Ήθελα να ξερα είμαι η μόνη που στην κυριολεξία τρελαίνεται όταν κολλάει στις ασκήσεις;ειδικά φυσική!!χάνω όλη την ψυχραιμία μου και τα ξεχνάω όλα,σκέφτομαι ότι δεν θα περάσω πουθενά :/ ξέρετε κανέναν τρόπο να σταματήσω να πανικοβαλομαι?το εχω πάθει Πάρα πολλές φορές σε διαγωνίσματα και ενώ τα ξέρω χάνω πολλούς βαθμούς από το άγχος
να ξερες ποσους βαθμους εχω χασει απο το αγχος!! να εχω κανει διαβασμα για 20 και να παιρνω κατω απο την βαση! αληθεια!!

εε τελικα μεχρι το τελος της Β', στις εξετασεις, με ενα μαγικο τροπο, πηγαινα πολυ χαλαρα και εγραφα πολυ καλυτερα. πραγματικα αν χαλαρωσεις δεν θα πιστευεις ουτε εσυ η ιδια τι διαφορα θα εχει!
Υ.Γ. βασικα οχι ακριβως 'με ενα μαγικο τροπο'. σε πολυ κοντινο περιβαλλον ενιωσα πολυ εντονα(και ακομα νιωθω) σοβαρο προβλημα
υγειας. ολη αυτη η ιστορια εκτος οτι μου εδινε και μου δινει
δυναμη να τα καταφερω, μολις το σκεφτομαι μου 'διωχνει' σε τεραστιο βαθμο το αγχος, καθως σκεφτομαι
ποσο σοβαροτερα πραγματα υπαρχουν απο τις εξετασεις! οι μονες εξετασεις που πρεπει να μας αγχωνουν ειναι οι εξετασεις υγειας! καθε φορα που σας πιανει πανικος σκεφτειτε το και ισως σας βοηθησει!
και το αγχος επιτρεπεται να ειναι
μονο εποικοδομητικο, ωστε να μην επαναπαυεστε!
και προσεξτε ε! σας το λεει ατομο που υπηρξε τρελα αγχωμενος στην ζωη του!
αναθεωρειστε καποια πραγματα στην ζωη σας! μονο για καλο σας θα ειναι