Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

οχι ρε μην αγχωνεσαι πρωινο διαβασμα απλως
Είδα πληθυντικό και απόρησα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theoremgeek
Νεοφερμένο μέλος

Παιδιά βιολογία γενικής έχω αρχίζει ήδη μόνη μου και έχω φτάσει στα μισά του 1ου κεφαλαίου! Είναι πανεύκολη..!
Μην αγχώνεστε ...![]()
Μην αγχώνεστε η Βιολογία θέλει μόνο πρόγραμμα και βγαίνει... εγώ χωρίς φροντ έγραψα 19.9!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαχα όχι ντάξει εγώ έχω σχετικά αργά μάθημα, συνήθως 10:30 οπότε δεν είναι ανάγκη να κοιμάμαι και πολύ νωρίς!![]()
Η κολλητή σου θα κάνει μάθημα από το καλοκαίρι στο Αοθ?
Ε,και 10.30 νωρίς είναι πάλι..χαχα!
εγώ που έχω δευτέρα και τρίτη 08.50?

Στο φροντιστήριο της κολλητής μου είπαν πως δε χρειάζεται από το καλοκαίρι να κάνουν μαθηματικά γενικής+αοθ..από σεπτέμβρη βγαίνει η ύλη..θα κάνει μαθηματικα+φυσικη κατευθυνσης και απο σεπτεμβρη θαρρώ θα κανει και τη βιοχημεια-ηλεκτρολογια +τα μαθηματικα με το αοθ..
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Χαχα όχι ντάξει, παράπονο δεν έχω! Και 1 η ώρα να κοιμηθώ που είναι το αργότερο που αντέχω δεν έχω πρόβλημα. Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη έχω μια 10:30, μια 11:30, Πέμπτη έχω απόγευμα και παρασκευή το πολύ να έχω 9:30 οπότε ένα 8ωρο ύπνου το έχω εξασφαλισμένο σε κάθε περίπτωση!Ε,και 10.30 νωρίς είναι πάλι..χαχα!
εγώ που έχω δευτέρα και τρίτη 08.50?λες και πάω σχολείοο!
Στο φροντιστήριο της κολλητής μου είπαν πως δε χρειάζεται από το καλοκαίρι να κάνουν μαθηματικά γενικής+αοθ..από σεπτέμβρη βγαίνει η ύλη..θα κάνει μαθηματικα+φυσικη κατευθυνσης και απο σεπτεμβρη θαρρώ θα κανει και τη βιοχημεια-ηλεκτρολογια +τα μαθηματικα με το αοθ..

Τέλειο! Μακάρι να τα ξεκινούσαμε και εμείς τα μαθηματικά το Σεπτέμβριο... Να έχω ένα μάθημα - ...
Καημένε! Με το φραπέ στο χέρι σε βλέπω να πηγαίνεις και τον καθηγητή να σας ραντίζει με νερό για να ξυπνήσετε!Εγώ που έχω 3 φορές την εβδομάδα 8 το πρωί![]()
![]()

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

ελπιζω να μενεις κοντα στο φροντ!Εγώ που έχω 3 φορές την εβδομάδα 8 το πρωί![]()
![]()

t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σαν ζόμπι πηγαίνω στο μάθημα,στο δρόμο με κατευασμένο το κεφάλι άμα σήκωσω και τα χέρια δεν θα με ξεχώριζες..Καημένε! Με το φραπέ στο χέρι σε βλέπω να πηγαίνεις και τον καθηγητή να σας ραντίζει με νερό για να ξυπνήσετε!![]()

Ευτυχώς είναι κοντά οι αποστάσεις(χωριουδάκιελπιζω να μενεις κοντα στο φροντ!![]()

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

τοτε κατι γινεται!Ευτυχώς είναι κοντά οι αποστάσεις(χωριουδάκι)

(αληθεια που μενεις ειπαμε?

t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στον ξακουστό Μώλο φθιώτιδαςτοτε κατι γινεται!και το δικο μου δεν ειναι 1' απο την πορτα μου!
(αληθεια που μενεις ειπαμε?)

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαχα όχι ντάξει, παράπονο δεν έχω! Και 1 η ώρα να κοιμηθώ που είναι το αργότερο που αντέχω δεν έχω πρόβλημα. Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη έχω μια 10:30, μια 11:30, Πέμπτη έχω απόγευμα και παρασκευή το πολύ να έχω 9:30 οπότε ένα 8ωρο ύπνου το έχω εξασφαλισμένο σε κάθε περίπτωση!![]()
Τέλειο! Μακάρι να τα ξεκινούσαμε και εμείς τα μαθηματικά το Σεπτέμβριο... Να έχω ένα μάθημα - ...
1 η ώρα το αργότερο;χαχα =Ρ εγώ κοιμήθηκα 8 το πρωί σήμερα,σου λέω έχω θέμα με τον ύπνο

καλές ώρες 'εχεις

αχαα πιο ξεκούραστη από εμάς θα είναι xD
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Χαχαχα όλο το χειμώνα έτσι πήγαινα σχολείο! Βάζε έντονη μουσική να ακούς. Εμένα προσωπικά με ξυπνάει!Σαν ζόμπι πηγαίνω στο μάθημα,στο δρόμο με κατευασμένο το κεφάλι άμα σήκωσω και τα χέρια δεν θα με ξεχώριζες..![]()

Απαπαπαπα και τι ώρα ξυπνησες καλέ?1 η ώρα το αργότερο;χαχα =Ρ εγώ κοιμήθηκα 8 το πρωί σήμερα,σου λέω έχω θέμα με τον ύπνο
καλές ώρες 'εχειςμονο το απογευμα δε θα μπορουσα εγω
καλυτερα πρωι να τελειωνεις..
αχαα πιο ξεκούραστη από εμάς θα είναι xD
Δεν γίνεται αλλιώς. Φυσική κάνω ιδιαίτερα και εφόσον ο καθηγητής είναι νυχτοπούλι σαν εσένα

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι, ειλικρινά έτυχεεΑπαπαπαπα και τι ώρα ξυπνησες καλέ?
Δεν γίνεται αλλιώς. Φυσική κάνω ιδιαίτερα και εφόσον ο καθηγητής είναι νυχτοπούλι σαν εσέναδουλεύει μόνο απόγευμα... Έτσι έχω μια μέρα πρωί-απόγευμα αναγκαστικά μάθημα και την Πέμπτη κενό το πρωί.

ΑΑ κάνεις ιδιαίτερα εσύ φυσική,σωστά...εε εκεί αλλάζει,διότι τα φροντιστήρια μονο πρωινες ωρες εχουν..
Σήμερα πάντως νυστάζω-δε νυστάζω πρεπει να κοιμηθω πριν τις 12..δε θα σερνομαι αυριο 9 παρα

katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι άλλος Λαμιώτης!Στον ξακουστό Μώλο φθιώτιδας...εσύ?

Μην αγχώνεστε η Βιολογία θέλει μόνο πρόγραμμα και βγαίνει... εγώ χωρίς φροντ έγραψα 19.9!![]()
Ναι ..είναι αρκετά εύκολη ..μπράβο για τον βαθμό σου!

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

Στον ξακουστό Μώλο φθιώτιδας...εσύ?
ξαφνικα νιωθω οτι δεν ξερω γεωγραφιαΚι άλλος Λαμιώτης!Έλα να γινόμαστε πολλοί ...
Ναι ..είναι αρκετά εύκολη ..μπράβο για τον βαθμό σου!![]()

απο αιγινα ειμαι παιδι που δεν ξερω το ονομα σου

Rovisonas
Νεοφερμένο μέλος

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

αυριο 3ο μαθημα και τελειωνω νομιζω τελη ιουλιου-αρχες αυγουστουκαλησπέρα παιδιά ένας, ακόμα δίστιχος που αύριο έχει πρωινό ξύπνημα στης 8 !ευτυχώς πηγαίνω στο φροντιστήριο ποδηλατώντας και έτσι αναγκαστικά ξυπνώ λίγο. ποτε τελειώνεται εσείς?
έμενα μου έμεναν 6 και 1 αύριο.
![]()
τυχερεεεε!
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

καλησπέρα παιδιά ένας, ακόμα δίστιχος που αύριο έχει πρωινό ξύπνημα στης 8 !ευτυχώς πηγαίνω στο φροντιστήριο ποδηλατώντας και έτσι αναγκαστικά ξυπνώ λίγο. ποτε τελειώνεται εσείς?
έμενα μου έμεναν 6 και 1 αύριο.
![]()
Εγώ τελιώνω Δευτέρα 8 Ιουλίου.
t00nS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σίγουρα ξέρεις που βρίσκεται τουλάχιστον η φθιώτιδαξαφνικα νιωθω οτι δεν ξερω γεωγραφιαχαχα
απο αιγινα ειμαι παιδι που δεν ξερω το ονομα σουχΔ

Γιώργο με λένε..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.