Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Akatanomasty
Νεοφερμένο μέλος

Έκθεση: 17,9
Βιολογία Γ.Π.: 18
Λογοτεχνία: 14,2
Αρχαία: 15.1
Λατινικά: 18,7
Ιστορία: 17,1
Σύνολο: 17.184
Στο διάολο όλα
Έλα μη σ'αρχίσουμε όλοι τώρα... με τέτοιο βαθμό στην Έκθεση και δε χαίρεσαι( που και στα υπόλοιπα δηλαδή μια χαρά έγραψες)
Χαμόγελο!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petmak97
Εκκολαπτόμενο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

εγω εβγαλα 15403 μορια στο τριτο πεδιο και 14481 στο δευτερο πεδιο....νιωθω ολιγον τι αποτυχημενος αλλα οκ...απο οτι βλεπω εδω μεσα ολοι εχουν παει καλα....τεσπα δεν πειραζει ολα καλα....
Μην νιώθεις έτσι...αυτή είναι η προσπάθεια σου και είναι αποδεκτή από όλους. Άσε που εδώ όλοι σχεδόν είναι άριστοι.
din@!!
Δραστήριο μέλος

εγω εβγαλα 15403 μορια στο τριτο πεδιο και 14481 στο δευτερο πεδιο....νιωθω ολιγον τι αποτυχημενος αλλα οκ...απο οτι βλεπω εδω μεσα ολοι εχουν παει καλα....τεσπα δεν πειραζει ολα καλα....
Βρε συ ξεκολλα και μη σκεφτεσαι ετσι!!! Δεν έρχεται το τέλος του κόσμου με μια αποτυχία στις πανελλήνιες.
Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να κάτσεις να σκεφτεις τι σου αρεσει, τι θες να κανεις. Το 'χεις; Περνάς; Αν οχι ποιες άλλες σχολές μπορούν να σου προσφέρουν ανάλογες γνωσεις; Πολλές φορές οι ενναλακτικες είναι εκεί που δεν μπορούμε να το φανταστούμε καν....
Έβγαλα 15000 μόρια στο τρίτο όταν έδινα πανελλήνιες, και τη σχολή π ήθελα την έβλεπα μόνο με κυάλια. Είχα την τύχη και μπόρεσα να πάω στο εξωτερικό, ανακαλύπτοντας εκ των υστέρων οτι στην ουσία είχα κολλήσει σε ένα "στόχο" και δεν είχα ψαξει καθόλου τα παρεμφερή.
Έχω πλέον στο μυαλό μου τουλάχιστον 4-5 τμήματα τα οποία θα μπορούσα να είχα δηλωσει στο μηχανογραφικό, πιθανά να πέρναγα κιόλας, και θα είχαν απόλυτη συνάφεια με αυτό που ήθελα και αυτό που κάνω τώρα. Τι θα ειχα χασει; Οκ, τις εμπειρίες που πήρα εδώ που βρίσκομαι- και για αυτες δεν το μετανιωνω. Θα είχα γλιτώσει όμως άγχος, στεναχώρια, αίσθημα αποτυχίας και (βασικό) έξοδα.
Bottomline... Ανοιξε τα μάτια σου και ψάξε να δεις τι μπορεις να καταφέρεις. Θα εκπλαγείς με το πόσο ενδιαφέρον εχουν σχολές που ουτε που ειχαν περασει απο το μυαλό σου. Εγω προσωπικά ανακάλυψα....ολοκληρο τμημα για το οποιο δεν ειχα ξανακουσει!!!
Στη χειρότερη των περιπτώσεων, ξαναδώσε!!! Πόσους φίλους και γνωστούς έχω που δωσανε και γραψανε πολυ χαμηλότερα απο εσένα, και τη δευτερη φορά περάσανε ιατρικες, φυσικομαθηματικα, νομικες, πολυτεχνεια!!!
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Αντε το μηχανογραφικο και οι βασεις τωρα.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

TheStranger
Νεοφερμένο μέλος

Αρχαία: 19.9 ()
Λατινικά: 19.9
Ιστορία: 19.5
Λογοτεχνία: 17.8 (γιατί οι μαλάκες)
Έκθεση: 18.5
Βιολογία: 19.4
19.502 1o πεδίο, 18.060 3ο
![]()
Αρχαία 19.9;;; Τι φάση;
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Απ'ότι είδατε στα σχολεία σας, οι βαθμολογίες στην Έκθεση ήταν υψηλές ή χαμηλές; Διότι λέγαμε εύκολο θέμα και ότι ίσως να είναι αυστηροί στην βαθμολόγηση. Τι έγινε τελικα;![]()
Εγώ παρατήρησα αρκετές υψηλές βαθμολογίες. Είχαμε και 18+!
xkorko
Νεοφερμένο μέλος

Αρχαία 19.9;;; Τι φάση;
100 και 99, άντε πες μου εσύ
έχω κάνει σίγουρα ένα λεξιλογικό λάθος, όποτε περίμενα από 18 ως 19, αλλά το 19.9 με εξέπληξε θετικά!
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Απ'ότι είδατε στα σχολεία σας, οι βαθμολογίες στην Έκθεση ήταν υψηλές ή χαμηλές; Διότι λέγαμε εύκολο θέμα και ότι ίσως να είναι αυστηροί στην βαθμολόγηση. Τι έγινε τελικα;![]()
Στο σχολείο μου ο υψηλότερος βαθμός ήταν 16.6 από μια κοπέλα που είχε τελειώσει φιλολογία και ξαναδινε για κάποιο λόγο, ακολουθούσε ένα 16 και κάτι (δε θυμάμαι πόσο), ένα 16, ένα 15.6 και τα υπόλοιπα κάτω από 15.
Μαθηματικά κατεύθυνσης 4 από τους 30πόσους πάνω από τη βάση.
Εντύπωση μου έκανε που δεν υπήρχαν γενικά ιδιαίτερες αποκλίσεις, ακόμη και στη λογοτεχνία των θεωρητικών.
Την μεγαλύτερη απόκλιση την είχα στην έκθεση (6%). ΑΕΠΠ και μαθηματικά 1% και στα άλλα καμία.
αγγελικη123
Νεοφερμένο μέλος

και θελω ιατρικη. Για που λετε?
xkorko
Νεοφερμένο μέλος

Στο σχολείο μου ο υψηλότερος βαθμός ήταν 16.6 από μια κοπέλα που είχε τελειώσει φιλολογία και ξαναδινε για κάποιο λόγο, ακολουθούσε ένα 16 και κάτι (δε θυμάμαι πόσο), ένα 16, ένα 15.6 και τα υπόλοιπα κάτω από 15.
Εντύπωση μου έκανε που δεν υπήρχαν γενικά ιδιαίτερες αποκλίσεις, ακόμη και στη λογοτεχνία των θεωρητικών.
Την μεγαλύτερη απόκλιση την είχα στην έκθεση (6%). ΑΕΠΠ και μαθηματικά 1% και στα άλλα καμία.
εγώ έκθεση, είχα τρελή απόκλιση, 80 ο ένας 95 ο άλλος, και ο τρίτος 90 και σώθηκα (οι υπόλοιπες βαθμολογίες από 16.5 και κάτω). εκεί που παρατηρήθηκαν πολύ χαμηλές βαθμολογίες ήταν λογοτεχνία, 17.8 το υψηλότερο, ενώ στα υπόλοιπα σχολεία εθεάθησαν και βαθμοί πάνω από 19, τι να πεις
paul7100
Νεοφερμένο μέλος

εμας 10 στους 60 πανω απο τη βαση φυσικη, 3 στους 10 πανω απο 15.. με μεγαλυτερο 17,8 μετα 16,4 και μετα 15,6 (απο τεχνολογικη 2)
λιγο καλυτερο το κλιμα στα μαθηματικα γενικοτερα( 20 στους 60

vasilakis13
Δραστήριο μέλος

Βιολογία γενικής 19,6
Βιολογία κατεύθυνσης 18,9
Έκθεση 16,1
Μαθηματικά 17,1
Φυσική 17,9
Χημεία 19,7
Μόνο έκθεση περίμενα παραπάνω, σε όλα τα άλλα τα πήγα όπως είχα υπολογίσει, και καλύτερα ακόμα. Να δω τώρα πως θα λύσω τον γρίφο του μηχανογραφικού...
αγγελικη123
Νεοφερμένο μέλος

petmak97
Εκκολαπτόμενο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

εμας 10 στους 60 πανω απο τη βαση φυσικη, 3 στους 10 πανω απο 15.. με μεγαλυτερο 17,8 μετα 16,4 και μετα 15,6 (απο τεχνολογικη 2)
λιγο καλυτερο το κλιμα στα μαθηματικα γενικοτερα( 20 στους 60)
Νομίζω στατιστικά αυτοί που είναι κάτω από τη βάση μαθηματικά είναι λιγότεροι από τη φυσική, παρότι για τη δυσκολία των μαθηματικών γκρινιάζαμε περισσότερο.
Οι βαθμολογίες φυσική στο σχολείο μου ξεκινούσαν αρκετά χαμηλότερα από τα μαθηματικά μιας και ήταν πολλοί κάτω από 5 ενώ μαθηματικά ελάχιστοι, όμως έφταναν και ψηλότερα. Μάλλον αυτό γενικεύεται για πολλά σχολεία.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Άσε που φυσική είχαμε πολλά 5 και κάτω
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Πως γινεται αναβαθμολογηση? Στην εκθεση που δεν τα πηγα καλα,μου εβαλαν και οι δυο 14,6. Μεγαλη συμπτωση για εκθεσηΚατα τα αλλα, με 18.413, εχω ελπιδες για Ιατρικη?
Δεν υφίσταται αναβαθμολόγηση στις πανελλήνιες για κανένα λόγο. Μόνο το γραπτό σου βλέπεις αν θες καταβάλοντας ένα πόσο, νομίζω 50€ .
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.