DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 14:36 Ο DrHouse έγραψε: #501 14-05-13 14:36 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Αθήνας, ΕΚΠΑ; Έχεις δει ότι έχει υποδιπλασιαστεί ο αριθμός εισακτέων; Πέρσι 260 και φέτος το υπουργείο προτείνει 100. Από 16.400 η βάση πού θα πάει; Click για ανάπτυξη... Κρητης. Δεν εχουν βγει οι εισακτεοι,αυτο περιμενουμε εδω και 2 μερες Και δεν προτεινει το Υπουργειο,η σχολη προτεινει ποσους θελει να λαβει αλλα το Υπουργειο τους γραφει στα @@ του και αυξανει θεσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 14:40 Η αδαμαντια52071: #502 14-05-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Ελεος, και απο ΙΕΚ μπορείς να βγεις διατροφολόγος. Δεν αξίζει να σπουδάσεις διατροφολόγος σε πανεπιστήμιο, και να σου φάει πχ τη θέση κάποιος απο το ΙΕΚ. Τα ίδια δικαιώματα έχετε με έναν απόφοιτο ΙΕΚ. Διατροφολόγος εσύ, διατροφολόγος και ο άλλος. Click για ανάπτυξη... Eχεις δικιο η διατροφολογια δεν εχει πολυ μουρη απ την στιγμη που μπορεις να παει καποιος και απο ΙΕΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 14:45 Ο cha0s έγραψε: #503 14-05-13 14:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Eχεις δικιο η διατροφολογια δεν εχει πολυ μουρη απ την στιγμη που μπορεις να παει καποιος και απο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Δεν ανέφερα τη λέξη «μούρη» εγώ και είναι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να σε απασχολεί. Απλά θέλω να πω οτι τα 4 χρόνια που θα κάνεις στο Χαροκόπειο για να βγάλεις μια σχολή, ο άλλος με 2 χρόνια θα την τελειώσει και θα έχει τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με 'σενα. Μπορείς να κάνεις κάτι άλλο και να το συνδυάσεις με ενα ιεκ διατροφολογίας. Νομίζω θα ήταν πολύ καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 14:52 Η αδαμαντια52071: #504 14-05-13 14:52 Μα η διατροφολογια δεν εναι μονο "δινω διαιτες και αδυνατιζω χοντρες".. Πλεον υπαρχουν τοσες ασθενεις που σχετιζονται με μεταλλαξεις στις μεταβολικες οδους(αλφισμος,φαινυλκετονουρια,δυνανεξια στην λακτοζη κλπ) Αρκει να το αναζητησεις και να κανεις ενα καλο μεταπτυχιακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelosSOAD Νεοφερμένο μέλος Ο aggelosSOAD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:50 Ο aggelosSOAD: #505 14-05-13 19:50 Γιατί μία μόνο επιλογή ρε παιδιά? Για Μηχανολόγους ή Ηλεκτρολόγους, Αθήνα κατά προτίμηση ή και σε άλλη πόλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:18 Ο qwertyuiop: #506 14-05-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κρητης. Δεν εχουν βγει οι εισακτεοι,αυτο περιμενουμε εδω και 2 μερες Και δεν προτεινει το Υπουργειο,η σχολη προτεινει ποσους θελει να λαβει αλλα το Υπουργειο τους γραφει στα @@ του και αυξανει θεσεις. Click για ανάπτυξη... A, ωραία, κι εγώ εκεί, αν δεν περάσω Αθήνα. Είναι καλό τμήμα; Έχω μπει στο σάητ αλλά δεν είδα και πολύ "ενδιαφέρον". Το σχέδιο Αθηνά το έχει εκπονήσει το Υπουργείο, επομένως αυτό δεν προτείνει τον αριθμό των εισακτέων που εμφανίζεται στο pdf που αναλύει την τελική μορφή του σχεδίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο νικος ρεθυμνο: #507 14-05-13 20:38 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κρητης. Click για ανάπτυξη... Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #508 14-05-13 20:42 Η σχολή διατροφής στο Χαροκοπειο ειναι απο τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Το μοναδικό ΑΕΙ με πολύ λίγους απόφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2013 στις 20:43 Ο Guest 712911: #509 14-05-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Click για ανάπτυξη... ΙΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:49 Ο DrHouse έγραψε: #510 14-05-13 23:49 A, ωραία, κι εγώ εκεί, αν δεν περάσω Αθήνα. Είναι καλό τμήμα; Έχω μπει στο σάητ αλλά δεν είδα και πολύ "ενδιαφέρον". Click για ανάπτυξη... Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Το σχέδιο Αθηνά το έχει εκπονήσει το Υπουργείο, επομένως αυτό δεν προτείνει τον αριθμό των εισακτέων που εμφανίζεται στο pdf που αναλύει την τελική μορφή του σχεδίου; Click για ανάπτυξη... Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Click για ανάπτυξη... Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 11:55 Ο qwertyuiop: #511 15-05-13 11:55 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Click για ανάπτυξη... Α, μάλιστα. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ανακουφίστηκα. Πού θα ανακοινωθεί ο τελικός αριθμός εισακτέων, έχεις link; Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Click για ανάπτυξη... Αυτό να λέγεται, μόνο με της Αθήνας τις βιβλιοθήκες μπορεί να συγκριθεί η του Ρεθύμνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 13:33 Ο ΔημήτρηςΠ95: #512 15-05-13 13:33 Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 15:26 Ο HonoreDeBalzac: #513 15-05-13 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #514 15-05-13 17:01 Οποιαδηποτέ στρατιωτική-αστυνομική αλλά πρώτα την μεγάλη μου αγάπη σχολή ικάρων/ιπτάμενοι. Αν δεν τα καταφέρω όμως μένω στο πανεπιστήμιο. Δεν είναι κακή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zakolas Νεοφερμένο μέλος Ο Zakolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Zakolas έγραψε: #515 15-05-13 17:17 Θα δήλωνα ΤΕΦΑΑ Αθήνας αλλά έχω ακούσει τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, οπότε τελικά θα αποφύγω τα ΤΕΦΑΑ γενικά λόγω κορεσμού επαγγέλματος αλλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης... Μάλλον για φυσικοθεραπεία το κόβω, ή διατροφή- διαιτολογία! Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιλογές για κάποιον που θέλει να ακολουθήσει αθλητικό τρόπο ζωής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Scof έγραψε: #516 15-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Ο ΔημήτρηςΠ95: #517 15-05-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Click για ανάπτυξη... συμφωνώ αλλά ένας γνωστός μου σπουδάζει εκεί και λέει ότι τα πάντα συνεχίζουν να είναι ποιοτικά (εναλλακτικές υποδομές,σπουδές και εργαστήρια) οπότε δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι ! προσωπικά...είναι η δεύτερη επιλογή μου Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Click για ανάπτυξη... άντε θα τα πούμε εκεί ;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:50 Η JustLikeMaria: #518 18-05-13 18:50 Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #519 18-05-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Click για ανάπτυξη... Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η JustLikeMaria: #520 18-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Click για ανάπτυξη... Απλα η οικογενεια μου ειναι γερμανια και αν με δεχτει καποιο γερμανικο πανεπιστημιο θα παω κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop: Αθήνας, ΕΚΠΑ; Έχεις δει ότι έχει υποδιπλασιαστεί ο αριθμός εισακτέων; Πέρσι 260 και φέτος το υπουργείο προτείνει 100. Από 16.400 η βάση πού θα πάει; Click για ανάπτυξη... Κρητης. Δεν εχουν βγει οι εισακτεοι,αυτο περιμενουμε εδω και 2 μερες Και δεν προτεινει το Υπουργειο,η σχολη προτεινει ποσους θελει να λαβει αλλα το Υπουργειο τους γραφει στα @@ του και αυξανει θεσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 14:40 Η αδαμαντια52071: #502 14-05-13 14:40 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Ελεος, και απο ΙΕΚ μπορείς να βγεις διατροφολόγος. Δεν αξίζει να σπουδάσεις διατροφολόγος σε πανεπιστήμιο, και να σου φάει πχ τη θέση κάποιος απο το ΙΕΚ. Τα ίδια δικαιώματα έχετε με έναν απόφοιτο ΙΕΚ. Διατροφολόγος εσύ, διατροφολόγος και ο άλλος. Click για ανάπτυξη... Eχεις δικιο η διατροφολογια δεν εχει πολυ μουρη απ την στιγμη που μπορεις να παει καποιος και απο ΙΕΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 14:45 Ο cha0s έγραψε: #503 14-05-13 14:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Eχεις δικιο η διατροφολογια δεν εχει πολυ μουρη απ την στιγμη που μπορεις να παει καποιος και απο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Δεν ανέφερα τη λέξη «μούρη» εγώ και είναι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να σε απασχολεί. Απλά θέλω να πω οτι τα 4 χρόνια που θα κάνεις στο Χαροκόπειο για να βγάλεις μια σχολή, ο άλλος με 2 χρόνια θα την τελειώσει και θα έχει τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με 'σενα. Μπορείς να κάνεις κάτι άλλο και να το συνδυάσεις με ενα ιεκ διατροφολογίας. Νομίζω θα ήταν πολύ καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 14:52 Η αδαμαντια52071: #504 14-05-13 14:52 Μα η διατροφολογια δεν εναι μονο "δινω διαιτες και αδυνατιζω χοντρες".. Πλεον υπαρχουν τοσες ασθενεις που σχετιζονται με μεταλλαξεις στις μεταβολικες οδους(αλφισμος,φαινυλκετονουρια,δυνανεξια στην λακτοζη κλπ) Αρκει να το αναζητησεις και να κανεις ενα καλο μεταπτυχιακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelosSOAD Νεοφερμένο μέλος Ο aggelosSOAD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:50 Ο aggelosSOAD: #505 14-05-13 19:50 Γιατί μία μόνο επιλογή ρε παιδιά? Για Μηχανολόγους ή Ηλεκτρολόγους, Αθήνα κατά προτίμηση ή και σε άλλη πόλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:18 Ο qwertyuiop: #506 14-05-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κρητης. Δεν εχουν βγει οι εισακτεοι,αυτο περιμενουμε εδω και 2 μερες Και δεν προτεινει το Υπουργειο,η σχολη προτεινει ποσους θελει να λαβει αλλα το Υπουργειο τους γραφει στα @@ του και αυξανει θεσεις. Click για ανάπτυξη... A, ωραία, κι εγώ εκεί, αν δεν περάσω Αθήνα. Είναι καλό τμήμα; Έχω μπει στο σάητ αλλά δεν είδα και πολύ "ενδιαφέρον". Το σχέδιο Αθηνά το έχει εκπονήσει το Υπουργείο, επομένως αυτό δεν προτείνει τον αριθμό των εισακτέων που εμφανίζεται στο pdf που αναλύει την τελική μορφή του σχεδίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο νικος ρεθυμνο: #507 14-05-13 20:38 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κρητης. Click για ανάπτυξη... Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #508 14-05-13 20:42 Η σχολή διατροφής στο Χαροκοπειο ειναι απο τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Το μοναδικό ΑΕΙ με πολύ λίγους απόφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2013 στις 20:43 Ο Guest 712911: #509 14-05-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Click για ανάπτυξη... ΙΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:49 Ο DrHouse έγραψε: #510 14-05-13 23:49 A, ωραία, κι εγώ εκεί, αν δεν περάσω Αθήνα. Είναι καλό τμήμα; Έχω μπει στο σάητ αλλά δεν είδα και πολύ "ενδιαφέρον". Click για ανάπτυξη... Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Το σχέδιο Αθηνά το έχει εκπονήσει το Υπουργείο, επομένως αυτό δεν προτείνει τον αριθμό των εισακτέων που εμφανίζεται στο pdf που αναλύει την τελική μορφή του σχεδίου; Click για ανάπτυξη... Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Click για ανάπτυξη... Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 11:55 Ο qwertyuiop: #511 15-05-13 11:55 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Click για ανάπτυξη... Α, μάλιστα. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ανακουφίστηκα. Πού θα ανακοινωθεί ο τελικός αριθμός εισακτέων, έχεις link; Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Click για ανάπτυξη... Αυτό να λέγεται, μόνο με της Αθήνας τις βιβλιοθήκες μπορεί να συγκριθεί η του Ρεθύμνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 13:33 Ο ΔημήτρηςΠ95: #512 15-05-13 13:33 Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 15:26 Ο HonoreDeBalzac: #513 15-05-13 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #514 15-05-13 17:01 Οποιαδηποτέ στρατιωτική-αστυνομική αλλά πρώτα την μεγάλη μου αγάπη σχολή ικάρων/ιπτάμενοι. Αν δεν τα καταφέρω όμως μένω στο πανεπιστήμιο. Δεν είναι κακή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zakolas Νεοφερμένο μέλος Ο Zakolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Zakolas έγραψε: #515 15-05-13 17:17 Θα δήλωνα ΤΕΦΑΑ Αθήνας αλλά έχω ακούσει τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, οπότε τελικά θα αποφύγω τα ΤΕΦΑΑ γενικά λόγω κορεσμού επαγγέλματος αλλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης... Μάλλον για φυσικοθεραπεία το κόβω, ή διατροφή- διαιτολογία! Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιλογές για κάποιον που θέλει να ακολουθήσει αθλητικό τρόπο ζωής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Scof έγραψε: #516 15-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Ο ΔημήτρηςΠ95: #517 15-05-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Click για ανάπτυξη... συμφωνώ αλλά ένας γνωστός μου σπουδάζει εκεί και λέει ότι τα πάντα συνεχίζουν να είναι ποιοτικά (εναλλακτικές υποδομές,σπουδές και εργαστήρια) οπότε δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι ! προσωπικά...είναι η δεύτερη επιλογή μου Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Click για ανάπτυξη... άντε θα τα πούμε εκεί ;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:50 Η JustLikeMaria: #518 18-05-13 18:50 Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #519 18-05-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Click για ανάπτυξη... Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η JustLikeMaria: #520 18-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Click για ανάπτυξη... Απλα η οικογενεια μου ειναι γερμανια και αν με δεχτει καποιο γερμανικο πανεπιστημιο θα παω κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Ελεος, και απο ΙΕΚ μπορείς να βγεις διατροφολόγος. Δεν αξίζει να σπουδάσεις διατροφολόγος σε πανεπιστήμιο, και να σου φάει πχ τη θέση κάποιος απο το ΙΕΚ. Τα ίδια δικαιώματα έχετε με έναν απόφοιτο ΙΕΚ. Διατροφολόγος εσύ, διατροφολόγος και ο άλλος. Click για ανάπτυξη... Eχεις δικιο η διατροφολογια δεν εχει πολυ μουρη απ την στιγμη που μπορεις να παει καποιος και απο ΙΕΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 14:45 Ο cha0s έγραψε: #503 14-05-13 14:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Eχεις δικιο η διατροφολογια δεν εχει πολυ μουρη απ την στιγμη που μπορεις να παει καποιος και απο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Δεν ανέφερα τη λέξη «μούρη» εγώ και είναι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να σε απασχολεί. Απλά θέλω να πω οτι τα 4 χρόνια που θα κάνεις στο Χαροκόπειο για να βγάλεις μια σχολή, ο άλλος με 2 χρόνια θα την τελειώσει και θα έχει τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με 'σενα. Μπορείς να κάνεις κάτι άλλο και να το συνδυάσεις με ενα ιεκ διατροφολογίας. Νομίζω θα ήταν πολύ καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 14:52 Η αδαμαντια52071: #504 14-05-13 14:52 Μα η διατροφολογια δεν εναι μονο "δινω διαιτες και αδυνατιζω χοντρες".. Πλεον υπαρχουν τοσες ασθενεις που σχετιζονται με μεταλλαξεις στις μεταβολικες οδους(αλφισμος,φαινυλκετονουρια,δυνανεξια στην λακτοζη κλπ) Αρκει να το αναζητησεις και να κανεις ενα καλο μεταπτυχιακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelosSOAD Νεοφερμένο μέλος Ο aggelosSOAD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:50 Ο aggelosSOAD: #505 14-05-13 19:50 Γιατί μία μόνο επιλογή ρε παιδιά? Για Μηχανολόγους ή Ηλεκτρολόγους, Αθήνα κατά προτίμηση ή και σε άλλη πόλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:18 Ο qwertyuiop: #506 14-05-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κρητης. Δεν εχουν βγει οι εισακτεοι,αυτο περιμενουμε εδω και 2 μερες Και δεν προτεινει το Υπουργειο,η σχολη προτεινει ποσους θελει να λαβει αλλα το Υπουργειο τους γραφει στα @@ του και αυξανει θεσεις. Click για ανάπτυξη... A, ωραία, κι εγώ εκεί, αν δεν περάσω Αθήνα. Είναι καλό τμήμα; Έχω μπει στο σάητ αλλά δεν είδα και πολύ "ενδιαφέρον". Το σχέδιο Αθηνά το έχει εκπονήσει το Υπουργείο, επομένως αυτό δεν προτείνει τον αριθμό των εισακτέων που εμφανίζεται στο pdf που αναλύει την τελική μορφή του σχεδίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο νικος ρεθυμνο: #507 14-05-13 20:38 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κρητης. Click για ανάπτυξη... Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #508 14-05-13 20:42 Η σχολή διατροφής στο Χαροκοπειο ειναι απο τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Το μοναδικό ΑΕΙ με πολύ λίγους απόφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2013 στις 20:43 Ο Guest 712911: #509 14-05-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Click για ανάπτυξη... ΙΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:49 Ο DrHouse έγραψε: #510 14-05-13 23:49 A, ωραία, κι εγώ εκεί, αν δεν περάσω Αθήνα. Είναι καλό τμήμα; Έχω μπει στο σάητ αλλά δεν είδα και πολύ "ενδιαφέρον". Click για ανάπτυξη... Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Το σχέδιο Αθηνά το έχει εκπονήσει το Υπουργείο, επομένως αυτό δεν προτείνει τον αριθμό των εισακτέων που εμφανίζεται στο pdf που αναλύει την τελική μορφή του σχεδίου; Click για ανάπτυξη... Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Click για ανάπτυξη... Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 11:55 Ο qwertyuiop: #511 15-05-13 11:55 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Click για ανάπτυξη... Α, μάλιστα. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ανακουφίστηκα. Πού θα ανακοινωθεί ο τελικός αριθμός εισακτέων, έχεις link; Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Click για ανάπτυξη... Αυτό να λέγεται, μόνο με της Αθήνας τις βιβλιοθήκες μπορεί να συγκριθεί η του Ρεθύμνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 13:33 Ο ΔημήτρηςΠ95: #512 15-05-13 13:33 Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 15:26 Ο HonoreDeBalzac: #513 15-05-13 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #514 15-05-13 17:01 Οποιαδηποτέ στρατιωτική-αστυνομική αλλά πρώτα την μεγάλη μου αγάπη σχολή ικάρων/ιπτάμενοι. Αν δεν τα καταφέρω όμως μένω στο πανεπιστήμιο. Δεν είναι κακή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zakolas Νεοφερμένο μέλος Ο Zakolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Zakolas έγραψε: #515 15-05-13 17:17 Θα δήλωνα ΤΕΦΑΑ Αθήνας αλλά έχω ακούσει τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, οπότε τελικά θα αποφύγω τα ΤΕΦΑΑ γενικά λόγω κορεσμού επαγγέλματος αλλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης... Μάλλον για φυσικοθεραπεία το κόβω, ή διατροφή- διαιτολογία! Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιλογές για κάποιον που θέλει να ακολουθήσει αθλητικό τρόπο ζωής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Scof έγραψε: #516 15-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Ο ΔημήτρηςΠ95: #517 15-05-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Click για ανάπτυξη... συμφωνώ αλλά ένας γνωστός μου σπουδάζει εκεί και λέει ότι τα πάντα συνεχίζουν να είναι ποιοτικά (εναλλακτικές υποδομές,σπουδές και εργαστήρια) οπότε δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι ! προσωπικά...είναι η δεύτερη επιλογή μου Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Click για ανάπτυξη... άντε θα τα πούμε εκεί ;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:50 Η JustLikeMaria: #518 18-05-13 18:50 Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #519 18-05-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Click για ανάπτυξη... Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η JustLikeMaria: #520 18-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Click για ανάπτυξη... Απλα η οικογενεια μου ειναι γερμανια και αν με δεχτει καποιο γερμανικο πανεπιστημιο θα παω κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Eχεις δικιο η διατροφολογια δεν εχει πολυ μουρη απ την στιγμη που μπορεις να παει καποιος και απο ΙΕΚ Click για ανάπτυξη... Δεν ανέφερα τη λέξη «μούρη» εγώ και είναι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να σε απασχολεί. Απλά θέλω να πω οτι τα 4 χρόνια που θα κάνεις στο Χαροκόπειο για να βγάλεις μια σχολή, ο άλλος με 2 χρόνια θα την τελειώσει και θα έχει τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με 'σενα. Μπορείς να κάνεις κάτι άλλο και να το συνδυάσεις με ενα ιεκ διατροφολογίας. Νομίζω θα ήταν πολύ καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 14:52 Η αδαμαντια52071: #504 14-05-13 14:52 Μα η διατροφολογια δεν εναι μονο "δινω διαιτες και αδυνατιζω χοντρες".. Πλεον υπαρχουν τοσες ασθενεις που σχετιζονται με μεταλλαξεις στις μεταβολικες οδους(αλφισμος,φαινυλκετονουρια,δυνανεξια στην λακτοζη κλπ) Αρκει να το αναζητησεις και να κανεις ενα καλο μεταπτυχιακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggelosSOAD Νεοφερμένο μέλος Ο aggelosSOAD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:50 Ο aggelosSOAD: #505 14-05-13 19:50 Γιατί μία μόνο επιλογή ρε παιδιά? Για Μηχανολόγους ή Ηλεκτρολόγους, Αθήνα κατά προτίμηση ή και σε άλλη πόλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:18 Ο qwertyuiop: #506 14-05-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κρητης. Δεν εχουν βγει οι εισακτεοι,αυτο περιμενουμε εδω και 2 μερες Και δεν προτεινει το Υπουργειο,η σχολη προτεινει ποσους θελει να λαβει αλλα το Υπουργειο τους γραφει στα @@ του και αυξανει θεσεις. Click για ανάπτυξη... A, ωραία, κι εγώ εκεί, αν δεν περάσω Αθήνα. Είναι καλό τμήμα; Έχω μπει στο σάητ αλλά δεν είδα και πολύ "ενδιαφέρον". Το σχέδιο Αθηνά το έχει εκπονήσει το Υπουργείο, επομένως αυτό δεν προτείνει τον αριθμό των εισακτέων που εμφανίζεται στο pdf που αναλύει την τελική μορφή του σχεδίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο νικος ρεθυμνο: #507 14-05-13 20:38 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κρητης. Click για ανάπτυξη... Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #508 14-05-13 20:42 Η σχολή διατροφής στο Χαροκοπειο ειναι απο τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Το μοναδικό ΑΕΙ με πολύ λίγους απόφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2013 στις 20:43 Ο Guest 712911: #509 14-05-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Click για ανάπτυξη... ΙΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:49 Ο DrHouse έγραψε: #510 14-05-13 23:49 A, ωραία, κι εγώ εκεί, αν δεν περάσω Αθήνα. Είναι καλό τμήμα; Έχω μπει στο σάητ αλλά δεν είδα και πολύ "ενδιαφέρον". Click για ανάπτυξη... Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Το σχέδιο Αθηνά το έχει εκπονήσει το Υπουργείο, επομένως αυτό δεν προτείνει τον αριθμό των εισακτέων που εμφανίζεται στο pdf που αναλύει την τελική μορφή του σχεδίου; Click για ανάπτυξη... Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Click για ανάπτυξη... Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 11:55 Ο qwertyuiop: #511 15-05-13 11:55 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Click για ανάπτυξη... Α, μάλιστα. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ανακουφίστηκα. Πού θα ανακοινωθεί ο τελικός αριθμός εισακτέων, έχεις link; Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Click για ανάπτυξη... Αυτό να λέγεται, μόνο με της Αθήνας τις βιβλιοθήκες μπορεί να συγκριθεί η του Ρεθύμνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 13:33 Ο ΔημήτρηςΠ95: #512 15-05-13 13:33 Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 15:26 Ο HonoreDeBalzac: #513 15-05-13 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #514 15-05-13 17:01 Οποιαδηποτέ στρατιωτική-αστυνομική αλλά πρώτα την μεγάλη μου αγάπη σχολή ικάρων/ιπτάμενοι. Αν δεν τα καταφέρω όμως μένω στο πανεπιστήμιο. Δεν είναι κακή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zakolas Νεοφερμένο μέλος Ο Zakolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Zakolas έγραψε: #515 15-05-13 17:17 Θα δήλωνα ΤΕΦΑΑ Αθήνας αλλά έχω ακούσει τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, οπότε τελικά θα αποφύγω τα ΤΕΦΑΑ γενικά λόγω κορεσμού επαγγέλματος αλλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης... Μάλλον για φυσικοθεραπεία το κόβω, ή διατροφή- διαιτολογία! Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιλογές για κάποιον που θέλει να ακολουθήσει αθλητικό τρόπο ζωής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Scof έγραψε: #516 15-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Ο ΔημήτρηςΠ95: #517 15-05-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Click για ανάπτυξη... συμφωνώ αλλά ένας γνωστός μου σπουδάζει εκεί και λέει ότι τα πάντα συνεχίζουν να είναι ποιοτικά (εναλλακτικές υποδομές,σπουδές και εργαστήρια) οπότε δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι ! προσωπικά...είναι η δεύτερη επιλογή μου Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Click για ανάπτυξη... άντε θα τα πούμε εκεί ;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:50 Η JustLikeMaria: #518 18-05-13 18:50 Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #519 18-05-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Click για ανάπτυξη... Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η JustLikeMaria: #520 18-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Click για ανάπτυξη... Απλα η οικογενεια μου ειναι γερμανια και αν με δεχτει καποιο γερμανικο πανεπιστημιο θα παω κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα η διατροφολογια δεν εναι μονο "δινω διαιτες και αδυνατιζω χοντρες".. Πλεον υπαρχουν τοσες ασθενεις που σχετιζονται με μεταλλαξεις στις μεταβολικες οδους(αλφισμος,φαινυλκετονουρια,δυνανεξια στην λακτοζη κλπ) Αρκει να το αναζητησεις και να κανεις ενα καλο μεταπτυχιακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelosSOAD Νεοφερμένο μέλος Ο aggelosSOAD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 19:50 Ο aggelosSOAD: #505 14-05-13 19:50 Γιατί μία μόνο επιλογή ρε παιδιά? Για Μηχανολόγους ή Ηλεκτρολόγους, Αθήνα κατά προτίμηση ή και σε άλλη πόλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:18 Ο qwertyuiop: #506 14-05-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κρητης. Δεν εχουν βγει οι εισακτεοι,αυτο περιμενουμε εδω και 2 μερες Και δεν προτεινει το Υπουργειο,η σχολη προτεινει ποσους θελει να λαβει αλλα το Υπουργειο τους γραφει στα @@ του και αυξανει θεσεις. Click για ανάπτυξη... A, ωραία, κι εγώ εκεί, αν δεν περάσω Αθήνα. Είναι καλό τμήμα; Έχω μπει στο σάητ αλλά δεν είδα και πολύ "ενδιαφέρον". Το σχέδιο Αθηνά το έχει εκπονήσει το Υπουργείο, επομένως αυτό δεν προτείνει τον αριθμό των εισακτέων που εμφανίζεται στο pdf που αναλύει την τελική μορφή του σχεδίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο νικος ρεθυμνο: #507 14-05-13 20:38 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κρητης. Click για ανάπτυξη... Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #508 14-05-13 20:42 Η σχολή διατροφής στο Χαροκοπειο ειναι απο τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Το μοναδικό ΑΕΙ με πολύ λίγους απόφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2013 στις 20:43 Ο Guest 712911: #509 14-05-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Click για ανάπτυξη... ΙΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:49 Ο DrHouse έγραψε: #510 14-05-13 23:49 A, ωραία, κι εγώ εκεί, αν δεν περάσω Αθήνα. Είναι καλό τμήμα; Έχω μπει στο σάητ αλλά δεν είδα και πολύ "ενδιαφέρον". Click για ανάπτυξη... Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Το σχέδιο Αθηνά το έχει εκπονήσει το Υπουργείο, επομένως αυτό δεν προτείνει τον αριθμό των εισακτέων που εμφανίζεται στο pdf που αναλύει την τελική μορφή του σχεδίου; Click για ανάπτυξη... Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Click για ανάπτυξη... Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 11:55 Ο qwertyuiop: #511 15-05-13 11:55 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Click για ανάπτυξη... Α, μάλιστα. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ανακουφίστηκα. Πού θα ανακοινωθεί ο τελικός αριθμός εισακτέων, έχεις link; Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Click για ανάπτυξη... Αυτό να λέγεται, μόνο με της Αθήνας τις βιβλιοθήκες μπορεί να συγκριθεί η του Ρεθύμνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 13:33 Ο ΔημήτρηςΠ95: #512 15-05-13 13:33 Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 15:26 Ο HonoreDeBalzac: #513 15-05-13 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #514 15-05-13 17:01 Οποιαδηποτέ στρατιωτική-αστυνομική αλλά πρώτα την μεγάλη μου αγάπη σχολή ικάρων/ιπτάμενοι. Αν δεν τα καταφέρω όμως μένω στο πανεπιστήμιο. Δεν είναι κακή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zakolas Νεοφερμένο μέλος Ο Zakolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Zakolas έγραψε: #515 15-05-13 17:17 Θα δήλωνα ΤΕΦΑΑ Αθήνας αλλά έχω ακούσει τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, οπότε τελικά θα αποφύγω τα ΤΕΦΑΑ γενικά λόγω κορεσμού επαγγέλματος αλλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης... Μάλλον για φυσικοθεραπεία το κόβω, ή διατροφή- διαιτολογία! Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιλογές για κάποιον που θέλει να ακολουθήσει αθλητικό τρόπο ζωής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Scof έγραψε: #516 15-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Ο ΔημήτρηςΠ95: #517 15-05-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Click για ανάπτυξη... συμφωνώ αλλά ένας γνωστός μου σπουδάζει εκεί και λέει ότι τα πάντα συνεχίζουν να είναι ποιοτικά (εναλλακτικές υποδομές,σπουδές και εργαστήρια) οπότε δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι ! προσωπικά...είναι η δεύτερη επιλογή μου Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Click για ανάπτυξη... άντε θα τα πούμε εκεί ;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:50 Η JustLikeMaria: #518 18-05-13 18:50 Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #519 18-05-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Click για ανάπτυξη... Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η JustLikeMaria: #520 18-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Click για ανάπτυξη... Απλα η οικογενεια μου ειναι γερμανια και αν με δεχτει καποιο γερμανικο πανεπιστημιο θα παω κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί μία μόνο επιλογή ρε παιδιά? Για Μηχανολόγους ή Ηλεκτρολόγους, Αθήνα κατά προτίμηση ή και σε άλλη πόλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:18 Ο qwertyuiop: #506 14-05-13 20:18 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κρητης. Δεν εχουν βγει οι εισακτεοι,αυτο περιμενουμε εδω και 2 μερες Και δεν προτεινει το Υπουργειο,η σχολη προτεινει ποσους θελει να λαβει αλλα το Υπουργειο τους γραφει στα @@ του και αυξανει θεσεις. Click για ανάπτυξη... A, ωραία, κι εγώ εκεί, αν δεν περάσω Αθήνα. Είναι καλό τμήμα; Έχω μπει στο σάητ αλλά δεν είδα και πολύ "ενδιαφέρον". Το σχέδιο Αθηνά το έχει εκπονήσει το Υπουργείο, επομένως αυτό δεν προτείνει τον αριθμό των εισακτέων που εμφανίζεται στο pdf που αναλύει την τελική μορφή του σχεδίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο νικος ρεθυμνο: #507 14-05-13 20:38 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κρητης. Click για ανάπτυξη... Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #508 14-05-13 20:42 Η σχολή διατροφής στο Χαροκοπειο ειναι απο τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Το μοναδικό ΑΕΙ με πολύ λίγους απόφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2013 στις 20:43 Ο Guest 712911: #509 14-05-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Click για ανάπτυξη... ΙΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:49 Ο DrHouse έγραψε: #510 14-05-13 23:49 A, ωραία, κι εγώ εκεί, αν δεν περάσω Αθήνα. Είναι καλό τμήμα; Έχω μπει στο σάητ αλλά δεν είδα και πολύ "ενδιαφέρον". Click για ανάπτυξη... Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Το σχέδιο Αθηνά το έχει εκπονήσει το Υπουργείο, επομένως αυτό δεν προτείνει τον αριθμό των εισακτέων που εμφανίζεται στο pdf που αναλύει την τελική μορφή του σχεδίου; Click για ανάπτυξη... Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Click για ανάπτυξη... Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 11:55 Ο qwertyuiop: #511 15-05-13 11:55 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Click για ανάπτυξη... Α, μάλιστα. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ανακουφίστηκα. Πού θα ανακοινωθεί ο τελικός αριθμός εισακτέων, έχεις link; Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Click για ανάπτυξη... Αυτό να λέγεται, μόνο με της Αθήνας τις βιβλιοθήκες μπορεί να συγκριθεί η του Ρεθύμνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 13:33 Ο ΔημήτρηςΠ95: #512 15-05-13 13:33 Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 15:26 Ο HonoreDeBalzac: #513 15-05-13 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #514 15-05-13 17:01 Οποιαδηποτέ στρατιωτική-αστυνομική αλλά πρώτα την μεγάλη μου αγάπη σχολή ικάρων/ιπτάμενοι. Αν δεν τα καταφέρω όμως μένω στο πανεπιστήμιο. Δεν είναι κακή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zakolas Νεοφερμένο μέλος Ο Zakolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Zakolas έγραψε: #515 15-05-13 17:17 Θα δήλωνα ΤΕΦΑΑ Αθήνας αλλά έχω ακούσει τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, οπότε τελικά θα αποφύγω τα ΤΕΦΑΑ γενικά λόγω κορεσμού επαγγέλματος αλλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης... Μάλλον για φυσικοθεραπεία το κόβω, ή διατροφή- διαιτολογία! Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιλογές για κάποιον που θέλει να ακολουθήσει αθλητικό τρόπο ζωής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Scof έγραψε: #516 15-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Ο ΔημήτρηςΠ95: #517 15-05-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Click για ανάπτυξη... συμφωνώ αλλά ένας γνωστός μου σπουδάζει εκεί και λέει ότι τα πάντα συνεχίζουν να είναι ποιοτικά (εναλλακτικές υποδομές,σπουδές και εργαστήρια) οπότε δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι ! προσωπικά...είναι η δεύτερη επιλογή μου Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Click για ανάπτυξη... άντε θα τα πούμε εκεί ;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:50 Η JustLikeMaria: #518 18-05-13 18:50 Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #519 18-05-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Click για ανάπτυξη... Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η JustLikeMaria: #520 18-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Click για ανάπτυξη... Απλα η οικογενεια μου ειναι γερμανια και αν με δεχτει καποιο γερμανικο πανεπιστημιο θα παω κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κρητης. Δεν εχουν βγει οι εισακτεοι,αυτο περιμενουμε εδω και 2 μερες Και δεν προτεινει το Υπουργειο,η σχολη προτεινει ποσους θελει να λαβει αλλα το Υπουργειο τους γραφει στα @@ του και αυξανει θεσεις. Click για ανάπτυξη... A, ωραία, κι εγώ εκεί, αν δεν περάσω Αθήνα. Είναι καλό τμήμα; Έχω μπει στο σάητ αλλά δεν είδα και πολύ "ενδιαφέρον". Το σχέδιο Αθηνά το έχει εκπονήσει το Υπουργείο, επομένως αυτό δεν προτείνει τον αριθμό των εισακτέων που εμφανίζεται στο pdf που αναλύει την τελική μορφή του σχεδίου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:38 Ο νικος ρεθυμνο: #507 14-05-13 20:38 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κρητης. Click για ανάπτυξη... Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #508 14-05-13 20:42 Η σχολή διατροφής στο Χαροκοπειο ειναι απο τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Το μοναδικό ΑΕΙ με πολύ λίγους απόφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2013 στις 20:43 Ο Guest 712911: #509 14-05-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Click για ανάπτυξη... ΙΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:49 Ο DrHouse έγραψε: #510 14-05-13 23:49 A, ωραία, κι εγώ εκεί, αν δεν περάσω Αθήνα. Είναι καλό τμήμα; Έχω μπει στο σάητ αλλά δεν είδα και πολύ "ενδιαφέρον". Click για ανάπτυξη... Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Το σχέδιο Αθηνά το έχει εκπονήσει το Υπουργείο, επομένως αυτό δεν προτείνει τον αριθμό των εισακτέων που εμφανίζεται στο pdf που αναλύει την τελική μορφή του σχεδίου; Click για ανάπτυξη... Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Click για ανάπτυξη... Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 11:55 Ο qwertyuiop: #511 15-05-13 11:55 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Click για ανάπτυξη... Α, μάλιστα. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ανακουφίστηκα. Πού θα ανακοινωθεί ο τελικός αριθμός εισακτέων, έχεις link; Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Click για ανάπτυξη... Αυτό να λέγεται, μόνο με της Αθήνας τις βιβλιοθήκες μπορεί να συγκριθεί η του Ρεθύμνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 13:33 Ο ΔημήτρηςΠ95: #512 15-05-13 13:33 Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 15:26 Ο HonoreDeBalzac: #513 15-05-13 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #514 15-05-13 17:01 Οποιαδηποτέ στρατιωτική-αστυνομική αλλά πρώτα την μεγάλη μου αγάπη σχολή ικάρων/ιπτάμενοι. Αν δεν τα καταφέρω όμως μένω στο πανεπιστήμιο. Δεν είναι κακή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zakolas Νεοφερμένο μέλος Ο Zakolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Zakolas έγραψε: #515 15-05-13 17:17 Θα δήλωνα ΤΕΦΑΑ Αθήνας αλλά έχω ακούσει τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, οπότε τελικά θα αποφύγω τα ΤΕΦΑΑ γενικά λόγω κορεσμού επαγγέλματος αλλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης... Μάλλον για φυσικοθεραπεία το κόβω, ή διατροφή- διαιτολογία! Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιλογές για κάποιον που θέλει να ακολουθήσει αθλητικό τρόπο ζωής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Scof έγραψε: #516 15-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Ο ΔημήτρηςΠ95: #517 15-05-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Click για ανάπτυξη... συμφωνώ αλλά ένας γνωστός μου σπουδάζει εκεί και λέει ότι τα πάντα συνεχίζουν να είναι ποιοτικά (εναλλακτικές υποδομές,σπουδές και εργαστήρια) οπότε δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι ! προσωπικά...είναι η δεύτερη επιλογή μου Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Click για ανάπτυξη... άντε θα τα πούμε εκεί ;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:50 Η JustLikeMaria: #518 18-05-13 18:50 Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #519 18-05-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Click για ανάπτυξη... Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η JustLikeMaria: #520 18-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Click για ανάπτυξη... Απλα η οικογενεια μου ειναι γερμανια και αν με δεχτει καποιο γερμανικο πανεπιστημιο θα παω κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Κρητης. Click για ανάπτυξη... Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 20:42 Ο fockos έγραψε: #508 14-05-13 20:42 Η σχολή διατροφής στο Χαροκοπειο ειναι απο τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Το μοναδικό ΑΕΙ με πολύ λίγους απόφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2013 στις 20:43 Ο Guest 712911: #509 14-05-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Click για ανάπτυξη... ΙΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:49 Ο DrHouse έγραψε: #510 14-05-13 23:49 A, ωραία, κι εγώ εκεί, αν δεν περάσω Αθήνα. Είναι καλό τμήμα; Έχω μπει στο σάητ αλλά δεν είδα και πολύ "ενδιαφέρον". Click για ανάπτυξη... Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Το σχέδιο Αθηνά το έχει εκπονήσει το Υπουργείο, επομένως αυτό δεν προτείνει τον αριθμό των εισακτέων που εμφανίζεται στο pdf που αναλύει την τελική μορφή του σχεδίου; Click για ανάπτυξη... Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Click για ανάπτυξη... Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 11:55 Ο qwertyuiop: #511 15-05-13 11:55 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Click για ανάπτυξη... Α, μάλιστα. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ανακουφίστηκα. Πού θα ανακοινωθεί ο τελικός αριθμός εισακτέων, έχεις link; Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Click για ανάπτυξη... Αυτό να λέγεται, μόνο με της Αθήνας τις βιβλιοθήκες μπορεί να συγκριθεί η του Ρεθύμνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 13:33 Ο ΔημήτρηςΠ95: #512 15-05-13 13:33 Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 15:26 Ο HonoreDeBalzac: #513 15-05-13 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #514 15-05-13 17:01 Οποιαδηποτέ στρατιωτική-αστυνομική αλλά πρώτα την μεγάλη μου αγάπη σχολή ικάρων/ιπτάμενοι. Αν δεν τα καταφέρω όμως μένω στο πανεπιστήμιο. Δεν είναι κακή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zakolas Νεοφερμένο μέλος Ο Zakolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Zakolas έγραψε: #515 15-05-13 17:17 Θα δήλωνα ΤΕΦΑΑ Αθήνας αλλά έχω ακούσει τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, οπότε τελικά θα αποφύγω τα ΤΕΦΑΑ γενικά λόγω κορεσμού επαγγέλματος αλλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης... Μάλλον για φυσικοθεραπεία το κόβω, ή διατροφή- διαιτολογία! Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιλογές για κάποιον που θέλει να ακολουθήσει αθλητικό τρόπο ζωής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Scof έγραψε: #516 15-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Ο ΔημήτρηςΠ95: #517 15-05-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Click για ανάπτυξη... συμφωνώ αλλά ένας γνωστός μου σπουδάζει εκεί και λέει ότι τα πάντα συνεχίζουν να είναι ποιοτικά (εναλλακτικές υποδομές,σπουδές και εργαστήρια) οπότε δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι ! προσωπικά...είναι η δεύτερη επιλογή μου Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Click για ανάπτυξη... άντε θα τα πούμε εκεί ;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:50 Η JustLikeMaria: #518 18-05-13 18:50 Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #519 18-05-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Click για ανάπτυξη... Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η JustLikeMaria: #520 18-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Click για ανάπτυξη... Απλα η οικογενεια μου ειναι γερμανια και αν με δεχτει καποιο γερμανικο πανεπιστημιο θα παω κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η σχολή διατροφής στο Χαροκοπειο ειναι απο τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Το μοναδικό ΑΕΙ με πολύ λίγους απόφοιτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2013 στις 20:43 Ο Guest 712911: #509 14-05-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Click για ανάπτυξη... ΙΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:49 Ο DrHouse έγραψε: #510 14-05-13 23:49 A, ωραία, κι εγώ εκεί, αν δεν περάσω Αθήνα. Είναι καλό τμήμα; Έχω μπει στο σάητ αλλά δεν είδα και πολύ "ενδιαφέρον". Click για ανάπτυξη... Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Το σχέδιο Αθηνά το έχει εκπονήσει το Υπουργείο, επομένως αυτό δεν προτείνει τον αριθμό των εισακτέων που εμφανίζεται στο pdf που αναλύει την τελική μορφή του σχεδίου; Click για ανάπτυξη... Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Click για ανάπτυξη... Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 11:55 Ο qwertyuiop: #511 15-05-13 11:55 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Click για ανάπτυξη... Α, μάλιστα. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ανακουφίστηκα. Πού θα ανακοινωθεί ο τελικός αριθμός εισακτέων, έχεις link; Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Click για ανάπτυξη... Αυτό να λέγεται, μόνο με της Αθήνας τις βιβλιοθήκες μπορεί να συγκριθεί η του Ρεθύμνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 13:33 Ο ΔημήτρηςΠ95: #512 15-05-13 13:33 Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 15:26 Ο HonoreDeBalzac: #513 15-05-13 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #514 15-05-13 17:01 Οποιαδηποτέ στρατιωτική-αστυνομική αλλά πρώτα την μεγάλη μου αγάπη σχολή ικάρων/ιπτάμενοι. Αν δεν τα καταφέρω όμως μένω στο πανεπιστήμιο. Δεν είναι κακή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zakolas Νεοφερμένο μέλος Ο Zakolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Zakolas έγραψε: #515 15-05-13 17:17 Θα δήλωνα ΤΕΦΑΑ Αθήνας αλλά έχω ακούσει τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, οπότε τελικά θα αποφύγω τα ΤΕΦΑΑ γενικά λόγω κορεσμού επαγγέλματος αλλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης... Μάλλον για φυσικοθεραπεία το κόβω, ή διατροφή- διαιτολογία! Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιλογές για κάποιον που θέλει να ακολουθήσει αθλητικό τρόπο ζωής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Scof έγραψε: #516 15-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Ο ΔημήτρηςΠ95: #517 15-05-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Click για ανάπτυξη... συμφωνώ αλλά ένας γνωστός μου σπουδάζει εκεί και λέει ότι τα πάντα συνεχίζουν να είναι ποιοτικά (εναλλακτικές υποδομές,σπουδές και εργαστήρια) οπότε δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι ! προσωπικά...είναι η δεύτερη επιλογή μου Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Click για ανάπτυξη... άντε θα τα πούμε εκεί ;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:50 Η JustLikeMaria: #518 18-05-13 18:50 Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #519 18-05-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Click για ανάπτυξη... Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η JustLikeMaria: #520 18-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Click για ανάπτυξη... Απλα η οικογενεια μου ειναι γερμανια και αν με δεχτει καποιο γερμανικο πανεπιστημιο θα παω κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από νικος ρεθυμνο: Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Click για ανάπτυξη... ΙΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 14 Μαΐου 2013 στις 23:49 Ο DrHouse έγραψε: #510 14-05-13 23:49 A, ωραία, κι εγώ εκεί, αν δεν περάσω Αθήνα. Είναι καλό τμήμα; Έχω μπει στο σάητ αλλά δεν είδα και πολύ "ενδιαφέρον". Click για ανάπτυξη... Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Το σχέδιο Αθηνά το έχει εκπονήσει το Υπουργείο, επομένως αυτό δεν προτείνει τον αριθμό των εισακτέων που εμφανίζεται στο pdf που αναλύει την τελική μορφή του σχεδίου; Click για ανάπτυξη... Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Click για ανάπτυξη... Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 11:55 Ο qwertyuiop: #511 15-05-13 11:55 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Click για ανάπτυξη... Α, μάλιστα. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ανακουφίστηκα. Πού θα ανακοινωθεί ο τελικός αριθμός εισακτέων, έχεις link; Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Click για ανάπτυξη... Αυτό να λέγεται, μόνο με της Αθήνας τις βιβλιοθήκες μπορεί να συγκριθεί η του Ρεθύμνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 13:33 Ο ΔημήτρηςΠ95: #512 15-05-13 13:33 Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 15:26 Ο HonoreDeBalzac: #513 15-05-13 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #514 15-05-13 17:01 Οποιαδηποτέ στρατιωτική-αστυνομική αλλά πρώτα την μεγάλη μου αγάπη σχολή ικάρων/ιπτάμενοι. Αν δεν τα καταφέρω όμως μένω στο πανεπιστήμιο. Δεν είναι κακή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zakolas Νεοφερμένο μέλος Ο Zakolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Zakolas έγραψε: #515 15-05-13 17:17 Θα δήλωνα ΤΕΦΑΑ Αθήνας αλλά έχω ακούσει τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, οπότε τελικά θα αποφύγω τα ΤΕΦΑΑ γενικά λόγω κορεσμού επαγγέλματος αλλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης... Μάλλον για φυσικοθεραπεία το κόβω, ή διατροφή- διαιτολογία! Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιλογές για κάποιον που θέλει να ακολουθήσει αθλητικό τρόπο ζωής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Scof έγραψε: #516 15-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Ο ΔημήτρηςΠ95: #517 15-05-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Click για ανάπτυξη... συμφωνώ αλλά ένας γνωστός μου σπουδάζει εκεί και λέει ότι τα πάντα συνεχίζουν να είναι ποιοτικά (εναλλακτικές υποδομές,σπουδές και εργαστήρια) οπότε δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι ! προσωπικά...είναι η δεύτερη επιλογή μου Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Click για ανάπτυξη... άντε θα τα πούμε εκεί ;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:50 Η JustLikeMaria: #518 18-05-13 18:50 Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #519 18-05-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Click για ανάπτυξη... Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η JustLikeMaria: #520 18-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Click για ανάπτυξη... Απλα η οικογενεια μου ειναι γερμανια και αν με δεχτει καποιο γερμανικο πανεπιστημιο θα παω κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
A, ωραία, κι εγώ εκεί, αν δεν περάσω Αθήνα. Είναι καλό τμήμα; Έχω μπει στο σάητ αλλά δεν είδα και πολύ "ενδιαφέρον". Click για ανάπτυξη... Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Το σχέδιο Αθηνά το έχει εκπονήσει το Υπουργείο, επομένως αυτό δεν προτείνει τον αριθμό των εισακτέων που εμφανίζεται στο pdf που αναλύει την τελική μορφή του σχεδίου; Click για ανάπτυξη... Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Απο Θεσσαλονικη δεν είσαι;Πώς και θες Ρέθυμνο; Καλη επιτυχια οπως και να χει. Click για ανάπτυξη... Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 11:55 Ο qwertyuiop: #511 15-05-13 11:55 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Click για ανάπτυξη... Α, μάλιστα. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ανακουφίστηκα. Πού θα ανακοινωθεί ο τελικός αριθμός εισακτέων, έχεις link; Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Click για ανάπτυξη... Αυτό να λέγεται, μόνο με της Αθήνας τις βιβλιοθήκες μπορεί να συγκριθεί η του Ρεθύμνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 13:33 Ο ΔημήτρηςΠ95: #512 15-05-13 13:33 Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 15:26 Ο HonoreDeBalzac: #513 15-05-13 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #514 15-05-13 17:01 Οποιαδηποτέ στρατιωτική-αστυνομική αλλά πρώτα την μεγάλη μου αγάπη σχολή ικάρων/ιπτάμενοι. Αν δεν τα καταφέρω όμως μένω στο πανεπιστήμιο. Δεν είναι κακή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zakolas Νεοφερμένο μέλος Ο Zakolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Zakolas έγραψε: #515 15-05-13 17:17 Θα δήλωνα ΤΕΦΑΑ Αθήνας αλλά έχω ακούσει τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, οπότε τελικά θα αποφύγω τα ΤΕΦΑΑ γενικά λόγω κορεσμού επαγγέλματος αλλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης... Μάλλον για φυσικοθεραπεία το κόβω, ή διατροφή- διαιτολογία! Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιλογές για κάποιον που θέλει να ακολουθήσει αθλητικό τρόπο ζωής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Scof έγραψε: #516 15-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Ο ΔημήτρηςΠ95: #517 15-05-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Click για ανάπτυξη... συμφωνώ αλλά ένας γνωστός μου σπουδάζει εκεί και λέει ότι τα πάντα συνεχίζουν να είναι ποιοτικά (εναλλακτικές υποδομές,σπουδές και εργαστήρια) οπότε δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι ! προσωπικά...είναι η δεύτερη επιλογή μου Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Click για ανάπτυξη... άντε θα τα πούμε εκεί ;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:50 Η JustLikeMaria: #518 18-05-13 18:50 Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #519 18-05-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Click για ανάπτυξη... Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η JustLikeMaria: #520 18-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Click για ανάπτυξη... Απλα η οικογενεια μου ειναι γερμανια και αν με δεχτει καποιο γερμανικο πανεπιστημιο θα παω κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Απο οτι ειδα στον ευδοξο,απο συγγραματα,εχει ποιοτητα και εξαιρετικα βιβλια.Τσεκαρε και αυτο,εκει που αναφερει για προπτυχιακο επιπεδο https://www.uoc.gr/courses/faculty-social-sciences/political-science-intro.html Click για ανάπτυξη... Α, μάλιστα. Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με βαση το σχεδιο Αθηνα,πολλοι εχουν κανει μπαχαλοπροσθαφαιρεσεις και εχουν εξαγει εναν δηθεν αριθμο εισακτεων.Η σχολη υποβαλλει την ζητηση.Αλλα ο τελικος αριθμος διαμορφωνεται απο το Υπουργειο Π. Click για ανάπτυξη... Ωραία, ανακουφίστηκα. Πού θα ανακοινωθεί ο τελικός αριθμός εισακτέων, έχεις link; Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Μου δινει ευκαιρια για ερευνα.Plus,η βιβλιοθηκη του Ρεθυμνου εχει πλουσια βιβλιογραφια. Click για ανάπτυξη... Αυτό να λέγεται, μόνο με της Αθήνας τις βιβλιοθήκες μπορεί να συγκριθεί η του Ρεθύμνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 13:33 Ο ΔημήτρηςΠ95: #512 15-05-13 13:33 Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 15:26 Ο HonoreDeBalzac: #513 15-05-13 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #514 15-05-13 17:01 Οποιαδηποτέ στρατιωτική-αστυνομική αλλά πρώτα την μεγάλη μου αγάπη σχολή ικάρων/ιπτάμενοι. Αν δεν τα καταφέρω όμως μένω στο πανεπιστήμιο. Δεν είναι κακή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zakolas Νεοφερμένο μέλος Ο Zakolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Zakolas έγραψε: #515 15-05-13 17:17 Θα δήλωνα ΤΕΦΑΑ Αθήνας αλλά έχω ακούσει τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, οπότε τελικά θα αποφύγω τα ΤΕΦΑΑ γενικά λόγω κορεσμού επαγγέλματος αλλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης... Μάλλον για φυσικοθεραπεία το κόβω, ή διατροφή- διαιτολογία! Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιλογές για κάποιον που θέλει να ακολουθήσει αθλητικό τρόπο ζωής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Scof έγραψε: #516 15-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Ο ΔημήτρηςΠ95: #517 15-05-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Click για ανάπτυξη... συμφωνώ αλλά ένας γνωστός μου σπουδάζει εκεί και λέει ότι τα πάντα συνεχίζουν να είναι ποιοτικά (εναλλακτικές υποδομές,σπουδές και εργαστήρια) οπότε δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι ! προσωπικά...είναι η δεύτερη επιλογή μου Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Click για ανάπτυξη... άντε θα τα πούμε εκεί ;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:50 Η JustLikeMaria: #518 18-05-13 18:50 Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #519 18-05-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Click για ανάπτυξη... Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η JustLikeMaria: #520 18-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Click για ανάπτυξη... Απλα η οικογενεια μου ειναι γερμανια και αν με δεχτει καποιο γερμανικο πανεπιστημιο θα παω κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HonoreDeBalzac Εκκολαπτόμενο μέλος Ο HonoreDeBalzac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Βέλγιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 15:26 Ο HonoreDeBalzac: #513 15-05-13 15:26 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #514 15-05-13 17:01 Οποιαδηποτέ στρατιωτική-αστυνομική αλλά πρώτα την μεγάλη μου αγάπη σχολή ικάρων/ιπτάμενοι. Αν δεν τα καταφέρω όμως μένω στο πανεπιστήμιο. Δεν είναι κακή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zakolas Νεοφερμένο μέλος Ο Zakolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Zakolas έγραψε: #515 15-05-13 17:17 Θα δήλωνα ΤΕΦΑΑ Αθήνας αλλά έχω ακούσει τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, οπότε τελικά θα αποφύγω τα ΤΕΦΑΑ γενικά λόγω κορεσμού επαγγέλματος αλλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης... Μάλλον για φυσικοθεραπεία το κόβω, ή διατροφή- διαιτολογία! Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιλογές για κάποιον που θέλει να ακολουθήσει αθλητικό τρόπο ζωής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Scof έγραψε: #516 15-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Ο ΔημήτρηςΠ95: #517 15-05-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Click για ανάπτυξη... συμφωνώ αλλά ένας γνωστός μου σπουδάζει εκεί και λέει ότι τα πάντα συνεχίζουν να είναι ποιοτικά (εναλλακτικές υποδομές,σπουδές και εργαστήρια) οπότε δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι ! προσωπικά...είναι η δεύτερη επιλογή μου Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Click για ανάπτυξη... άντε θα τα πούμε εκεί ;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:50 Η JustLikeMaria: #518 18-05-13 18:50 Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #519 18-05-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Click για ανάπτυξη... Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η JustLikeMaria: #520 18-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Click για ανάπτυξη... Απλα η οικογενεια μου ειναι γερμανια και αν με δεχτει καποιο γερμανικο πανεπιστημιο θα παω κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #514 15-05-13 17:01 Οποιαδηποτέ στρατιωτική-αστυνομική αλλά πρώτα την μεγάλη μου αγάπη σχολή ικάρων/ιπτάμενοι. Αν δεν τα καταφέρω όμως μένω στο πανεπιστήμιο. Δεν είναι κακή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zakolas Νεοφερμένο μέλος Ο Zakolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Zakolas έγραψε: #515 15-05-13 17:17 Θα δήλωνα ΤΕΦΑΑ Αθήνας αλλά έχω ακούσει τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, οπότε τελικά θα αποφύγω τα ΤΕΦΑΑ γενικά λόγω κορεσμού επαγγέλματος αλλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης... Μάλλον για φυσικοθεραπεία το κόβω, ή διατροφή- διαιτολογία! Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιλογές για κάποιον που θέλει να ακολουθήσει αθλητικό τρόπο ζωής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Scof έγραψε: #516 15-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Ο ΔημήτρηςΠ95: #517 15-05-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Click για ανάπτυξη... συμφωνώ αλλά ένας γνωστός μου σπουδάζει εκεί και λέει ότι τα πάντα συνεχίζουν να είναι ποιοτικά (εναλλακτικές υποδομές,σπουδές και εργαστήρια) οπότε δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι ! προσωπικά...είναι η δεύτερη επιλογή μου Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Click για ανάπτυξη... άντε θα τα πούμε εκεί ;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:50 Η JustLikeMaria: #518 18-05-13 18:50 Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #519 18-05-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Click για ανάπτυξη... Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η JustLikeMaria: #520 18-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Click για ανάπτυξη... Απλα η οικογενεια μου ειναι γερμανια και αν με δεχτει καποιο γερμανικο πανεπιστημιο θα παω κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οποιαδηποτέ στρατιωτική-αστυνομική αλλά πρώτα την μεγάλη μου αγάπη σχολή ικάρων/ιπτάμενοι. Αν δεν τα καταφέρω όμως μένω στο πανεπιστήμιο. Δεν είναι κακή σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zakolas Νεοφερμένο μέλος Ο Zakolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:17 Ο Zakolas έγραψε: #515 15-05-13 17:17 Θα δήλωνα ΤΕΦΑΑ Αθήνας αλλά έχω ακούσει τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, οπότε τελικά θα αποφύγω τα ΤΕΦΑΑ γενικά λόγω κορεσμού επαγγέλματος αλλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης... Μάλλον για φυσικοθεραπεία το κόβω, ή διατροφή- διαιτολογία! Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιλογές για κάποιον που θέλει να ακολουθήσει αθλητικό τρόπο ζωής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Scof έγραψε: #516 15-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Ο ΔημήτρηςΠ95: #517 15-05-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Click για ανάπτυξη... συμφωνώ αλλά ένας γνωστός μου σπουδάζει εκεί και λέει ότι τα πάντα συνεχίζουν να είναι ποιοτικά (εναλλακτικές υποδομές,σπουδές και εργαστήρια) οπότε δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι ! προσωπικά...είναι η δεύτερη επιλογή μου Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Click για ανάπτυξη... άντε θα τα πούμε εκεί ;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:50 Η JustLikeMaria: #518 18-05-13 18:50 Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #519 18-05-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Click για ανάπτυξη... Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η JustLikeMaria: #520 18-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Click για ανάπτυξη... Απλα η οικογενεια μου ειναι γερμανια και αν με δεχτει καποιο γερμανικο πανεπιστημιο θα παω κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα δήλωνα ΤΕΦΑΑ Αθήνας αλλά έχω ακούσει τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, οπότε τελικά θα αποφύγω τα ΤΕΦΑΑ γενικά λόγω κορεσμού επαγγέλματος αλλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης... Μάλλον για φυσικοθεραπεία το κόβω, ή διατροφή- διαιτολογία! Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ επιλογές για κάποιον που θέλει να ακολουθήσει αθλητικό τρόπο ζωής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scof Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Scof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 150 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 17:46 Ο Scof έγραψε: #516 15-05-13 17:46 Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Ο ΔημήτρηςΠ95: #517 15-05-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Click για ανάπτυξη... συμφωνώ αλλά ένας γνωστός μου σπουδάζει εκεί και λέει ότι τα πάντα συνεχίζουν να είναι ποιοτικά (εναλλακτικές υποδομές,σπουδές και εργαστήρια) οπότε δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι ! προσωπικά...είναι η δεύτερη επιλογή μου Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Click για ανάπτυξη... άντε θα τα πούμε εκεί ;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:50 Η JustLikeMaria: #518 18-05-13 18:50 Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #519 18-05-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Click για ανάπτυξη... Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η JustLikeMaria: #520 18-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Click για ανάπτυξη... Απλα η οικογενεια μου ειναι γερμανια και αν με δεχτει καποιο γερμανικο πανεπιστημιο θα παω κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΠ95: Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών,Πολυτεχνείο Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) Click για ανάπτυξη... Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔημήτρηςΠ95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΔημήτρηςΠ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 132 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 21:49 Ο ΔημήτρηςΠ95: #517 15-05-13 21:49 Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Click για ανάπτυξη... συμφωνώ αλλά ένας γνωστός μου σπουδάζει εκεί και λέει ότι τα πάντα συνεχίζουν να είναι ποιοτικά (εναλλακτικές υποδομές,σπουδές και εργαστήρια) οπότε δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι ! προσωπικά...είναι η δεύτερη επιλογή μου Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Click για ανάπτυξη... άντε θα τα πούμε εκεί ;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:50 Η JustLikeMaria: #518 18-05-13 18:50 Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #519 18-05-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Click για ανάπτυξη... Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η JustLikeMaria: #520 18-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Click για ανάπτυξη... Απλα η οικογενεια μου ειναι γερμανια και αν με δεχτει καποιο γερμανικο πανεπιστημιο θα παω κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scof: Και εγώ την κοιτάω, αλλά έχει σοβαρά προβλήματα υποδομών διάβασα Click για ανάπτυξη... συμφωνώ αλλά ένας γνωστός μου σπουδάζει εκεί και λέει ότι τα πάντα συνεχίζουν να είναι ποιοτικά (εναλλακτικές υποδομές,σπουδές και εργαστήρια) οπότε δεν έχουμε να χάσουμε και κάτι ! προσωπικά...είναι η δεύτερη επιλογή μου Αρχική Δημοσίευση από HonoreDeBalzac: Καλή σχολή ....και εγώ την έχω στα υπόψιν μου Click για ανάπτυξη... άντε θα τα πούμε εκεί ;P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:50 Η JustLikeMaria: #518 18-05-13 18:50 Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #519 18-05-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Click για ανάπτυξη... Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η JustLikeMaria: #520 18-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Click για ανάπτυξη... Απλα η οικογενεια μου ειναι γερμανια και αν με δεχτει καποιο γερμανικο πανεπιστημιο θα παω κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dafney Rina giorgos78 Joji rafaela11 SlimShady Lebron alexandrahere hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:53 Ο cha0s έγραψε: #519 18-05-13 18:53 Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Click για ανάπτυξη... Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η JustLikeMaria: #520 18-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Click για ανάπτυξη... Απλα η οικογενεια μου ειναι γερμανια και αν με δεχτει καποιο γερμανικο πανεπιστημιο θα παω κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 25 26 27 28 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 Επόμενη First Προηγούμενη 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 26 από 42 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από JustLikeMaria: Βιολογιαααα (Στη Γερμανια απ οτι φαινεται!) Click για ανάπτυξη... Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JustLikeMaria Εκκολαπτόμενο μέλος Η JustLikeMaria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 342 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 18:59 Η JustLikeMaria: #520 18-05-13 18:59 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Click για ανάπτυξη... Απλα η οικογενεια μου ειναι γερμανια και αν με δεχτει καποιο γερμανικο πανεπιστημιο θα παω κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Γιατί η Ελλάδα τι έχει; Click για ανάπτυξη... Απλα η οικογενεια μου ειναι γερμανια και αν με δεχτει καποιο γερμανικο πανεπιστημιο θα παω κ εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.