russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:44 Ο russia4ever: #41 18-06-14 17:44 Αρχική Δημοσίευση από buffon85: πιασε και τα δυο βιβλια να δεις τις υλες. ειμαι σιγουρη οτι θα επιλεξεις βιολογια παντως. επιπλεον θα μπορεις να δηλωσεις και κανα τμημα απο τριτο πεδιο για να εχεις καποιες παραπανω επιλογες. Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα ποια δύο βιβλία. Έχω σκεφτεί ποιες σχολές θέλω και είναι από το 1ο ΕΠ(μόνο 5 σχολές-τμήματα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο Hephaestus: #42 18-06-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Δεν κατάλαβα ποια δύο βιβλία. Έχω σκεφτεί ποιες σχολές θέλω και είναι από το 1ο ΕΠ(μόνο 5 σχολές-τμήματα). Click για ανάπτυξη... Εννοει τα βιβλια της ιστοριας και της βιολογιας για να δεις ποσο μεγαλη διαφορα εχουν ως προς την υλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:49 Ο russia4ever: #43 18-06-14 17:49 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εννοει τα βιβλια της ιστοριας και της βιολογιας για να δεις ποσο μεγαλη διαφορα εχουν ως προς την υλη... Click για ανάπτυξη... Θα το 'χω υπόψη μου. Τι είδους σχολές θέλετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:02 Ο menaskfpzm: #44 18-06-14 18:02 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Α μαλιστα ανοιξε αυτο που μου δειχνει οτι πρεπει να διαβασω αχαχα περα απο την πλακα εδω θα γραφουμε ολοι πως πηγαινουμε και θα ειμαστε σαν μια ομαδα.. Αφου δεν εγραψα καλα χημεια το εψαξα και μαλλον θα παω τεχνολογικη μιας και βρηκα κατι που μου αρεσει περισσοτερο απο τα παραιατρικα!! GOOD LUCK!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Ααααα τώρα κατάλαβα!!! ΟΚ τότε θα πάρω Βιολογία μιας κι έχω και το βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Μην ξεχνάμε ότι στην ιστορία υπάρχει αρνητική βαθμολόγηση δηλαδη αμα γραψεις κατι παραπάνω και είναι λαθος χανεις μορια και ας ειναι η απαντηση του ερωτηματος σωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:05 Ο russia4ever: #45 18-06-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Μην ξεχνάμε ότι στην ιστορία υπάρχει αρνητική βαθμολόγηση δηλαδη αμα γραψεις κατι παραπάνω και είναι λαθος χανεις μορια και ας ειναι η απαντηση του ερωτηματος σωστη Click για ανάπτυξη... Με μία λέξη...χάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #46 18-06-14 18:15 Καλα να περασετε θα προτιμησω να ταξιδεψω και να ξεκουραστω αλλωστε δε θα δωσω οποτε καλα κουραγια σε εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:15 Ο Alexl1996: #47 18-06-14 18:15 Καλή αρχή παιδιά, σας καταλαβαίνω απόλυτα για τα βρισίδια ή τα γαμωταυρίδια που μπορεί να ρίξετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς... Όπως και να χει, υπομονή, είναι ένας χρόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliana in sky Νεοφερμένο μέλος Η Iliana in sky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:21 Η Iliana in sky: #48 18-06-14 18:21 Εγώ είχα ξεκινήσει προετοιμασία Αύγουστο! Στο θέμα μας τώρα..Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι πρέπει να θυμάστε ότι ο καθένας δημιουργεί το δικό του πρόγραμμα έχοντας ως βάση τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ανάγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:26 Η rakels έγραψε: #49 18-06-14 18:26 Καλή μας αρχή παιδιά και κυρίως καλή δύναμη σε όλους μας! Εγώ ξεκινάω την Τρίτη και τελειώνω 31 Ιουλίου. Συνεχίζω θετική και έχω επιλέξει βιολογία επιλογής. Άντε τα τελειώνουμε κι εμείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:29 Ο Hephaestus: #50 18-06-14 18:29 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Καλή μας αρχή παιδιά και κυρίως καλή δύναμη σε όλους μας! Εγώ ξεκινάω την Τρίτη και τελειώνω 31 Ιουλίου. Συνεχίζω θετική και έχω επιλέξει βιολογία επιλογής. Άντε τα τελειώνουμε κι εμείς.. Click για ανάπτυξη... εχετε δρομο ακομα... καλη δυναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:30 Ο damn έγραψε: #51 18-06-14 18:30 Πφφφ και εγω εδινα φετος αλλα δεν τα πηγα καλα καΐ θα ξαναδωσω αλλα θα κανω προετιμασια μονος μοου απο σεμπτεβριο και τον νοεμβρη θα γραφτω μαζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:38 Ο physicscrazy: #52 18-06-14 18:38 Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Ο russia4ever: #53 18-06-14 18:39 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Click για ανάπτυξη... Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης123 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 148 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο Γιάννης123: #54 18-06-14 18:40 Παει ενας χρονος που το περασα και εγω αυτο παιδια... πως περασε ετσι ο καιρος σαν χθες ηταν που ξυπναγα καθε μερα στις 7 μες τη ζεστη για να παω φροντηστηριο...Τελος παντων, για αυτους που εχουν καποιους στοχους ειναι αληθεια οτι δεν θα ειναι ιδιαιτερα ανετο καλοκαιρι.Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι παυει να ειναι περιοδος διακοπων, μην ξεσκιζεστε λοιπον ολη μερα στο διαβασμα. Προσωπικα εβγαινα καθε μερα αφοτου διαβαζα φυσικα μπολικες ωρες, σε αντιθεση με ορισμενους συμμαθητες μου που καθονταν μεσα και ελιωναν και εγραψαν τελικα χειροτερα ορισμενοι απο αυτους, οποτε οχι υπερβολες. Μαζεψτε δυναμεις για την δυσκολη χρονια και εμψυχωθειτε απο τους στοχους που εχετε θεσει και τα ονειρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:54 Ο menaskfpzm: #55 18-06-14 18:54 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Click για ανάπτυξη... Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. davidg Νεοφερμένο μέλος Ο davidg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο davidg έγραψε: #56 18-06-14 18:55 Καλη αρχη σε ολους σας,με θετικη ενεργεια και αισιοδοξια..το καλοκαιρι οχι υπερβολες,αλλα μην αφησετε ΚΑΝΕΝΑ κενο...οπως και ολη τη χρονια..και φυσικα μην ακουτε διαφορα "ε θα φορτσαρεις τα χριστουγεννα,το φλεβαρη" κτλ κτλ,το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να διαμορφωσετε αναλογα με τις δυνατοτητες και τους στοχους σας ενα ωραιο,οργανωμενο προγραμμα,και να το ακολουθειτε ολη τη χρονια...ετσι,φεβρουαριο-μαρτιο που ολοι θα τρεχουν να καλυψουν κενα απο τους προηγουμενους μηνες,εσεις θα ειστε πιο χαλαροι..Ολοι μας εδω ειμαστε,οποια απορια εχετε (εμεις οι σοφοι και καλα ) να τη ριχνετε Καλη αρχη και παλι,και καλα κουραγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:57 Η Peace_ έγραψε: #57 18-06-14 18:57 Όντως παιδιά, όσοι έχετε απορίες, και κυρίως όσοι δεν πάτε φροντιστήριο, μπαίνετε στα αντίστοιχα θέματα ''Βοήθεια/Απορίες στο...'' και βοηθάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Ο russia4ever: #58 18-06-14 18:59 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η Gate4 έγραψε: #59 18-06-14 19:03 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Μάθημα Επιλογής θα επιλέξω Ιστορία Γ.Π. Προσωπικά αντέχω αυτά τα μαθήματα οπότε έχω ελπίδες. Click για ανάπτυξη... Μη το κάνεις αυτό πραγματικά. Όχι ότι έχω κάτι με την ιστορία αλλά αυτό το μάθημα έχει διπλάσια ύλη από την ιστορία κατεύθυνσης και το βιβλίο είναι τραγικά κακογραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο Hephaestus: #60 18-06-14 19:04 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Click για ανάπτυξη... ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες... θα κανεις φροντιστηρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από buffon85: πιασε και τα δυο βιβλια να δεις τις υλες. ειμαι σιγουρη οτι θα επιλεξεις βιολογια παντως. επιπλεον θα μπορεις να δηλωσεις και κανα τμημα απο τριτο πεδιο για να εχεις καποιες παραπανω επιλογες. Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα ποια δύο βιβλία. Έχω σκεφτεί ποιες σχολές θέλω και είναι από το 1ο ΕΠ(μόνο 5 σχολές-τμήματα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:46 Ο Hephaestus: #42 18-06-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Δεν κατάλαβα ποια δύο βιβλία. Έχω σκεφτεί ποιες σχολές θέλω και είναι από το 1ο ΕΠ(μόνο 5 σχολές-τμήματα). Click για ανάπτυξη... Εννοει τα βιβλια της ιστοριας και της βιολογιας για να δεις ποσο μεγαλη διαφορα εχουν ως προς την υλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:49 Ο russia4ever: #43 18-06-14 17:49 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εννοει τα βιβλια της ιστοριας και της βιολογιας για να δεις ποσο μεγαλη διαφορα εχουν ως προς την υλη... Click για ανάπτυξη... Θα το 'χω υπόψη μου. Τι είδους σχολές θέλετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:02 Ο menaskfpzm: #44 18-06-14 18:02 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Α μαλιστα ανοιξε αυτο που μου δειχνει οτι πρεπει να διαβασω αχαχα περα απο την πλακα εδω θα γραφουμε ολοι πως πηγαινουμε και θα ειμαστε σαν μια ομαδα.. Αφου δεν εγραψα καλα χημεια το εψαξα και μαλλον θα παω τεχνολογικη μιας και βρηκα κατι που μου αρεσει περισσοτερο απο τα παραιατρικα!! GOOD LUCK!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Ααααα τώρα κατάλαβα!!! ΟΚ τότε θα πάρω Βιολογία μιας κι έχω και το βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Μην ξεχνάμε ότι στην ιστορία υπάρχει αρνητική βαθμολόγηση δηλαδη αμα γραψεις κατι παραπάνω και είναι λαθος χανεις μορια και ας ειναι η απαντηση του ερωτηματος σωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:05 Ο russia4ever: #45 18-06-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Μην ξεχνάμε ότι στην ιστορία υπάρχει αρνητική βαθμολόγηση δηλαδη αμα γραψεις κατι παραπάνω και είναι λαθος χανεις μορια και ας ειναι η απαντηση του ερωτηματος σωστη Click για ανάπτυξη... Με μία λέξη...χάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #46 18-06-14 18:15 Καλα να περασετε θα προτιμησω να ταξιδεψω και να ξεκουραστω αλλωστε δε θα δωσω οποτε καλα κουραγια σε εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:15 Ο Alexl1996: #47 18-06-14 18:15 Καλή αρχή παιδιά, σας καταλαβαίνω απόλυτα για τα βρισίδια ή τα γαμωταυρίδια που μπορεί να ρίξετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς... Όπως και να χει, υπομονή, είναι ένας χρόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliana in sky Νεοφερμένο μέλος Η Iliana in sky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:21 Η Iliana in sky: #48 18-06-14 18:21 Εγώ είχα ξεκινήσει προετοιμασία Αύγουστο! Στο θέμα μας τώρα..Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι πρέπει να θυμάστε ότι ο καθένας δημιουργεί το δικό του πρόγραμμα έχοντας ως βάση τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ανάγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:26 Η rakels έγραψε: #49 18-06-14 18:26 Καλή μας αρχή παιδιά και κυρίως καλή δύναμη σε όλους μας! Εγώ ξεκινάω την Τρίτη και τελειώνω 31 Ιουλίου. Συνεχίζω θετική και έχω επιλέξει βιολογία επιλογής. Άντε τα τελειώνουμε κι εμείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:29 Ο Hephaestus: #50 18-06-14 18:29 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Καλή μας αρχή παιδιά και κυρίως καλή δύναμη σε όλους μας! Εγώ ξεκινάω την Τρίτη και τελειώνω 31 Ιουλίου. Συνεχίζω θετική και έχω επιλέξει βιολογία επιλογής. Άντε τα τελειώνουμε κι εμείς.. Click για ανάπτυξη... εχετε δρομο ακομα... καλη δυναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:30 Ο damn έγραψε: #51 18-06-14 18:30 Πφφφ και εγω εδινα φετος αλλα δεν τα πηγα καλα καΐ θα ξαναδωσω αλλα θα κανω προετιμασια μονος μοου απο σεμπτεβριο και τον νοεμβρη θα γραφτω μαζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:38 Ο physicscrazy: #52 18-06-14 18:38 Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Ο russia4ever: #53 18-06-14 18:39 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Click για ανάπτυξη... Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης123 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 148 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο Γιάννης123: #54 18-06-14 18:40 Παει ενας χρονος που το περασα και εγω αυτο παιδια... πως περασε ετσι ο καιρος σαν χθες ηταν που ξυπναγα καθε μερα στις 7 μες τη ζεστη για να παω φροντηστηριο...Τελος παντων, για αυτους που εχουν καποιους στοχους ειναι αληθεια οτι δεν θα ειναι ιδιαιτερα ανετο καλοκαιρι.Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι παυει να ειναι περιοδος διακοπων, μην ξεσκιζεστε λοιπον ολη μερα στο διαβασμα. Προσωπικα εβγαινα καθε μερα αφοτου διαβαζα φυσικα μπολικες ωρες, σε αντιθεση με ορισμενους συμμαθητες μου που καθονταν μεσα και ελιωναν και εγραψαν τελικα χειροτερα ορισμενοι απο αυτους, οποτε οχι υπερβολες. Μαζεψτε δυναμεις για την δυσκολη χρονια και εμψυχωθειτε απο τους στοχους που εχετε θεσει και τα ονειρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:54 Ο menaskfpzm: #55 18-06-14 18:54 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Click για ανάπτυξη... Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. davidg Νεοφερμένο μέλος Ο davidg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο davidg έγραψε: #56 18-06-14 18:55 Καλη αρχη σε ολους σας,με θετικη ενεργεια και αισιοδοξια..το καλοκαιρι οχι υπερβολες,αλλα μην αφησετε ΚΑΝΕΝΑ κενο...οπως και ολη τη χρονια..και φυσικα μην ακουτε διαφορα "ε θα φορτσαρεις τα χριστουγεννα,το φλεβαρη" κτλ κτλ,το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να διαμορφωσετε αναλογα με τις δυνατοτητες και τους στοχους σας ενα ωραιο,οργανωμενο προγραμμα,και να το ακολουθειτε ολη τη χρονια...ετσι,φεβρουαριο-μαρτιο που ολοι θα τρεχουν να καλυψουν κενα απο τους προηγουμενους μηνες,εσεις θα ειστε πιο χαλαροι..Ολοι μας εδω ειμαστε,οποια απορια εχετε (εμεις οι σοφοι και καλα ) να τη ριχνετε Καλη αρχη και παλι,και καλα κουραγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:57 Η Peace_ έγραψε: #57 18-06-14 18:57 Όντως παιδιά, όσοι έχετε απορίες, και κυρίως όσοι δεν πάτε φροντιστήριο, μπαίνετε στα αντίστοιχα θέματα ''Βοήθεια/Απορίες στο...'' και βοηθάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Ο russia4ever: #58 18-06-14 18:59 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η Gate4 έγραψε: #59 18-06-14 19:03 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Μάθημα Επιλογής θα επιλέξω Ιστορία Γ.Π. Προσωπικά αντέχω αυτά τα μαθήματα οπότε έχω ελπίδες. Click για ανάπτυξη... Μη το κάνεις αυτό πραγματικά. Όχι ότι έχω κάτι με την ιστορία αλλά αυτό το μάθημα έχει διπλάσια ύλη από την ιστορία κατεύθυνσης και το βιβλίο είναι τραγικά κακογραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο Hephaestus: #60 18-06-14 19:04 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Click για ανάπτυξη... ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες... θα κανεις φροντιστηρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Δεν κατάλαβα ποια δύο βιβλία. Έχω σκεφτεί ποιες σχολές θέλω και είναι από το 1ο ΕΠ(μόνο 5 σχολές-τμήματα). Click για ανάπτυξη... Εννοει τα βιβλια της ιστοριας και της βιολογιας για να δεις ποσο μεγαλη διαφορα εχουν ως προς την υλη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 17:49 Ο russia4ever: #43 18-06-14 17:49 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εννοει τα βιβλια της ιστοριας και της βιολογιας για να δεις ποσο μεγαλη διαφορα εχουν ως προς την υλη... Click για ανάπτυξη... Θα το 'χω υπόψη μου. Τι είδους σχολές θέλετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:02 Ο menaskfpzm: #44 18-06-14 18:02 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Α μαλιστα ανοιξε αυτο που μου δειχνει οτι πρεπει να διαβασω αχαχα περα απο την πλακα εδω θα γραφουμε ολοι πως πηγαινουμε και θα ειμαστε σαν μια ομαδα.. Αφου δεν εγραψα καλα χημεια το εψαξα και μαλλον θα παω τεχνολογικη μιας και βρηκα κατι που μου αρεσει περισσοτερο απο τα παραιατρικα!! GOOD LUCK!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Ααααα τώρα κατάλαβα!!! ΟΚ τότε θα πάρω Βιολογία μιας κι έχω και το βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Μην ξεχνάμε ότι στην ιστορία υπάρχει αρνητική βαθμολόγηση δηλαδη αμα γραψεις κατι παραπάνω και είναι λαθος χανεις μορια και ας ειναι η απαντηση του ερωτηματος σωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:05 Ο russia4ever: #45 18-06-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Μην ξεχνάμε ότι στην ιστορία υπάρχει αρνητική βαθμολόγηση δηλαδη αμα γραψεις κατι παραπάνω και είναι λαθος χανεις μορια και ας ειναι η απαντηση του ερωτηματος σωστη Click για ανάπτυξη... Με μία λέξη...χάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #46 18-06-14 18:15 Καλα να περασετε θα προτιμησω να ταξιδεψω και να ξεκουραστω αλλωστε δε θα δωσω οποτε καλα κουραγια σε εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:15 Ο Alexl1996: #47 18-06-14 18:15 Καλή αρχή παιδιά, σας καταλαβαίνω απόλυτα για τα βρισίδια ή τα γαμωταυρίδια που μπορεί να ρίξετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς... Όπως και να χει, υπομονή, είναι ένας χρόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliana in sky Νεοφερμένο μέλος Η Iliana in sky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:21 Η Iliana in sky: #48 18-06-14 18:21 Εγώ είχα ξεκινήσει προετοιμασία Αύγουστο! Στο θέμα μας τώρα..Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι πρέπει να θυμάστε ότι ο καθένας δημιουργεί το δικό του πρόγραμμα έχοντας ως βάση τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ανάγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:26 Η rakels έγραψε: #49 18-06-14 18:26 Καλή μας αρχή παιδιά και κυρίως καλή δύναμη σε όλους μας! Εγώ ξεκινάω την Τρίτη και τελειώνω 31 Ιουλίου. Συνεχίζω θετική και έχω επιλέξει βιολογία επιλογής. Άντε τα τελειώνουμε κι εμείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:29 Ο Hephaestus: #50 18-06-14 18:29 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Καλή μας αρχή παιδιά και κυρίως καλή δύναμη σε όλους μας! Εγώ ξεκινάω την Τρίτη και τελειώνω 31 Ιουλίου. Συνεχίζω θετική και έχω επιλέξει βιολογία επιλογής. Άντε τα τελειώνουμε κι εμείς.. Click για ανάπτυξη... εχετε δρομο ακομα... καλη δυναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:30 Ο damn έγραψε: #51 18-06-14 18:30 Πφφφ και εγω εδινα φετος αλλα δεν τα πηγα καλα καΐ θα ξαναδωσω αλλα θα κανω προετιμασια μονος μοου απο σεμπτεβριο και τον νοεμβρη θα γραφτω μαζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:38 Ο physicscrazy: #52 18-06-14 18:38 Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Ο russia4ever: #53 18-06-14 18:39 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Click για ανάπτυξη... Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης123 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 148 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο Γιάννης123: #54 18-06-14 18:40 Παει ενας χρονος που το περασα και εγω αυτο παιδια... πως περασε ετσι ο καιρος σαν χθες ηταν που ξυπναγα καθε μερα στις 7 μες τη ζεστη για να παω φροντηστηριο...Τελος παντων, για αυτους που εχουν καποιους στοχους ειναι αληθεια οτι δεν θα ειναι ιδιαιτερα ανετο καλοκαιρι.Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι παυει να ειναι περιοδος διακοπων, μην ξεσκιζεστε λοιπον ολη μερα στο διαβασμα. Προσωπικα εβγαινα καθε μερα αφοτου διαβαζα φυσικα μπολικες ωρες, σε αντιθεση με ορισμενους συμμαθητες μου που καθονταν μεσα και ελιωναν και εγραψαν τελικα χειροτερα ορισμενοι απο αυτους, οποτε οχι υπερβολες. Μαζεψτε δυναμεις για την δυσκολη χρονια και εμψυχωθειτε απο τους στοχους που εχετε θεσει και τα ονειρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:54 Ο menaskfpzm: #55 18-06-14 18:54 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Click για ανάπτυξη... Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. davidg Νεοφερμένο μέλος Ο davidg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο davidg έγραψε: #56 18-06-14 18:55 Καλη αρχη σε ολους σας,με θετικη ενεργεια και αισιοδοξια..το καλοκαιρι οχι υπερβολες,αλλα μην αφησετε ΚΑΝΕΝΑ κενο...οπως και ολη τη χρονια..και φυσικα μην ακουτε διαφορα "ε θα φορτσαρεις τα χριστουγεννα,το φλεβαρη" κτλ κτλ,το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να διαμορφωσετε αναλογα με τις δυνατοτητες και τους στοχους σας ενα ωραιο,οργανωμενο προγραμμα,και να το ακολουθειτε ολη τη χρονια...ετσι,φεβρουαριο-μαρτιο που ολοι θα τρεχουν να καλυψουν κενα απο τους προηγουμενους μηνες,εσεις θα ειστε πιο χαλαροι..Ολοι μας εδω ειμαστε,οποια απορια εχετε (εμεις οι σοφοι και καλα ) να τη ριχνετε Καλη αρχη και παλι,και καλα κουραγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:57 Η Peace_ έγραψε: #57 18-06-14 18:57 Όντως παιδιά, όσοι έχετε απορίες, και κυρίως όσοι δεν πάτε φροντιστήριο, μπαίνετε στα αντίστοιχα θέματα ''Βοήθεια/Απορίες στο...'' και βοηθάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Ο russia4ever: #58 18-06-14 18:59 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η Gate4 έγραψε: #59 18-06-14 19:03 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Μάθημα Επιλογής θα επιλέξω Ιστορία Γ.Π. Προσωπικά αντέχω αυτά τα μαθήματα οπότε έχω ελπίδες. Click για ανάπτυξη... Μη το κάνεις αυτό πραγματικά. Όχι ότι έχω κάτι με την ιστορία αλλά αυτό το μάθημα έχει διπλάσια ύλη από την ιστορία κατεύθυνσης και το βιβλίο είναι τραγικά κακογραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο Hephaestus: #60 18-06-14 19:04 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Click για ανάπτυξη... ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες... θα κανεις φροντιστηρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: Εννοει τα βιβλια της ιστοριας και της βιολογιας για να δεις ποσο μεγαλη διαφορα εχουν ως προς την υλη... Click για ανάπτυξη... Θα το 'χω υπόψη μου. Τι είδους σχολές θέλετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:02 Ο menaskfpzm: #44 18-06-14 18:02 Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Α μαλιστα ανοιξε αυτο που μου δειχνει οτι πρεπει να διαβασω αχαχα περα απο την πλακα εδω θα γραφουμε ολοι πως πηγαινουμε και θα ειμαστε σαν μια ομαδα.. Αφου δεν εγραψα καλα χημεια το εψαξα και μαλλον θα παω τεχνολογικη μιας και βρηκα κατι που μου αρεσει περισσοτερο απο τα παραιατρικα!! GOOD LUCK!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Ααααα τώρα κατάλαβα!!! ΟΚ τότε θα πάρω Βιολογία μιας κι έχω και το βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Μην ξεχνάμε ότι στην ιστορία υπάρχει αρνητική βαθμολόγηση δηλαδη αμα γραψεις κατι παραπάνω και είναι λαθος χανεις μορια και ας ειναι η απαντηση του ερωτηματος σωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:05 Ο russia4ever: #45 18-06-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Μην ξεχνάμε ότι στην ιστορία υπάρχει αρνητική βαθμολόγηση δηλαδη αμα γραψεις κατι παραπάνω και είναι λαθος χανεις μορια και ας ειναι η απαντηση του ερωτηματος σωστη Click για ανάπτυξη... Με μία λέξη...χάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #46 18-06-14 18:15 Καλα να περασετε θα προτιμησω να ταξιδεψω και να ξεκουραστω αλλωστε δε θα δωσω οποτε καλα κουραγια σε εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:15 Ο Alexl1996: #47 18-06-14 18:15 Καλή αρχή παιδιά, σας καταλαβαίνω απόλυτα για τα βρισίδια ή τα γαμωταυρίδια που μπορεί να ρίξετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς... Όπως και να χει, υπομονή, είναι ένας χρόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliana in sky Νεοφερμένο μέλος Η Iliana in sky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:21 Η Iliana in sky: #48 18-06-14 18:21 Εγώ είχα ξεκινήσει προετοιμασία Αύγουστο! Στο θέμα μας τώρα..Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι πρέπει να θυμάστε ότι ο καθένας δημιουργεί το δικό του πρόγραμμα έχοντας ως βάση τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ανάγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:26 Η rakels έγραψε: #49 18-06-14 18:26 Καλή μας αρχή παιδιά και κυρίως καλή δύναμη σε όλους μας! Εγώ ξεκινάω την Τρίτη και τελειώνω 31 Ιουλίου. Συνεχίζω θετική και έχω επιλέξει βιολογία επιλογής. Άντε τα τελειώνουμε κι εμείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:29 Ο Hephaestus: #50 18-06-14 18:29 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Καλή μας αρχή παιδιά και κυρίως καλή δύναμη σε όλους μας! Εγώ ξεκινάω την Τρίτη και τελειώνω 31 Ιουλίου. Συνεχίζω θετική και έχω επιλέξει βιολογία επιλογής. Άντε τα τελειώνουμε κι εμείς.. Click για ανάπτυξη... εχετε δρομο ακομα... καλη δυναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:30 Ο damn έγραψε: #51 18-06-14 18:30 Πφφφ και εγω εδινα φετος αλλα δεν τα πηγα καλα καΐ θα ξαναδωσω αλλα θα κανω προετιμασια μονος μοου απο σεμπτεβριο και τον νοεμβρη θα γραφτω μαζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:38 Ο physicscrazy: #52 18-06-14 18:38 Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Ο russia4ever: #53 18-06-14 18:39 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Click για ανάπτυξη... Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης123 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 148 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο Γιάννης123: #54 18-06-14 18:40 Παει ενας χρονος που το περασα και εγω αυτο παιδια... πως περασε ετσι ο καιρος σαν χθες ηταν που ξυπναγα καθε μερα στις 7 μες τη ζεστη για να παω φροντηστηριο...Τελος παντων, για αυτους που εχουν καποιους στοχους ειναι αληθεια οτι δεν θα ειναι ιδιαιτερα ανετο καλοκαιρι.Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι παυει να ειναι περιοδος διακοπων, μην ξεσκιζεστε λοιπον ολη μερα στο διαβασμα. Προσωπικα εβγαινα καθε μερα αφοτου διαβαζα φυσικα μπολικες ωρες, σε αντιθεση με ορισμενους συμμαθητες μου που καθονταν μεσα και ελιωναν και εγραψαν τελικα χειροτερα ορισμενοι απο αυτους, οποτε οχι υπερβολες. Μαζεψτε δυναμεις για την δυσκολη χρονια και εμψυχωθειτε απο τους στοχους που εχετε θεσει και τα ονειρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:54 Ο menaskfpzm: #55 18-06-14 18:54 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Click για ανάπτυξη... Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. davidg Νεοφερμένο μέλος Ο davidg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο davidg έγραψε: #56 18-06-14 18:55 Καλη αρχη σε ολους σας,με θετικη ενεργεια και αισιοδοξια..το καλοκαιρι οχι υπερβολες,αλλα μην αφησετε ΚΑΝΕΝΑ κενο...οπως και ολη τη χρονια..και φυσικα μην ακουτε διαφορα "ε θα φορτσαρεις τα χριστουγεννα,το φλεβαρη" κτλ κτλ,το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να διαμορφωσετε αναλογα με τις δυνατοτητες και τους στοχους σας ενα ωραιο,οργανωμενο προγραμμα,και να το ακολουθειτε ολη τη χρονια...ετσι,φεβρουαριο-μαρτιο που ολοι θα τρεχουν να καλυψουν κενα απο τους προηγουμενους μηνες,εσεις θα ειστε πιο χαλαροι..Ολοι μας εδω ειμαστε,οποια απορια εχετε (εμεις οι σοφοι και καλα ) να τη ριχνετε Καλη αρχη και παλι,και καλα κουραγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:57 Η Peace_ έγραψε: #57 18-06-14 18:57 Όντως παιδιά, όσοι έχετε απορίες, και κυρίως όσοι δεν πάτε φροντιστήριο, μπαίνετε στα αντίστοιχα θέματα ''Βοήθεια/Απορίες στο...'' και βοηθάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Ο russia4ever: #58 18-06-14 18:59 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η Gate4 έγραψε: #59 18-06-14 19:03 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Μάθημα Επιλογής θα επιλέξω Ιστορία Γ.Π. Προσωπικά αντέχω αυτά τα μαθήματα οπότε έχω ελπίδες. Click για ανάπτυξη... Μη το κάνεις αυτό πραγματικά. Όχι ότι έχω κάτι με την ιστορία αλλά αυτό το μάθημα έχει διπλάσια ύλη από την ιστορία κατεύθυνσης και το βιβλίο είναι τραγικά κακογραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο Hephaestus: #60 18-06-14 19:04 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Click για ανάπτυξη... ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες... θα κανεις φροντιστηρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από johnietraf: Α μαλιστα ανοιξε αυτο που μου δειχνει οτι πρεπει να διαβασω αχαχα περα απο την πλακα εδω θα γραφουμε ολοι πως πηγαινουμε και θα ειμαστε σαν μια ομαδα.. Αφου δεν εγραψα καλα χημεια το εψαξα και μαλλον θα παω τεχνολογικη μιας και βρηκα κατι που μου αρεσει περισσοτερο απο τα παραιατρικα!! GOOD LUCK!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Ααααα τώρα κατάλαβα!!! ΟΚ τότε θα πάρω Βιολογία μιας κι έχω και το βιβλίο. Click για ανάπτυξη... Μην ξεχνάμε ότι στην ιστορία υπάρχει αρνητική βαθμολόγηση δηλαδη αμα γραψεις κατι παραπάνω και είναι λαθος χανεις μορια και ας ειναι η απαντηση του ερωτηματος σωστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:05 Ο russia4ever: #45 18-06-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Μην ξεχνάμε ότι στην ιστορία υπάρχει αρνητική βαθμολόγηση δηλαδη αμα γραψεις κατι παραπάνω και είναι λαθος χανεις μορια και ας ειναι η απαντηση του ερωτηματος σωστη Click για ανάπτυξη... Με μία λέξη...χάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #46 18-06-14 18:15 Καλα να περασετε θα προτιμησω να ταξιδεψω και να ξεκουραστω αλλωστε δε θα δωσω οποτε καλα κουραγια σε εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:15 Ο Alexl1996: #47 18-06-14 18:15 Καλή αρχή παιδιά, σας καταλαβαίνω απόλυτα για τα βρισίδια ή τα γαμωταυρίδια που μπορεί να ρίξετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς... Όπως και να χει, υπομονή, είναι ένας χρόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliana in sky Νεοφερμένο μέλος Η Iliana in sky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:21 Η Iliana in sky: #48 18-06-14 18:21 Εγώ είχα ξεκινήσει προετοιμασία Αύγουστο! Στο θέμα μας τώρα..Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι πρέπει να θυμάστε ότι ο καθένας δημιουργεί το δικό του πρόγραμμα έχοντας ως βάση τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ανάγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:26 Η rakels έγραψε: #49 18-06-14 18:26 Καλή μας αρχή παιδιά και κυρίως καλή δύναμη σε όλους μας! Εγώ ξεκινάω την Τρίτη και τελειώνω 31 Ιουλίου. Συνεχίζω θετική και έχω επιλέξει βιολογία επιλογής. Άντε τα τελειώνουμε κι εμείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:29 Ο Hephaestus: #50 18-06-14 18:29 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Καλή μας αρχή παιδιά και κυρίως καλή δύναμη σε όλους μας! Εγώ ξεκινάω την Τρίτη και τελειώνω 31 Ιουλίου. Συνεχίζω θετική και έχω επιλέξει βιολογία επιλογής. Άντε τα τελειώνουμε κι εμείς.. Click για ανάπτυξη... εχετε δρομο ακομα... καλη δυναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:30 Ο damn έγραψε: #51 18-06-14 18:30 Πφφφ και εγω εδινα φετος αλλα δεν τα πηγα καλα καΐ θα ξαναδωσω αλλα θα κανω προετιμασια μονος μοου απο σεμπτεβριο και τον νοεμβρη θα γραφτω μαζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:38 Ο physicscrazy: #52 18-06-14 18:38 Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Ο russia4ever: #53 18-06-14 18:39 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Click για ανάπτυξη... Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης123 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 148 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο Γιάννης123: #54 18-06-14 18:40 Παει ενας χρονος που το περασα και εγω αυτο παιδια... πως περασε ετσι ο καιρος σαν χθες ηταν που ξυπναγα καθε μερα στις 7 μες τη ζεστη για να παω φροντηστηριο...Τελος παντων, για αυτους που εχουν καποιους στοχους ειναι αληθεια οτι δεν θα ειναι ιδιαιτερα ανετο καλοκαιρι.Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι παυει να ειναι περιοδος διακοπων, μην ξεσκιζεστε λοιπον ολη μερα στο διαβασμα. Προσωπικα εβγαινα καθε μερα αφοτου διαβαζα φυσικα μπολικες ωρες, σε αντιθεση με ορισμενους συμμαθητες μου που καθονταν μεσα και ελιωναν και εγραψαν τελικα χειροτερα ορισμενοι απο αυτους, οποτε οχι υπερβολες. Μαζεψτε δυναμεις για την δυσκολη χρονια και εμψυχωθειτε απο τους στοχους που εχετε θεσει και τα ονειρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:54 Ο menaskfpzm: #55 18-06-14 18:54 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Click για ανάπτυξη... Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. davidg Νεοφερμένο μέλος Ο davidg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο davidg έγραψε: #56 18-06-14 18:55 Καλη αρχη σε ολους σας,με θετικη ενεργεια και αισιοδοξια..το καλοκαιρι οχι υπερβολες,αλλα μην αφησετε ΚΑΝΕΝΑ κενο...οπως και ολη τη χρονια..και φυσικα μην ακουτε διαφορα "ε θα φορτσαρεις τα χριστουγεννα,το φλεβαρη" κτλ κτλ,το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να διαμορφωσετε αναλογα με τις δυνατοτητες και τους στοχους σας ενα ωραιο,οργανωμενο προγραμμα,και να το ακολουθειτε ολη τη χρονια...ετσι,φεβρουαριο-μαρτιο που ολοι θα τρεχουν να καλυψουν κενα απο τους προηγουμενους μηνες,εσεις θα ειστε πιο χαλαροι..Ολοι μας εδω ειμαστε,οποια απορια εχετε (εμεις οι σοφοι και καλα ) να τη ριχνετε Καλη αρχη και παλι,και καλα κουραγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:57 Η Peace_ έγραψε: #57 18-06-14 18:57 Όντως παιδιά, όσοι έχετε απορίες, και κυρίως όσοι δεν πάτε φροντιστήριο, μπαίνετε στα αντίστοιχα θέματα ''Βοήθεια/Απορίες στο...'' και βοηθάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Ο russia4ever: #58 18-06-14 18:59 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η Gate4 έγραψε: #59 18-06-14 19:03 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Μάθημα Επιλογής θα επιλέξω Ιστορία Γ.Π. Προσωπικά αντέχω αυτά τα μαθήματα οπότε έχω ελπίδες. Click για ανάπτυξη... Μη το κάνεις αυτό πραγματικά. Όχι ότι έχω κάτι με την ιστορία αλλά αυτό το μάθημα έχει διπλάσια ύλη από την ιστορία κατεύθυνσης και το βιβλίο είναι τραγικά κακογραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο Hephaestus: #60 18-06-14 19:04 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Click για ανάπτυξη... ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες... θα κανεις φροντιστηρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Μην ξεχνάμε ότι στην ιστορία υπάρχει αρνητική βαθμολόγηση δηλαδη αμα γραψεις κατι παραπάνω και είναι λαθος χανεις μορια και ας ειναι η απαντηση του ερωτηματος σωστη Click για ανάπτυξη... Με μία λέξη...χάλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:15 Ο Τάσος97 έγραψε: #46 18-06-14 18:15 Καλα να περασετε θα προτιμησω να ταξιδεψω και να ξεκουραστω αλλωστε δε θα δωσω οποτε καλα κουραγια σε εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:15 Ο Alexl1996: #47 18-06-14 18:15 Καλή αρχή παιδιά, σας καταλαβαίνω απόλυτα για τα βρισίδια ή τα γαμωταυρίδια που μπορεί να ρίξετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς... Όπως και να χει, υπομονή, είναι ένας χρόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliana in sky Νεοφερμένο μέλος Η Iliana in sky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:21 Η Iliana in sky: #48 18-06-14 18:21 Εγώ είχα ξεκινήσει προετοιμασία Αύγουστο! Στο θέμα μας τώρα..Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι πρέπει να θυμάστε ότι ο καθένας δημιουργεί το δικό του πρόγραμμα έχοντας ως βάση τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ανάγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:26 Η rakels έγραψε: #49 18-06-14 18:26 Καλή μας αρχή παιδιά και κυρίως καλή δύναμη σε όλους μας! Εγώ ξεκινάω την Τρίτη και τελειώνω 31 Ιουλίου. Συνεχίζω θετική και έχω επιλέξει βιολογία επιλογής. Άντε τα τελειώνουμε κι εμείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:29 Ο Hephaestus: #50 18-06-14 18:29 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Καλή μας αρχή παιδιά και κυρίως καλή δύναμη σε όλους μας! Εγώ ξεκινάω την Τρίτη και τελειώνω 31 Ιουλίου. Συνεχίζω θετική και έχω επιλέξει βιολογία επιλογής. Άντε τα τελειώνουμε κι εμείς.. Click για ανάπτυξη... εχετε δρομο ακομα... καλη δυναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:30 Ο damn έγραψε: #51 18-06-14 18:30 Πφφφ και εγω εδινα φετος αλλα δεν τα πηγα καλα καΐ θα ξαναδωσω αλλα θα κανω προετιμασια μονος μοου απο σεμπτεβριο και τον νοεμβρη θα γραφτω μαζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:38 Ο physicscrazy: #52 18-06-14 18:38 Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Ο russia4ever: #53 18-06-14 18:39 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Click για ανάπτυξη... Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης123 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 148 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο Γιάννης123: #54 18-06-14 18:40 Παει ενας χρονος που το περασα και εγω αυτο παιδια... πως περασε ετσι ο καιρος σαν χθες ηταν που ξυπναγα καθε μερα στις 7 μες τη ζεστη για να παω φροντηστηριο...Τελος παντων, για αυτους που εχουν καποιους στοχους ειναι αληθεια οτι δεν θα ειναι ιδιαιτερα ανετο καλοκαιρι.Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι παυει να ειναι περιοδος διακοπων, μην ξεσκιζεστε λοιπον ολη μερα στο διαβασμα. Προσωπικα εβγαινα καθε μερα αφοτου διαβαζα φυσικα μπολικες ωρες, σε αντιθεση με ορισμενους συμμαθητες μου που καθονταν μεσα και ελιωναν και εγραψαν τελικα χειροτερα ορισμενοι απο αυτους, οποτε οχι υπερβολες. Μαζεψτε δυναμεις για την δυσκολη χρονια και εμψυχωθειτε απο τους στοχους που εχετε θεσει και τα ονειρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:54 Ο menaskfpzm: #55 18-06-14 18:54 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Click για ανάπτυξη... Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. davidg Νεοφερμένο μέλος Ο davidg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο davidg έγραψε: #56 18-06-14 18:55 Καλη αρχη σε ολους σας,με θετικη ενεργεια και αισιοδοξια..το καλοκαιρι οχι υπερβολες,αλλα μην αφησετε ΚΑΝΕΝΑ κενο...οπως και ολη τη χρονια..και φυσικα μην ακουτε διαφορα "ε θα φορτσαρεις τα χριστουγεννα,το φλεβαρη" κτλ κτλ,το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να διαμορφωσετε αναλογα με τις δυνατοτητες και τους στοχους σας ενα ωραιο,οργανωμενο προγραμμα,και να το ακολουθειτε ολη τη χρονια...ετσι,φεβρουαριο-μαρτιο που ολοι θα τρεχουν να καλυψουν κενα απο τους προηγουμενους μηνες,εσεις θα ειστε πιο χαλαροι..Ολοι μας εδω ειμαστε,οποια απορια εχετε (εμεις οι σοφοι και καλα ) να τη ριχνετε Καλη αρχη και παλι,και καλα κουραγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:57 Η Peace_ έγραψε: #57 18-06-14 18:57 Όντως παιδιά, όσοι έχετε απορίες, και κυρίως όσοι δεν πάτε φροντιστήριο, μπαίνετε στα αντίστοιχα θέματα ''Βοήθεια/Απορίες στο...'' και βοηθάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Ο russia4ever: #58 18-06-14 18:59 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η Gate4 έγραψε: #59 18-06-14 19:03 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Μάθημα Επιλογής θα επιλέξω Ιστορία Γ.Π. Προσωπικά αντέχω αυτά τα μαθήματα οπότε έχω ελπίδες. Click για ανάπτυξη... Μη το κάνεις αυτό πραγματικά. Όχι ότι έχω κάτι με την ιστορία αλλά αυτό το μάθημα έχει διπλάσια ύλη από την ιστορία κατεύθυνσης και το βιβλίο είναι τραγικά κακογραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο Hephaestus: #60 18-06-14 19:04 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Click για ανάπτυξη... ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες... θα κανεις φροντιστηρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα να περασετε θα προτιμησω να ταξιδεψω και να ξεκουραστω αλλωστε δε θα δωσω οποτε καλα κουραγια σε εσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:15 Ο Alexl1996: #47 18-06-14 18:15 Καλή αρχή παιδιά, σας καταλαβαίνω απόλυτα για τα βρισίδια ή τα γαμωταυρίδια που μπορεί να ρίξετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς... Όπως και να χει, υπομονή, είναι ένας χρόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliana in sky Νεοφερμένο μέλος Η Iliana in sky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:21 Η Iliana in sky: #48 18-06-14 18:21 Εγώ είχα ξεκινήσει προετοιμασία Αύγουστο! Στο θέμα μας τώρα..Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι πρέπει να θυμάστε ότι ο καθένας δημιουργεί το δικό του πρόγραμμα έχοντας ως βάση τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ανάγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:26 Η rakels έγραψε: #49 18-06-14 18:26 Καλή μας αρχή παιδιά και κυρίως καλή δύναμη σε όλους μας! Εγώ ξεκινάω την Τρίτη και τελειώνω 31 Ιουλίου. Συνεχίζω θετική και έχω επιλέξει βιολογία επιλογής. Άντε τα τελειώνουμε κι εμείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:29 Ο Hephaestus: #50 18-06-14 18:29 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Καλή μας αρχή παιδιά και κυρίως καλή δύναμη σε όλους μας! Εγώ ξεκινάω την Τρίτη και τελειώνω 31 Ιουλίου. Συνεχίζω θετική και έχω επιλέξει βιολογία επιλογής. Άντε τα τελειώνουμε κι εμείς.. Click για ανάπτυξη... εχετε δρομο ακομα... καλη δυναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:30 Ο damn έγραψε: #51 18-06-14 18:30 Πφφφ και εγω εδινα φετος αλλα δεν τα πηγα καλα καΐ θα ξαναδωσω αλλα θα κανω προετιμασια μονος μοου απο σεμπτεβριο και τον νοεμβρη θα γραφτω μαζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:38 Ο physicscrazy: #52 18-06-14 18:38 Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Ο russia4ever: #53 18-06-14 18:39 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Click για ανάπτυξη... Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης123 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 148 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο Γιάννης123: #54 18-06-14 18:40 Παει ενας χρονος που το περασα και εγω αυτο παιδια... πως περασε ετσι ο καιρος σαν χθες ηταν που ξυπναγα καθε μερα στις 7 μες τη ζεστη για να παω φροντηστηριο...Τελος παντων, για αυτους που εχουν καποιους στοχους ειναι αληθεια οτι δεν θα ειναι ιδιαιτερα ανετο καλοκαιρι.Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι παυει να ειναι περιοδος διακοπων, μην ξεσκιζεστε λοιπον ολη μερα στο διαβασμα. Προσωπικα εβγαινα καθε μερα αφοτου διαβαζα φυσικα μπολικες ωρες, σε αντιθεση με ορισμενους συμμαθητες μου που καθονταν μεσα και ελιωναν και εγραψαν τελικα χειροτερα ορισμενοι απο αυτους, οποτε οχι υπερβολες. Μαζεψτε δυναμεις για την δυσκολη χρονια και εμψυχωθειτε απο τους στοχους που εχετε θεσει και τα ονειρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:54 Ο menaskfpzm: #55 18-06-14 18:54 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Click για ανάπτυξη... Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. davidg Νεοφερμένο μέλος Ο davidg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο davidg έγραψε: #56 18-06-14 18:55 Καλη αρχη σε ολους σας,με θετικη ενεργεια και αισιοδοξια..το καλοκαιρι οχι υπερβολες,αλλα μην αφησετε ΚΑΝΕΝΑ κενο...οπως και ολη τη χρονια..και φυσικα μην ακουτε διαφορα "ε θα φορτσαρεις τα χριστουγεννα,το φλεβαρη" κτλ κτλ,το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να διαμορφωσετε αναλογα με τις δυνατοτητες και τους στοχους σας ενα ωραιο,οργανωμενο προγραμμα,και να το ακολουθειτε ολη τη χρονια...ετσι,φεβρουαριο-μαρτιο που ολοι θα τρεχουν να καλυψουν κενα απο τους προηγουμενους μηνες,εσεις θα ειστε πιο χαλαροι..Ολοι μας εδω ειμαστε,οποια απορια εχετε (εμεις οι σοφοι και καλα ) να τη ριχνετε Καλη αρχη και παλι,και καλα κουραγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:57 Η Peace_ έγραψε: #57 18-06-14 18:57 Όντως παιδιά, όσοι έχετε απορίες, και κυρίως όσοι δεν πάτε φροντιστήριο, μπαίνετε στα αντίστοιχα θέματα ''Βοήθεια/Απορίες στο...'' και βοηθάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Ο russia4ever: #58 18-06-14 18:59 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η Gate4 έγραψε: #59 18-06-14 19:03 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Μάθημα Επιλογής θα επιλέξω Ιστορία Γ.Π. Προσωπικά αντέχω αυτά τα μαθήματα οπότε έχω ελπίδες. Click για ανάπτυξη... Μη το κάνεις αυτό πραγματικά. Όχι ότι έχω κάτι με την ιστορία αλλά αυτό το μάθημα έχει διπλάσια ύλη από την ιστορία κατεύθυνσης και το βιβλίο είναι τραγικά κακογραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο Hephaestus: #60 18-06-14 19:04 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Click για ανάπτυξη... ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες... θα κανεις φροντιστηρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή αρχή παιδιά, σας καταλαβαίνω απόλυτα για τα βρισίδια ή τα γαμωταυρίδια που μπορεί να ρίξετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς... Όπως και να χει, υπομονή, είναι ένας χρόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliana in sky Νεοφερμένο μέλος Η Iliana in sky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:21 Η Iliana in sky: #48 18-06-14 18:21 Εγώ είχα ξεκινήσει προετοιμασία Αύγουστο! Στο θέμα μας τώρα..Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι πρέπει να θυμάστε ότι ο καθένας δημιουργεί το δικό του πρόγραμμα έχοντας ως βάση τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ανάγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:26 Η rakels έγραψε: #49 18-06-14 18:26 Καλή μας αρχή παιδιά και κυρίως καλή δύναμη σε όλους μας! Εγώ ξεκινάω την Τρίτη και τελειώνω 31 Ιουλίου. Συνεχίζω θετική και έχω επιλέξει βιολογία επιλογής. Άντε τα τελειώνουμε κι εμείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:29 Ο Hephaestus: #50 18-06-14 18:29 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Καλή μας αρχή παιδιά και κυρίως καλή δύναμη σε όλους μας! Εγώ ξεκινάω την Τρίτη και τελειώνω 31 Ιουλίου. Συνεχίζω θετική και έχω επιλέξει βιολογία επιλογής. Άντε τα τελειώνουμε κι εμείς.. Click για ανάπτυξη... εχετε δρομο ακομα... καλη δυναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:30 Ο damn έγραψε: #51 18-06-14 18:30 Πφφφ και εγω εδινα φετος αλλα δεν τα πηγα καλα καΐ θα ξαναδωσω αλλα θα κανω προετιμασια μονος μοου απο σεμπτεβριο και τον νοεμβρη θα γραφτω μαζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:38 Ο physicscrazy: #52 18-06-14 18:38 Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Ο russia4ever: #53 18-06-14 18:39 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Click για ανάπτυξη... Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης123 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 148 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο Γιάννης123: #54 18-06-14 18:40 Παει ενας χρονος που το περασα και εγω αυτο παιδια... πως περασε ετσι ο καιρος σαν χθες ηταν που ξυπναγα καθε μερα στις 7 μες τη ζεστη για να παω φροντηστηριο...Τελος παντων, για αυτους που εχουν καποιους στοχους ειναι αληθεια οτι δεν θα ειναι ιδιαιτερα ανετο καλοκαιρι.Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι παυει να ειναι περιοδος διακοπων, μην ξεσκιζεστε λοιπον ολη μερα στο διαβασμα. Προσωπικα εβγαινα καθε μερα αφοτου διαβαζα φυσικα μπολικες ωρες, σε αντιθεση με ορισμενους συμμαθητες μου που καθονταν μεσα και ελιωναν και εγραψαν τελικα χειροτερα ορισμενοι απο αυτους, οποτε οχι υπερβολες. Μαζεψτε δυναμεις για την δυσκολη χρονια και εμψυχωθειτε απο τους στοχους που εχετε θεσει και τα ονειρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:54 Ο menaskfpzm: #55 18-06-14 18:54 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Click για ανάπτυξη... Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. davidg Νεοφερμένο μέλος Ο davidg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο davidg έγραψε: #56 18-06-14 18:55 Καλη αρχη σε ολους σας,με θετικη ενεργεια και αισιοδοξια..το καλοκαιρι οχι υπερβολες,αλλα μην αφησετε ΚΑΝΕΝΑ κενο...οπως και ολη τη χρονια..και φυσικα μην ακουτε διαφορα "ε θα φορτσαρεις τα χριστουγεννα,το φλεβαρη" κτλ κτλ,το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να διαμορφωσετε αναλογα με τις δυνατοτητες και τους στοχους σας ενα ωραιο,οργανωμενο προγραμμα,και να το ακολουθειτε ολη τη χρονια...ετσι,φεβρουαριο-μαρτιο που ολοι θα τρεχουν να καλυψουν κενα απο τους προηγουμενους μηνες,εσεις θα ειστε πιο χαλαροι..Ολοι μας εδω ειμαστε,οποια απορια εχετε (εμεις οι σοφοι και καλα ) να τη ριχνετε Καλη αρχη και παλι,και καλα κουραγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:57 Η Peace_ έγραψε: #57 18-06-14 18:57 Όντως παιδιά, όσοι έχετε απορίες, και κυρίως όσοι δεν πάτε φροντιστήριο, μπαίνετε στα αντίστοιχα θέματα ''Βοήθεια/Απορίες στο...'' και βοηθάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Ο russia4ever: #58 18-06-14 18:59 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η Gate4 έγραψε: #59 18-06-14 19:03 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Μάθημα Επιλογής θα επιλέξω Ιστορία Γ.Π. Προσωπικά αντέχω αυτά τα μαθήματα οπότε έχω ελπίδες. Click για ανάπτυξη... Μη το κάνεις αυτό πραγματικά. Όχι ότι έχω κάτι με την ιστορία αλλά αυτό το μάθημα έχει διπλάσια ύλη από την ιστορία κατεύθυνσης και το βιβλίο είναι τραγικά κακογραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο Hephaestus: #60 18-06-14 19:04 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Click για ανάπτυξη... ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες... θα κανεις φροντιστηρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ είχα ξεκινήσει προετοιμασία Αύγουστο! Στο θέμα μας τώρα..Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι πρέπει να θυμάστε ότι ο καθένας δημιουργεί το δικό του πρόγραμμα έχοντας ως βάση τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ανάγκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rakels Δραστήριο μέλος Η Ράκελ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 720 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:26 Η rakels έγραψε: #49 18-06-14 18:26 Καλή μας αρχή παιδιά και κυρίως καλή δύναμη σε όλους μας! Εγώ ξεκινάω την Τρίτη και τελειώνω 31 Ιουλίου. Συνεχίζω θετική και έχω επιλέξει βιολογία επιλογής. Άντε τα τελειώνουμε κι εμείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:29 Ο Hephaestus: #50 18-06-14 18:29 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Καλή μας αρχή παιδιά και κυρίως καλή δύναμη σε όλους μας! Εγώ ξεκινάω την Τρίτη και τελειώνω 31 Ιουλίου. Συνεχίζω θετική και έχω επιλέξει βιολογία επιλογής. Άντε τα τελειώνουμε κι εμείς.. Click για ανάπτυξη... εχετε δρομο ακομα... καλη δυναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:30 Ο damn έγραψε: #51 18-06-14 18:30 Πφφφ και εγω εδινα φετος αλλα δεν τα πηγα καλα καΐ θα ξαναδωσω αλλα θα κανω προετιμασια μονος μοου απο σεμπτεβριο και τον νοεμβρη θα γραφτω μαζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:38 Ο physicscrazy: #52 18-06-14 18:38 Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Ο russia4ever: #53 18-06-14 18:39 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Click για ανάπτυξη... Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης123 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 148 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο Γιάννης123: #54 18-06-14 18:40 Παει ενας χρονος που το περασα και εγω αυτο παιδια... πως περασε ετσι ο καιρος σαν χθες ηταν που ξυπναγα καθε μερα στις 7 μες τη ζεστη για να παω φροντηστηριο...Τελος παντων, για αυτους που εχουν καποιους στοχους ειναι αληθεια οτι δεν θα ειναι ιδιαιτερα ανετο καλοκαιρι.Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι παυει να ειναι περιοδος διακοπων, μην ξεσκιζεστε λοιπον ολη μερα στο διαβασμα. Προσωπικα εβγαινα καθε μερα αφοτου διαβαζα φυσικα μπολικες ωρες, σε αντιθεση με ορισμενους συμμαθητες μου που καθονταν μεσα και ελιωναν και εγραψαν τελικα χειροτερα ορισμενοι απο αυτους, οποτε οχι υπερβολες. Μαζεψτε δυναμεις για την δυσκολη χρονια και εμψυχωθειτε απο τους στοχους που εχετε θεσει και τα ονειρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:54 Ο menaskfpzm: #55 18-06-14 18:54 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Click για ανάπτυξη... Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. davidg Νεοφερμένο μέλος Ο davidg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο davidg έγραψε: #56 18-06-14 18:55 Καλη αρχη σε ολους σας,με θετικη ενεργεια και αισιοδοξια..το καλοκαιρι οχι υπερβολες,αλλα μην αφησετε ΚΑΝΕΝΑ κενο...οπως και ολη τη χρονια..και φυσικα μην ακουτε διαφορα "ε θα φορτσαρεις τα χριστουγεννα,το φλεβαρη" κτλ κτλ,το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να διαμορφωσετε αναλογα με τις δυνατοτητες και τους στοχους σας ενα ωραιο,οργανωμενο προγραμμα,και να το ακολουθειτε ολη τη χρονια...ετσι,φεβρουαριο-μαρτιο που ολοι θα τρεχουν να καλυψουν κενα απο τους προηγουμενους μηνες,εσεις θα ειστε πιο χαλαροι..Ολοι μας εδω ειμαστε,οποια απορια εχετε (εμεις οι σοφοι και καλα ) να τη ριχνετε Καλη αρχη και παλι,και καλα κουραγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:57 Η Peace_ έγραψε: #57 18-06-14 18:57 Όντως παιδιά, όσοι έχετε απορίες, και κυρίως όσοι δεν πάτε φροντιστήριο, μπαίνετε στα αντίστοιχα θέματα ''Βοήθεια/Απορίες στο...'' και βοηθάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Ο russia4ever: #58 18-06-14 18:59 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η Gate4 έγραψε: #59 18-06-14 19:03 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Μάθημα Επιλογής θα επιλέξω Ιστορία Γ.Π. Προσωπικά αντέχω αυτά τα μαθήματα οπότε έχω ελπίδες. Click για ανάπτυξη... Μη το κάνεις αυτό πραγματικά. Όχι ότι έχω κάτι με την ιστορία αλλά αυτό το μάθημα έχει διπλάσια ύλη από την ιστορία κατεύθυνσης και το βιβλίο είναι τραγικά κακογραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο Hephaestus: #60 18-06-14 19:04 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Click για ανάπτυξη... ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες... θα κανεις φροντιστηρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή μας αρχή παιδιά και κυρίως καλή δύναμη σε όλους μας! Εγώ ξεκινάω την Τρίτη και τελειώνω 31 Ιουλίου. Συνεχίζω θετική και έχω επιλέξει βιολογία επιλογής. Άντε τα τελειώνουμε κι εμείς.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:29 Ο Hephaestus: #50 18-06-14 18:29 Αρχική Δημοσίευση από rakels: Καλή μας αρχή παιδιά και κυρίως καλή δύναμη σε όλους μας! Εγώ ξεκινάω την Τρίτη και τελειώνω 31 Ιουλίου. Συνεχίζω θετική και έχω επιλέξει βιολογία επιλογής. Άντε τα τελειώνουμε κι εμείς.. Click για ανάπτυξη... εχετε δρομο ακομα... καλη δυναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:30 Ο damn έγραψε: #51 18-06-14 18:30 Πφφφ και εγω εδινα φετος αλλα δεν τα πηγα καλα καΐ θα ξαναδωσω αλλα θα κανω προετιμασια μονος μοου απο σεμπτεβριο και τον νοεμβρη θα γραφτω μαζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:38 Ο physicscrazy: #52 18-06-14 18:38 Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Ο russia4ever: #53 18-06-14 18:39 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Click για ανάπτυξη... Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης123 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 148 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο Γιάννης123: #54 18-06-14 18:40 Παει ενας χρονος που το περασα και εγω αυτο παιδια... πως περασε ετσι ο καιρος σαν χθες ηταν που ξυπναγα καθε μερα στις 7 μες τη ζεστη για να παω φροντηστηριο...Τελος παντων, για αυτους που εχουν καποιους στοχους ειναι αληθεια οτι δεν θα ειναι ιδιαιτερα ανετο καλοκαιρι.Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι παυει να ειναι περιοδος διακοπων, μην ξεσκιζεστε λοιπον ολη μερα στο διαβασμα. Προσωπικα εβγαινα καθε μερα αφοτου διαβαζα φυσικα μπολικες ωρες, σε αντιθεση με ορισμενους συμμαθητες μου που καθονταν μεσα και ελιωναν και εγραψαν τελικα χειροτερα ορισμενοι απο αυτους, οποτε οχι υπερβολες. Μαζεψτε δυναμεις για την δυσκολη χρονια και εμψυχωθειτε απο τους στοχους που εχετε θεσει και τα ονειρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:54 Ο menaskfpzm: #55 18-06-14 18:54 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Click για ανάπτυξη... Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. davidg Νεοφερμένο μέλος Ο davidg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο davidg έγραψε: #56 18-06-14 18:55 Καλη αρχη σε ολους σας,με θετικη ενεργεια και αισιοδοξια..το καλοκαιρι οχι υπερβολες,αλλα μην αφησετε ΚΑΝΕΝΑ κενο...οπως και ολη τη χρονια..και φυσικα μην ακουτε διαφορα "ε θα φορτσαρεις τα χριστουγεννα,το φλεβαρη" κτλ κτλ,το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να διαμορφωσετε αναλογα με τις δυνατοτητες και τους στοχους σας ενα ωραιο,οργανωμενο προγραμμα,και να το ακολουθειτε ολη τη χρονια...ετσι,φεβρουαριο-μαρτιο που ολοι θα τρεχουν να καλυψουν κενα απο τους προηγουμενους μηνες,εσεις θα ειστε πιο χαλαροι..Ολοι μας εδω ειμαστε,οποια απορια εχετε (εμεις οι σοφοι και καλα ) να τη ριχνετε Καλη αρχη και παλι,και καλα κουραγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:57 Η Peace_ έγραψε: #57 18-06-14 18:57 Όντως παιδιά, όσοι έχετε απορίες, και κυρίως όσοι δεν πάτε φροντιστήριο, μπαίνετε στα αντίστοιχα θέματα ''Βοήθεια/Απορίες στο...'' και βοηθάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Ο russia4ever: #58 18-06-14 18:59 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η Gate4 έγραψε: #59 18-06-14 19:03 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Μάθημα Επιλογής θα επιλέξω Ιστορία Γ.Π. Προσωπικά αντέχω αυτά τα μαθήματα οπότε έχω ελπίδες. Click για ανάπτυξη... Μη το κάνεις αυτό πραγματικά. Όχι ότι έχω κάτι με την ιστορία αλλά αυτό το μάθημα έχει διπλάσια ύλη από την ιστορία κατεύθυνσης και το βιβλίο είναι τραγικά κακογραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο Hephaestus: #60 18-06-14 19:04 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Click για ανάπτυξη... ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες... θα κανεις φροντιστηρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rakels: Καλή μας αρχή παιδιά και κυρίως καλή δύναμη σε όλους μας! Εγώ ξεκινάω την Τρίτη και τελειώνω 31 Ιουλίου. Συνεχίζω θετική και έχω επιλέξει βιολογία επιλογής. Άντε τα τελειώνουμε κι εμείς.. Click για ανάπτυξη... εχετε δρομο ακομα... καλη δυναμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:30 Ο damn έγραψε: #51 18-06-14 18:30 Πφφφ και εγω εδινα φετος αλλα δεν τα πηγα καλα καΐ θα ξαναδωσω αλλα θα κανω προετιμασια μονος μοου απο σεμπτεβριο και τον νοεμβρη θα γραφτω μαζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:38 Ο physicscrazy: #52 18-06-14 18:38 Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Ο russia4ever: #53 18-06-14 18:39 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Click για ανάπτυξη... Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης123 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 148 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο Γιάννης123: #54 18-06-14 18:40 Παει ενας χρονος που το περασα και εγω αυτο παιδια... πως περασε ετσι ο καιρος σαν χθες ηταν που ξυπναγα καθε μερα στις 7 μες τη ζεστη για να παω φροντηστηριο...Τελος παντων, για αυτους που εχουν καποιους στοχους ειναι αληθεια οτι δεν θα ειναι ιδιαιτερα ανετο καλοκαιρι.Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι παυει να ειναι περιοδος διακοπων, μην ξεσκιζεστε λοιπον ολη μερα στο διαβασμα. Προσωπικα εβγαινα καθε μερα αφοτου διαβαζα φυσικα μπολικες ωρες, σε αντιθεση με ορισμενους συμμαθητες μου που καθονταν μεσα και ελιωναν και εγραψαν τελικα χειροτερα ορισμενοι απο αυτους, οποτε οχι υπερβολες. Μαζεψτε δυναμεις για την δυσκολη χρονια και εμψυχωθειτε απο τους στοχους που εχετε θεσει και τα ονειρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:54 Ο menaskfpzm: #55 18-06-14 18:54 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Click για ανάπτυξη... Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. davidg Νεοφερμένο μέλος Ο davidg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο davidg έγραψε: #56 18-06-14 18:55 Καλη αρχη σε ολους σας,με θετικη ενεργεια και αισιοδοξια..το καλοκαιρι οχι υπερβολες,αλλα μην αφησετε ΚΑΝΕΝΑ κενο...οπως και ολη τη χρονια..και φυσικα μην ακουτε διαφορα "ε θα φορτσαρεις τα χριστουγεννα,το φλεβαρη" κτλ κτλ,το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να διαμορφωσετε αναλογα με τις δυνατοτητες και τους στοχους σας ενα ωραιο,οργανωμενο προγραμμα,και να το ακολουθειτε ολη τη χρονια...ετσι,φεβρουαριο-μαρτιο που ολοι θα τρεχουν να καλυψουν κενα απο τους προηγουμενους μηνες,εσεις θα ειστε πιο χαλαροι..Ολοι μας εδω ειμαστε,οποια απορια εχετε (εμεις οι σοφοι και καλα ) να τη ριχνετε Καλη αρχη και παλι,και καλα κουραγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:57 Η Peace_ έγραψε: #57 18-06-14 18:57 Όντως παιδιά, όσοι έχετε απορίες, και κυρίως όσοι δεν πάτε φροντιστήριο, μπαίνετε στα αντίστοιχα θέματα ''Βοήθεια/Απορίες στο...'' και βοηθάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Ο russia4ever: #58 18-06-14 18:59 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η Gate4 έγραψε: #59 18-06-14 19:03 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Μάθημα Επιλογής θα επιλέξω Ιστορία Γ.Π. Προσωπικά αντέχω αυτά τα μαθήματα οπότε έχω ελπίδες. Click για ανάπτυξη... Μη το κάνεις αυτό πραγματικά. Όχι ότι έχω κάτι με την ιστορία αλλά αυτό το μάθημα έχει διπλάσια ύλη από την ιστορία κατεύθυνσης και το βιβλίο είναι τραγικά κακογραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο Hephaestus: #60 18-06-14 19:04 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Click για ανάπτυξη... ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες... θα κανεις φροντιστηρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πφφφ και εγω εδινα φετος αλλα δεν τα πηγα καλα καΐ θα ξαναδωσω αλλα θα κανω προετιμασια μονος μοου απο σεμπτεβριο και τον νοεμβρη θα γραφτω μαζικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
physicscrazy Δραστήριο μέλος Ο physicscrazy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 744 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:38 Ο physicscrazy: #52 18-06-14 18:38 Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Ο russia4ever: #53 18-06-14 18:39 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Click για ανάπτυξη... Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης123 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 148 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο Γιάννης123: #54 18-06-14 18:40 Παει ενας χρονος που το περασα και εγω αυτο παιδια... πως περασε ετσι ο καιρος σαν χθες ηταν που ξυπναγα καθε μερα στις 7 μες τη ζεστη για να παω φροντηστηριο...Τελος παντων, για αυτους που εχουν καποιους στοχους ειναι αληθεια οτι δεν θα ειναι ιδιαιτερα ανετο καλοκαιρι.Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι παυει να ειναι περιοδος διακοπων, μην ξεσκιζεστε λοιπον ολη μερα στο διαβασμα. Προσωπικα εβγαινα καθε μερα αφοτου διαβαζα φυσικα μπολικες ωρες, σε αντιθεση με ορισμενους συμμαθητες μου που καθονταν μεσα και ελιωναν και εγραψαν τελικα χειροτερα ορισμενοι απο αυτους, οποτε οχι υπερβολες. Μαζεψτε δυναμεις για την δυσκολη χρονια και εμψυχωθειτε απο τους στοχους που εχετε θεσει και τα ονειρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:54 Ο menaskfpzm: #55 18-06-14 18:54 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Click για ανάπτυξη... Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. davidg Νεοφερμένο μέλος Ο davidg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο davidg έγραψε: #56 18-06-14 18:55 Καλη αρχη σε ολους σας,με θετικη ενεργεια και αισιοδοξια..το καλοκαιρι οχι υπερβολες,αλλα μην αφησετε ΚΑΝΕΝΑ κενο...οπως και ολη τη χρονια..και φυσικα μην ακουτε διαφορα "ε θα φορτσαρεις τα χριστουγεννα,το φλεβαρη" κτλ κτλ,το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να διαμορφωσετε αναλογα με τις δυνατοτητες και τους στοχους σας ενα ωραιο,οργανωμενο προγραμμα,και να το ακολουθειτε ολη τη χρονια...ετσι,φεβρουαριο-μαρτιο που ολοι θα τρεχουν να καλυψουν κενα απο τους προηγουμενους μηνες,εσεις θα ειστε πιο χαλαροι..Ολοι μας εδω ειμαστε,οποια απορια εχετε (εμεις οι σοφοι και καλα ) να τη ριχνετε Καλη αρχη και παλι,και καλα κουραγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:57 Η Peace_ έγραψε: #57 18-06-14 18:57 Όντως παιδιά, όσοι έχετε απορίες, και κυρίως όσοι δεν πάτε φροντιστήριο, μπαίνετε στα αντίστοιχα θέματα ''Βοήθεια/Απορίες στο...'' και βοηθάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Ο russia4ever: #58 18-06-14 18:59 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η Gate4 έγραψε: #59 18-06-14 19:03 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Μάθημα Επιλογής θα επιλέξω Ιστορία Γ.Π. Προσωπικά αντέχω αυτά τα μαθήματα οπότε έχω ελπίδες. Click για ανάπτυξη... Μη το κάνεις αυτό πραγματικά. Όχι ότι έχω κάτι με την ιστορία αλλά αυτό το μάθημα έχει διπλάσια ύλη από την ιστορία κατεύθυνσης και το βιβλίο είναι τραγικά κακογραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο Hephaestus: #60 18-06-14 19:04 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Click για ανάπτυξη... ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες... θα κανεις φροντιστηρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:39 Ο russia4ever: #53 18-06-14 18:39 Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Click για ανάπτυξη... Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης123 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 148 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο Γιάννης123: #54 18-06-14 18:40 Παει ενας χρονος που το περασα και εγω αυτο παιδια... πως περασε ετσι ο καιρος σαν χθες ηταν που ξυπναγα καθε μερα στις 7 μες τη ζεστη για να παω φροντηστηριο...Τελος παντων, για αυτους που εχουν καποιους στοχους ειναι αληθεια οτι δεν θα ειναι ιδιαιτερα ανετο καλοκαιρι.Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι παυει να ειναι περιοδος διακοπων, μην ξεσκιζεστε λοιπον ολη μερα στο διαβασμα. Προσωπικα εβγαινα καθε μερα αφοτου διαβαζα φυσικα μπολικες ωρες, σε αντιθεση με ορισμενους συμμαθητες μου που καθονταν μεσα και ελιωναν και εγραψαν τελικα χειροτερα ορισμενοι απο αυτους, οποτε οχι υπερβολες. Μαζεψτε δυναμεις για την δυσκολη χρονια και εμψυχωθειτε απο τους στοχους που εχετε θεσει και τα ονειρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:54 Ο menaskfpzm: #55 18-06-14 18:54 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Click για ανάπτυξη... Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. davidg Νεοφερμένο μέλος Ο davidg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο davidg έγραψε: #56 18-06-14 18:55 Καλη αρχη σε ολους σας,με θετικη ενεργεια και αισιοδοξια..το καλοκαιρι οχι υπερβολες,αλλα μην αφησετε ΚΑΝΕΝΑ κενο...οπως και ολη τη χρονια..και φυσικα μην ακουτε διαφορα "ε θα φορτσαρεις τα χριστουγεννα,το φλεβαρη" κτλ κτλ,το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να διαμορφωσετε αναλογα με τις δυνατοτητες και τους στοχους σας ενα ωραιο,οργανωμενο προγραμμα,και να το ακολουθειτε ολη τη χρονια...ετσι,φεβρουαριο-μαρτιο που ολοι θα τρεχουν να καλυψουν κενα απο τους προηγουμενους μηνες,εσεις θα ειστε πιο χαλαροι..Ολοι μας εδω ειμαστε,οποια απορια εχετε (εμεις οι σοφοι και καλα ) να τη ριχνετε Καλη αρχη και παλι,και καλα κουραγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:57 Η Peace_ έγραψε: #57 18-06-14 18:57 Όντως παιδιά, όσοι έχετε απορίες, και κυρίως όσοι δεν πάτε φροντιστήριο, μπαίνετε στα αντίστοιχα θέματα ''Βοήθεια/Απορίες στο...'' και βοηθάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Ο russia4ever: #58 18-06-14 18:59 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η Gate4 έγραψε: #59 18-06-14 19:03 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Μάθημα Επιλογής θα επιλέξω Ιστορία Γ.Π. Προσωπικά αντέχω αυτά τα μαθήματα οπότε έχω ελπίδες. Click για ανάπτυξη... Μη το κάνεις αυτό πραγματικά. Όχι ότι έχω κάτι με την ιστορία αλλά αυτό το μάθημα έχει διπλάσια ύλη από την ιστορία κατεύθυνσης και το βιβλίο είναι τραγικά κακογραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο Hephaestus: #60 18-06-14 19:04 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Click για ανάπτυξη... ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες... θα κανεις φροντιστηρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από physicscrazy: Καλη μας αρχη και απο μενα!θετικη και μαθημα επιλογής φυσικη γενικης παιδείας .καλοκαιρινα απο 23/6. Click για ανάπτυξη... Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης123 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 148 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:40 Ο Γιάννης123: #54 18-06-14 18:40 Παει ενας χρονος που το περασα και εγω αυτο παιδια... πως περασε ετσι ο καιρος σαν χθες ηταν που ξυπναγα καθε μερα στις 7 μες τη ζεστη για να παω φροντηστηριο...Τελος παντων, για αυτους που εχουν καποιους στοχους ειναι αληθεια οτι δεν θα ειναι ιδιαιτερα ανετο καλοκαιρι.Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι παυει να ειναι περιοδος διακοπων, μην ξεσκιζεστε λοιπον ολη μερα στο διαβασμα. Προσωπικα εβγαινα καθε μερα αφοτου διαβαζα φυσικα μπολικες ωρες, σε αντιθεση με ορισμενους συμμαθητες μου που καθονταν μεσα και ελιωναν και εγραψαν τελικα χειροτερα ορισμενοι απο αυτους, οποτε οχι υπερβολες. Μαζεψτε δυναμεις για την δυσκολη χρονια και εμψυχωθειτε απο τους στοχους που εχετε θεσει και τα ονειρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 18 Ιουνίου 2014 menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:54 Ο menaskfpzm: #55 18-06-14 18:54 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Click για ανάπτυξη... Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. davidg Νεοφερμένο μέλος Ο davidg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο davidg έγραψε: #56 18-06-14 18:55 Καλη αρχη σε ολους σας,με θετικη ενεργεια και αισιοδοξια..το καλοκαιρι οχι υπερβολες,αλλα μην αφησετε ΚΑΝΕΝΑ κενο...οπως και ολη τη χρονια..και φυσικα μην ακουτε διαφορα "ε θα φορτσαρεις τα χριστουγεννα,το φλεβαρη" κτλ κτλ,το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να διαμορφωσετε αναλογα με τις δυνατοτητες και τους στοχους σας ενα ωραιο,οργανωμενο προγραμμα,και να το ακολουθειτε ολη τη χρονια...ετσι,φεβρουαριο-μαρτιο που ολοι θα τρεχουν να καλυψουν κενα απο τους προηγουμενους μηνες,εσεις θα ειστε πιο χαλαροι..Ολοι μας εδω ειμαστε,οποια απορια εχετε (εμεις οι σοφοι και καλα ) να τη ριχνετε Καλη αρχη και παλι,και καλα κουραγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:57 Η Peace_ έγραψε: #57 18-06-14 18:57 Όντως παιδιά, όσοι έχετε απορίες, και κυρίως όσοι δεν πάτε φροντιστήριο, μπαίνετε στα αντίστοιχα θέματα ''Βοήθεια/Απορίες στο...'' και βοηθάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Ο russia4ever: #58 18-06-14 18:59 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η Gate4 έγραψε: #59 18-06-14 19:03 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Μάθημα Επιλογής θα επιλέξω Ιστορία Γ.Π. Προσωπικά αντέχω αυτά τα μαθήματα οπότε έχω ελπίδες. Click για ανάπτυξη... Μη το κάνεις αυτό πραγματικά. Όχι ότι έχω κάτι με την ιστορία αλλά αυτό το μάθημα έχει διπλάσια ύλη από την ιστορία κατεύθυνσης και το βιβλίο είναι τραγικά κακογραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο Hephaestus: #60 18-06-14 19:04 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Click για ανάπτυξη... ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες... θα κανεις φροντιστηρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παει ενας χρονος που το περασα και εγω αυτο παιδια... πως περασε ετσι ο καιρος σαν χθες ηταν που ξυπναγα καθε μερα στις 7 μες τη ζεστη για να παω φροντηστηριο...Τελος παντων, για αυτους που εχουν καποιους στοχους ειναι αληθεια οτι δεν θα ειναι ιδιαιτερα ανετο καλοκαιρι.Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι παυει να ειναι περιοδος διακοπων, μην ξεσκιζεστε λοιπον ολη μερα στο διαβασμα. Προσωπικα εβγαινα καθε μερα αφοτου διαβαζα φυσικα μπολικες ωρες, σε αντιθεση με ορισμενους συμμαθητες μου που καθονταν μεσα και ελιωναν και εγραψαν τελικα χειροτερα ορισμενοι απο αυτους, οποτε οχι υπερβολες. Μαζεψτε δυναμεις για την δυσκολη χρονια και εμψυχωθειτε απο τους στοχους που εχετε θεσει και τα ονειρα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menaskfpzm Νεοφερμένο μέλος Ο menaskfpzm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:54 Ο menaskfpzm: #55 18-06-14 18:54 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Click για ανάπτυξη... Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. davidg Νεοφερμένο μέλος Ο davidg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο davidg έγραψε: #56 18-06-14 18:55 Καλη αρχη σε ολους σας,με θετικη ενεργεια και αισιοδοξια..το καλοκαιρι οχι υπερβολες,αλλα μην αφησετε ΚΑΝΕΝΑ κενο...οπως και ολη τη χρονια..και φυσικα μην ακουτε διαφορα "ε θα φορτσαρεις τα χριστουγεννα,το φλεβαρη" κτλ κτλ,το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να διαμορφωσετε αναλογα με τις δυνατοτητες και τους στοχους σας ενα ωραιο,οργανωμενο προγραμμα,και να το ακολουθειτε ολη τη χρονια...ετσι,φεβρουαριο-μαρτιο που ολοι θα τρεχουν να καλυψουν κενα απο τους προηγουμενους μηνες,εσεις θα ειστε πιο χαλαροι..Ολοι μας εδω ειμαστε,οποια απορια εχετε (εμεις οι σοφοι και καλα ) να τη ριχνετε Καλη αρχη και παλι,και καλα κουραγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:57 Η Peace_ έγραψε: #57 18-06-14 18:57 Όντως παιδιά, όσοι έχετε απορίες, και κυρίως όσοι δεν πάτε φροντιστήριο, μπαίνετε στα αντίστοιχα θέματα ''Βοήθεια/Απορίες στο...'' και βοηθάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Ο russia4ever: #58 18-06-14 18:59 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η Gate4 έγραψε: #59 18-06-14 19:03 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Μάθημα Επιλογής θα επιλέξω Ιστορία Γ.Π. Προσωπικά αντέχω αυτά τα μαθήματα οπότε έχω ελπίδες. Click για ανάπτυξη... Μη το κάνεις αυτό πραγματικά. Όχι ότι έχω κάτι με την ιστορία αλλά αυτό το μάθημα έχει διπλάσια ύλη από την ιστορία κατεύθυνσης και το βιβλίο είναι τραγικά κακογραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο Hephaestus: #60 18-06-14 19:04 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Click για ανάπτυξη... ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες... θα κανεις φροντιστηρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Με Φυσική Γ.Π. ποιο πεδίο ανοίγεις, 4ο? Click για ανάπτυξη... Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
davidg Νεοφερμένο μέλος Ο davidg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:55 Ο davidg έγραψε: #56 18-06-14 18:55 Καλη αρχη σε ολους σας,με θετικη ενεργεια και αισιοδοξια..το καλοκαιρι οχι υπερβολες,αλλα μην αφησετε ΚΑΝΕΝΑ κενο...οπως και ολη τη χρονια..και φυσικα μην ακουτε διαφορα "ε θα φορτσαρεις τα χριστουγεννα,το φλεβαρη" κτλ κτλ,το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να διαμορφωσετε αναλογα με τις δυνατοτητες και τους στοχους σας ενα ωραιο,οργανωμενο προγραμμα,και να το ακολουθειτε ολη τη χρονια...ετσι,φεβρουαριο-μαρτιο που ολοι θα τρεχουν να καλυψουν κενα απο τους προηγουμενους μηνες,εσεις θα ειστε πιο χαλαροι..Ολοι μας εδω ειμαστε,οποια απορια εχετε (εμεις οι σοφοι και καλα ) να τη ριχνετε Καλη αρχη και παλι,και καλα κουραγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:57 Η Peace_ έγραψε: #57 18-06-14 18:57 Όντως παιδιά, όσοι έχετε απορίες, και κυρίως όσοι δεν πάτε φροντιστήριο, μπαίνετε στα αντίστοιχα θέματα ''Βοήθεια/Απορίες στο...'' και βοηθάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Ο russia4ever: #58 18-06-14 18:59 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η Gate4 έγραψε: #59 18-06-14 19:03 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Μάθημα Επιλογής θα επιλέξω Ιστορία Γ.Π. Προσωπικά αντέχω αυτά τα μαθήματα οπότε έχω ελπίδες. Click για ανάπτυξη... Μη το κάνεις αυτό πραγματικά. Όχι ότι έχω κάτι με την ιστορία αλλά αυτό το μάθημα έχει διπλάσια ύλη από την ιστορία κατεύθυνσης και το βιβλίο είναι τραγικά κακογραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο Hephaestus: #60 18-06-14 19:04 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Click για ανάπτυξη... ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες... θα κανεις φροντιστηρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλη αρχη σε ολους σας,με θετικη ενεργεια και αισιοδοξια..το καλοκαιρι οχι υπερβολες,αλλα μην αφησετε ΚΑΝΕΝΑ κενο...οπως και ολη τη χρονια..και φυσικα μην ακουτε διαφορα "ε θα φορτσαρεις τα χριστουγεννα,το φλεβαρη" κτλ κτλ,το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να διαμορφωσετε αναλογα με τις δυνατοτητες και τους στοχους σας ενα ωραιο,οργανωμενο προγραμμα,και να το ακολουθειτε ολη τη χρονια...ετσι,φεβρουαριο-μαρτιο που ολοι θα τρεχουν να καλυψουν κενα απο τους προηγουμενους μηνες,εσεις θα ειστε πιο χαλαροι..Ολοι μας εδω ειμαστε,οποια απορια εχετε (εμεις οι σοφοι και καλα ) να τη ριχνετε Καλη αρχη και παλι,και καλα κουραγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:57 Η Peace_ έγραψε: #57 18-06-14 18:57 Όντως παιδιά, όσοι έχετε απορίες, και κυρίως όσοι δεν πάτε φροντιστήριο, μπαίνετε στα αντίστοιχα θέματα ''Βοήθεια/Απορίες στο...'' και βοηθάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Ο russia4ever: #58 18-06-14 18:59 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η Gate4 έγραψε: #59 18-06-14 19:03 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Μάθημα Επιλογής θα επιλέξω Ιστορία Γ.Π. Προσωπικά αντέχω αυτά τα μαθήματα οπότε έχω ελπίδες. Click για ανάπτυξη... Μη το κάνεις αυτό πραγματικά. Όχι ότι έχω κάτι με την ιστορία αλλά αυτό το μάθημα έχει διπλάσια ύλη από την ιστορία κατεύθυνσης και το βιβλίο είναι τραγικά κακογραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο Hephaestus: #60 18-06-14 19:04 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Click για ανάπτυξη... ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες... θα κανεις φροντιστηρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όντως παιδιά, όσοι έχετε απορίες, και κυρίως όσοι δεν πάτε φροντιστήριο, μπαίνετε στα αντίστοιχα θέματα ''Βοήθεια/Απορίες στο...'' και βοηθάμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
russia4ever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο russia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 18:59 Ο russia4ever: #58 18-06-14 18:59 Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η Gate4 έγραψε: #59 18-06-14 19:03 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Μάθημα Επιλογής θα επιλέξω Ιστορία Γ.Π. Προσωπικά αντέχω αυτά τα μαθήματα οπότε έχω ελπίδες. Click για ανάπτυξη... Μη το κάνεις αυτό πραγματικά. Όχι ότι έχω κάτι με την ιστορία αλλά αυτό το μάθημα έχει διπλάσια ύλη από την ιστορία κατεύθυνσης και το βιβλίο είναι τραγικά κακογραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο Hephaestus: #60 18-06-14 19:04 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Click για ανάπτυξη... ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες... θα κανεις φροντιστηρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bboys Τρελας123 E.Z Lolipop7 damn SlimShady Schlimazel spring day dimitris-R9 johnietraf Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eimai_awesome: Με Φυσική νομίζω κανένα. Με μαθήματα το 5ο (οικονομικες σχολές) Click για ανάπτυξη... Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:03 Η Gate4 έγραψε: #59 18-06-14 19:03 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Μάθημα Επιλογής θα επιλέξω Ιστορία Γ.Π. Προσωπικά αντέχω αυτά τα μαθήματα οπότε έχω ελπίδες. Click για ανάπτυξη... Μη το κάνεις αυτό πραγματικά. Όχι ότι έχω κάτι με την ιστορία αλλά αυτό το μάθημα έχει διπλάσια ύλη από την ιστορία κατεύθυνσης και το βιβλίο είναι τραγικά κακογραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο Hephaestus: #60 18-06-14 19:04 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Click για ανάπτυξη... ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες... θα κανεις φροντιστηρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 87 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Μάθημα Επιλογής θα επιλέξω Ιστορία Γ.Π. Προσωπικά αντέχω αυτά τα μαθήματα οπότε έχω ελπίδες. Click για ανάπτυξη... Μη το κάνεις αυτό πραγματικά. Όχι ότι έχω κάτι με την ιστορία αλλά αυτό το μάθημα έχει διπλάσια ύλη από την ιστορία κατεύθυνσης και το βιβλίο είναι τραγικά κακογραμμένο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2014 στις 19:04 Ο Hephaestus: #60 18-06-14 19:04 Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Click για ανάπτυξη... ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες... θα κανεις φροντιστηρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από russia4ever: Αυτό. Παιδιά να 'στε καλά για τη βοήθεια!!! Click για ανάπτυξη... ο,τι βοηθεια θες για τα μαθηματα,μας λες... θα κανεις φροντιστηρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.