christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:52 Η christina123: #6.401 31-05-12 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Φάε τη γλώσσα σου, θέλουμε δύσκολες ασκήσεις στο ΑΕΠΠ γιατί είμαστε μαζόχες. Click για ανάπτυξη... απαπαπαπαπα τι ειναι αυτο που βλεπουν τα ματακια μου...δυσκολες ασκησεις;;;για να τις λυσεις μονο εσυ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:53 Ο DrHouse έγραψε: #6.402 31-05-12 21:53 θα τρολλάρουμε αυτούς που δίνουν πανελλήνιες και θα δίνουμε συμβουλές στα μικρά. Click για ανάπτυξη... Εχω ηδη ετοιμασει προλογικο μανιφεστο για το θεμα πανελληνιες 2013,θα τους εμψυ-χωσω- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:54 Ο Johnny15 έγραψε: #6.403 31-05-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από christina123: απαπαπαπαπα τι ειναι αυτο που βλεπουν τα ματακια μου...δυσκολες ασκησεις;;;για να τις λυσεις μονο εσυ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί μου αρέσει το μάθημα και θέλω να κάτσω ένα τελευταίο τρίωρο να αποχαιρετήσω τις πανελλήνιες και όχι μια ωρίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:55 Η christina123: #6.404 31-05-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Γιατί μου αρέσει το μάθημα και θέλω να κάτσω ένα τελευταίο τρίωρο να αποχαιρετήσω τις πανελλήνιες και όχι μια ωρίτσα. Click για ανάπτυξη... καλα δε χρειαζεται να σε χαρακτηρισω..μολις το εκανες εσυ πριν μονος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:55 Η άντζυ έγραψε: #6.405 31-05-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Φάε τη γλώσσα σου, θέλουμε δύσκολες ασκήσεις στο ΑΕΠΠ γιατί είμαστε μαζόχες. Click για ανάπτυξη... Γιατί Johnny μου.??? ΓΙΑΤΙ..?? Για να αρχίσω να σε κυνηγάω με τη Χριστίννα..???? Ο καθένας να μιλά για το εαυτό του... Πάντως πέρα απ'την πλάκα εμένα μου είπε ο καθηγητής μου ότι περιμένει δυσκολούτσικα αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:57 Ο Johnny15 έγραψε: #6.406 31-05-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από christina123: καλα δε χρειαζεται να σε χαρακτηρισω..μολις το εκανες εσυ πριν μονος σου. Click για ανάπτυξη... Βασικά έχω ελπίδες πως αν πέσουν πολύ δύσκολα, ίσως καλοί μαθητές να μην γράψουν καλά και θα καλύψω κάπως το κενό. Φυσικά πάντα εγκυμονεί ο κίνδυνος ούτε εγώ να λύσω δύσκολα θέματα αλλά παίρνω το ρίσκο. Worth trying. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:57 Η christina123: #6.407 31-05-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Γιατί Johnny μου.??? ΓΙΑΤΙ..?? Για να αρχίσω να σε κυνηγάω με τη Χριστίννα..???? Ο καθένας να μιλά για το εαυτό του... Πάντως πέρα απ'την πλάκα εμένα μου είπε ο καθηγητής μου ότι περιμένει δυσκολούτσικα αύριο... Click για ανάπτυξη... μα τη γρουσουζια ειναι αυτη...και να μην ηταν να βαλουν δυσκολα λεπτο με λεπτο το γκαντεμιαζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.408 31-05-12 21:59 ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΕΠΠ ΑΚΟΥΣΤΕ: ΒΑΛΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ! Μην χαλάσετε το κλίμα των φετινών πανελληνίων, και μην υποβαθμίσετε την σημαντικότητα του μαθήματος. (χώστε αρνητικές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο teol20 έγραψε: #6.409 31-05-12 22:07 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ εχει ηδη κλειδαμπαρωθει στα κατεργα του υπουργειου.Πολυ αργα για να σε ακουσει Γιαννη! Εγω τα περιμενω βατα με μετριας δυσκολιας παντως στο Αεππ.Μην χαντακωσουν και τελευταιο μαθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο Johnny15 έγραψε: #6.410 31-05-12 22:07 Ρε γαμώτο, αν μπορούσα να βάλω μια ταμπέλα στο ischool να φαίνεται ότι θέλουμε δύσκολα θέματα να το δουν σίγουρα οι της επιτροπής... Δεν πειράζει, ελπίζουμε πάντα ότι θα ακολουθήσουν τις εντολές που είχαν μεχρι τώρα οι οποίες ήταν να βάλουν θέματα για διαγωνισμούς φυσικής/μαθηματικών, και να θυμηθούν ότι τα τελευταία δυο χρόνια έπεσαν πολύ ευκολα θέματα επειδή στα άλλα δυσκόλευαν. Ε όχι πάλι! Και τέλος να πω ότι τα προγράμματα είναι SOS αύριο θα πέσει σίγουρα ένα. Α ακόμη, πριν το ξεχάσω, αγαπώ όλα τα μέλη του ischool και να με συγχωρέσουν που έχω ακόμα μια τελευταία ελπίδα να επανορθώσω το χάλι των πανελληνίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:20 Η άντζυ έγραψε: #6.411 31-05-12 22:20 Εγώ ήθελα να πάω στη θάλασσα αλλά είπαν ότι δεν θα έχει καλό καιρό... Δεν πειράζει κάτι καλό θα βρω να κάνω...!! Για τώρα σας καληνυχτίζω..!! Άντε καλή επιτυχία να έχουμε αύριο.!!! Και εύχομαι να μην επιβεβαιωθεί ο Johnny...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:33 Ο Dark_kronos: #6.412 31-05-12 22:33 Παρακαλαμε ολα τα καΐδια για δυσκολα στο ΑΕΠΠ και εν τελη να δειτε που δεν θα βαλουν τιποτα ακυρο στην θεωρια και θα πανε οι μοναδες ακλαυτες..! Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση και παντα ξεχναω ενα απο τα 4 (καθε φορα και αλλο) στους λογους που βαζουμε τους υπολογιστες να κανουν τους υπολογισμους. Αλλα νταξει, αυτα τα ξερω, αν πεσουν θα μου ερθουν. Το πρωτο ετσι και πεσει θα χωσω τζαμπε μορια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:49 Ο Johnny15 έγραψε: #6.413 31-05-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:51 Ο Dark_kronos: #6.414 31-05-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Τι είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο antwwwnis: #6.415 31-05-12 22:52 κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο Johnny15 έγραψε: #6.416 31-05-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Click για ανάπτυξη... Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο antwwwnis: #6.417 31-05-12 22:54 Αυτά ακριβώς, κι αν λάχει τα εξηγείς και λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:57 Ο Dark_kronos: #6.418 31-05-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.419 31-05-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 23:01 Ο Dark_kronos: #6.420 31-05-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη που δεν ειναι σαν το αοδε που θελει την απολυτη παπαγαλια, αυτο που κανω ειναι να ριχνω μεν μια ματια στο βιβλιο, αλλα τα πολλα-πολλα τα μαθενω απο βοηθηματα. Ουτος η αλλος δεν νομιζω να βαλουν καμια ακυρη λεπτομερια απο το βιβλιο, κατι σημαντικο μεν, λογικο δε θα βαλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Φάε τη γλώσσα σου, θέλουμε δύσκολες ασκήσεις στο ΑΕΠΠ γιατί είμαστε μαζόχες. Click για ανάπτυξη... απαπαπαπαπα τι ειναι αυτο που βλεπουν τα ματακια μου...δυσκολες ασκησεις;;;για να τις λυσεις μονο εσυ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:53 Ο DrHouse έγραψε: #6.402 31-05-12 21:53 θα τρολλάρουμε αυτούς που δίνουν πανελλήνιες και θα δίνουμε συμβουλές στα μικρά. Click για ανάπτυξη... Εχω ηδη ετοιμασει προλογικο μανιφεστο για το θεμα πανελληνιες 2013,θα τους εμψυ-χωσω- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:54 Ο Johnny15 έγραψε: #6.403 31-05-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από christina123: απαπαπαπαπα τι ειναι αυτο που βλεπουν τα ματακια μου...δυσκολες ασκησεις;;;για να τις λυσεις μονο εσυ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί μου αρέσει το μάθημα και θέλω να κάτσω ένα τελευταίο τρίωρο να αποχαιρετήσω τις πανελλήνιες και όχι μια ωρίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:55 Η christina123: #6.404 31-05-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Γιατί μου αρέσει το μάθημα και θέλω να κάτσω ένα τελευταίο τρίωρο να αποχαιρετήσω τις πανελλήνιες και όχι μια ωρίτσα. Click για ανάπτυξη... καλα δε χρειαζεται να σε χαρακτηρισω..μολις το εκανες εσυ πριν μονος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:55 Η άντζυ έγραψε: #6.405 31-05-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Φάε τη γλώσσα σου, θέλουμε δύσκολες ασκήσεις στο ΑΕΠΠ γιατί είμαστε μαζόχες. Click για ανάπτυξη... Γιατί Johnny μου.??? ΓΙΑΤΙ..?? Για να αρχίσω να σε κυνηγάω με τη Χριστίννα..???? Ο καθένας να μιλά για το εαυτό του... Πάντως πέρα απ'την πλάκα εμένα μου είπε ο καθηγητής μου ότι περιμένει δυσκολούτσικα αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:57 Ο Johnny15 έγραψε: #6.406 31-05-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από christina123: καλα δε χρειαζεται να σε χαρακτηρισω..μολις το εκανες εσυ πριν μονος σου. Click για ανάπτυξη... Βασικά έχω ελπίδες πως αν πέσουν πολύ δύσκολα, ίσως καλοί μαθητές να μην γράψουν καλά και θα καλύψω κάπως το κενό. Φυσικά πάντα εγκυμονεί ο κίνδυνος ούτε εγώ να λύσω δύσκολα θέματα αλλά παίρνω το ρίσκο. Worth trying. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:57 Η christina123: #6.407 31-05-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Γιατί Johnny μου.??? ΓΙΑΤΙ..?? Για να αρχίσω να σε κυνηγάω με τη Χριστίννα..???? Ο καθένας να μιλά για το εαυτό του... Πάντως πέρα απ'την πλάκα εμένα μου είπε ο καθηγητής μου ότι περιμένει δυσκολούτσικα αύριο... Click για ανάπτυξη... μα τη γρουσουζια ειναι αυτη...και να μην ηταν να βαλουν δυσκολα λεπτο με λεπτο το γκαντεμιαζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.408 31-05-12 21:59 ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΕΠΠ ΑΚΟΥΣΤΕ: ΒΑΛΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ! Μην χαλάσετε το κλίμα των φετινών πανελληνίων, και μην υποβαθμίσετε την σημαντικότητα του μαθήματος. (χώστε αρνητικές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο teol20 έγραψε: #6.409 31-05-12 22:07 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ εχει ηδη κλειδαμπαρωθει στα κατεργα του υπουργειου.Πολυ αργα για να σε ακουσει Γιαννη! Εγω τα περιμενω βατα με μετριας δυσκολιας παντως στο Αεππ.Μην χαντακωσουν και τελευταιο μαθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο Johnny15 έγραψε: #6.410 31-05-12 22:07 Ρε γαμώτο, αν μπορούσα να βάλω μια ταμπέλα στο ischool να φαίνεται ότι θέλουμε δύσκολα θέματα να το δουν σίγουρα οι της επιτροπής... Δεν πειράζει, ελπίζουμε πάντα ότι θα ακολουθήσουν τις εντολές που είχαν μεχρι τώρα οι οποίες ήταν να βάλουν θέματα για διαγωνισμούς φυσικής/μαθηματικών, και να θυμηθούν ότι τα τελευταία δυο χρόνια έπεσαν πολύ ευκολα θέματα επειδή στα άλλα δυσκόλευαν. Ε όχι πάλι! Και τέλος να πω ότι τα προγράμματα είναι SOS αύριο θα πέσει σίγουρα ένα. Α ακόμη, πριν το ξεχάσω, αγαπώ όλα τα μέλη του ischool και να με συγχωρέσουν που έχω ακόμα μια τελευταία ελπίδα να επανορθώσω το χάλι των πανελληνίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:20 Η άντζυ έγραψε: #6.411 31-05-12 22:20 Εγώ ήθελα να πάω στη θάλασσα αλλά είπαν ότι δεν θα έχει καλό καιρό... Δεν πειράζει κάτι καλό θα βρω να κάνω...!! Για τώρα σας καληνυχτίζω..!! Άντε καλή επιτυχία να έχουμε αύριο.!!! Και εύχομαι να μην επιβεβαιωθεί ο Johnny...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:33 Ο Dark_kronos: #6.412 31-05-12 22:33 Παρακαλαμε ολα τα καΐδια για δυσκολα στο ΑΕΠΠ και εν τελη να δειτε που δεν θα βαλουν τιποτα ακυρο στην θεωρια και θα πανε οι μοναδες ακλαυτες..! Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση και παντα ξεχναω ενα απο τα 4 (καθε φορα και αλλο) στους λογους που βαζουμε τους υπολογιστες να κανουν τους υπολογισμους. Αλλα νταξει, αυτα τα ξερω, αν πεσουν θα μου ερθουν. Το πρωτο ετσι και πεσει θα χωσω τζαμπε μορια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:49 Ο Johnny15 έγραψε: #6.413 31-05-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:51 Ο Dark_kronos: #6.414 31-05-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Τι είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο antwwwnis: #6.415 31-05-12 22:52 κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο Johnny15 έγραψε: #6.416 31-05-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Click για ανάπτυξη... Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο antwwwnis: #6.417 31-05-12 22:54 Αυτά ακριβώς, κι αν λάχει τα εξηγείς και λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:57 Ο Dark_kronos: #6.418 31-05-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.419 31-05-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 23:01 Ο Dark_kronos: #6.420 31-05-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη που δεν ειναι σαν το αοδε που θελει την απολυτη παπαγαλια, αυτο που κανω ειναι να ριχνω μεν μια ματια στο βιβλιο, αλλα τα πολλα-πολλα τα μαθενω απο βοηθηματα. Ουτος η αλλος δεν νομιζω να βαλουν καμια ακυρη λεπτομερια απο το βιβλιο, κατι σημαντικο μεν, λογικο δε θα βαλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα τρολλάρουμε αυτούς που δίνουν πανελλήνιες και θα δίνουμε συμβουλές στα μικρά. Click για ανάπτυξη... Εχω ηδη ετοιμασει προλογικο μανιφεστο για το θεμα πανελληνιες 2013,θα τους εμψυ-χωσω- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:54 Ο Johnny15 έγραψε: #6.403 31-05-12 21:54 Αρχική Δημοσίευση από christina123: απαπαπαπαπα τι ειναι αυτο που βλεπουν τα ματακια μου...δυσκολες ασκησεις;;;για να τις λυσεις μονο εσυ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί μου αρέσει το μάθημα και θέλω να κάτσω ένα τελευταίο τρίωρο να αποχαιρετήσω τις πανελλήνιες και όχι μια ωρίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:55 Η christina123: #6.404 31-05-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Γιατί μου αρέσει το μάθημα και θέλω να κάτσω ένα τελευταίο τρίωρο να αποχαιρετήσω τις πανελλήνιες και όχι μια ωρίτσα. Click για ανάπτυξη... καλα δε χρειαζεται να σε χαρακτηρισω..μολις το εκανες εσυ πριν μονος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:55 Η άντζυ έγραψε: #6.405 31-05-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Φάε τη γλώσσα σου, θέλουμε δύσκολες ασκήσεις στο ΑΕΠΠ γιατί είμαστε μαζόχες. Click για ανάπτυξη... Γιατί Johnny μου.??? ΓΙΑΤΙ..?? Για να αρχίσω να σε κυνηγάω με τη Χριστίννα..???? Ο καθένας να μιλά για το εαυτό του... Πάντως πέρα απ'την πλάκα εμένα μου είπε ο καθηγητής μου ότι περιμένει δυσκολούτσικα αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:57 Ο Johnny15 έγραψε: #6.406 31-05-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από christina123: καλα δε χρειαζεται να σε χαρακτηρισω..μολις το εκανες εσυ πριν μονος σου. Click για ανάπτυξη... Βασικά έχω ελπίδες πως αν πέσουν πολύ δύσκολα, ίσως καλοί μαθητές να μην γράψουν καλά και θα καλύψω κάπως το κενό. Φυσικά πάντα εγκυμονεί ο κίνδυνος ούτε εγώ να λύσω δύσκολα θέματα αλλά παίρνω το ρίσκο. Worth trying. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:57 Η christina123: #6.407 31-05-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Γιατί Johnny μου.??? ΓΙΑΤΙ..?? Για να αρχίσω να σε κυνηγάω με τη Χριστίννα..???? Ο καθένας να μιλά για το εαυτό του... Πάντως πέρα απ'την πλάκα εμένα μου είπε ο καθηγητής μου ότι περιμένει δυσκολούτσικα αύριο... Click για ανάπτυξη... μα τη γρουσουζια ειναι αυτη...και να μην ηταν να βαλουν δυσκολα λεπτο με λεπτο το γκαντεμιαζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.408 31-05-12 21:59 ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΕΠΠ ΑΚΟΥΣΤΕ: ΒΑΛΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ! Μην χαλάσετε το κλίμα των φετινών πανελληνίων, και μην υποβαθμίσετε την σημαντικότητα του μαθήματος. (χώστε αρνητικές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο teol20 έγραψε: #6.409 31-05-12 22:07 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ εχει ηδη κλειδαμπαρωθει στα κατεργα του υπουργειου.Πολυ αργα για να σε ακουσει Γιαννη! Εγω τα περιμενω βατα με μετριας δυσκολιας παντως στο Αεππ.Μην χαντακωσουν και τελευταιο μαθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο Johnny15 έγραψε: #6.410 31-05-12 22:07 Ρε γαμώτο, αν μπορούσα να βάλω μια ταμπέλα στο ischool να φαίνεται ότι θέλουμε δύσκολα θέματα να το δουν σίγουρα οι της επιτροπής... Δεν πειράζει, ελπίζουμε πάντα ότι θα ακολουθήσουν τις εντολές που είχαν μεχρι τώρα οι οποίες ήταν να βάλουν θέματα για διαγωνισμούς φυσικής/μαθηματικών, και να θυμηθούν ότι τα τελευταία δυο χρόνια έπεσαν πολύ ευκολα θέματα επειδή στα άλλα δυσκόλευαν. Ε όχι πάλι! Και τέλος να πω ότι τα προγράμματα είναι SOS αύριο θα πέσει σίγουρα ένα. Α ακόμη, πριν το ξεχάσω, αγαπώ όλα τα μέλη του ischool και να με συγχωρέσουν που έχω ακόμα μια τελευταία ελπίδα να επανορθώσω το χάλι των πανελληνίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:20 Η άντζυ έγραψε: #6.411 31-05-12 22:20 Εγώ ήθελα να πάω στη θάλασσα αλλά είπαν ότι δεν θα έχει καλό καιρό... Δεν πειράζει κάτι καλό θα βρω να κάνω...!! Για τώρα σας καληνυχτίζω..!! Άντε καλή επιτυχία να έχουμε αύριο.!!! Και εύχομαι να μην επιβεβαιωθεί ο Johnny...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:33 Ο Dark_kronos: #6.412 31-05-12 22:33 Παρακαλαμε ολα τα καΐδια για δυσκολα στο ΑΕΠΠ και εν τελη να δειτε που δεν θα βαλουν τιποτα ακυρο στην θεωρια και θα πανε οι μοναδες ακλαυτες..! Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση και παντα ξεχναω ενα απο τα 4 (καθε φορα και αλλο) στους λογους που βαζουμε τους υπολογιστες να κανουν τους υπολογισμους. Αλλα νταξει, αυτα τα ξερω, αν πεσουν θα μου ερθουν. Το πρωτο ετσι και πεσει θα χωσω τζαμπε μορια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:49 Ο Johnny15 έγραψε: #6.413 31-05-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:51 Ο Dark_kronos: #6.414 31-05-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Τι είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο antwwwnis: #6.415 31-05-12 22:52 κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο Johnny15 έγραψε: #6.416 31-05-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Click για ανάπτυξη... Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο antwwwnis: #6.417 31-05-12 22:54 Αυτά ακριβώς, κι αν λάχει τα εξηγείς και λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:57 Ο Dark_kronos: #6.418 31-05-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.419 31-05-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 23:01 Ο Dark_kronos: #6.420 31-05-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη που δεν ειναι σαν το αοδε που θελει την απολυτη παπαγαλια, αυτο που κανω ειναι να ριχνω μεν μια ματια στο βιβλιο, αλλα τα πολλα-πολλα τα μαθενω απο βοηθηματα. Ουτος η αλλος δεν νομιζω να βαλουν καμια ακυρη λεπτομερια απο το βιβλιο, κατι σημαντικο μεν, λογικο δε θα βαλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christina123: απαπαπαπαπα τι ειναι αυτο που βλεπουν τα ματακια μου...δυσκολες ασκησεις;;;για να τις λυσεις μονο εσυ;;; Click για ανάπτυξη... Γιατί μου αρέσει το μάθημα και θέλω να κάτσω ένα τελευταίο τρίωρο να αποχαιρετήσω τις πανελλήνιες και όχι μια ωρίτσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:55 Η christina123: #6.404 31-05-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Γιατί μου αρέσει το μάθημα και θέλω να κάτσω ένα τελευταίο τρίωρο να αποχαιρετήσω τις πανελλήνιες και όχι μια ωρίτσα. Click για ανάπτυξη... καλα δε χρειαζεται να σε χαρακτηρισω..μολις το εκανες εσυ πριν μονος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:55 Η άντζυ έγραψε: #6.405 31-05-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Φάε τη γλώσσα σου, θέλουμε δύσκολες ασκήσεις στο ΑΕΠΠ γιατί είμαστε μαζόχες. Click για ανάπτυξη... Γιατί Johnny μου.??? ΓΙΑΤΙ..?? Για να αρχίσω να σε κυνηγάω με τη Χριστίννα..???? Ο καθένας να μιλά για το εαυτό του... Πάντως πέρα απ'την πλάκα εμένα μου είπε ο καθηγητής μου ότι περιμένει δυσκολούτσικα αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:57 Ο Johnny15 έγραψε: #6.406 31-05-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από christina123: καλα δε χρειαζεται να σε χαρακτηρισω..μολις το εκανες εσυ πριν μονος σου. Click για ανάπτυξη... Βασικά έχω ελπίδες πως αν πέσουν πολύ δύσκολα, ίσως καλοί μαθητές να μην γράψουν καλά και θα καλύψω κάπως το κενό. Φυσικά πάντα εγκυμονεί ο κίνδυνος ούτε εγώ να λύσω δύσκολα θέματα αλλά παίρνω το ρίσκο. Worth trying. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:57 Η christina123: #6.407 31-05-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Γιατί Johnny μου.??? ΓΙΑΤΙ..?? Για να αρχίσω να σε κυνηγάω με τη Χριστίννα..???? Ο καθένας να μιλά για το εαυτό του... Πάντως πέρα απ'την πλάκα εμένα μου είπε ο καθηγητής μου ότι περιμένει δυσκολούτσικα αύριο... Click για ανάπτυξη... μα τη γρουσουζια ειναι αυτη...και να μην ηταν να βαλουν δυσκολα λεπτο με λεπτο το γκαντεμιαζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.408 31-05-12 21:59 ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΕΠΠ ΑΚΟΥΣΤΕ: ΒΑΛΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ! Μην χαλάσετε το κλίμα των φετινών πανελληνίων, και μην υποβαθμίσετε την σημαντικότητα του μαθήματος. (χώστε αρνητικές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο teol20 έγραψε: #6.409 31-05-12 22:07 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ εχει ηδη κλειδαμπαρωθει στα κατεργα του υπουργειου.Πολυ αργα για να σε ακουσει Γιαννη! Εγω τα περιμενω βατα με μετριας δυσκολιας παντως στο Αεππ.Μην χαντακωσουν και τελευταιο μαθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο Johnny15 έγραψε: #6.410 31-05-12 22:07 Ρε γαμώτο, αν μπορούσα να βάλω μια ταμπέλα στο ischool να φαίνεται ότι θέλουμε δύσκολα θέματα να το δουν σίγουρα οι της επιτροπής... Δεν πειράζει, ελπίζουμε πάντα ότι θα ακολουθήσουν τις εντολές που είχαν μεχρι τώρα οι οποίες ήταν να βάλουν θέματα για διαγωνισμούς φυσικής/μαθηματικών, και να θυμηθούν ότι τα τελευταία δυο χρόνια έπεσαν πολύ ευκολα θέματα επειδή στα άλλα δυσκόλευαν. Ε όχι πάλι! Και τέλος να πω ότι τα προγράμματα είναι SOS αύριο θα πέσει σίγουρα ένα. Α ακόμη, πριν το ξεχάσω, αγαπώ όλα τα μέλη του ischool και να με συγχωρέσουν που έχω ακόμα μια τελευταία ελπίδα να επανορθώσω το χάλι των πανελληνίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:20 Η άντζυ έγραψε: #6.411 31-05-12 22:20 Εγώ ήθελα να πάω στη θάλασσα αλλά είπαν ότι δεν θα έχει καλό καιρό... Δεν πειράζει κάτι καλό θα βρω να κάνω...!! Για τώρα σας καληνυχτίζω..!! Άντε καλή επιτυχία να έχουμε αύριο.!!! Και εύχομαι να μην επιβεβαιωθεί ο Johnny...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:33 Ο Dark_kronos: #6.412 31-05-12 22:33 Παρακαλαμε ολα τα καΐδια για δυσκολα στο ΑΕΠΠ και εν τελη να δειτε που δεν θα βαλουν τιποτα ακυρο στην θεωρια και θα πανε οι μοναδες ακλαυτες..! Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση και παντα ξεχναω ενα απο τα 4 (καθε φορα και αλλο) στους λογους που βαζουμε τους υπολογιστες να κανουν τους υπολογισμους. Αλλα νταξει, αυτα τα ξερω, αν πεσουν θα μου ερθουν. Το πρωτο ετσι και πεσει θα χωσω τζαμπε μορια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:49 Ο Johnny15 έγραψε: #6.413 31-05-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:51 Ο Dark_kronos: #6.414 31-05-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Τι είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο antwwwnis: #6.415 31-05-12 22:52 κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο Johnny15 έγραψε: #6.416 31-05-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Click για ανάπτυξη... Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο antwwwnis: #6.417 31-05-12 22:54 Αυτά ακριβώς, κι αν λάχει τα εξηγείς και λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:57 Ο Dark_kronos: #6.418 31-05-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.419 31-05-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 23:01 Ο Dark_kronos: #6.420 31-05-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη που δεν ειναι σαν το αοδε που θελει την απολυτη παπαγαλια, αυτο που κανω ειναι να ριχνω μεν μια ματια στο βιβλιο, αλλα τα πολλα-πολλα τα μαθενω απο βοηθηματα. Ουτος η αλλος δεν νομιζω να βαλουν καμια ακυρη λεπτομερια απο το βιβλιο, κατι σημαντικο μεν, λογικο δε θα βαλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Γιατί μου αρέσει το μάθημα και θέλω να κάτσω ένα τελευταίο τρίωρο να αποχαιρετήσω τις πανελλήνιες και όχι μια ωρίτσα. Click για ανάπτυξη... καλα δε χρειαζεται να σε χαρακτηρισω..μολις το εκανες εσυ πριν μονος σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:55 Η άντζυ έγραψε: #6.405 31-05-12 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Φάε τη γλώσσα σου, θέλουμε δύσκολες ασκήσεις στο ΑΕΠΠ γιατί είμαστε μαζόχες. Click για ανάπτυξη... Γιατί Johnny μου.??? ΓΙΑΤΙ..?? Για να αρχίσω να σε κυνηγάω με τη Χριστίννα..???? Ο καθένας να μιλά για το εαυτό του... Πάντως πέρα απ'την πλάκα εμένα μου είπε ο καθηγητής μου ότι περιμένει δυσκολούτσικα αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:57 Ο Johnny15 έγραψε: #6.406 31-05-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από christina123: καλα δε χρειαζεται να σε χαρακτηρισω..μολις το εκανες εσυ πριν μονος σου. Click για ανάπτυξη... Βασικά έχω ελπίδες πως αν πέσουν πολύ δύσκολα, ίσως καλοί μαθητές να μην γράψουν καλά και θα καλύψω κάπως το κενό. Φυσικά πάντα εγκυμονεί ο κίνδυνος ούτε εγώ να λύσω δύσκολα θέματα αλλά παίρνω το ρίσκο. Worth trying. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:57 Η christina123: #6.407 31-05-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Γιατί Johnny μου.??? ΓΙΑΤΙ..?? Για να αρχίσω να σε κυνηγάω με τη Χριστίννα..???? Ο καθένας να μιλά για το εαυτό του... Πάντως πέρα απ'την πλάκα εμένα μου είπε ο καθηγητής μου ότι περιμένει δυσκολούτσικα αύριο... Click για ανάπτυξη... μα τη γρουσουζια ειναι αυτη...και να μην ηταν να βαλουν δυσκολα λεπτο με λεπτο το γκαντεμιαζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.408 31-05-12 21:59 ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΕΠΠ ΑΚΟΥΣΤΕ: ΒΑΛΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ! Μην χαλάσετε το κλίμα των φετινών πανελληνίων, και μην υποβαθμίσετε την σημαντικότητα του μαθήματος. (χώστε αρνητικές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο teol20 έγραψε: #6.409 31-05-12 22:07 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ εχει ηδη κλειδαμπαρωθει στα κατεργα του υπουργειου.Πολυ αργα για να σε ακουσει Γιαννη! Εγω τα περιμενω βατα με μετριας δυσκολιας παντως στο Αεππ.Μην χαντακωσουν και τελευταιο μαθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο Johnny15 έγραψε: #6.410 31-05-12 22:07 Ρε γαμώτο, αν μπορούσα να βάλω μια ταμπέλα στο ischool να φαίνεται ότι θέλουμε δύσκολα θέματα να το δουν σίγουρα οι της επιτροπής... Δεν πειράζει, ελπίζουμε πάντα ότι θα ακολουθήσουν τις εντολές που είχαν μεχρι τώρα οι οποίες ήταν να βάλουν θέματα για διαγωνισμούς φυσικής/μαθηματικών, και να θυμηθούν ότι τα τελευταία δυο χρόνια έπεσαν πολύ ευκολα θέματα επειδή στα άλλα δυσκόλευαν. Ε όχι πάλι! Και τέλος να πω ότι τα προγράμματα είναι SOS αύριο θα πέσει σίγουρα ένα. Α ακόμη, πριν το ξεχάσω, αγαπώ όλα τα μέλη του ischool και να με συγχωρέσουν που έχω ακόμα μια τελευταία ελπίδα να επανορθώσω το χάλι των πανελληνίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:20 Η άντζυ έγραψε: #6.411 31-05-12 22:20 Εγώ ήθελα να πάω στη θάλασσα αλλά είπαν ότι δεν θα έχει καλό καιρό... Δεν πειράζει κάτι καλό θα βρω να κάνω...!! Για τώρα σας καληνυχτίζω..!! Άντε καλή επιτυχία να έχουμε αύριο.!!! Και εύχομαι να μην επιβεβαιωθεί ο Johnny...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:33 Ο Dark_kronos: #6.412 31-05-12 22:33 Παρακαλαμε ολα τα καΐδια για δυσκολα στο ΑΕΠΠ και εν τελη να δειτε που δεν θα βαλουν τιποτα ακυρο στην θεωρια και θα πανε οι μοναδες ακλαυτες..! Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση και παντα ξεχναω ενα απο τα 4 (καθε φορα και αλλο) στους λογους που βαζουμε τους υπολογιστες να κανουν τους υπολογισμους. Αλλα νταξει, αυτα τα ξερω, αν πεσουν θα μου ερθουν. Το πρωτο ετσι και πεσει θα χωσω τζαμπε μορια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:49 Ο Johnny15 έγραψε: #6.413 31-05-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:51 Ο Dark_kronos: #6.414 31-05-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Τι είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο antwwwnis: #6.415 31-05-12 22:52 κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο Johnny15 έγραψε: #6.416 31-05-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Click για ανάπτυξη... Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο antwwwnis: #6.417 31-05-12 22:54 Αυτά ακριβώς, κι αν λάχει τα εξηγείς και λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:57 Ο Dark_kronos: #6.418 31-05-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.419 31-05-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 23:01 Ο Dark_kronos: #6.420 31-05-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη που δεν ειναι σαν το αοδε που θελει την απολυτη παπαγαλια, αυτο που κανω ειναι να ριχνω μεν μια ματια στο βιβλιο, αλλα τα πολλα-πολλα τα μαθενω απο βοηθηματα. Ουτος η αλλος δεν νομιζω να βαλουν καμια ακυρη λεπτομερια απο το βιβλιο, κατι σημαντικο μεν, λογικο δε θα βαλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Φάε τη γλώσσα σου, θέλουμε δύσκολες ασκήσεις στο ΑΕΠΠ γιατί είμαστε μαζόχες. Click για ανάπτυξη... Γιατί Johnny μου.??? ΓΙΑΤΙ..?? Για να αρχίσω να σε κυνηγάω με τη Χριστίννα..???? Ο καθένας να μιλά για το εαυτό του... Πάντως πέρα απ'την πλάκα εμένα μου είπε ο καθηγητής μου ότι περιμένει δυσκολούτσικα αύριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:57 Ο Johnny15 έγραψε: #6.406 31-05-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από christina123: καλα δε χρειαζεται να σε χαρακτηρισω..μολις το εκανες εσυ πριν μονος σου. Click για ανάπτυξη... Βασικά έχω ελπίδες πως αν πέσουν πολύ δύσκολα, ίσως καλοί μαθητές να μην γράψουν καλά και θα καλύψω κάπως το κενό. Φυσικά πάντα εγκυμονεί ο κίνδυνος ούτε εγώ να λύσω δύσκολα θέματα αλλά παίρνω το ρίσκο. Worth trying. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:57 Η christina123: #6.407 31-05-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Γιατί Johnny μου.??? ΓΙΑΤΙ..?? Για να αρχίσω να σε κυνηγάω με τη Χριστίννα..???? Ο καθένας να μιλά για το εαυτό του... Πάντως πέρα απ'την πλάκα εμένα μου είπε ο καθηγητής μου ότι περιμένει δυσκολούτσικα αύριο... Click για ανάπτυξη... μα τη γρουσουζια ειναι αυτη...και να μην ηταν να βαλουν δυσκολα λεπτο με λεπτο το γκαντεμιαζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.408 31-05-12 21:59 ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΕΠΠ ΑΚΟΥΣΤΕ: ΒΑΛΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ! Μην χαλάσετε το κλίμα των φετινών πανελληνίων, και μην υποβαθμίσετε την σημαντικότητα του μαθήματος. (χώστε αρνητικές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο teol20 έγραψε: #6.409 31-05-12 22:07 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ εχει ηδη κλειδαμπαρωθει στα κατεργα του υπουργειου.Πολυ αργα για να σε ακουσει Γιαννη! Εγω τα περιμενω βατα με μετριας δυσκολιας παντως στο Αεππ.Μην χαντακωσουν και τελευταιο μαθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο Johnny15 έγραψε: #6.410 31-05-12 22:07 Ρε γαμώτο, αν μπορούσα να βάλω μια ταμπέλα στο ischool να φαίνεται ότι θέλουμε δύσκολα θέματα να το δουν σίγουρα οι της επιτροπής... Δεν πειράζει, ελπίζουμε πάντα ότι θα ακολουθήσουν τις εντολές που είχαν μεχρι τώρα οι οποίες ήταν να βάλουν θέματα για διαγωνισμούς φυσικής/μαθηματικών, και να θυμηθούν ότι τα τελευταία δυο χρόνια έπεσαν πολύ ευκολα θέματα επειδή στα άλλα δυσκόλευαν. Ε όχι πάλι! Και τέλος να πω ότι τα προγράμματα είναι SOS αύριο θα πέσει σίγουρα ένα. Α ακόμη, πριν το ξεχάσω, αγαπώ όλα τα μέλη του ischool και να με συγχωρέσουν που έχω ακόμα μια τελευταία ελπίδα να επανορθώσω το χάλι των πανελληνίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:20 Η άντζυ έγραψε: #6.411 31-05-12 22:20 Εγώ ήθελα να πάω στη θάλασσα αλλά είπαν ότι δεν θα έχει καλό καιρό... Δεν πειράζει κάτι καλό θα βρω να κάνω...!! Για τώρα σας καληνυχτίζω..!! Άντε καλή επιτυχία να έχουμε αύριο.!!! Και εύχομαι να μην επιβεβαιωθεί ο Johnny...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:33 Ο Dark_kronos: #6.412 31-05-12 22:33 Παρακαλαμε ολα τα καΐδια για δυσκολα στο ΑΕΠΠ και εν τελη να δειτε που δεν θα βαλουν τιποτα ακυρο στην θεωρια και θα πανε οι μοναδες ακλαυτες..! Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση και παντα ξεχναω ενα απο τα 4 (καθε φορα και αλλο) στους λογους που βαζουμε τους υπολογιστες να κανουν τους υπολογισμους. Αλλα νταξει, αυτα τα ξερω, αν πεσουν θα μου ερθουν. Το πρωτο ετσι και πεσει θα χωσω τζαμπε μορια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:49 Ο Johnny15 έγραψε: #6.413 31-05-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:51 Ο Dark_kronos: #6.414 31-05-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Τι είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο antwwwnis: #6.415 31-05-12 22:52 κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο Johnny15 έγραψε: #6.416 31-05-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Click για ανάπτυξη... Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο antwwwnis: #6.417 31-05-12 22:54 Αυτά ακριβώς, κι αν λάχει τα εξηγείς και λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:57 Ο Dark_kronos: #6.418 31-05-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.419 31-05-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 23:01 Ο Dark_kronos: #6.420 31-05-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη που δεν ειναι σαν το αοδε που θελει την απολυτη παπαγαλια, αυτο που κανω ειναι να ριχνω μεν μια ματια στο βιβλιο, αλλα τα πολλα-πολλα τα μαθενω απο βοηθηματα. Ουτος η αλλος δεν νομιζω να βαλουν καμια ακυρη λεπτομερια απο το βιβλιο, κατι σημαντικο μεν, λογικο δε θα βαλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christina123: καλα δε χρειαζεται να σε χαρακτηρισω..μολις το εκανες εσυ πριν μονος σου. Click για ανάπτυξη... Βασικά έχω ελπίδες πως αν πέσουν πολύ δύσκολα, ίσως καλοί μαθητές να μην γράψουν καλά και θα καλύψω κάπως το κενό. Φυσικά πάντα εγκυμονεί ο κίνδυνος ούτε εγώ να λύσω δύσκολα θέματα αλλά παίρνω το ρίσκο. Worth trying. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina123 Δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 699 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:57 Η christina123: #6.407 31-05-12 21:57 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Γιατί Johnny μου.??? ΓΙΑΤΙ..?? Για να αρχίσω να σε κυνηγάω με τη Χριστίννα..???? Ο καθένας να μιλά για το εαυτό του... Πάντως πέρα απ'την πλάκα εμένα μου είπε ο καθηγητής μου ότι περιμένει δυσκολούτσικα αύριο... Click για ανάπτυξη... μα τη γρουσουζια ειναι αυτη...και να μην ηταν να βαλουν δυσκολα λεπτο με λεπτο το γκαντεμιαζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.408 31-05-12 21:59 ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΕΠΠ ΑΚΟΥΣΤΕ: ΒΑΛΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ! Μην χαλάσετε το κλίμα των φετινών πανελληνίων, και μην υποβαθμίσετε την σημαντικότητα του μαθήματος. (χώστε αρνητικές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο teol20 έγραψε: #6.409 31-05-12 22:07 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ εχει ηδη κλειδαμπαρωθει στα κατεργα του υπουργειου.Πολυ αργα για να σε ακουσει Γιαννη! Εγω τα περιμενω βατα με μετριας δυσκολιας παντως στο Αεππ.Μην χαντακωσουν και τελευταιο μαθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο Johnny15 έγραψε: #6.410 31-05-12 22:07 Ρε γαμώτο, αν μπορούσα να βάλω μια ταμπέλα στο ischool να φαίνεται ότι θέλουμε δύσκολα θέματα να το δουν σίγουρα οι της επιτροπής... Δεν πειράζει, ελπίζουμε πάντα ότι θα ακολουθήσουν τις εντολές που είχαν μεχρι τώρα οι οποίες ήταν να βάλουν θέματα για διαγωνισμούς φυσικής/μαθηματικών, και να θυμηθούν ότι τα τελευταία δυο χρόνια έπεσαν πολύ ευκολα θέματα επειδή στα άλλα δυσκόλευαν. Ε όχι πάλι! Και τέλος να πω ότι τα προγράμματα είναι SOS αύριο θα πέσει σίγουρα ένα. Α ακόμη, πριν το ξεχάσω, αγαπώ όλα τα μέλη του ischool και να με συγχωρέσουν που έχω ακόμα μια τελευταία ελπίδα να επανορθώσω το χάλι των πανελληνίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:20 Η άντζυ έγραψε: #6.411 31-05-12 22:20 Εγώ ήθελα να πάω στη θάλασσα αλλά είπαν ότι δεν θα έχει καλό καιρό... Δεν πειράζει κάτι καλό θα βρω να κάνω...!! Για τώρα σας καληνυχτίζω..!! Άντε καλή επιτυχία να έχουμε αύριο.!!! Και εύχομαι να μην επιβεβαιωθεί ο Johnny...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:33 Ο Dark_kronos: #6.412 31-05-12 22:33 Παρακαλαμε ολα τα καΐδια για δυσκολα στο ΑΕΠΠ και εν τελη να δειτε που δεν θα βαλουν τιποτα ακυρο στην θεωρια και θα πανε οι μοναδες ακλαυτες..! Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση και παντα ξεχναω ενα απο τα 4 (καθε φορα και αλλο) στους λογους που βαζουμε τους υπολογιστες να κανουν τους υπολογισμους. Αλλα νταξει, αυτα τα ξερω, αν πεσουν θα μου ερθουν. Το πρωτο ετσι και πεσει θα χωσω τζαμπε μορια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:49 Ο Johnny15 έγραψε: #6.413 31-05-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:51 Ο Dark_kronos: #6.414 31-05-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Τι είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο antwwwnis: #6.415 31-05-12 22:52 κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο Johnny15 έγραψε: #6.416 31-05-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Click για ανάπτυξη... Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο antwwwnis: #6.417 31-05-12 22:54 Αυτά ακριβώς, κι αν λάχει τα εξηγείς και λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:57 Ο Dark_kronos: #6.418 31-05-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.419 31-05-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 23:01 Ο Dark_kronos: #6.420 31-05-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη που δεν ειναι σαν το αοδε που θελει την απολυτη παπαγαλια, αυτο που κανω ειναι να ριχνω μεν μια ματια στο βιβλιο, αλλα τα πολλα-πολλα τα μαθενω απο βοηθηματα. Ουτος η αλλος δεν νομιζω να βαλουν καμια ακυρη λεπτομερια απο το βιβλιο, κατι σημαντικο μεν, λογικο δε θα βαλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Γιατί Johnny μου.??? ΓΙΑΤΙ..?? Για να αρχίσω να σε κυνηγάω με τη Χριστίννα..???? Ο καθένας να μιλά για το εαυτό του... Πάντως πέρα απ'την πλάκα εμένα μου είπε ο καθηγητής μου ότι περιμένει δυσκολούτσικα αύριο... Click για ανάπτυξη... μα τη γρουσουζια ειναι αυτη...και να μην ηταν να βαλουν δυσκολα λεπτο με λεπτο το γκαντεμιαζετε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 21:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.408 31-05-12 21:59 ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΕΠΠ ΑΚΟΥΣΤΕ: ΒΑΛΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ! Μην χαλάσετε το κλίμα των φετινών πανελληνίων, και μην υποβαθμίσετε την σημαντικότητα του μαθήματος. (χώστε αρνητικές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο teol20 έγραψε: #6.409 31-05-12 22:07 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ εχει ηδη κλειδαμπαρωθει στα κατεργα του υπουργειου.Πολυ αργα για να σε ακουσει Γιαννη! Εγω τα περιμενω βατα με μετριας δυσκολιας παντως στο Αεππ.Μην χαντακωσουν και τελευταιο μαθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο Johnny15 έγραψε: #6.410 31-05-12 22:07 Ρε γαμώτο, αν μπορούσα να βάλω μια ταμπέλα στο ischool να φαίνεται ότι θέλουμε δύσκολα θέματα να το δουν σίγουρα οι της επιτροπής... Δεν πειράζει, ελπίζουμε πάντα ότι θα ακολουθήσουν τις εντολές που είχαν μεχρι τώρα οι οποίες ήταν να βάλουν θέματα για διαγωνισμούς φυσικής/μαθηματικών, και να θυμηθούν ότι τα τελευταία δυο χρόνια έπεσαν πολύ ευκολα θέματα επειδή στα άλλα δυσκόλευαν. Ε όχι πάλι! Και τέλος να πω ότι τα προγράμματα είναι SOS αύριο θα πέσει σίγουρα ένα. Α ακόμη, πριν το ξεχάσω, αγαπώ όλα τα μέλη του ischool και να με συγχωρέσουν που έχω ακόμα μια τελευταία ελπίδα να επανορθώσω το χάλι των πανελληνίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:20 Η άντζυ έγραψε: #6.411 31-05-12 22:20 Εγώ ήθελα να πάω στη θάλασσα αλλά είπαν ότι δεν θα έχει καλό καιρό... Δεν πειράζει κάτι καλό θα βρω να κάνω...!! Για τώρα σας καληνυχτίζω..!! Άντε καλή επιτυχία να έχουμε αύριο.!!! Και εύχομαι να μην επιβεβαιωθεί ο Johnny...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:33 Ο Dark_kronos: #6.412 31-05-12 22:33 Παρακαλαμε ολα τα καΐδια για δυσκολα στο ΑΕΠΠ και εν τελη να δειτε που δεν θα βαλουν τιποτα ακυρο στην θεωρια και θα πανε οι μοναδες ακλαυτες..! Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση και παντα ξεχναω ενα απο τα 4 (καθε φορα και αλλο) στους λογους που βαζουμε τους υπολογιστες να κανουν τους υπολογισμους. Αλλα νταξει, αυτα τα ξερω, αν πεσουν θα μου ερθουν. Το πρωτο ετσι και πεσει θα χωσω τζαμπε μορια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:49 Ο Johnny15 έγραψε: #6.413 31-05-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:51 Ο Dark_kronos: #6.414 31-05-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Τι είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο antwwwnis: #6.415 31-05-12 22:52 κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο Johnny15 έγραψε: #6.416 31-05-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Click για ανάπτυξη... Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο antwwwnis: #6.417 31-05-12 22:54 Αυτά ακριβώς, κι αν λάχει τα εξηγείς και λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:57 Ο Dark_kronos: #6.418 31-05-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.419 31-05-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 23:01 Ο Dark_kronos: #6.420 31-05-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη που δεν ειναι σαν το αοδε που θελει την απολυτη παπαγαλια, αυτο που κανω ειναι να ριχνω μεν μια ματια στο βιβλιο, αλλα τα πολλα-πολλα τα μαθενω απο βοηθηματα. Ουτος η αλλος δεν νομιζω να βαλουν καμια ακυρη λεπτομερια απο το βιβλιο, κατι σημαντικο μεν, λογικο δε θα βαλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΕΠΠ ΑΚΟΥΣΤΕ: ΒΑΛΤΕ ΔΥΣΚΟΛΑ! Μην χαλάσετε το κλίμα των φετινών πανελληνίων, και μην υποβαθμίσετε την σημαντικότητα του μαθήματος. (χώστε αρνητικές) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο teol20 έγραψε: #6.409 31-05-12 22:07 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ εχει ηδη κλειδαμπαρωθει στα κατεργα του υπουργειου.Πολυ αργα για να σε ακουσει Γιαννη! Εγω τα περιμενω βατα με μετριας δυσκολιας παντως στο Αεππ.Μην χαντακωσουν και τελευταιο μαθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο Johnny15 έγραψε: #6.410 31-05-12 22:07 Ρε γαμώτο, αν μπορούσα να βάλω μια ταμπέλα στο ischool να φαίνεται ότι θέλουμε δύσκολα θέματα να το δουν σίγουρα οι της επιτροπής... Δεν πειράζει, ελπίζουμε πάντα ότι θα ακολουθήσουν τις εντολές που είχαν μεχρι τώρα οι οποίες ήταν να βάλουν θέματα για διαγωνισμούς φυσικής/μαθηματικών, και να θυμηθούν ότι τα τελευταία δυο χρόνια έπεσαν πολύ ευκολα θέματα επειδή στα άλλα δυσκόλευαν. Ε όχι πάλι! Και τέλος να πω ότι τα προγράμματα είναι SOS αύριο θα πέσει σίγουρα ένα. Α ακόμη, πριν το ξεχάσω, αγαπώ όλα τα μέλη του ischool και να με συγχωρέσουν που έχω ακόμα μια τελευταία ελπίδα να επανορθώσω το χάλι των πανελληνίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:20 Η άντζυ έγραψε: #6.411 31-05-12 22:20 Εγώ ήθελα να πάω στη θάλασσα αλλά είπαν ότι δεν θα έχει καλό καιρό... Δεν πειράζει κάτι καλό θα βρω να κάνω...!! Για τώρα σας καληνυχτίζω..!! Άντε καλή επιτυχία να έχουμε αύριο.!!! Και εύχομαι να μην επιβεβαιωθεί ο Johnny...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:33 Ο Dark_kronos: #6.412 31-05-12 22:33 Παρακαλαμε ολα τα καΐδια για δυσκολα στο ΑΕΠΠ και εν τελη να δειτε που δεν θα βαλουν τιποτα ακυρο στην θεωρια και θα πανε οι μοναδες ακλαυτες..! Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση και παντα ξεχναω ενα απο τα 4 (καθε φορα και αλλο) στους λογους που βαζουμε τους υπολογιστες να κανουν τους υπολογισμους. Αλλα νταξει, αυτα τα ξερω, αν πεσουν θα μου ερθουν. Το πρωτο ετσι και πεσει θα χωσω τζαμπε μορια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:49 Ο Johnny15 έγραψε: #6.413 31-05-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:51 Ο Dark_kronos: #6.414 31-05-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Τι είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο antwwwnis: #6.415 31-05-12 22:52 κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο Johnny15 έγραψε: #6.416 31-05-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Click για ανάπτυξη... Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο antwwwnis: #6.417 31-05-12 22:54 Αυτά ακριβώς, κι αν λάχει τα εξηγείς και λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:57 Ο Dark_kronos: #6.418 31-05-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.419 31-05-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 23:01 Ο Dark_kronos: #6.420 31-05-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη που δεν ειναι σαν το αοδε που θελει την απολυτη παπαγαλια, αυτο που κανω ειναι να ριχνω μεν μια ματια στο βιβλιο, αλλα τα πολλα-πολλα τα μαθενω απο βοηθηματα. Ουτος η αλλος δεν νομιζω να βαλουν καμια ακυρη λεπτομερια απο το βιβλιο, κατι σημαντικο μεν, λογικο δε θα βαλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ εχει ηδη κλειδαμπαρωθει στα κατεργα του υπουργειου.Πολυ αργα για να σε ακουσει Γιαννη! Εγω τα περιμενω βατα με μετριας δυσκολιας παντως στο Αεππ.Μην χαντακωσουν και τελευταιο μαθημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:07 Ο Johnny15 έγραψε: #6.410 31-05-12 22:07 Ρε γαμώτο, αν μπορούσα να βάλω μια ταμπέλα στο ischool να φαίνεται ότι θέλουμε δύσκολα θέματα να το δουν σίγουρα οι της επιτροπής... Δεν πειράζει, ελπίζουμε πάντα ότι θα ακολουθήσουν τις εντολές που είχαν μεχρι τώρα οι οποίες ήταν να βάλουν θέματα για διαγωνισμούς φυσικής/μαθηματικών, και να θυμηθούν ότι τα τελευταία δυο χρόνια έπεσαν πολύ ευκολα θέματα επειδή στα άλλα δυσκόλευαν. Ε όχι πάλι! Και τέλος να πω ότι τα προγράμματα είναι SOS αύριο θα πέσει σίγουρα ένα. Α ακόμη, πριν το ξεχάσω, αγαπώ όλα τα μέλη του ischool και να με συγχωρέσουν που έχω ακόμα μια τελευταία ελπίδα να επανορθώσω το χάλι των πανελληνίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:20 Η άντζυ έγραψε: #6.411 31-05-12 22:20 Εγώ ήθελα να πάω στη θάλασσα αλλά είπαν ότι δεν θα έχει καλό καιρό... Δεν πειράζει κάτι καλό θα βρω να κάνω...!! Για τώρα σας καληνυχτίζω..!! Άντε καλή επιτυχία να έχουμε αύριο.!!! Και εύχομαι να μην επιβεβαιωθεί ο Johnny...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:33 Ο Dark_kronos: #6.412 31-05-12 22:33 Παρακαλαμε ολα τα καΐδια για δυσκολα στο ΑΕΠΠ και εν τελη να δειτε που δεν θα βαλουν τιποτα ακυρο στην θεωρια και θα πανε οι μοναδες ακλαυτες..! Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση και παντα ξεχναω ενα απο τα 4 (καθε φορα και αλλο) στους λογους που βαζουμε τους υπολογιστες να κανουν τους υπολογισμους. Αλλα νταξει, αυτα τα ξερω, αν πεσουν θα μου ερθουν. Το πρωτο ετσι και πεσει θα χωσω τζαμπε μορια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:49 Ο Johnny15 έγραψε: #6.413 31-05-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:51 Ο Dark_kronos: #6.414 31-05-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Τι είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο antwwwnis: #6.415 31-05-12 22:52 κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο Johnny15 έγραψε: #6.416 31-05-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Click για ανάπτυξη... Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο antwwwnis: #6.417 31-05-12 22:54 Αυτά ακριβώς, κι αν λάχει τα εξηγείς και λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:57 Ο Dark_kronos: #6.418 31-05-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.419 31-05-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 23:01 Ο Dark_kronos: #6.420 31-05-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη που δεν ειναι σαν το αοδε που θελει την απολυτη παπαγαλια, αυτο που κανω ειναι να ριχνω μεν μια ματια στο βιβλιο, αλλα τα πολλα-πολλα τα μαθενω απο βοηθηματα. Ουτος η αλλος δεν νομιζω να βαλουν καμια ακυρη λεπτομερια απο το βιβλιο, κατι σημαντικο μεν, λογικο δε θα βαλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε γαμώτο, αν μπορούσα να βάλω μια ταμπέλα στο ischool να φαίνεται ότι θέλουμε δύσκολα θέματα να το δουν σίγουρα οι της επιτροπής... Δεν πειράζει, ελπίζουμε πάντα ότι θα ακολουθήσουν τις εντολές που είχαν μεχρι τώρα οι οποίες ήταν να βάλουν θέματα για διαγωνισμούς φυσικής/μαθηματικών, και να θυμηθούν ότι τα τελευταία δυο χρόνια έπεσαν πολύ ευκολα θέματα επειδή στα άλλα δυσκόλευαν. Ε όχι πάλι! Και τέλος να πω ότι τα προγράμματα είναι SOS αύριο θα πέσει σίγουρα ένα. Α ακόμη, πριν το ξεχάσω, αγαπώ όλα τα μέλη του ischool και να με συγχωρέσουν που έχω ακόμα μια τελευταία ελπίδα να επανορθώσω το χάλι των πανελληνίων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:20 Η άντζυ έγραψε: #6.411 31-05-12 22:20 Εγώ ήθελα να πάω στη θάλασσα αλλά είπαν ότι δεν θα έχει καλό καιρό... Δεν πειράζει κάτι καλό θα βρω να κάνω...!! Για τώρα σας καληνυχτίζω..!! Άντε καλή επιτυχία να έχουμε αύριο.!!! Και εύχομαι να μην επιβεβαιωθεί ο Johnny...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:33 Ο Dark_kronos: #6.412 31-05-12 22:33 Παρακαλαμε ολα τα καΐδια για δυσκολα στο ΑΕΠΠ και εν τελη να δειτε που δεν θα βαλουν τιποτα ακυρο στην θεωρια και θα πανε οι μοναδες ακλαυτες..! Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση και παντα ξεχναω ενα απο τα 4 (καθε φορα και αλλο) στους λογους που βαζουμε τους υπολογιστες να κανουν τους υπολογισμους. Αλλα νταξει, αυτα τα ξερω, αν πεσουν θα μου ερθουν. Το πρωτο ετσι και πεσει θα χωσω τζαμπε μορια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:49 Ο Johnny15 έγραψε: #6.413 31-05-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:51 Ο Dark_kronos: #6.414 31-05-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Τι είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο antwwwnis: #6.415 31-05-12 22:52 κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο Johnny15 έγραψε: #6.416 31-05-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Click για ανάπτυξη... Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο antwwwnis: #6.417 31-05-12 22:54 Αυτά ακριβώς, κι αν λάχει τα εξηγείς και λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:57 Ο Dark_kronos: #6.418 31-05-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.419 31-05-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 23:01 Ο Dark_kronos: #6.420 31-05-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη που δεν ειναι σαν το αοδε που θελει την απολυτη παπαγαλια, αυτο που κανω ειναι να ριχνω μεν μια ματια στο βιβλιο, αλλα τα πολλα-πολλα τα μαθενω απο βοηθηματα. Ουτος η αλλος δεν νομιζω να βαλουν καμια ακυρη λεπτομερια απο το βιβλιο, κατι σημαντικο μεν, λογικο δε θα βαλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ ήθελα να πάω στη θάλασσα αλλά είπαν ότι δεν θα έχει καλό καιρό... Δεν πειράζει κάτι καλό θα βρω να κάνω...!! Για τώρα σας καληνυχτίζω..!! Άντε καλή επιτυχία να έχουμε αύριο.!!! Και εύχομαι να μην επιβεβαιωθεί ο Johnny...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:33 Ο Dark_kronos: #6.412 31-05-12 22:33 Παρακαλαμε ολα τα καΐδια για δυσκολα στο ΑΕΠΠ και εν τελη να δειτε που δεν θα βαλουν τιποτα ακυρο στην θεωρια και θα πανε οι μοναδες ακλαυτες..! Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση και παντα ξεχναω ενα απο τα 4 (καθε φορα και αλλο) στους λογους που βαζουμε τους υπολογιστες να κανουν τους υπολογισμους. Αλλα νταξει, αυτα τα ξερω, αν πεσουν θα μου ερθουν. Το πρωτο ετσι και πεσει θα χωσω τζαμπε μορια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2012 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:49 Ο Johnny15 έγραψε: #6.413 31-05-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:51 Ο Dark_kronos: #6.414 31-05-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Τι είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο antwwwnis: #6.415 31-05-12 22:52 κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο Johnny15 έγραψε: #6.416 31-05-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Click για ανάπτυξη... Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο antwwwnis: #6.417 31-05-12 22:54 Αυτά ακριβώς, κι αν λάχει τα εξηγείς και λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:57 Ο Dark_kronos: #6.418 31-05-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.419 31-05-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 23:01 Ο Dark_kronos: #6.420 31-05-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη που δεν ειναι σαν το αοδε που θελει την απολυτη παπαγαλια, αυτο που κανω ειναι να ριχνω μεν μια ματια στο βιβλιο, αλλα τα πολλα-πολλα τα μαθενω απο βοηθηματα. Ουτος η αλλος δεν νομιζω να βαλουν καμια ακυρη λεπτομερια απο το βιβλιο, κατι σημαντικο μεν, λογικο δε θα βαλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρακαλαμε ολα τα καΐδια για δυσκολα στο ΑΕΠΠ και εν τελη να δειτε που δεν θα βαλουν τιποτα ακυρο στην θεωρια και θα πανε οι μοναδες ακλαυτες..! Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση και παντα ξεχναω ενα απο τα 4 (καθε φορα και αλλο) στους λογους που βαζουμε τους υπολογιστες να κανουν τους υπολογισμους. Αλλα νταξει, αυτα τα ξερω, αν πεσουν θα μου ερθουν. Το πρωτο ετσι και πεσει θα χωσω τζαμπε μορια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:49 Ο Johnny15 έγραψε: #6.413 31-05-12 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:51 Ο Dark_kronos: #6.414 31-05-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Τι είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο antwwwnis: #6.415 31-05-12 22:52 κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο Johnny15 έγραψε: #6.416 31-05-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Click για ανάπτυξη... Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο antwwwnis: #6.417 31-05-12 22:54 Αυτά ακριβώς, κι αν λάχει τα εξηγείς και λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:57 Ο Dark_kronos: #6.418 31-05-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.419 31-05-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 23:01 Ο Dark_kronos: #6.420 31-05-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη που δεν ειναι σαν το αοδε που θελει την απολυτη παπαγαλια, αυτο που κανω ειναι να ριχνω μεν μια ματια στο βιβλιο, αλλα τα πολλα-πολλα τα μαθενω απο βοηθηματα. Ουτος η αλλος δεν νομιζω να βαλουν καμια ακυρη λεπτομερια απο το βιβλιο, κατι σημαντικο μεν, λογικο δε θα βαλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Να σας πω το ακυρο τις υποθεσης; Δεν μπορω να μαθω το καταγραφη-αναγνωρηση-αποτυπωση-προταση-επιλυση... Σκαλωνω στην αναγνωριση και την αποτυπωση Click για ανάπτυξη... Τι είναι αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:51 Ο Dark_kronos: #6.414 31-05-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Τι είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο antwwwnis: #6.415 31-05-12 22:52 κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο Johnny15 έγραψε: #6.416 31-05-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Click για ανάπτυξη... Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο antwwwnis: #6.417 31-05-12 22:54 Αυτά ακριβώς, κι αν λάχει τα εξηγείς και λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:57 Ο Dark_kronos: #6.418 31-05-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.419 31-05-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 23:01 Ο Dark_kronos: #6.420 31-05-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη που δεν ειναι σαν το αοδε που θελει την απολυτη παπαγαλια, αυτο που κανω ειναι να ριχνω μεν μια ματια στο βιβλιο, αλλα τα πολλα-πολλα τα μαθενω απο βοηθηματα. Ουτος η αλλος δεν νομιζω να βαλουν καμια ακυρη λεπτομερια απο το βιβλιο, κατι σημαντικο μεν, λογικο δε θα βαλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Τι είναι αυτά? Click για ανάπτυξη... τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:52 Ο antwwwnis: #6.415 31-05-12 22:52 κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο Johnny15 έγραψε: #6.416 31-05-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Click για ανάπτυξη... Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο antwwwnis: #6.417 31-05-12 22:54 Αυτά ακριβώς, κι αν λάχει τα εξηγείς και λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:57 Ο Dark_kronos: #6.418 31-05-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.419 31-05-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 23:01 Ο Dark_kronos: #6.420 31-05-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη που δεν ειναι σαν το αοδε που θελει την απολυτη παπαγαλια, αυτο που κανω ειναι να ριχνω μεν μια ματια στο βιβλιο, αλλα τα πολλα-πολλα τα μαθενω απο βοηθηματα. Ουτος η αλλος δεν νομιζω να βαλουν καμια ακυρη λεπτομερια απο το βιβλιο, κατι σημαντικο μεν, λογικο δε θα βαλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο Johnny15 έγραψε: #6.416 31-05-12 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Click για ανάπτυξη... Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο antwwwnis: #6.417 31-05-12 22:54 Αυτά ακριβώς, κι αν λάχει τα εξηγείς και λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:57 Ο Dark_kronos: #6.418 31-05-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.419 31-05-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 23:01 Ο Dark_kronos: #6.420 31-05-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη που δεν ειναι σαν το αοδε που θελει την απολυτη παπαγαλια, αυτο που κανω ειναι να ριχνω μεν μια ματια στο βιβλιο, αλλα τα πολλα-πολλα τα μαθενω απο βοηθηματα. Ουτος η αλλος δεν νομιζω να βαλουν καμια ακυρη λεπτομερια απο το βιβλιο, κατι σημαντικο μεν, λογικο δε θα βαλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: τα σταδια της αναλυσης του προβληματος Click για ανάπτυξη... Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: κατανόηση, ανάλυση, επίλυση Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:54 Ο antwwwnis: #6.417 31-05-12 22:54 Αυτά ακριβώς, κι αν λάχει τα εξηγείς και λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:57 Ο Dark_kronos: #6.418 31-05-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.419 31-05-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 23:01 Ο Dark_kronos: #6.420 31-05-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη που δεν ειναι σαν το αοδε που θελει την απολυτη παπαγαλια, αυτο που κανω ειναι να ριχνω μεν μια ματια στο βιβλιο, αλλα τα πολλα-πολλα τα μαθενω απο βοηθηματα. Ουτος η αλλος δεν νομιζω να βαλουν καμια ακυρη λεπτομερια απο το βιβλιο, κατι σημαντικο μεν, λογικο δε θα βαλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτά ακριβώς, κι αν λάχει τα εξηγείς και λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:57 Ο Dark_kronos: #6.418 31-05-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.419 31-05-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 23:01 Ο Dark_kronos: #6.420 31-05-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη που δεν ειναι σαν το αοδε που θελει την απολυτη παπαγαλια, αυτο που κανω ειναι να ριχνω μεν μια ματια στο βιβλιο, αλλα τα πολλα-πολλα τα μαθενω απο βοηθηματα. Ουτος η αλλος δεν νομιζω να βαλουν καμια ακυρη λεπτομερια απο το βιβλιο, κατι σημαντικο μεν, λογικο δε θα βαλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mariel79 Jauahahwiwisjs Τρελας123 bboys EsASt3p BiteTheDust Marianna.diamanti giorgos78 petrosln kiyoshi jj! VFD59 Nikoletaant _Aggelos123 Katerinaki13 floydiantree SlimShady bookreader Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Από το βιβλίο διαβάζεις? Δεν νομίζω να λέει κάπου κάτι τέτοιο. Αυτά είναι τα στάδια επίλυσης ενός προβλήματος έτσι δεν είναι? Click για ανάπτυξη... Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 22:59 Ο Johnny15 έγραψε: #6.419 31-05-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 23:01 Ο Dark_kronos: #6.420 31-05-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη που δεν ειναι σαν το αοδε που θελει την απολυτη παπαγαλια, αυτο που κανω ειναι να ριχνω μεν μια ματια στο βιβλιο, αλλα τα πολλα-πολλα τα μαθενω απο βοηθηματα. Ουτος η αλλος δεν νομιζω να βαλουν καμια ακυρη λεπτομερια απο το βιβλιο, κατι σημαντικο μεν, λογικο δε θα βαλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 319 320 321 322 323 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 358 Επόμενη First Προηγούμενη 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 321 από 358 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Τα σταδια επθλυσης ειναι αυτα, αυτα που λεω εγω ειναι τα σταδια επιλησης. Απο βοηθημα τα διαβαζα, τωρα που το λες τα εψαξα στο βιβλιο και δεν τα εχει... Τζαπα κοπος... Τωρα που τα εμαθα... Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 31 Μαΐου 2012 στις 23:01 Ο Dark_kronos: #6.420 31-05-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη που δεν ειναι σαν το αοδε που θελει την απολυτη παπαγαλια, αυτο που κανω ειναι να ριχνω μεν μια ματια στο βιβλιο, αλλα τα πολλα-πολλα τα μαθενω απο βοηθηματα. Ουτος η αλλος δεν νομιζω να βαλουν καμια ακυρη λεπτομερια απο το βιβλιο, κατι σημαντικο μεν, λογικο δε θα βαλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν πειράζει απλώς να ξέρεις ότι θεωρεία πάντα από το βιβλίο όσο κακογραμμένο και να είναι. Click για ανάπτυξη... Απο την στιγμη που δεν ειναι σαν το αοδε που θελει την απολυτη παπαγαλια, αυτο που κανω ειναι να ριχνω μεν μια ματια στο βιβλιο, αλλα τα πολλα-πολλα τα μαθενω απο βοηθηματα. Ουτος η αλλος δεν νομιζω να βαλουν καμια ακυρη λεπτομερια απο το βιβλιο, κατι σημαντικο μεν, λογικο δε θα βαλουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.