Vicky13
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σεβαστή-Μαρία
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι η φράση "πόσοι είναι αυτοί που έδωσαν πανελλήνιες..μόνο να ήξερες"
Είναι μια χρονιά απαιτητική , αλλά χωρίς να ξεχνάμε και τον εαυτό μας.
Καλή αρχή σε όλους, και μην τρελαίνεστε γιατί διάβασα κάτι ποσά ωρών μαθημάτων και ακόμα ζαλίζομαι :Ρ
όλα θα πάνε καλά , εσείς στον αγώνα σας
Τα θέματα θα είναι εύκολα -δύσκολα ...κανείς δεν ξέρει

Aliona
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμμμ...Το χειμώνα δηλαδή πόσες ώρες θα κάνεις?????Κανά 20ωρο τη βδομάδα....??
![]()
Οι ώρες του καλοκαιρινού είναι πάντα φυσικά περισσότερες.Το χειμώνα νομίζω θα κάνουμε 16 ώρες.Θα δείξει.

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι ώρες του καλοκαιρινού είναι πάντα φυσικά περισσότερες.Το χειμώνα νομίζω θα κάνουμε 16 ώρες.Θα δείξει.![]()
Eγώ όσες θα κάνω το καλοκαίρι θα κάνω και το χειμώνα.
Aliona
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eγώ όσες θα κάνω το καλοκαίρι θα κάνω και το χειμώνα.
πως το ξέρεις;
πόσες θα κάνεις δηλαδή;

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Μην αγχώνεστε

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Παιδάκια μου καλά μην ανησυχείτε για τις ίδιες τις εξετάσεις. Μετά είναι το θέμα, πως θα επιστρέψετε στην πραγματικότητα. Να φανταστείτε τώρα δύο παιδιά να μιλάνε στο μσν και επειδή βαριούνται κάνει κουίζ ο ένας στον άλλον τι θυμάται από την παπαγαλία της ιστορίας.
Μην αγχώνεστε![]()

Υπάρχουν και χειρότερααααααα...(?)
Μην την ακούτε.

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ νομίζω δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου την συνθήκη φιλίας- συνεργασίας γιατί αντί ταφόπετρα έλεγα ταφόπλακα....!!!!!!!Παιδάκια μου καλά μην ανησυχείτε για τις ίδιες τις εξετάσεις. Μετά είναι το θέμα, πως θα επιστρέψετε στην πραγματικότητα. Να φανταστείτε τώρα δύο παιδιά να μιλάνε στο μσν και επειδή βαριούνται κάνει κουίζ ο ένας στον άλλον τι θυμάται από την παπαγαλία της ιστορίας.
Μην αγχώνεστε![]()

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Εγώ νομίζω δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου την συνθήκη φιλίας- συνεργασίας γιατί αντί ταφόπετρα έλεγα ταφόπλακα....!!!!!!!Tragic
Και εγώ ταφόπλακα το έλεγα, πάλι καλά που δεν έπεσε χαχαχαχαχαχα

Dhmh
Πολύ δραστήριο μέλος

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εγώ ταφόπλακα το έλεγα, πάλι καλά που δεν έπεσε χαχαχαχαχαχα![]()
Ούτε πέρυσι για εμένα ούτε φέτος...!!!!!!

vasilisL2
Νεοφερμένο μέλος

Είμαι Θεωρητική κατεύθυνση, αύριο ξεκινώ και τελειώνω 27 Ιουλίου. Θα κάνω όλη την κατεύθυνση + έκθεση + βιολογία(ήθελα να πάρω φυσική αλλά αναγκάστηκα λόγω συνθηκών και συμβουλών).
Από τους θεωρητικούς της παρέας ξέρει κανείς πόση ύλη θα βγάλετε μέσα στο καλοκαίρι;
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα τα ποστς, αλλά από όσα διάβασα νιώθω το ίδιο συναίσθημα. Πότε πέρασαν τα χρόνια; Μπορώ ακόμα να θυμηθώ την πρώτη μέρα στο δημοτικό, στο γυμνάσιο και στο λύκειο.
Είμαι Θεωρητική κατεύθυνση, αύριο ξεκινώ και τελειώνω 27 Ιουλίου. Θα κάνω όλη την κατεύθυνση + έκθεση + βιολογία(ήθελα να πάρω φυσική αλλά αναγκάστηκα λόγω συνθηκών και συμβουλών).
Από τους θεωρητικούς της παρέας ξέρει κανείς πόση ύλη θα βγάλετε μέσα στο καλοκαίρι;
εμεις το καλοκαιρι στο φροντ βγαλαμε το πρωτο κεφ. στην ιστορια, την εισαγωγη του Πρωταγορα στο γνωστο( οχι ολη) και μεχρι την ενοτητα 5 του Πρωταγορα και νομιζω καναμε και λογοτεχνια και βγαλαμε τον Κρητικο..τα αλλα απο οσο θυμαμαι ξεκινησαμε απο Σεπτεμβριο...παντως η υλη μας βγηκα εγκαιρως και προλαβαμε και επαναληψεις εφ'ολης της υλης

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

cha0s
Περιβόητο μέλος

καλημέρα και πάλι παίδες! Λοιπόν ξέρει κανεις εάν στην διδακτέα ύλη των μαθημάτων της θεωρητικής υπάρχουν κάποια σταθερά κεφάλαια που δεν βγαινουν εκτός? συγγνώμη αν γίνομαι πληκτικος αλλά θελω να αρχίσω να μελετώ και δεν θέλω να μελετήσω εις ματην! καλη σας ημέρα!
Κατα 99.9% θα παραμείνει η ίδια.
STRATOS111
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Joaquín
Διάσημο μέλος

Μαθηματικά γ.π 1ο κεφάλαιο και ίσως να μπείτε και Στατιστική.
Α.Ο.Θ ξέρω γω, 1ο και 2ο κεφάλαιο?
Κατά προσέγγιση αυτά πιστεύω βγαίνουν.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.