Εσύ ξέρεις που είσαι καλή και που δεν είσαι ώστε να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα. Αν δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, προλαβαίνεις χαλαρά. Το 5ο κεφάλαιο ιστορίας το έβγαλα το Πάσχα σε 2 μέρες και τώρα το ξέρω αρκετά καλά. Πριν το Πάσχα δεν το είχα διαβάσει. Γενικά με την ιστορία έχω να πρόβλημα, γιατί ποτέ μου δεν είχα καθίσει να διαβάσω-παπαγαλίσω ιστορία, και τώρα μου φαίνεται δύσκολο.
Λατινικά μάθε απ' έξω τις στάνταρ ερωτήσεις. Μετάφραση Ανάλυση μετοχών - σύμπτυξη πρότασης, αναγνώριση δευτερευουσών προτάσεων, και ευθύ-πλάγιο λόγο. Αν απο αύριο ξεκινήσεις, τα προλαβαίνεις. 2 κείμενα την ημέρα βγάζε. Αν δε μπορείς πάλι, βγάλε τα "καμμένα κείμενα" (περσινά, ΟΕΦΕ, studyforexams) και διάβασε τα άλλα.
Επίσης, πολιτεία έπεσε πέρσι απο γνωστό, οπότε δε νομίζω να πέσει. Διάβασε πολιτικά πολύ καλά, και 15-16. Το ίδιο και στο γνωστό. Βγάλε αν θες τα "καμμένα" κείμενα εκτός (περσινά, ΟΕΦΕ, studyforexams)
Φιλολογία θέλω και είμαι απο Θεσσαλονίκη.
Γενικά κι εγώ να σου πω πως έχω κάποια κενά σε 1-2 μαθήματα. Εμειναν κάπου 17 μέρες. Κάνω ό,τι μπορώ όσες ώρες μπορώ, γιατί έχω επικεντρωθεί στο στόχο. Ξέρω άτομα που τελευταίο μήνα στρώθηκαν και μπόρεσαν να πιάσουν αρκετά καλές σχολές. Απλά κατα τη γνώμη μου, άσε το ischool και ξεκίνα ιστορία και αρχαία. Απο αύριο ξεσυνδέω τον υπολογιστή

Και θα μπαίνω ishcool τα βράδια μόνο απο το κινητό. Για 1 μήνα χωρίς pc δε θα πάθω κάτι
Και το σημαντικότερο. Η αρνητικότητα θα σε φάει. Σκέψου λίγο θετικά. Αν πας να γράψεις, και πριν μπεις στην αίθουσα λες "θα κοπώ, δε θα γράψω", στο λεω απο τώρα δε θα γράψεις και θα κοπείς. Πείσμωσε λίγο να ανεβεί το ηθικό σου και θα δεις πως θα γράψεις όχι μόνο καλά αλλά πάρα πολύ καλά.