~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

η πρώτη μου χρειάζεται περισσότερο απ'όλες...Όπως είπαμε και από πάνω ...3 λέξεις θα χαρακτηρίζουν αυτή τη χρονιά ..
"Πίστη,διάβασμα,μέτρο" ...
Let's gooooooooo!
πάμε λοιπόν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γκρρρ αργούμε εμείιις!2 ιουλίου ξεκινάμε.. κι όχι,δε χαίρομαι,γιατί 1 αυγούστου ήταν να πάω διακοπέεες
τώρα αν κάνουμε παραπάνω τον αύγουστο αναγκαστικά,κάθομαι εδώ που είμαι..(κανονικά ήταν να ξεκινησουμε ή σήμερα ή τετάρτη και θα τελειωναμε 3 αυγουστου..καλα κρασια)!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

Και εγω εχω... Οτι θελετε...

Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

ΥΓ. Αν διαβάσω συστηματικά κανα 3ωρο την βδομάδα το καθένα πόσο λέτε να βγάλω.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω τα εχω ηδη παρει τα μισα απο το υπογειο του σχολειου! δεν τους ρωτησαΛοιπόν έγω αύριο που θα πάω στο σχολείο για τους βαθμούς λέω να σητήσω να μου δώσουν τα βιβλία Βιολογίας και Χημείας Κατεύθυνσης για να αρχιίσω το Σαββατοκύριακο σιγά σιγά το διάβασμα, λέτε να μου τα δώσουνε; Και κάτι άλλο θα μπορούσατε να μου πείτε που να δώσω βάση και τι είδους ασκήσεις να κάνω. Για βοήθημα δεν ενδέχεται να πάρω αυτήν την στιγμή λόγου οικονομικού αλλά τον Σεπτεμβριο σίγουρα.
ΥΓ. Αν διαβάσω συστηματικά κανα 3ωρο την βδομάδα το καθένα πόσο λέτε να βγάλω.

Θα κανω το πιο σιγουρο μαλλον!Εσυ θα κανεις φροντιστηριο σε μαθηματικα ή θα διαβαζεις μονος σου?
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

εγω τα εχω ηδη παρει τα μισα απο το υπογειο του σχολειου! δεν τους ρωτησααλλα γιατι να μην στα δωσουν? τι τωρα τι τον σεπτεμβριο
![]()
Σωστό και αυτό αλλά ο καθένας έχει τα περιεργά του. Πριν τους ρωτήσω θα πάω να ρίξω μια ματιά εκεί που τα κρατάνε να δω αν μπορώ να τα πάρω και εγώ απο μόνος μου.
Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχα αλλιως απο κανα αλλο παιδακιΣωστό και αυτό αλλά ο καθένας έχει τα περιεργά του. Πριν τους ρωτήσω θα πάω να ρίξω μια ματιά εκεί που τα κρατάνε να δω αν μπορώ να τα πάρω και εγώ απο μόνος μου.

Nikos_T
Εκκολαπτόμενο μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

χαχαχα αλλιως απο κανα αλλο παιδακι![]()
Έλα όμως που δεν έχω κανέναν θετικό γνωστό ποθ να πήγαινε Γ.

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

και στο φροντ μπορει να εχουν τιποταΈλα όμως που δεν έχω κανέναν θετικό γνωστό ποθ να πήγαινε Γ.![]()

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

εγώ βιολογία γενικής και κείμενα πήρα έτσι σαν τον κλέφτη.χαχαχΚαι γω Φιλοσοφικό λόγο και κείμενα είχα πάρει το χειμώνα από την αποθήκη χωρίς να ρωτήσω. Δεν πειράζει, το Σεπτέμβρη δε θα πάρω.![]()

τα κρατάω φυσικάα ^^
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος

εμεις κανουμε μεχρι 7 ιουλιου στο φροντιστηριο και μετα απο 20 αυγουστου ξανα..και στο ενδιαμεσο μας ειπαν να εξαφανισουμε τα βιβλια για να ξεκουραστουμε..γιατι αν αρχισουμε απο τωρα μεχρι τον ιανουαριο-φεβρουαριο θα τα εχουμε παιξει

Guest 125423
Επισκέπτης

παιδια εσεις που θα κανετε καλοκαιρινα μαθηματα δεν θα κανετε καθολου διακοπες ? ούτε ενα μηνα?
εμεις κανουμε μεχρι 7 ιουλιου στο φροντιστηριο και μετα απο 20 αυγουστου ξανα..και στο ενδιαμεσο μας ειπαν να εξαφανισουμε τα βιβλια για να ξεκουραστουμε..γιατι αν αρχισουμε απο τωρα μεχρι τον ιανουαριο-φεβρουαριο θα τα εχουμε παιξει![]()
Εννοείται ότι θα κάνουμε διακοπές. Εμείς λογικά θα τελειώσουμε 27 Ιουλίου και όλος Αύγουστος ελεύθερος

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

μην κανετε τοσες διακοπες δε θα εχετε κουραστει δα και τοσο! θα συνεστηνα το πολυ 15 μερες και ειστε μια χαρα! το λεω εκ πειρας γιατι εγω εκανα 1 μηνα+διακοπες κ μετα ετρεχα κ δεν εφταναΕννοείται ότι θα κάνουμε διακοπές. Εμείς λογικά θα τελειώσουμε 27 Ιουλίου και όλος Αύγουστος ελεύθερος![]()
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

παιδια εσεις που θα κανετε καλοκαιρινα μαθηματα δεν θα κανετε καθολου διακοπες ? ούτε ενα μηνα?
εμεις κανουμε μεχρι 7 ιουλιου στο φροντιστηριο και μετα απο 20 αυγουστου ξανα..και στο ενδιαμεσο μας ειπαν να εξαφανισουμε τα βιβλια για να ξεκουραστουμε..γιατι αν αρχισουμε απο τωρα μεχρι τον ιανουαριο-φεβρουαριο θα τα εχουμε παιξει![]()
απο τι να ξεκουραστειτε ρε παιδια ?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.