~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 17:20 Η ~Lös~ έγραψε: #7.881 20-05-13 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Α κοίτα το είπα γιατί βλέπω τι βάζουν φυσική και σε τόσο δύσκολα δεν με είμαι τόσο εύκολο να ανταποκριθώ.. Click για ανάπτυξη... ααυτό! επειδή είχαν δύσκολα θέματα οι προηγούμενες χρονιές,πιστεύεις ότι και τώρα θα σας περιπαίξουν και με φυσική και δε θα γράψεις...λάθος... με αισιοδοξία πάμε =) καλομελέτα κι ΕΡΧΕΤΑΙ~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:00 Η STELLA95 έγραψε: #7.882 20-05-13 18:00 τι πιστευεται θα πεσει λογοτεχνια κατευθυνσησ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. balhhh Νεοφερμένο μέλος Ο balhhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:20 Ο balhhh έγραψε: #7.883 20-05-13 18:20 Παιδιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πως γραψατε βιολογια εγω σκατα... Εχει ανοιξει ο καιρος και κουρατστηκα υπερβολικα... Τ λετε για λογοτεχνια;;;;;;;;Παντως εμεις τς θεωριτικης ειχαμε ευκολα μεχρι τωρα ...Τ λετε που θα χτυπησουν;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Μαΐου 2013 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:21 Ο JKaradakov: #7.884 20-05-13 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μας είπαν στο φροντ ότι είναι sos για φέτος.. Νομίζω στη φυσική δεν θα γράψω τίποτα Click για ανάπτυξη... Τα νομίσματα στην τράπεζα όπως έλεγε ένας δάσκαλός μου στο δημοτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλός δάσκαλος ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:44 Η ~Lös~ έγραψε: #7.885 20-05-13 18:44 Αρχική Δημοσίευση από balhhh: Παιδιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πως γραψατε βιολογια εγω σκατα... Εχει ανοιξει ο καιρος και κουρατστηκα υπερβολικα... Τ λετε για λογοτεχνια;;;;;;;;Παντως εμεις τς θεωριτικης ειχαμε ευκολα μεχρι τωρα ...Τ λετε που θα χτυπησουν;;;;;; Click για ανάπτυξη... η εκθεση κι η βιολογια ηταν για ολους βασικα... εκτός από άγνωστο..πού να χτυπήσουν αλλού σ'εμάς; να βάλουν πχ ιστορία εκτός ύλης; η λατινικα τα κειμενα 35 και 50; καλά,μεγάλα λόγια δε θέλω να λέω,απλά πέραν του αγνώστου και των κειμένων ίσως,δε μπορούν ΠΟΥΘΕΝΑ να χτυπησουν τους αριστα προετοιμασμενους της θεωρητικης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:47 Η Gate4 έγραψε: #7.886 20-05-13 18:47 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τα νομίσματα στην τράπεζα όπως έλεγε ένας δάσκαλός μου στο δημοτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλός δάσκαλος ήταν... Click για ανάπτυξη... Να το κάνω είμαι σίγουρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:49 Η ~Lös~ έγραψε: #7.887 20-05-13 18:49 Αρχική Δημοσίευση από STELLA95: τι πιστευεται θα πεσει λογοτεχνια κατευθυνσησ? Click για ανάπτυξη... παπαδιαμαντης ή ιωάννου... τώρα αν δούμε κανέναν κρητικό..δε θα εκπλαγώ xDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christie17avril Εκκολαπτόμενο μέλος Η Christie17avril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 248 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Christie17avril: #7.888 20-05-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: ούτε γω μπορώ να μπω.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Τι σκατά ρε!Γιατί δε μπορώ να μπω στις ασκήσεις του ψηφιακού σχολείου?Μέχρι πριν από κάποια λεπτά μέσα ήμουν.Όποιος μπορεί ας προσπαθήσει να μπει μήπως τελικά φταίω εγώ... Click για ανάπτυξη... τα κλείνουν την περίοδο των πανελληνίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:55 Η STELLA95 έγραψε: #7.889 20-05-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: παπαδιαμαντης ή ιωάννου... τώρα αν δούμε κανέναν κρητικό..δε θα εκπλαγώ xDD Click για ανάπτυξη... η κρητικοσ επεσε το 2011 ηταν αρκετο καιρο στην υλη τον περιμεναν καθε χρονο και να ξαναμπει.τ ονειροο παντως βλεπω να ερχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:07 Ο JKaradakov: #7.890 20-05-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Να το κάνω είμαι σίγουρη; Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:11 Η EnnisDelMar!: #7.891 20-05-13 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Άμα θέλω 2 ολόκληρες μέρες για τη βιολογία γενικής να δω τι θα κάνω για τη βιολογία κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... Πω ρε γαμώτο κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Αλλά λογικά όλοι έχουμε αφιερώσει πολύ περισσότερο χρόνο για βιο. κατ. παρά για γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:16 Η Gate4 έγραψε: #7.892 20-05-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:19 Ο JKaradakov: #7.893 20-05-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #7.894 20-05-13 20:24 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε ιορδάνη δεν βάζουν και νορμάλ θέματα στη φυσική. Δηλαδή μαθητικά πιο εύκολα θα γράψω (πρόοδος όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο JKaradakov: #7.895 20-05-13 20:38 Αποφάσισε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:47 Η Gate4 έγραψε: #7.896 20-05-13 20:47 Και τα δύο τα μισώ αλλά στα μαθηματικά θα γράψω καλύτερα. που τα μισώ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:28 Ο ΔημήτρηςΠ95: #7.897 20-05-13 21:28 έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:32 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #7.898 20-05-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, την χασούρα στα μαθηματικά γενικής θα την ισορροπήσουμε με 20άρι φυσική(πλακίτσα). Ενα 15 και είμαι υπερχαρούμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:56 Ο cha0s έγραψε: #7.899 20-05-13 21:56 Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 22:08 Ο Ironboy έγραψε: #7.900 20-05-13 22:08 Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 393 394 395 396 397 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Α κοίτα το είπα γιατί βλέπω τι βάζουν φυσική και σε τόσο δύσκολα δεν με είμαι τόσο εύκολο να ανταποκριθώ.. Click για ανάπτυξη... ααυτό! επειδή είχαν δύσκολα θέματα οι προηγούμενες χρονιές,πιστεύεις ότι και τώρα θα σας περιπαίξουν και με φυσική και δε θα γράψεις...λάθος... με αισιοδοξία πάμε =) καλομελέτα κι ΕΡΧΕΤΑΙ~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:00 Η STELLA95 έγραψε: #7.882 20-05-13 18:00 τι πιστευεται θα πεσει λογοτεχνια κατευθυνσησ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. balhhh Νεοφερμένο μέλος Ο balhhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:20 Ο balhhh έγραψε: #7.883 20-05-13 18:20 Παιδιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πως γραψατε βιολογια εγω σκατα... Εχει ανοιξει ο καιρος και κουρατστηκα υπερβολικα... Τ λετε για λογοτεχνια;;;;;;;;Παντως εμεις τς θεωριτικης ειχαμε ευκολα μεχρι τωρα ...Τ λετε που θα χτυπησουν;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Μαΐου 2013 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:21 Ο JKaradakov: #7.884 20-05-13 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μας είπαν στο φροντ ότι είναι sos για φέτος.. Νομίζω στη φυσική δεν θα γράψω τίποτα Click για ανάπτυξη... Τα νομίσματα στην τράπεζα όπως έλεγε ένας δάσκαλός μου στο δημοτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλός δάσκαλος ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:44 Η ~Lös~ έγραψε: #7.885 20-05-13 18:44 Αρχική Δημοσίευση από balhhh: Παιδιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πως γραψατε βιολογια εγω σκατα... Εχει ανοιξει ο καιρος και κουρατστηκα υπερβολικα... Τ λετε για λογοτεχνια;;;;;;;;Παντως εμεις τς θεωριτικης ειχαμε ευκολα μεχρι τωρα ...Τ λετε που θα χτυπησουν;;;;;; Click για ανάπτυξη... η εκθεση κι η βιολογια ηταν για ολους βασικα... εκτός από άγνωστο..πού να χτυπήσουν αλλού σ'εμάς; να βάλουν πχ ιστορία εκτός ύλης; η λατινικα τα κειμενα 35 και 50; καλά,μεγάλα λόγια δε θέλω να λέω,απλά πέραν του αγνώστου και των κειμένων ίσως,δε μπορούν ΠΟΥΘΕΝΑ να χτυπησουν τους αριστα προετοιμασμενους της θεωρητικης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:47 Η Gate4 έγραψε: #7.886 20-05-13 18:47 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τα νομίσματα στην τράπεζα όπως έλεγε ένας δάσκαλός μου στο δημοτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλός δάσκαλος ήταν... Click για ανάπτυξη... Να το κάνω είμαι σίγουρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:49 Η ~Lös~ έγραψε: #7.887 20-05-13 18:49 Αρχική Δημοσίευση από STELLA95: τι πιστευεται θα πεσει λογοτεχνια κατευθυνσησ? Click για ανάπτυξη... παπαδιαμαντης ή ιωάννου... τώρα αν δούμε κανέναν κρητικό..δε θα εκπλαγώ xDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christie17avril Εκκολαπτόμενο μέλος Η Christie17avril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 248 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Christie17avril: #7.888 20-05-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: ούτε γω μπορώ να μπω.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Τι σκατά ρε!Γιατί δε μπορώ να μπω στις ασκήσεις του ψηφιακού σχολείου?Μέχρι πριν από κάποια λεπτά μέσα ήμουν.Όποιος μπορεί ας προσπαθήσει να μπει μήπως τελικά φταίω εγώ... Click για ανάπτυξη... τα κλείνουν την περίοδο των πανελληνίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:55 Η STELLA95 έγραψε: #7.889 20-05-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: παπαδιαμαντης ή ιωάννου... τώρα αν δούμε κανέναν κρητικό..δε θα εκπλαγώ xDD Click για ανάπτυξη... η κρητικοσ επεσε το 2011 ηταν αρκετο καιρο στην υλη τον περιμεναν καθε χρονο και να ξαναμπει.τ ονειροο παντως βλεπω να ερχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:07 Ο JKaradakov: #7.890 20-05-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Να το κάνω είμαι σίγουρη; Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:11 Η EnnisDelMar!: #7.891 20-05-13 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Άμα θέλω 2 ολόκληρες μέρες για τη βιολογία γενικής να δω τι θα κάνω για τη βιολογία κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... Πω ρε γαμώτο κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Αλλά λογικά όλοι έχουμε αφιερώσει πολύ περισσότερο χρόνο για βιο. κατ. παρά για γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:16 Η Gate4 έγραψε: #7.892 20-05-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:19 Ο JKaradakov: #7.893 20-05-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #7.894 20-05-13 20:24 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε ιορδάνη δεν βάζουν και νορμάλ θέματα στη φυσική. Δηλαδή μαθητικά πιο εύκολα θα γράψω (πρόοδος όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο JKaradakov: #7.895 20-05-13 20:38 Αποφάσισε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:47 Η Gate4 έγραψε: #7.896 20-05-13 20:47 Και τα δύο τα μισώ αλλά στα μαθηματικά θα γράψω καλύτερα. που τα μισώ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:28 Ο ΔημήτρηςΠ95: #7.897 20-05-13 21:28 έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:32 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #7.898 20-05-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, την χασούρα στα μαθηματικά γενικής θα την ισορροπήσουμε με 20άρι φυσική(πλακίτσα). Ενα 15 και είμαι υπερχαρούμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:56 Ο cha0s έγραψε: #7.899 20-05-13 21:56 Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 22:08 Ο Ironboy έγραψε: #7.900 20-05-13 22:08 Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 393 394 395 396 397 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι πιστευεται θα πεσει λογοτεχνια κατευθυνσησ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
balhhh Νεοφερμένο μέλος Ο balhhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:20 Ο balhhh έγραψε: #7.883 20-05-13 18:20 Παιδιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πως γραψατε βιολογια εγω σκατα... Εχει ανοιξει ο καιρος και κουρατστηκα υπερβολικα... Τ λετε για λογοτεχνια;;;;;;;;Παντως εμεις τς θεωριτικης ειχαμε ευκολα μεχρι τωρα ...Τ λετε που θα χτυπησουν;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Μαΐου 2013 JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:21 Ο JKaradakov: #7.884 20-05-13 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μας είπαν στο φροντ ότι είναι sos για φέτος.. Νομίζω στη φυσική δεν θα γράψω τίποτα Click για ανάπτυξη... Τα νομίσματα στην τράπεζα όπως έλεγε ένας δάσκαλός μου στο δημοτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλός δάσκαλος ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:44 Η ~Lös~ έγραψε: #7.885 20-05-13 18:44 Αρχική Δημοσίευση από balhhh: Παιδιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πως γραψατε βιολογια εγω σκατα... Εχει ανοιξει ο καιρος και κουρατστηκα υπερβολικα... Τ λετε για λογοτεχνια;;;;;;;;Παντως εμεις τς θεωριτικης ειχαμε ευκολα μεχρι τωρα ...Τ λετε που θα χτυπησουν;;;;;; Click για ανάπτυξη... η εκθεση κι η βιολογια ηταν για ολους βασικα... εκτός από άγνωστο..πού να χτυπήσουν αλλού σ'εμάς; να βάλουν πχ ιστορία εκτός ύλης; η λατινικα τα κειμενα 35 και 50; καλά,μεγάλα λόγια δε θέλω να λέω,απλά πέραν του αγνώστου και των κειμένων ίσως,δε μπορούν ΠΟΥΘΕΝΑ να χτυπησουν τους αριστα προετοιμασμενους της θεωρητικης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:47 Η Gate4 έγραψε: #7.886 20-05-13 18:47 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τα νομίσματα στην τράπεζα όπως έλεγε ένας δάσκαλός μου στο δημοτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλός δάσκαλος ήταν... Click για ανάπτυξη... Να το κάνω είμαι σίγουρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:49 Η ~Lös~ έγραψε: #7.887 20-05-13 18:49 Αρχική Δημοσίευση από STELLA95: τι πιστευεται θα πεσει λογοτεχνια κατευθυνσησ? Click για ανάπτυξη... παπαδιαμαντης ή ιωάννου... τώρα αν δούμε κανέναν κρητικό..δε θα εκπλαγώ xDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christie17avril Εκκολαπτόμενο μέλος Η Christie17avril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 248 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Christie17avril: #7.888 20-05-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: ούτε γω μπορώ να μπω.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Τι σκατά ρε!Γιατί δε μπορώ να μπω στις ασκήσεις του ψηφιακού σχολείου?Μέχρι πριν από κάποια λεπτά μέσα ήμουν.Όποιος μπορεί ας προσπαθήσει να μπει μήπως τελικά φταίω εγώ... Click για ανάπτυξη... τα κλείνουν την περίοδο των πανελληνίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:55 Η STELLA95 έγραψε: #7.889 20-05-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: παπαδιαμαντης ή ιωάννου... τώρα αν δούμε κανέναν κρητικό..δε θα εκπλαγώ xDD Click για ανάπτυξη... η κρητικοσ επεσε το 2011 ηταν αρκετο καιρο στην υλη τον περιμεναν καθε χρονο και να ξαναμπει.τ ονειροο παντως βλεπω να ερχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:07 Ο JKaradakov: #7.890 20-05-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Να το κάνω είμαι σίγουρη; Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:11 Η EnnisDelMar!: #7.891 20-05-13 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Άμα θέλω 2 ολόκληρες μέρες για τη βιολογία γενικής να δω τι θα κάνω για τη βιολογία κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... Πω ρε γαμώτο κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Αλλά λογικά όλοι έχουμε αφιερώσει πολύ περισσότερο χρόνο για βιο. κατ. παρά για γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:16 Η Gate4 έγραψε: #7.892 20-05-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:19 Ο JKaradakov: #7.893 20-05-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #7.894 20-05-13 20:24 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε ιορδάνη δεν βάζουν και νορμάλ θέματα στη φυσική. Δηλαδή μαθητικά πιο εύκολα θα γράψω (πρόοδος όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο JKaradakov: #7.895 20-05-13 20:38 Αποφάσισε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:47 Η Gate4 έγραψε: #7.896 20-05-13 20:47 Και τα δύο τα μισώ αλλά στα μαθηματικά θα γράψω καλύτερα. που τα μισώ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:28 Ο ΔημήτρηςΠ95: #7.897 20-05-13 21:28 έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:32 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #7.898 20-05-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, την χασούρα στα μαθηματικά γενικής θα την ισορροπήσουμε με 20άρι φυσική(πλακίτσα). Ενα 15 και είμαι υπερχαρούμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:56 Ο cha0s έγραψε: #7.899 20-05-13 21:56 Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 22:08 Ο Ironboy έγραψε: #7.900 20-05-13 22:08 Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 393 394 395 396 397 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πως γραψατε βιολογια εγω σκατα... Εχει ανοιξει ο καιρος και κουρατστηκα υπερβολικα... Τ λετε για λογοτεχνια;;;;;;;;Παντως εμεις τς θεωριτικης ειχαμε ευκολα μεχρι τωρα ...Τ λετε που θα χτυπησουν;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:21 Ο JKaradakov: #7.884 20-05-13 18:21 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μας είπαν στο φροντ ότι είναι sos για φέτος.. Νομίζω στη φυσική δεν θα γράψω τίποτα Click για ανάπτυξη... Τα νομίσματα στην τράπεζα όπως έλεγε ένας δάσκαλός μου στο δημοτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλός δάσκαλος ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:44 Η ~Lös~ έγραψε: #7.885 20-05-13 18:44 Αρχική Δημοσίευση από balhhh: Παιδιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πως γραψατε βιολογια εγω σκατα... Εχει ανοιξει ο καιρος και κουρατστηκα υπερβολικα... Τ λετε για λογοτεχνια;;;;;;;;Παντως εμεις τς θεωριτικης ειχαμε ευκολα μεχρι τωρα ...Τ λετε που θα χτυπησουν;;;;;; Click για ανάπτυξη... η εκθεση κι η βιολογια ηταν για ολους βασικα... εκτός από άγνωστο..πού να χτυπήσουν αλλού σ'εμάς; να βάλουν πχ ιστορία εκτός ύλης; η λατινικα τα κειμενα 35 και 50; καλά,μεγάλα λόγια δε θέλω να λέω,απλά πέραν του αγνώστου και των κειμένων ίσως,δε μπορούν ΠΟΥΘΕΝΑ να χτυπησουν τους αριστα προετοιμασμενους της θεωρητικης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:47 Η Gate4 έγραψε: #7.886 20-05-13 18:47 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τα νομίσματα στην τράπεζα όπως έλεγε ένας δάσκαλός μου στο δημοτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλός δάσκαλος ήταν... Click για ανάπτυξη... Να το κάνω είμαι σίγουρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:49 Η ~Lös~ έγραψε: #7.887 20-05-13 18:49 Αρχική Δημοσίευση από STELLA95: τι πιστευεται θα πεσει λογοτεχνια κατευθυνσησ? Click για ανάπτυξη... παπαδιαμαντης ή ιωάννου... τώρα αν δούμε κανέναν κρητικό..δε θα εκπλαγώ xDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christie17avril Εκκολαπτόμενο μέλος Η Christie17avril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 248 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Christie17avril: #7.888 20-05-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: ούτε γω μπορώ να μπω.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Τι σκατά ρε!Γιατί δε μπορώ να μπω στις ασκήσεις του ψηφιακού σχολείου?Μέχρι πριν από κάποια λεπτά μέσα ήμουν.Όποιος μπορεί ας προσπαθήσει να μπει μήπως τελικά φταίω εγώ... Click για ανάπτυξη... τα κλείνουν την περίοδο των πανελληνίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:55 Η STELLA95 έγραψε: #7.889 20-05-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: παπαδιαμαντης ή ιωάννου... τώρα αν δούμε κανέναν κρητικό..δε θα εκπλαγώ xDD Click για ανάπτυξη... η κρητικοσ επεσε το 2011 ηταν αρκετο καιρο στην υλη τον περιμεναν καθε χρονο και να ξαναμπει.τ ονειροο παντως βλεπω να ερχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:07 Ο JKaradakov: #7.890 20-05-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Να το κάνω είμαι σίγουρη; Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:11 Η EnnisDelMar!: #7.891 20-05-13 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Άμα θέλω 2 ολόκληρες μέρες για τη βιολογία γενικής να δω τι θα κάνω για τη βιολογία κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... Πω ρε γαμώτο κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Αλλά λογικά όλοι έχουμε αφιερώσει πολύ περισσότερο χρόνο για βιο. κατ. παρά για γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:16 Η Gate4 έγραψε: #7.892 20-05-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:19 Ο JKaradakov: #7.893 20-05-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #7.894 20-05-13 20:24 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε ιορδάνη δεν βάζουν και νορμάλ θέματα στη φυσική. Δηλαδή μαθητικά πιο εύκολα θα γράψω (πρόοδος όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο JKaradakov: #7.895 20-05-13 20:38 Αποφάσισε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:47 Η Gate4 έγραψε: #7.896 20-05-13 20:47 Και τα δύο τα μισώ αλλά στα μαθηματικά θα γράψω καλύτερα. που τα μισώ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:28 Ο ΔημήτρηςΠ95: #7.897 20-05-13 21:28 έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:32 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #7.898 20-05-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, την χασούρα στα μαθηματικά γενικής θα την ισορροπήσουμε με 20άρι φυσική(πλακίτσα). Ενα 15 και είμαι υπερχαρούμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:56 Ο cha0s έγραψε: #7.899 20-05-13 21:56 Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 22:08 Ο Ironboy έγραψε: #7.900 20-05-13 22:08 Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 393 394 395 396 397 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Μας είπαν στο φροντ ότι είναι sos για φέτος.. Νομίζω στη φυσική δεν θα γράψω τίποτα Click για ανάπτυξη... Τα νομίσματα στην τράπεζα όπως έλεγε ένας δάσκαλός μου στο δημοτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλός δάσκαλος ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:44 Η ~Lös~ έγραψε: #7.885 20-05-13 18:44 Αρχική Δημοσίευση από balhhh: Παιδιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πως γραψατε βιολογια εγω σκατα... Εχει ανοιξει ο καιρος και κουρατστηκα υπερβολικα... Τ λετε για λογοτεχνια;;;;;;;;Παντως εμεις τς θεωριτικης ειχαμε ευκολα μεχρι τωρα ...Τ λετε που θα χτυπησουν;;;;;; Click για ανάπτυξη... η εκθεση κι η βιολογια ηταν για ολους βασικα... εκτός από άγνωστο..πού να χτυπήσουν αλλού σ'εμάς; να βάλουν πχ ιστορία εκτός ύλης; η λατινικα τα κειμενα 35 και 50; καλά,μεγάλα λόγια δε θέλω να λέω,απλά πέραν του αγνώστου και των κειμένων ίσως,δε μπορούν ΠΟΥΘΕΝΑ να χτυπησουν τους αριστα προετοιμασμενους της θεωρητικης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:47 Η Gate4 έγραψε: #7.886 20-05-13 18:47 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τα νομίσματα στην τράπεζα όπως έλεγε ένας δάσκαλός μου στο δημοτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλός δάσκαλος ήταν... Click για ανάπτυξη... Να το κάνω είμαι σίγουρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:49 Η ~Lös~ έγραψε: #7.887 20-05-13 18:49 Αρχική Δημοσίευση από STELLA95: τι πιστευεται θα πεσει λογοτεχνια κατευθυνσησ? Click για ανάπτυξη... παπαδιαμαντης ή ιωάννου... τώρα αν δούμε κανέναν κρητικό..δε θα εκπλαγώ xDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christie17avril Εκκολαπτόμενο μέλος Η Christie17avril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 248 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Christie17avril: #7.888 20-05-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: ούτε γω μπορώ να μπω.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Τι σκατά ρε!Γιατί δε μπορώ να μπω στις ασκήσεις του ψηφιακού σχολείου?Μέχρι πριν από κάποια λεπτά μέσα ήμουν.Όποιος μπορεί ας προσπαθήσει να μπει μήπως τελικά φταίω εγώ... Click για ανάπτυξη... τα κλείνουν την περίοδο των πανελληνίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:55 Η STELLA95 έγραψε: #7.889 20-05-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: παπαδιαμαντης ή ιωάννου... τώρα αν δούμε κανέναν κρητικό..δε θα εκπλαγώ xDD Click για ανάπτυξη... η κρητικοσ επεσε το 2011 ηταν αρκετο καιρο στην υλη τον περιμεναν καθε χρονο και να ξαναμπει.τ ονειροο παντως βλεπω να ερχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:07 Ο JKaradakov: #7.890 20-05-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Να το κάνω είμαι σίγουρη; Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:11 Η EnnisDelMar!: #7.891 20-05-13 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Άμα θέλω 2 ολόκληρες μέρες για τη βιολογία γενικής να δω τι θα κάνω για τη βιολογία κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... Πω ρε γαμώτο κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Αλλά λογικά όλοι έχουμε αφιερώσει πολύ περισσότερο χρόνο για βιο. κατ. παρά για γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:16 Η Gate4 έγραψε: #7.892 20-05-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:19 Ο JKaradakov: #7.893 20-05-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #7.894 20-05-13 20:24 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε ιορδάνη δεν βάζουν και νορμάλ θέματα στη φυσική. Δηλαδή μαθητικά πιο εύκολα θα γράψω (πρόοδος όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο JKaradakov: #7.895 20-05-13 20:38 Αποφάσισε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:47 Η Gate4 έγραψε: #7.896 20-05-13 20:47 Και τα δύο τα μισώ αλλά στα μαθηματικά θα γράψω καλύτερα. που τα μισώ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:28 Ο ΔημήτρηςΠ95: #7.897 20-05-13 21:28 έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:32 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #7.898 20-05-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, την χασούρα στα μαθηματικά γενικής θα την ισορροπήσουμε με 20άρι φυσική(πλακίτσα). Ενα 15 και είμαι υπερχαρούμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:56 Ο cha0s έγραψε: #7.899 20-05-13 21:56 Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 22:08 Ο Ironboy έγραψε: #7.900 20-05-13 22:08 Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 393 394 395 396 397 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από balhhh: Παιδιααααααααααααααααααααααααααααααααααααα πως γραψατε βιολογια εγω σκατα... Εχει ανοιξει ο καιρος και κουρατστηκα υπερβολικα... Τ λετε για λογοτεχνια;;;;;;;;Παντως εμεις τς θεωριτικης ειχαμε ευκολα μεχρι τωρα ...Τ λετε που θα χτυπησουν;;;;;; Click για ανάπτυξη... η εκθεση κι η βιολογια ηταν για ολους βασικα... εκτός από άγνωστο..πού να χτυπήσουν αλλού σ'εμάς; να βάλουν πχ ιστορία εκτός ύλης; η λατινικα τα κειμενα 35 και 50; καλά,μεγάλα λόγια δε θέλω να λέω,απλά πέραν του αγνώστου και των κειμένων ίσως,δε μπορούν ΠΟΥΘΕΝΑ να χτυπησουν τους αριστα προετοιμασμενους της θεωρητικης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:47 Η Gate4 έγραψε: #7.886 20-05-13 18:47 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τα νομίσματα στην τράπεζα όπως έλεγε ένας δάσκαλός μου στο δημοτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλός δάσκαλος ήταν... Click για ανάπτυξη... Να το κάνω είμαι σίγουρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:49 Η ~Lös~ έγραψε: #7.887 20-05-13 18:49 Αρχική Δημοσίευση από STELLA95: τι πιστευεται θα πεσει λογοτεχνια κατευθυνσησ? Click για ανάπτυξη... παπαδιαμαντης ή ιωάννου... τώρα αν δούμε κανέναν κρητικό..δε θα εκπλαγώ xDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christie17avril Εκκολαπτόμενο μέλος Η Christie17avril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 248 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Christie17avril: #7.888 20-05-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: ούτε γω μπορώ να μπω.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Τι σκατά ρε!Γιατί δε μπορώ να μπω στις ασκήσεις του ψηφιακού σχολείου?Μέχρι πριν από κάποια λεπτά μέσα ήμουν.Όποιος μπορεί ας προσπαθήσει να μπει μήπως τελικά φταίω εγώ... Click για ανάπτυξη... τα κλείνουν την περίοδο των πανελληνίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:55 Η STELLA95 έγραψε: #7.889 20-05-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: παπαδιαμαντης ή ιωάννου... τώρα αν δούμε κανέναν κρητικό..δε θα εκπλαγώ xDD Click για ανάπτυξη... η κρητικοσ επεσε το 2011 ηταν αρκετο καιρο στην υλη τον περιμεναν καθε χρονο και να ξαναμπει.τ ονειροο παντως βλεπω να ερχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:07 Ο JKaradakov: #7.890 20-05-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Να το κάνω είμαι σίγουρη; Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:11 Η EnnisDelMar!: #7.891 20-05-13 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Άμα θέλω 2 ολόκληρες μέρες για τη βιολογία γενικής να δω τι θα κάνω για τη βιολογία κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... Πω ρε γαμώτο κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Αλλά λογικά όλοι έχουμε αφιερώσει πολύ περισσότερο χρόνο για βιο. κατ. παρά για γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:16 Η Gate4 έγραψε: #7.892 20-05-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:19 Ο JKaradakov: #7.893 20-05-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #7.894 20-05-13 20:24 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε ιορδάνη δεν βάζουν και νορμάλ θέματα στη φυσική. Δηλαδή μαθητικά πιο εύκολα θα γράψω (πρόοδος όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο JKaradakov: #7.895 20-05-13 20:38 Αποφάσισε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:47 Η Gate4 έγραψε: #7.896 20-05-13 20:47 Και τα δύο τα μισώ αλλά στα μαθηματικά θα γράψω καλύτερα. που τα μισώ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:28 Ο ΔημήτρηςΠ95: #7.897 20-05-13 21:28 έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:32 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #7.898 20-05-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, την χασούρα στα μαθηματικά γενικής θα την ισορροπήσουμε με 20άρι φυσική(πλακίτσα). Ενα 15 και είμαι υπερχαρούμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:56 Ο cha0s έγραψε: #7.899 20-05-13 21:56 Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 22:08 Ο Ironboy έγραψε: #7.900 20-05-13 22:08 Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 393 394 395 396 397 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Τα νομίσματα στην τράπεζα όπως έλεγε ένας δάσκαλός μου στο δημοτικό. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλός δάσκαλος ήταν... Click για ανάπτυξη... Να το κάνω είμαι σίγουρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 18:49 Η ~Lös~ έγραψε: #7.887 20-05-13 18:49 Αρχική Δημοσίευση από STELLA95: τι πιστευεται θα πεσει λογοτεχνια κατευθυνσησ? Click για ανάπτυξη... παπαδιαμαντης ή ιωάννου... τώρα αν δούμε κανέναν κρητικό..δε θα εκπλαγώ xDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christie17avril Εκκολαπτόμενο μέλος Η Christie17avril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 248 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Christie17avril: #7.888 20-05-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: ούτε γω μπορώ να μπω.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Τι σκατά ρε!Γιατί δε μπορώ να μπω στις ασκήσεις του ψηφιακού σχολείου?Μέχρι πριν από κάποια λεπτά μέσα ήμουν.Όποιος μπορεί ας προσπαθήσει να μπει μήπως τελικά φταίω εγώ... Click για ανάπτυξη... τα κλείνουν την περίοδο των πανελληνίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:55 Η STELLA95 έγραψε: #7.889 20-05-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: παπαδιαμαντης ή ιωάννου... τώρα αν δούμε κανέναν κρητικό..δε θα εκπλαγώ xDD Click για ανάπτυξη... η κρητικοσ επεσε το 2011 ηταν αρκετο καιρο στην υλη τον περιμεναν καθε χρονο και να ξαναμπει.τ ονειροο παντως βλεπω να ερχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:07 Ο JKaradakov: #7.890 20-05-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Να το κάνω είμαι σίγουρη; Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:11 Η EnnisDelMar!: #7.891 20-05-13 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Άμα θέλω 2 ολόκληρες μέρες για τη βιολογία γενικής να δω τι θα κάνω για τη βιολογία κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... Πω ρε γαμώτο κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Αλλά λογικά όλοι έχουμε αφιερώσει πολύ περισσότερο χρόνο για βιο. κατ. παρά για γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:16 Η Gate4 έγραψε: #7.892 20-05-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:19 Ο JKaradakov: #7.893 20-05-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #7.894 20-05-13 20:24 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε ιορδάνη δεν βάζουν και νορμάλ θέματα στη φυσική. Δηλαδή μαθητικά πιο εύκολα θα γράψω (πρόοδος όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο JKaradakov: #7.895 20-05-13 20:38 Αποφάσισε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:47 Η Gate4 έγραψε: #7.896 20-05-13 20:47 Και τα δύο τα μισώ αλλά στα μαθηματικά θα γράψω καλύτερα. που τα μισώ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:28 Ο ΔημήτρηςΠ95: #7.897 20-05-13 21:28 έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:32 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #7.898 20-05-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, την χασούρα στα μαθηματικά γενικής θα την ισορροπήσουμε με 20άρι φυσική(πλακίτσα). Ενα 15 και είμαι υπερχαρούμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:56 Ο cha0s έγραψε: #7.899 20-05-13 21:56 Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 22:08 Ο Ironboy έγραψε: #7.900 20-05-13 22:08 Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 393 394 395 396 397 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από STELLA95: τι πιστευεται θα πεσει λογοτεχνια κατευθυνσησ? Click για ανάπτυξη... παπαδιαμαντης ή ιωάννου... τώρα αν δούμε κανέναν κρητικό..δε θα εκπλαγώ xDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christie17avril Εκκολαπτόμενο μέλος Η Christie17avril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 248 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:40 Η Christie17avril: #7.888 20-05-13 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: ούτε γω μπορώ να μπω.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Τι σκατά ρε!Γιατί δε μπορώ να μπω στις ασκήσεις του ψηφιακού σχολείου?Μέχρι πριν από κάποια λεπτά μέσα ήμουν.Όποιος μπορεί ας προσπαθήσει να μπει μήπως τελικά φταίω εγώ... Click για ανάπτυξη... τα κλείνουν την περίοδο των πανελληνίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:55 Η STELLA95 έγραψε: #7.889 20-05-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: παπαδιαμαντης ή ιωάννου... τώρα αν δούμε κανέναν κρητικό..δε θα εκπλαγώ xDD Click για ανάπτυξη... η κρητικοσ επεσε το 2011 ηταν αρκετο καιρο στην υλη τον περιμεναν καθε χρονο και να ξαναμπει.τ ονειροο παντως βλεπω να ερχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:07 Ο JKaradakov: #7.890 20-05-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Να το κάνω είμαι σίγουρη; Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:11 Η EnnisDelMar!: #7.891 20-05-13 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Άμα θέλω 2 ολόκληρες μέρες για τη βιολογία γενικής να δω τι θα κάνω για τη βιολογία κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... Πω ρε γαμώτο κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Αλλά λογικά όλοι έχουμε αφιερώσει πολύ περισσότερο χρόνο για βιο. κατ. παρά για γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:16 Η Gate4 έγραψε: #7.892 20-05-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:19 Ο JKaradakov: #7.893 20-05-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #7.894 20-05-13 20:24 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε ιορδάνη δεν βάζουν και νορμάλ θέματα στη φυσική. Δηλαδή μαθητικά πιο εύκολα θα γράψω (πρόοδος όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο JKaradakov: #7.895 20-05-13 20:38 Αποφάσισε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:47 Η Gate4 έγραψε: #7.896 20-05-13 20:47 Και τα δύο τα μισώ αλλά στα μαθηματικά θα γράψω καλύτερα. που τα μισώ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:28 Ο ΔημήτρηςΠ95: #7.897 20-05-13 21:28 έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:32 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #7.898 20-05-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, την χασούρα στα μαθηματικά γενικής θα την ισορροπήσουμε με 20άρι φυσική(πλακίτσα). Ενα 15 και είμαι υπερχαρούμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:56 Ο cha0s έγραψε: #7.899 20-05-13 21:56 Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 22:08 Ο Ironboy έγραψε: #7.900 20-05-13 22:08 Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 393 394 395 396 397 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~julia~: ούτε γω μπορώ να μπω.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Τι σκατά ρε!Γιατί δε μπορώ να μπω στις ασκήσεις του ψηφιακού σχολείου?Μέχρι πριν από κάποια λεπτά μέσα ήμουν.Όποιος μπορεί ας προσπαθήσει να μπει μήπως τελικά φταίω εγώ... Click για ανάπτυξη... τα κλείνουν την περίοδο των πανελληνίων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STELLA95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η stella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 19:55 Η STELLA95 έγραψε: #7.889 20-05-13 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: παπαδιαμαντης ή ιωάννου... τώρα αν δούμε κανέναν κρητικό..δε θα εκπλαγώ xDD Click για ανάπτυξη... η κρητικοσ επεσε το 2011 ηταν αρκετο καιρο στην υλη τον περιμεναν καθε χρονο και να ξαναμπει.τ ονειροο παντως βλεπω να ερχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:07 Ο JKaradakov: #7.890 20-05-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Να το κάνω είμαι σίγουρη; Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:11 Η EnnisDelMar!: #7.891 20-05-13 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Άμα θέλω 2 ολόκληρες μέρες για τη βιολογία γενικής να δω τι θα κάνω για τη βιολογία κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... Πω ρε γαμώτο κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Αλλά λογικά όλοι έχουμε αφιερώσει πολύ περισσότερο χρόνο για βιο. κατ. παρά για γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:16 Η Gate4 έγραψε: #7.892 20-05-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:19 Ο JKaradakov: #7.893 20-05-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #7.894 20-05-13 20:24 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε ιορδάνη δεν βάζουν και νορμάλ θέματα στη φυσική. Δηλαδή μαθητικά πιο εύκολα θα γράψω (πρόοδος όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο JKaradakov: #7.895 20-05-13 20:38 Αποφάσισε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:47 Η Gate4 έγραψε: #7.896 20-05-13 20:47 Και τα δύο τα μισώ αλλά στα μαθηματικά θα γράψω καλύτερα. που τα μισώ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:28 Ο ΔημήτρηςΠ95: #7.897 20-05-13 21:28 έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:32 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #7.898 20-05-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, την χασούρα στα μαθηματικά γενικής θα την ισορροπήσουμε με 20άρι φυσική(πλακίτσα). Ενα 15 και είμαι υπερχαρούμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:56 Ο cha0s έγραψε: #7.899 20-05-13 21:56 Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 22:08 Ο Ironboy έγραψε: #7.900 20-05-13 22:08 Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 393 394 395 396 397 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Lös~: παπαδιαμαντης ή ιωάννου... τώρα αν δούμε κανέναν κρητικό..δε θα εκπλαγώ xDD Click για ανάπτυξη... η κρητικοσ επεσε το 2011 ηταν αρκετο καιρο στην υλη τον περιμεναν καθε χρονο και να ξαναμπει.τ ονειροο παντως βλεπω να ερχεται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:07 Ο JKaradakov: #7.890 20-05-13 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Να το κάνω είμαι σίγουρη; Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:11 Η EnnisDelMar!: #7.891 20-05-13 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Άμα θέλω 2 ολόκληρες μέρες για τη βιολογία γενικής να δω τι θα κάνω για τη βιολογία κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... Πω ρε γαμώτο κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Αλλά λογικά όλοι έχουμε αφιερώσει πολύ περισσότερο χρόνο για βιο. κατ. παρά για γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:16 Η Gate4 έγραψε: #7.892 20-05-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:19 Ο JKaradakov: #7.893 20-05-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #7.894 20-05-13 20:24 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε ιορδάνη δεν βάζουν και νορμάλ θέματα στη φυσική. Δηλαδή μαθητικά πιο εύκολα θα γράψω (πρόοδος όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο JKaradakov: #7.895 20-05-13 20:38 Αποφάσισε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:47 Η Gate4 έγραψε: #7.896 20-05-13 20:47 Και τα δύο τα μισώ αλλά στα μαθηματικά θα γράψω καλύτερα. που τα μισώ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:28 Ο ΔημήτρηςΠ95: #7.897 20-05-13 21:28 έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:32 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #7.898 20-05-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, την χασούρα στα μαθηματικά γενικής θα την ισορροπήσουμε με 20άρι φυσική(πλακίτσα). Ενα 15 και είμαι υπερχαρούμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:56 Ο cha0s έγραψε: #7.899 20-05-13 21:56 Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 22:08 Ο Ironboy έγραψε: #7.900 20-05-13 22:08 Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 393 394 395 396 397 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Να το κάνω είμαι σίγουρη; Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβα τίποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EnnisDelMar! Δραστήριο μέλος Η EnnisDelMar! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 768 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:11 Η EnnisDelMar!: #7.891 20-05-13 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Άμα θέλω 2 ολόκληρες μέρες για τη βιολογία γενικής να δω τι θα κάνω για τη βιολογία κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... Πω ρε γαμώτο κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Αλλά λογικά όλοι έχουμε αφιερώσει πολύ περισσότερο χρόνο για βιο. κατ. παρά για γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 20 Μαΐου 2013 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:16 Η Gate4 έγραψε: #7.892 20-05-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:19 Ο JKaradakov: #7.893 20-05-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #7.894 20-05-13 20:24 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε ιορδάνη δεν βάζουν και νορμάλ θέματα στη φυσική. Δηλαδή μαθητικά πιο εύκολα θα γράψω (πρόοδος όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο JKaradakov: #7.895 20-05-13 20:38 Αποφάσισε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:47 Η Gate4 έγραψε: #7.896 20-05-13 20:47 Και τα δύο τα μισώ αλλά στα μαθηματικά θα γράψω καλύτερα. που τα μισώ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:28 Ο ΔημήτρηςΠ95: #7.897 20-05-13 21:28 έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:32 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #7.898 20-05-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, την χασούρα στα μαθηματικά γενικής θα την ισορροπήσουμε με 20άρι φυσική(πλακίτσα). Ενα 15 και είμαι υπερχαρούμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:56 Ο cha0s έγραψε: #7.899 20-05-13 21:56 Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 22:08 Ο Ironboy έγραψε: #7.900 20-05-13 22:08 Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 393 394 395 396 397 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Solmyr: Άμα θέλω 2 ολόκληρες μέρες για τη βιολογία γενικής να δω τι θα κάνω για τη βιολογία κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... Πω ρε γαμώτο κι εγώ αυτό σκεφτόμουν. Αλλά λογικά όλοι έχουμε αφιερώσει πολύ περισσότερο χρόνο για βιο. κατ. παρά για γενικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:16 Η Gate4 έγραψε: #7.892 20-05-13 20:16 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:19 Ο JKaradakov: #7.893 20-05-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #7.894 20-05-13 20:24 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε ιορδάνη δεν βάζουν και νορμάλ θέματα στη φυσική. Δηλαδή μαθητικά πιο εύκολα θα γράψω (πρόοδος όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο JKaradakov: #7.895 20-05-13 20:38 Αποφάσισε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:47 Η Gate4 έγραψε: #7.896 20-05-13 20:47 Και τα δύο τα μισώ αλλά στα μαθηματικά θα γράψω καλύτερα. που τα μισώ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:28 Ο ΔημήτρηςΠ95: #7.897 20-05-13 21:28 έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:32 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #7.898 20-05-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, την χασούρα στα μαθηματικά γενικής θα την ισορροπήσουμε με 20άρι φυσική(πλακίτσα). Ενα 15 και είμαι υπερχαρούμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:56 Ο cha0s έγραψε: #7.899 20-05-13 21:56 Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 22:08 Ο Ironboy έγραψε: #7.900 20-05-13 22:08 Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 393 394 395 396 397 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν κατάλαβα τίποτα... Click για ανάπτυξη... Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:19 Ο JKaradakov: #7.893 20-05-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #7.894 20-05-13 20:24 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε ιορδάνη δεν βάζουν και νορμάλ θέματα στη φυσική. Δηλαδή μαθητικά πιο εύκολα θα γράψω (πρόοδος όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο JKaradakov: #7.895 20-05-13 20:38 Αποφάσισε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:47 Η Gate4 έγραψε: #7.896 20-05-13 20:47 Και τα δύο τα μισώ αλλά στα μαθηματικά θα γράψω καλύτερα. που τα μισώ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:28 Ο ΔημήτρηςΠ95: #7.897 20-05-13 21:28 έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:32 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #7.898 20-05-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, την χασούρα στα μαθηματικά γενικής θα την ισορροπήσουμε με 20άρι φυσική(πλακίτσα). Ενα 15 και είμαι υπερχαρούμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:56 Ο cha0s έγραψε: #7.899 20-05-13 21:56 Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 22:08 Ο Ironboy έγραψε: #7.900 20-05-13 22:08 Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 393 394 395 396 397 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είπα νομίζω θα τα πάω χάλια και λες τα νομίσματα στην τράπεζα και λέω να το κάνω πως είναι σίγουρη ότι.com θα τα πάω καλά Βτω με τη φυσική απογοητεύτηκα από το βαθμό που πήρα στο διαγώνισμα του οεφε για αυτό φοβάμαι τι θα γράψω :/ Click για ανάπτυξη... Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Gate4 έγραψε: #7.894 20-05-13 20:24 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε ιορδάνη δεν βάζουν και νορμάλ θέματα στη φυσική. Δηλαδή μαθητικά πιο εύκολα θα γράψω (πρόοδος όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο JKaradakov: #7.895 20-05-13 20:38 Αποφάσισε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:47 Η Gate4 έγραψε: #7.896 20-05-13 20:47 Και τα δύο τα μισώ αλλά στα μαθηματικά θα γράψω καλύτερα. που τα μισώ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:28 Ο ΔημήτρηςΠ95: #7.897 20-05-13 21:28 έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:32 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #7.898 20-05-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, την χασούρα στα μαθηματικά γενικής θα την ισορροπήσουμε με 20άρι φυσική(πλακίτσα). Ενα 15 και είμαι υπερχαρούμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:56 Ο cha0s έγραψε: #7.899 20-05-13 21:56 Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 22:08 Ο Ironboy έγραψε: #7.900 20-05-13 22:08 Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 393 394 395 396 397 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πάλι δεν κατάλαβα... Ρε το κάθε διαγώνισμα είναι διαφορετικό, ηρέμησε! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε ιορδάνη δεν βάζουν και νορμάλ θέματα στη φυσική. Δηλαδή μαθητικά πιο εύκολα θα γράψω (πρόοδος όμως) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο JKaradakov: #7.895 20-05-13 20:38 Αποφάσισε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:47 Η Gate4 έγραψε: #7.896 20-05-13 20:47 Και τα δύο τα μισώ αλλά στα μαθηματικά θα γράψω καλύτερα. που τα μισώ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:28 Ο ΔημήτρηςΠ95: #7.897 20-05-13 21:28 έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:32 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #7.898 20-05-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, την χασούρα στα μαθηματικά γενικής θα την ισορροπήσουμε με 20άρι φυσική(πλακίτσα). Ενα 15 και είμαι υπερχαρούμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:56 Ο cha0s έγραψε: #7.899 20-05-13 21:56 Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 22:08 Ο Ironboy έγραψε: #7.900 20-05-13 22:08 Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 393 394 395 396 397 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αποφάσισε επιτέλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 20:47 Η Gate4 έγραψε: #7.896 20-05-13 20:47 Και τα δύο τα μισώ αλλά στα μαθηματικά θα γράψω καλύτερα. που τα μισώ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:28 Ο ΔημήτρηςΠ95: #7.897 20-05-13 21:28 έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:32 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #7.898 20-05-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, την χασούρα στα μαθηματικά γενικής θα την ισορροπήσουμε με 20άρι φυσική(πλακίτσα). Ενα 15 και είμαι υπερχαρούμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:56 Ο cha0s έγραψε: #7.899 20-05-13 21:56 Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 22:08 Ο Ironboy έγραψε: #7.900 20-05-13 22:08 Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 393 394 395 396 397 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και τα δύο τα μισώ αλλά στα μαθηματικά θα γράψω καλύτερα. που τα μισώ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:28 Ο ΔημήτρηςΠ95: #7.897 20-05-13 21:28 έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:32 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #7.898 20-05-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, την χασούρα στα μαθηματικά γενικής θα την ισορροπήσουμε με 20άρι φυσική(πλακίτσα). Ενα 15 και είμαι υπερχαρούμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:56 Ο cha0s έγραψε: #7.899 20-05-13 21:56 Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 22:08 Ο Ironboy έγραψε: #7.900 20-05-13 22:08 Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 393 394 395 396 397 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:32 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #7.898 20-05-13 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, την χασούρα στα μαθηματικά γενικής θα την ισορροπήσουμε με 20άρι φυσική(πλακίτσα). Ενα 15 και είμαι υπερχαρούμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:56 Ο cha0s έγραψε: #7.899 20-05-13 21:56 Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 22:08 Ο Ironboy έγραψε: #7.900 20-05-13 22:08 Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 393 394 395 396 397 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Annoulito giorgos5002 bboys Τρελας123 pannnos1992 georgetherrr Alessandra Eliza Yorgos L infection54 Vicky13 panaman petrosln Kzaro BillyTheKid kiyoshi spring day efi25 Than003 eukleidhs1821 Schlimazel SlimShady ggl Cupid Κώστας 7708 valantis21 Adolfo valencia hecktors Zetakallipidou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: έτοιμοι για τα ''αφύσικα'' θέματα της φυσικής ?? by the way συλλυπητήρια σε όσους γράψαμε μαθηματικά γενικής!! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς, την χασούρα στα μαθηματικά γενικής θα την ισορροπήσουμε με 20άρι φυσική(πλακίτσα). Ενα 15 και είμαι υπερχαρούμενος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 21:56 Ο cha0s έγραψε: #7.899 20-05-13 21:56 Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 22:08 Ο Ironboy έγραψε: #7.900 20-05-13 22:08 Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 393 394 395 396 397 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 525 Επόμενη First Προηγούμενη 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 395 από 525 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γιά λογοτεχνία που ειπώθηκε πριν... Όλοι περιμένουν όνειρο ή ιωάννου. Σε όλα τα προτεινόμενα αυτά τα 2 έχουν. Εγώ πιστεύω πολυδουρη ή κρητικός. Κάνεις δε τα περιμένει. Στην έκθεση όλα τα φροντιστήρια είχαν στα προτεινόμενα τουρισμό μνημεία, αθλητισμό και εθελοντισμο. Και έπεσε κάτι άσχετο. Κάνεις δεν περίμενε πέρσι λογοτεχνία τον καβάφη. Κανένα φροντηστηριο δεν τον είχε στα σος-προτεινόμενα. Κ όμως έπεσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 20 Μαΐου 2013 στις 22:08 Ο Ironboy έγραψε: #7.900 20-05-13 22:08 Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ας σας βάλουν παιδιά τουλάχιστον σωστά θέματα στην φυσική!!Γιατί πέρσι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.