gregory nub
Διάσημο μέλος

Ναι κι εμένα μεσημέρι με βολεύει, ελπίζω να το καταφέρω γιατί συνήθως βράδυ βάζουν την Γ λυκείου στο φροντιστήριό μουΜακάρι γιατί θέλω να ρυθμίσω τις ώρες για τα ιδιαίτερα και με βολεύει μεσημέρι να κάνω τα μαθήματα. Οπότε πιστεύω θα προλαβαίνω. Α και κάτι ακόμαγια το σχολείο εσείς διαβάζετε για τα μαθήματα της κατεύθυνσης ή δεν σας φτάνει ο χρόνος; (προς αυτούς που τελείωσαν)

Φέτος τουλάχιστον όλους μετά τις 7 τους έβλεπα να πηγαίνουν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BeThere.
Νεοφερμένο μέλος

Ναι κι εμένα μεσημέρι με βολεύει, ελπίζω να το καταφέρω γιατί συνήθως βράδυ βάζουν την Γ λυκείου στο φροντιστήριό μου
Φέτος τουλάχιστον όλους μετά τις 7 τους έβλεπα να πηγαίνουν
Αυτό πάλι όμως δεν μπορώ να το καταλάβω.. Υποτίθεται πως προταιρεότητα έχει η τρίτη λυκείου και δεν σας βάζουν νωρίς;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος

Αυτό πάλι όμως δεν μπορώ να το καταλάβω.. Υποτίθεται πως προταιρεότητα έχει η τρίτη λυκείου και δεν σας βάζουν νωρίς;Σε ορισμένα φροντιστήρια έχουν μεσημεριανή και βραδινή ζώνη και μπορείς να επιλέξεις. Κάνε μια ερώτηση στη γραμματεία σχετικά με αυτό
![]()
Θα τους ρωτήσω φυσικά, απλά τα περισσότερα παιδιά θέλουν κι αυτά βράδυ

BeThere.
Νεοφερμένο μέλος

Θα τους ρωτήσω φυσικά, απλά τα περισσότερα παιδιά θέλουν κι αυτά βράδυ.
![]()
Εμένα πάντως δεν με βολεύει καθόλου. Θέλω να τελειώνω με το μάθημα στα ιδιαίτερα και μετά απο τις 6 μέχρι τις 12 να διαβάζω.

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Στη Γ όλες οι κατευθύνσεις έχουν τις ίδιες ώρες, δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση. Εμείς προπερσι φεύγαμε παρασκευή στο 7ωρο ενώ όλοι οι άλλοι στο 6ωρο.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Η θεωρητική στη Β λυκείου κάνει 1 ώρα παραπάνω (συνήθως τη φιλοσοφία βάζουνε)
Στη Γ όλες οι κατευθύνσεις έχουν τις ίδιες ώρες, δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση. Εμείς προπερσι φεύγαμε παρασκευή στο 7ωρο ενώ όλοι οι άλλοι στο 6ωρο.
και 'μεις...πολυ σπασιμο παρασκευιατικα

Α) λατινικά φέτος δεν εχουμε εισαγωγή? (μας ειχε πει η καθηγήτρια στο σχολείο πως έχουμε)
Β)κειμενα πρεπει να μαθαίνεις απέξω τα σχόλια του βοηθήματος πχ?
αα και εμεις 6ωρο περσι ειχαμε τριτη με τελευταια ωρα αρχαια

BeThere.
Νεοφερμένο μέλος

καλησπέρααα
Α) λατινικά φέτος δεν εχουμε εισαγωγή? (μας ειχε πει η καθηγήτρια στο σχολείο πως έχουμε)
αα και εμεις 6ωρο περσι ειχαμε τριτη με τελευταια ωρα αρχαια![]()
Καλησπέρα σου.
Α) όχι δεν έχουμε εισαγωγή στα λατινικά
Β) πολυ καλά πρέπει να μάθεις ότι σχόλιο έχει το βιβλίο και απο εκεί και πέρα πρέπει να διαβάζεις πολλές φορές τα σχόλια βοηθήματος ή του φροντ και μερικά να τα θυμάσαι και απέξω. Όμως δεν είναι όπως στην ιστορία π.χ που πρέπει να τα ξέρεις αυτολεξεί. Δηλαδή και με δικά σου λόγια να τα λές δεν πειράζει.

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

καλησπέρααα
Α) εισαγωγη στα λατινικα

Β) και να θες δεν μπορεις να τα μαθεις απ'εξω..

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

καλησπέρααα
Α)Δεν υπάρχει εισαγωγή
Β)Και να θές τόσα σχόλια λίγο δύσκολα μαθαίνονται απ'έξω-όμως υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να τα θυμάσαι. Όσον αφορά τα σχόλια του βιβλίου πρέπει να τα μάθεις.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

ναι εισαγωγή όταν την ρωτήσαμε γιατί έχουμε (την κάναμε στα 2-3 τελευταια μαθήματα του χρόνου απλα για να την έχουμε για τις εξετάσεις -.-) μας είπε οτι όπως και του χρόνου θα έχουμε εισαγωγή έτσι και φετος

btw
Θρησκευτικά 1
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα & Γραμματεία 1
Α΄ Ξένη Γλώσσα 2
Φυσική Αγωγή 1
Νεοελληνική Γλώσσα 2
Νεοελληνική Λογοτεχνία 2
Ιστορία2
Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής 2
Φυσική 1
Βιολογία 1
Κοινωνιολογία 2
Μάθημα Επιλογής 2
Θεωρητική Κατεύθυνση
Αρχαία Ελληνικά 5 ώρες
Νεοελληνική Λογοτεχνία 3/2 ώρες
Λατινικά 2/3 ώρες
Ιστορία 2 ώρες
Θετική Κατεύθυνση
Μαθηματικά 5 ώρες
Φυσική 3 ώρες
Χημεία 2 ώρες
Βιολογία 2 ώρες
Τεχνολογική κατεύθυνση
Μαθηματικά 5 ώρες
Φυσική 3 ώρες
Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγρ.Περιβάλλον 2 ώρες
Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων 2ώρες
BeThere.
Νεοφερμένο μέλος

να σας ρωτησω εσας που κανετε φροντιστηρια/ιδιαιτερα...οι φρονιστες σας δεν σας δινουν δικα τους βοηθηματα ?
Εμένα μου δίνει σε κάθε μάθημα φυλλάδια με σχόλια, μεταφράσεις και ότι χρειάζεται. Πέρσυ που έκανα άγνωστο, λατινικά και έκθεση με την ίδια μου έδινε στο άγνωστο φυλλάδια με τη θεωρία και ασκήσεις, στα λατινικά τη μετάφραση και μου έγραφε τη θεωρία στο τετράδιο με ασκήσεις και στην έκθεση επίσης φυλλάδια με διάφορα σχόλια και θέματα καθώς και ασκήσεις πολλές λεξολιγικές. Φέτος που θα κάνω + με τα προηγούμενα φιλοσοφικό λόγο και λογοτεχνία νομίζω το ίδιο θα ισχύει

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

λιγο περιεργη κατανομη ωρων στα γενικης παιδεια θα ελεγαχαχαχχα ευχαριστώ και τις τρεις :Ρ
ναι εισαγωγή όταν την ρωτήσαμε γιατί έχουμε (την κάναμε στα 2-3 τελευταια μαθήματα του χρόνου απλα για να την έχουμε για τις εξετάσεις -.-) μας είπε οτι όπως και του χρόνου θα έχουμε εισαγωγή έτσι και φετοςμα τι επιπεδο καθηγητων...
btw
Θρησκευτικά 1
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα & Γραμματεία 1
Α΄ Ξένη Γλώσσα 2
Φυσική Αγωγή 1
Νεοελληνική Γλώσσα 2
Νεοελληνική Λογοτεχνία 2
Ιστορία2
Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής 2
Φυσική 1
Βιολογία 1
Κοινωνιολογία 2
Μάθημα Επιλογής 2
Θεωρητική Κατεύθυνση
Αρχαία Ελληνικά 5 ώρες
Νεοελληνική Λογοτεχνία 3/2 ώρες
Λατινικά 2/3 ώρες
Ιστορία 2 ώρες
Θετική Κατεύθυνση
Μαθηματικά 5 ώρες
Φυσική 3 ώρες
Χημεία 2 ώρες
Βιολογία 2 ώρες
Τεχνολογική κατεύθυνση
Μαθηματικά 5 ώρες
Φυσική 3 ώρες
Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγρ.Περιβάλλον 2 ώρες
Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων 2ώρες

για τα μαθηματα που μπορει να δωσεις πανελληνιες το λεω. κοινωνιολογια, αγγλικα και επιλογη 2 ωρες, αλλα φυσικη και βιολογια 1?

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Φυσική Αγωγή 1
Μία ώρα Γυμναστική. Εεε έλεος. Είχαμε κι εμείς δύο ώρες να ξεσκάμαι ρε παιδί μου και μας τις κόψανε. Και να προλάβω μερικους ναι αυτό με πείραξε.

BeThere.
Νεοφερμένο μέλος

λιγο περιεργη κατανομη ωρων στα γενικης παιδεια θα ελεγα
για τα μαθηματα που μπορει να δωσεις πανελληνιες το λεω. κοινωνιολογια, αγγλικα και επιλογη 2 ωρες, αλλα φυσικη και βιολογια 1?και επισης, δεν θα επρεπε και τα 4 γενικης παιδειας πανελλαδικως εξεταζομενα μαθηματα να διδασκονται ιδιες ωρες(2)?
![]()
Όντως, και εγώ το ίδιο παρατήρησα. Βιολογία μόνο μια ώρα είναι πολύ λίγο.

fretoe
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.