βασικά εγώ τον πλάτωνα τον έχω βγάλει ήδη μια φορά απο πέρσιεπισης για να σου δωσω κουραγιο επαναλαμβανω οτι μονο στον πρωταγορα υπαρχουν τοσο δυσκολοι ορισμοι.στον αριστοτελη δεν το συζητω ειναι πολυ πιο ευκολος,κατανοητος και τα περισσοτερα σχολια προκυπτουν απο την μεταφραση.δεν χρειαζεται να θυμασαι πολλα απ εξω.αντιθετα ο πρωταγορας ειναι εξαιρετικα απαιτητικος.περα απο τους ορισμους εχει παρα πολλους συλλογισμους τους οποιοιους θα πρεπει να αξιολογεις ενω αν πεσει λογικα θα τεθουν 3 ερωτησεις λογω του μεταφρασμενου και θα εχετε προβλημα με τον χρονο.επισης επεσε μονο το 2002 ενω συμπεριλαμβανεται στην υλη απο το 2000.μαλιστα τη χρονια εκεινη ειχαν βαλλει και λαθος ερωτηση.πως αποδεικνυει ο πρωταγορας το διδακτο της αρετης στην πρωτη παραγραφο της ενοτητας 5 ενω ο πρωταγορας την αποδεικνυε στην 2 αποδεικνυοντας την καθολικοτητα στην 1.βεβαια και την προηγουμενη χρονια ειχαν βαλλει λαθος ερωτηση2001 σε ποια εννιοα δινει προβαδισμα ο αριστοτελς φυση τεχνη αρετη ενω δεν εδινε πουθενα.παντως για να νιωσεις καλυτερα σου λεω οτι τα τελευταια χρονια δεν μπαινουν λαθος ερωτησεις και με προσπαθεια μπορεις να γραψεις 1 καλο βαθμο

Μου τη δίνει που πρέπει συνέχεια να έχω το νου μου στην ώρα....
γιατί έτσι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Kανονικο καψιμοοοο
τι εννοειτε παιδακια?Μου τη δίνει που πρέπει συνέχεια να έχω το νου μου στην ώρα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.ellinoekdotiki.gr/displayITM2.asp?ITMID=1211&LANG=GR
Κι ένα εκδόσεις Σαββάλα: https://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=1690079&prid=944318&deid=0
Ποιο πιστεύετε πως είναι καλύτερο?
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

τι εννοειτε παιδακια?![]()
Ο,τι μπηκαμε καλα..στο ''χορο''....
Ή μαλλον οτι εγω μπηκα

Ναι εχω καψει,προχθες διαβαζα 5,5 ωρες φυσικη + 2 ωρες μαθηματικα κατ.
Χθες 3.5 ωρες μαθηματικα +τα αλλα...

Αλλα τουλαχιστον για την ωρα δεν με δυσαρεστει.

Joaquín
Διάσημο μέλος

Βρήκα ένα βοήθημα για τη Βιολογία Γ.Π. εκδόσεις Ελληνοεκδοτική..
Κι ένα εκδόσεις Σαββάλα: https://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=1690079&prid=944318&deid=0
Έχω την εντύπωση ότι του Τζαβάρα είναι το καλύτερο.
XristinoOz^_^
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό του Σαββάλα, λένε ότι είναι ένα από τα καλύτερα..Αυτό της Ελληνοεκδοτικής όμως, είναι καινούργιο, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, δεν έχει πάρει ακόμα κριτικές από αναγνώστες..Κάποιοι πρώτοι που το διάβασαν είπαν ότι είναι εξίσου καλό.. Αποφασίζεις και παίρνεις

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος

*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

τι λες μωρε στα παιδια?εγω παντως θα ελεγα σε οσους θα δωσουν του χρονου πανελληνιες και δεν εχουν σοβαρα κενα να αφησουν λιγο στην ακρη τα βιβλια και να χαρουν το καλοκαιρι...απο 15αυγουστο αρχιστε διαβασμα νομιζω δεν οφελει σε τιποτα να διαβαζετε ολο το καλοκαιρι![]()
για ασκησεις προτεινα και εγω το site του υπουργειου...μπορεις να του ριξεις μια ματιαΕγώ περισσότερο για ασκήσεις το χρειάζομαι...![]()
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος

τουσς λεω πως πρεπει να γεμισουν τις μπαταριεσ τους γιατι τους περιμενει δυσκολη χρονια(καλα μη φανταστειτε τιποτα το τρομερο απλα θελει διαβασμα)τι λες μωρε στα παιδια?
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

αμα εχεις υψηλους στοχους δε σε παιρνει να κανεις διακοπες πανω απο 15 μερες...και αυτες πρεπει να ειναι 1-15 αυγουστου....ο ιουλιος θα πρεπει να ειναι καθημερινα 5-6 ωρες διαβασμα, για να ειστε μετα πιο χαλαροι το χειμωνα που ο χρονος θα ειναι περιορισμενοςτουσς λεω πως πρεπει να γεμισουν τις μπαταριεσ τους γιατι τους περιμενει δυσκολη χρονια(καλα μη φανταστειτε τιποτα το τρομερο απλα θελει διαβασμα)
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος

νομιζω εισαι υπερβολικος 5-6 ωρες διαβασμα με στο κατακαλοκαιρο?αμα εχεις υψηλους στοχους δε σε παιρνει να κανεις διακοπες πανω απο 15 μερες...και αυτες πρεπει να ειναι 1-15 αυγουστου....ο ιουλιος θα πρεπει να ειναι καθημερινα 5-6 ωρες διαβασμα, για να ειστε μετα πιο χαλαροι το χειμωνα που ο χρονος θα ειναι περιορισμενος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

αμα εχεις υψηλους στοχους δε σε παιρνει να κανεις διακοπες πανω απο 15 μερες...και αυτες πρεπει να ειναι 1-15 αυγουστου....ο ιουλιος θα πρεπει να ειναι καθημερινα 5-6 ωρες διαβασμα, για να ειστε μετα πιο χαλαροι το χειμωνα που ο χρονος θα ειναι περιορισμενος
Αυτό το πράγμα που βγαίνετε όλοι και αρχίζετε τον μονόλογο του "πρέπει":
-τότε και για τόσο ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις διακοπές
-τόσο ΠΡΕΠΕΙ να διαβάζεις την ημέρα το καλοκαίρι
-αν έχεις υψηλό στόχο ΠΡΕΠΕΙ να ζοριστείς το καλοκαίρι (προσδιορίζοντας μάλιστα και το πόσο)
είναι το λιγότερο απαράδεκτο. Πρώτα απ' όλα είναι ψυχολογικός πόλεμος, κατά δεύτερον είναι μεγάλη πηγή άγχους. Τα ρώτησες τα παιδιά ποιο είναι το πρόγραμμά τους και πώς βολεύονται? Ο άλλος με ένα 3ωρο την ημέρα μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικός από κάποιον που χτυπάει 6ωρο, τι να κάνει δηλαδή?
Παιδιά, να μη μας ακούτε (ορίστε βάζω και τον εαυτό μου για να μη λέτε) εμάς τους απόφοιτους αν προσπαθούμε να σας φτιάξουμε εμείς το πρόγραμμα. Να βρείτε μόνοι σας τους ρυθμούς σας και να κατανείμετε το χρόνο σας, τα θερινά κατά μία έννοια είναι μία περίοδος προσαρμογής στο διάβασμα της υπόλοιπης χρονιάς.

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Αυτό το πράγμα που βγαίνετε όλοι και αρχίζετε τον μονόλογο του "πρέπει":
-τότε και για τόσο ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις διακοπές
-τόσο ΠΡΕΠΕΙ να διαβάζεις την ημέρα το καλοκαίρι
-αν έχεις υψηλό στόχο ΠΡΕΠΕΙ να ζοριστείς το καλοκαίρι (προσδιορίζοντας μάλιστα και το πόσο)
είναι το λιγότερο απαράδεκτο. Πρώτα απ' όλα είναι ψυχολογικός πόλεμος, κατά δεύτερον είναι μεγάλη πηγή άγχους. Τα ρώτησες τα παιδιά ποιο είναι το πρόγραμμά τους και πώς βολεύονται? Ο άλλος με ένα 3ωρο την ημέρα μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικός από κάποιον που χτυπάει 6ωρο, τι να κάνει δηλαδή?
Παιδιά, να μη μας ακούτε (ορίστε βάζω και τον εαυτό μου για να μη λέτε) εμάς τους απόφοιτους αν προσπαθούμε να σας φτιάξουμε εμείς το πρόγραμμα. Να βρείτε μόνοι σας τους ρυθμούς σας και να κατανείμετε το χρόνο σας, τα θερινά κατά μία έννοια είναι μία περίοδος προσαρμογής στο διάβασμα της υπόλοιπης χρονιάς.![]()
εσεις ξερετε!

el_vi_ra
Νεοφερμένο μέλος

αν δεν βιαζεσαι να το αγορασεις εγω περιμενω να μου στειλουν της ελληνοεκδοτικης (το εχω παραγγειλει) αλλα περιμενω και μια προταση ακομα απο εναν καθηγητη που ρωτησα επομενως αν θες σου λεω και για τα δυο μολις μαθω.
Αυτό του Σαββάλα, λένε ότι είναι ένα από τα καλύτερα..Αυτό της Ελληνοεκδοτικής όμως, είναι καινούργιο, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, δεν έχει πάρει ακόμα κριτικές από αναγνώστες..Κάποιοι πρώτοι που το διάβασαν είπαν ότι είναι εξίσου καλό.. Αποφασίζεις και παίρνεις![]()
της κατευθυνσης δεν εχει κυκλοφορησει το παιδειας υπαρχει..
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

αν δεν βιαζεσαι να το αγορασεις εγω περιμενω να μου στειλουν της ελληνοεκδοτικης (το εχω παραγγειλει) αλλα περιμενω και μια προταση ακομα απο εναν καθηγητη που ρωτησα επομενως αν θες σου λεω και για τα δυο μολις μαθω.
της κατευθυνσης δεν εχει κυκλοφορησει το παιδειας υπαρχει..
η ελληνοεκδοτικη γενικα εχει πληρεστατα βοηθηματα
el_vi_ra
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό του Σαββάλα, λένε ότι είναι ένα από τα καλύτερα..Αυτό της Ελληνοεκδοτικής όμως, είναι καινούργιο, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, δεν έχει πάρει ακόμα κριτικές από αναγνώστες..Κάποιοι πρώτοι που το διάβασαν είπαν ότι είναι εξίσου καλό.. Αποφασίζεις και παίρνεις![]()
η ελληνοεκδοτικη γενικα εχει πληρεστατα βοηθηματα
δεν τα εχω δει ακομα αλλα μου τα προτεινε ανθρωπος που εμπιστευομαι πολυ σαν καθηγητη.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.