉΘΗΚΕ το ''δεν μπορώ'' Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό που είπες!!! Δεν υπάρχει πλέον δεν μπορώ...Υπάρχει δεν θέλω!!!! : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:38 Ο pb13 έγραψε: #487 01-09-14 23:38 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Καλή δύναμη σου εύχομαι....αλήθεια τι κατεύθυνση είσαι;;; Ακριβώς αυτό που είπες!!! Δεν υπάρχει πλέον δεν μπορώ...Υπάρχει δεν θέλω!!!! : Click για ανάπτυξη... καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:43 Η Laou_95 έγραψε: #488 01-09-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Όχι, ιδιαίτερα.. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Αρχική Δημοσίευση από marizel: Σήμερα νομίζω ότι όλοι μας μπήκαμε στην τελική ευθεία!!!! Καλή επιτυχία σε όλους μας και ελπίζω να τα καταφέρουμε...Βέβαια αυτό απαιτεί πολλές αντοχές και πολλά ξενύχτια...Όπως και να έχει πρέπει όμως να προσπαθήσουμε για την δική μας μελλοντική ευχαρίστηση Καλή μας επιτυχία και πάλι και όχι άγχος !!! Να ρωτήσω και κάτι παρεπιπτόντως;;; Εσείς προτιμάτε να διαβάζετε βράδυ ή πρωί ;;;; Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:57 Η pkat876 έγραψε: #489 01-09-14 23:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Δυστυχώς όμως πρέπει να διαβάζουμε και πρωί και μεσημέρι και βράδυ και γενικά σχεδόν όλη την ημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:22 Ο Georgesil: #490 02-09-14 00:22 Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:28 Η Laou_95 έγραψε: #491 02-09-14 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Click για ανάπτυξη... Θάνατος??????????????? Εγώ σμρ ξεκίνησα...με λατινικά και αρχαία! Πάντως αρκετοί απόφοιτοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:33 Ο Georgesil: #492 02-09-14 00:33 Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:38 Η Laou_95 έγραψε: #493 02-09-14 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Click για ανάπτυξη... Εύχομαι ό,τι καλύτερο Καλά διαβάσματα,λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:40 Ο Georgesil: #494 02-09-14 00:40 Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 07:05 Η marizel έγραψε: #495 02-09-14 07:05 Αρχική Δημοσίευση από pb13: καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι θεωρητική!!!! Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Click για ανάπτυξη... Και εμένα έτσι κυρίως...Γιατί το πρωί μπορώ και αποστηθίζω καλύτερα ενώ το βράδυ επιλέγω να κάνω τις ασκήσεις!!! Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι!!! Δεν πειράζει όμως στον αγώνα!!! Τι κατεύθυνση είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 08:46 Η Alireza έγραψε: #496 02-09-14 08:46 Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:19 Η marizel έγραψε: #497 02-09-14 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Click για ανάπτυξη... Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:40 Η Alireza έγραψε: #498 02-09-14 09:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Click για ανάπτυξη... Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:49 Η marizel έγραψε: #499 02-09-14 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:57 Η meetmeinmontauk: #500 02-09-14 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Click για ανάπτυξη... Αρκετες ηταν, δεν χρειαζεται να τρως ολη σου τη μερα στα μαθηματα και μετα να εισαι πτωμα Το ποσες ωρες θα κανεις δεν το καθοριζει ο καθηγητης αλλα ο μαθητης. Ετσι πρεπει να γινεται τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marizel: Σήμερα νομίζω ότι όλοι μας μπήκαμε στην τελική ευθεία!!!! Καλή επιτυχία σε όλους μας και ελπίζω να τα καταφέρουμε...Βέβαια αυτό απαιτεί πολλές αντοχές και πολλά ξενύχτια...Όπως και να έχει πρέπει όμως να προσπαθήσουμε για την δική μας μελλοντική ευχαρίστηση Καλή μας επιτυχία και πάλι και όχι άγχος !!! Να ρωτήσω και κάτι παρεπιπτόντως;;; Εσείς προτιμάτε να διαβάζετε βράδυ ή πρωί ;;;; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς βράδυ, το πρωί δεν μπορώ καθόλου(και δυστυχώς διότι υπάρχουν και αυτόματα λιγότερες ώρες ύπνου)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:38 Η marizel έγραψε: #483 01-09-14 22:38 Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Δυστυχώς βράδυ, το πρωί δεν μπορώ καθόλου(και δυστυχώς διότι υπάρχουν και αυτόματα λιγότερες ώρες ύπνου)... Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς όμως πρέπει να διαβάζουμε και πρωί και μεσημέρι και βράδυ και γενικά σχεδόν όλη την ημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:40 Ο pb13 έγραψε: #484 01-09-14 22:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Και εγώ είμαι υπέρ του πρωινού διαβάσματος απλά τώρα που θα αρχίσουν τα σχολεία δεν θα μπορώ σε τόσο μεγάλο βαθμό για αυτό αναγκαστικά πρέπει να αφιερώσω ώρες και το βράδυ!!! Βέβαια με την προϋπόθεση να έχω κοιμηθεί το μεσημέρι γιατί αλλιώς δεν είμαι καθόλου συγκεντρωμένη και δεν με βοηθάει καθόλου το μυαλό μου στην αποστήθιση!!!! Εσύ δηλαδή μέχρι της 1 :30 ήταν το μέγιστο σου;;;; Έτσι είναι πιο καλά!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι γιατί είναι μια δύσκολη χρονιά για εσάς λόγω της αλλαγής του συστήματος!!! pb13 και εσύ τρίτη λυκείου είσαι ή δευτέρα;;;;; Click για ανάπτυξη... Τρίτη λυκειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:41 Η Αγγελοκρουσμενη: #485 01-09-14 22:41 Δυστυχώς ΚΑΤΑΡΓΉΘΗΚΕ το ''δεν μπορώ'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:44 Η marizel έγραψε: #486 01-09-14 22:44 Αρχική Δημοσίευση από pb13: Τρίτη λυκειου Click για ανάπτυξη... Καλή δύναμη σου εύχομαι....αλήθεια τι κατεύθυνση είσαι;;; Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Δυστυχώς ΚΑΤΑΡΓΉΘΗΚΕ το ''δεν μπορώ'' Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό που είπες!!! Δεν υπάρχει πλέον δεν μπορώ...Υπάρχει δεν θέλω!!!! : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:38 Ο pb13 έγραψε: #487 01-09-14 23:38 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Καλή δύναμη σου εύχομαι....αλήθεια τι κατεύθυνση είσαι;;; Ακριβώς αυτό που είπες!!! Δεν υπάρχει πλέον δεν μπορώ...Υπάρχει δεν θέλω!!!! : Click για ανάπτυξη... καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:43 Η Laou_95 έγραψε: #488 01-09-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Όχι, ιδιαίτερα.. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Αρχική Δημοσίευση από marizel: Σήμερα νομίζω ότι όλοι μας μπήκαμε στην τελική ευθεία!!!! Καλή επιτυχία σε όλους μας και ελπίζω να τα καταφέρουμε...Βέβαια αυτό απαιτεί πολλές αντοχές και πολλά ξενύχτια...Όπως και να έχει πρέπει όμως να προσπαθήσουμε για την δική μας μελλοντική ευχαρίστηση Καλή μας επιτυχία και πάλι και όχι άγχος !!! Να ρωτήσω και κάτι παρεπιπτόντως;;; Εσείς προτιμάτε να διαβάζετε βράδυ ή πρωί ;;;; Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:57 Η pkat876 έγραψε: #489 01-09-14 23:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Δυστυχώς όμως πρέπει να διαβάζουμε και πρωί και μεσημέρι και βράδυ και γενικά σχεδόν όλη την ημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:22 Ο Georgesil: #490 02-09-14 00:22 Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:28 Η Laou_95 έγραψε: #491 02-09-14 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Click για ανάπτυξη... Θάνατος??????????????? Εγώ σμρ ξεκίνησα...με λατινικά και αρχαία! Πάντως αρκετοί απόφοιτοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:33 Ο Georgesil: #492 02-09-14 00:33 Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:38 Η Laou_95 έγραψε: #493 02-09-14 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Click για ανάπτυξη... Εύχομαι ό,τι καλύτερο Καλά διαβάσματα,λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:40 Ο Georgesil: #494 02-09-14 00:40 Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 07:05 Η marizel έγραψε: #495 02-09-14 07:05 Αρχική Δημοσίευση από pb13: καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι θεωρητική!!!! Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Click για ανάπτυξη... Και εμένα έτσι κυρίως...Γιατί το πρωί μπορώ και αποστηθίζω καλύτερα ενώ το βράδυ επιλέγω να κάνω τις ασκήσεις!!! Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι!!! Δεν πειράζει όμως στον αγώνα!!! Τι κατεύθυνση είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 08:46 Η Alireza έγραψε: #496 02-09-14 08:46 Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:19 Η marizel έγραψε: #497 02-09-14 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Click για ανάπτυξη... Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:40 Η Alireza έγραψε: #498 02-09-14 09:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Click για ανάπτυξη... Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:49 Η marizel έγραψε: #499 02-09-14 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:57 Η meetmeinmontauk: #500 02-09-14 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Click για ανάπτυξη... Αρκετες ηταν, δεν χρειαζεται να τρως ολη σου τη μερα στα μαθηματα και μετα να εισαι πτωμα Το ποσες ωρες θα κανεις δεν το καθοριζει ο καθηγητης αλλα ο μαθητης. Ετσι πρεπει να γινεται τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Δυστυχώς βράδυ, το πρωί δεν μπορώ καθόλου(και δυστυχώς διότι υπάρχουν και αυτόματα λιγότερες ώρες ύπνου)... Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς όμως πρέπει να διαβάζουμε και πρωί και μεσημέρι και βράδυ και γενικά σχεδόν όλη την ημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:40 Ο pb13 έγραψε: #484 01-09-14 22:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Και εγώ είμαι υπέρ του πρωινού διαβάσματος απλά τώρα που θα αρχίσουν τα σχολεία δεν θα μπορώ σε τόσο μεγάλο βαθμό για αυτό αναγκαστικά πρέπει να αφιερώσω ώρες και το βράδυ!!! Βέβαια με την προϋπόθεση να έχω κοιμηθεί το μεσημέρι γιατί αλλιώς δεν είμαι καθόλου συγκεντρωμένη και δεν με βοηθάει καθόλου το μυαλό μου στην αποστήθιση!!!! Εσύ δηλαδή μέχρι της 1 :30 ήταν το μέγιστο σου;;;; Έτσι είναι πιο καλά!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι γιατί είναι μια δύσκολη χρονιά για εσάς λόγω της αλλαγής του συστήματος!!! pb13 και εσύ τρίτη λυκείου είσαι ή δευτέρα;;;;; Click για ανάπτυξη... Τρίτη λυκειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:41 Η Αγγελοκρουσμενη: #485 01-09-14 22:41 Δυστυχώς ΚΑΤΑΡΓΉΘΗΚΕ το ''δεν μπορώ'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:44 Η marizel έγραψε: #486 01-09-14 22:44 Αρχική Δημοσίευση από pb13: Τρίτη λυκειου Click για ανάπτυξη... Καλή δύναμη σου εύχομαι....αλήθεια τι κατεύθυνση είσαι;;; Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Δυστυχώς ΚΑΤΑΡΓΉΘΗΚΕ το ''δεν μπορώ'' Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό που είπες!!! Δεν υπάρχει πλέον δεν μπορώ...Υπάρχει δεν θέλω!!!! : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:38 Ο pb13 έγραψε: #487 01-09-14 23:38 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Καλή δύναμη σου εύχομαι....αλήθεια τι κατεύθυνση είσαι;;; Ακριβώς αυτό που είπες!!! Δεν υπάρχει πλέον δεν μπορώ...Υπάρχει δεν θέλω!!!! : Click για ανάπτυξη... καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:43 Η Laou_95 έγραψε: #488 01-09-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Όχι, ιδιαίτερα.. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Αρχική Δημοσίευση από marizel: Σήμερα νομίζω ότι όλοι μας μπήκαμε στην τελική ευθεία!!!! Καλή επιτυχία σε όλους μας και ελπίζω να τα καταφέρουμε...Βέβαια αυτό απαιτεί πολλές αντοχές και πολλά ξενύχτια...Όπως και να έχει πρέπει όμως να προσπαθήσουμε για την δική μας μελλοντική ευχαρίστηση Καλή μας επιτυχία και πάλι και όχι άγχος !!! Να ρωτήσω και κάτι παρεπιπτόντως;;; Εσείς προτιμάτε να διαβάζετε βράδυ ή πρωί ;;;; Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:57 Η pkat876 έγραψε: #489 01-09-14 23:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Δυστυχώς όμως πρέπει να διαβάζουμε και πρωί και μεσημέρι και βράδυ και γενικά σχεδόν όλη την ημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:22 Ο Georgesil: #490 02-09-14 00:22 Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:28 Η Laou_95 έγραψε: #491 02-09-14 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Click για ανάπτυξη... Θάνατος??????????????? Εγώ σμρ ξεκίνησα...με λατινικά και αρχαία! Πάντως αρκετοί απόφοιτοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:33 Ο Georgesil: #492 02-09-14 00:33 Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:38 Η Laou_95 έγραψε: #493 02-09-14 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Click για ανάπτυξη... Εύχομαι ό,τι καλύτερο Καλά διαβάσματα,λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:40 Ο Georgesil: #494 02-09-14 00:40 Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 07:05 Η marizel έγραψε: #495 02-09-14 07:05 Αρχική Δημοσίευση από pb13: καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι θεωρητική!!!! Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Click για ανάπτυξη... Και εμένα έτσι κυρίως...Γιατί το πρωί μπορώ και αποστηθίζω καλύτερα ενώ το βράδυ επιλέγω να κάνω τις ασκήσεις!!! Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι!!! Δεν πειράζει όμως στον αγώνα!!! Τι κατεύθυνση είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 08:46 Η Alireza έγραψε: #496 02-09-14 08:46 Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:19 Η marizel έγραψε: #497 02-09-14 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Click για ανάπτυξη... Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:40 Η Alireza έγραψε: #498 02-09-14 09:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Click για ανάπτυξη... Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:49 Η marizel έγραψε: #499 02-09-14 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:57 Η meetmeinmontauk: #500 02-09-14 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Click για ανάπτυξη... Αρκετες ηταν, δεν χρειαζεται να τρως ολη σου τη μερα στα μαθηματα και μετα να εισαι πτωμα Το ποσες ωρες θα κανεις δεν το καθοριζει ο καθηγητης αλλα ο μαθητης. Ετσι πρεπει να γινεται τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marizel: Και εγώ είμαι υπέρ του πρωινού διαβάσματος απλά τώρα που θα αρχίσουν τα σχολεία δεν θα μπορώ σε τόσο μεγάλο βαθμό για αυτό αναγκαστικά πρέπει να αφιερώσω ώρες και το βράδυ!!! Βέβαια με την προϋπόθεση να έχω κοιμηθεί το μεσημέρι γιατί αλλιώς δεν είμαι καθόλου συγκεντρωμένη και δεν με βοηθάει καθόλου το μυαλό μου στην αποστήθιση!!!! Εσύ δηλαδή μέχρι της 1 :30 ήταν το μέγιστο σου;;;; Έτσι είναι πιο καλά!!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι γιατί είναι μια δύσκολη χρονιά για εσάς λόγω της αλλαγής του συστήματος!!! pb13 και εσύ τρίτη λυκείου είσαι ή δευτέρα;;;;; Click για ανάπτυξη... Τρίτη λυκειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελοκρουσμενη Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελοκρουσμενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:41 Η Αγγελοκρουσμενη: #485 01-09-14 22:41 Δυστυχώς ΚΑΤΑΡΓΉΘΗΚΕ το ''δεν μπορώ'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:44 Η marizel έγραψε: #486 01-09-14 22:44 Αρχική Δημοσίευση από pb13: Τρίτη λυκειου Click για ανάπτυξη... Καλή δύναμη σου εύχομαι....αλήθεια τι κατεύθυνση είσαι;;; Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Δυστυχώς ΚΑΤΑΡΓΉΘΗΚΕ το ''δεν μπορώ'' Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό που είπες!!! Δεν υπάρχει πλέον δεν μπορώ...Υπάρχει δεν θέλω!!!! : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:38 Ο pb13 έγραψε: #487 01-09-14 23:38 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Καλή δύναμη σου εύχομαι....αλήθεια τι κατεύθυνση είσαι;;; Ακριβώς αυτό που είπες!!! Δεν υπάρχει πλέον δεν μπορώ...Υπάρχει δεν θέλω!!!! : Click για ανάπτυξη... καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:43 Η Laou_95 έγραψε: #488 01-09-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Όχι, ιδιαίτερα.. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Αρχική Δημοσίευση από marizel: Σήμερα νομίζω ότι όλοι μας μπήκαμε στην τελική ευθεία!!!! Καλή επιτυχία σε όλους μας και ελπίζω να τα καταφέρουμε...Βέβαια αυτό απαιτεί πολλές αντοχές και πολλά ξενύχτια...Όπως και να έχει πρέπει όμως να προσπαθήσουμε για την δική μας μελλοντική ευχαρίστηση Καλή μας επιτυχία και πάλι και όχι άγχος !!! Να ρωτήσω και κάτι παρεπιπτόντως;;; Εσείς προτιμάτε να διαβάζετε βράδυ ή πρωί ;;;; Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:57 Η pkat876 έγραψε: #489 01-09-14 23:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Δυστυχώς όμως πρέπει να διαβάζουμε και πρωί και μεσημέρι και βράδυ και γενικά σχεδόν όλη την ημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:22 Ο Georgesil: #490 02-09-14 00:22 Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:28 Η Laou_95 έγραψε: #491 02-09-14 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Click για ανάπτυξη... Θάνατος??????????????? Εγώ σμρ ξεκίνησα...με λατινικά και αρχαία! Πάντως αρκετοί απόφοιτοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:33 Ο Georgesil: #492 02-09-14 00:33 Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:38 Η Laou_95 έγραψε: #493 02-09-14 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Click για ανάπτυξη... Εύχομαι ό,τι καλύτερο Καλά διαβάσματα,λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:40 Ο Georgesil: #494 02-09-14 00:40 Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 07:05 Η marizel έγραψε: #495 02-09-14 07:05 Αρχική Δημοσίευση από pb13: καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι θεωρητική!!!! Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Click για ανάπτυξη... Και εμένα έτσι κυρίως...Γιατί το πρωί μπορώ και αποστηθίζω καλύτερα ενώ το βράδυ επιλέγω να κάνω τις ασκήσεις!!! Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι!!! Δεν πειράζει όμως στον αγώνα!!! Τι κατεύθυνση είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 08:46 Η Alireza έγραψε: #496 02-09-14 08:46 Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:19 Η marizel έγραψε: #497 02-09-14 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Click για ανάπτυξη... Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:40 Η Alireza έγραψε: #498 02-09-14 09:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Click για ανάπτυξη... Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:49 Η marizel έγραψε: #499 02-09-14 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:57 Η meetmeinmontauk: #500 02-09-14 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Click για ανάπτυξη... Αρκετες ηταν, δεν χρειαζεται να τρως ολη σου τη μερα στα μαθηματα και μετα να εισαι πτωμα Το ποσες ωρες θα κανεις δεν το καθοριζει ο καθηγητης αλλα ο μαθητης. Ετσι πρεπει να γινεται τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δυστυχώς ΚΑΤΑΡΓΉΘΗΚΕ το ''δεν μπορώ'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 22:44 Η marizel έγραψε: #486 01-09-14 22:44 Αρχική Δημοσίευση από pb13: Τρίτη λυκειου Click για ανάπτυξη... Καλή δύναμη σου εύχομαι....αλήθεια τι κατεύθυνση είσαι;;; Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Δυστυχώς ΚΑΤΑΡΓΉΘΗΚΕ το ''δεν μπορώ'' Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό που είπες!!! Δεν υπάρχει πλέον δεν μπορώ...Υπάρχει δεν θέλω!!!! : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:38 Ο pb13 έγραψε: #487 01-09-14 23:38 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Καλή δύναμη σου εύχομαι....αλήθεια τι κατεύθυνση είσαι;;; Ακριβώς αυτό που είπες!!! Δεν υπάρχει πλέον δεν μπορώ...Υπάρχει δεν θέλω!!!! : Click για ανάπτυξη... καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:43 Η Laou_95 έγραψε: #488 01-09-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Όχι, ιδιαίτερα.. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Αρχική Δημοσίευση από marizel: Σήμερα νομίζω ότι όλοι μας μπήκαμε στην τελική ευθεία!!!! Καλή επιτυχία σε όλους μας και ελπίζω να τα καταφέρουμε...Βέβαια αυτό απαιτεί πολλές αντοχές και πολλά ξενύχτια...Όπως και να έχει πρέπει όμως να προσπαθήσουμε για την δική μας μελλοντική ευχαρίστηση Καλή μας επιτυχία και πάλι και όχι άγχος !!! Να ρωτήσω και κάτι παρεπιπτόντως;;; Εσείς προτιμάτε να διαβάζετε βράδυ ή πρωί ;;;; Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:57 Η pkat876 έγραψε: #489 01-09-14 23:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Δυστυχώς όμως πρέπει να διαβάζουμε και πρωί και μεσημέρι και βράδυ και γενικά σχεδόν όλη την ημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:22 Ο Georgesil: #490 02-09-14 00:22 Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:28 Η Laou_95 έγραψε: #491 02-09-14 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Click για ανάπτυξη... Θάνατος??????????????? Εγώ σμρ ξεκίνησα...με λατινικά και αρχαία! Πάντως αρκετοί απόφοιτοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:33 Ο Georgesil: #492 02-09-14 00:33 Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:38 Η Laou_95 έγραψε: #493 02-09-14 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Click για ανάπτυξη... Εύχομαι ό,τι καλύτερο Καλά διαβάσματα,λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:40 Ο Georgesil: #494 02-09-14 00:40 Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 07:05 Η marizel έγραψε: #495 02-09-14 07:05 Αρχική Δημοσίευση από pb13: καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι θεωρητική!!!! Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Click για ανάπτυξη... Και εμένα έτσι κυρίως...Γιατί το πρωί μπορώ και αποστηθίζω καλύτερα ενώ το βράδυ επιλέγω να κάνω τις ασκήσεις!!! Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι!!! Δεν πειράζει όμως στον αγώνα!!! Τι κατεύθυνση είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 08:46 Η Alireza έγραψε: #496 02-09-14 08:46 Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:19 Η marizel έγραψε: #497 02-09-14 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Click για ανάπτυξη... Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:40 Η Alireza έγραψε: #498 02-09-14 09:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Click για ανάπτυξη... Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:49 Η marizel έγραψε: #499 02-09-14 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:57 Η meetmeinmontauk: #500 02-09-14 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Click για ανάπτυξη... Αρκετες ηταν, δεν χρειαζεται να τρως ολη σου τη μερα στα μαθηματα και μετα να εισαι πτωμα Το ποσες ωρες θα κανεις δεν το καθοριζει ο καθηγητης αλλα ο μαθητης. Ετσι πρεπει να γινεται τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από pb13: Τρίτη λυκειου Click για ανάπτυξη... Καλή δύναμη σου εύχομαι....αλήθεια τι κατεύθυνση είσαι;;; Αρχική Δημοσίευση από Αγγελοκρουσμενη: Δυστυχώς ΚΑΤΑΡΓΉΘΗΚΕ το ''δεν μπορώ'' Click για ανάπτυξη... Ακριβώς αυτό που είπες!!! Δεν υπάρχει πλέον δεν μπορώ...Υπάρχει δεν θέλω!!!! : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pb13 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pb13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:38 Ο pb13 έγραψε: #487 01-09-14 23:38 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Καλή δύναμη σου εύχομαι....αλήθεια τι κατεύθυνση είσαι;;; Ακριβώς αυτό που είπες!!! Δεν υπάρχει πλέον δεν μπορώ...Υπάρχει δεν θέλω!!!! : Click για ανάπτυξη... καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:43 Η Laou_95 έγραψε: #488 01-09-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Όχι, ιδιαίτερα.. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Αρχική Δημοσίευση από marizel: Σήμερα νομίζω ότι όλοι μας μπήκαμε στην τελική ευθεία!!!! Καλή επιτυχία σε όλους μας και ελπίζω να τα καταφέρουμε...Βέβαια αυτό απαιτεί πολλές αντοχές και πολλά ξενύχτια...Όπως και να έχει πρέπει όμως να προσπαθήσουμε για την δική μας μελλοντική ευχαρίστηση Καλή μας επιτυχία και πάλι και όχι άγχος !!! Να ρωτήσω και κάτι παρεπιπτόντως;;; Εσείς προτιμάτε να διαβάζετε βράδυ ή πρωί ;;;; Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:57 Η pkat876 έγραψε: #489 01-09-14 23:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Δυστυχώς όμως πρέπει να διαβάζουμε και πρωί και μεσημέρι και βράδυ και γενικά σχεδόν όλη την ημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:22 Ο Georgesil: #490 02-09-14 00:22 Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:28 Η Laou_95 έγραψε: #491 02-09-14 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Click για ανάπτυξη... Θάνατος??????????????? Εγώ σμρ ξεκίνησα...με λατινικά και αρχαία! Πάντως αρκετοί απόφοιτοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:33 Ο Georgesil: #492 02-09-14 00:33 Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:38 Η Laou_95 έγραψε: #493 02-09-14 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Click για ανάπτυξη... Εύχομαι ό,τι καλύτερο Καλά διαβάσματα,λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:40 Ο Georgesil: #494 02-09-14 00:40 Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 07:05 Η marizel έγραψε: #495 02-09-14 07:05 Αρχική Δημοσίευση από pb13: καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι θεωρητική!!!! Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Click για ανάπτυξη... Και εμένα έτσι κυρίως...Γιατί το πρωί μπορώ και αποστηθίζω καλύτερα ενώ το βράδυ επιλέγω να κάνω τις ασκήσεις!!! Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι!!! Δεν πειράζει όμως στον αγώνα!!! Τι κατεύθυνση είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 08:46 Η Alireza έγραψε: #496 02-09-14 08:46 Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:19 Η marizel έγραψε: #497 02-09-14 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Click για ανάπτυξη... Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:40 Η Alireza έγραψε: #498 02-09-14 09:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Click για ανάπτυξη... Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:49 Η marizel έγραψε: #499 02-09-14 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:57 Η meetmeinmontauk: #500 02-09-14 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Click για ανάπτυξη... Αρκετες ηταν, δεν χρειαζεται να τρως ολη σου τη μερα στα μαθηματα και μετα να εισαι πτωμα Το ποσες ωρες θα κανεις δεν το καθοριζει ο καθηγητης αλλα ο μαθητης. Ετσι πρεπει να γινεται τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marizel: Καλή δύναμη σου εύχομαι....αλήθεια τι κατεύθυνση είσαι;;; Ακριβώς αυτό που είπες!!! Δεν υπάρχει πλέον δεν μπορώ...Υπάρχει δεν θέλω!!!! : Click για ανάπτυξη... καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:43 Η Laou_95 έγραψε: #488 01-09-14 23:43 Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Όχι, ιδιαίτερα.. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Αρχική Δημοσίευση από marizel: Σήμερα νομίζω ότι όλοι μας μπήκαμε στην τελική ευθεία!!!! Καλή επιτυχία σε όλους μας και ελπίζω να τα καταφέρουμε...Βέβαια αυτό απαιτεί πολλές αντοχές και πολλά ξενύχτια...Όπως και να έχει πρέπει όμως να προσπαθήσουμε για την δική μας μελλοντική ευχαρίστηση Καλή μας επιτυχία και πάλι και όχι άγχος !!! Να ρωτήσω και κάτι παρεπιπτόντως;;; Εσείς προτιμάτε να διαβάζετε βράδυ ή πρωί ;;;; Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:57 Η pkat876 έγραψε: #489 01-09-14 23:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Δυστυχώς όμως πρέπει να διαβάζουμε και πρωί και μεσημέρι και βράδυ και γενικά σχεδόν όλη την ημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:22 Ο Georgesil: #490 02-09-14 00:22 Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:28 Η Laou_95 έγραψε: #491 02-09-14 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Click για ανάπτυξη... Θάνατος??????????????? Εγώ σμρ ξεκίνησα...με λατινικά και αρχαία! Πάντως αρκετοί απόφοιτοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:33 Ο Georgesil: #492 02-09-14 00:33 Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:38 Η Laou_95 έγραψε: #493 02-09-14 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Click για ανάπτυξη... Εύχομαι ό,τι καλύτερο Καλά διαβάσματα,λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:40 Ο Georgesil: #494 02-09-14 00:40 Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 07:05 Η marizel έγραψε: #495 02-09-14 07:05 Αρχική Δημοσίευση από pb13: καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι θεωρητική!!!! Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Click για ανάπτυξη... Και εμένα έτσι κυρίως...Γιατί το πρωί μπορώ και αποστηθίζω καλύτερα ενώ το βράδυ επιλέγω να κάνω τις ασκήσεις!!! Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι!!! Δεν πειράζει όμως στον αγώνα!!! Τι κατεύθυνση είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 08:46 Η Alireza έγραψε: #496 02-09-14 08:46 Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:19 Η marizel έγραψε: #497 02-09-14 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Click για ανάπτυξη... Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:40 Η Alireza έγραψε: #498 02-09-14 09:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Click για ανάπτυξη... Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:49 Η marizel έγραψε: #499 02-09-14 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:57 Η meetmeinmontauk: #500 02-09-14 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Click για ανάπτυξη... Αρκετες ηταν, δεν χρειαζεται να τρως ολη σου τη μερα στα μαθηματα και μετα να εισαι πτωμα Το ποσες ωρες θα κανεις δεν το καθοριζει ο καθηγητης αλλα ο μαθητης. Ετσι πρεπει να γινεται τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikosDim: Όχι, ιδιαίτερα.. Click για ανάπτυξη... Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Αρχική Δημοσίευση από marizel: Σήμερα νομίζω ότι όλοι μας μπήκαμε στην τελική ευθεία!!!! Καλή επιτυχία σε όλους μας και ελπίζω να τα καταφέρουμε...Βέβαια αυτό απαιτεί πολλές αντοχές και πολλά ξενύχτια...Όπως και να έχει πρέπει όμως να προσπαθήσουμε για την δική μας μελλοντική ευχαρίστηση Καλή μας επιτυχία και πάλι και όχι άγχος !!! Να ρωτήσω και κάτι παρεπιπτόντως;;; Εσείς προτιμάτε να διαβάζετε βράδυ ή πρωί ;;;; Click για ανάπτυξη... Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pkat876 Εκκολαπτόμενο μέλος Η pkat876 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 242 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 23:57 Η pkat876 έγραψε: #489 01-09-14 23:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Δυστυχώς όμως πρέπει να διαβάζουμε και πρωί και μεσημέρι και βράδυ και γενικά σχεδόν όλη την ημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:22 Ο Georgesil: #490 02-09-14 00:22 Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:28 Η Laou_95 έγραψε: #491 02-09-14 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Click για ανάπτυξη... Θάνατος??????????????? Εγώ σμρ ξεκίνησα...με λατινικά και αρχαία! Πάντως αρκετοί απόφοιτοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:33 Ο Georgesil: #492 02-09-14 00:33 Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:38 Η Laou_95 έγραψε: #493 02-09-14 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Click για ανάπτυξη... Εύχομαι ό,τι καλύτερο Καλά διαβάσματα,λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:40 Ο Georgesil: #494 02-09-14 00:40 Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 07:05 Η marizel έγραψε: #495 02-09-14 07:05 Αρχική Δημοσίευση από pb13: καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι θεωρητική!!!! Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Click για ανάπτυξη... Και εμένα έτσι κυρίως...Γιατί το πρωί μπορώ και αποστηθίζω καλύτερα ενώ το βράδυ επιλέγω να κάνω τις ασκήσεις!!! Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι!!! Δεν πειράζει όμως στον αγώνα!!! Τι κατεύθυνση είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 08:46 Η Alireza έγραψε: #496 02-09-14 08:46 Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:19 Η marizel έγραψε: #497 02-09-14 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Click για ανάπτυξη... Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:40 Η Alireza έγραψε: #498 02-09-14 09:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Click για ανάπτυξη... Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:49 Η marizel έγραψε: #499 02-09-14 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:57 Η meetmeinmontauk: #500 02-09-14 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Click για ανάπτυξη... Αρκετες ηταν, δεν χρειαζεται να τρως ολη σου τη μερα στα μαθηματα και μετα να εισαι πτωμα Το ποσες ωρες θα κανεις δεν το καθοριζει ο καθηγητης αλλα ο μαθητης. Ετσι πρεπει να γινεται τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marizel: Δυστυχώς όμως πρέπει να διαβάζουμε και πρωί και μεσημέρι και βράδυ και γενικά σχεδόν όλη την ημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:22 Ο Georgesil: #490 02-09-14 00:22 Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:28 Η Laou_95 έγραψε: #491 02-09-14 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Click για ανάπτυξη... Θάνατος??????????????? Εγώ σμρ ξεκίνησα...με λατινικά και αρχαία! Πάντως αρκετοί απόφοιτοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:33 Ο Georgesil: #492 02-09-14 00:33 Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:38 Η Laou_95 έγραψε: #493 02-09-14 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Click για ανάπτυξη... Εύχομαι ό,τι καλύτερο Καλά διαβάσματα,λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:40 Ο Georgesil: #494 02-09-14 00:40 Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 07:05 Η marizel έγραψε: #495 02-09-14 07:05 Αρχική Δημοσίευση από pb13: καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι θεωρητική!!!! Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Click για ανάπτυξη... Και εμένα έτσι κυρίως...Γιατί το πρωί μπορώ και αποστηθίζω καλύτερα ενώ το βράδυ επιλέγω να κάνω τις ασκήσεις!!! Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι!!! Δεν πειράζει όμως στον αγώνα!!! Τι κατεύθυνση είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 08:46 Η Alireza έγραψε: #496 02-09-14 08:46 Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:19 Η marizel έγραψε: #497 02-09-14 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Click για ανάπτυξη... Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:40 Η Alireza έγραψε: #498 02-09-14 09:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Click για ανάπτυξη... Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:49 Η marizel έγραψε: #499 02-09-14 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:57 Η meetmeinmontauk: #500 02-09-14 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Click για ανάπτυξη... Αρκετες ηταν, δεν χρειαζεται να τρως ολη σου τη μερα στα μαθηματα και μετα να εισαι πτωμα Το ποσες ωρες θα κανεις δεν το καθοριζει ο καθηγητης αλλα ο μαθητης. Ετσι πρεπει να γινεται τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:28 Η Laou_95 έγραψε: #491 02-09-14 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Click για ανάπτυξη... Θάνατος??????????????? Εγώ σμρ ξεκίνησα...με λατινικά και αρχαία! Πάντως αρκετοί απόφοιτοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:33 Ο Georgesil: #492 02-09-14 00:33 Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:38 Η Laou_95 έγραψε: #493 02-09-14 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Click για ανάπτυξη... Εύχομαι ό,τι καλύτερο Καλά διαβάσματα,λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:40 Ο Georgesil: #494 02-09-14 00:40 Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 07:05 Η marizel έγραψε: #495 02-09-14 07:05 Αρχική Δημοσίευση από pb13: καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι θεωρητική!!!! Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Click για ανάπτυξη... Και εμένα έτσι κυρίως...Γιατί το πρωί μπορώ και αποστηθίζω καλύτερα ενώ το βράδυ επιλέγω να κάνω τις ασκήσεις!!! Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι!!! Δεν πειράζει όμως στον αγώνα!!! Τι κατεύθυνση είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 08:46 Η Alireza έγραψε: #496 02-09-14 08:46 Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:19 Η marizel έγραψε: #497 02-09-14 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Click για ανάπτυξη... Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:40 Η Alireza έγραψε: #498 02-09-14 09:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Click για ανάπτυξη... Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:49 Η marizel έγραψε: #499 02-09-14 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:57 Η meetmeinmontauk: #500 02-09-14 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Click για ανάπτυξη... Αρκετες ηταν, δεν χρειαζεται να τρως ολη σου τη μερα στα μαθηματα και μετα να εισαι πτωμα Το ποσες ωρες θα κανεις δεν το καθοριζει ο καθηγητης αλλα ο μαθητης. Ετσι πρεπει να γινεται τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Απόφοιτος και απο αύριο αρχίζω...τέρμα τα αστεια...η μαθηματικο η θάνατος ! Click για ανάπτυξη... Θάνατος??????????????? Εγώ σμρ ξεκίνησα...με λατινικά και αρχαία! Πάντως αρκετοί απόφοιτοι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:33 Ο Georgesil: #492 02-09-14 00:33 Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:38 Η Laou_95 έγραψε: #493 02-09-14 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Click για ανάπτυξη... Εύχομαι ό,τι καλύτερο Καλά διαβάσματα,λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:40 Ο Georgesil: #494 02-09-14 00:40 Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 07:05 Η marizel έγραψε: #495 02-09-14 07:05 Αρχική Δημοσίευση από pb13: καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι θεωρητική!!!! Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Click για ανάπτυξη... Και εμένα έτσι κυρίως...Γιατί το πρωί μπορώ και αποστηθίζω καλύτερα ενώ το βράδυ επιλέγω να κάνω τις ασκήσεις!!! Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι!!! Δεν πειράζει όμως στον αγώνα!!! Τι κατεύθυνση είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 08:46 Η Alireza έγραψε: #496 02-09-14 08:46 Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:19 Η marizel έγραψε: #497 02-09-14 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Click για ανάπτυξη... Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:40 Η Alireza έγραψε: #498 02-09-14 09:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Click για ανάπτυξη... Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:49 Η marizel έγραψε: #499 02-09-14 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:57 Η meetmeinmontauk: #500 02-09-14 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Click για ανάπτυξη... Αρκετες ηταν, δεν χρειαζεται να τρως ολη σου τη μερα στα μαθηματα και μετα να εισαι πτωμα Το ποσες ωρες θα κανεις δεν το καθοριζει ο καθηγητης αλλα ο μαθητης. Ετσι πρεπει να γινεται τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Laou_95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Laou_95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 255 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:38 Η Laou_95 έγραψε: #493 02-09-14 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Click για ανάπτυξη... Εύχομαι ό,τι καλύτερο Καλά διαβάσματα,λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:40 Ο Georgesil: #494 02-09-14 00:40 Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 07:05 Η marizel έγραψε: #495 02-09-14 07:05 Αρχική Δημοσίευση από pb13: καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι θεωρητική!!!! Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Click για ανάπτυξη... Και εμένα έτσι κυρίως...Γιατί το πρωί μπορώ και αποστηθίζω καλύτερα ενώ το βράδυ επιλέγω να κάνω τις ασκήσεις!!! Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι!!! Δεν πειράζει όμως στον αγώνα!!! Τι κατεύθυνση είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 08:46 Η Alireza έγραψε: #496 02-09-14 08:46 Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:19 Η marizel έγραψε: #497 02-09-14 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Click για ανάπτυξη... Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:40 Η Alireza έγραψε: #498 02-09-14 09:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Click για ανάπτυξη... Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:49 Η marizel έγραψε: #499 02-09-14 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:57 Η meetmeinmontauk: #500 02-09-14 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Click για ανάπτυξη... Αρκετες ηταν, δεν χρειαζεται να τρως ολη σου τη μερα στα μαθηματα και μετα να εισαι πτωμα Το ποσες ωρες θα κανεις δεν το καθοριζει ο καθηγητης αλλα ο μαθητης. Ετσι πρεπει να γινεται τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Georgesil: Έχεις βιώσει την πίκρα του να χάνεις την σχολη σου για 121 μορια?αν την ζήσεις που σου εύχομαι να μην σου συμβεί τότε θα καταλάβεις γιατι το λεω.... Click για ανάπτυξη... Εύχομαι ό,τι καλύτερο Καλά διαβάσματα,λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgesil Νεοφερμένο μέλος Ο Georgesil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 81 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:40 Ο Georgesil: #494 02-09-14 00:40 Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 07:05 Η marizel έγραψε: #495 02-09-14 07:05 Αρχική Δημοσίευση από pb13: καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι θεωρητική!!!! Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Click για ανάπτυξη... Και εμένα έτσι κυρίως...Γιατί το πρωί μπορώ και αποστηθίζω καλύτερα ενώ το βράδυ επιλέγω να κάνω τις ασκήσεις!!! Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι!!! Δεν πειράζει όμως στον αγώνα!!! Τι κατεύθυνση είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 08:46 Η Alireza έγραψε: #496 02-09-14 08:46 Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:19 Η marizel έγραψε: #497 02-09-14 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Click για ανάπτυξη... Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:40 Η Alireza έγραψε: #498 02-09-14 09:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Click για ανάπτυξη... Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:49 Η marizel έγραψε: #499 02-09-14 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:57 Η meetmeinmontauk: #500 02-09-14 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Click για ανάπτυξη... Αρκετες ηταν, δεν χρειαζεται να τρως ολη σου τη μερα στα μαθηματα και μετα να εισαι πτωμα Το ποσες ωρες θα κανεις δεν το καθοριζει ο καθηγητης αλλα ο μαθητης. Ετσι πρεπει να γινεται τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επισης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 07:05 Η marizel έγραψε: #495 02-09-14 07:05 Αρχική Δημοσίευση από pb13: καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι θεωρητική!!!! Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Click για ανάπτυξη... Και εμένα έτσι κυρίως...Γιατί το πρωί μπορώ και αποστηθίζω καλύτερα ενώ το βράδυ επιλέγω να κάνω τις ασκήσεις!!! Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι!!! Δεν πειράζει όμως στον αγώνα!!! Τι κατεύθυνση είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 08:46 Η Alireza έγραψε: #496 02-09-14 08:46 Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:19 Η marizel έγραψε: #497 02-09-14 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Click για ανάπτυξη... Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:40 Η Alireza έγραψε: #498 02-09-14 09:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Click για ανάπτυξη... Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:49 Η marizel έγραψε: #499 02-09-14 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:57 Η meetmeinmontauk: #500 02-09-14 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Click για ανάπτυξη... Αρκετες ηταν, δεν χρειαζεται να τρως ολη σου τη μερα στα μαθηματα και μετα να εισαι πτωμα Το ποσες ωρες θα κανεις δεν το καθοριζει ο καθηγητης αλλα ο μαθητης. Ετσι πρεπει να γινεται τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από pb13: καλη δυναμη και σε σενα, τεχνολογικη εσυ; Click για ανάπτυξη... εγώ είμαι θεωρητική!!!! Αρχική Δημοσίευση από Laou_95: Την καλύτερη δουλειά Ιδιαίτερα!!!!!!!!! Και εγώ κάποιες ώρες θα κάνω!!!!!!!!!!! Απόφοιτη Εμένα με βολεύει πρωί να διαβάζω τα δύσκολα και αυτά που έχουν μπλα-μπλα και απόγευμα-βράδυ να λύνω ασκήσεις αρχαίων,λατινικών,έκθεσης! Click για ανάπτυξη... Και εμένα έτσι κυρίως...Γιατί το πρωί μπορώ και αποστηθίζω καλύτερα ενώ το βράδυ επιλέγω να κάνω τις ασκήσεις!!! Αρχική Δημοσίευση από pkat876: Κυρίως βράδυ θα διαβάζουμε όμως! Πρωί σχολείο, απόγευμα φροντιστήριο, βράδυ διάβασμα. Οπότε οι βραδινοί τύποι ευνοούμαστε! Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι!!! Δεν πειράζει όμως στον αγώνα!!! Τι κατεύθυνση είσαι;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 08:46 Η Alireza έγραψε: #496 02-09-14 08:46 Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:19 Η marizel έγραψε: #497 02-09-14 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Click για ανάπτυξη... Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:40 Η Alireza έγραψε: #498 02-09-14 09:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Click για ανάπτυξη... Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:49 Η marizel έγραψε: #499 02-09-14 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:57 Η meetmeinmontauk: #500 02-09-14 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Click για ανάπτυξη... Αρκετες ηταν, δεν χρειαζεται να τρως ολη σου τη μερα στα μαθηματα και μετα να εισαι πτωμα Το ποσες ωρες θα κανεις δεν το καθοριζει ο καθηγητης αλλα ο μαθητης. Ετσι πρεπει να γινεται τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:19 Η marizel έγραψε: #497 02-09-14 09:19 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Click για ανάπτυξη... Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:40 Η Alireza έγραψε: #498 02-09-14 09:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Click για ανάπτυξη... Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:49 Η marizel έγραψε: #499 02-09-14 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:57 Η meetmeinmontauk: #500 02-09-14 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Click για ανάπτυξη... Αρκετες ηταν, δεν χρειαζεται να τρως ολη σου τη μερα στα μαθηματα και μετα να εισαι πτωμα Το ποσες ωρες θα κανεις δεν το καθοριζει ο καθηγητης αλλα ο μαθητης. Ετσι πρεπει να γινεται τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Τις καθημερινές εγώ άρχιζα κατευθείαν μετά το φαγητό ώστε να μη με παίρνει μέχρι αργά. Το πολύ στη 1 είχα κοιμηθεί (μια φορά είχα όρεξη κι έκατσα μέχρι 2μιση-3 ) Παραπέρα έκλειναν τα μάτια μου και δεν καταλάβαινα τι στο καλό διάβαζα οπότε προτιμούσα να σηκωθώ στις 6 να κάνω ό,τι είχα αφήσει. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο ωράριο όταν είσαι πολύ κουρασμένος. Να κοιμηθείς 9 και να σηκωθείς 4. Το πρωί έχεις πολύ καθαρό μυαλό και μπορείς να αφομοιώσεις πολύ εύκολα. Click για ανάπτυξη... Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:40 Η Alireza έγραψε: #498 02-09-14 09:40 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Click για ανάπτυξη... Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:49 Η marizel έγραψε: #499 02-09-14 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:57 Η meetmeinmontauk: #500 02-09-14 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Click για ανάπτυξη... Αρκετες ηταν, δεν χρειαζεται να τρως ολη σου τη μερα στα μαθηματα και μετα να εισαι πτωμα Το ποσες ωρες θα κανεις δεν το καθοριζει ο καθηγητης αλλα ο μαθητης. Ετσι πρεπει να γινεται τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty gpio eiriniip rseven Τρελας123 giorgos5002 ρενακι 13 Aggel0sss ioanna2007 mixa olympea ragnar Valous user21 petrosln Giannis_19 J.Cameron buffon85 johnietraf Nikos05 norbit SlimShady Σωτηρία eukleidhs1821 somebody! mickie xristina11 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marizel: Φροντιστήριο όμως είχες απόγευμα με βράδυ;;; Έκανες σε ομαδικό ή ιδιαίτερα;;; Γιατί στο ιδιαίτερο είναι λιγότερες οι ώρες!!! Πάντως και εμένα το πρωί με βολεύει καλύτερα!!!! Μόλις σηκώνομαι προσπαθώ να διαβάσω τα μαθήματα που απαιτούν πολύ αποστήθιση!!!! Click για ανάπτυξη... Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marizel Νεοφερμένο μέλος Η Σέβη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 99 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 09:49 Η marizel έγραψε: #499 02-09-14 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Σεπτεμβρίου 2014 meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:57 Η meetmeinmontauk: #500 02-09-14 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Click για ανάπτυξη... Αρκετες ηταν, δεν χρειαζεται να τρως ολη σου τη μερα στα μαθηματα και μετα να εισαι πτωμα Το ποσες ωρες θα κανεις δεν το καθοριζει ο καθηγητης αλλα ο μαθητης. Ετσι πρεπει να γινεται τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 255 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 255 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: Έκανα φροντιστήριο με 2 παιδιά σχεδόν πάντα βραδινες ώρες, πράγμα που με βόλευε γιατί είχα όλο το απόγευμα να προετοιμάσω το μάθημα. Μπορεί να τέλειωνα και 11 η ώρα οπότε μετά πήγαινα κατευθείαν για ύπνο Και δεν είχα πολλές ώρες, δίωρα τη μέρα (εκτός από άλλη μια που είχα 1 ώρα μόνο). Το παν είναι η προσωπική προσπάθεια και το φροντιστήριο απλώς σου δίνει ένα πρόγραμμα... Click για ανάπτυξη... Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:57 Η meetmeinmontauk: #500 02-09-14 10:57 Αρχική Δημοσίευση από marizel: Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Click για ανάπτυξη... Αρκετες ηταν, δεν χρειαζεται να τρως ολη σου τη μερα στα μαθηματα και μετα να εισαι πτωμα Το ποσες ωρες θα κανεις δεν το καθοριζει ο καθηγητης αλλα ο μαθητης. Ετσι πρεπει να γινεται τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από marizel: Αλήθεια γιατί τοσες λίγες ώρες φροντιστήριο την ημέρα;;; Λόγω του οτι ήσασταν λίγα παιδιά ή οι καθηγητές έκριναν οτι δεν χρειάζονται παραπάνω ώρες;;;; Εσύ τι προτιμάς βέβαια: βραδινές ώρες φροντιστήριο ή μεσημεριανές;;; Click για ανάπτυξη... Αρκετες ηταν, δεν χρειαζεται να τρως ολη σου τη μερα στα μαθηματα και μετα να εισαι πτωμα Το ποσες ωρες θα κανεις δεν το καθοριζει ο καθηγητης αλλα ο μαθητης. Ετσι πρεπει να γινεται τουλαχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.