eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Μπουρδίτσες. Είναι πιο σου αρέσει περισσότερο. Μαθηματικά γενικής μου φαίνονταν εύκολα ενώ δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου να μαθαίνει βιολογία ή ιστορία.εσεις που διαλεξατε μαθηματικα,βιολογια για αυριο κανατε λαθος..ευκολοτερη η ιστορια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Laou_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δε μου βγαινει η βιολογία.....ακόμα πρώτο κεφάλαιο ειμαι
Εγώ ξεκίνησα από πίσω που είναι τα εύκολα

Για να γράψω κάτι τις αύριο

Ελπίζω τα μπροστά να μπουν Σ-Λ ....
Δεν την μπορώ την Βιολογία

Το ίδιο θα λέω την άλλη βδομάδα για την ΙΣΤΟΡΙΑ

Θα πιάσω πάτο σε αυτά με την παπαγαλία.... Δεν έχω μνήμη

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

never give up
Εκκολαπτόμενο μέλος

Laou_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

never give up
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπα, πού τέτοια τύχη!Παίζει να γίνεται να παραιτηθείς από την διαδικασία των πανελληνίων και να μπορείς να κάνεις 10% ???? Όχι εεε????

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

never give up
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πω άσε, τι μου τα θύμισες τώρα αυτά; Δεν τα άγγιξα καθόλου όλη τη χρονιά. Σήμερα θα τα διαβάσω πρώτη φορά! Ε ρε γλέντια!Το παν στη ζωη δεν ειναι η αγαπη και η υγεια παιδια αλλα δευτερογενης ρυπος![]()

niightdreamer97
Νεοφερμένο μέλος

never give up
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ζηλεύω...Η καθηγήτρια στο φροντιστήριο μας έβγαλε την πίστη στην βιολογία όλη την χρονιά,αλλα έχω φτάσει σε σημείο να την ξέρω τόοοσο καλά που νομίζω θα πάω αύριο και θα βαριέμαι να γράψω![]()

eduard
Νεοφερμένο μέλος

εσεις που διαλεξατε μαθηματικα,βιολογια για αυριο κανατε λαθος..ευκολοτερη η ιστορια
Είναι θέμα του καθενός τι θεωρεί πιο εύκολο. Για τους θεωρητικούς μαθητές πάντως θεωρώ ότι η ιστορία θα ήταν η καλύτερη λύση καθώς πολλά από τα θέματα της γενικής υπάρχουν και στη κατεύθυνση.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

ναι με αυτο υπεροχο βιβλιο που ειναι και κατανοητοεσεις που διαλεξατε μαθηματικα,βιολογια για αυριο κανατε λαθος..ευκολοτερη η ιστορια
TheChosenOne
Νεοφερμένο μέλος

Είναι θέμα του καθενός τι θεωρεί πιο εύκολο. Για τους θεωρητικούς μαθητές πάντως θεωρώ ότι η ιστορία θα ήταν η καλύτερη λύση καθώς πολλά από τα θέματα της γενικής υπάρχουν και στη κατεύθυνση.
Ακριβώς αυτό.Είναι επίσης,θέμα απόδοσης σε κάθε μάθημα.Προσωπικά,εγώ αφότου έδωσα την Ιστορία πριν 3 χρόνια στις Πανελλαδικές,παρόλο που ήταν μάθημα στο οποίο ήμουν πάντα πολύ καλός,μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος,γιατί και ήθελα να γράψω καλά,ήταν αρκετή η ύλη και τέλος,μου είχαν μείνει μόνο τα Λατινικά...........
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Δηλαδή, στο πρώτο τετράμηνο στα αρχαία που πήρα 18 και στο δεύτερο 20, ειναι εύκολο, ο προφορικός θα ειναι 19.
Στα Λατινικά πχ όμως στο πρώτο είχα πάρει 19 ενώ στο δεύτερο 20. Ο προφορικός θα βγει 19.5 ή 20;
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Οι απουσίες στην Έκθεση είναι σπάνιες. Τα μαθήματα στα οποία υπάρχουν πολλοί απόντες είναι η Βιολογία και το ΑΟΔΕ. Ο λόγος; Κάποιοι που δεν έχουν μελετήσει, τα μεταθέτουν στις επαναληπτικές με το σκεπτικό ότι πρόκειται για εύκολα μαθήματα και θα έχουν χρόνο ως τότε να διαβάσουν. Ναι, θέλει χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο, αλλά στο Elladistan δεν υπάρχει πρόβλημα.
![]()
Άλλη χαζομάρα. Τα θέματα των επαναληπτικών είναι συνήθως πιο δύσκολα (ίσως μόνο στα μαθ.κ. να είναι εξίσου σκατά

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Το πως απο τα εύκολα μαθήματα κατέληξες στα εύκολα θέματα μόνο εσυ το ξέρεις
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.