Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

θανατος!Εγώ ξεκίνησα σήμερα με 3 ώρες μαθηματικά![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

ελα ρε συ λογικο ειναι! γ' λυκειου παμε!Εγώ πάντως τους μιγαδικούς ακόμη δεν τους μπορώ. Μας βάζει ασκήσεις και μου την δίνει που δεν μπορώ να τις λύσω όλες.

καταρχην σε ευχαριστουμε!η μονη συμβουλη που εχω να σας δωσω ειναι οσοι ειστε τεχνολογικη-θετικη να εχετε μαθει σαν το ονομα σας θεωρια, ορισμους αποδειξεις απο μαθηματικα γενικης και κατευθυνσης! δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να εισαι στις πανελληνιες και να ξερεις οτι εχεις τις 5 πρωτες μοναδες σιγουρες ωστε να μη ξεκινας απο το 0 αλλα απο το 5! γιαυτο επικεντρωθειτε σε θεωρια και αποδειεξεις! δεν ειναι δυσκολα, στα μαθηματικα κατευθυνσης απλα ειναι παρα παρα πολυ η θεωρια σας! στης γενικης οι αποδειξεις ειναι πανευκολες αρκει να σας τις εξηγησουν καθως ολες εχουν τον ιδιο σκελετο και λυνονται σαν απλες ασκησουλες! μη κωλωνετε τα εχουν περασει πολλοι πριν απο σας! κοιταξτε να δωσετε τον καλυτερο σας εαυτι χωρις υπερβολες! συστηματικο διαβασμα χρειαζεται το οποιο εγω δυστυχως δεν τηρησα σε ολη τη χρονια! μην απογοητευεστε και να κοιτατε να μαθαινετε και να καταλαβαινετε τα πολυ απλα πραγματα για να πατε στα δυσκολοτερα! καλη επιτυχια![]()

απο οτι καταλαβα στο φροντιστηριο μας συμβουλεψε τις αποδειξεις να μην προσπαθουμε απο τωρα να τις μαθουμε, αλλα σε καθε διαγωνισμα που θα γραφουμε

Gate4
Επιφανές μέλος

Θάνατος δεν λες τίποταθανατος!πως σου φανηκαν?μιγαδικοι?

μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχα μην το βλεπεις ετσι, γιατι δεν θα αντεξεις!Θάνατος δεν λες τίποταΟι μιγαδικοί μια χαρά είναι, τα επόμενα φοβάμαι
![]()

μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.....και να συμπληρώσω οτι τις αποδείξεις πρέπει να τις μάθετε όπως ΑΚΡΙΒΩΣ είναι στο σχολικό!!!!!!!!!!να γράφετε, να σημειώνετε να επεξηγείτε όπως το σχολικό....η μονη συμβουλη που εχω να σας δωσω ειναι οσοι ειστε τεχνολογικη-θετικη να εχετε μαθει σαν το ονομα σας θεωρια, ορισμους αποδειξεις απο μαθηματικα γενικης και κατευθυνσης! δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να εισαι στις πανελληνιες και να ξερεις οτι εχεις τις 5 πρωτες μοναδες σιγουρες ωστε να μη ξεκινας απο το 0 αλλα απο το 5! γιαυτο επικεντρωθειτε σε θεωρια και αποδειεξεις! δεν ειναι δυσκολα, στα μαθηματικα κατευθυνσης απλα ειναι παρα παρα πολυ η θεωρια σας! στης γενικης οι αποδειξεις ειναι πανευκολες αρκει να σας τις εξηγησουν καθως ολες εχουν τον ιδιο σκελετο και λυνονται σαν απλες ασκησουλες! μη κωλωνετε τα εχουν περασει πολλοι πριν απο σας! κοιταξτε να δωσετε τον καλυτερο σας εαυτο χωρις υπερβολες! συστηματικο διαβασμα χρειαζεται το οποιο εγω δυστυχως δεν τηρησα σε ολη τη χρονια.. μην απογοητευεστε και να κοιτατε να μαθαινετε και να καταλαβαινετε τα πολυ απλα πραγματα για να πατε στα δυσκολοτερα! καλη επιτυχια![]()
Δεν θα κάνετε τις μαγκιές σας στις αποδείξεις αλλά στις λύσεις των ασκήσεων και αυτό γιατί υπάρχει περίπτωση να σας κόψουν μονάδες αν κάνετε τις αποδείξεις με διαφορετικό τρόπο απο αυτό του σχολικού............
μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Καλή επιτυχία.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.