t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:04 Ο t00nS έγραψε: #441 25-06-12 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: αναποδα ξεκινατε? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επειδή μέσα στη χρονιά βγάλαμε 1,2 κεφάλαιο μας πάει στο 3 θα το διαπιστώσουμε αύριο σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:05 Ο kwstasIdealism: #442 25-06-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: κι εγώ παρόμοια απορία εξέφρασα και με γράψανε -_- είχα ρωτήσει αν δεν αρκεί το φροντιστηριακό υλικό,κτλ.. Click για ανάπτυξη... δν βγαζει νοημα αυτο το πραγμα πληρωνεις που πληρωνεις τοσα στα φροντιστηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:08 Η Dhmh έγραψε: #443 25-06-12 00:08 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Μάλλον επειδή μέσα στη χρονιά βγάλαμε 1,2 κεφάλαιο μας πάει στο 3 θα το διαπιστώσουμε αύριο σίγουρα Click για ανάπτυξη... ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δν βγαζει νοημα αυτο το πραγμα πληρωνεις που πληρωνεις τοσα στα φροντιστηρια Click για ανάπτυξη... προσωπικα θα εχω και βοηθηματα. κυριως για πιο πολυ οργανωση σε ασκησεις και τετοια, καθως εχουν μεθοδολογιες και μπορεις να βλεπεις λυμενες ασκησεις κ.λ.π. το ιδιο το φροντιστηριο μαλιστα μας εχει πει να παρουμε ενα βοηθημα μαθ.κατ. γιατι θα λυνουμε σχεδον μονο απο εκει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa! Νεοφερμένο μέλος Η xrusa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:08 Η xrusa! έγραψε: #444 25-06-12 00:08 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: γεια σας και απο μενα ακουω πολλους να λενε για αγορα βοηθηματων και πανε φροντιστηρια ηθελα να ρωτησω οι καθηγητες σας δν σας δινουν σημειωσεις? Click για ανάπτυξη... Σε κάποια μαθηματα δίνουν, σε κάποια άλλα ζητάνε κάποια βοηθήματα, αν θες παίρνεις και για επιπλέον εξάσκηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:10 Η ~Lös~ έγραψε: #445 25-06-12 00:10 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δν βγαζει νοημα αυτο το πραγμα πληρωνεις που πληρωνεις τοσα στα φροντιστηρια Click για ανάπτυξη... ξέρω βρε συυ..απλά στη λογοτεχνία μας ας πούμε θέλει πιστεύω κι ένα παραπάνω υλικό..εσύ τι κατεύθυνση είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:12 Ο kwstasIdealism: #446 25-06-12 00:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: ξέρω βρε συυ..απλά στη λογοτεχνία μας ας πούμε θέλει πιστεύω κι ένα παραπάνω υλικό..εσύ τι κατεύθυνση είσαι; Click για ανάπτυξη... και εγω απο τα δικα σ μερη θεωρητικη στην λογοτεχνια π.χ. κοιταω ν μαθω τελεια τις σημειωσεις που μ δινουν τωρα αν αυτες τις μαθαινεις τελεια μπραβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:14 Η ~Lös~ έγραψε: #447 25-06-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: και εγω απο τα δικα σ μερη θεωρητικη στην λογοτεχνια π.χ. κοιταω ν μαθω τελεια τις σημειωσεις που μ δινουν τωρα αν αυτες τις μαθαινεις τελεια μπραβο σου Click για ανάπτυξη... κοίτα,προσπαθώ να λειτουργώ συνδυαστικά,να μαθαίνω από όπου μου δίνουν κι έχω για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..Στα αρχαία τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..θα περιμένω μήπως δουλεύουμε στο φροντιστήριο με λυσάρια..Στη βιολογία γενικής σίγουρα θα μας πουν να πάρουμε βοήθημα και να το δουλεύουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:15 Ο t00nS έγραψε: #448 25-06-12 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ εσείς πότε ξεκινάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:17 Η Dhmh έγραψε: #449 25-06-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Ευχαριστώ εσείς πότε ξεκινάτε? Click για ανάπτυξη... την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:18 Ο kwstasIdealism: #450 25-06-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: κοίτα,προσπαθώ να λειτουργώ συνδυαστικά,να μαθαίνω από όπου μου δίνουν κι έχω για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..Στα αρχαία τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..θα περιμένω μήπως δουλεύουμε στο φροντιστήριο με λυσάρια..Στη βιολογία γενικής σίγουρα θα μας πουν να πάρουμε βοήθημα και να το δουλεύουμε.. Click για ανάπτυξη... στα αρχαια εμας ο καθηγητης εχει γραψει ενα corpus με τ παντα μεσα μεταφρασεις λεξιλογικα ερμηνευτικα κ ειμαι υπερευχαριστημενος αληθεια τι στοχευεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:18 Ο t00nS έγραψε: #451 25-06-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Click για ανάπτυξη... τεχνολογική εσύ θετική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:21 Η Dhmh έγραψε: #452 25-06-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: τεχνολογική εσύ θετική? Click για ανάπτυξη... ναι! κανει μπαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:30 Ο t00nS έγραψε: #453 25-06-12 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ναι! κανει μπαμ? Click για ανάπτυξη... Yeap!Από χιλιόμετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η Dhmh έγραψε: #454 25-06-12 00:39 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Yeap!Από χιλιόμετρα Click για ανάπτυξη... ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:41 Ο t00nS έγραψε: #455 25-06-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:46 Η Dhmh έγραψε: #456 25-06-12 00:46 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Click για ανάπτυξη... ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο Hephaestus: #457 25-06-12 00:49 παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο t00nS έγραψε: #458 25-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Click για ανάπτυξη... Κάτω από την υπογραφή έχω μια φότο..δεν φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο SparklingGrey: #459 25-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Click για ανάπτυξη... Για το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:56 Ο Hephaestus: #460 25-06-12 00:56 οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Vicky13 spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: αναποδα ξεκινατε? Click για ανάπτυξη... Μάλλον επειδή μέσα στη χρονιά βγάλαμε 1,2 κεφάλαιο μας πάει στο 3 θα το διαπιστώσουμε αύριο σίγουρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:05 Ο kwstasIdealism: #442 25-06-12 00:05 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: κι εγώ παρόμοια απορία εξέφρασα και με γράψανε -_- είχα ρωτήσει αν δεν αρκεί το φροντιστηριακό υλικό,κτλ.. Click για ανάπτυξη... δν βγαζει νοημα αυτο το πραγμα πληρωνεις που πληρωνεις τοσα στα φροντιστηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:08 Η Dhmh έγραψε: #443 25-06-12 00:08 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Μάλλον επειδή μέσα στη χρονιά βγάλαμε 1,2 κεφάλαιο μας πάει στο 3 θα το διαπιστώσουμε αύριο σίγουρα Click για ανάπτυξη... ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δν βγαζει νοημα αυτο το πραγμα πληρωνεις που πληρωνεις τοσα στα φροντιστηρια Click για ανάπτυξη... προσωπικα θα εχω και βοηθηματα. κυριως για πιο πολυ οργανωση σε ασκησεις και τετοια, καθως εχουν μεθοδολογιες και μπορεις να βλεπεις λυμενες ασκησεις κ.λ.π. το ιδιο το φροντιστηριο μαλιστα μας εχει πει να παρουμε ενα βοηθημα μαθ.κατ. γιατι θα λυνουμε σχεδον μονο απο εκει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa! Νεοφερμένο μέλος Η xrusa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:08 Η xrusa! έγραψε: #444 25-06-12 00:08 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: γεια σας και απο μενα ακουω πολλους να λενε για αγορα βοηθηματων και πανε φροντιστηρια ηθελα να ρωτησω οι καθηγητες σας δν σας δινουν σημειωσεις? Click για ανάπτυξη... Σε κάποια μαθηματα δίνουν, σε κάποια άλλα ζητάνε κάποια βοηθήματα, αν θες παίρνεις και για επιπλέον εξάσκηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:10 Η ~Lös~ έγραψε: #445 25-06-12 00:10 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δν βγαζει νοημα αυτο το πραγμα πληρωνεις που πληρωνεις τοσα στα φροντιστηρια Click για ανάπτυξη... ξέρω βρε συυ..απλά στη λογοτεχνία μας ας πούμε θέλει πιστεύω κι ένα παραπάνω υλικό..εσύ τι κατεύθυνση είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:12 Ο kwstasIdealism: #446 25-06-12 00:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: ξέρω βρε συυ..απλά στη λογοτεχνία μας ας πούμε θέλει πιστεύω κι ένα παραπάνω υλικό..εσύ τι κατεύθυνση είσαι; Click για ανάπτυξη... και εγω απο τα δικα σ μερη θεωρητικη στην λογοτεχνια π.χ. κοιταω ν μαθω τελεια τις σημειωσεις που μ δινουν τωρα αν αυτες τις μαθαινεις τελεια μπραβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:14 Η ~Lös~ έγραψε: #447 25-06-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: και εγω απο τα δικα σ μερη θεωρητικη στην λογοτεχνια π.χ. κοιταω ν μαθω τελεια τις σημειωσεις που μ δινουν τωρα αν αυτες τις μαθαινεις τελεια μπραβο σου Click για ανάπτυξη... κοίτα,προσπαθώ να λειτουργώ συνδυαστικά,να μαθαίνω από όπου μου δίνουν κι έχω για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..Στα αρχαία τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..θα περιμένω μήπως δουλεύουμε στο φροντιστήριο με λυσάρια..Στη βιολογία γενικής σίγουρα θα μας πουν να πάρουμε βοήθημα και να το δουλεύουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:15 Ο t00nS έγραψε: #448 25-06-12 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ εσείς πότε ξεκινάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:17 Η Dhmh έγραψε: #449 25-06-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Ευχαριστώ εσείς πότε ξεκινάτε? Click για ανάπτυξη... την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:18 Ο kwstasIdealism: #450 25-06-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: κοίτα,προσπαθώ να λειτουργώ συνδυαστικά,να μαθαίνω από όπου μου δίνουν κι έχω για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..Στα αρχαία τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..θα περιμένω μήπως δουλεύουμε στο φροντιστήριο με λυσάρια..Στη βιολογία γενικής σίγουρα θα μας πουν να πάρουμε βοήθημα και να το δουλεύουμε.. Click για ανάπτυξη... στα αρχαια εμας ο καθηγητης εχει γραψει ενα corpus με τ παντα μεσα μεταφρασεις λεξιλογικα ερμηνευτικα κ ειμαι υπερευχαριστημενος αληθεια τι στοχευεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:18 Ο t00nS έγραψε: #451 25-06-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Click για ανάπτυξη... τεχνολογική εσύ θετική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:21 Η Dhmh έγραψε: #452 25-06-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: τεχνολογική εσύ θετική? Click για ανάπτυξη... ναι! κανει μπαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:30 Ο t00nS έγραψε: #453 25-06-12 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ναι! κανει μπαμ? Click για ανάπτυξη... Yeap!Από χιλιόμετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η Dhmh έγραψε: #454 25-06-12 00:39 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Yeap!Από χιλιόμετρα Click για ανάπτυξη... ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:41 Ο t00nS έγραψε: #455 25-06-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:46 Η Dhmh έγραψε: #456 25-06-12 00:46 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Click για ανάπτυξη... ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο Hephaestus: #457 25-06-12 00:49 παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο t00nS έγραψε: #458 25-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Click για ανάπτυξη... Κάτω από την υπογραφή έχω μια φότο..δεν φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο SparklingGrey: #459 25-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Click για ανάπτυξη... Για το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:56 Ο Hephaestus: #460 25-06-12 00:56 οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Vicky13 spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christine_3: κι εγώ παρόμοια απορία εξέφρασα και με γράψανε -_- είχα ρωτήσει αν δεν αρκεί το φροντιστηριακό υλικό,κτλ.. Click για ανάπτυξη... δν βγαζει νοημα αυτο το πραγμα πληρωνεις που πληρωνεις τοσα στα φροντιστηρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:08 Η Dhmh έγραψε: #443 25-06-12 00:08 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Μάλλον επειδή μέσα στη χρονιά βγάλαμε 1,2 κεφάλαιο μας πάει στο 3 θα το διαπιστώσουμε αύριο σίγουρα Click για ανάπτυξη... ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δν βγαζει νοημα αυτο το πραγμα πληρωνεις που πληρωνεις τοσα στα φροντιστηρια Click για ανάπτυξη... προσωπικα θα εχω και βοηθηματα. κυριως για πιο πολυ οργανωση σε ασκησεις και τετοια, καθως εχουν μεθοδολογιες και μπορεις να βλεπεις λυμενες ασκησεις κ.λ.π. το ιδιο το φροντιστηριο μαλιστα μας εχει πει να παρουμε ενα βοηθημα μαθ.κατ. γιατι θα λυνουμε σχεδον μονο απο εκει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrusa! Νεοφερμένο μέλος Η xrusa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:08 Η xrusa! έγραψε: #444 25-06-12 00:08 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: γεια σας και απο μενα ακουω πολλους να λενε για αγορα βοηθηματων και πανε φροντιστηρια ηθελα να ρωτησω οι καθηγητες σας δν σας δινουν σημειωσεις? Click για ανάπτυξη... Σε κάποια μαθηματα δίνουν, σε κάποια άλλα ζητάνε κάποια βοηθήματα, αν θες παίρνεις και για επιπλέον εξάσκηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:10 Η ~Lös~ έγραψε: #445 25-06-12 00:10 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δν βγαζει νοημα αυτο το πραγμα πληρωνεις που πληρωνεις τοσα στα φροντιστηρια Click για ανάπτυξη... ξέρω βρε συυ..απλά στη λογοτεχνία μας ας πούμε θέλει πιστεύω κι ένα παραπάνω υλικό..εσύ τι κατεύθυνση είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:12 Ο kwstasIdealism: #446 25-06-12 00:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: ξέρω βρε συυ..απλά στη λογοτεχνία μας ας πούμε θέλει πιστεύω κι ένα παραπάνω υλικό..εσύ τι κατεύθυνση είσαι; Click για ανάπτυξη... και εγω απο τα δικα σ μερη θεωρητικη στην λογοτεχνια π.χ. κοιταω ν μαθω τελεια τις σημειωσεις που μ δινουν τωρα αν αυτες τις μαθαινεις τελεια μπραβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:14 Η ~Lös~ έγραψε: #447 25-06-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: και εγω απο τα δικα σ μερη θεωρητικη στην λογοτεχνια π.χ. κοιταω ν μαθω τελεια τις σημειωσεις που μ δινουν τωρα αν αυτες τις μαθαινεις τελεια μπραβο σου Click για ανάπτυξη... κοίτα,προσπαθώ να λειτουργώ συνδυαστικά,να μαθαίνω από όπου μου δίνουν κι έχω για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..Στα αρχαία τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..θα περιμένω μήπως δουλεύουμε στο φροντιστήριο με λυσάρια..Στη βιολογία γενικής σίγουρα θα μας πουν να πάρουμε βοήθημα και να το δουλεύουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:15 Ο t00nS έγραψε: #448 25-06-12 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ εσείς πότε ξεκινάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:17 Η Dhmh έγραψε: #449 25-06-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Ευχαριστώ εσείς πότε ξεκινάτε? Click για ανάπτυξη... την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:18 Ο kwstasIdealism: #450 25-06-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: κοίτα,προσπαθώ να λειτουργώ συνδυαστικά,να μαθαίνω από όπου μου δίνουν κι έχω για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..Στα αρχαία τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..θα περιμένω μήπως δουλεύουμε στο φροντιστήριο με λυσάρια..Στη βιολογία γενικής σίγουρα θα μας πουν να πάρουμε βοήθημα και να το δουλεύουμε.. Click για ανάπτυξη... στα αρχαια εμας ο καθηγητης εχει γραψει ενα corpus με τ παντα μεσα μεταφρασεις λεξιλογικα ερμηνευτικα κ ειμαι υπερευχαριστημενος αληθεια τι στοχευεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:18 Ο t00nS έγραψε: #451 25-06-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Click για ανάπτυξη... τεχνολογική εσύ θετική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:21 Η Dhmh έγραψε: #452 25-06-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: τεχνολογική εσύ θετική? Click για ανάπτυξη... ναι! κανει μπαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:30 Ο t00nS έγραψε: #453 25-06-12 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ναι! κανει μπαμ? Click για ανάπτυξη... Yeap!Από χιλιόμετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η Dhmh έγραψε: #454 25-06-12 00:39 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Yeap!Από χιλιόμετρα Click για ανάπτυξη... ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:41 Ο t00nS έγραψε: #455 25-06-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:46 Η Dhmh έγραψε: #456 25-06-12 00:46 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Click για ανάπτυξη... ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο Hephaestus: #457 25-06-12 00:49 παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο t00nS έγραψε: #458 25-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Click για ανάπτυξη... Κάτω από την υπογραφή έχω μια φότο..δεν φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο SparklingGrey: #459 25-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Click για ανάπτυξη... Για το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:56 Ο Hephaestus: #460 25-06-12 00:56 οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Vicky13 spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Μάλλον επειδή μέσα στη χρονιά βγάλαμε 1,2 κεφάλαιο μας πάει στο 3 θα το διαπιστώσουμε αύριο σίγουρα Click για ανάπτυξη... ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δν βγαζει νοημα αυτο το πραγμα πληρωνεις που πληρωνεις τοσα στα φροντιστηρια Click για ανάπτυξη... προσωπικα θα εχω και βοηθηματα. κυριως για πιο πολυ οργανωση σε ασκησεις και τετοια, καθως εχουν μεθοδολογιες και μπορεις να βλεπεις λυμενες ασκησεις κ.λ.π. το ιδιο το φροντιστηριο μαλιστα μας εχει πει να παρουμε ενα βοηθημα μαθ.κατ. γιατι θα λυνουμε σχεδον μονο απο εκει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrusa! Νεοφερμένο μέλος Η xrusa! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:08 Η xrusa! έγραψε: #444 25-06-12 00:08 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: γεια σας και απο μενα ακουω πολλους να λενε για αγορα βοηθηματων και πανε φροντιστηρια ηθελα να ρωτησω οι καθηγητες σας δν σας δινουν σημειωσεις? Click για ανάπτυξη... Σε κάποια μαθηματα δίνουν, σε κάποια άλλα ζητάνε κάποια βοηθήματα, αν θες παίρνεις και για επιπλέον εξάσκηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:10 Η ~Lös~ έγραψε: #445 25-06-12 00:10 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δν βγαζει νοημα αυτο το πραγμα πληρωνεις που πληρωνεις τοσα στα φροντιστηρια Click για ανάπτυξη... ξέρω βρε συυ..απλά στη λογοτεχνία μας ας πούμε θέλει πιστεύω κι ένα παραπάνω υλικό..εσύ τι κατεύθυνση είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:12 Ο kwstasIdealism: #446 25-06-12 00:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: ξέρω βρε συυ..απλά στη λογοτεχνία μας ας πούμε θέλει πιστεύω κι ένα παραπάνω υλικό..εσύ τι κατεύθυνση είσαι; Click για ανάπτυξη... και εγω απο τα δικα σ μερη θεωρητικη στην λογοτεχνια π.χ. κοιταω ν μαθω τελεια τις σημειωσεις που μ δινουν τωρα αν αυτες τις μαθαινεις τελεια μπραβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:14 Η ~Lös~ έγραψε: #447 25-06-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: και εγω απο τα δικα σ μερη θεωρητικη στην λογοτεχνια π.χ. κοιταω ν μαθω τελεια τις σημειωσεις που μ δινουν τωρα αν αυτες τις μαθαινεις τελεια μπραβο σου Click για ανάπτυξη... κοίτα,προσπαθώ να λειτουργώ συνδυαστικά,να μαθαίνω από όπου μου δίνουν κι έχω για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..Στα αρχαία τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..θα περιμένω μήπως δουλεύουμε στο φροντιστήριο με λυσάρια..Στη βιολογία γενικής σίγουρα θα μας πουν να πάρουμε βοήθημα και να το δουλεύουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:15 Ο t00nS έγραψε: #448 25-06-12 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ εσείς πότε ξεκινάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:17 Η Dhmh έγραψε: #449 25-06-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Ευχαριστώ εσείς πότε ξεκινάτε? Click για ανάπτυξη... την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:18 Ο kwstasIdealism: #450 25-06-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: κοίτα,προσπαθώ να λειτουργώ συνδυαστικά,να μαθαίνω από όπου μου δίνουν κι έχω για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..Στα αρχαία τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..θα περιμένω μήπως δουλεύουμε στο φροντιστήριο με λυσάρια..Στη βιολογία γενικής σίγουρα θα μας πουν να πάρουμε βοήθημα και να το δουλεύουμε.. Click για ανάπτυξη... στα αρχαια εμας ο καθηγητης εχει γραψει ενα corpus με τ παντα μεσα μεταφρασεις λεξιλογικα ερμηνευτικα κ ειμαι υπερευχαριστημενος αληθεια τι στοχευεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:18 Ο t00nS έγραψε: #451 25-06-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Click για ανάπτυξη... τεχνολογική εσύ θετική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:21 Η Dhmh έγραψε: #452 25-06-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: τεχνολογική εσύ θετική? Click για ανάπτυξη... ναι! κανει μπαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:30 Ο t00nS έγραψε: #453 25-06-12 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ναι! κανει μπαμ? Click για ανάπτυξη... Yeap!Από χιλιόμετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η Dhmh έγραψε: #454 25-06-12 00:39 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Yeap!Από χιλιόμετρα Click για ανάπτυξη... ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:41 Ο t00nS έγραψε: #455 25-06-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:46 Η Dhmh έγραψε: #456 25-06-12 00:46 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Click για ανάπτυξη... ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο Hephaestus: #457 25-06-12 00:49 παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο t00nS έγραψε: #458 25-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Click για ανάπτυξη... Κάτω από την υπογραφή έχω μια φότο..δεν φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο SparklingGrey: #459 25-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Click για ανάπτυξη... Για το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:56 Ο Hephaestus: #460 25-06-12 00:56 οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Vicky13 spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: γεια σας και απο μενα ακουω πολλους να λενε για αγορα βοηθηματων και πανε φροντιστηρια ηθελα να ρωτησω οι καθηγητες σας δν σας δινουν σημειωσεις? Click για ανάπτυξη... Σε κάποια μαθηματα δίνουν, σε κάποια άλλα ζητάνε κάποια βοηθήματα, αν θες παίρνεις και για επιπλέον εξάσκηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:10 Η ~Lös~ έγραψε: #445 25-06-12 00:10 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δν βγαζει νοημα αυτο το πραγμα πληρωνεις που πληρωνεις τοσα στα φροντιστηρια Click για ανάπτυξη... ξέρω βρε συυ..απλά στη λογοτεχνία μας ας πούμε θέλει πιστεύω κι ένα παραπάνω υλικό..εσύ τι κατεύθυνση είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:12 Ο kwstasIdealism: #446 25-06-12 00:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: ξέρω βρε συυ..απλά στη λογοτεχνία μας ας πούμε θέλει πιστεύω κι ένα παραπάνω υλικό..εσύ τι κατεύθυνση είσαι; Click για ανάπτυξη... και εγω απο τα δικα σ μερη θεωρητικη στην λογοτεχνια π.χ. κοιταω ν μαθω τελεια τις σημειωσεις που μ δινουν τωρα αν αυτες τις μαθαινεις τελεια μπραβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:14 Η ~Lös~ έγραψε: #447 25-06-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: και εγω απο τα δικα σ μερη θεωρητικη στην λογοτεχνια π.χ. κοιταω ν μαθω τελεια τις σημειωσεις που μ δινουν τωρα αν αυτες τις μαθαινεις τελεια μπραβο σου Click για ανάπτυξη... κοίτα,προσπαθώ να λειτουργώ συνδυαστικά,να μαθαίνω από όπου μου δίνουν κι έχω για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..Στα αρχαία τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..θα περιμένω μήπως δουλεύουμε στο φροντιστήριο με λυσάρια..Στη βιολογία γενικής σίγουρα θα μας πουν να πάρουμε βοήθημα και να το δουλεύουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:15 Ο t00nS έγραψε: #448 25-06-12 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ εσείς πότε ξεκινάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:17 Η Dhmh έγραψε: #449 25-06-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Ευχαριστώ εσείς πότε ξεκινάτε? Click για ανάπτυξη... την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:18 Ο kwstasIdealism: #450 25-06-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: κοίτα,προσπαθώ να λειτουργώ συνδυαστικά,να μαθαίνω από όπου μου δίνουν κι έχω για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..Στα αρχαία τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..θα περιμένω μήπως δουλεύουμε στο φροντιστήριο με λυσάρια..Στη βιολογία γενικής σίγουρα θα μας πουν να πάρουμε βοήθημα και να το δουλεύουμε.. Click για ανάπτυξη... στα αρχαια εμας ο καθηγητης εχει γραψει ενα corpus με τ παντα μεσα μεταφρασεις λεξιλογικα ερμηνευτικα κ ειμαι υπερευχαριστημενος αληθεια τι στοχευεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:18 Ο t00nS έγραψε: #451 25-06-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Click για ανάπτυξη... τεχνολογική εσύ θετική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:21 Η Dhmh έγραψε: #452 25-06-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: τεχνολογική εσύ θετική? Click για ανάπτυξη... ναι! κανει μπαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:30 Ο t00nS έγραψε: #453 25-06-12 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ναι! κανει μπαμ? Click για ανάπτυξη... Yeap!Από χιλιόμετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η Dhmh έγραψε: #454 25-06-12 00:39 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Yeap!Από χιλιόμετρα Click για ανάπτυξη... ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:41 Ο t00nS έγραψε: #455 25-06-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:46 Η Dhmh έγραψε: #456 25-06-12 00:46 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Click για ανάπτυξη... ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο Hephaestus: #457 25-06-12 00:49 παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο t00nS έγραψε: #458 25-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Click για ανάπτυξη... Κάτω από την υπογραφή έχω μια φότο..δεν φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο SparklingGrey: #459 25-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Click για ανάπτυξη... Για το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:56 Ο Hephaestus: #460 25-06-12 00:56 οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Vicky13 spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: δν βγαζει νοημα αυτο το πραγμα πληρωνεις που πληρωνεις τοσα στα φροντιστηρια Click για ανάπτυξη... ξέρω βρε συυ..απλά στη λογοτεχνία μας ας πούμε θέλει πιστεύω κι ένα παραπάνω υλικό..εσύ τι κατεύθυνση είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:12 Ο kwstasIdealism: #446 25-06-12 00:12 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: ξέρω βρε συυ..απλά στη λογοτεχνία μας ας πούμε θέλει πιστεύω κι ένα παραπάνω υλικό..εσύ τι κατεύθυνση είσαι; Click για ανάπτυξη... και εγω απο τα δικα σ μερη θεωρητικη στην λογοτεχνια π.χ. κοιταω ν μαθω τελεια τις σημειωσεις που μ δινουν τωρα αν αυτες τις μαθαινεις τελεια μπραβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:14 Η ~Lös~ έγραψε: #447 25-06-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: και εγω απο τα δικα σ μερη θεωρητικη στην λογοτεχνια π.χ. κοιταω ν μαθω τελεια τις σημειωσεις που μ δινουν τωρα αν αυτες τις μαθαινεις τελεια μπραβο σου Click για ανάπτυξη... κοίτα,προσπαθώ να λειτουργώ συνδυαστικά,να μαθαίνω από όπου μου δίνουν κι έχω για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..Στα αρχαία τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..θα περιμένω μήπως δουλεύουμε στο φροντιστήριο με λυσάρια..Στη βιολογία γενικής σίγουρα θα μας πουν να πάρουμε βοήθημα και να το δουλεύουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:15 Ο t00nS έγραψε: #448 25-06-12 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ εσείς πότε ξεκινάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:17 Η Dhmh έγραψε: #449 25-06-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Ευχαριστώ εσείς πότε ξεκινάτε? Click για ανάπτυξη... την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:18 Ο kwstasIdealism: #450 25-06-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: κοίτα,προσπαθώ να λειτουργώ συνδυαστικά,να μαθαίνω από όπου μου δίνουν κι έχω για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..Στα αρχαία τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..θα περιμένω μήπως δουλεύουμε στο φροντιστήριο με λυσάρια..Στη βιολογία γενικής σίγουρα θα μας πουν να πάρουμε βοήθημα και να το δουλεύουμε.. Click για ανάπτυξη... στα αρχαια εμας ο καθηγητης εχει γραψει ενα corpus με τ παντα μεσα μεταφρασεις λεξιλογικα ερμηνευτικα κ ειμαι υπερευχαριστημενος αληθεια τι στοχευεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:18 Ο t00nS έγραψε: #451 25-06-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Click για ανάπτυξη... τεχνολογική εσύ θετική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:21 Η Dhmh έγραψε: #452 25-06-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: τεχνολογική εσύ θετική? Click για ανάπτυξη... ναι! κανει μπαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:30 Ο t00nS έγραψε: #453 25-06-12 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ναι! κανει μπαμ? Click για ανάπτυξη... Yeap!Από χιλιόμετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η Dhmh έγραψε: #454 25-06-12 00:39 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Yeap!Από χιλιόμετρα Click για ανάπτυξη... ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:41 Ο t00nS έγραψε: #455 25-06-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:46 Η Dhmh έγραψε: #456 25-06-12 00:46 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Click για ανάπτυξη... ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο Hephaestus: #457 25-06-12 00:49 παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο t00nS έγραψε: #458 25-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Click για ανάπτυξη... Κάτω από την υπογραφή έχω μια φότο..δεν φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο SparklingGrey: #459 25-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Click για ανάπτυξη... Για το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:56 Ο Hephaestus: #460 25-06-12 00:56 οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Vicky13 spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christine_3: ξέρω βρε συυ..απλά στη λογοτεχνία μας ας πούμε θέλει πιστεύω κι ένα παραπάνω υλικό..εσύ τι κατεύθυνση είσαι; Click για ανάπτυξη... και εγω απο τα δικα σ μερη θεωρητικη στην λογοτεχνια π.χ. κοιταω ν μαθω τελεια τις σημειωσεις που μ δινουν τωρα αν αυτες τις μαθαινεις τελεια μπραβο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Lös~ Πολύ δραστήριο μέλος Η ~Lös~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.706 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:14 Η ~Lös~ έγραψε: #447 25-06-12 00:14 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: και εγω απο τα δικα σ μερη θεωρητικη στην λογοτεχνια π.χ. κοιταω ν μαθω τελεια τις σημειωσεις που μ δινουν τωρα αν αυτες τις μαθαινεις τελεια μπραβο σου Click για ανάπτυξη... κοίτα,προσπαθώ να λειτουργώ συνδυαστικά,να μαθαίνω από όπου μου δίνουν κι έχω για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..Στα αρχαία τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..θα περιμένω μήπως δουλεύουμε στο φροντιστήριο με λυσάρια..Στη βιολογία γενικής σίγουρα θα μας πουν να πάρουμε βοήθημα και να το δουλεύουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:15 Ο t00nS έγραψε: #448 25-06-12 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ εσείς πότε ξεκινάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:17 Η Dhmh έγραψε: #449 25-06-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Ευχαριστώ εσείς πότε ξεκινάτε? Click για ανάπτυξη... την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:18 Ο kwstasIdealism: #450 25-06-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: κοίτα,προσπαθώ να λειτουργώ συνδυαστικά,να μαθαίνω από όπου μου δίνουν κι έχω για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..Στα αρχαία τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..θα περιμένω μήπως δουλεύουμε στο φροντιστήριο με λυσάρια..Στη βιολογία γενικής σίγουρα θα μας πουν να πάρουμε βοήθημα και να το δουλεύουμε.. Click για ανάπτυξη... στα αρχαια εμας ο καθηγητης εχει γραψει ενα corpus με τ παντα μεσα μεταφρασεις λεξιλογικα ερμηνευτικα κ ειμαι υπερευχαριστημενος αληθεια τι στοχευεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:18 Ο t00nS έγραψε: #451 25-06-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Click για ανάπτυξη... τεχνολογική εσύ θετική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:21 Η Dhmh έγραψε: #452 25-06-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: τεχνολογική εσύ θετική? Click για ανάπτυξη... ναι! κανει μπαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:30 Ο t00nS έγραψε: #453 25-06-12 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ναι! κανει μπαμ? Click για ανάπτυξη... Yeap!Από χιλιόμετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η Dhmh έγραψε: #454 25-06-12 00:39 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Yeap!Από χιλιόμετρα Click για ανάπτυξη... ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:41 Ο t00nS έγραψε: #455 25-06-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:46 Η Dhmh έγραψε: #456 25-06-12 00:46 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Click για ανάπτυξη... ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο Hephaestus: #457 25-06-12 00:49 παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο t00nS έγραψε: #458 25-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Click για ανάπτυξη... Κάτω από την υπογραφή έχω μια φότο..δεν φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο SparklingGrey: #459 25-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Click για ανάπτυξη... Για το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:56 Ο Hephaestus: #460 25-06-12 00:56 οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Vicky13 spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: και εγω απο τα δικα σ μερη θεωρητικη στην λογοτεχνια π.χ. κοιταω ν μαθω τελεια τις σημειωσεις που μ δινουν τωρα αν αυτες τις μαθαινεις τελεια μπραβο σου Click για ανάπτυξη... κοίτα,προσπαθώ να λειτουργώ συνδυαστικά,να μαθαίνω από όπου μου δίνουν κι έχω για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..Στα αρχαία τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..θα περιμένω μήπως δουλεύουμε στο φροντιστήριο με λυσάρια..Στη βιολογία γενικής σίγουρα θα μας πουν να πάρουμε βοήθημα και να το δουλεύουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:15 Ο t00nS έγραψε: #448 25-06-12 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ εσείς πότε ξεκινάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:17 Η Dhmh έγραψε: #449 25-06-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Ευχαριστώ εσείς πότε ξεκινάτε? Click για ανάπτυξη... την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:18 Ο kwstasIdealism: #450 25-06-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: κοίτα,προσπαθώ να λειτουργώ συνδυαστικά,να μαθαίνω από όπου μου δίνουν κι έχω για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..Στα αρχαία τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..θα περιμένω μήπως δουλεύουμε στο φροντιστήριο με λυσάρια..Στη βιολογία γενικής σίγουρα θα μας πουν να πάρουμε βοήθημα και να το δουλεύουμε.. Click για ανάπτυξη... στα αρχαια εμας ο καθηγητης εχει γραψει ενα corpus με τ παντα μεσα μεταφρασεις λεξιλογικα ερμηνευτικα κ ειμαι υπερευχαριστημενος αληθεια τι στοχευεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:18 Ο t00nS έγραψε: #451 25-06-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Click για ανάπτυξη... τεχνολογική εσύ θετική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:21 Η Dhmh έγραψε: #452 25-06-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: τεχνολογική εσύ θετική? Click για ανάπτυξη... ναι! κανει μπαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:30 Ο t00nS έγραψε: #453 25-06-12 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ναι! κανει μπαμ? Click για ανάπτυξη... Yeap!Από χιλιόμετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η Dhmh έγραψε: #454 25-06-12 00:39 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Yeap!Από χιλιόμετρα Click για ανάπτυξη... ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:41 Ο t00nS έγραψε: #455 25-06-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:46 Η Dhmh έγραψε: #456 25-06-12 00:46 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Click για ανάπτυξη... ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο Hephaestus: #457 25-06-12 00:49 παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο t00nS έγραψε: #458 25-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Click για ανάπτυξη... Κάτω από την υπογραφή έχω μια φότο..δεν φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο SparklingGrey: #459 25-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Click για ανάπτυξη... Για το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:56 Ο Hephaestus: #460 25-06-12 00:56 οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Vicky13 spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ εσείς πότε ξεκινάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:17 Η Dhmh έγραψε: #449 25-06-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Ευχαριστώ εσείς πότε ξεκινάτε? Click για ανάπτυξη... την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:18 Ο kwstasIdealism: #450 25-06-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: κοίτα,προσπαθώ να λειτουργώ συνδυαστικά,να μαθαίνω από όπου μου δίνουν κι έχω για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..Στα αρχαία τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..θα περιμένω μήπως δουλεύουμε στο φροντιστήριο με λυσάρια..Στη βιολογία γενικής σίγουρα θα μας πουν να πάρουμε βοήθημα και να το δουλεύουμε.. Click για ανάπτυξη... στα αρχαια εμας ο καθηγητης εχει γραψει ενα corpus με τ παντα μεσα μεταφρασεις λεξιλογικα ερμηνευτικα κ ειμαι υπερευχαριστημενος αληθεια τι στοχευεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:18 Ο t00nS έγραψε: #451 25-06-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Click για ανάπτυξη... τεχνολογική εσύ θετική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:21 Η Dhmh έγραψε: #452 25-06-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: τεχνολογική εσύ θετική? Click για ανάπτυξη... ναι! κανει μπαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:30 Ο t00nS έγραψε: #453 25-06-12 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ναι! κανει μπαμ? Click για ανάπτυξη... Yeap!Από χιλιόμετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η Dhmh έγραψε: #454 25-06-12 00:39 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Yeap!Από χιλιόμετρα Click για ανάπτυξη... ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:41 Ο t00nS έγραψε: #455 25-06-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:46 Η Dhmh έγραψε: #456 25-06-12 00:46 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Click για ανάπτυξη... ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο Hephaestus: #457 25-06-12 00:49 παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο t00nS έγραψε: #458 25-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Click για ανάπτυξη... Κάτω από την υπογραφή έχω μια φότο..δεν φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο SparklingGrey: #459 25-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Click για ανάπτυξη... Για το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:56 Ο Hephaestus: #460 25-06-12 00:56 οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Vicky13 spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από t00nS: ααα λεω κι εγω! καλη αρχη! Ευχαριστώ εσείς πότε ξεκινάτε? Click για ανάπτυξη... την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:18 Ο kwstasIdealism: #450 25-06-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από christine_3: κοίτα,προσπαθώ να λειτουργώ συνδυαστικά,να μαθαίνω από όπου μου δίνουν κι έχω για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..Στα αρχαία τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..θα περιμένω μήπως δουλεύουμε στο φροντιστήριο με λυσάρια..Στη βιολογία γενικής σίγουρα θα μας πουν να πάρουμε βοήθημα και να το δουλεύουμε.. Click για ανάπτυξη... στα αρχαια εμας ο καθηγητης εχει γραψει ενα corpus με τ παντα μεσα μεταφρασεις λεξιλογικα ερμηνευτικα κ ειμαι υπερευχαριστημενος αληθεια τι στοχευεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:18 Ο t00nS έγραψε: #451 25-06-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Click για ανάπτυξη... τεχνολογική εσύ θετική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:21 Η Dhmh έγραψε: #452 25-06-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: τεχνολογική εσύ θετική? Click για ανάπτυξη... ναι! κανει μπαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:30 Ο t00nS έγραψε: #453 25-06-12 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ναι! κανει μπαμ? Click για ανάπτυξη... Yeap!Από χιλιόμετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η Dhmh έγραψε: #454 25-06-12 00:39 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Yeap!Από χιλιόμετρα Click για ανάπτυξη... ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:41 Ο t00nS έγραψε: #455 25-06-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:46 Η Dhmh έγραψε: #456 25-06-12 00:46 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Click για ανάπτυξη... ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο Hephaestus: #457 25-06-12 00:49 παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο t00nS έγραψε: #458 25-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Click για ανάπτυξη... Κάτω από την υπογραφή έχω μια φότο..δεν φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο SparklingGrey: #459 25-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Click για ανάπτυξη... Για το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:56 Ο Hephaestus: #460 25-06-12 00:56 οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Vicky13 spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christine_3: κοίτα,προσπαθώ να λειτουργώ συνδυαστικά,να μαθαίνω από όπου μου δίνουν κι έχω για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..Στα αρχαία τώρα δεν ξέρω τι γίνεται..θα περιμένω μήπως δουλεύουμε στο φροντιστήριο με λυσάρια..Στη βιολογία γενικής σίγουρα θα μας πουν να πάρουμε βοήθημα και να το δουλεύουμε.. Click για ανάπτυξη... στα αρχαια εμας ο καθηγητης εχει γραψει ενα corpus με τ παντα μεσα μεταφρασεις λεξιλογικα ερμηνευτικα κ ειμαι υπερευχαριστημενος αληθεια τι στοχευεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:18 Ο t00nS έγραψε: #451 25-06-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Click για ανάπτυξη... τεχνολογική εσύ θετική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:21 Η Dhmh έγραψε: #452 25-06-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: τεχνολογική εσύ θετική? Click για ανάπτυξη... ναι! κανει μπαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:30 Ο t00nS έγραψε: #453 25-06-12 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ναι! κανει μπαμ? Click για ανάπτυξη... Yeap!Από χιλιόμετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η Dhmh έγραψε: #454 25-06-12 00:39 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Yeap!Από χιλιόμετρα Click για ανάπτυξη... ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:41 Ο t00nS έγραψε: #455 25-06-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:46 Η Dhmh έγραψε: #456 25-06-12 00:46 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Click για ανάπτυξη... ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο Hephaestus: #457 25-06-12 00:49 παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο t00nS έγραψε: #458 25-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Click για ανάπτυξη... Κάτω από την υπογραφή έχω μια φότο..δεν φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο SparklingGrey: #459 25-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Click για ανάπτυξη... Για το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:56 Ο Hephaestus: #460 25-06-12 00:56 οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Vicky13 spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: την πεμπτη θετικη εισαι ή τεχνολογικη? Click για ανάπτυξη... τεχνολογική εσύ θετική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:21 Η Dhmh έγραψε: #452 25-06-12 00:21 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: τεχνολογική εσύ θετική? Click για ανάπτυξη... ναι! κανει μπαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Ιουνίου 2012 t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:30 Ο t00nS έγραψε: #453 25-06-12 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ναι! κανει μπαμ? Click για ανάπτυξη... Yeap!Από χιλιόμετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η Dhmh έγραψε: #454 25-06-12 00:39 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Yeap!Από χιλιόμετρα Click για ανάπτυξη... ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:41 Ο t00nS έγραψε: #455 25-06-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:46 Η Dhmh έγραψε: #456 25-06-12 00:46 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Click για ανάπτυξη... ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο Hephaestus: #457 25-06-12 00:49 παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο t00nS έγραψε: #458 25-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Click για ανάπτυξη... Κάτω από την υπογραφή έχω μια φότο..δεν φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο SparklingGrey: #459 25-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Click για ανάπτυξη... Για το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:56 Ο Hephaestus: #460 25-06-12 00:56 οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Vicky13 spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από t00nS: τεχνολογική εσύ θετική? Click για ανάπτυξη... ναι! κανει μπαμ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:30 Ο t00nS έγραψε: #453 25-06-12 00:30 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ναι! κανει μπαμ? Click για ανάπτυξη... Yeap!Από χιλιόμετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η Dhmh έγραψε: #454 25-06-12 00:39 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Yeap!Από χιλιόμετρα Click για ανάπτυξη... ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:41 Ο t00nS έγραψε: #455 25-06-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:46 Η Dhmh έγραψε: #456 25-06-12 00:46 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Click για ανάπτυξη... ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο Hephaestus: #457 25-06-12 00:49 παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο t00nS έγραψε: #458 25-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Click για ανάπτυξη... Κάτω από την υπογραφή έχω μια φότο..δεν φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο SparklingGrey: #459 25-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Click για ανάπτυξη... Για το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:56 Ο Hephaestus: #460 25-06-12 00:56 οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Vicky13 spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ναι! κανει μπαμ? Click για ανάπτυξη... Yeap!Από χιλιόμετρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:39 Η Dhmh έγραψε: #454 25-06-12 00:39 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Yeap!Από χιλιόμετρα Click για ανάπτυξη... ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:41 Ο t00nS έγραψε: #455 25-06-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:46 Η Dhmh έγραψε: #456 25-06-12 00:46 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Click για ανάπτυξη... ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο Hephaestus: #457 25-06-12 00:49 παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο t00nS έγραψε: #458 25-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Click για ανάπτυξη... Κάτω από την υπογραφή έχω μια φότο..δεν φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο SparklingGrey: #459 25-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Click για ανάπτυξη... Για το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:56 Ο Hephaestus: #460 25-06-12 00:56 οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Vicky13 spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Yeap!Από χιλιόμετρα Click για ανάπτυξη... ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:41 Ο t00nS έγραψε: #455 25-06-12 00:41 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:46 Η Dhmh έγραψε: #456 25-06-12 00:46 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Click για ανάπτυξη... ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο Hephaestus: #457 25-06-12 00:49 παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο t00nS έγραψε: #458 25-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Click για ανάπτυξη... Κάτω από την υπογραφή έχω μια φότο..δεν φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο SparklingGrey: #459 25-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Click για ανάπτυξη... Για το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:56 Ο Hephaestus: #460 25-06-12 00:56 οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Vicky13 spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ειρωνιαα? τι στοχο εχεις, αν εχεις, αν επιτρεπεται? Click για ανάπτυξη... Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:46 Η Dhmh έγραψε: #456 25-06-12 00:46 Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Click για ανάπτυξη... ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο Hephaestus: #457 25-06-12 00:49 παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο t00nS έγραψε: #458 25-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Click για ανάπτυξη... Κάτω από την υπογραφή έχω μια φότο..δεν φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο SparklingGrey: #459 25-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Click για ανάπτυξη... Για το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:56 Ο Hephaestus: #460 25-06-12 00:56 οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Vicky13 spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από t00nS: Ποτέ Η φότο στην υπογραφή τα λέει όλα..ο μονοδικός μου στόχος είναι ο στρατός ΣΣΕ ή ΣΜΥ Εσύ? Click για ανάπτυξη... ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο Hephaestus: #457 25-06-12 00:49 παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο t00nS έγραψε: #458 25-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Click για ανάπτυξη... Κάτω από την υπογραφή έχω μια φότο..δεν φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο SparklingGrey: #459 25-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Click για ανάπτυξη... Για το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:56 Ο Hephaestus: #460 25-06-12 00:56 οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Vicky13 spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
t00nS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο t00nS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:49 Ο t00nS έγραψε: #458 25-06-12 00:49 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Click για ανάπτυξη... Κάτω από την υπογραφή έχω μια φότο..δεν φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο SparklingGrey: #459 25-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Click για ανάπτυξη... Για το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:56 Ο Hephaestus: #460 25-06-12 00:56 οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Τρελας123 Vicky13 spring day Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: ποια φωτο στην υπογραφη? μαλιστα ωραια! αρχιτεκτονικη! Click για ανάπτυξη... Κάτω από την υπογραφή έχω μια φότο..δεν φαίνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο SparklingGrey: #459 25-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Click για ανάπτυξη... Για το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:56 Ο Hephaestus: #460 25-06-12 00:56 οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 92 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ: παιδια θα παω β λυκειου και θεωρητικηκατευθυνση κανονισα..... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα λατινικα 1 ωρα γνωστο τι πιστευετε;;; ειναι καλα;; ιδιαιτερο θα κανω! Click για ανάπτυξη... Για το καλοκαίρι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 00:56 Ο Hephaestus: #460 25-06-12 00:56 οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οχι.....μολις ανοιξουν τα σχολεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.